Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Care mai e preţul corect al unui sex oral?

Care mai e preţul corect al unui sex oral?

“Orice om are un preţ. Al meu e mare”. Această afirmaţie îmi apaţine şi a constituit, cândva, pe vremea când încă mă mai iluzionam cu buna-credinţă a semenilor mei, titlul unui interviu pe care l-am acordat revistei Q Magazine şi care a contrariat. Dar atât şi nimic mai mult. Nimeni n-a făcut, de atunci, încercări serioase, iar eu nu l-am căutat pe ăla dispus s-o facă. Deci stau tot cam ca atunci.

Există o zicătoare celebră cu două tipuri de femei (sau, după caz, bărbaţi), cele (cei) care fac sex oral şi cele (cei) care nu recunosc. Mie mi se pare mai sănătos să recunoşti din prima. Fiindcă, altfel, rişti să ajungi la bătrâneţe, după ce pozezi o viaţă în marea conştiinţă, să ţi se vadă preţul pe eticheta de care te agaţă-n cuier stăpânul (sau, după caz, stăpâna). Şi te râde lumea, că eşti ieftin şi penibil.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

70 thoughts on “Care mai e preţul corect al unui sex oral?

  1. Cand am vazut titlul cu dezinfectie, dezinsectie, am tresarit si-am zis “da Doamne!”! Da’ inca nu-i vremea, pesemne! Cat priveste deliciul cu care maestrul pupa cur sau suge vreun oarece marinaresc, pe bani multi ori putini, nici ca-mi mai pasa. Desi de ani buni am tot sustinut ca nu ma mai mira nimic, m-am mirat de atatea ori, c-am incaruntit! Deci, pe banii duduii ori nu, maestrul, pt mine, nu mai exista! Sa-i fie tarana usoara si sa fie iertat, daca se mai poate!

  2. Am o idee, ce ar fi daca pana la alegeri ar aparea un ziar din care sa aflam si noi, romanii de rand,ce au facut toti politicienii care au fost la putere pana acum.Ar fi foarte necesar,foarte multe s-au uitat, si in plus am stii in cunostiinta de cauza pe cine sa votam. Dar are cineva curaj?

  3. Din ce inteleg eu este cuvantul lui Cristoiu vs cuvantul lui Nistorescu. Cu tot respectul pentru talentul lui de jurnalist, Nistorescu nu este un monument de credibilitate. Solutia este simpla: Nistorescu sa prezinte un exemplar al revistei in cauza.

  4. :))) omu o tradat cand i-a aparut dosaru de turnator,:( pe langa turnator ii si un lingau batran gretos cu figuri in cap,ii pacat ca nu realizeaza ca ii penibil,pacat pt anii lui nu pt el

  5. O puslama politica,,,,,,la prima amenintare ca se dezvaluie adevarul a schimbat tabara.Avem destui din acestea …. sunt o mare rusine.

  6. @Garm: daca tu nu esti in stare sa gasesti o stire de pe fluxul Mediafax, publicata pe mai multe site-uri si lesne confirmabila pe portalul oficial de achizitii publice, nu inseamna ca ea nu exista. cat despre credibilitate, nici Cristoiu, nici Nistorescu nu-s monumente in acest sens

  7. Domnule Ciutacu ,eu am facut o propunere mai demult ,sa faceti o emisiune cu zicerile maestrului Cristoiu ,din vremea cand manca painea mogulului .Paralel folositi secvente din emisiunile de pe alte posturi . Ati face un mare rating si vom vedea cu totii cum s-a produs convertirea unui jurnalist declarat comunist ,la un regim mafiot .

  8. La un moment dat Cristoiu venise cu lozinca: eu nu-l lovesc pe cel căzut… Bine, bine, dar de când e căzută Tanti Nuţi?! Ah, o fi căzută pe spate, în poziţia preferată şi Cristoiu n-o loveşte! Ce porcărie!

  9. “…o gaina a nascut pui vii pe care ia hranit cu lapte”. Structura omului il impinge sa mearga pe drumul cel mai scurt, nu insa si cel mai usor. E usor sa judeci un om dupa faptele primare, nu il cunosc pe domnul cristoiu, insa vreo 2 ani ne cam intalneam in fioecare seara de duminica pana joi, unul dintre noi saluta celalalt ignora, pana aici pot judeca eu. Jurnalismul este greu de inteles, iar cand unii cred ca s-au prins despre ce e vorba, dau fuga la imparat sa ii spuna ca ei stiu sa interpreteze vise. pentru un Gioni Mergaretul si o pipa infundata, cu bani de la altii, judeca vise si drepturi primare; spala picioare de lemn infipte intr-un corp de metal, rece si imoral care, cu prima ocazie, te va degaja mai rau decat facea Belodedici in careul Stelei.

  10. zdreanta de udrea il plateste pe pupincuristul de cristoiu cu 330.000 ron pt. aparitiile unei reviste tampite.In schimb pt. amaratii aia de mineri care muncesc precum cartitele sapand pamantul, statul nu face nimic, madame a dat ordin sa se faca telegondola , si oamenii mor in fabvrica de armament la sadu, azi e miting impotriva etnobotanicelor, guvernul ce face s-au trezit si ei ieri sa iasa un pic in fata ca sa nu ii surprinda cei de la radio zu nepregatiti, rusine sa le fie.Dle Ciutacu sambata am fost la Sinaia, am fost si am vizitat si eu pt prima oara si am 45 ani, MUZEUL PELES bine nu am vazut decat partea de 20 ron, ca restul era prea scump pt mine si ma gandeam ca poate va zaresc prin orasul natal sa va dau BUNA ZIUA. cu respect dana

  11. Credeam ca am scapat definitiv de Coroiu, cand ce sa vezi?! Dupa ce a plecat cu coada intre picioare de la Intact, fiindca-l lovise brusc deontologeala, ne asteptam la putina decenta. Macar aparent. Pt toata lumea era limpede ca nu pupa gratis si ca schimbarea viziunii politice are legatura cu o noua perspectiva financiara. Nu cred ca suma vehiculata este cea reala, pentru ca macar la nivel material nu-l poti suspecta pe “maestru” de naivitate. Nu e prost si cred ca nici ieftin.

  12. Sireaca Securitate, ce pâine i-a bagat lu Basexu in traista… Astia ca “Coroiu”, trebe rasplatiti. Ori au fost surse or n-au mai fost!

  13. Puicusorule cred ca spalatoria pe creier, marca Cotroceni, lucreaza in sase anotimpuri. Sa vezi Exploziv News ce a cotito de la Cotroceni pe Calea Victoriei. Brusc!

  14. Poate fiind o editura, adica o firma, trebuie sa isi vanda produsul oricui. Nu vreau sa cred ca daca ati avea in proprietate o alimentara ati vinde doar la cei cu cravata… Scopul unei firme este sa faca profit si e cam problematic sa faci bani doar din 4 in 4 ani, cand partidul “preferat” intra la guvernare. Si noi suntem o tipografie si publicam materiale pentru toate partidele cu mentiunea “raspunderea pentru continutul materialelor publicate apartine in intregime autorului”. In opinia dumneavoastra suntem pro sau contra? Suntem alesi deoarece avem capacitati tehnice moderne si oferim un bun raport calitate/pret. De acord, exista si tipografii “de partid” dar e vai de capul lor cand partidul nu e la guvernare. Noi existam de 18 ani. Si cred ca asta spune ceva. Poate si firma la care este actionar Ion Cristoiu face la fel. Astept o opinie a unui om care stie ambele fete ale problemei, domnule Ciutacu.

  15. sal.Victore,te apreciez in tot ce spui,atit pe tine cit si pe Mircea Badea,lam intilnit pe Mircea intr-o seara cind a venit acasa de la emisiune,iam dat buna seara si nu mia raspuns,mia parut f.rau si mam simtit aiurea,asta e.eu il urmaresc mereu,si pe el si pe tine,dar cu tine nu am avut ocazia sa te intilnesc dar pe Mircea il intilnesc mai mereu,lucrez in zona unde locueste el.transmitei te rog acest aspect.multumesc.Dan.

  16. Dacă nu sunteţi fişat o să fiţi!Ochiul după şpriţ, nimic nu scapă!Din păcate nu se simte mirosul gurii după de vorbeşte băsescu. Eu sunt ateu, dar tot cred în sfârşitul parodiei acesteia în care un saltimbanc a pus mâna pe sceptru! Literatura, sper că n-a ajuns la mâna băşinoşilor!G.H.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.