Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Care mai e preţul corect al unui sex oral?

Care mai e preţul corect al unui sex oral?

“Orice om are un preţ. Al meu e mare”. Această afirmaţie îmi apaţine şi a constituit, cândva, pe vremea când încă mă mai iluzionam cu buna-credinţă a semenilor mei, titlul unui interviu pe care l-am acordat revistei Q Magazine şi care a contrariat. Dar atât şi nimic mai mult. Nimeni n-a făcut, de atunci, încercări serioase, iar eu nu l-am căutat pe ăla dispus s-o facă. Deci stau tot cam ca atunci.

Există o zicătoare celebră cu două tipuri de femei (sau, după caz, bărbaţi), cele (cei) care fac sex oral şi cele (cei) care nu recunosc. Mie mi se pare mai sănătos să recunoşti din prima. Fiindcă, altfel, rişti să ajungi la bătrâneţe, după ce pozezi o viaţă în marea conştiinţă, să ţi se vadă preţul pe eticheta de care te agaţă-n cuier stăpânul (sau, după caz, stăpâna). Şi te râde lumea, că eşti ieftin şi penibil.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

70 thoughts on “Care mai e preţul corect al unui sex oral?

  1. este ieftin daca aia 330.000 lei sunt pt 1 an.
    daca sunt pt o luna… nu e chiar asa ieftin.
    la banii aia ii ii faceam lu Udrea 3 revista/luna. nu una.

  2. Am crezut o vreme în Hurezeanu. Mirosea a democraţie adevărată şi vorbea ca un băutor de whisky veritabil.Cum năravul din fire nu are lecuire, vânzătorul de păsărici pleşuve a mai trădat odată,acceptând o soldă băşinoasă în schimbul unei opoziţii pictate pe unde dâmboviţene.Românii, popor nătâng, se holbează la un rebut ideologic!Dacă n-ai avut chemare, de ce ai venit?

  3. Ca atata smecherie in Las Vegas mai vezi
    Si cum se schimba uni-n curve nici nu-ti vine sa crezi ….BUG Mafia – Strazile

  4. Cristoiu Ion este reâncarnare lui Petrache Lupu!Tot gângav şi tot vândut.Rupt în fund de cocoşul care năştea pui morţi, adormitul maestru,fiul mă-sii de unde a fost, a trădat socialismul democrat după ce a avut o vizuină(sic}cu eba. Şi cum cine se aseamănă se adună, mamoşul de cocoşi s-a prims în horă cu madam Pora, Traian,marian de labe 1,monica şi alţi slujitori ai chiompaliului.
    Urmează să devină preşedintele Academiei de Înalte Studii Pupincuriste, după ce Nicu Ceauşescu l-a decorat ca pe cel mai umflat gogoşar.La Academie merge spre a se odihni, după orgiile intelectuale de la naşu-său!

  5. cine l-a facut ziarist pe ardei umplut sa-l pupe-n cur!pitifelnicul nici sa articuleze corect o fraza nu poate iar incilceala din capul sau nu e de ieri de azi ci din vremurile de demult care tare-i mai placeau
    si pe atunci si pe acum se indeletniceste cu ce stie mai bine si din ce pozitie ii este mai favorabil…uneori mai schimba centura (raminind acelasi pervers profesionist )

  6. wow, ma man…. mi’ai facut ziua buna, de la cafeleala matinala, buna dimineata…..;) povestea asta…cu foloasele, la cristoiu e boala veche, hai sa’ti zic o poveste, eram intr’o redactie unde cristoiu dadea si el cit’un bt. era pe vremea cind inca se mai cercetau tunurile lui basescu si ale lui marinescu, pe vremea cind inca temesan zburda pe la business class pe cursele internationale, iar dinulescu se ascundea prin state, grigore maimut aflat in urmarire generala, asista din sala la propriul proces in calitate de spectator, fara a fi recunoscut de judecator… ce vremuri si ce bani rotiti prin banci de apartament din liechtenstein, se carau cu geamantanul de curieri cu pasaport diplomatic… da’ hai ca prea ma arunc in evocari, ei bine, in acea epoca, cind cristoiu dadea cu bt’ul pe articolele noastre, aveam o colega mica, grasa, dizgratios tzitoasa, care se credea sexoasa si care in pofida oricarei logici si probe il apara pe calin marinescu sogunul la greu… la fituica eram citiva papagali, care prestam talpa si documentare, insa ce scriam noi, prin pagina 3, era contrazis de ce publica grasa cu tzitze mari in pagina 1 cu trimitere, alaturi de noi in 3. noi credeam ca o fi avut cristoiu, ceva bucurii exotice legate de decolteul colegei, bucurii mai greu de inteles, insa… asa am crezut, pina intr’o zi cind colega noastra, care scrisese o spircaiala despre ce se intimplase la un termen din procesul sogunului, disperata ca in lipsa din redactie a lui cristoiu nu’i intra materialul la tipar, inrosea mobilul intr’o discutie cu el, dusa fara sa’si dea seama ca noi o auzeam…. din discutie reiesea ca fiecare aparitie a unor astfel de materiale era generos renumerata si ca maestrul era stimulat la pretul corect pentru bt’ul dat. tzitzoasa grasa si peltica matura pe jos cu cristoiu, ca nu’i in redactie sa dea bt’ul. asa ca ce mirare sa mai fie, acum ma amuza ca a revenit la matca, in tabara din care a plecat. la el e boala veche.
    pentru nebunie mai exista medici, pentru prostie si ticalosie, nu.

  7. Pretul corect al unui examen oral variaza dupa importanta persoanei de la celalalt capat al “firului”.
    Fii sincer : asa-i ca ti-e putin rusine sa constati ca pretul pe care ti l-ai stabilit acum cativa ani este mai mic decat suma pe care ar putea-o scoate “pionii” intr-o singura tura, daca ar avea o caciula/galeata mai mare ?
    Eu zic sa ridici stacheta si sa te gandesti la o suma cel putin egala cu cea “produsa” in 24 de ore de cel mai umil PTF al tarii…
    Nu de alta, dar pentru al’de Polifem nu suma pretinsa ar fi problema, ci modalitatea de oferire. Poate ii ia Cel de Sus mintile si apeleaza la amicu-ti Mircea ca la intermediar. Doar asa acesta ar avea ocazia sa ii ofere o “perversa” si sa ajunga automat la un rating de peste 5 milioane de adoratori… 😀

  8. D-le Ciutacu, buna dimineata. Ce rost are ce face sau ce vrem sa facem, aici in Romania? Inspre ce ne indreptam sau vrem sa ne indreptam? Ramanem doar cu sentimentul ca pierdem doar timpul si ca in timpul asta, ne trece viata. Spectatori ai unor evenimente modeste… Un fel de furtuna intr-un pahar cu apa, in speranta ca daca-l agitam vom bea apa gazoasa. M-am trezit din nou de dimineata, in Romania. Zi dupa zi eu ma trezesc cu invariabilul sentiment care ma impinge la imi adresa din nou aceeasi intrebare. Si ce rost are daca nu are niciun rost? Cum facem sa facem si noi ceva? Cum facem sa ne traim si noi viata in timpul vietii noastre, cum facem sa ne bucuram de viata, nu de moartea asta de viata?! In China oamenii sunt in numar de 1700 milioane. Oare cum se organizeaza ca popor, cum pot manca atatia oameni daca in Romania, 20 de milioane de locuitori sunt foarte, foarte greu de organizat? Ce vrem sa facem, inspre ce ne indreptam? Va doresc o zi buna. Sa traiti!

  9. 🙂 când l’am întrebat pe Madalin Voicu cum a fost posibil ca el, un PSD’ist cu cărămida sfărâmată pe piept, toată săptămâna să ţipe prin televizor contra PDL şi a exponenţilor săi guvernamentali, iar sâmbăta să’i dea personal, un premiu, Elenei Udrea, s’a ofilit şi continuă să rămână aşa.

    Azi, vin şi zic că nici unul dintre noi nu e breaz, chiar dacă sunt convins că acolo e mâna lui Pufu-un “meseriaş” în contabilităţi :)-iar Cristoiu cred că a aflat din presă de această situaţie.

  10. 40% din aproximativ 100.000 de dolari? 40.000 USD pe an? Puţin pentru “aşa cineva” maestru. Pe lună? Un fotbalist mediocru se descurcă mai bine.
    Banzai!

  11. Pacat ca nu mai este boieria de acum doua zile. As fi vrut sa intreb “de ce tocmai aceasta fotografie?”, ca doar o stim de multa vreme….
    Ne sugerati un “mercurial”????? In acest caz era mai potrivit un colaj in care sa apara (musai!) si Tatulici.

  12. Salut Victor,
    Orice om are un pret sau in anumite conditii de “constrangere” poate realiza ca are…iar Cristoiu nu cred ca e la prima “abatere”.
    Avand in vedere mediul semnificativ mai informat in care activati, as avea o intrebare – tot acest circ din vami e posibil sa aibe ca scop “linistirea” buldogului?
    Multumesc,

  13. P.S. Refuz sa cred ca vreun cretin s-a putut gandi ca in felul acesta putem avea mai multe sanse la Schengen.

  14. ieftin,domne,ieftin,dincolo era mai scump.păi,dacă ăştia 330 de mii se împart în 3(că sunt 3 acţionari la societatea cu pricina)lui cristoiu îi rămân 110 mii.deci ieftin domne.o să trebuiască să-l pupe pe base multă vreme în dos ca să poată să-şi cumpere şi el apartament de 800 de mii ca alţii,şi tare mi-e că nu prea mai are aşa mult timp la dispoziţie,că base o să plece,udrea la fel…oare pe cine va pupa în dos după plecarea ăstora?

  15. Incercarea serioasa se face pentru o schimbare serioasa (de culoare eventual).Nici daune morale nu mai platesti.

  16. Penibil că e nu-i nici un bai! Da’ că devine grotesc, de dragu’ mălaiului… Şi totuşi, să zicem că dacă e un intelectual adevărat se va trezi. Oare?

  17. According to S. Freud, a neglected child might become a psychologically dependent adult continually seeking the oral stimulation denied in infancy, thereby becoming a manipulative person in fulfilling his or her needs, rather than maturing to independence. Psychologically, the symptoms include a sarcastic, oral sadistic personality, nail biting and oral sexual practices such as irrumatio, cunnilingus and analingus.

    Victore, l-ai portretizat perfect pe bietul infant neglijat de soarta cruda care l-a impiedicat sa fie un veritabil om de litere si cultura, banuindu-l pe drept de a fi un practicant al anticului sport numit irrumatio. Dar ce facem cu cunnilingus si analingus, sporturi unde unchiul Jack e la fel de performant?

  18. Hmmm… Frumoasa treaba. Arginti sa fie ca de Iude nu ducem lipsa. Una din cele mai bune disimulari este anticomunismul. Nu mai e pericol? Ei asi, si ce daca? Se exploateaza la greu instinctul de turma. E nevoie de un magar sa o ia pe o directie si toata turma dupa el. Tineti minte pericolul rus din campania prezidentiala? Her Hurezeanu nu e neamt cum ati fui tentati sa credeti ci neaos de al nostru. Acum e in cumpana sa fie anti sau pro, dar fiti siguri ca dupa ce pica argintii omul isi ia directia.Chiar convingator…

  19. Domnule Ciutacu

    Cred ca dl. Cristoiu incearca sa isi faca niste “bani albi” pentru zile negre, a facut si el acuma niste bani de o “ciorba”.
    Nimic spectaculos doar traim in Romania

  20. Pretul obtinut…depinde de dibacia negustorului,de valoarea produsului…si de cat de mult doreste sa vanda acel produs (sufletul,constiinta…etc)….!

  21. daca-i atribuia contractul la Chirieac sau Nistorescu nu era nici o problema ! cum zicea “de alt mogul” este o suma mica dar echivalentul pupismului practicat de Cristoiu, deoarece eu chiar nu l-am auzit laudand in vreun fel acest guvern

  22. @radu popa: apreciez ca nu te dezici de Jack si nu scuipi omul care ti-a facut bine, dar, crede-ma, stiu cum si de cand a intrat Pufu in MDTR; chiar si usa. asteptam doar oficializarea cu acte. si, inca o data, crede-ma, ma tin sa nu-mi pun poalele-n cap.
    @merita Nistorescu?: nu merita nici el. d-aia s-a si certat cu duduia, ca n-a apucat la brandul turistic. lucru pe care nu-l poti citi decat pe blogul asta 🙂 altfel, iar v-a trimis Nuti la treaba?
    @ciuciu: hai sa nu exageram

  23. Esti inestimabil stimabile…Pret mare are (pentru micul Boc), vamesul care a fost numit in decembrie prefect de Giurgiu. Ia si dezvolta…Hai salut!

  24. Ptiu, piei drace! Cristoiu era mare deontolog aici! Era pe vremea cand Base era naspa! Acum l-a reevaluat! Normal ca pretul tau e mare ca nici nu mai e vreunul ca tine!!! Oricum, pretul lui Cristoiu a fost tare mic! Cred ca celui care l-a cumparat i-a mai dat si el bani!!! Cat despre cei care sunt curve virgine (vorba lui Mirciulica Badea)…e plina tara de ei!!! Nu-i vezi parca de ieri au constatat ca la vami se da spaga cand orice rama sub influenta bauturilor alcoolice stia asta!!! Toti sunt revoltati de ce se intampla in vami! Mi-e scarba de acesti pudibonzi ce pupa cururi din sculare-n culcare!!!

  25. Victore,

    genial, ai vazut la ce se face reclama chiar deasupra titlului articolului despre Ion Cristoiu?
    Deratizare- Dezinsectie – Dezinfectie

    extraordinara legatura involuntara- sau nu ?

  26. ”Indiferent ce ne vor face, noi nu vom ataca pe nimeni. Nu vom omorî pe nimeni. Dar nu vom renunța la identitatea noastră. Niciunul dintre noi. Ne vor închide, ne vor amenda și ne vor smulge averile. Însă nu pot să ne ia respectul de sine dacă nu li-l dăm noi. Vă cer să luptați împotriva mâniei lor și nu să o provocați. Pot să-mi tortureze trupul. Pot să îmi rupă oasele. Pot chiar să mă omoare. Atunci vor avea trupul meu mort. Nu supunerea mea…”

    Asta spunea Gandhi, nu Cristoiu! E ceva diferență!!!…

  27. Victore, poporul asta a luat de la romani exact ce nu trebuia si a lasat in urma ce trebuia.Eu il vad pe Maestru exact ca pe Brutus si nu ad literam ci partea cu inselatoria.Pentru ce un om care are cateva milioane bune in cont mai ar avea nevoie sa plece capul este peste puterea mea de intelegere.De ce sa-ti lasi mandria de a fi constientizat pentru posteritate ca fiind un limbist cand ai putea sa fi ramas ca un adevarat ziarist?
    Ar mai putea fi un caracter de Decebal in noi,care a facut gestul suprem doar pentru a nu vedea si trai umilintele pe care le ar putea indura nu el ci poporul sau?
    De ce un stindard sa devina carpa de sters cu propria voita?Pentru un pumn de galbeni?
    Felicitari Maestre,inca odata.

  28. Nu cred ca Cristoiu are o mare dragoste pentru Basescu sau pentru Udrea. Pur si simplu este pragmatic. Din cate stiu, a pierdut cateva procese la viata lui care l-au costat cateva milioane bune asa ca probabil incearca sa-si redreseze conturile. Si-a dat seama ca moralitatea si deontologia nu tin de frig si de foame, asa ca s-a hotarat sa-si scoata curul (gura) la mezat.
    In cazul lui Cristoiu nu cred ca e nevoie sa intram in polemici legate de crezuri si sentimente. Este doar o tranzactie pur comerciala. Nu exclud posibilitatea ca peste un an sau doi, sa il vedem iar scuipand spre oranjada.
    Sincer, pe mine personajul ma distreaza. Este caricatura propriei sale vanitati. Incearca din rasputeri sa-si cladeasca mitul jurnalistului retras in biblioteca si face pe dracu’ in patru sa-si lipeasca titulatura de scriitor langa cea de jurnalist. Tragedia lui este insa, ca oricat va sta la biblioteca nu va putea scapa de bila de plumb ce-i sta prinsa de glezne pe care sta scris mare cu litere de-o schioapa “tatal puilor de gaina vii”

  29. @Drujbaru: despagubirile datorate in urma proceselor pierdute au fost rezolvate de Tuca si Oprisan, deci deja e pe plus 🙂

  30. Mi-am pus retrospectiv interbarea daca Geoana avea vreo sansa la alegeri? Acum ne apare tuturor evident. Oare de ce PSD-ul l-a desemnat pe Geoana sa il reprezinte in prezidentiale? La ora asta pare foarte ciudat… Nu? Daca un inginer tanar ca Rzavan Dumitrescu a reusit sa il faca de doua parale in direct pe Gigel Spanak, stau si ma intreb daca atatia politicieni de cariera, servicii, oameni de afaceri, interese, etc., nu si-au dat seama ca Geoana nu e omul potrivit pentru alegeri?! Sau poate ca nici nu au vrut de fapt ca sa castige alegerile. Nu? Daca gandesc asa devine deja periculos. Inca o ultima idee, acum opozitia inseamna Ponta, Daniel Constatin (32 de ani, inginer agronom), oare ce se incearca sa ni se sugereze? Ca opozitia e slaba? Sau ca de fapt nici nu exista?! Nu cred ca fosti lucratori ai serviciilor de informatii externe (majoritatea politicienilor au avut tangenta), oameni de afaceri, etc., nu realizeaza lucrurile astea. Cred ca e doar o marota, ca sa nu spun suveica. Spectacolul politic, deh… In rest, suveica.

  31. I s-a dat si lui un sugiuc, ca sa mai compenseze putin pierderea financiara suferita in urma plecarii de la mogulu’ Felix. Pe de alta parte, trebuia sa se ofere o justificare pentru inrolarea maestrului in armata de propagandisti ai basinosului. In lumea curvelor, e perfect onorabil s-o sugi pe bani, dar e foarte umilitor s-o sugi de frica.
    P.S. Tot ma astept ca Felix sa nu-i mai tolereze injuraturile saptamanale si sa difuzeze secventele in care se lasa lingusit in emisiuni de catre Cristoiu, ca sa nu mai vorbesc de miile de ore de emisiune in care – acelasi Cristoiu, pe buna dreptate si extrem de convingator – il facea varza pe Basescu. Sper ca doar asteapta momentul optim…

  32. Se pare ca pretul pentru o partida de sex oral a crescut, cei din vama au omis acest lucru si au cotizat mai putin decat face.
    Prin urmare purtatorul de penis politic viril de 6.5 ani s-a suparat si a decis sa recupereze paguba.

  33. Hai ca-i ieftin ca braga, sunt 12 aparitii x 5000 buc, deci 5,5 lei pentru un exemplar cu 24 pagini + 4 coperti, policromie. Nu le mai ramane mare lucru.

    Recupereaza din celalalt contract, “Servicii de publicitate aferente proiectului – Reabilitarea si modernizarea sistemului de apa si canalizare in judetul Vrancea”, in valoare de 844,310 lei.

    Mai interesant mi se pare ca la prima licitatie castigatorul apare ca Tipogrup SRL, iar la a doua Tipogrup Press SA, cand de fapt denumirea e Tipogrup Press SRL. Sper sa nu greseasca la semnarea contractelor.

  34. Giac batea la ochi si cind era la antene pe treaba,nu lipsea nici intr-o zi,ba mai mult,avea emisiuni si simbata si duminica.Cred ca il exaspera pe mogul cu banii,se prinsese ca e loc si tragea tare.
    Prin anii cind Gilda Lazar ajunsese la firma de tigarete,Giac la orice emisiune aparea isi punea pachetul ce Camel in asa fel incit sa se vada toata emisiunea.Asa ca,omul nu refuza nimic,nu este pret prea mic pentru el.
    Daca pina si crucisatorul,da CTP,a avut obrazul sa vina la Realitatea,netam-nesam,acum vreo doi-trei ani in urma,sa trinteasca o pereche de papuci de sport REEBOK pe masa si sa ne explice beneficiile crizei:cum ca pina in criza ii lua cu 3 mil. si acu pe criza i-a luat cu 700 de mii(vechi).Bai, da-i in plm de oameni mici,astia au mentalitate de chelner,care pentru bacsis strica afacerea patronului(vorba lui SOV).

  35. @cu_sange_in_pasarica, de ce a pierdut Geoana alegerile?, motivul adevarat?, vrei sa-l stii?, Ilici a rezolvat subiectul din umbra, s-a “spart” Geoana la gura apropo de ce o sa-i faca el lui Ilici dupa ce va ajunge la Cotroceni, ceva legat de dosarele revolutiei…
    Cat despre pret, daca e unul corect… Sanatate domn Ciutacu.

  36. De pensiile furate se mai ocupa cineva , sau Cheke infiinteaza asa zisele aziluri pentru batrani ca sa nu le spuna LAGARE DE EXTERMINARE ?…
    O intrebare idioata , recunosc …

  37. Off topic: Multumesc mult pentru invitatul de asta-seara de la “Vorbe grele”.E printre putinii care imi fac pielea de gaina si-mi umezesc ochii doar prin prezenta. Asa sunt oltenii adevarati: “rau de destepti”, jucausi si sprintari,intelepti si buni. Asa e taranul oltean, asa l-am vazut eu in copilaria mea. Ar trebui sa deschidem bine ochii, urechile si sufletele… Multumesc inca o data.

  38. Cristoiu neaga stirea.

    Ciutacu zice: nu mai pune link la gunoiul ala! Cristoiu neaga in general realitatea. ca si mai recentul lui stapan

  39. Da’ Carol al II-lea ce zice?

    Ce poti pretinde unuia care la 2 – 3 fraze, indiferent de subiectul discutiei nu uita sa pomeneasca ilustrul priapic…

  40. S-a întors la condiţia care l-a consacrat. 😉 Dacă, pe vremea când găinile năşteau pui vii, mă întrebam ce-l poate face pe un redactor şef (jurnalist serios se presupune, din moment ce avea un asemenea post) să accepte bazaconiile drept “ştiri” de aruncat pe piaţă naivilor creduli (şi ajunseseră la peste un milion la un moment dat 🙂 ) de la o vreme m-am dumirit. Nu se schimbase el, era doar o oportunitate de moment pe care nu o putea ignora. Nu-i de ici de colo să urmezi (chiar şi într-o emisiune) unui Titan. Că nu s-a ridicat mai sus de meschine interese… sincer îmi pare rău pentru el.

    P.S. Nu cred că fiecare om are un preţ, ar fi cu adevărat trist pentru noi. Adevăraţii Oameni sunt de nepreţuit. (Lăsaţi-mi iluzia. 😉 )

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.