Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Când toată lumea ştie tot despre toţi…

Când toată lumea ştie tot despre toţi…

Într-o ţară în care, puşchea pe limbă, evident că nu se face poliţie politică şi nu se urmăresc/filează/înregistreză toţi între ei, absolut întâmplător, una dintre uneltele preşedintelui-candidat află că doi moguli s-au întâlnit la reşedinţa unuia dintre ei. Cum la fel de întâmplător se aflase că surprinzătoarea nominalizare nemţească de premier a majorităţii parlamentare aritmetice s-ar fi decis la firma de familie a altui mogul. Şi, dacă vreţi să facem un banal exerciţiu de memorie, că gazda întâlnirii de astăzi îl ţinea la telefon pe contracandidatul preşedintelui în exerciţiu în timp ce acesta-l căuta. Dincolo de demenţa potrivit căreia doi oameni (fie ei şi de afaceri) nu se mai pot întâlni fără să dea explicaţii publice, dacă nu de-a dreptul împotriva acestui mod psihotic de a-ţi trăi viaţa, raportez smerit că ultima oară am vorbit, la telefon, cu mogulul eolian cu vreo zece zile înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale. Sigur, ei ştiu asta, iar eu ştiu că ei ştiu. Acum ştiţi şi voi.

UPDATE: Atacurile repetate de astăzi la blogul meu m-au convins. Până acum eram oarecum inerţial şi fără prea mare chef de smardoială. Ei bine, băieţi, dacă v-aţi dorit să vedeţi cum arată o adevărată campanie anti-Băsescu, just watch me.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

188 thoughts on “Când toată lumea ştie tot despre toţi…

  1. Cum sa nu stie “toata lumea…tot despre toti” cand insusi seful statului, inca in exercitiu, ne informeaza, deci nu cei care asculta telefoanele sau care te urmaresc pas cu pas, ca mogulii care stau in spatele lui K.J. sunt ca rechinii, care se invart in jurul datei de 6 decembrie pentru ca “li se pare lor ca acolo este prada”. Dumnealui promite solemn ca-i va “apara pe romani de lacomia acestora”.
    D-le Ciutacu, Dvs. sunteti angajat al unuia dintre moguli,si nu este deci normal ca “romanul” sa fie aparat si de Dvs. si de toata presa? Sa nu va ofticati!

  2. Bravo baieti ca votati pentru a nu-l mai vedea pe Basescu.Cred ca trebuie sa mergem pe mana lui Crin si daca nu iese cum ne spune ,nu la Geoana trebuie sa tipam ci la Crin,asa deci sa votam ca merita din toate punctele de vedere.Cred ca si in PSD timpul multora a trecut si cred ca noul incet incet va aparea cam peste tot.Multumesc Victor,Badea,Gadea,Bogdan,Radu,Ciuvica,Stan,Oana.

  3. Apropo Victor nu mai invitati pe nimeni de la PDL si chiar altii dupa toate jignirile pe care le aduc atat voua cat si patronilor vostri.La mine daca ar veni unul din asta sa cumpere chiar daca ar cumpara cele mai scumpe materiale l-as lua la fuga daca m-ar jigni la mine in casa.Ce mama dracului suntem asa prosti.Rugatii inclusiv pe cei de la stiri sa nu mai fuga dupa ei ca cateii si sa vedeti daca nu mai sunt bagati in seama si nu mai apar ce cuminti se fac.Ia sa fie transmisi de televiziunile lor platite din banii statului.Chiar dupa alegeri ar trebui verificate toate acestea pentru a vedea cum au produs asa studiouri pe criza asta si se lafaie in bani cand noi abia ne tragem sufletul de pe o zi pe alta.

  4. As adresa 2 intrebari presedintelui nostru,inca in exercitui:
    1)Ce parere ar avea despre un mogul american,patron de canal de TV,daca la respectiva televiziune ar fi criticat toata ziua Obama?
    L-ar cataloga antipatriot?Sau vandut rusilor?
    2)Cine era ministrul transporturilor in septembrie 1991,cand veneau minerii cu trenul la Bucuresti,ca sa dea jos guvernul Roman?!

  5. Eu stau si ma crucesc.
    De unde vrea EL,SUPREMUL inca 19%? Si voi? Va mai puneti problema; oare pierde, oare castiga?
    Cum spuneam mai sus, Romania este plina de prosti. Iar aia nu-s pe forumuri sau bloguri.
    Aia asteapta sa li se dea ceva. Egal ce. Si Doamne sunt multi…Si au putere.
    Singura speranta ar fi sa nu fie “Poporul” mobilizat…
    PS
    La orice articol, trepanatii sunt pe faza. Ba rechinii de la Grivco scot tarisoara la mezat;
    ba Iliescu vrea sa faca ceva rau (nedefinit; sange, mineriade, lovituri de stat, revolutii,
    etc), mogulii il mananca pe EL, INCORUPTIBILUL.
    Ingerii si heruvimii din Partidul SAU, au cazut acum din cer si participa acum la Judecata de Apoi. Iar, EL, vrea sa apere tarisoara si poporul (nerecunoscator) de primejdii. Dar al dracu´poporul, nu vrea decat intr-o proportie prea mica ca el sa poata actiona. Ce pacat…

  6. Ca “toata lumea stie tot despre toti”, cum spuneti D-le Ciutacu, o fi adevarat in cele mai multe cazuri, dar eu nu stiu foarte multe despre nimeni si nimic. Si am o curiozitate nestapanita de cand Sever Voinescu a iesit la rampa si a anuntat ca “prezidentiabilul T.B.” VA ACCEPTA invitatiile tuturor televiziunilor la dezbateri electorale fie ele “demonizatele” Antene ori Realitatea. Schimbati cumva raspunsul Dvs. anterior intr-o “invitatie” speciala pentru T.B.?

  7. @ MariEEan Multimevida acea televiziune se numeste Fox News si se adreseaza pe fata simpatizantilor republicani
    Eu nu am auzit ca Obama sa vorbeasca de mogulul Murdoch ca e omul rusilor 🙂

  8. Daca in turul intai “basescu pentru Romania” oare ce mai urmeaza sa faca pentru ea (sau pe ea)in turul doi?

  9. Am sa public si eu o scrisoare catre Dzeu:
    Dear God, so far, this year you have taken away my favourite dancer, Michael Jackson, my favourite actor, Patrick Swayze and my favourite singer, Stephen Gately and my favourite actress, Farah Fawcett. Just so you know, my favourite politician is Traian Basescu! Regards.

  10. MOGUL= membru al dinastiei mongole care a cucerit India.
    MOGUL= persoana foarte importanta si care dispune de puteri discretionare.

    Ghici cine este reprezentat cel mai bine de a doua definire?Cine este in curs de obtinere a puterilor discretionare din partea “poporului suveran”? Cine isi doreste si un al treilea referendum, peste doua saptamani si al patrulea referendum si din doua in doua saptamani o tot tinem asa….

  11. Victore,

    Iti propun sa dai adevarul simplu pe fata.

    BASESCU S-A FACUT CA CONDAMNA COMUNISMUL CA SA POATA RESTAURA CEAUSISMUL !

    E pe intelesul tuturor si e adevarul gol, golut!

  12. Chiar nu mai rezist sa ascult laturile verbale prezidentiale impotriva mogulilor.Sa fie f clar pt toti cei care ar mai crede ceva din ce ragaie presedintele,mogulii dau de mancare la atatia oameni,au facut si fac ceva concret pt societate,au grad de inteligenta mult mai mare decat presedintele Romaniei,care este doar un smecher ordinar si care de la inaltimea sa vrea sa prosteasca prostii,caci cine altcineva l-ar mai crede? Pai abia acum ar trebui mogulii sa iasa la atac,caci nu mai pot ,eu si atatia altii din tara asta,sa suporte aberatiile unor descreierati. Cei care l-au votat si-l mai cred,nu stiu daca vor mai putea sa inteleaga ce li se va intampla daca se mentin “incolonati” in randul celor pacaliti,dintotdeauna probabil.Doamne ajuta-ne sa scapam de nenorocirea asta!!!!

  13. Situatia pe teren e MUUUUULT mai… cafenie decat spera Floricel et.comp. Si, mai ales, Geonel. Aia care sunt chiar atasati de liberalism si l-au votat pe Antonescu CA LIBERAL (adica aceia care nu au dat acum primul lor vot liberalilor) si care sunt si mai scoliti nu vor sa il voteze pe Geoana. Pur si simplu refuza. Dintre cunoscutii (mei) care mi-au zis ca au votat cu Floricel, adica vreo 7-8, NICI unul nu voteaza cu Geoana. Sa nu intelegeti, doamne feri, ca voteaza cu Base’. Nu, pur si simplu nu se duc la vot.

    Iata unul dintre efectele perverse ale faptului de a avea un electorat de elita. Poti sa ii sugerezi ce sa faca, dar nu se va comporta ca o turma. Decizia e la ei, la alegatori…

    PS Toti cei 7-8 de care vorbeam si-au mai tocit coatele prin banci si amfiteatre intre 4 si 10 ani dupa liceu.

  14. Citesc pe blogul unei tipe care se ocupa de beauty, ca nu ar trebui sa il votam pe Geoana pentru ca pe vremea comunistilor nu aveam creme:)))…. alt motiv ar fi ca Antonescu isi vopseste parul si astfel nu ar fi credibil:)))
    Am si eu un pont, dar despre Basescu: cica foloseste lentile de contact albastre si de aceea are privirea inteligenta si extrem de patrunzatoare… desigur, este posibil ca si eu si doamna in cauza sa avem surse mincinoase

  15. Un american si un roman stau de vorba.

    Americanul spune mandru: – We have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash!

    Romanul spune si el: – We have Traian Basescu, no wonder, no hope, no cash!

  16. Salut si azi, Victore!…

    Dupa evolutia apoteotica de aseara, de la Realitatea, declar deschis ca am un impuls de simpatie pentru “dragalasa” Andreea Pora.
    Aceasta matroana a plagiatelor ieftine de presa din Romania e precum comunistii, in ilegalitate. Ea sufla in trompeta ca lupta cu mogulii, ea latra ca se stie pe lista lor neagra, tot ea striga ca se ascunde de ei, nefiind cautata de nimeni… oare locuri la Spitalul 9 mai sunt?!…:P:))

  17. mister presidente ! se pare ca aveti memoria scurta . in momentul in care a-ti semnat pactul cu PSD : vanghelie , nastase si co. erau buni , acum sunt ciumati . basescu a vrut sa distruga toate partidele mai mici cu care s-a aliat de-a lungul timpului de altfel a si aruncat practic in aer marea majoritate a coalitiilor in care el a fost parte . nu si-a respectat niciodata cuvantul dat , s-a razgandit mereu in mai putin de 24 ore . practic s-a izolat singur pe scena politica romaneasca . in momentul in care revii la popor ca ultima solutie e clar ca in strategia ta ceva nu mai functioneaza – mai cunoastem un caz asemanator . ca sa fie clar : basescu nu o sa fie invins nici de geoana nici de antonescu ci de propia lui persoana . el e o bomba cu implozie ce se va autodetona pe 6 decembrie.

  18. Fratilor,fratilor au inceput sa sune in masa oamenii din PDL ca s-au saturat de ei si doresc revenirea la matca cat mai urgent.Oameni super importanti astazi dezerteaza si-l lasa pe Baselu in c…gol.Aoleu maiculitaa nu-i lasaaaa.Revenind serios oameni mari si importanti deja au declarat in diverse medii ca nu-l mai sustin pe om si ca vor iesi chiar cu multe fapte nasoale intamplate.Sa vedem deci!

  19. Et in… goldenspritz… EGO,homo tiranis vox dobitocis ce se tin cu dintii cariati de bracinarii lui ,mai bine sa-l lasam sa se intalneasca cu udrele, ritele, pogii, videnii si bocii,asa ca mai ia o doza din mocirla pe care a promovat-o si l-a caracterizat in ultimul timp,cam lung ce-i drept,5 ani.O tine ca gaia-matu cu conspiratii impotriva lui,psihoza intalnirilor secrete,cand nu vede realitatea mizerabila in care ne-a cufundat pe toti!Mai stiu pe cineva care pe ultima suta de metri tipa din toti bojogii:agenturilii si nu intelegea ca gata, end, finis, kaput!Basescu, un tip terminat, perimat si debusolat,ultimilie zvacniri ale celui ce-a fost intaiul marinar al tarii!

  20. Stateam si ma uitam cu gura cascata (uitasem sa rad intre timp 🙂 ) la “declaratia” pitibocului. Pe langa disperarea mare pe care am remarcat-o la pitic stau si ma intreb de ce dracu mai trimit televiziunile reporteri acolo daca nu-s in stare sa-i puna o SINGURA intrebare pertinenta la toate porcariile aruncate de mascarici? Striga din toti bojocii ca Nastase a pivatizat Petromul! De ce nu l-a intrebat nimeni CINE a inceput procedurile de privatizare? Raspuns: chioru’. Atat.

  21. pe forum Antena 3 la stirea “Băsescu: Voi mai organiza un referendum, dacă politicienii nu vor eliminarea imunităţilor” am gasit “Dear God, So far this year you have taken away my favorite dancer Michael Jackson, my favorite actor Patrick Swayze, my favorite singer Stephen Gately and my favorite actress Farah Fawcett. Just so you know, my favorite politician is Traian Basescu” Cooool!

  22. Ma cum se poate sa fii invitat in casa ta cand tu iesi in lume si ma injuri?Asta face Basescu si prostii de la Realitatea se conformeaza.Dca Dumitrescu nu mi-l trece prin p…. atunci nu mai privesc in veci la iei.Trebuie tocat macelarul de romani si nu trebuie scapat nici o clipa din ochi,cati da in cap cum te prinde.

  23. Referitor la cei care nu vor sa voteze cu Geoana, dar ii duce mai mult capul decat pentru a vota cu marinarul betiv, POATE ca zilele care urmeaza ii va convinge sa iasa, totusi, la vot. Si sa voteze Geoana. Pentru ca declaratiile din ce in ce mai dese ale basescului si clicii sale sunt absolut halucinante. Sunt de domeniul ,,sifiului”, sfidand bunul simt si insultand inteligentele nu neaparat cele mai stralucite.

  24. @cineva:”…Striga din toti bojocii ca Nastase a pivatizat Petromul!”
    Pe mine ma enerveaza acuzele PDL-ului privind privatizarea Sidex. Nu mai suport sa-l aud pe Mircea Toader (parlamentar de Galati !) vaicarindu-se ca Sidexul a fost vandut pe numai “douscinci di milioani di dolari” ! Privatizarea asta a evitat transformarea zonei Galati-Braila intr-o a doua Valea Jiului. Nu inteleg de ce prostii de la PSD nu combat acuzatia asta cu sutele de declaratii date de guvernantii din perioada 1996-2000 , care spuneau acelasi lucru: “Sidex-ul e o povara pentru economia Romaniei , pierde un milion de dolari pe zi si nu vrea nimeni sa-l ia ,nici macar gratis”. Intr-o forma sau alta , au spus-o premierii (Victor Ciorbea,Radu Vasile),sefii FPS (Sorin Dimitriu ,Radu Sarbu),ministrii industriei (C.P.Tariceanu ,Radu Berceanu) si analistii economici de la data aia (Ilie Serbanescu, Ionut Popescu , Eugen Ovidiu Chirovici). Ce sa inteleg: ca Nastase si Musetescu au putut sa-l vanda in 2001 si sa mai ia si spaga ? Inseamna ca spaga luata de ei a fost considerata prea mica de guvernantii din perioada 1996-2000 ?

  25. Omule cu ochii suii si chelie proeminenta mai lasa jocurile astea de culise si uitate in decolteul amantei tale blonde cum dispar banii, vezi cum se inroleaza in armata fratelele tau, zine unde ai dus flota.Pana atunci aduti aminte ca ai distrus tara si ai lasat fara locuri de munca foarte multi oameni, ai distrus guverne.Cat meditezi si te caiesti pentru raul facut noi oamenii de rand votam MIrcea Geoana.

  26. “Nici nu shtii,cit de mic ai inceput sa fii”…………………………………. POétu tzarii(omu´cu bucile cele mai curate) ar trebui sa incerce sa improvizeze o poezie pe aceasta tema! !
    Apropo:Cu ce ochi vede cel mai bine ?

  27. @ Eugen
    Matracuca numita pora a deprins obiceiul copiatului de pe vremea studentiei cand lua 5 DOAR cu acest obicei… in rest, carnetul ei era plin de corigente… ce pretentii ai ? Daca altceva n-a fost in stare sa faca in viata asta, traieste si ea din datul cu gura… ps asta e pe bune !

  28. Un articol edificator despre cum isi permite un marinel mai mic sa i umileasca pe toti

    http://tureancosmin.wordpress.com/2009/11/21/umilire-la-locul-de-munca-ep-1/
    http://tureancosmin.wordpress.com/2009/11/21/umilire-la-locul-de-munca-ep-1/

    Mai sunt cateva minute pana la deschidere. In plina forta de munca, dupa o trezire mult prea timpurie la primele ore ale diminetii, angajati, furnizori se lupta sa faca “circuitele” luna si bec, pentru preainteleptul si stapanul nostru – CLIENTUL. Imaculatul si spatialitatea vor disparea… in cateva minute, pentru ca lucrurile vor reveni la normal.

    Tragand lize manuale cu paleti cu folii si cartoane de la desfacerea in graba a marfurilor, ne indreptam spre locul stramt, precum statia de pe Memo, in orele amiezii, pentru reciclarea binecunoscuta (plastic si cartoane). Aerul rece ne da fiori, si ne face sa ne strangem gulerele la pulovere si veste. Ne ingramadim cu rabdare, mai ales cei externi, asa numitii furnizori, mereu blamati, si umiliti, doar ca nu apartinem ******-lui. Intra un coleg, intru si eu, fiecare cu cate 3 paleti pe care aveam cartoane si plastice mai sa cada la o miscare brusca. Incepe ecologizarea… Si apare el… Marele sef de la un serviciu, care presteaza si prin oras… dupa locuitori:

    – Bine ca v-ati ingramatit toti aici, ca nu mai am loc de voi…. mor cu voi in fiecare dimineata… Si tu? (isi indreapta privirea plina de ura si dezgust spre colegul din fata mea). Puteai sa arunci gunoiul si cu mana nu trebuia sa intri cu liza si paletii aici!

    – Nu puteam arunca gunoaiele cu mana , pentru ca is prea multe…

    – Da, multe… spuse “seful” rastit si cu un glas din ce in ce mai provocator.

    – Ter og sa nu zbieri la mine… Asta e a doua oara cand zbieri la mine…

    Neapucand sa termine ce avea de zis, “Marele Sef”, se repede peste paleti si lize si se avanta spre el, gata de razbunare, pentru adevarul spus:

    – Ce ai zis, mah?!? De la ce p**a de firma esti tu? Zii mah…

    -******… isi spuse foarte calm adevaratii sefi.

    -”Grandiosul Sef” mai are un pic si se razbuna cu pumnul, dar isi da seama ca mai suntem acolo si e cam inconjurat…

    Se intoarce nervos, spunand printre dinti, o amenintare directa.

    -Si dati-va la o parte cu paletii astia… Nu mai pot cu voi, in fiecare dimineata ma omorati… si apuca sa fac loc.

    -Dar trebuie sa le aruncam, pentru ca nici noi nu avem timp… O placuta prezenta feminina, poate mult prea feminina, si prea placuta pentru locul acela, incearca sa cada intr-un fel la o intelegere imposibila.

    -Ceee?…. Da ce eu am timp?!? F*t*te-n gura sa te f*t….

    Dumnezeule… nu-mi vine sa cred…. Cu un fel de speranta, ma intorc catre colegul din fata mea, si il intreb daca catre el a zis.

    -Sper ca nu… spuse cu un gest al capului care ar fi continuat asa: … ca daca a vorbit cu mine…

    Si ma intorc intrigat, nervos, satul, revoltat, spre ea… Ea care a trecut pe langa mine, lasand in urma un parfum placut, dar si o stare de revolta…

    – De ce vorbiti asa cu mine? spuse ea ajungand in locul de munca al “Marelui si Grandiosului si Maretului si Preaferictului Sef” (acolo unde miroase ca in cocina)

    -CE VREI?

    -Pai cum vorbiti asa cu mine???? Nu-i nimic ca merg la d-ul director sa vedem ce parere are despre asta.

    -Du-te… chiar te rog… poate scapam de tine…

    Umilita pana in maduva oaselor de un asa zis barbat care s-a dovedit ca nu are nimic in el, nu are onoare, nu are respect, si in mod sigur nici co**e, se intoarce cu capul in pamant si pleaca…

    Du-te draga… Ne-am simtit cu totii ca si tine in dimineata asta… nici macar frigu nu ne mai deranjeaza.

    NOTA: Am inlocuit cuvintele vulgare cu stelute, din motive bine cunoscute

    Am inlocuit numele locului de munca cu stelute pentru ca inca nu este timpul sa fie aflat…

    Asteptam episodul urmator.

    Numai bine. Geographu

  29. Buun. Basescu i-a aliat pe peremisti si udemeristi. Asta da performanta! Cine zicea ca nu e bun Basescu de nimic?
    Va amintiti cum a votat Doina Cornea (!) cu Ion Iliescu, de frica perspectivei de a-l avea presedinte pe Vadim?

    Important!
    Eu una n-am auzit ca, atunci cand se vorbeste despre diversiunea marinarului cu referendumul, sa fi zis cineva ceva care sa sune cam asa: ,,Da, 80% dintre cei prezenti la vot (in medie) au votat DA la referendum , dar pe Basescu l-au votat 30%. Deci, 50% dintre cei prezenti la vot au votat si pentru REDUCEREA LUI TRAIAN BASESCU DE PE SCENA POLITICA. Adica, din 80%, 50% au votat impotriva lui Basescu.” Cu care ,,romani” vorbeste el? Uneori, as vrea sa fiu si eu intr-un studio de televiziune, in care cei care ar trebui sa dea replica la obiect, nu o fac. Stiu, e greu, pentru ca un nebun arunca o piatra in apa si zece intelepti se chinuie sa o scoata.
    Acest om lipsit de caracter ar trebui judecat nu numai pentru flota si celelalte, ci si pentru ATENTAT LA DREPTUL CETATENILOR ROMANIEI DE A EVOLUA, DE A MERGE INAINTE, DE A DEVENI MAI MODERNI IN GANDIRE,…DE A EVOLUA. Cetatenii acestei tari, unii greu incercati de anumite perioade din viata lor, au avut parte, din cauza acestui personaj nefast, de o permanenta manipulare, o permanenta joaca cu mintea lor. A profitat de naivitatea unora si de greutatile vietii lor, stiind exact pe ce buton sa apese pentru a-i ingropa si mai mult, a-i adanci intr-o negura din care-spera el- sa nu iasa niciodata.

    Eu zic sa votati Mircea Geoana. Daca PRM si UDMR pot, puteti si voi.

  30. Cum se nimereste Victore ca astia ce te critica si au bloguri nu isi dau identitatea adevarata,straniu asa-i?
    Dragi romani,nu da-ti voie copiilor sa stea in preajma lu’Base ar putea veni acasa cu vanatai.

  31. Pai gata, am aflat aseara de ce s-au intalnit oamenii de bine. Au photoshopuit impreuna :))

  32. Uite ca eu nu stiu ca Ciolos are sotie frantuzoaica si este ales comisar pentru agricultura .Acum tocmai bate campii la Realitaea unul Calinescu pe tema asta.Ce se intampla stie cineva ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.