Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Când mă fac bine, plec să cânt la nunţi

Când mă fac bine, plec să cânt la nunţi

Exista momente-n viata cand simti ca nu mai poti; fizic si/sau psihic. Ceea ce mi s-a intamplat alalta-seara si, mai ales, aseara. Tin la tavaleala, trag precum bou’ la jug, dar (cel putin ieri) cred ca a fost a doua oara-n viata cand imi doream sa se termine totul brusc. Habar n-am cum am dus ambele emisiuni pana la capat, ce-a iesit acolo nu puteti sa-mi spuneti decat voi, da’ va asigur ca, macar in ultimele doua seri, am avut momente in care m-am descatusat ca-n vremurile de glorie.



Nu-s dator sa ma explic in fata nimanui si stiu ca pe telespectator il doare la moţul băştii cum se simte maimuţa de pe sticla, dar mi se pare fair ca, daca tot castig un ban (si) cu ajutorul vostru, al celor care va uitati la mine, sa stiti si niste lucruri din spatele cortinei. Fiindca intregesc un tablou mult mai complex decât pare.

Victor Ciutacu: Haideţi să vedem cum interpretăm democraţia într-o pauză de publicitate. Mădăline, vine criza peste mine şi murim de foame toţi trei.

Mădălin Voicu: Lasă bă că te iau cu mine pe la nunţi.

Victor Ciutacu: Gata, cânt cu Mădălin la nunţi şi cu Nicu Gigantu, dar după publicitate.

Vorbe grele si Sinteza zilei

Comentarii

comentarii

Similar Posts

66 thoughts on “Când mă fac bine, plec să cânt la nunţi

  1. Referitor la emisiunea ta de aseara Victore concluzie referitor la subiect in numele libertatii astia ne vor transforma la scara nationala in niste “puscariasi”am pus ghilimele ca puscariasi au drepturi mai multe decat noi ceea ce nu a reusit Ceausescu vor reusi astia adica vom ajunge sa ne fie frica si de umbra noastra(taci nu vorbi ca ne asculta cam asa vor fii lucrurile si culmea legal)nici pe vremea impuscatului nu era legiferat in halul asta statul politienesc.sa nu dea dracu sa ajungem zilele alea cand planeta asta nu tzara se vor transforma intr-un stat politienesc ca semnele sunt,sunt obsedati toti de control si-mi pun intrebarea cine pe cine va mai controla nu vor ajunge si cei care promoveaza noua ordine in aceeasi oala cu noi prostimea.iar referitor la sinteza zilei mai frate mie mi-a fost pur si simplu SCARBA aseara cand am vazut exponentele mandrei noastre justitii si astea au FACULTATEA DE DREPT in spate pai cred ca nici copilul de clasa intai nu credea ce ziceau alea aseara la televizor si le zicea “hai tanti dute la plimbare ca spui numa tampenii”.ne mai vedem ne mai auzim

  2. Victore,

    Trebuia sa te apuci mai din timp de cantat. M-as fi-nsurat numa’ de dragul lautarilor…

    Acum, la cum merg treburile prin tara, tare mi-e teama ca o sa-mi canti dracului la inmormantare…

    Da’ nu-i bai, ca tot sinteti, tu si Medelin, mai brunetzi…

  3. Domnule Ciutacu , n-are legatura cu subiectul dar are legatura cu tema dvs. din aceasta seara:
    Asa cum am mai scris, trebuie reglementata atat Institutia medico-legala dar si codul de procedura penala, pentru ca NU ESTE DEFINIT NICI UNDE “pericolul social concret”.Ca sa-l citez din memorie pe d-nul profesor Butoi este apreciat ca fiind fapta raportata la personalitatea individuala.Dar in ce moment? Acela al savarsirii infractiunii sau acela al cererii de intrerupere a pedepsei? Condamnatul poate realiza ca a gresit, poate sa dea dovezi temeinice de indreptare, poate sa se schimbe in penitenciar.Acesta e si rolul pedepsei penale: acela de indreptare.Sunt si unii care nu se schimba.De aceea, cred ar trebui reglementata si aceasta problema cel putin ca instanta sa ceara referinte despre condamnat din penitenciar.Aceasta prevedere sau practica nu exista.

  4. Asa Victore , ai redevenit ala care ai fost atunci cand ai inceput Vorbe Grele !
    Eu te-am urmarit inca de la inceput , si pot sa spun ca asa iti sta bine !
    Cel mai mult mi-a placut interviul cu Grigore Lese , si cred ca si pe tine te-a relaxat !

  5. Domnule Ciutacu,aseara,in ambele emisiuni ,ati fost fenomenal.Ati pus problema scurt si la obiect,formuland solutii logice la problemele ce se discutau in studio.Nu va apucati de cantat pt.ca sunteti foarte bun in ceea ce faceti.Tineti-o tot asa.
    Multa sanatate.

  6. Daca nu esti dator sa te explici in fata nimanui, ce mai tii deschis blogul la comentarii ?

  7. Domnule Ciutacu- Va multumesc ca ati raspuns celor scrise de mine si apreciez pozitia dvs.De acum inainte din partea de vest a tarii o sa beneficiati de informatii,in special din MIRA,informatii verificate ,la meserie.Numai bine si continuati asa.

  8. @miki: de-al dracu’ si de inimos ce sunt. multumit de raspuns?
    @Santinela: cand sar calul, il sar. si nu mi-e jena s-o recunosc.

  9. acum cateva zile mi-ati raspuns ca acesta e singurul lucru pe care-l poate face cineva care mai tine la tara asta: sa-si faca cat mai bine treaba acolo unde e, o faceti cu mult profesionalism (pentru care va felicit)si daca gandurile noastre pozitive pot fi sprijin, atunci acesta este si pentru noi si pentru dumneavoastra, suntem cu “ochii” (si mintea si sufletul) pe voi

  10. multam, si-n aceasta lume “nebuna” avem uneori nevoie de primii ghiocei sau de “sara” lui yasuhiro kobayashi pentru care-i multumesc tizei mele si sotiei dumneavoastra, care in felul acesta imi confirma cum poate fi gasit echilibrul,

  11. Eu mi-s fan tătă familia, ce mai!Cu împărăteasa mai vorbesc din când în când- îmi dă sfaturi bune într-ale netului, blogului, etc,- de Vlăduţul, ce să mai zic, mor după articolul hotărât din coada numelui lui…
    Emisiunile? Nu scap una, dar , atenţie, dl.Ciutacu,invăţaţi de la Paler si Pruteanu sa nu vă surmenaţi excesiv! ( de nu o fi şi ăsta vreun pleonasm…)

  12. Nu-ti mai urmaresc emisiunile demult, dar daca spui ca in ultimul timp te-ai “descatusat” e de bine. Si o sa incep sa te urmaresc din nou.

  13. Daca inca mai credeti in ce zic si promit politicienii actuali, inseamna ca ne meritam soarta. O sa se vada la alegerile din acest an si la parlamentarele viitoare cat de destepti suntem.Daca o sa castige tot astia care de 20 de ani se schimba intre ei la putere si ne promit numai lapte si miere, atunci nu ne mai ramane decat sa ne apucam sa ne sapam gropile si sa ne facem crucile, alta sansa de scapare nu se intrezareste. Solutie:sa iesim la vot sa le dam un vot nul; sa votam cu altii, nu stiu care(exclus PSD,PC,PNL,PDL,UDMR,PRM).Oare lumea asta, de voteaza de 20 de ani, inainte de a se duce la vot nu se uita in jurul ei, nu vede mizeria,saracia,coruptia,minciuna in care ne aflam?E nevoie de un partid nou, de oameni noi, care sa vrea sa faca ceva pentru tara asta,ca prea muult am suferit si am fost vanduti ca niste sclavi. Asta depinde si de noi, atunci cand va exista un asemenea partid si oameni, sa le acordam votul, si sa le dam acestor gainari un cartonas rosu, ca prea si-au batut joc de noi.

  14. Domnule Ciutacu,
    Sunteti prea bun in ceea ce faceti, ca treaba cu nuntile, cade din start. Sunt un mare fan al dvs si va respect verticalitatea de care dati dovada.Faptul ca spuneti lucrurilor pe nume si mai ales logica de care dati dovada este o raza de speranta pentru cei ce va urmaresc.
    Eu inca mai sper ca vom invinge sistemul.
    Dar care sistem, ca nu prea exista altceva in afara haos si coruptie?

  15. Domnule Ciutacu va inteleg perfect. Si sint sigura ca treaba asta cu a merge sa cantati la nunti e o metafora de fapt. Ideea e ca eu cred ca “riscati” sa aveti o mare concurenta. Si stiti de ce? Pentru ca probabil, sau mai mult ca sigur, multora din tara asta le vine “sa cante pe la nunti”. Va felicit pentru emisiune si felicitari pentru prezentarea care ati facut-o pe blog. E geniala.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.