Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Când mă fac bine, plec să cânt la nunţi

Când mă fac bine, plec să cânt la nunţi

Exista momente-n viata cand simti ca nu mai poti; fizic si/sau psihic. Ceea ce mi s-a intamplat alalta-seara si, mai ales, aseara. Tin la tavaleala, trag precum bou’ la jug, dar (cel putin ieri) cred ca a fost a doua oara-n viata cand imi doream sa se termine totul brusc. Habar n-am cum am dus ambele emisiuni pana la capat, ce-a iesit acolo nu puteti sa-mi spuneti decat voi, da’ va asigur ca, macar in ultimele doua seri, am avut momente in care m-am descatusat ca-n vremurile de glorie.



Nu-s dator sa ma explic in fata nimanui si stiu ca pe telespectator il doare la moţul băştii cum se simte maimuţa de pe sticla, dar mi se pare fair ca, daca tot castig un ban (si) cu ajutorul vostru, al celor care va uitati la mine, sa stiti si niste lucruri din spatele cortinei. Fiindca intregesc un tablou mult mai complex decât pare.

Victor Ciutacu: Haideţi să vedem cum interpretăm democraţia într-o pauză de publicitate. Mădăline, vine criza peste mine şi murim de foame toţi trei.

Mădălin Voicu: Lasă bă că te iau cu mine pe la nunţi.

Victor Ciutacu: Gata, cânt cu Mădălin la nunţi şi cu Nicu Gigantu, dar după publicitate.

Vorbe grele si Sinteza zilei

Comentarii

comentarii

Similar Posts

66 thoughts on “Când mă fac bine, plec să cânt la nunţi

  1. O idee de mare profunzime culturala ( HRP poa’ sa fie gelos) Propun cooptarea lu’ Gadea care poa’ sa incalzeasca onor asistenta cu un jazz,un tango,un pian. Medelin sa bage tare la instrument si tu dedicatii si colecte. Pot sa fiu impresar, 15% neimpozabili ca va cunosc.

  2. Ideea cu nuntile nu e rea, dar s-or mai face nunti pe praful asta? Sau mergem si cantam pe la divorturi?

  3. Sunteti un om cu un potential destul de mare…va descurcati…si daca nu va descurcati va iau eu la mine la tara,ca la randul meu mi-am zis ca “ce ma fac?” cu criza lu’ peste,si-am zis asa no problem:ma intorc acasa,la tara, de tot…si acu vb serios ca vor fi si vremuri mai grele si tare o sa mai cautam taranu’ roman ala de rupe sapa-n 2,si-i vom cere sa ne dea de mancare,eu sper sa nu fie chiar asa dar premize sunt,si atunci il vom aprecia pe omul care munceste pamantul de dimineata pana seara ca din pacate munca la tara nu mai e apreciata de mult…deci,cum spuneam,va iau la tara ca de bine de rau am invatat de mic sa dau si cu sapa,si poate nu murim de foame.

  4. eu cred ca pana-n toamna se duce Dracului de tot minunata noastra tara. cui ii mai arde de nunti?! Doamne,ce mi-as dori sa fi fost Mafiot,sau magar naiv! marii Smecheri & Mafioti,in frunte cu tovarasul Basescu,vor pleca din tara.& cu voia dvs,ultima pe lista,d-na Pivniceru,desigur.

  5. Doua motive sa te insori pe timp de criza
    1. In doi teoretic e mai usor cu cheltuielile pe timp de criza
    2. Daca EA ramane gravida, conform legii nu are voie sa o concedieze pe perioada sarcinii.
    Acum criza, …criza dar si nunta pe timp de criza trebuie sa aibe ceva zvac si de aici necesitatea lautarilor . Domnu’ Medelin pupa-l-as ..stie el ce stie, se orienteaza bine in economia de piata

  6. mie mi-a placuta emisiunea de aseara, chiar daca te-ai dezlantuit. s-a vazut ca fizic erai “afectat rau”, dar care e fidel urmareste subiectul emisiunii oricum ar fi.
    Sanatate!

  7. nu va duceti cu madalin , e in stare sa plateasca si nuntasii (e boem etalon !), va scoate datori , incercati cu clejanii.

  8. Dle Ciutacu,

    NU disperati … ati fost foarte clar , precis si la obiect ca intotdeauna..
    Mai ales la Sinteza Zilei..
    Trebuie sa ai nervii tari sa-i vezi pe baietii astia judecatori cum se apara unii pe altii.
    Nu stiu daca unul cu glontul in cap ,,, ar fi fost sotul sau tatal lor, daca luau si atunci lucrurile asa de usor.
    Au un nenorocit de paragraf de lege si trag de el ca de un caine mort…
    Oare toti magistratii din Romania au innebunit ??
    Chiar NU vor sa admita ca pot gresi ??? Nu recunosc nici cand e clar ca lumina zilei.
    Au invatat o placa si o repeta ca moara stricata … SA NE APARE CSM.
    Pana si judectaoarea care era actrita porno la MISA s-a adresat la CSM sa ii apare onoarea .
    Felicitari si Dlui TUCA .. si el excelent a fost .
    Ma gandesc cu toata placerea cum ar fi o emisiune in direct , cu CIUTACU , GADEA SI TUCA ??
    Poate atunci ar intelege si magistratii astia (care desi sunt buni profesional ) ce se intampla cu ei….

  9. Am vazut emisiunea, de fapt emisiunile aseara, ai cam strigat in a ta, ha, ha, probabil din cauza racelii….am o intrebare…de ce atunci cand vine omul cumsecade, bine intentionat, cu caracter, loial si cu frica de Dumnezeu si cere un job oriunde in tara asta, in orice domeniu, in orice zona geografica a Romaniei este trimis la plimbare fara macar sa i se acorde sansa sa demonstreze ca e toate acele calitati insirate mai sus, ca e motivat si serios si tot ce vrea un loc de munca?
    De ce vorbesc cei din media ,sau politicienii despre acei oameni in conditiile in care 70% din ei nu stiu sa recunoasca pe cineva cu aceste calitati chiar daca sunt loviti cu barda?

  10. Vântu – Patriciu ( 1 – 0 la pauză )
    1)În bătălia pentru resursele subsolului lupta se anunţă de pe acum necruţătoare, mai ales când este vorba de petrol, gaze, aur, uraniu etc.
    2)Vântu printr-o manevră diabolică coroborată şi cu decizia de la Haga şi-a impus omul la ANRM. Agafiel (de ce nu Obama?) este scos din pălăria PDL-ului cu o rapiditate surprinzătoare, de către papagalul boc.
    3)Dacă se îndoieşte cineva, fără să verifice, că Vântu este interesat de subsolul românesc şi că nu l-a impus pe Agafiel să-l gestioneze, vom reveni cu detalii, deocamdată atât.

  11. @ANRM: hai ca-ncepe cineva sa se apropie de adevaratele ratiuni ale iuresului

  12. Cred ca sunt multe maimute pe sticla,dar nu cred ca sunte-ti una dintre ele.Dimpotriva cred ca dv. M.Badea si inca citiva sunte-ti vii,adica nu scrieti versuri goale ce din coada au sa sune,ci chiar exprimati,spuneti ceva.Cit despre sperietoarea asta cu criza nu cred ca e chiar asa.Probabil vom fi cu totii ceva mai saraci-daca mai e posibil pt. unii dar vom trece si peste asta.Ce sa facem acum-sa ne turnam cenusa in cap si sa ne dam focla valize,ca a venit criza?cred ca e prea multa teama.Cu respect…

  13. @adriana popa: banuiesc c-ai fost ironica cu magistratii buni profesional. sunt profesionisti pe Dracu! habar n-au de nimic! se uita & ei in cartile alea cu legili,k mata-n calendar,& le interpreteaza dupe bunul lor plac sau lipsa de constiinta. s-a dat de gol insasi d-na pivniceru,care se pretinde o mare profesionista in viata,da’ nu poate vorbi romaneste. cu legili & drepturili omului ne descurcam noi,da’ cu limba ne doare la roba!

  14. De regula, scriu rar pe blogul dvs, dar va citesc zilnic. Insa acum vreau sa scriu, nu pentru a va peria, ci pentru a spune ce gandesc.
    Aseara ati fost exceptional. Discutia lancezea la dl Gadea pana la aparitia dvs. Fara suparare! Insa, dozele de radicalism si de “spusul vorbelor pe fata” pe care le-ati adus in emisiune, au facut diferenta. Nu de filosofie e nevoie in astfel de momente, nu de cuvinte alese. Daca sistemul nu va fi zguduit prin opinii transhante, daca nu va veti tzine de ei, nimic nu se va schimba.
    Kovesi va iesi la fel de senina ca si pana acum, Predoiu la fel, si totul va fi repede bagat sub presh.
    Felicitari, domnule Ciutacu. Si forta pe mai departe. Ce subiect avem in seara asta? 🙂

  15. Dle Ciutacu
    Tot aud in ultima vreme,mai ales despre judecatori si fotbalisti,ca atunci cind fac cite o timpenie brusc devin si ei oameni(a,si arbitrii).La un “salar” de 100mil pe luna eu in locul lor as avea bunul simt si as tace din gura,oameni care sa faca ce fac ei uneori gasesc si eu cu 5-6 mil pe luna.Eu daca fac o greseala imi da Garda Financiara linistit 30-40 mil amenda,cica trebe bani la buget,si pentru o chestie de genu “n-am scris un cod fiscal”

  16. Appropos de cantat sa stii ca nu e o idee rea, si pe mine ma bate gandul…cand ma gandesc ca in cls. a 7a am luat locul 3 la “Cantarea Romaniei”, faza judeteana…hahahaha….ce vremuri…
    In fine, nu cred ca Domnul Tuca a vorbit urat aseara pentru ca e strigator la cer ceea ce se intampla in Romania in mileniul 3. Personal ma judec cu un sef de politie de peste un an de zile si credeti-ma pe cuvant ca doresc nimanui clipe ca acele pe care eu le traiesc. But dont worry be happy, am inceput sa fac haz de necaz la propriu, rad mai tot timpul si ma rog lui Dumnezeu de cate ori pot. Cred ca sunt singurele doua arme cu care eu personal, o simpla femeie fara bani, pile, relatii, pot face fata calvarului cu brio. Sunt curioasa diseara in emisiuni daca veti vorbi despre cazul de astazi din Satu Mare sau doar il veti comasa alaturi de celalalte incercand sa largiti aria si sa discutati de sisteme, “mama lor de sisteme, care, vorba lui Badea, nici nu exista in Romania”.

  17. De ce spui asa?A fost alta situatie acum 1 an,acum 2 ani,acum 3 ani…..acum 20 de ani?
    Nu,a fost,este si va fi acelasi situatie.
    Calmeaza-te Victor ca mai avem si trebuie sa fim in forma cand i-om lua la p… pe jegosii astia,cat de curand.
    RABDARE.

  18. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Eu va dau dreptate.Atitudinea dvs.este justificata -va naruiti in efortul de a face oamenii care va urmaresc sa cunoasca adevarul.Ma mir ca rezistati si nu conteaza ca sunteti platit si pe banii nostri.Indiferent cati bani castigati,dupa opinia mea,nu sunt indeajuns-efortul e imens si nu il fac toti pentru a intelege,bietii oameni simpli,la locul lor,sa inteleaga ce e in societatea noastra.
    V-am trimis un e-mail-poate aveti un pic de timp sa-l cititi-as vrea sa stiu opinia Dvs.

    Eu va doresc din tot sufletul multa sanatate si vreau sa fiti mereu la fel cum sunteti astazi.

    Cu toata pretuirea,
    IoanaP

    P.S.Poate d-l Gadea o sa-l invite si pe d-l Tuca la Sinteza zilei.

  19. De madalin am auzit, dar de Nicu Gigant pe bune c-am auzit vreo vorba de el . Se mai intampla sa ti se faca lehamite de ce-i in jur

  20. in ritmul in care se misca guvernantii..chiar vine criza mai repede si mai napraznic decat ne asteptam! important e acum cine cate si care servicii secrete are, cine smantaneste zacamintele din Marea Neagra, chestii grele. Da-o dracu’ de criza, d’asta stam?! Avem “prezidentiale”….mai trebuie un mandat de 5 ani!

  21. Oo da, ce eliberare. Frumoasa abordarea “cu solutii trebuie sa veniti tu cu Norica!!!”, da’ ai observat ca nici unu nu s-a mirat prea tare de exclamatia ta? Oricum, imi place cand esti dur, si te impui.

  22. @ Victor Ciutacu: astept atunci sa nu se mai simta bine acolo, ca bani se gasesc presupun

  23. @ cristu
    Chiar Nu am fost ironica cand ma refeream de fapt la VIORICA COSTINIU. Cunoaste meserie dar are orbul gainilor cand vine vorba de un COLEG.
    ASTA ESTE MAGNIFICA REFORMA A JUSTITIEI FACUTA DE FEMEIA EUROPEANU A ANULUI 2007 – DOAMNA MONICA MACOVEI.
    In orice tara civilizata Min Justitiei si KOVESI – Porcurorul general si-ar fi dat DEMISIA , dupa asemenea facpte de vitejie ale procurorului din DOLJ.
    Sa lasi in libertate atatia CRIMINALI , sa se trateze de ochi sa OMOARE mai bine , e echivalent pentru mine cu o CRIMA.
    Tara asta din pacet e sat fara caini..
    Tara LUI CIUMAC , si a tuturor rachetilor.
    Cat despre Presedinta lor Dna MONA PIVNICERU ( au fost nebuni cand au ales-o).
    Habar Nu are sa vorbeasca romaneste , CRED ca o fi venit si ea din Republica Moldova.
    Vai de noi…

  24. Medelin face spectacol mai ales cand este serios.E senzational,pastreaza-l in distributie Victore

  25. Sincere pareri de rau pt Madalin si pt Nicu Gigantu, da’ nu-ti dam drumul prea curand :))

  26. ciutacu bate toba, ciutacu bate tare, ciutacu bate toba cu maciuca in piata mare 😛
    uite ca uitasem de lautari… oare cum se descurca pe vremuri de criza? ia sa dau si eu niste telefoane sa ii intreb…

  27. Domnule Ciutacu, daca aveti pe-acolo un cabinet medical dotat cu o asistenta indeajuns de instruita pentru a nu va “rupe” venele, va sfatuiesc sa procedati la o injectie cu Vitamina C … direct pe vena… In cateva minute va veti simti mult mai bine… fara alte medicamente, picaturi, leacuri, etc.

  28. Domnule Ciutacu
    Cred ca ar trebui,chiar daca este greu, sa te detasezi usor de subiectele discutate ca sanatatea e foarte scumpa azi. Pasiunea pentru meserie, dorinta de a gasi logica acestor lucruri si de a descoperi adevarul, consuma multi nervi.Adevarul este relativ.La noi apare ca un miraj ratacit prin multa mocirla si e calcat mereu in picioare.Succes.

  29. @Bogdan.M.M: nici cabinet, nici asistenta, nici chef de ace-n vene. ce naiba, ajung sa stau sedat sau energizat la emisiuni? mai bine ma las si cant la nunti.

  30. Injectia cu vitamina C se face chiar de la primele simptome, la primul stranut, etc, si, de fapt se fac 3, 4 fiole odata. Stiu cativa chirurgi sibieni care faceau asta, dar am inteles ca nu se mai fabrica vitamina C fiole. Am cautat disperata anul trecut.

  31. daca e paranoia generala,atunci sa fie!
    da daca criminalii astia de import au venit in echipa completa- cu procurorii,judecatorii si avocatii lor!? ma-ntunec…

  32. LA NUNTI AS MERGE SI EU DAR NU MA IA D-L VOICU [NU M-AS LUA NICI EU CA NU VREAU SA STRIC NUNTA CUIVA. AM O VOCE DE “GLASPAPIER”

  33. Domn’le io aşe faină emisiune n-am mai văzut de mult, cu toate că şi io îs oleacă răcit!!! Ma-m uitat azi în reluare, şi fiind o emisiune “energizantă” mi-o revenit chefu’ să sparg nişte lemne.

  34. Don ciutacu, ati ales nemarginirea! Veti arde pe rugul nesimtirii generale, va veti consuma sanatatea, inteligenta si nervii, va veti tulbura armonia familiei, veti isca ura si dorul de revansa al unora si veti provoca ironia altora, totul pt ca ati ales sa aveti constiinta si bun simt, pt ca nu suportati nedreptatea si ticalosia, prostia si minciuna. Si stiti ceva?! Desi va admir si va inteleg si rezonez cu dvs in felul meu, sunt constient ca nici dvs si nici vreun domn gadea ori badea nu veti schimba lumea asta jenanta si murdara in care traim. Mi-e teama ca, din contra, aceasta lume va va inghiti cu fulgi cu tot si pe dvs si pe noi, astia de va suntem alaturi, va sustinem si va intelegem! Si sa va mai spun ceva: fiecare dintre noi nu avem decat o viata pe care o traim cum credem noi ca-i mai bine, dar vine un timp cand ne trezim ca timpul a trecut si l-am cam cheltuit pe prostii care pareau al naibii de importante dar de fapt ne-au uzat si ne-au consumat, timp in care lucrurile importante se petreceau si treceau pe langa noi si nu le bagam in seama decat cu coada ochiului…Sigur, duceti-va lupta admirabila, nu sunteti singur, dar sper ca nu va asteptati la minuni. Caci minuni ar fi sa se schimbe ceva…Va salut si va doresc tot binele!

  35. Nene Ciutacule…
    “Keep up the good work” şi lasă nunţile altora.
    Părerea mea…

  36. Bravo Victore, mai aveai un pic si rupeai lantul :), asa trebe, solutii frate trebuie date cand vii in fata omului, nu sa dezbati problemele, ca problemele le stim cu totii.

  37. Daca ar fi sa ne enervam la fiecare mizerie care exista in tara asta cred ca am fi o tara de dezaxati mintal. Tineti-va tare domnule pt ca sunteti printre putinii oameni din tara asta a caror parere poate fi luata in seama

  38. A fost o emisiune foarte reusita, fara inhibitii si fara scortosenie! Nu stiu cum ti-a fost, da’ a dat bine! 🙂

  39. Dacă mai e loc în dubiţă eu zic să nu pleci solo, să-l iei şi pe Turcescu aşa, de coloratură!

  40. Oana Stancu se desfasoara la emisiunea lui Dumitrescu la Rtv!!!!!!!! A plecat la Vantu?
    Scuza-ma stiu ca nu are legatura cu nimic dar am ramas cu gura cascata de mirare.
    Iti doresc sanatate si energie. Eva

  41. medelin e un tip ok, nu vad insa cum se va descurca in continuare in partid. tare mi-e ca va fi pus in fata “unei lovituri de cort”…
    cat despre alt invitat pe care-l simpatizez, crin antonescu, din pacate, nu cred ca are sanse; nu e pe placul pulimii…

  42. Draga Victor, te rog, faceti ceva ca nu mai suport toata tevatura asta cu Gorbunov. M-am saturat de toti magistratii care se perinda pe la voi si incearca sa ne prosteasca fara pic de jena despre cat de bun este micul lor univers in care ei isi inchipuie ca fac justitie. De trei zile nu mai urmaresc Sinteza pt. ca pur si simplu imi vine sa sparg tv-ul cand ii vad pe acesti umflati care sunt ei umflati si care ma enerveaza. Reveniti si voi la niste subiecte ceva mai serioase cum ar fi criza de exemplu, mangla din largul marii, telefoane ascultate etc.

  43. Domnule Ciutacu, cantatul asta este o sabie cu doua taisuri: cantat la instrument si voce. Cu vocea si vorba lu’ matale te rog sa ai grija pe la cine si cum canti, ca abia asteapta onor justitiunea romana sa-ti faca vre’un vertai (vorba recidivistilor). Nici nu va dati seama cat de constiinciosi sunt in asemenea situatii domnii procuroro-judecatori.

  44. Apropos de emisiunile pe tema putregaiului din justitie (si nu numai): aveti impresia, ca se va vindeca societatea asta a noastra de scursuri si putregaiuri de genul asta? Pai cum mama dracului sa nu ti se umfle venele la gargalet, cand vezi asemenea atitudini din partea celor care impart si cutitul si painea si care condamna cu varf si indesat pe cei ce nu au bani pentru a se lupta cu mafia din justitie! Cum sa nu fii total indignat de asemenea specimene, pe care nu-i verifica nimeni cata avere au acumulat si in ce cercuri se scalda! Cum sa nu ti se rupa sufletul, cand vezi o amarata de batranica, care nu si-a parasit vatra casei, pentru ca acolo s-a nascut si pe care domnii, care cica aplica litera legii, ii evacueaza ca pe niste animale atribuind casa si pamantul taranului roman mai stiu eu carui putregai, care prin masluirea unor acte, pe care instanta in cardasie cu procuratura, executorul judecatoresc, avocatii si toata tevatura asta de escroci le practica pentru a-si umple (si asa doldora) buzunarele proprii. Rusine sa le fie!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.