Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Campania de talk nu va face decât show

Campania de talk nu va face decât show

Am văzut şi/sau găzduit, în ultimele săptămâni, extrem de puţini politicieni conştienţi că, în contextul participării la un turnir electoral în care chiar că fiecare vot contează, şi-ar putea valorifica inteligent orice apariţie publică. Aproape toţi vorbesc despre aproape orice. Pot număra pe degetele unei singure mâini invitaţii mei din ultima lună, care să fi avut discursuri adecvate propriilor interese de colegiu, care să fi ştiut să mă manipuleze în beneficiul transmiterii de mesajele care să le capaciteze ori să le aducă aproape nişte români cu drept de vot din zonele-ţintă.

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

12 thoughts on “Campania de talk nu va face decât show

  1. Vorba unui alt bloggeri: toti sunt secialisti in tot, in pol;itica, marketing, dar de fapt ei sunt specialist in NIMIC, in minciuni, umilirea acelora care merg la vot.

  2. Păi mi se pare evident dacă ne uităm la cine face poltică. S-au dus vremurile lui Tăchiţă Gură de Aur sau Nicolae Filipescu.

  3. stateam si ma gandeam si eu asa. candidatii astia care cica si canta o sa se scoata in campanie. n-o sa mai trebuiasca sa angajeze “cantatori”. o sa povesteasca ei promisiunile electorale in versuri.

  4. Crede-ma ca poate sa vina la tine in emisiune Luminita Anghel, sau Elena Udrea sa spuna orice ca sa ma convinga sa o votez. Orice. Poate sa imi spuna ca face ce nu facea Mihaela Radulescu pentru ca sa ma las eu de fumat. Ca tot nu as vota. Am citit undeva ca exista un candidat pe nume William Branza. Cred ca asta ar face mare branza, cu siguranta…

  5. Daca tot vorbiti de show i-a treceti candidatii si prin intrebarile incomode ale Danei Grecu , incuietoare ale d-nului Cristoiu si incisive ale d-nului V.Stan!

  6. Eu sunt mai atent la programul de guvernare pe care îl prezintă partidele. Şi la credibilitatea Prezentatorului. (Un program prezentat de un Boc, mă face să râd în hohote!)Dacă avem parte şi de candidaţi tineri şi inteligenţi, cu atât mai bine. Dar nu-mi pun nădejdea într-o singură voce. Nu cred că poate face prea multe un deputat ales în circa mea. Poate să se transforme din Lup Tânăr într-un Coiot Lacom. Puţini scapă de “virus”, când ajung “aleşi”. Totuşi, o consider imună pe tânăra Mizil! Şi poate că influenţa domnului Ion Iliescu asupra tânărului Vulpescu (sper că i-am reţinut corect numele, dacă nu, scuze!) să-l menţină curat!
    Oricum, încerc să aflu ce programe sunt pe Eurosport în următoarele 30 de zile, că voi avea nevoie de calm!

  7. Pai asa da bine bine la popor… sa zici de toate pentru toti, caci pe cale orala se transmite mesajul. Cat despre ce face fiecare, asta va conta dupa alegeri 🙂

  8. L-am vazut destul de putin pe dl Prigoana la OTV. Mi-a provocat multa dezamagire. Aparand atit de des pe ecranele TV telespectatorul are deja un sentiment de saturatie. Avea un ton ridicat si agresiv . La un moment a jignit foarte urat un telespectator care a intrat in direct. Agita niste hirtii gesticuland larg cu un aer de superioritate vis a vis de telespectatori. La bogatia care o are ii pasa lui de cetateni! Isi cauta metode de a fi si mai bogat! Pentru a ne sufoca cu toti membrii familiei pe ecranele TV.

  9. deci n-ai cu cine ma n-ai cu cine
    oricum ramane cum ziceau clasicii – nu mai votez cu nimeni nici daca ma bateti

  10. Aceste alegeri vor fi pe …LOVELE!
    Socoteala unui tip care cred ca va iesi sigur deputat intr-un oras din provincie e simpla!Il citez,,Imi trebuie 15000 de voturi inmultit cu 200 lei egal 3000000 de roni!Adica cu 1 milion de coco ies sigur deputat!”
    Sa traiesti…neamule!)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.