Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Ţuluşe, vezi că astăzi Muşe se dă Prince

Ţuluşe, vezi că astăzi Muşe se dă Prince

Desi constituie una dintre obsesiile de imagine (fiind mentionat, in repetate randuri, in declaratii publice si pe site-ul Adminsitratiei Prezidentiale) ale servitorilor sefului statului, n-a facut obiectul terfelirii vizibile, cu procurori anticoruptie vanturati pe posturile de televiziune. A bagat niste ture pe la procuratura, dar a stat, in general, dupa trecerea-n opozitie, mai low-profile. Lumea-l banuia insinuant chiar fugit din tara, dat fiind ca reusise “performanta” incredibila de a cumula aproape 100% absente in Parlament. N-a fost asa…

Mi-a fost candva amic, ulterior sef si, intr-un final, indiferent. In timpul colaborarii noastre, s-a dovedit a fi om de cuvant si de caracter din macar doua puncte de vedere. Lucrurile nasoale prefer sa le uit. Nu detaliez, fiindca ne priveste doar pe noi. Drumurile noastre s-au despartit, fara vizibile regrete din partea ambelor parti, in 2004. Mai bine de trei ani, n-am vorbit nici macar la telefon. Ceva mai tarziu, am dat nas in nas din greseala. Ne-am uitat lung unul la celalalt, ne-a umflat rasul, ne-am imbratisat si am schimbat telefoanele intre noi. Iar n-am mai vorbit, decat prin exceptie, vreun an.

Acum candideaza din nou. Mi se pare usor sinucigas ca se arunca in “Republica Negoita”, da-i baiat mare si se poate descurca singur. Anuntarea candidaturii mi se pare, insa, ca echivaleaza, daca ma respect, cu invitarea lui la “Vorbe grele”. Daca nu eu, care am furat tara cu el si cu Omar Hayssam, atunci cine? Dar ma respect. Asa ca va invit la spectacol: astazi, de la 21:10, la Antena 2. Dom’ Ţuluş, de terorist habar n-am cum as putea da prin Siria, da’ pe noi doi ne gasiti deseara-n platou; in caz ca va facem trebuinta…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

10 thoughts on “Ţuluşe, vezi că astăzi Muşe se dă Prince

  1. Curajos rău, acest domn. Fie tot ce a făcut are acoperire legală, fie ştie el ce ştie…. fie are o boală (ceva incurabil?!) şi nu-i mai pasă. Periculoasă mişcare! Va fi tocat mărunt, mărunt…. Începeţi dumneavoastră? 😉

  2. Da, vine la emisiune. Va fi supus unui tir de intrebari care mai decare mai dificile. Va fi prins, poate, pe picior gresit. Se va eschiva umil si penibil. Si, intr-un final, se va intampla… nimic. Facem si noi ce putem iar cand nu putem… ne ..tem.

  3. Jurnalul National, mai 2006, Radu Tudor:

    “In urma presiunilor pentru transparenta facute de mass-media si a recomandarilor ferme de la Bruxelles,(…) s-a decis infiintarea unei directii speciale. Care se ocupa cu inregistrarea audio si video a licitatiilor importante. Au fost arhivate negocieri si licitatii importante: RAFO, ARO, RODIPET, IPRS Baneasa.”

    Merită întrebat, fitilat, antrenat… Că doar e candidat!

  4. Am urmarit emisiunea. Dl Musetescu pare un tip OK. Dumnezeule, ce il vor mai toca. Victore, tu esti un baiat de treaba si chiar sentimental. Dan Tapalaga este cumva domnul acela blondut, care inebunea daca cineva aducea atingere doamnei MM ? Puteti sa va suparati pe mine dar doamna in cauza are o figura de boschetara! Imi aduc aminte cind o tira TB la mitinguri la referendum. Saraca nu trezea decit un sentiment de mila . Iti venea sa-i oferi o cana de ceai cald.

  5. @Maria: nu-i nici mai bun, nici mai rau decat restul celor care populeaza lumea politica, dar mi se pare normal sa i se dea dreptul elemantar sa vorbeasca.

  6. Domnule Ciutacu, dintr-o data mi-ai devenit mai putin simpatic. Dupa emisiunea cu Musetescu, in care te-ai laudat ca ai jucat rolul de purtator de stilou in celebra “vinzare” pe mai nimic a combinatului de la Galati, incep sa cred ca Basescu nu e chiar paranoic atunci cand aminteste despre tonomate. Matale ai ceva schelete prin debarale si chiar daca nu smantanit nimic (gresesc?), ai stat pe langa putina atunci cand altii bagau mana cu umar cu tot.

    Recunosc ca iti trebuie ceva curaj sa te lauzi ca ai vandut ditamai combinatu’ pe banii de seminte ai lui Mittal. E combinatu’ pe pierdere? Noi nu ne pricepem, dar nu-i nimic, se pricepe Mittal… mai rareste oamenii de prin curte, mai dubleaza pretul la fiare si gata, se face lumina, nu se mai pierde un milion de coco pe zi ci se castiga. Ca-n bancurile cu Radio Erevan.

    Cat de tampiti credeti ca sunt oamenii de la care cer votul cei de teapa lui Musetescu si a sefilor lui? Mai multa decenta, domnule Ciutacu.

  7. @Mica: asta-i viata, se pare ca nu va pot fi simpatic pe vecie. o sa incercam a supravietui amandoi cu aceasta drama-n suflete si cred ca o sa ne descurcam.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.