Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Blonda+Tonomatu’. Vântu, scoate banii!

Blonda+Tonomatu’. Vântu, scoate banii!

A venit momentul să luăm atitudine! Ascensiunea cuplului format din Zeul somnului şi Treninguristu’ trebuie să fie oprită. Contraatacăm devastator printr-un alt cuplu: Blonda şi Tonomatu’. La mijloc, Arogantu’, pe care nu-l băgăm la frangleză, că ne zdrobeşte. Azi, ora 21, Antena 2, Vorbe grele. Dacă iese, Vântule, scoate banii!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

80 thoughts on “Blonda+Tonomatu’. Vântu, scoate banii!

  1. Dragilor. Sant economist, am 65 de ani si conduc si acum o afacere destul de mare a unui “mogul”. Credeti-ma pe cuvant ca super-hiper-specialistul vostru in economie Ilie Serbanescu bate campii, chiar fara gratie. Un chibit cu ifose, crescut in eprubeta. Cand a fost pus ministrul reformei a facut pe el si s-a cerut afara sa se spele (dar nu ca Pilet din Pont. In lipsa de argumente isi scoate nervii la inaintare. Nu mai chemati cioara in emisiune.

  2. Ilie Serbanescu se pricepe (as zice ca bine ) la economie si finante , dar mai ales are curajul de a “deconspira” anumite intentii a guvernantilor de aici sau de aiurea….
    Reprosul adresat celor de la Paris era indreptat de fapt inspre cei de acasa care nu au curajul sa puna intrebari incomode celor care ne conduc.

  3. De ce oare acel semn de ‘ + ‘
    intre ‘blonda si tonomatu’ trebuie sa genereze suspiciuni, de natura sa afecteze ‘esenta’ emisiunii?
    De ce este atat de greu sa se accepte ca Oana este o jurnalista puternica, cu capul pe umeri, cu minte ascutita, incisiva si foarte bine documentata,care poate pune interlocutorul intr-o ipostaza, daca nu chiar jenanta, macar incurcata?
    Indraznesc sa-l intreb pe d-l Ciutacu daca Oana nu ar putea fi inclusa in echipa castigatoare ca membru permanent?

  4. Cat despre blonde ( ca vad ca-s la moda acum)vreau sa-i spun Tonomatului , chit ca se va supara iar pe mine , ca spre deosebire de a lui Basescu ,care e sexoasa si atat , Oana e desteapta si atat….

  5. deja impart totul : silvicultura la doctori, gospodarirea apelor la zootehnisti, mosi de iesit la pensie, spitalele la mecanici auto
    ce mai imparte gioana in toamna ???
    dupa astia ramane praful

  6. Referitor la Sinteza de aseara, Mircea Radu a fost de departe cel mai convingator si cu bun simt.
    Mircea Badea este de-a dreptul penibil cand nu este la emisiunea lui.
    Tu Victore esti ca lumea !

  7. Domnule Ciutacu, reiau opinia mea, a fost o emisiune buna aseara, dar am senzatia ca a fost ratata una antologica.

  8. Abia astept emisiunea si sa citesti mesajele, ca am vreo doua pentru presedintele meu de partid, ca e mare bulibaseala in organizatiile PSD din tara!

  9. Sal’tare ,domnu’nea Ciutacu !
    Domle,da mare vanzoleaza pe blogu matale despre ce si cum a spus nenea Iliuta,fost ministrel.. Sa fiu a dracu’ io,adica trabantu’al mic, daca nu mie frica sa si opinez ceva,trec pe blog in jos ca un speriat, uitandu-ma cam cum se uita veverita din “Ice Age” in stanga si-n dreapta sa nu-i fure careva ghinda…Nu pot nici sa zic ca nu vreau sa zic nimic ,ca imediat ma trimiti si pe mine la Chilian sa aprofundez problema relatiei actiune-persoana-timp la un moment dat ..Deci:
    facand abstractie de faptul ca imi petrec ,ca un trabantzel ce sunt,destul de mult timp “dincolo” in decursul unui an,facand de asemenea abstractie de faptul ca am familia jumate “dincolo”,jumate “aici” -precizez, in Europica-,facand abstractie ca din timp in timp trebuie sa ma transform in psiholog,mai ales cu jumatatea mai indepartata a familiei, tocmai pentru a linisti melancoliile pe care amintea dl.Mina sau altii,nu pot decat sa-mi scuip in san si sa-mi fac cruce ca nu mai exista ” Cortina de Fier “… altfel as fi fost nevoit sa fac precum cei adunati la moastele sf. Base Salvatoru’ si s-o sterg peste granitz,prin aer,prin apa,pe sau prin pamant sau etc…Nu de alta dar ,daca cumva as fi popasuit prin Paris,as fi fost nevoit sa merg si eu sa vad culoarea pantalonasilor coanei Bashitza,ca fatza nu aveam cum sa i-o vad, ca era cu poalele in cap a iertaciune,boieri dumneavoastra …!
    Da’ stii ce ,nene ? Daca stau bine sa ma gandesc nici n-are de ce sa-mi fie frica,de fapt: jumatea de “dincolo” plinge dupa cealalta jumatate si dupa Romanika- believed or not ! iar jumatatea “deaici” plange invers !oricum, cand se-ntalnesc plang impreuna…
    Pentru mine insa e clar: ma doare-n fix in cot de opiniile politice ale ambelor jumatati Si exact asa o sa ma doara atat timp cat “intregul” meu o sa o duca cel putin relativ bine.
    Pe voi ,nu ?

  10. victoreee…
    nu ma pot uita la nastase, ca l-am votat pe basescu cu amandoua maini, amandoua picioare si toate celelalte alter ego-urile mele plus mainile si picioarele lor…mi-e rusine sa ma uit in ochii lui prin sticla tv-ului; ce mandru am fost ca a iesit base in defavoarea “monstrului rosu”..si acum?!..acum imi vine sa-mi dau pumni in cap, cu amndoua maini si sa cer acest lucru si alter-ego-istilor mei sa faca la fel!
    daa` hai ca-mi iau inima-n dinti si ma uit la nenea Adi..

  11. “Nu plecam din tara dar stam cu bagajele la usa.” Prietena mea rade de fiecare data cand te vede la TV, Victore. Si-aduce aminte de faza asta si deja esti asociat in mintea ei cu aceasta fraza.
    P.S.: amandoi te apreciem si credem ca dai mai bine la Sinteze…

  12. Domnule Ciutacu hai sa va spun ce am aflat cu urechea asta a mea dreapta. Cica nu stiu cum se face dar povestea cu retrasul banilor de catre bancile straine este o susa pe care a lansat-o Boc in ideea ca nu ne prindem. Cica nenea Boc si nenea Pogea au stabilit de curand si in mare secret, ca de aia a ajuns la noi – ca bancile vieneze sa suga rapidos toti euroii cand incep sa curga pe teava. Si-apoi, a inceput infuzia din imprumut iar bancile austriece au inceput sa traga banii. Simplu. Ca sa nu il scuipam in freza ca ne-a tras pe sfoara Boc a iesit primul cu susea – asa se face ca marele barbat, de frica a dat pe goarna sorticaria la radioul public.
    Acum, ca sa nu iasa macel pe strazi, ar fi de preferat sa ne spuna amandoi de manuta – cam ca Libertatu si Panescu ala, cat s-a retras exact si mai ales cat mai e din Penteleul luat cu imprumut si pus cica la pastrare la mama dracu de nu are nimeni acces la sume.
    Cu stima,
    Magdalena (care spune drept)

  13. Interesanta teoria portocalie a lui Nastase, de mult ma certam cu niste fosti prieteni care se dau in barci ca analistii pe tema asta.
    Eu incercam sa le spun ca Sorosh escrocu’ e nasul lui Basescu , ei nu si nu…
    Acum s-a facut nashu lui O’bama.Ar trebui sa fie mandru strambu’.
    PSD ul asta se poate schimba in bine cu unul ca Mikey Voicu pe post de dirjior.

    Restul?
    Kaky Maky Mai Barro-so 😉

    (Cu exceptia lui Geoana care e doar putin sensibil si face spume in coltul gurii cand vorbeste serios – a fost bolnav in copilarie ;-))

  14. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Am vazut aseara Vorbe grele si sper ca romanii au invatat ca nu trebuie sa -l mai voteze pe Basescu.Asa cum e,d-l Nastase e net superior din toate punctele de vedere ,mai ales politic.Unul ca dansul trebuie sa alegem,daca avem de unde…Cartea pe care a prezentat-o aseara se va gasi si in librarii sau de unde se poate cumpara?!Poate vine d-l Nastase si prin oraselul nostru si aduce si carti…
    M-a surprins(rau!) ca d-l Geoana vrea sa-l puna ministru de interne pe M.Vanghelie;ce v-am mai spus eu,cand il vad mi-amintesc de Al Capone-asta ii trebuie lui(si mai ales noua!)sa fie ministru de interne?!Ptiu,Doamne fereste!

    Va doresc numai bine,cu acelasi respect,
    IoanaP

  15. pt marius mina
    “Imi cer scuze in numele tradatorilor de neam care si-au luat lumea in cap refuzand salamul cu soia , simbolul patriotismului autentic.”
    sunteti nedrept fata de cei care au dorit sa plece dar nu au avut posibilitati, nu au avut cultura necesara sa caute si alte moduri de viata sau pur si simplu nu au avut curaj sa-si arunce familiile in necunoscut. nu toti cei care au mancat salam cu soia au facut-o din patriotism ci poate pentru ca altfel de salam nu gaseau. sunt destul de putini cei care se aprovizionau de la “gospodaria de partid”.
    scuze pentru interventie, poate inoportuna.

  16. Vântu este prea istet(bazat), pentru a cädea în capcana voasträ! Semnätura sa nu se regäseste pe documente compromitätoare, a semnat cu “mâna altora” !…

  17. mda…cred ca am fost singurul care am `mirosit` intr-un post anterior colaborarea ta cu Oana Dobre…deci merit un nume gravat intr-un parc sau o autostrada terminata…

  18. Apropo de noua cere a doamnei Kovesi, desi cred cä domnul Nästase stie, cererea adresatä Parlamentului se supune, de drept, legilor aflate în vigoare la data primei solicitärii (deschiderii cazului) în cazul Zambaccian 1, pe cale de consecintä …!.

  19. Chestia cu “atitudinea” mi-aduce aminte de campania d-rei Basescu, ca e pe toate gardurile,fata de alte partide care nici nu se vad.Nu pot sa nu comentez ca “afacerile se fac in familie” iar cel mai bun exemplu,pentru noi, cetatenii, e fam. Basescu.
    Cat despre “blonda” faceti o echipa buna, sunt mandra ca mai sunt si femei inteligente in Romania( apropo de femei, de reprezentanta guvernului roman, d-na ministru a turismului, chiar nu a consiliat-o nimeni ce sa imbrace si sa incalte, fara degete afara si cu ciorapi, intr-o intrunire oficiala? Tare mi-e rusine… ca sunt cetateanA romana!)

  20. Cred ca te-ai ghidat dupa ideea ca succesul se bazeaza si pe alaturarea de blonde… 🙂 !
    Sa-i dai o bere lui Base pentru patent 🙂 !

    Stiu, Oana va face spume pt comparatie, dar n-am putut sa ma abtin 🙂 !

  21. Arogantu’ cam bagă în buzunar pe oricine. Nu e arogant sau suficient, doar că se uită şi el în jur şi se relaxează, iar cei din jurul său se uită la el şi se complexează; de aceea l-au şi izolat în partid.

    E cel mai tare politician din România! Şi nu, nu sunt un cotcodac de la PSD, dar îmi plac oamenii inteligenţi, motiv pentru care citesc blogul tău şi habar n-am dacă Tatulici de exemplu, are blog sau emisiune.

  22. @romania inedit

    De unde ştii că căţeii PSD există? Ţi-ai băgat nasul adânc pe la PSD şi ai nimerit printre ei, iar acum crezi că ţi-ai format mirosul… Sau poate că ştii pentru că eşti chiar PSD-ist, unul dintre aia de lă bar cu ocazia evenimentelor lui Vanghelie.

  23. Nu trebuie şi îmi cer scuze pentru limbajul colorat. Nu este lipsă de respect faţă de gazdă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.