Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Blonda+Tonomatu’. Vântu, scoate banii!

Blonda+Tonomatu’. Vântu, scoate banii!

A venit momentul să luăm atitudine! Ascensiunea cuplului format din Zeul somnului şi Treninguristu’ trebuie să fie oprită. Contraatacăm devastator printr-un alt cuplu: Blonda şi Tonomatu’. La mijloc, Arogantu’, pe care nu-l băgăm la frangleză, că ne zdrobeşte. Azi, ora 21, Antena 2, Vorbe grele. Dacă iese, Vântule, scoate banii!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

80 thoughts on “Blonda+Tonomatu’. Vântu, scoate banii!

  1. Asta e discriminare ! Vor fi sesizate: ANPC, CNA si aia cu discriminarea (cum le-o zice) pe tema : ” Proportia blonde-brunete la tonomat”
    De-o amenda ceva tot te facem…

  2. Hai sa-ti dau o Stire ca veni vorba de PSD.
    Sintem la doua saptamani de la demararea campaniei electorale pt PE si la Constanta n-am vazut inca niciun afis d-ala amarat format A4 cu formatiunea in cauza.Pana acum eram sufocati de rosul PSD oriunde te duceai acum n-am vazut absolut nimic.Se confirma amenintarea cuplului Mazare-Constantinescu de a nu face campanie electorala deoarece omul din Constanta propus de ei a fost bagat pe locul 17 usor “foarte neeligibil”.

  3. Off topic cu scuzele de rigoare:

    Reprezentanti ai exilului romanesc din Franta prezenti la intalnirea din curtea ambasadei Romaniei din Paris au avut indrazneala sa critice atitudinea presedintelui acuzandu-l de inselaciune in dauna poporului roman. Fortat de imprejurari, Basescu a incercat sa dreaga situatia penibila in stilul sau umil-caracteristic, victimizandu-se ca de obicei:
    ” Sa stiti ca m-am dezamagit si pe mine insumi”

    In Emisiunea “Sinteaza Zilei” din seara de 19 mai 2009, invitatul Ilie Serbanescu , vizibil iritat de atitudinea exilului romanesc care si-a permis sa-l interpeleze atat de brutal pe “seful statului roman” , si-a varsat naduful rabufnind isteric :
    “Cine-s dom’le aia sa ceara socoteala Presedintelui Romaniei” “Aia nu conteaza, sunt niste frustrati ” Nu ei fac politica Romaniei, noi o facem ” etc.
    Nu este pentru prima data cand Dl. ILie Serbanescu isi exprima “simpatia” pentru emigratia romanesca , intr-una din emisiunile trecute Domnia Sa il dojenea pe Mihai Gadea care-si exprimase voalat intentia de a emigra in cazul in care Basescu mai castiga un mandat de 5 ani.
    Replica D-lui Serbanescu nu s-a lasat asteptata :”Decat violator in Italia , mai bine moderator la un post de televiziune in Romania”.-Un alt aspect ramas neobservat care iata recidiveaza cu succes .
    Stimate D-le Gadea ,va rog sa-mi acceptati scuzele pentru faptul ca am onoarea sa fac parte din marele grup al celor pe care marii romani de statura morala a D-lui Serbanescu ii considera frustrati . Imi cer scuze in numele tradatorilor de neam care si-au luat lumea in cap refuzand salamul cu soia , simbolul patriotismului autentic. si9 care in semn de protest fata de3 tara mama au pe langa cetatenia tarii de adoptie si un pasaport romanesc in buzunarul de la piept. Imi cer scuze si pentru faptul ca, in nemernicia noastra, aroganti si vulgari, ne-am permis sa sfidam legile performantei ecnomii romanesti, intoxicand -o cu infuzii de zeci de miliarde de euro anual, cand simpla prezenta a unor specialisti de talia D-lui Serbanescu sau Pogea ar fi fost deajuns pentru o crestere economica masiva.
    Ne cerem scuze pentru faptul ca Emil Cioran , Eugen Ionescu, Brancusi impreuna cu celelalte milioane de romani care reprezinta exilul romanesc , v-au dezamagit profund obligandu-va la reactii atat de virulente pe care in arhivele Scanteii anilor ’50, le mai putem admira.
    In calitate de telespectatori fideli ai postului Antena 3 consideram necesara clarifcarea si indreptarea acestei situatii sensibile, create de interventia neinspirata a D-lui Serbanescu , prin care si-a facut publice sentimentele personale fata de romanii din afara granitelor care urmaresc postul Antena 3, in mod special “Sinteaza Zilei”. Distanta ne separa, mentalitatile ne dezbina . Discursul D-lui. Ilie Serbanescu in primetime cu referire directa la exilul si emigratia romaneasca seamana perfect cu cel din perioada comunista . Sistemul comunist a incercat si reusit intr-o mare masura sa dezbine si sa izoleze exilul in relatia directa cu tara de origine si nu numai. Domnul Ilie Serbanescu este unul din profesionsitii practicanti ai acestei tehnologii aplicate si daca s-ar uita cu atentie in oglinda si-ar putea face o imagine mai clara a fenomenului frustrarii.
    Pentru ca parte din frustratii care i-au starnit isteria D-lui Ilie Serbanescu si-au trait tineretile in inchisorile sistemului la sanul caruia Domnia Sa a supt un lapte cald si dulce.

    PS: Victor Ciutacu a incercat fara spor sa-i traga frana de mana D-lui Serbanescu .

  4. Victore, cu ce te’a suparat Oana, de ai pus o fotografie atat de nereusita cu ea ? 🙂 E transfigurata, daca se poate spune asa!

  5. @Marius Mina: mi-e teama ca nu mie trebuia sa-mi trimiti asta, dar, daca e nevoie, pot da-i dau fwd catre Gadea. nu-s de acord integral cu nici una dintre partile “beligerante”, dar cred ca poate fi un subiect de dezbatere.

  6. @ Marius Mina : Subscriu la tot ce ati scris. Am fost profund dezamagita de interventia lui Serbanescu, cu atit mai mult cu cit mai mereu facea cu bucurie calculul banilor sositi de la “capsunari”. Mi-am exprimat dezamagirea pe net, in direct, Dl Gidea hotarind sa citeasca mesajul anterior mesajului meu. Nu prea le au cu democratia si vor sa fie ” diplomati”.
    De aceea , o data in plus, remarc si apreciez si eu interventia lui Ciutacu, “rara avis” prin jurnalismul romanesc.
    @ Victor : Regret ca nu mai pot urmari emisiunea Vorbe Grele. Poate voi putea citi scriptul?!

  7. @Dan Terteci: partenera foarte vorbitoare, nu asistenta, da’ nu mai insist, ca iar apar obsedatii si incep s-o caineze pe nevasta-mea c-o traduc 🙂

  8. @Mihaela Petrescu, este o problema veche care ne doare mai mult pe noi cei de aici.Nu este nici prima nici ultima data cand intalnesc asemenea iesiri nevrotice.

  9. @Mihaela Petrescu, perfect de acord cu tine, daca ar fi fost macar vreo cinci bucati de Victor Ciutacu in media romaneasca ar fi fost mai mult oxigen in Romania.

  10. @Marius Mina: altii spun ca, dimpotriva, nu se poate respira din cauza mea

  11. Nu cred ca Adrian Nastase mai are ceva de spus in politica romaneasca.Nu spun ca e corupt,las justitia sa decida,dar pe timpul lui coruptia a ajuns endemica.Si astazi avem aceleasi nivel ridicat de coruptie.U.E nu are observatori aici,in schimb,toti strainii cu afaceri importante in “Romanica” spun reprezentatilor ca “li se cere spaga”.Tupeu romanesc,nici macar nu sateapta sa li8 se ofere!!!

  12. @Marius Mina

    Intuitia imi spune ca Serbanescu are o reactie negativa
    fata de romanii plecati din tara din doua motive:
    exista o categorie clara,
    aia cu violatorii/infractorii de toate mamele,
    carora le caram imaginea in spate si datorita carora
    am ajuns sa iesim din tara cu o atitudine defensiva in buzunar
    si mai exista o categorie pe care o fabrica marii patrioti,
    si anume categoria celor care au fugit de greutatile din tara.

    Trebuie sa recunosc ca in relatie cu prima categorie
    am si eu o greata infernala si o spun din tot sufletu’
    ca le doresc tot ce se poate mai nasol pe lumea asta,
    fara sa-mi fie jena si cu maxima deschidere la a primi bolovani.

    Intr-adevar cand vine vorba de a doua categorie
    musai sa ma despart de Serbanescu,
    cel putin pana in momentul in care
    egoismul va deveni infractiune.
    Pana atunci merg pe principiul ca ne nastem o singura data
    si daca si atunci ne nastem intr-o tara care ne trage frana
    si ne-o mai trage si altfel, din prima pana in ultima zi,
    atunci nasol.

    Sigur, putem s-o dam si pe aia cu
    “V-ati carat? Atunci traiti dracului acolo!”
    Numai ca asta deja ne scoate din straiele de mari patrioti.
    Pe de alta parte, avem o reprezentare internationala
    de tot rahatu’ si oamenii aia se intampla sa fie,
    intr-un anumit procent, reprezentantii nostri ai’ buni.
    (Pentru cei care nu stiu, avem si intelectuali plecati din tara,
    foarte apreciati de altfel.)
    Dar cel mai important,
    oamenii aia s-au carat nu de minunat ce era in Romanica.
    Rotind putin lucrurile, asta nu inseamna
    ca acolo se simt acasa. Probabil chiar traiesc cu gandul
    ca poate s-or indrepta dracului treburile si in tara,
    sa se poata intoarce — stiti, unii au familii deja
    si e greu sa-i zici copilului nascut in US sau in UK
    “Mama draga, acuma o sa ne mutam acasa,
    sa murim acolo de foame si sa mancam cacat patriotic,
    bine puisor?”
    Asa ca eu consider ca si ei spera cu aceeasi intensitate ca si noi.
    Cat despre cine-i mai frustrat,
    nu stiu daca putem masura cand e frustrarea mai mare,
    cand traiesti bine afara din tara, dar ti-e dor de casa
    sau cand ti-e greata de “acasa”, unde-ti duci traiu’ ca dracu’.

  13. @Anca , frustrarile sunt diverse si impartite pe categorii.Te simti frustrat cand esti impins sa-ti iei talpasita si sa traiesti undeva unde niciodata oricat ai incerca sa falsezi sentimental, nu te simti acasa.Indiferent cate borcane cu icre negre ai avea in frigider si cat de plin ti-e contul din banca.
    Insa suferinta deplina o simti atunci cand te incapatanezi sa speri ca intr-o zi te vei putea intoarce acolo unde te simti confortabil sa mori (asa cum bine spui ) si te lovesti de repulsia unor serbanesti .
    Este crunt sa te simti abandonat si luat la pietre tocmai de cei pe care nu i-ai abandonat niciodata !

  14. @everybody: manca-v-as galagia de chiparosi, va promit solemn ca organizez aici, cat pot de repede, o dezbatere de genul cine pe cine dezamageste si de ce, da’ haideti sa ne ocupam acum de arogant

  15. iar tu, ciutacule, te plângi, te zbati, iti sufli mucii si tot mai putina lume te baga-n seama…

  16. @Mimi: asa e, nici tu 🙂 te excita mucii mei? nice try! tocmai ti-am banat si IP-ul asta, da-ti apreciez perseverenta de om nebun

  17. (N-a dormit toata noaptea omu’,
    trebuia sa-l racorim, nu? 🙂 )

    Da, ne ocupam si de arogantze:
    formula din seara asta deja e Trio Arogant.
    Sigur, Nastase asa, mai ponderat.

  18. Imi pare rau de off, dar ii dau dreptate dlui serbanescu: de ani de zile cei plecati si stabiliti in strainezia, si nu la infractori si cersetori ma refer, ne dau lectii, cu obraznicie as zice, despre cum ar trebui sa traim. Daca-s asa destepti, sa vina aici, sa sufere alaturi de prostii de noi, astia care n-am avut “inteligenta” de-a pleca. Faptul de-a te stabili intr-o alta tara nu te face brusc nici mai destept si nici mai analist politic, ba in mod sigur te instraineaza de realitatile din tara! Poti fi de acord sau nu cu ceea ce se intampla in tara, dar atat! Nu cei care pleaca sunt luptatorii, ci noi, astia ramasi, care ne mancam ficatii de 20 de ani cu toti ticalosii care ne-au mintit si jefuit! Cuconet parizian rasuflat, cotcodacind isteric marinarului c-a adus fsn-ul la guvernare, asta da gluma buna si bine tintita, fix in fruntea prezidentiala! Asta ca sa nu ne indoim cumva de priceperea diasporei in cele politice ale tarii! Scuze inc-o data, don ciutacu, da’ n-am putut sa ma abtin!

  19. Pentru Anca

    Rationamentul tau este corect atat timp cat ai credinta ca domnul Serbanescu imparte diaspora romana in doua categori: Nebuni si misei.Nebunii sunt cei ce au decis sa traiasca departe de Romania nebuna de legat. Miseii au plecat sa miseleasca si pe alte meleaguri.Pe cat il admir pentru calitatile sale de economist pe atat il dezaprob cand isi da cu parerea despre un lucru a carui esenta nu o cunoaste.Frustrarea domniei sale vine pe de o parte din incapacitatea domniei sale de a incerca schimbarea, asa cum unii din apropiatii domniei sale au facut-o, si pe de alta parte , lipsa de flexibilitate si refuzul de a privi Romania din exterior,fara subiectivism, asa cum acei romani din Franta o vad.Basescu a insinuat cu aceiasi mitocanie care-l caracterizeaza invocand faptul ca acei romani au ales dreapta iar el s-a auto dezamagit acceptand alianta cu stanga.Un lucru a scapat domnilor invitati la emisiunea Sinteza Zilei. Romanii din diaspora, in marea lor majoritate, au ales dreapta PNL nu dreapta stramba PD-L.Au trecut cu vedera ca distinsa doamna ii reprosa Presedintelui ca nu a facut nimic sa-i dea afara din guvern pe PSD- istii, FSN-istii sau PD istii corupti.
    Un lucru este cert, romanii din strainatate vad mult mai clar lucrurile si nu intra in jocul mirsav ,de aburire , al Presedintelui.
    Se pare ca dormim in front cat timp guvernul de vis al lui Basescu ne transforma existenta in cosmar.

  20. LA D.NA FIREA , invitata roberta, MA UIT, ASCULT ORIPILATA SI NU-MI VINE SA CRED ce fel de “specimene” a promovat presedintele base la functii inalte in Romania.
    ESTE COPIA IDENTICA A SEFULUI EI.
    Dl chiriac este un gentelmen care face eforturi mari/evidente sa poarte un dialog de bun simt cu fiinta amintita, cu un tupeu “jegos” cum ar spune multi.
    Pe ce “maini”a “incaput” tarisoara nostra!

  21. succes!
    cica PRIGOANA poate manca cu salariu minim pe economie o luna!hai sa-i dam vreo trei luni si poate asa scapam in politica de unul!

  22. Îl băgaţi pe Dl. Năstase între Dvs. şi Oana Dobre? Şi vreţi să faceţi concurenţă Mogulului de FNI? Aveţi doar două variante:
    1. Scoateţi Dvs. banii, dacă vă luaţi după cuplu’ de aur Somnifer&Sportdegeaba, ceea ce eu nu crez.
    2. Cereţi banii lu’ Mogul FNI, ca să vadă Somnifer&Sportdegeaba cum se face o emisiune! Poate mai învaţă ceva… ceea ce eu, iară, nu crez!

  23. Aveti dreptate sa ne ocupam de aroganti. Incepeti dumneavoastra.Cum o dai, tot la primul arogant al tarii ajungi.Restul nu este decat conversatie.

  24. @ alien : ai grija cum votezi ca sa nu mai faci pe eroul supravietiutor si nici sa nu-ti plingi de mila. Si nu mai muri de grija altora!Sa traiti bine!

  25. Arogantu’ e genial. Ar fi minunat sa ajunga iar prim-ministru.
    Ce sa zic ai fost genial cand i-ai facut blog.
    De vreo 2 ani citesc aproape in fiecare zi blogul lui si pe al tau.

  26. întreabă-l te rog , ce mama dracu măi are cu noi , mă , ne-a fu_ut cum a vrut ,el , care să zîce că nu prea …, ci se…, să făcu boer din banii noştri , î-ş făcu imagine , acu ce mama dracu măi are mă cu noi ?! ducă-să pe pustii , dacă să poate !…

  27. Victor, ai si tu niste preocupari…
    Te-a corupt televiziunea?
    Dai si lui Badea doua palme sa isi revina ca prea ii s-a urcat la cap.

  28. @Chrysthyan: nu cred ca m-a corupt, da’ poate nu mai vad eu bine in jur.

  29. Numai cine n-a trait departe de Romania , nu stie ce inseamna dorul de tara . Durerea este reala si te ucide pe dinauntru.Poti sa ai totul dpdv material,dupa un timp, DORUL DE TARA TE VA ARDE zi de zi. Nu-ti vine sa crezi decat dupa ce experimentezi, asa ca revolta diasporei fata de situatia politica dezastruoasa din Romania exprima si durerea trairii departe de locurile de bastina si disperarea ca, daca lucrurile continua asa, tara asta nu se va mai face bine niciodata.
    Cei din diaspora isi iubesc tara de origine mai mult decat noi, deoarece numai dupa ce pierzi ceva vei aprecia la adevarata lui valoare acel “ceva”.

  30. Oana Dobre este o fata frumoasa si inteligenta , dar in poza asta se vede clar ca ai dezavantajat-o in favoarea lui Bombonel .

    Eu nu vazui emisiunea , dar poate o vad in reluare , iar daca nu , pe aia de azi .

    E bine ca mai este si blonda in emisiune , pentru ca dumneata nu prea ai timp sa respiri la Vorbe Grele !

  31. Base este Invechit,Geoana este Apatrid,Crin nu este Inmugurit ,iar Duda este numai bun de iubit.
    Asta este adevarul meu,cel pe care il auzi,il recunosti cand iti este zis.

  32. Pingback: Twitted by ZeList
  33. Arogantul e “stângist” ca Ilie Şerbănecu?
    Dacă da, poate ar trebui să-l mazilim. Pardon, am putea mai întâi să-i dăm şansa să se alinieze gândirii unice pentru că suntem superiori aşa. Nu?
    Să-l pună blonda să cânte… hmm, dar ce?…
    Ştiu. Puşca şi cureaua lată. Cu dedicatzie pentru Badea (observaţi-mi “tz”-ul de manelist mic, semianalfabet – ieri am devenit). Pentru că sunt mai prost, şi nu înţeleg nici ironiile, nici glumele (nici pe ale mele), poate o să-l întrebaţi pentru mine cât de mult pierde dacă nul susţine pe Mircea Geoană, în euroi (am gresit intentionat din nou, ca sa se prinda si ei anonimii ironici) şi de câţi europarlamentari e nevoie, nu pentru a schimba un bec ci pentru sesiza despre ce e vorba la ei acolo, la Bruxelles, că până acum am înţeles de la ei că e nevoie să avem europarlamentari şmecheri care “fac treabă” de capul lor aşa, că doar n-or face ce le zic eu – şi-ar desconsidera poziţia de “aleşi”.
    Dacă tot e caterincă, vizavi de Popescu, eu le-aş propune ironicilor mai mult sau mai puţin anonimi să-şi facă fundaţie şi să-l numească preşedinte (dacă tot îi face realitatea campanie, pentru faţa-i “prezidenţiabilă”).

    În aşteptarea dezbaterii foarte “importante” îmi permit următoare replică:
    @Mihaela Petrescu
    Nu aţi observat că marele moderator are, aparent, vedere selectivă. Nu vă faceţi griji o să vă dea la glezne peste vreo săptămână, finuţ cum este. Poate veţi deveni telespectatori “de cleştar”, companie “selectă” care ar trebui să vă bucure. Dacă omu îşi exprimă părerile de “comunist mic” repede vă sesizaţi, dar dacă minte şi manipulează pozând în profesionistul perfect “e de bine”. Vorbeşte ce vrea. Nu vine cu poveşti cusute cu aţă albă şi dacă îl crede cineva bine, dacă nu o să rămână singur aici cu caracatiţa (la asta trebuie sa va sesizati, asociatie a ironicilor, eventual anonimi) băsească, pe care o linge periodic, când uită că-i marele economistu’ lu’ peşte care nu face politică. Pe cine ar trebui să elogiez? Pe amărâţii ăia care s-au dus să-i facă imagine lui Băsescu, să-i dea ocazia să se ocupe de criză pentru ei? Nu ştiu de ce am impresia că, pe criză, îi doare mai tare de conducerea “gurii de rai”.

  34. Domnul Nastase are multe se spus!!Cred ca ar trebui promovat ca presedinte Domnul Cristian Diaconescu ar avea foarte mari sanse in fata lui Basescu(dar nu cred ca il lasa Mircea Geaona).Am vazut emisiunea Sinteza Zilei de aseara si am vazut ca acum si prezentatorii de stiri sint mari specialisti.Nici macar nu stiu cu ce sa maninca politica!!!De domnul Ilie Serbanescu pe care l-am vazut acum citeva seri ce sa mzi zic ca inafara sa critice nu stie alceva.Mi se face rau cinr il vad la televizor.Cit a fost Ministrul Privatizarii nu a facut mai nimic si acum vine sa critice.

  35. “Erată”: Am scris “[…]aţi observat că marele[…]” şi “[…]veţi deveni telespectatorii[…]”. A se citi “[…]a-ţi observat că marele[…]” şi, respectiv “[…]ve-ţi deveni telespectatorii[…]”.

  36. Buna emisiune si trebuie sa recunosti Victore- Adrian Nastase este de departe cel mai dotat intelectual dintre candidatii la “scaunul prezidential”.Stiu Geoana si Basescu de ce trag din toate pozitiile in el.Imi place si de “asistenta” ta,este fata doxata.Succes in continuare.

  37. Vad acum in reluare emisiunea Vorbe grele,mi-a placut intrebarea Oanei:Aveti vreo vina concreta pe care v-o asumati?A fost bine gandita intrebarea,raspunsul….”a la Nastase”!

  38. Sper ca specialistii tai in marketing sa fi facut corect socotelile 🙂 !
    Nu atat in privinta Blondei, cat in privinta Domnului Bombo… S-ar putea sa-ti legi o pietricica de gat ….\

    Oricum, multa bafta !

    Ps. Pe cuvantul meu ca mi-ai placut aseara la Sinteza ( cred ca e pentru prima oara de cand esti jurnalist 🙂 ) . Comparatia vedete=sapunuri e foarte corecta !

  39. mda, ar trebui facute pariuri pe audientele voastre, in fiecare seara: sa vedem, zi de zi, care pe care bate. aflam de la badea ca in general voi, dar poate le mai scapa si lor cate o zi cu audiente mai mari pe seara
    luati-va si voi concediu o saptamana si bagati doar Top Gear.
    sau si asa pierd!?!

  40. Am citit, în urmă cu două zile parcă, într-un cotidian următoarele spuse ale lui Geoană, spuse: “Trebuie să câştigăm alegerile din noiembrie (noiembrie 2009), pentru că după aceea vom avea cu toţii ce să împărţim”. Întreabă-l, rogu-te, pe dl. Năstase dacă e adevărat că a rostit aşa ceva “catindatul”…

  41. Rusine mogulului care a cenzurat sms meu , citez :
    ” Protestam impotriva discriminarii brunetelor la emisiunea lu’ domnu’ tonomatu care este . Un grup de votanti pro-Marean V”
    Reclam CNA+ANPC+alte alea. Cer despagubiri 1 milion pentru suferinte morale.

  42. Victore,te rog sa-l intrebi pe “maestrul” Serbanescu daca nu cumva posteaza sub pseudonim comentarii pupinbasesti,dupa cum vad ca ii ia tot timpul apararea lui Pogea,omul de casa al lui Videanu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.