Esti aici:
Prima pagină > Blog > Noaptea minţii > Bine aţi venit la balamucul de câini!

Bine aţi venit la balamucul de câini!

Pentru noi decide fără drept de apel un psihopupu pe acte (necesitate unui suport psiho-afectiv din partea familiei şi a ONG-urilor) scos la pensie pentru incapacitate de muncă şi plătit regeşte pentru o activitate pe care n-a prestat-o niciodată. Lângă el, uniţi în cuget, privilegii şi simţiri, umăr la umăr, robă lângă robă, plini de tupeu, printre alţii, o falsificatoare, o plagiatoare meditativ-depresivă, un uncheş machitor şi fitilist. Una peste alta, reunit, plenul CCR e de vise rele. Pe aştia trebuie să-i respectăm noi necondiţionat? Şi să le aplicăm orbeşte deciziile? Dat fiind că nu există vreun document medical care să ateste că m-aş fi dilit, nu contaţi pe mine…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

62 thoughts on “Bine aţi venit la balamucul de câini!

  1. RUSINE pentru zegrean si pentru cine i-a dat gradul 2 de handicap cu caracter permanent!!! baiatul meu este bolnav psihic din nastere,nu i s-a dat grad de handicap pana la 18 ani pt. ca NU SE INCADRA ! dupa 18 ani i s-a dat gradul 2,dar nu permanent,ci revizuibil anual.nici acum,la 27 de ani, nu cunoaste valoarea banilor,citeste pe litere si calcule matematice simple nu stie sa faca,dar acum i s-a luat gr.2 si i-a dat 3 si nu ia decizii pt. tara (deh…dadeau prea multi bani,234 lei,iar acum are 33 lei..RUSINEEE !!!)i-as da banii astia cu placere lui basescu,cu conditia sa traiasca el din acesti bani o luna de zile. Si iar RUSINEEE USL-ului ca ne-a tradat.nu ajungea tradarea CCR,a trebuit ca si ei sa-i faca jocul lui base. eu una NU voi mai merge la vot. sunt complet dezamagita ca nu au stiut (sau nu au vrut)sa ne apere interesele si ca mine sunt multi,foarte multi oameni care nu-si vor mai da votul nimanui,pt. ca nu merita…sunt toti o apa si-un pamant…RUSINE !

  2. domnule CIUTACU, va rog, nu va lasati prada jocului lui basescu. incercati sa stringeti rindurile . stiti ca el asta asteapta sa NE DEZBINE. va rog, toti sintem dezamagiti, dar nu avem nevoie acum de dezbinare. este clar ca totul e dirijat din exterior. domnii ponta si antonescu au dat un examen greu cu o comisie oribila. sa ii sustinem pina la alegeri in toamna. va rog, nu aduceti argumente care sa dezbine poporul. haideti sa lasam aceste analize pertinente de altfel si sa gaim o solutie de a merge impreuna mai departe. nu-i faceti jocul !

  3. va tog nu-i faceti jocul lui basescu. nu va lasati angrenati in viltoarea analizei corecte , dar patimasa. sa ne trezim.

  4. intro tara de cacat avem conducatorii pe care-i meritam. un presedinte nevotat in tara dar impus din afara, prin frauda. suspendat prin vointa parlamentului, dar impus prin vointa dictatoriala a lui merkel si barroso si a licuriciului de peste ocean impotriva votului majoritatii electoratului roman, nu va conduce decat la o mare dezamagire, care se va concretiza printrun absenteism masiv ce va aduce la putere un partid populist pp_dd, in fapt un apendice basist.
    din punctul meu de vedere nu au decat sa aduca la putere o trupa de foci de la circ oricum nu mai conteaza asa ca….
    pentru usl o simpla constatare, baieti ati avut o sansa de care nu ati stiut sa profitati, cine stie daca veti mai avea o alta sansa? eu nu cred… dezamagirea produsa de voi in electoratul ce resimte puternic represiunea organelor statului si lipsa de aparare in fata politiei politice basiste, si numai fiindca au votat, va conduce la o scarba si lehamite care va va costa la viitorele alegeri. eu oricum nu mai votez niciodata, desi inca din perioada comunista am fost de fiecare data la vot, fara sa lipsesc niciodata…de acum in colo nu aveti decat sa va votati intre voi.

  5. Chiar nu văd cu ce-i afectează munca acel document. Într-adevăr, are probleme destul de mari cu vederea, adică un handicap, dar având în vedere meseria prestatoare, nu cred că ar trebui să vă faceți griji, la urma urmei chiar și dl.Ciutacu poartă ochelari de vedere.

  6. Cel mai trist este ca unii pe care noi i-am creditat, s-au lasat umiliti, desi aveau in spatele lor 7,4 miloane, de niste unsurosi ca astia. Daca in loc de ce aflam noi acum, am fi aflat ca i-au facut niste genii in justitie, ar mai fi avut o scuza.
    Eu am votat ca o idioata de la 18 ani tot partide de stanga, ce mi se par mie mai convenabila pentru marea majoritate ( tampa dealtfel!), am stat ca o vaca proasta 45 de zile azi iarna in piata intr-un oras de basisti, mi-am luat scuipaturile, laturile si injuraturile de rigoare de la indivizi ce nu m-au vazut in viata lor, ca astia sa se lase facuti de niste neica nimeni. Nu mai merg la vot. Prefer sa fiu frustrata ca n-am participat, decat sa votez niste perdanti in fata unor cucuvele. Sa linga astia in continuare papuci la nemti si americani, ca nici ei nu-s mai acatari ca Basescu din prisma asta. Niste parameci!Tot discursul lor civilizat in fata natiunii nu face doi bani daca se aseaza cu dosul spre Barosso, Gordon si Zegrean.

  7. Geniala ideea lui Badea cu tricourile cu sloganuri antibasiste. Sunt sigur ca un atreprenor istet, ar face o gramada de bani inscriptionand si vanzand tricouri antibasiste. Daca stau si ma gandesc mai bine, eu cred ca ar fi foarte interesant ca lumea sa etaleze stickere cu sloganuri antibasiste pe autovehicolele personale pe care le conduc prin oras, pe geamul locuintelor, proprietate personala, pe palarii speciale, de tip joben ca sa fie foarte vizibile, pe pungile din plastic cu care facem cumparaturile, si….. in principiu, peste tot pe unde se poate fara a risca o amenda din partea autoritatilor basiste. Sunt sigur ca cineva ar face niste bani frumosi din vanzarea unor astfel de articole si ma gandesc ca macar acest fel mai putin radical si mai pasiv ar putea prinde la constitutia mamaligoasa a poporului Roman, atunci cand vine vorba de a protesta. Daca va intrebati de ce nu imi pun eu insumi in practica aceasta idee de afaceri, ei bine, eu traiesc in Canada de 9 ani si nu cred ca ideea mea ar fi de succes aici.

    Sorin

  8. in 2009 – discursul lui basescu de la curtea constitutionala – 22 milioane de romani care traiesc in frontierele actuale ale Romaniei si inca aproape 10 milioane de romani care traiesc in afara frontierelor Romaniei. Deci depasim poporul chinez in opinia presedintelui aflat “sub influenta bauturilor alcoolice”.

  9. Avem ce meritam.Adica nu toti. Pacat de noi, cei care suntem treji,si ne doare ce se intampla. Celor care dorm,evident daca dorm,nu stiu ce se intampla,si deci nu le pasa.Somn usor in continuare!D-le Ciutacu, in care alta tara europeana,intr-o asemenea situatie,poporul ar sta acasa si n-ar iesi in strada? Am constatat cu tristete zecile de oameni in varsta care au iesit sa protesteze, strigandu-si necazurile ,in timp ce tinerii lipseau cu desavarsire, lasandu-i pe acesti bunici sau parinti singuri la poarta Cotroceniului.In schimb i-am vazut cu zecile de mii la concertul lui l. Gaga sau cati vor fi la concertul de duminica. Daca in continuare nu o sa ne pese de acesti parinti si bunici, atunci meritam un viitor mai bun? Nu cred ca-l vom avea.Se spune ca daca n-ai un batran,sa ti-l cumperi. Si noi ce facem? Ne batem joc de ei, chiar si prin faptul ca nu suntem langa ei.Eu sunt din Cluj si ma simt rusinata ca sunt concetateana cu Boc,Buda,Calian si altii si ca suntem catalogati toti intr-un anumit fel.Ma simt prost ca nu pot sa fac nimic,ca nu pot sa iau atitudine asa cum simt.Si as mai fi avut asteptari si din partea Bisericii.Pentru ca invatatura crestina ne invata sa nu stam nepasatori cand vedem o nedreptate. Nepasarea, spunea un Sfant Parinte este unul dintre cele mai mari pacate.

  10. De ce apar aceste informatii despre membrii curtii de-abia acum?

    De ce nu au fost “cautati” la trecut imediat dupa ce au fost propusi in aceste functii ?

  11. Ati observat ce numar avea masina cu care a venit dl. Presedinte Basescu la Primarie( la casatoria civila) B 14 VFR ( pana in 2014/’14 va f…, romani…

  12. @dorina
    “invatatura crestina” ne spune ca noi nu trebuie sa judecam, al’ de sus cica se ocupa de asta. Nu astept nimic de la biserica. Suntem aici, intr-un fel sau altul, fiindca avem de vreo 4 ori mai multe biserici decat scoli.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.