Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Băsescu, sprijin de 10%, tupeu de 90%

Băsescu, sprijin de 10%, tupeu de 90%


Felicitări optimiştilor care aşteptau ca Băsescu să nu mai scoată capu’ şi, eventual, să demisioneze ruşinat. Prima ieşire a tupeistului, un soi de ciorbă de potroace după nunta anului, le-a confirmat cu vârf şi îndesat previziunile. S-a întors omu’ la treabă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Zici că toată ţara s-a îngrămădit să-l sprijine la referendum, nu că s-a ascuns ca o găină laşă şi a implorat boicotul. A măturat pe jos cu duşmanii de clasă şi a lăudat în gura mare rolul instituţiilor bugetare opresive (procuratură, servicii etc) în consolidarea statului de drept. S-a pus călare pe Corlăţean (auzi la el, vrea linie directă cu ambasadorii), a bătut câmpii cu testarea vigilenţei băieţilor cu ochi albaştri în faţa tentativei de lovitură parlamentară de stat şi s-a pişat cu jet pe Parlament, instituţia supremă a statului de drept în orice democraţie adevărată, nu în surogatele securistico-poliţieneşti transformate-n pieţe de desfaceri de mândra Uniune Europeană care se pregăteşte să-l eternizeze-n funcţie pe fostul student comunist Barroso. Vă urez coabitare plăcută!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

70 thoughts on “Băsescu, sprijin de 10%, tupeu de 90%

  1. Citat din D-l Presedinte:”O majoritate oricare ar fi ea nu trebuie sa-si mai permita”…curat democratic!

  2. “Din pacate, in luna iulie, in perioada 3-6 iulie, o majoritate parlamentara a considerat ca poate face tandari statul de drept”. Eu unu am ramas fara cuvinte. Basescu bate record dupa record in tupeu. Intrebarea este cui i se adresa? Ca 7.4 milioane il vor demis.

  3. Sunt cinica, dar nu pot decat sa ma bucur. Asta au vrut, asta au. La urmatorul ragait de bere pe ritmuri de carnati si alte porcisme, sa planga cu lacrimi de javra…ordinara!

  4. Daca Traian Basescu o sa mai fie lasat mult sa interpreteze Constitutia si toate legile pe turta proprie, in spiritu’ infractional al “principiilor” zupreme “tot ce nu este interzis explicit – este permis” & “cine nu-i cu noi – e impotriva noastra”, nu mai avem nici o sansa sa ne debarasam de aceasta kakistocratie pernicioasa…

    Din pacate, avem o “clasa juridica” – de partid si/sau “apartinica” – de-o lasitate, aroganta, prostie, lacomie, incultura si nestiinta de carte jignitoare, aici e marea “buba” a acestei dezgustatoare “democratii populare” – parerea mea.

    Toti ambasadorii, consulii, judecatorii si alti “dregatori ai statului”, platiti din bani publici, presteaza la investire un juramint de credinta pentru poporul roman… Vad ca Basu nutzional isi imagineaza ca juramintu’ asta a fost prestat in folosu’ lui personal, cu nume/prenume/CNP… Ce-ar fi sa-i scoatem, pentru inceput, aroganta asta – punctuala – din cap, cum ca toti i-ar jura credinta Lui Insusi, Zupremului incult, smecher si abuziv?! 😉

  5. Acum, dupa decizia CCR si raziile politiei politice, abia acum a disparut statul de drept, din pacate traim intr-un stat basist, un stat de ne-drept, un stat al unui presedinte nelegitim… “Clarvazatorii” de la Parazitii au avut mare dreptate: “Dac-as fi pentru-o zi presedinte/Tineti minte, as lasa Romania amanet, fara cuvinte/Dac-as fi pentru-o zi presedinte/V-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde”. Exact asta s-a intamplat, cu imprumuturile facute de Basescu, Boc si Ungureanu ne-a amanetat viitorul copiilor si ne-a facut o colonie.

  6. Linia directa cu ambasadele a fost inventia lui Marcel Opris, dar nu cred ca va trece de CSAT

  7. TARA MAIDANEZILOR. Recunosc ca in fata tupeului smenanului sef, am ramas fara replica. Poti sa te lupti cu asa ceva, numai daca esti asemeni lui.Acum imi aduc aminte de zvonurile din timpul revolutiei, cum ca teroristii, sunt fostii copii abandonati, din casele de copii, selectati, indoctrinati,antrenati, etc. Daca au existat sau nu, nu stiu, dar Basescu, acest “maidanez”, care nu are dragoste de tara, nici macar cat acesti presupusi teroristi,distruge si murdareste tot. Toti cei care au cazut, inexplicabil, “farmecului” lui, care nu au reusit sa se trezeasca,poate si datorita acumularii unor averi la care nici nu visasera vreodata, au devenit, santajabili, si astfel,fideli acestuia. Cred ca toti acestia,in frunte cu Basescu, de frica,sunt atat de inversunati, incat sunt in stare de orice, numai sa scape.Ma rog sa nu distruga chiar totul, pana cand vom reusi sa scapam de ei.Interesanta ideea Partidului celor 7,5 milioane.

  8. Romania e Basescu, Germania si America…Romanii nu sunt decat cotizanti si atat!

  9. M-a luat tremuratul de nervi cand l-am ascultat astazi la TV. Nu aveam niciun dubiu ca nu va proceda asa la prima lui aparitie. Nemernicul nu a vrut sa-i strice nunta fiicei si s-a dat ascuns saptamanile trecute. Ne-a dovedit inca o data ca face pe poporul roman fara pic de rusine si bun simt.

    Ne revedem la plimbarea de seara!

  10. Nu am asteptat altceva, stiam. Nici macar nu m-am mai enervat, de lehamite am inchis televizorul. Nu mai am putere nici macar sa ma revolt, o mare sila si-o oboseala cumplita ma domina. Plimbarea de seara am s-o fac totusi, depresiv-depresiv, dar nici chiar asa!

  11. eh … nu stiu daca a sesizat cineva – dar nu a scos nici un cuvant de popor. asa cum o facea de cele mai multe ori in perioada 2004-2008 – “ne intoarcem la popor” – astazi nu a adus aminte nici un cuvant despre “poporul” mult iubit care intre noi fie vorba il vrea plecat.

  12. Daca azi tot s-a incheiat si ultimul act din sceneta numita “demiterea presedintelui” , sceneta care , dupa acceptarea obedienta a Dictatului UE-PPE , in special a cvorumului , (dar nu numai …) , S-A DESFASURAT INTOCMAI cu previziunile noastre , ale “descreieratilor” de pe net , ale tale Victore , si ale excelentilor oameni de presa de la Antena3 si Jurnalul National , deci daca tot am ajuns la final , as avea si eu o dorinta:
    – sa-mi dai voie Victore (ca tot stiu ca ai un trafic semnificativ pe blog 😉 ) , SA-I TRIMIT LA DRACU (!!!) pe cretinii din USL (asta ca sa n-o fac la … origini!) .

    In timp ce PNL+PC -istii ataca dezlanat , cu multe iesiri publice incoerente , in timp ce PSD-istii se dau de ceasul mortii sa raspunda “cu duhul blandetii si intelegerii” lui Traian Basescu , UE-ului si gunoaielor din Parchet , CCR , DNA , PD , etc. , deci in timpul asta , pe noi , POPORUL ROMAN , se mictioneaza , se defecheaza si suntem sodomizati dupa bunul-plac al fiecarui politician intern sau extern .
    Dar , mai e si culmea perversitati in care , constat , stam inerti ca vitele , lasand tot mai preganat senzatia ca ne si place …

    La Parlamentare am sa ma mai duc la vot , cu scarba pt. USL dar si cu furia de a-i da in cap , cu votul meu , lui Basescu si gastii lui de lepre (interne si externe).
    De asemenea , daca la Congresul PPE de la Bucuresti va fi organizata o demonstratie serioasa , si daca am aprobat concediul in acea perioada , promit ca am sa vin pe cheltuiala mea la Bucuresti numai ca sa dau foc la un steag UE si la unul german in fata locatiei Congresului.

    Atat am sa mai incerc sa fac pt.mine si pt. poporul asta din care , cu regret imens , inca mai fac parte … Iar daca totusi ne vom continua existenta de viermi , atunci n-avem decat sa fim striviti ca viermii sub bocancii lui Basescu , Barosso , Merkel si Vredeling !

  13. Cezar Prusac, am observat si eu ca nu a amintit nimic de popor. Normal pentru ca in accepatiunea lui toti cei 7,4 milioane de romani care au votat DA sant niste borfasi. A spus-o cu subiect si predicat la Romania TV pupincuristul Papahagi. Scumpa Romanie pe mainile cui ai incaput!

  14. Cand nu-tzi convine situatzia, daca esti om si nu dobitoc de regula faci ceva.

    Cand tzara s-a facut jumate tu ce-ai facut ?

    Ma vei intreba cand s-a facut tzara jumatate ?

    Nu stii ?

    Nu stii cand au disparut jumatate din numarul locurilor de munca platite cu un salariu care permitea o viatza decenta in Romania ?

    Sigur, sigur nu asta e subiectul zilei.

    Daaa de ce as fi eu acuma solidar cu tine impotriva lui Basescu cand tu nu ai fost solidar cu mine atunci cand au disparut jumatate din numarul locurilor de munca inregisrate statistic in Ro?

    Tu acu te plangi ca tzara s-a redus la 10% = votantzii lui Basescu ba poate chiar nici atat ca tzara s-a redus la Basescu si clica lui si ca asta e rau.

    Dar tu unde ai fost cand tzara economica s-a redus la 50% din ceea ce era la 1989 ?

    Daca reducerea politica discriminatorie la doar 10% e rea reducerea economica a sanselor la un trai decant la 50% cum e ?

    Stiu, stiu trecutul a trecut si nu se mai intoarce intrebarea se pune acum cum ne croim viitorul.

    Viitorul pentru cine ? Viitorul pentru ce ?

    Viitorul se croieste pe baza unui plan care ideal ar fi sa fie intocmit pe baza unei ideologii pentru ca doar astfel el poate fi logic si sistematic.

    In lipsa unei ideologii care sa o ceara explicit nu mai exista un plan de viitor ci doar o eterna lupta pentru ciolan.

    Ori in numele luptei pentru ciolan nu potzi sa pornesti o insurectzi prin vot ori manu militari inpotriva instrumentelor opresive ale staului mafiot actualamente Basist.

    Iar pana una alta ideolgic vorbind omul “de dreapta” Antonescu bugetar de-o viatza si omul “de stanga” cu bona filipineza si contracte de servicii juridice de sute de mii de euro cu statul sunt in sine dincolo de vorbe doar pe bugetele lor de familie niste contradictii monumentale si caraghioase.

    Da, Basescu ne ia de prosti de stii de ce ?

    Pentru ca pana azi pana de curand chiar asa am fost.

    Pana mai deunazi noi chiar am crezut ca NATO, USA, Europa, democratzia, statul de drept dar mai ales statul de dreptzi aliniat sirna si stans in buci in fatza dictatului Westului insemna ceva.

    Noi chiar am crezut ca crirogenia salveaza Romanai si ca o sa primim oleca mai incolo , nitzelus duap tranzitzie cadou, o tzara in care sa se poata trai decent. Hahahahaha.

    Asa crezut si indienii asa au crezut si negrii asa au crezut toate fostele si viitoarele colonii .

    Au crezut ca vine calare pe un cal alb mesagerul civilzator al “occidentului” si o sa le faca o viatza minunata. Si n-a fost cazul. Le-a facut o colonie din tzra lor.

    Cand au hotarat ca nu mai e rentabil sa ramana colonie au facut ceva pentru ca sa isi ia tzara inapoi.

    Poate ca asa o sa vretzi si voi candva sa facetzi da intrebarea se pune eu de ce m-asi alia cu voi ?

    De ce m-asi alia cu tzra celor 51% CARE VOR SA SE LUPTE cu tzara celor 8-9% ?

    Eu cel care am ramas pe dinafara celor 51% sau mai nou 36% care o duc mai bine de pe urma regimului actual fatza de cel ceausist.

    De ce m-as’ alia eu cu voi cei 36% in lupta vostra impotriva celor 8% pentru o tzara in care eu factual vorbind nu mai am loc.

    Hai datzi-mi un motiv va rog frumos.

    Vreau si eu o tzara.
    Eventual ca afara.
    Daaaa si pentru mine nu doar pentru voi.
    Demonstratzi-mi ca se poate.
    Demonstratzi-mi ca dpdv economic dpdv nr de joburi platite cu un salar decent nu suntzi la fel ca Basescu.

    Caaaa daca suntzi la fel care-i diferentza?

    PS utimul despre care eu stiu ca au demostrat asa ceva la el acasa a fost familia Kirschener iar de incercat au mai incercat Morales si Chavez.

    Atunci cand s-au intamplat lucrurile respective voi unde atzi fost ca sa va cred azi cand descoperitzi plini de uimire republica bananiera romaniaca va pute ?

  15. @Nostradamus

    Abia astept sa-i primim pe PPE-isti cu “paine si sare” si ceva pancarde de genul “Shame on you for supporting the mangy cur!” Pana la urma, cum zise si odiosul, e o tara libera, nu?

  16. José Manuel Durão Barroso vrea sa candideze la un al 3-lea mandat la Presidentia Comisiei Europene. Omul si-a facut cartile si a decis sa il sustina pe Basescu, urmand ca apoi el la randul lui sa fie sustinut de fica baselului, Macovei si de restul gastii PDL-iste din Parlamentul European.

    A vazut ca Ponta si Antonescu sunt cam fraieruti si le-a trasat 11 porunci (cam cum i-a dat Dumnezeu lui Moise) scrise pe genunchi. Scrisoarea avea de fapt un mesaj subliminal pentru cei 2: “nu imi stricati planurile ca va sparg sa moara mama”.

    Din pacate pentru noi romanii, cei doi lideri au muscat momeala si acum joaca cum zice Barroso si respectiv Basescu.

    Noi nu am contat nici cat o ceapa degerata in toata povestea asta.

    P.S. Neaparat nu trebuie sa uitam ca Barroso e pentru Basescu cam cum era Basescu pentru Boc.

  17. azi a Basescu a spus ca statul de drept a fost reinstaurat, statul fiind el! Sarlatanul politic si-a luat iar cerculetele din cauciuc si a iesit la o Alba-Neagra prin targ… La urma urmei face si a facut ceea ce stie el mai bine… Si de ce nu ar face asta cand are adversari atat de slabi? Conducerea USL-ului are alte treburi: unu la mare, la soare, celalalt sta ascuns si isi linge ranile… Da, avem mare ghinion ca cei din conducerea USL-ului sunt foarte slabi, necopti, comozi(lenesi), si putin capabili pentru o astfel de lupta…. USL-isti, dormiti linistiti, Traian lucreaza pentru dumneavostra…

  18. Nu ma intereseaza,am decis sa-l ignor,ce declara el si cui,minciunile sunt notorii in discurs si ma intreb cine isi mai pierde timpul sa asculte si sa comenteze toate acestea!.Pe cine mai reprezinta el decat fo cateva stifturi pdl-iste!.Cu fata aia buhaita apare dupa nunta loazei sa tina prelegeri diplomatilor,aia de voie de nevoie trebuiau sa-l asculte!Coabitarea,ei da,asta il racaie si-l macina,nu este posibila si este constient de asta,cam greu dupa lovitura asta de stat!.

  19. Da…Doar ca in timp ce statul Roman duce lupta asta ” de a dreptul idioata ” de-a democratia, timp in care lideri europeni ne invata cum se face “Laptele Batut si cum trebuie plantata vita de vie – in mod european”, ( nu ca noi nu am fi pe planeta asta de aproape vreo 2 milenii [Decebal], tot ei, dau tarcoale la zacamintele de aur, ca cica nu am fi in stare sa le exploatam.
    Ma intreb daca oare nu ar fi mai bine sa ne gandim ce se va intampla cu poporul Roman, dupa ce va fi deposedat de toate resursele naturale?!?!
    Stiu si raspunsul:
    “Va lua cu brio examenul de bacalaureat pe subiectul sau preferat” – Democratia!!!!

    Ce face politica in acest moment se numeste crima in masa atat a populatiei prezente cat si a viitoarelor generatii.
    Tocmai asta e problema cu egoismul, furtul si crima…Hotii si criminalii traisc tot timpul in timpul prezent si se gandesc numai la ei, pentru ca daca s-ar gandi la viitor si la alti oameni nu ar mai actiona!
    Asa ca daca nu se dezmeticesc odata din realitatea asta confuza, intentionat creata ca sa ii faca sa vada aiurea lucrurile, ai sa vezi ce efect vor avea aceste lucruri intr-un viitor din ce in ce mai scurt si mai sumbru.
    Pentru ca dupa cum vezi, deja poti vedea efectele macelului populatiei cu ochiul liber!!! Pineal

  20. @Nostradamus + Intrigat 4 September 2012 la 16:19

    Boyz,

    Aveti grija ca piinea sa fie veche si tare! Iar daca nu gasisti sare, ma rog la o adica, sare unu din voi la bataie iar celalalt tine de 6 sa nu vina jandarmii!

  21. Inca mai bine…Lasa-i sa se lupte intre ei, ca uite ce frumos stau sacoshele cu resurse acolo, nepazite, si inca si mai bine, hai sa il luam pe unul dintre ei si sa ii spunem ca daca vrea sa il bata pe celalalt sa ne dea si noua ceva resurse, daca nu pe toate!!!

  22. stii ce e curios: jurnalistii Antenei3 si-au amant concediile pentru a fi prezenti in campania de la referndum…parlamentarii si europarlamentarii USL si-au vazut linistiti de concedii, nu s-au prea deranjat! Apropo: USl are europarlamentari? mai traiesc? fac ceva pentru banii pe care ii primesc?

  23. Sunt curios cand o sa-si termine mandatul Basescu ce mare presedinte o sa vina? Tot un hot o sa fie …pana nu scapam de clasa politica actuala n-avem nici o sansa…daca voi credeti altceva va inselati amarnic.

  24. Cum suna juramintu’ ala depus la investirea in orice functie si dregatorie publica, inclusiv de presedinte, ambasadori, procurori sefi, juzi din CCR, sefi de servicii secrete etc etc etc?! “Jur să-mi dăruiesc toată puterea și priceperea pentru propășirea spirituală și materială a lui Traian Basescu si a partidului Lui de suflet, să respect Constituția și legile țării, asa cum le interpreteaza Traian Basescu, să apăr democrația “populara”, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor basisti, suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a României, cu conditia sa vrea si UDMR. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”?! N-as prea crede, chiar daca asa o fi in capu’ de slugi al unora! Si se mai mira unii ca li se intimpla ce li se intimpla si dau vina pe popor, ca nu i-ar merita, chipurile, cind, de fapt, sunt niste sperjuri si tradatori de tara, inca din momentu’ investirii in functie! 😉

  25. Intradevar, inca nu putem sa le exploatam, probabil, dar in statul puternic din viitor, acest lucru va fi posibil!!! Asa ca nu inteleg de ce draq fugim ca puiu la flegma?!?!? Habar nu am!!!

  26. @purcelix :
    Eu n-am zis nimic de paine , sare si bataie, ci DOAR de a arata “ca fac ceva” (!!!) pe Europa si pe Germania lor (ei oricum au aratat , ba chiar au si demonstrat , “ca fac ceva” pe Romania… ); asa ca , pt. a arata asta , se practica arderea steagurilor respective (pt. a evita solutia destul de dizgratioasa , de a defeca in public pe ele 😉 ).
    Sper doar , sa mi se accepte concediul in perioada respectiva si sa vad ca exista o demonstratie serios organizata cu acea ocazie (la cat m-ar costa transportul pana la Bucuresti si retur , n-o sa vin sa fiu doar eu cu “o mana de nebuni”) …

  27. “tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic” (Edmund Burke)cind spun asta ma gindesc la Ghise si la cei ce-i sunt alaturi in mod fizic! Cit despre Ioan Rus …a fost cum am zis!a confirmat-o chiar Basescu azi!Eu una nu mai suport sa-l vad pe asta..

  28. Am impresia ca avem o atitudine de ca si cum ROMANIA si populatia ei nu ar avea nici o valoare..O dam asa…pur si simplu pe nimic..Ce draq!!!
    Ma rog?!?!? E doar o impresie trecatoare!!!
    SPER!!!

  29. pentru Vlad Mircea si cei de aceeasi parere:daca voia sa o protejeze pe Elena,aparea cel putin o data in public inaintea nuntii pentru a oferi supape de eliberare de tensiune a populatiei in raport cu el…si pina la urma,Elena nu mai e un copil,daca si-a asumat rolul de “fiica a tatii “in politica LA BINE,sa si-l asume si la rau!

  30. tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic! (Edmund Burke) Se pare ca Ghise stie bine asta si toti ce-i sunt alaturi!!!

  31. Se mai indoia cineva ca, odata cu revenirea lui Basescu, revin si corporatiile de exploatare a petrolului si gazelor (celelalte, dupa colt)? Incepe Marea Exploatare a resurselor tarii. Nu de catre romani. Oare in folosul lor?

    Poate ne explica dl Basescu cit iau romanii din afacerile astea.

  32. ma gandeam la titlul tau…pana la urma un sarlatan politic cu 10% sustinere si 90% tupeu i-a invins pe cei doi care au 90 la suta sustinere dar doar 10% tupeu….

  33. Ponta trebuie întrebat din nou, la oră de maximă audiență! 😡

    P.S. Nu mă privește personal problema.

  34. @UDATE:
    Uauuuuuu … !!! Eu cu urechile mele l-am auzit pe Ponta PROMITAND “că Executivul îşi asumă abuzul şi, după ce a pierdut în două instanţe de judecată, nu va mai face recurs … ”

    Deci , cred ca deja pot sa jur cu mana pe Biblie ca Ponta este un jeg-tradator (dupa numeroasele exemple anterioare , in care , IN FIECARE CAZ A LOVIT PUNCTUAL USL-ul , sub centura !!!) .
    Jocul pe care face pt. Basescu , e evident acela DE A ALUNGA VOTANTII USL-ului !!!

    Daca nu iese Ponta sa dea o dezmintire sau sa faca o retractare a actiunii Guvernului si , eventual , sa demita functionarul care a incalcat UN ANGAJAMENT FERM al primului-ministru , atunci este exact ce am spus mai sus . Sa vad ce are de spus domnul prim-ministru … !

  35. Cateva informatii care mi-au ajuns la urechiuse si, coroborate cu si plecand de la acestea, cateva estimari pe care incerc sa le fac asa, de la mare distanta.

    Vad ca in ultimele doua zile au aparut pe piata cateva sondaje. Am ceva contacte in aceasta lume, dar mai am si eu concediu si nu am luat legatura cu nimeni sa vad ce si cum e cu ele asa, mai intim. Un lucru e constant in toate aceste sondaje, asa cum au aparut ele in presa: mai lent ori mai alert, USL-ul scade; PDL-ul creste usor, iar PPDD-ul creste destul de alert. Chestiunea asta m-a facut sa vad cu alti ochi cateva informatii locale aflate saptamana trecuta: brusc, sefii mai mici ori mai mari numiti de USL au incetinit şi pe alocuri chiar au stopat demiterile sefilor de institutii publice subordonati lor, gasiti deja in functii. In plus, aflu azi de la un penelist influent şi cu functii explicatia: deja la nivel local se duc negocieri intense intre sefii pedelisti (de partid şi de institutii, cati au mai ramas) şi sefii locali ai PSD. Intreband de ce aceasta tradare aproape pe fata (la nivel mediu şi inferior!) am primit un raspuns aiuritor: PSD-ul se asteapta sa nu ia 50% din Parlament, şi atunci se asteapta ca Base sa numeasca PM un membru PDL ori (cel mai probabil) un tehnocrat agreat şi de PSD. Pentru ca PSD-ul vrea la guvernare, un mandat intreg. Iar in teritoriu oamenii aceluiasi PSD – care, stim cu totii ca-i un monstru imens şi extrem de flamand dupa atatia ani de opozitie! – prefera sa fie la guvernare cu PDL-ul, decat in opozitie cu PNL-ul. Mai ales ca e stiut ca Base i-ar prefera pe penelisti ca aliati şi atunci pesedistilor li-i frica sa nu piarda ocazia sa inhate ei ciolanul!

    O alta chestiune urata rau pe care multi azi par ca o uita: situatia lui Ponta. Intr-o luna incepe anul universitar şi dupa ce vor fi puse chestiile administrative la punct, cel tarziu la 15 octombrie Universitatea Bucuresti va relua procedura de retragere a titlului lui Ponta. Care va fi o afacere cu mare tam-tam, ca plagiatul este atat de grosolan incat or sa rada şi mitele de sarmanul Ponta. (Io raman la parerea mea, ca Ponta n-a plagiat; el n-are nimic de-a face nici cu doctoratul, nici cu cartea; el a platit / recompensat un lucru facut de nou şi-a primit un SH; a luat teapa…) In plus, pana atunci va deveni deja caduca amenintarea dnei Kati cu retragerea autorizarii / acreditarii de functionare a Scolii Doctorale de la Universitate, caci admiterea este saptamanile astea, pana la 1 octombrie. Şi daca nu blochezi admiterea, ce poti sa le mai faci, sa le iei boii de la bicicleta?!…

    Ascultand ce se vorbeste prin media şi uneori şi prin cotloane, ma duce gandul la trei nume de posibili organizatori ai alegerilor din decembrie din postura de PM: Rus, Georgescu (il intereseaza doar gestionarea economiei şi nu se baga in politica propriu-zisa; e realmente fidel PSD-ului, dar tine prea mult la imaginea sa ca sa faca partidului concesii care sa forteze legea) şi Tanasescu (pe care probabil ca Base şi-l doreste PM al unui guvern de “unitate nationala” post-electoral, stiut fiind ca Georgescu la 1 ianuarie se intoarce la BNR). Ca am dreptate ori ma-nsel, asta om vedea. Seara buna.

  36. Revenirea lui Basescu este cadoul lui Ponta si Antonescu pentru noi. Am spus ca in cazul in care USL reusea sa faca referendum fara cvorum, plecarea lui Basescu ar fi fost meritul lor – iar in cazul in care s-ar fi realizat cvorumul la vot ar fi fost exclusiv meritul maselor.

  37. Eu sunt curioasa…mia de invitati sau mai bine, au fost la vot? Traiesc de azi pe maine cu salariul taiat? Isi ajuta parintii la pensia mizera? Se zbat sa gaseasca loc la gradi si la o scoala decenta? Cauta pile sa gaseasca citostatice pt. ai lor? Se dau de ceasul mortii ca nu au mancare pt. copii sau nepoti? Sau ii rupe grija de taierilor veteranilor si ale celor cu handicap…imi pare tare rau ca nu se mai termina odata cu visul printesei Slow White si nu ne vedem odata de viata, sa ne zbatem pt. noi, pt. copiii si nepotii nostri…suntem o adunatura care ne- am obisnuit sa ne lamentam si sa ne uitam la hahaieli in direct si in reluare…pacat! Acum asteptam liniile directe ale ambasadorilor, consulilor, femeilor de servici si de ce nu, ale prostituatelor din Spania, Italia, Franta etc.

  38. azi,după nunta fastuoasă a lu fata- lui- tata,pe care a aşezonat-o cu mulţime de invitaţi a caror obligativitate a participării la nunta-cu-dar este vizibila,a rostit un cuvant prezidentul ales şi rămas pe foncţie cu aprobare de la coana germanie!
    mi-a crescut pur si simplu tensiunea si am inchis b1tv care clama lovitura de stat si alte ineptii!
    apropo, chestia cu lovitura de stat a spus-o si nea nicu pe 22 dec 1989!
    OBSESIV!
    de-acum,mai raruţ că-i mai draguţ!
    ma mut pi net!
    imi aleg ce subiect vor muschii mei neuronali si basta.
    asta la vista base!

  39. Ponta tradator.
    Rus a fost groparul referendumului; evident, asa a fost planul.
    Antonescu a fost de nadejde ca de obicei. Comunicatorii PNL de toata isprava, in frunte cu domnul Ghise, eroul zilelor noastre.

    Nu m-ar deranja ca matrozul sa-i aplice vreo razbunare lui Ponta. Cred ca o haituiala basista sanatoasa i-ar baga mintile in cap, incat sa nu-i mai pese de barroso & comp.

  40. Probabil ca multi dintre noi nu prea i-au dat atentie lui Basescu de-a lungul timpului si de asta am ajuns sa traim cu totii ce n-am visat:ne conduce un golan, priceput la dat capete in gura, la injuraturi, ma rog tot ce e mai de …succesuri. Ar trebui natia asta sa se infurie un pic si sa-si asume schimbarea. Ce mai asteptam? Sau, probabil, am inghitit pastila cu ,,toti sunt la fel” si stam blazati ca oricum nu vine altul mai bun in loc? Atat de aplatizata e judecata incat nu mai putem face diferenta dintre raie si pistrui?

  41. Hai sa ne gandim putin!
    Cine l-a numit pe Rus la Interne?-Ponta
    Cine a acceptat cele 11 puncte de la Barosso?-Ponta
    Cine putea sa demita sefii in deconcentrate si n-a facut-o?-Ponta
    Cine n-a schimbat-o pe madama de AEP si BEC si putea?-Ponta
    Cine n-a schimbat mafia de la RAAPPS?-Ponta
    Toate astea inseamna mult ajutor pentru Basescu.De ce are el atata tupeu si sfideaza atatia cetateni?Pai pentru ca singurul care este in transee in mod real este Antonescu,care pare izolat acum,si PNL.Vad ca PSD incepe sa coabiteze pe fata,caci interesul national le-a pus caciula pe ochi.Principalul aliat al cetatenilor,ramane de departe Trustul INTACT,Antena 3…….si asta le da fiori reci pe sira…si lui Basescu,si lui Ponta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.