Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Băse pedepseşte crunt laptopul lui Stan

Similar Posts

53 thoughts on “Băse pedepseşte crunt laptopul lui Stan

  1. POSIBIL SCENARIU!
    Cel care distruge laptopul este Basescu, iar curtea cu pricina este…ograda PDL-ul!
    Problema este, cum de a ajuns scula domnului Valentin Stan in mana Tiranului?! I-o fi dat-o serviciile?! 🙂

  2. Si care era rolul bunicii in peisaj?(sa apere “comunismul” de “malefica democratie”…care i-a “stirbit din imagine”?)

  3. e sugestiva chestia da mie mi-a placut mai mult de nana aia da-l naibii de laptop toporu’ conteaza.asa ar zice si unii da-i naibii de intelectuali ca ista conteaza(…)ca e din popor de al nostru de parca aia intelectuali ar fii aterizat de pe luna nu tot de ici sunt

  4. si Victor m-am gandit iti pun intrebare a treia aia personala te rog sa-mi raspunzi pe e-mail nu pe blog.in cazul ca nu ai fi practicat jurnalismul si deci nu ai fii fost om de litere (lasand la o parte balamucul cu Gigantu ca pe mine mai mult ma iritat chestia cu implicarea ta de catre altii intr-un lucru care se vedea clar ca si pe tine te irita )cu ce crezi ca te-ai fi ocupat.pt ca tot ne-ai spus ca la afaceri esti afon la stat nu vrei sa lucrii asa ca ia-o ca pe o curiozitate din partea mea chiar daca nu e o intrebare “geniala”dar na vorba lui andreea atat m-a dus si pe mine capul

  5. Asta e “fibra umana”,cretina a omului,sau poate refuza tehnolgia-o fi un spirit mai conservator.
    Felicitari!…si “La multi ani!”colegilor Vali Stan si Mircea Badea.Succes!

  6. “Discurs politic” imaginar(ciorna),rezonant:
    Buna ziua,draga auditoriu!De la alaturarea Romaniei la fortele NATO(2002),au trecut sapte ani timp in care s-au realizat progrese semnificative, in domeniul sigurantei de stat,ministerelor de aparare si de interne.Numarul politistilor a crescut,si totodata imputernicirea gardienilor publici in politisit comunitari a dus la reducerea riscurilor de infractiune
    Aceste procese care au implicat investitii masive cu capital social si financiar au avut ca scop alaturarea tarii la Uniunea Europeana.Din punct de vedere al imaginii si al ocuparii fortelor de munca pe domenii cat mai variate,Romania a avut de suferit neavand un partener in adevaratul sens al cuvantului.Ca si NATO,Uniunea Europeana nu face decat sa aduca un aport maxim in domeniile economice,turistice,culturale,educationale si altele.Imaginea externa a ramas din pacate pe planul secund al prioritatilor agendei politice ,din fericire Uniunea nu face decat sa traga un semnal de alarma si totodata sa ajute la construirea unei noi imagini,imaginea adevarata a Romaniei.
    Progresul unei tari nu se poate face fara om;investirea increderii de catre popor si inmanarea puterii asupra unuia sau mai multor politicieni,nu indreptateste oamenii alesi sa faca jocuri de exercitare a puterii,de abuzuri sau manipulare.Dorintele poporului sunt si dorintele politicianului,increderea trebuie sa fie reciproca,demagogia,mizantropia,minciuna si coruptia nu isi au locul in aceasta ecuatie.Oamenii isi aleg semenii:daca statul este de drept, atunci si oameni sunt drepti.Dealungul istoriei oameni politici de seama au prefatat in cea mai mare masura occidentalizarea populatiei,astfel incat Uniunea Europeana nu este altceva decat concretizarea relatiilor externe intre tari vecine.
    Tarile mai mici ,sau nu neaparat,au dorit din totdeauna sa-si asocieze imaginea, si totodata facand un schimb de experienta, cu celelate tari influente,dar cu care impartaseau aceleasi principii.Pe sistemul o tara puternic tehnologizata isi aducea aportul pentru ajutoararea unei tari cu perspectiva dar slab industrializata.Oamenii politici noi sunt priviti cu o oarecare suspiciune din cauza predecesorilor din istoria recenta,insa acesti nu trebuiesc discreditati,aportul lor putand fi unul benefic .
    Problemele cu care se cofrunta intradevar Romania trebuiesc rezolvate,cu sacrificii din partea celor implicati direct in procesul de reablitatare a sistemului “bolnav”.”Timpul le rezolva pe toate”,dar cei care au gasit mijloace sa masoare timpul-savantii,trebuiesc incurajati,nu blamati.Situatiile de criza pot fi depasite doar prin munca si progres,asa cum zicea savantul Albert Einstein;prin imputernicirea oamenilor care sunt capabili,inzestrati natural putem pretinde,cu mijloacele necesare,prosperitatea societatii.Dar,cazurile izolate ale copiiilor talentati,viitorul “verde” al tarii,cui le lasam?Datoria morala o politicianului ales este aceea de a promova ,de a finanta,de creare a unui mediu adecvat,si propice pentru dezvoltatrea normala si imaculata a viitorului copil-adolescent-individ in socitate.Mizeria sociala in care predecesorii nostrii au trait,dar care au contacarat-o, au prefatat un confort de care omul avea nevoie.
    Diferentele materile intre mase maresc uneori,gradul de infractionalitate intr-o societate,si automat din nevoia omului de siguranta si a instictului ,din ce in ce mai mare,de conservare se naste ideea de egalitate.Dreptul la educatie,dreptul la viata,dreptul la informatie fiind de multe ori negat de indivizi,pe care societatea trebuie sa-i condamne prin institutiile sale.Asadar,din toate acestea trebuie sa tinem cont de urmatoarele:”…fiecare individ poate gandi mai slab decat un expert,insa toti cetatenii laolalta pot gandi mai bine decat un expert, si ca dezbaterile publice si discutiile dintre persoanele libere reprezinta fundamentul guvernarii populare”(Aristotel).Va multumesc!
    P.S:Romania este o boala de care nu o sa ne vindecam niciodata!

  7. @codeus: habar n-am ce-as fi facut. nu stiu a presta nimic decent in afara de jurnalism. sper sa nici nu fiu nevoit s-o mai aflu vreodata. in chestia cu Gigantu m-am implicat singur, fiindca atat Nicu, cat si Serghei si Medelin imi sunt dragi. sunt mult prea trecut prin mizerii ca sa ma determine cineva sa fac ceva impotriva vointei mele.

  8. @Marius: prea lung comentariul pentru un blog. Nu am citit nimic!P.S.ul fiind scurt l-am citit:
    “Romania este o boala de care nu o sa ne vindecam niciodata!”
    Ce aveti cu Romania? E o tara. Cum poate sa fie o tara o boala? Probabil ca posibilitatile mele intelectuale sint mult prea limitate ca sa poata procesa si intelege o asemenea afirmatie.

  9. Cam hăbăuc junele ăsta! Să ciobească el bunătate de topor…
    Oricum, sigur don President nu poartă nici o vină. Am auzit io la ştiri că la ora aia era prin altă ogradă. Cică murise un porc şi-i cânta prohodu’. Sau îi mânca pomana? Cam pe-acolo, că nu eram prea atent. Nu mă-ntrebaţi care porc. Şi nici de ce-o murit! Pe când să aflu, s-o tăiat curentu’.

  10. cine o sa studieze imaginile mai cu atentie o sa vada ca laptopul nu e real ci este o imitatie de plastic … chiar autorul acestui filmuletz a fost dat pe posturile TV si a recunoscut lucrul acesta …deci, priviti mai cu luare aminte 😉

  11. Este originala secventa si ea prezinta foarte succint starea de fapt care domina “peisajul” din tara noastra,acest comentariu fiind unul deontolog!
    Insa cum unii dintre noi ar spune, e doar un baiat sociopat care distruge o minunatie de lapp!

  12. Genial!!! Absolut reprezentativ pentru tara asta. Atata inteligenta irosita si pe noi ne doare ca s-a stirbit toporul. Nu stiu daca tipul a anticipat interventia babei, dar scena a iesit bestial. Daca privim mai departe de umorul de fatada, grotescul filmului ar trebui sa ne dea de gandit.
    Chestia asta se intampla si la nivel macro. Guvernantii jefuiesc bugetul din toate pozitiile si poporul se supara ca iau ungurii ardealul.

  13. Nu este important daca laptopul e sau nu real,ci mesajul pe care-l transmite actiunea si situatia in sine;starea de fapt…of!

  14. Incredibil de tare videoclip… Mai ales faza in care bunicutza il cearta ca-i strica toporu’….!
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  15. Eu cred ca baietii de la cotroceni,ar trebui sa caste bine ochii la laptopul lui Stan,ca politica externa stiu 0 barat.
    Basescu tace ca porcu-n papusoi in plina criza externa cu italienii,de ce oare ii este jena sa se ia de Fratini,de altfel e foarte vocal in legatura cu maghiarii.

  16. Interpretare:
    Laptopul reprezinta Romania ,taranul si baba cu toporul ei ciupit,reprezinta guvernantii alesi,restul se deduce de la sine.

  17. @Mihaela:mor dupe femeile din romania(boala asta de tara). aici toate femeile e la fel. ele nu se revolteaza de nimic,nu-si pune intrebari,ci incearca sa se descurce cum poate ele mai bine. aproape toate femeile spera sa-si gaseasca Smecherul ideal(fat-frumosul). toate femeile ,din boala asta de tara,are mentalitate de pitipoance…din nastere,probabil.

  18. Ce ştie ţăranu’ câte roţi are vaporu’…mai bine minţim poporu’ cu televizoru’. Pentru băiatu’ cu laptopu’ e mai bun toporu’!

  19. Am putea intitula filmuţeul”Visul neîmplinit(încă) a lui Băse”
    Că visul cu guvernul e îngrozitor de real.

  20. @ mery,Base e un animal politic pervers,el stie bine cind ,de cine sa se ia,cind sa ia atitudine si ce ii iese lui din asta.

  21. S-o fi stricat laptopu’dar memoria, inca nu.Memoria noastra vreau sa zic…

  22. pervers o fi basescu,da’ mie nu mi se pare un asa mare animal politic.teoretic,politica trebuie sa serveasca unui stat,unei natiuni,celor multi…cand politica asta serveste doar unei persoane,unui clan,unei mafii sau unui “grup de interese”,nu se mai poate numi poltica… eu as numi-o o dictatura a Mafiei mascata de floricele cu iz democratic. mai mult,seamana cu un fel de fascism camuflat cu institutii democratice. daca e sa luam in calcul numarul victimelor,realitatea de la noi seamana mai mult cu fascismul decat cu democratia. un sistem cu adevarat democratic nu are cum sa provoace un asemenea dezastru…

  23. @ De cristu,ai dreptate domnule,teoretic asa ar trebui sa fie,nu am spus ca Base ar fi un animal mare,ba cred ca e unu mic dar pervers. Nu cred ca pe Base il intereseaza,mafia,grupurile de interese sau diverse clanuri.Pe el il intereseaza persoana lui,gloria lui intru pulime,famelia lui,aia mica sa-i calce pe urme,ce bani mai face si cu cine,chestii deastea.Ce sa ma-i zic,pt el ar fi bine sa se retraga,sa nu mai candideze,e singura alternativa inteleapta.Daca,si e f probabil,va candida,pt ca puterea e dulce,e terminat,indiferent daca cistiga sau nu.

  24. indiferent cine vine presedinte,sistemul va fi acelasi. sper din tot sufletu’ sa nu mai fie basescu. daca va candida d-l Crin Antonescu,s-ar putea sa ma deranjez sa ma duc la vot. da’ nu-mi fuck iluzii in privinta viitorului luminos. sistemul e viciat & iremediabil,iar cetateanul de rand se va confrunta cu aceeasi tiranie “fascistoida” din partea autoritatilor statului. acum,evreul a fost inlocuit cu cetateanul sarac,indiferent de etnie. deci,s-ar putea numi Fascism economico-social. de ex.: o femeie necajita poate fi incarcerata k un criminal, pt c-a scos niste tarusi din gradina,in timp ce niste interlopi nu reprezinta pericol public,chiar daca s-au incaierat cu arme albe in public,bagand groaza in sute de oameni. & exemplele pot continua… intotdeauna,omul simplu este abuzat & discriminat de catre autoritati,in timp ce interlopii sunt ocrotiti cu grija parinteasca de aceleasi autoritati…

  25. Da de unde dracu a facut asta rost de laptop? Ca se vede ca e un amarastean Doamne sa distrugi minunatie de laptop. Daca as lucra la Sony l-as da in judecata pe asta pentru distrugere.

  26. Deci, puicutele nu lipsesc, avem si cocos, parca era si-o galeata cu vopsea alba pe-acolo, un natang care doar o capsula spatiala de-ar fi tinut in brate ar fi fost mai ciudat, asta-i oglinda tarisoarei. Nu vad nici picior de lup! De mare, desigur!

  27. @ Cristu: cu asa berbanti ca matale, asa femei! “Sa traiti bine!”, adica asa cum v-ati asternut.
    Mirlania si mitocania sa traiasca!Dar nu va mai identificati fiintele primitive cu tara!Voi sinteti o boala -mitocanii, mirlanii si pitipoancele- sinteti o boala, nu Romania.

  28. @Mihaela:ma-ndoiesc ca dumneata ai ramas singura fiinta ingenua,inocenta,cu principii, neinfestata de boala nationala… ipocrizia ne mai salveaza…daca s-ar desfiinta ipocrizia nationala,ne-am tavali cu totii in chinuri.

  29. @Cristu: E vai de steluţa ta polara. Eu mă mir cum de funcţionezi. Încearcă să uiţi şi nu uita să respiri.

  30. Războiul împotriva sistemului ticăloşit, promis de Traian Băsescu, s-a încheiat înainte de a începe. Traian Băsescu a schimbat tactica din mers şi a pornit un alt război, de această dată împotriva actualei clase politice. Nu sar în apărarea clasei politice actuale, dar consider că nu este normal ca în mod repetat, preşedintele Băsescu să sugereze subtil faptul că, în afară de domnia sa, întreaga clasă politică este imorală, din moment ce şi domnia sa face parte din aceiaşi clasă politică.

    În mod normal, “şefa unei case de toleranţă”, nu poate să susţină că este singura “călugăriţă” din stabiliment.

  31. mai toporel,esti mai destept decat un topor in poala,tre’ sa recunosc. ce-i al tau,e pus deoparte. ai grija sa nu cazi din poala direct in apa,ca nu te vad bine deloc…

  32. Concluzia: base’ nu ii “sparge” momentan laptopul lui stan pt ca ii e frica sa nu ii se strice “arma” 🙂

  33. este unul dintre cele mai tari lucruri care le-am vazut in viata mea:)))) am ras de m-am stricat :)))

  34. @cristu: e adancă…o să reflectez şi să nu uiti ce te-am rugat că nu vreau să te am pe conştiinţă!

  35. @Toporel Leptoapa: k sa te scap de grija care te fute fara motiv,te asigur ca n-o sa ma ai niciodata,asa cum nici constiinta nu ai. ce e adanca?! apa in care te-ai incumetat sa inoti? mai bine stateai linistit in poala prostului ce te tinea…

  36. vrajeala l-a schimbat cu altul se vede daca esti atent la culoarea tastaturii.altfel filmuletul e hazliu ca fularul vara

  37. @cristu: hai sa nu mai comentăm pe blog ca nu e frumos şi se supra dl. Ciutacu. Ţi-am urmărit comentariile şi nu-mi inspiri nimic.Nu e vina mea ca spui numai tâmpenii.Adâncă şi fără graniţe e bezna din procesorul tău …reseta-te-aş.

  38. domnule laptopel,dumneata ai inceput,fara sa ma leg eu de mata.daca nu reusesc eu sa te inspir,chiar nu se gaseste nimeni in tara asta desteapta k dumneata sa-ti repereze inspiratia?! decat sa mori de resetarea mea,mai bine te resetezi singur cu toporelu’ din dotare. daca nu stii cum se face,inspira-te din postul video.

  39. Atata timp cat adevaratul laptop e IN PRIZA e O.K. Altfel spus :
    Cand dispare laptopu’ vine potopu’ .

  40. Victor mi se pare mie sau tipu asta a taiat alt laptop?
    P.S.: Te rog frumos sa-l inviti pe presedintele Vadim, nu iti va parea rau:)

  41. Toata stima pentru tine! In primul rand, dai dovada de o anume pertinenta. Te urmaresc cu o anume placere. Ai momente cand exagerezi.Dar, acest individ, Stan, este de-a dreptul, putin spus, PENIBIL!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.