Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Bă…

Bă…

Indiferent cat ai fi tu de cel mai uninominal ales din Romania, sunt lucruri pe care nu ai voie sa le faci. O sa ti le insir, in speranta ca nu e nevoie sa-ti fac si o schema ca sa-ti intre-n tartacuta aia lucioasa. Turcane, noteaza si citeste-i la gura focului.

NU dai pe nimeni afara dintr-o incinta publica, indiferent daca-i judecator care-ti pute tie sau om obisnuit, fiindca nu esti stapan cu acte, oficial, decat in Mihaileanu.

NU te adresezi mitocaneste unei doamne, atat in privat, cat si, mai ales, in public.

NU refuzi sa pui si aplicare si NU contesti hotarari judecatoresti definitive ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie doar fiindca n-ai tu chef sa-l faci pe unul general. Ai fost ales sa faci frumos pe la reuniunile internationale si sa te dai mare in CSAT, atat, nu sa fii judecatorul judecatorilor care impart dreptatea dreptatilor.

NU te dai cu trocariciul motorizat cumparat pe banii statului pe partie si nici macar NU faci parada televizata de ars carburant in varful muntelui.

NU porti lantul de aur in public si cu atat mai putin la tv. Daca ti-e imposibil sa te abtii la bijuuri lucioase, ori iti pui helanca, ori te inchei la gat ca pionerii chinezi.

NU dai buzna neinvitat in sediul Executivului si NU chemi Guvernul la ordin in carciuma de munte unde te simti bine dupa ce te-ai tras prin zapada cu motorizata.

Daca mai aveti si voi idei, astept sa le postati. Poate-i facem un indrumar, il tiparim pe-o sponsorizare de la Departamentul Antiterorism al Ministerului Turismului si i-l trimitem la Palat. Si, va rog, nu fiti rautaciosi. Am vazut ca s-a obisnuit sa bea cu paharul si stie sa manance cu furculita si cutitul, nu mai insistati.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

169 thoughts on “Bă…

  1. NU dai foc la vapoare in port pe Sena si apoi dupa 20 de ani apari la post francez si razi ca un prost pe post de presedinte si recunosti fapta.

    NU parasesti decat ultimul “BIRUINTA” si nu pentru Cotrocei.

    NU aranjezi distrugerea dosarului propriu de TURNATOR.

    Nu iti cresti in incultura copilele.

    NU iti bati joc de Nevasta chiar daca o chiama MARIA.

    NU discutii probleme de campanie in barul de la Aeroportul Otopeni…ca te vede lumea si te cunoaste.

  2. Domnule Ciutacu iti doresc sa traiesti 10 ani intr-o Romanie al carui presedinte este Gigi Becali.

  3. Amirale,conducatorule,robinhudule,capodopero,nu-i asculta ca astia iti vor raul.
    Ramai in continuare neamprost,nesimtit,badaran,betiv.
    Calareste-ne Traiane!

  4. Am si eu o intrebare(“ma scuzati”):De ce D-na nu a iesit din acea incapere,in secunda doi,astfel sa-l lase vorbind singur “pe cel mai iubit si stimat dintre paminteni”?Nu trebuia sa intre in polemica cu “Zeus”,nimeni nu-i cerea asta,desi o facea degeaba,ar fi insemnind ca se lupta cu morile de vant,dar si repet dar,trebuia sa plece si astfel,”Basman” devenea penibil in acel moment.Ea in acest moment nu mai are nimic de spus,se vede clar si pe fata, ce slugi ai sistemului sant toti,cu capul in jos si cu nasul in … sefului tac si nu zic absolut nimic,isi merita totul ce li se intampla!Chiar asa sant toti si la 19 ani de la revolutie?Acea D-na nu are demnitatea ei?Se vede ca nu sau fiind formata pe bancile comunismului i se pare normal sau poate asa este scris in fisa postul(de conducere)ca trebuie sa se comporte si in ziua de azi un om care se afla intr-o pozitie de conducere.Oricum,mai bine un simplu muritor de rand decat un mare sef ….. in ziua de azi.
    PS:Ati rugat mai in sus sa nu fim rautaciosi in cuvintele folosite.Asadar trebuie sa mentionez ca: in comentariul meu lipsesc doua cuvinte,dar sant puse in locul lor niste puncte, exact cate litere are cuvintul pe care l-as fi folosit!
    Cu toata stima,Dan.

  5. COPIII MOŞULUI,
    Vă zbateţi inutil. Cât timp ţara asta este condusă de boarfe şi borfaşi nu există nicio speranţă de mai bine.

  6. Eu propun sa faci un indrumar saptaminal si sa il trimiti lunar retardului schizofrenic nr 1 al tari.

  7. Bai fratilor voi ati vazut “imagini nedifuzate cu Ceausescu”, pai ala era mic copil in escapade fata de asta ,si tare mi-e ca asta vrea mai mult ca ala , si ala afost “dictator”,si fiti atenti ca are mai mult tupeu si e si mai razbunator si…ne face pe fata..

  8. solutia e foarte simpla fratilor:nu-l mai votati pe basel…sa scapam odata de cheliosul asta fara maniere si de pipita lui blonda

  9. esti genial , dar deloc arogant … chiar prea putin cinic fata de ce traim in vremurilea acestea . esti totusi un lider de opinie, poti fi mai virulent (ai grija doar la tv cu cna-ul sa nu patesti ca prietenul badea)

  10. am uitat sa intreb . voi chiar nu aveti un departament juridic la antena 3 , care sa conteste amenzile date aiurea , fara o baza legala ?

  11. “Traficul din Bucureşti nu a fost afectat din cauza ninsorii de ieri. Prima ninsoare de anul acesta nu i-a prins nepregătiţi pe edilii bucureşteni. Deşi a nins ieri mai toată ziua, seara, pe principalele străzi din Capitală se circula fără probleme…..”
    Cred ca pentru prima data aud asa ceva. Daca si postul realitatea da asa reportaje inseamna ca e de bine pt. bucuresteni pana acum, asteptam si alte rezultate, mai ales asteptam parcari, multe parcari (dar nu la udrea & cocos), parcari amenajate nu 3 dungi trase pe asfalt sa-mi ia banii.
    Si mai asteptam un presedinte firar’ sa fie cu care sa nu ne fie rusine cand deschide gura sau cand apare la televizor, sau mai pune cate o fufa intr-un post de conducere sa te duca imediat gandul ca sigur a trecut prin “palatul” actualului presedinte.
    Traim cu speranta. Il asteptam pe Cristian Diaconescu presedinte care confirma si in acest amestec de …. din guvern ca e omul care s-a pus serios pe treaba. Cred ca el este omul potrivit pt. toti romanii si din tara si de afara.

  12. Ce scuipatoare e aici domnule! Nu stiu ce mai e de zis despre Basescu, ceva nou ce nu stim. In cateva luni jumatate de tara o sa fie in somaj si lumea sta lejer si injura conducerea. La munca fratilor, cat mai aveti unde!

  13. “Aproape toti oamenii rezista nenorocirilor.Daca vrei sa testezi cu adevarat caracterul unui om,da-i PUTERE !”(Abraham Lincoln)…si noi, cei mereu increzatori si naivi(sa nu zic prosti) i-am dat!Dar tot NOI putem sa-i si luam “jucaria” din mana la toamna…asa ca va rog din suflet, daca mai aveti un pic de demnitate in voi sa mergem la vot si sa ne scapam de acest capcaun…pe timpul lu’ “nea Nelu” am crezut ca mai rau nu se poate, dar se pare ca mam inselat amarnic…
    “Nu-i nevoie să bei toată apa mării ca să-ţi dai seama că este sărată” zicea un chinez destept, asa ca nici noi nu trebuie sa-l lasam inca un mandat sa ne dam seama cat este de marsav,prefacut,mincinos,talhar,necioplit,indecent,smecher,ticalos,nemernic…mai are rost sa continui ?!

  14. NU intervii la Oficiul de Plati Phare, cerand explicatii despre proiecte in derulare!

  15. Ne meritam soarta,cu asa conducatori o sa ne ducem dracului,dar mai bine sa se duca ei cu totiiiiiiiii……!Bravo Victore nu te lasa intimidat de “nemernicii pupinbasesti”!

  16. Se mai repatriaza Geoana ?
    Mai tace Voiculescu?
    Renunta la pensie judecatorii de la Curtea Constitutionala?
    Cand se trece prima lege prin parlament, ‘functioneaza majoritatea” sau e o iluzie?

  17. DA-are voie sa dea afara pe oricine, de oriunde pt. ca se crede, El!
    Da – crede ca are voie sa i se adreseze mitocaneste unei doamne pentru ca nicio doamna adevarata nu i-a zis:”Asculta magarule, ai grija cum vorbesti ca-ti dau doua palme de nu te vezi, derbedeule”.
    Da- crede ca are voie sa conteste orice decizie judecatoreasca pt. ca i s-a permis mereu. Orice. Nimeni nu l-a admonestat.
    Da- crede ca are voie sa se dea pe banii mei cu motorizatele pe partii pt. ca niciun coleg de partie, om simplu, nu-l huiduie, toti vor doar fotografii cu el.
    Da-are voie sa poarte orice bijuterie cat de mare pentru ca nimeni nu l-a intrebat: de unde mama dracului ai tu atatia bani , angajat doar la stat toata viata ta, incat sa-ti permiti vile, apartamente mihailene, masini pt. fie-ta s.a.?
    Da- are voie sa cheme guvernul unde vrea el, pt. ca ar trebui sa te gandesti daca asta e guvern. A chemat in carciuma o chestie, numita de tine guvern. Atata vreme cat Udrea e membra in chestia asta, pt. mine nu exista guvern.

  18. NU mai candida! Lasa. Incearca sa uiti!
    Daca ar afla Maestrul Octavian Paler ce guvern ai facut si ce prim ministru ai pus s-ar rasuci in mormant.

  19. de ce nu comenteaza nimeni imensul mishto facut de Putin???? bine macar ca este cineva sa-l plesneasca pe mitocan…hihi
    judecatorii o merita pentru ca nu au demnitate.. ieri trebuia macar sa-l puna cineva la punct sau mai bine sa-l dea afara pe Basescu…au tacut pentruca sunt si ei nemernici si lasi

  20. Parerea mea e ca ai gresit… Prima pe lista trebuia sa fie: NU te faci presedinte dupa ce o viata intreaga ai fost marinar.

    Si cea mai crunta: NU urezi oamenilor, care te-au ales creduleşte, “Sa traiti bine!” cand tu stii EXACT ca vor trai din ce in ce mai rau, chiar din cauza ta.

  21. Domnule Basescu, NU mai bine iti reamintim ce ai voie? NU-uri sunt prea multe… Dar cel mai important, dupa parerea mea, NU distruge singurul drept castigat din ’89, acela al “Libertatii de exprimare”…

  22. Omul asta trebuie dus la pshiatru! Nu stiu de ce cei care candideaza la o functie publica nu sunt obligati prin lege sa faca examene medicale inclusiv pshiatrie!!!

  23. Cata Dunare de invective , indignare si frustrare poate sa curga la robinetul deschis de mitocania lui Base…
    Dar unde era toata lumea asta indignata acum vreo 4-5-6 ani !? Bag seama ca B1 Tv, asisderi marinarului, este consecvent cu politica de admiratie tampa, desi sa fi consecvent cu tine insuti cand o majoritate,intreaga la mansarda, iti spune sa te duci sa te culci ca esti beat (nici o aluzie !!!), e semn de neindoielnica dereglare psihica.
    Codul bunelor maniere , cele 10 porunci si toate codurile din lume, inclusiv cel penal si cel rutier, sunt tot atatea stergatoare de picioare pentru cel ce cu dezonoare si fara demnitate , reprezinta Romania si romanii.
    Eu resimt jena si rusine vecina cu umilinta pentru toate badaraniile si gafele pe care le comite, cu atat mai mult cu cat nu lam vrut si nici votat. Zicala “fa-te frate cu dracul pana treci puntea” este cea care sta la baza aliantei contra naturii PSD-PDL,si desigur nevoia de putere care anima orice formatiune politica, insa predarea psd-ului lui Base e numai o iluzie, prietenii stiu de ce !!

  24. Baselu e cea mai mare dezamagire a romanului din 1989 incoace. Un mitocan fara cei 7 ani de-acasa care a ajuns ce nu trebuia sa ajunga.Sper sincer sa remediem treaba asta la alegerile urmatoare.

  25. Nu il mai desemnezi pe Stolojan nicaieri.
    Nu mai participi la emisiuni TV decat la TVR ( eventual)
    Cel mai important :
    Nu mai candidezi la presedintie ( decat la asociatia de locatari ).

  26. d-l Berceanu ieri a declarat ca in acest an nu va face nimic sau aproape nimic / in aceste conditii de ce nu se desfiinteaza acest minister pt. 1 an de zile?

  27. Excelent Victore…Si asi mai adauga:

    NU iti dai casa singur

    DECLARI, si averile si veniturile copiilor care locuiesc cu tine…Asa cum au facut si altii. Depe declaratia de avere a presedintelui lipseste orice referire la masina Elenei sau la veniturile acesteia de la Luxten…Sau poate a avut fata succesuri la Primarul Videanu si a primit si ea o casa?

  28. Scuze de i-ul de la “asi”..nu sunt analfabet…dar tocmai a venit dintr-un proces si am inghetzat bocna cat am stat acolo…apropos de conditiile din justitie

  29. Nu noi l-am ales, ci cei care se vaita si-si plang de mila. Eu nu eram in tara la data votarii, in 2004, si am votat pentru demitere in 2007. Multimea ce-l aduleaza in continuare si plange de frig si foame l-a votat. Isi arata caracterul dobandit in atitia ani de alcool si autosatisfactie in cabina de vapor. Umbla vorba, printre cei care stiau de el in anii cand era capitan de nava, ca a facut cel putin o cursa incuiat in cabina si cu pistolul in mana, de frica marinarilor suparati pe el. In incidentul de la Marsilia a dat foc unui port intreg din tampenia si aroganta-i caracteristica, dar a sters-o la momentul potrivit si desi se stie clar ca focul a pornit de la carburantul scurs din vaporul lui, tehnic el era in rada portului cand incendiul a pornit. Da, avem presedinte un fost marinar ce a provocat pagube imense din neglijenta si orgoliu.

  30. Bag de seama ca pe aici s-au strans toti contestatarii lui Basescu. Sunteti putini, sincer!

  31. ŞI BĂ, ÎNTR-UN STAT DEMOCRATIC:
    NU poţi fi şi prim-ministru, şeful unor servicii d informaţii, preşedintele organismelor superioare din Justiţie (vezi cazul CSM), şeful armatei, etc.
    Dacă vrei tu, BĂ, să fii preşedintele a două partide, NU te băga în viaţa publică pretinzând că le ştii pe toate.
    Ce mult seamănă perioada asta din istoria României, cu perioada în care Rusia era condusă de Boris Elţân…

  32. Haideti sa facem o hartie oficiala, un fel de reguli de comportament ale presedintelui (nu cu Turcane, ci peste tot cu Domnule Presedinte) si sa o expediem la Cotroceni si sa o publicam si intr-un ziar. Credeti ca ar ajunge sa o citeasca sau ar fi ca in epoca Ceausescu – i s-ar ascunde orice nu este de bine?

  33. 1) NU minti cu nerusinare o natie intreaga!!!
    2) NU emani nesimtire prin toti porii corpului tau, intoxicind ramasirele unei socitati a bunului-simt!

  34. Oh, Doamne, si lista ar putea continua la nesfarsit! Si ce daca?! Asta-i omu’, ne-au pricopsit cu el visatorii care si-au imaginat in el un haiduc ce va lua de la bogati si va da saracilor! Parca vad titlurile despre razmerita portocalie ce va izbucni la o nefericita alegere a altcuiva decat a matrozului. Schimbarea, asta era cuvantul cheie! Schimbarea mamei ei de schimbare, trecura 4 ani gloriosi de maxime schimbari si mai avem un pic si ne converteste mitocanu’ pe toti la stilul lui! Iata, telectualitatea, elita, de!- deja a pus botu’ la stil! Nu vazurati ca magistratii au facut ciocu’ mic si mai ca-l lasau pe tapinar sa bruscheze femeia!? Ah, ce-l meritam, Doamne, ce-l mai meritam pe marinar si nimic altceva!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.