Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Bă…

Bă…

Indiferent cat ai fi tu de cel mai uninominal ales din Romania, sunt lucruri pe care nu ai voie sa le faci. O sa ti le insir, in speranta ca nu e nevoie sa-ti fac si o schema ca sa-ti intre-n tartacuta aia lucioasa. Turcane, noteaza si citeste-i la gura focului.

NU dai pe nimeni afara dintr-o incinta publica, indiferent daca-i judecator care-ti pute tie sau om obisnuit, fiindca nu esti stapan cu acte, oficial, decat in Mihaileanu.

NU te adresezi mitocaneste unei doamne, atat in privat, cat si, mai ales, in public.

NU refuzi sa pui si aplicare si NU contesti hotarari judecatoresti definitive ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie doar fiindca n-ai tu chef sa-l faci pe unul general. Ai fost ales sa faci frumos pe la reuniunile internationale si sa te dai mare in CSAT, atat, nu sa fii judecatorul judecatorilor care impart dreptatea dreptatilor.

NU te dai cu trocariciul motorizat cumparat pe banii statului pe partie si nici macar NU faci parada televizata de ars carburant in varful muntelui.

NU porti lantul de aur in public si cu atat mai putin la tv. Daca ti-e imposibil sa te abtii la bijuuri lucioase, ori iti pui helanca, ori te inchei la gat ca pionerii chinezi.

NU dai buzna neinvitat in sediul Executivului si NU chemi Guvernul la ordin in carciuma de munte unde te simti bine dupa ce te-ai tras prin zapada cu motorizata.

Daca mai aveti si voi idei, astept sa le postati. Poate-i facem un indrumar, il tiparim pe-o sponsorizare de la Departamentul Antiterorism al Ministerului Turismului si i-l trimitem la Palat. Si, va rog, nu fiti rautaciosi. Am vazut ca s-a obisnuit sa bea cu paharul si stie sa manance cu furculita si cutitul, nu mai insistati.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

169 thoughts on “Bă…

  1. 1. Nu bei wisky cu sifon, ca faci gaze si asta il supara pe Volodea.
    2. Nu-i dai lu’ aia mica 70.000 euro sa-si traga “gipan” , ci o trimiti pe coji de nuca, la coltul dreapta spate de la bucataria din Mihaileanu pentru a invata limba romana.
    3. Nu de tai balena intr-un scuipat, atunci cand de fapt esti un hamsiu in stare de obezitate.
    Salutare taica si noroc

  2. referitor la hahaiala turbatului! Nu razi ca boul la poarta noua cand vii sa transmiti un comunicat important pentru tara;
    – nu’ti pune sotia in ipostaze deranjante cand te-apuca pe tine nebunelile ca tragi o raita pana la Vatican, autoinvitat- (n-am sa uit niciodata figura speriata a d-nei Basescu cu actualul papa);
    – nu te mai chiorpani prin intermediul televiziunilor intr-o ranjala coplice, convins find ca ne-ai dat gata pe toti!; Inchide dracului si gura, si ochii si promit ca’ti fac eu toate pomenirile;
    – cere-ti scuze tuturor romanilor pentru faptul ca fii-ta nu e numai o ingamfata fara pereche (ce naste din pisica…), ci pentru faptul ca e atat de proasta incat si pe tine te sperie in particular – asta cred ca ti-ai recunoscut-o macar cand erai beat!
    Cu alte cuvinte: nu mai respira pentru ca intr-o zi s’ar putea sa ne taie careva si portia de aer;

  3. jigodismul acestui marlan intrece orice inchipuire sa incerci sa jignesti in vazul unei tari o doamna judecator in etate dor ca nu iti linge pantofii este incalificabil simt nevoia sa scot cele mai urate epitete din mine cu gandul ca acest individ ma reprezinta in fata lumii. nu mai semnez cu tot felul de pseudonime, asta e numele meu si daca ar fi fost mama sau sotia mea acum as fi urlat mascari in portavoce la poarta cotroceniului avand grija sa nu fiu calcat de doamna ministru in drum spre o consfatuire tainica in noapte.

  4. …la intalnirea familiei prezidentiale romane cu papa…! da’ am draci, d’aia! O fi de rau? M’oi spovedi…

  5. cat priveste baile de multime…sa faca frate, da’ sa fie atata multime incat sa’l vad odata inecat!

  6. in o tara mai plina de maimutoi decat disneyland…lasa ca o sa ii credem din nou si mergem la vot…ne meritam soarta !!

  7. Deja mi-e dor de Tariceanu si guvernul lui !Iar la prezidentiale, singurul contracandidat este…Petre Roman.Daca Romania e zdravana la cap, va alege in toamna un presedinte opus lui TB(mi-e si c-scarba sa-i scriu numele) si acesta e Don Pedro.Ramane ca sa maisi doreasca asta. Oricum, ar fi bine sa i se sugereze si sa fie sprijinit, jurnalistic vorbind. Altfel, nu avem scapare.

  8. NU bei la volan/ghidon decat dupa ce declari public ca in loc de Logan acum umbli cu bicicleta, ca sa ajuti economia.

    NU o mai lasi pe fie-ta sa vorbeasca decat dupa ce-a scris de mana, de 100.000.000 de ori, la Bamboo la bar, fraza “ori succesuri, ori ghinionuri”.

    NU o mai placi pe Elena Udrea decat daca iti da bilete cu ea in copie la cascada Urlatoarea. Ca sa hahaiesti in liniste.

    NU mai ai voie sa folosesti cuvantul “gaozar” decat dupa ce cauti familia lexicala a cuvantului “botanist” si-ti dai singur raspunsul cand intrebi “oare ma mai voteaza vreunu’ ca sa continui ?”

    NU mai ai voie sa folosesti girofaru’ si coloana oficiala decat daca te duci cu tot cu televiziunile la Baneasa Shitting Center ca tot omu si te intorci de-acolo pana la Cotroceni cu masina, ca tot omu. De 7 ori pe saptamana, timp de 12 luni. Dup-aia ai dezlegare.

    NU mai ai voie sa guvernezi. Decat daca te crezi in Congo iar eu culeg banane din pomu’ de craciun de la Unirii.

    NU mai ai drepturi de autor pentru “tonomat in ieuro”. Decat daca recunosti ca Ciutacu ajuta natia sa scape de tine mai repede…

  9. @Victor Ciutacu
    Cu ceva timp in urma, cred ca la Sinteza Zilei, vorbeai despre cazul judecatoarei din Targoviste. Era supusa unui linsaj mediatic, seara de seara la RTv. Te intrebai atunci cum naiba de aparuse presa exact in momentul in care politia a depistat “alcoolica” la volan.
    Dupa cateva zile, a aparut BĂ labeunuteve (cred ca in 22 dec. dupa juramantul ministrilor la Cotroceni) aducand vorba si de cazul judecatoarei Turcu.
    Ieri, pur si simplu intamplator, procurorul Marian Iacob a redeschis dosarul, si a emis ordonanta de incepere a urmaririi penale impotriva judecatoarei.
    Domnule BĂ(sescu):
    NU dai ordine procurorilor despre cum se rezolva un dosar.
    NU apari la B1TV cand exista post national de televiziune la care suntem obligati prin lege sa platim abonament.

    P.S.
    Cred ca atitudinea de azi presedintelui, fata de un magistrat, poate fi interpretata si asa:

    “Ultrajul – Drept Penal
    Infractiune care face parte din grupul infractiunilor contra autoritatii
    prevazute in titlul V, art. 239, C. pen., partea speciala, si consta in amenintarea savarsita nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directa contra unui functionar public care indeplineste o functie ce implica exercitiul autoritatii de stat, aflat in exercitiul functiunii ori pentru fapte indeplinite in exercitiul functiunii.”

  10. Idei ar fi insa stau si ma intreb daca se merita sa i le dam marinarului.Exista pericolul sa le ia in serios si atunci nu mai poate fi PRESEDINTELE tuturor ROMANILOR.Se intoarce pe(in)mare.

  11. Baaaaai fratilor,degeaba scriem noi aici si ne plangem ca suntem in aceiasi barca uluiti de marinarul semidoct si de nesimtirea lui,,,daca a ajuns metresa lui sa isi subordoneze serviciile secrete,,si-a semnat condamnarea ,,,,,a mai facut una asa inainte de 89 ,dar macar aia era nevasta,,,,pacat ca cei multi si care voteaza se uita extaziat la presedintele lor si zic,,,,,Ba da,al dracu e Basescu asta,,,,nu stiati? va zic eu,,,e jaleeeeeeee

  12. Buna seara d-le Ciutacu,
    E revoltator ce s-a intamplat astazi -atitudinea lui Basescu a fost complet revoltatoare.Doamna magistrat care a fost insultata, practic este chiar o DOAMNA .Putea sa plece din reuniune,dar faptul ca a ramas este o expresie a faptului ca i-a raspuns cum se cuvenea,politicoasa si cu mult bun simt.
    Basescu nu stie ce e politetea si de bun simt n-a auzit;sa ma ierte Dumnezeu,dar ii trebuie o mie de NU-uri care sa defineasca sfaturi la adresa lui,sa devina ,oarecum,om.
    Va doresc o seara linistita,cu tot respectul,
    IoanaP

  13. Nu mai faceti pe sefu’ la CSM.
    Nu mai participati la sedintele de alegeri ale CSM .
    Nu le mai explicati judecatorilor, legile.E ca si cum, d-na Costiniu v-ar descrie cum se incendiaza o nava comerciala.
    Nu mai stati in frig in timpul sedintelor.Nu vrem sa va imbolnaviti.

  14. eu ii cer doar un singur lucru: sa NU mai bea alcool! de aici i se trag toate relele. aaa si ar mai fi ceva: sa NU se mai uite crucis…ca ma enerveaza.

  15. s-a mai zis doar o data, deci am voie 🙂

    NU, deci NU, NU ai voie sa fii nesimtit cu rusii, pt ca suferim noi , nu tu !!!

    Ai inteles ? Aia cu Marea Neagra – lac rusesc, aia cu voi ati sta nu stiu cati ani la noi si nu v-am intrebat nimic, tine-le matale pt tine, da?

    Poate acu nu te afecteaza, dar daca se termina whisky-ul si tre sa bei vodka? de ce s-o bei cu noduri?

  16. buna seara.
    domnul presedinte Basescu este pensionat din functia pe care a avut-o ca ofiter al flotei romane? daca da, va renunta la pensie pentru a fi primul om al tarii care respecta ordonanta cu privire la cumul si pensie?
    va rog, citi mesajul in cadrul emisiunii sinteza zilei si as vrea si raspuns
    multumesc
    PS:
    de ce nu se mai da pe posturile TVsi secventa in care , in cadrul sedintei csMdoamna Costiniu spune …este vorba despre gazele de esapament…..oare gaze BASE,,,,scu???????

  17. Nuuu! Sa nu-i puna alcooltestul la gura ca-l bea! Cade beleaua pe bietul politist care-l are pe inventar.

  18. Nu-ti pui “copilul ” intr-o situatie mai mult decit penibila, cind stii foarte bine ce-i poate capul. Lasa-l sa faca o meserie, Nu-i nici o rusine. Meseria-i bratara de aur. 2. Oricit de mult ti-ar placea o femeie, indiferent cu o cheama, n u uita ca esti SEFUL STATULUI…Orice miscare iti este contabilizata.Nkiciodata, dar niciodata sa nu jignesti o femeie (gu=indeste-te ca, poate si ea este mama, fiica sau sotia unui barbat).Un barbat adevarat n u jigneste o femeie,Dupa comportamentul d-tale cu ANUMITE femei, n u toate, ai putea fi catalogat “misogin”.Daca ai fi o persoana particulara, ar fi altceva,nici asa nu s-ar face, dar de la inalta functie, este chiar inadmisibil ! Si ar mai fi si altele, dar mai lsa si pe altii.A, si bineinteles, n u-ti pui lan t gros la git, precum bisnitarii – nu se face !

  19. ce prost e Gadea! o da in barci cu salariile actorilor. eu lucrez de ani de zile pe drepturi de autor si nu cred ca e o tragedie. E aproape mai prost ca atunci cand baga filmulete de pe youtube din lipsa de inspiratie. si eram fan…

  20. Mai am, de data aceasta o intrebare, la care poate imi raspunde cineva : Traian Basescu, are cumva studii juridice ? In traducere – a terminat Facultatea de Drept ? Poate, asa s-ar explica totusi, cu ingaduinta, faptul ca se pricepe la legi, le da lectii juridice oamenilor din CSM (oameni cu pregatire certa). Am avut un personaj care dadea impresia ca se pricepe la absolut tot, de la arhitectura, agricultura, industrie, invatamint, cercetare…etc.etc. Oare asta ne asteapta ?! Numai cine nu a trait in epoca respectiva, nu realizeaza ce inseamna asta. Pe mine, personal chiar ma sperie !

  21. Mihai, stii cit ia un actor pentru drepturile de autor ? Banuiesc ca te referi la CREDIDAM, n u ?Afla, ca mai mult de 40-50 milioane (vechi) pe an, nu se ia. Te rog, n u induce in eroare pe nimeni. Sit si altii care se pricep…Si stiu sigur ce vorbesc…Nu te mai lega de actori ! V-ati gasit cu cine sa faceti economii. Sintem in asa o criza, incit mai facem inca doua m inistere pentru n iste fufe,dar cind este vorba de academicieni,actori,profesori,medici, de apuca economia…Rusine !

  22. Nu sarii calul Traiane, ca mai ai cateva luni si dupa aia ajungi la pandaimos cu borfasii de rand de unde nici un pdl-ist nu te mai scoate cu chilotii intregi.
    Ai sa ti-o iei cum nici nu iti imaginezi……
    Cat de mare poate sa-ti fie prostia sa te crezi diriginte intro clasa cu eminenta cenusie a judecatorilor din RRomania .
    Ba, daca te-ar vedea maica-ta , sigur te-ar renega .
    Cred ca ar trebui sa o dai pe maica-ta in judecata pentru slutire, ca te-a facut asa de urat , chior si prost……..

  23. NU te caci in capul poporului, spunand una si facand alta, desi poporul te-a aclamat cand a auzit ce vrei sa faci.

    NU treci de la stanga la dreapta pentru ca apoi sa te coalizezi cu partidul de stanga impotriva cui te-ai pozitionat, dupa ce te-ai despartit de el.

    NU il propui pe unu’ care fuge de obicei de raspundere ca prim ministru, pentru ca dupa aia… fuge.

    NU pupi unde ai scuipat. NU scuipi unde o sa pupi (decat in filmele porno).

    NU spui ca te lasi de fumat daca se scumpesc tigarile si fumezi in continuare Benson&Hedges de contrabanda (fara timbru,ca alea sunt mai bune).

    NU spui ca mergi cu Logan-ul si dupa aia spui, din Mercedes: “Care Logan?”

    Etc.

    Lasa-neeeeeeeeee, Lasa-neeeeeeeee!

  24. Draga Paula,

    eu am 3000 RON salariu pe luna pe contract de drepturi de autor. Pe contract de DDA nu se plateste contributia la pensie si la sanatate ceea ce in cazul lor nici nu se pune problema pentru ca au deja pensie.

  25. base e tot asa de mitocan ca si cei care l-au ales imi pare rau ca ma numar printre ei dar sper ca sunt multi ca mine care vor sa-si indrepte greseala!

  26. In calitate de mare lider regional, nu spui ca : Siria se invecineaza cu Palestina (!), ca Romania ” este singura natiune dezmembrata ” si nu le reprosezi francezilor ca si-au luat tainul.
    P.S. Referitor la postarile anterioare : 1. Scanteia in engleza e inventia lui Gregoar. Nici angajatii nu inteleg care-i ideea. 2. Ucraina nu avea ce sa fure. Gazele au fost de fapt sistate la frontiera ruso-ucraineana ( cum s-a aflat azi pe canale informale ); Rusia putea sa renegocieze doar cu tarile unde preturile sunt stabilite politic : Ucraina, Belarus, Tarile Baltice etc. Pe plan european nu are ce sa faca, desi estimarile sunt ca mia de metri cubi va scadea pana in vara de la 540 dolari la 200.

  27. faza cu “ba norica” a fost infirmata chiar de ea.
    dar de, BA victore, tu ai ceva la cap!

  28. imi pare rau de amenda primita de Antena 3 si Antena 1,asta este democratie?deranjam anumite persoane cu ale noastre comentarii,se da un telefon de “sus”si gata amenda!poate ca nu ar mai trebui sa mai scriem nici pe bloguri,caci cine stie?!imi este dor de “vorbe grele”

  29. Da, numa’ ca se pare ca in momente cheie are oaresce lipici la oamenii care trebuie. Dac-o fi adevarata chestia cu Putin si iesim cu ceva avantaj din afacerea cu gazele, se scoate tare de tot. Asta daca nu cumva rusului ii arde de glume sinistre si nu vrea sa-i incaiere pe “europeni” intre ei…
    O fi vreuna sa se inteleaga ca de la presedinte la presedinte! Sau de la premier la premier! Sau cum? … ca nu mai inteleg…

  30. Deci,in aceasta seara,Putin i-a transmis lui Basescu:Nu tu ai puterea,ci eu,deci iti dau gaz,dar asculti de mine,nu de altii din Europa…Eu cel putin asa interpretez.Daca se supara pe Basescu,ii taie gazul,cum a facut cu Ucraina,suntem la mana rusului.

  31. Fara legatura cu articolul. Rusine CNA ! Acest organism parazitar este pe post de Comitetul de Cultura al CC.al PCR ! Am inteles ca trebuie sa facem economii. Ce-ar fi sa facem niste economii chiar si cu ei ! Sint cetateni care, dupa parerea mea isi iau salariile grase DE POMANA! Nu vad care le sint atributiile.La toate televiziunile apar tot felul de neica-nimeni, care mai de care mai vulgari, se folosesc cuvinte licentioase, apar tineri si tinere total agramati,sint emisiuni de proasta calitate (vezi Vacanta Mare) si altele, si nu se mai sesizeaza. Imi pare foarte rau pt. faptul ca a fost sanctionata emisiunea lui Mircea Badea. Mai rau de atit, oare se poate ?!

  32. Nu inteleg de ce tot popnegrim Conducatorul iubit si pe Dna ministru al turismului? Cine i-a ales? Cine i-a votat? N u noi? Cine altii. Sa-i suportam sanatosi.Multi zic ca vroiau o schimbare, sa scapam de comunisti. Nu zau si peste cine am dat?N-am avut semne? Nu stiam unde a mai lucrat presedintele ia afara de vapor? Cine ajungea sa lucreze in acel post , un membru al PNLsau PNT.?Hai sa fim seriosi. In seara asta MIrcea spunea c=o s=o puna d-un miting. Buuuun. Sunt curios cati vor veni. Pun pariu ca mai mult de 20 de insi nu vor veni. Toti stam si scriem aici dar nu ne miscam. Asa-i romanul . Trebuie sa-i ajjunga cutitul laosa ca sa faca ceva si romanul suporta multe daca are paine si circ. Si are din plin.

  33. Acum serios, in nesfarsita si halucinanta mitocanie mi se face dor de tari ca Anglia sau Spania, cu monarhiile lor constitutionale cu tot, unde “divinul” nu ar putea nici macar visa sa aiba asemenea iesiri in decor fara a se injosi “for ever” el insusi.
    Cum poti sa aspiri la putere si respectul unei natii cand te comporti ca un secretar de partid la o sedinta de informare tinuta la birtul din colt in loc de sediul CAP-ului?

  34. Si inca o chestie, am si eu o intrebare la care nu stie nimeni sa-mi raspunda. Poate ma ajuta cineva… Daca d-na magistrat nu tacea, presupun ca presedintele sedintei trebuia sa-si aduca amenintarea la indeplinire, asa, ca sa nu se faca de ras, daca tot o luase la vale. Dom’le, cum facea treaba asta, o lua de mana, de par, de ceva, daca nu voia sa iasa sau punea SPP-istii s-o tarasca de-acolo pe hol, sau cum facea? Zau daca cineva are o imaginatie mai razna, mai apropiata de a personajului principal, rog sa ma lamureasca si pe mine. Nu ma duce capul!

  35. PS (si gata, mai las si pe altul) Da’ va dati seama, saraca nevasta-sa cred ca nu misca-n front, cred ca e terorizata, e de garda la drapel permanent. Vorbesc de nevasta omului, stiti, da, da, a lui, ati inteles. Biata femeie!

  36. Sad but true
    Oricit as incerca sa ma dezic de tot ce se intimpla in tara asta nu am cum.
    Toti il critica pe aalesul dar sunt sigur ca macar jumatate din voi la-ti ales!
    M-am saturat de voi!

  37. PS. Ai voie sa faci orice cind fraierii te voteaza,iar cine nu voteaza cotcodaceste aiurea!!

  38. PS2 (m-am luat dupa Badea) Victore, unde dracu iti tii blogul asta, pe ce server, ca esti pe alt fus orar. Acu’ bagai de seama ca tot ce postai e cu o ora inainte. Pune pe careva sa umble la ceas!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.