Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Bă…

Bă…

Indiferent cat ai fi tu de cel mai uninominal ales din Romania, sunt lucruri pe care nu ai voie sa le faci. O sa ti le insir, in speranta ca nu e nevoie sa-ti fac si o schema ca sa-ti intre-n tartacuta aia lucioasa. Turcane, noteaza si citeste-i la gura focului.

NU dai pe nimeni afara dintr-o incinta publica, indiferent daca-i judecator care-ti pute tie sau om obisnuit, fiindca nu esti stapan cu acte, oficial, decat in Mihaileanu.

NU te adresezi mitocaneste unei doamne, atat in privat, cat si, mai ales, in public.

NU refuzi sa pui si aplicare si NU contesti hotarari judecatoresti definitive ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie doar fiindca n-ai tu chef sa-l faci pe unul general. Ai fost ales sa faci frumos pe la reuniunile internationale si sa te dai mare in CSAT, atat, nu sa fii judecatorul judecatorilor care impart dreptatea dreptatilor.

NU te dai cu trocariciul motorizat cumparat pe banii statului pe partie si nici macar NU faci parada televizata de ars carburant in varful muntelui.

NU porti lantul de aur in public si cu atat mai putin la tv. Daca ti-e imposibil sa te abtii la bijuuri lucioase, ori iti pui helanca, ori te inchei la gat ca pionerii chinezi.

NU dai buzna neinvitat in sediul Executivului si NU chemi Guvernul la ordin in carciuma de munte unde te simti bine dupa ce te-ai tras prin zapada cu motorizata.

Daca mai aveti si voi idei, astept sa le postati. Poate-i facem un indrumar, il tiparim pe-o sponsorizare de la Departamentul Antiterorism al Ministerului Turismului si i-l trimitem la Palat. Si, va rog, nu fiti rautaciosi. Am vazut ca s-a obisnuit sa bea cu paharul si stie sa manance cu furculita si cutitul, nu mai insistati.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

169 thoughts on “Bă…

  1. Marea greseala a doamnei magistrat a fost ca nu s-a nascut in plescoi, nu era blonda platinata, si statea langa masa presedintelui si nu sub ea.

  2. Eu zic ca este mai rau ca un taran, eu zic ca este un cocalar de cea mai joasa speta din politica romaneasca, scuzati-mi expresia, dar baiatu e retardat.

  3. Bine spus Victore…mie mi s-a luat de clasa politica asta de rahat pe care o avem.Bine spunea si Mircea Badea “unul care nu a facut NIMIC ca ministru de finante si ca primar, noi il punem presedinte”.
    Nemtii,suedezii,norvegienii etc il trimiteau sa dea cu matura prin gara daca era in stare macar de asa ceva…
    Daca toata lumea ar gandi la fel am ajunge departe…din pacate suntem un popor de rahat si de manelisti si ne meritam soarta.
    Mult succes si tie si lui Badea …sunteti singurii care spun lucrurilor pe nume…

  4. Nu ocupi o seara intreaga o anume televiziune doar ca sa-ti versi veninul pe cei care nu s-au prosternat inca la picioarele tale nespalate

  5. Victor, “taranul” e imperturbabil! Din pacate pentru el si pentru junioara plina de “succesuri”, timpul neobisnuit de mare pe care si l-a alocat pentru a se obisnui sa manance cu furculita si cutitul, l-a impiedicat sa-si ajute odrasla mai mica sa descifreze tainele limbii romane.

  6. incep sa cred ca Base asta este cea mai sinistra incarnare a blestemului Ceausestilor pentru pacatulde a fi fost asasinati, fara judecata drepta si cinstita, in Sfanta Zi d Craciun! si mai incep sa cred , si sunt sigur c nu ma voi insela!, aceasta Elena va fi atrasa in capcana si va fi manipulata, jucata in orb, pentru a-l termina pe Base! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  7. NU hahai in public.
    NU prostesti in fata o tara intreaga.
    NU regizezi o emisiune cu public ca sa-ti defulezi frustrarile de pe vremea guvernarii pnl-iste.
    NU bei whisky pana noapte tarziu ca sa apari la tv dimineata cu ochii umflati.
    ETC…

  8. NU inventezi un minister pentru metresă.
    Goleşti un etaj în propria ta casa ca să-i faci hatârul, nu într-o instituţie publică.
    NU-i dai pe mână serviciile secrete ale unui stat, oricât de mult ai dispreţui acel stat.
    Îi faci cadouri (salariu de ministru) din buzunarul propriu, nu din banii publici.
    In general, de-aş fi în locul lui, NU aş mai scote nasul în public de ruşinea pe care o aruncă nu doar asupra familiei sale, dar şi asupra poporului peste care prea… domneşte.
    Gândul că femeia asta este ministru în guvernul României, că are pe mâini secrete clasificte, că de 4 ani ne arată plină de îngânfare şi fără pic de obraz, tot ce este mai murdar în politica românească, mă duce dincolo de limita mea de înţelegere. Cât de slab poate fi un bărbat, pot înţelege. Dar la ce nivel de cretinizare poate duce pe un Şef de Stat nurii unei păsărici, niciodată!

  9. In primul rand era invitat la acea sedinta si acolo nu se exercita functia de prezident al politiei salii, daca tot era vorba de dat afara, el era cel care trebuia dat, doamna a fost politicoasa cu un badaran invatat sa se usureze pe punte cu ochii carpiti de bautura…..Asta este alesul lingailor si criptocomunistilor!

  10. N-o proptești la o firma ca Luxten (abonata la fonduri publice) si n-o ungi pe needucata de fii-ta secretara generala la tineret si nici pe bona ei de shoping pe capul intregului tineret din tara, oricate succesuri ar fi avut, ca nu ai descalecat pe tarlaua ta!

  11. NU spui muie la TV.

    NU il faci “puiut de comunist” pe un tanar care te intreaba ceva ce nu iti convine.

    NU arunci cu scrumiere si nu injuri de mama prim ministrul pe care l-ai desemnat.

    NU faci jurnalistii gaozari, tonomate, pasarici s.a.m.d. si nu faci aluzii sexuale. Daca nu pricepi ce te intreba despre comisarii culturali, ca ai fost prea beat cand ti-a citit consilieru’ despre ei, nu ii faci prosti.

    NU iti cari si amanta cand iti faci concediu cu sotia.

    NU te plimbi cu Mertzanu’ cand spui ca mergi cu Loganu’.

    NU arunci cu paltoane si alte obiecte de vestimentatie in multime.

    NU ii spui “putina decentza te rog” unei nenorocite in varsta care plange ca i-a fost luata casa de ape.

    Na, m-am ingretzosat destul, ii mai las si pe altzii…

  12. Ca,de obicei,Marinarul a sarit peste cal!Dar,nu stiu pentru ce va mirati,parca este pentru prima data cind Traian Basescu flituie pe cine ii iese in cale sau pe cine i s-a pus lui pata ?Nu-i vorba insa ca si onor clasa judecatoreasca a devenit in Romania-in numele si la adapostul atit de mult(obositor de mult,citeodata) clamatei independente a Justitiei- un adevarat stat in stat,cu privilegii peste privilegii care nu se mai termina si cu raspunderi tot mai diluate,CSM-ul -care in alte tari este o institutie luata foarte in serios-la noi a devenit de-a lungul anilor un fel de nimea-n drum,vorba unui vecin de-al meu,culmea,judecator!O situatie care,insa fara indoiala,nu-i da dreptul lui Traian Basescu sa-i trateze pe magistrati (chiar pe cei facind parte din acest CSM-fantoma) ca si pe sepepistii sai.Dar,bate toaca la urechea surdului…

  13. 1. Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 230/2008 a fost atacata de institutia Avocatul Poporului la Curtea Constitutionala ca fiind neconstitutionala potrivit art. 115, alin. 6 din Constitutia Romaniai. O.K.
    2. Dar Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 159/2008 privind modificarea si completarea Legii nr. 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 792/2008,cine o ataca ca incalca acelasi art. 115, alin. 6 din Constitutia Romaniai???!!!.

  14. EU ZIC SA NU SE MAI URCE BAUT LA VOLAN..UNDE SUNT BAIETI DE LA RUTIERA SA-I PUNA IN BOT FIOLA???

  15. Victore ne enervam degeaba!Putem noi sa scriem 1.000.000 de bloguri pe zi anti-Basescu!Vorba lui Badea – NOI I-AM ALES! SUNTEM SINGURII VINOVATI!
    Oricum se va vedea clar la euro-parlamentarele din iunie!Daca P.S.D.- ul va mima campania electorala,va vi clar ca Geoana i-a predat partidul lui Basescu.
    S-ar putea sa avem sansa,deoarece democratii sunt de stanga si ca nu-l mai vrea Marele Licurici inca o data pe Basescu!Vom vedea!

  16. Apuca serialul “Fetele marinarului” sa fie difuzat pe 2 februarie ???
    Sau e la moda cenzura in continuare asa cum face acum Cna-ul cu amenda data lui Mircea Badea !!!!
    Ca se pare ca am intrat pe drumul unei noi dictaturi !!!

  17. Cu paharu’ o bea apa, cat despre politete, el n-a auzit decat de politica, si nici p-aia n-a prins-o cum trebuie, iar diplomatia, pentru el, trebuie sa fie frisca de pe tortul diplomat sau asa ceva 🙂

  18. 1.NU fa tu pe viteazu in fata rusilor ca uite ce patim acu’!
    2.NU mai vorbi in engleza!
    3.NU mai vorbi deloc mai bine!
    4.NU-i da pace lu’ Ciutacu!:))

  19. Nu te joci cu chibriturile ca ai vazut ce s-a intamplat Rouen!
    Nu bagi “Hă!Hă!Hă!” cand purceaua e moarta in cotetz!
    Nu vorbesti engleza daca nu pronunti corect, exista translator. Mergea prin porturi ca acolo vocabularul e simplu: pliz oan gins for mi, faiv gioni oalcar and oan bax ciunga gum for mai litl gărl =))=))=))

  20. NU promiti ceva si dupa aceea retractezi.
    NU iti atribui o casa din fonduri publice, din moment ce ai avut deja si ai trecut-o pe numele fie-tii.

  21. Domnule Ciutacu, eu i-as sugera lui Basescu sa se izoleze undeva in munti, intr-o pestera.. sa nu mai auda nimeni de domnia Sa si de ce are de zis.
    Imi este efectiv sila de acest om.

  22. Gospodin PUTIN a propus Romanieie ca noua tzevusca cu fiss sa treaca pe aici,iar noi sa le vindem gazul Ucrainiei.Cica este o propunere de nerefuzat. Ei ?

  23. Ca sef de stat multe nu ai voie.Cu siguranta insa,ai voie sa iei multa muie de la toti romanii mintiti si umiliti.Iar acest moment se apropie.Vorba tapinarilor: caaaaadeeeee!

  24. Nu sfidezi o intreaga natiune, la nesfarsit, ca a mai facut-o unu’ si l-au imbalsamat in plumbi de Craciun.

    Nu te comporti ca vechilul pe mosie daca nu vrei sa fii “concediat” de stapan (a se citi popor)

    Nu transformi guvernul in circ de stat(pitici, travestiti, demoazele, fosti trapezisti acum decrepiti, animale de companie – ca nu ai suficiente gogonele pentru a incerca o dresura de … ursi – ) doar pentru ca poti.

    Nu-ti imagina ca esti Voda peste o tara de prosti… ca s-ar putea sa explodeze iar mamaliga si … te frigi!

    Desi…
    Cretini suntem noi ca L-am si i-am votat!

  25. Madar fackaru’ asta nu are nici o limita!!! Cei 4 ani in care Tariceanu i-a dat cu flit i-au lasat multe sechele!!! acum nu mai are nici o greatza sa-si faca mendrele!!, totzi sunt la picioarele lui !!!

  26. Totusi Marinelu’ ar putea sa:

    -dispara in munti
    -duca dracului in munti
    -isi dea demisia si sa plece in Coreea de Nord
    -nu mai candideze la nimic in viata asta

    And it can go on and on.

  27. Sa nu mai faca pe nebunul cu noi,imi doresc un presedinte normal ,intr-o tara normala…@degan:ordonanta e cu dedicatie pentru mine si alti cativa,incalca flagrant dreptul la libera practica,de pe atunci Predoiu tradase…E absurda…In plus,ceea ce nu stiti voi din culisele CSM-ului,s-a incercat momirea catorva ca mine pentru a intra in magistratura fara concurs,pentru ca mai tarziu sa fim loviti in moalele capului,tot de aceeasi institutie.Indiferent ce s-ar spune ,justitia la noi in tara e relativ independenta…

  28. Nu accepta sa bei de la oameni pe care nu-i cunosti.
    Nu arunca sticla inapoi,dupa ce ai baut,ca poti lovi pe cineva.
    Nu mai plange.Nu e plansul tau.
    Nu mai crea minister nou pentru amanta(s-a mai zis)
    Nu vreau sa mai faci baie de multime.

  29. “Oricum facem şi dregem, tot ei câştigă” citat din Mircea Badea.
    Domnul I. Sârbu, actualul ministru al agriculturii, conform interviului din oficios, a confirmat ceea ce ştiam deja cu toţii: Zeus e şefu’ PDL. Da’ acu’, tot după afirmaţiile lui M. Badea, a devenit şi şefu’ pesedeilor, cu acte în regulă, că se pare că de doi ani e numai şeful din umbră: vi se pare cunoscut “visul cu ochii” al preşedintelui?
    BĂ, NU SĂ NU TACI, CĂ NICI NOI N-O SĂ TĂCEM!!!

  30. Bre Victore ,

    da’ nu prea te viziteaza lumea stabilita de partea cealalta a baricadei , pare-mi-se ?!?! Toti iti canta in struna , parca, parca suna a ” oda pentru cel mai iubit roman ” ! Sau poate oi fi eu mai natang si nu vad nimic din claritatea textului , atat al tau cat si al amicilor ( si ai multi mai frate , nu gluma !)care poasteaza acilea pe bloaga ta injurandu-l pe marinel zi de zi si ceas de ceas !

  31. NU dansezi cu tziganci, chiar daca sunt artiste.
    Nu spui la o lume intreaga, si mai ales la straini, ca te duceai prin bordele.
    NU furi minutele oamenilor la Revelion ca sa bagi discursuri rasuflate.

    si sa nu te puna scaraotzchi sa te refugiezi in munti, ca acolo te asteaptam noi, robinhuzii de pe bloguri!

  32. Ahaa ! M-ai bagat la spam ! Am priceput ! Las’sa fii tu sanatos si destept !

  33. Erată: în loc de BĂ, NU SĂ NU TACI, CĂ NICI NOI N-O SĂ TĂCEM!!!, citiţi:
    BĂ, TU SĂ NU TACI, CĂ NICI NOI N-O SĂ TĂCEM!!!

  34. NU iti arunci copilul intr-un joc murdar si periculos stiind ca de fapt acel joc il conduci chiar tu!

  35. Nu incalca zilnic Constitutia.
    Nu minti zilnic.
    Nu dansa manele prin crasme.
    Nu mai bea cu pretinii si chema si televiziunile.

  36. NU inviti jurnalistele la tine in birou sa le explici “diverse si perverse” 🙂

    NU te arunci la spritzuri cu ciobanii si NU ii injuri. Daca alegi sa te arunci la spritzuri cu ciobanii, NU ii mai injuri dupa aia, dupa cum daca alegi sa injuri ciobanii, NU te arunci la spritzuri cu ei. E logic, stimate Marinheiro.

    NU te joci de-a fetita cu chibrituri, da’ asta parca s-a mai spus deja.

    NU arzi blonde, pentru ca mai apoi s-ar putea sa vrea sa le dai ministere si tu NU vei putea spune NU.

    In general, NU… ca e mai bine asa. Si, dupa caz, NU mai candidezi anu’ asta.

  37. pentru yoda! Ai bunul simt si nu jigni taranul roman! Termenul asta de “taran” s-a denaturat intr-atat incat a devenit termen de comparatie negativa. Taranul roman e palmasul cu maini muncite si bun simt cat nu gasesti pe toate blogurile astea, indiferent ale cui apartinator ar fi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.