Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Azi kaghebişti, mâine terorişti. Luaţi-ne!

Azi kaghebişti, mâine terorişti. Luaţi-ne!

– Cotrocenii insinuează, prin vocea consilierului prezidenţial Fota, care anterior ne anunţase ameninţător să avem grijă la fapte, că CTP e kaghebist. Pare un răspuns la atacul Crucişătorului, dar e mai mult decât atât, mult mai mult. Fiindcă, oricâte divergenţe aş avea cu Cristi (şi am!), a scoate de la naftalină faimoasa şi sinistra listă a lui Severin (de care Băsescu n-a fost străin) pentru a-ţi justifica tu obsesia că încă n-ai reuşit să cumperi/închizi toată presa e o ticăloşie fără margini.

– În ţara unde cam fiecare vrea dreptate pe cont propriu, mă încăpăţânez să nu fiu terorist. Mă adresez instituţiilor statului de drept, finanţate de stat în acest scop. Astăzi am scris iar la CNA, continui să aştept să se mişte şi Judecătoria Sectorului 1. Poate că, după un an, o să reuşească să-l găsească la adresa din buletin. Fiind relativ tânăr, am răbdare şi, la nevoie, stau toată viaţa-n sala de judecată. Suntem liberi să vorbim, dar suntem obligaţi să plătim dacă vorbim prostii.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

127 thoughts on “Azi kaghebişti, mâine terorişti. Luaţi-ne!

  1. reactia d-lui Fota a fost a unuia care cred ca stie ceva si a unuia pe care-l duce mintea. Dl.Popescu…in nota obisnuita…..un picut K.O….mai putin O.K…….iar eu nu-l iert de la chestia cu minerii.Sanatate la toata lumea !

  2. Erata
    *compententa -> competenta
    *ziaristilului -> ziaristului
    *pe astea cuvintele -> pe astea cu cuvinte
    *plus cate un articol hotarat plus-minus.
    M-am incalzit putin, si-am dat in boala ebei.

    Da’ totusi, avand in vedere ca gaina face oua, iar cocosul nu, putem spune ca elena are oua?
    Sau daca gaina sta pe oua, iar cocosul n-are oua pentru ca nu face, atunci ce oua cloceste elena? … sau poate sta pe cal.

    Nu te irita, Foto! Pentru ca, vorba alora din religia ta, “N-am dat cu paru’! Numa’ am intrebat.”

    Si, ma’, TiBi,
    daca ti-e frica de reactia presei si a poporului, stai in **** ta acasa, nu te fa presedinte! ar zice un prieten, bine-inteles.

  3. prea multa atentie acordata lepadaturilor pdliste….
    bancnota cu chiorul poate fi folosita pe post de hirtie igienica
    daca as avea banii necesari as investi in suluri de hirtie igienica cu meclele principalilor conducatori pdl
    cred ca s-ar vinde in draci!!!

  4. Sa-l faca KGB-ist pe Domnul CTP, dupa ce-l lingusise mai devreme si spusese ca si-a dorit mereu sa-l cunoasca sau sa apara impreuna cu dansul intr-o emisiune, asta dovedeste lipsa de obraz, adica exact ce-i trebuie ca sa-i fie consilier aluia de la Cotroceni!
    Acel consilier (oare in ce probleme l-o consilia p-ala?!) a dat o dovada de lipsa crasa de respect fata de o persoana care e prea mare pentru el, ca statura morala si intelectuala. Ţine de inabilitatea celor doi moderatori ca au “aranjat” asemenea intalnire disproportionata valoric.
    Eu, de exemplu, mi-as dori sa vad o discutie intre Domnii CTP si Mircea Badea! Cred c-ar fi memorabila! Din pacate, ei sunt certati…
    A fost pentru mine o surpriza foarte placuta, ascultandu-l intr-o interventie telefonica la Antena 3 pe Domnul CTP, sper sa-l vad cat de curand si la “Sinteza Zilei”!

  5. Nu cred in impartirea ziaristilor in alte categorii, in afara de cele profesionale. Nu cred nici ca cititorii sunt abilitati sa defineasca gradul de competenta al acestora. Cred insa ca au dreptul sa spuna daca cred in acei ziaristi si daca le place cum scriu acestia. Im abele cazuri, daca raspunsul este ” nu” cititorii pot sa nu mai citeasca articolele. Insa cand este vorba de autoritatile statului, conform Conventiei drepturilor omului- a carei semnatara este si Romania- acestea NU AU VOIE sa gandeasca macar, ca ziaristii sunt altceva decat ziaristi. In rest, doresc Romaniei sa parcurga drumul literelor de citit, pana va ajunge si la Conventia drepturilor omului.
    D-le Ciutacu, sunteti un ziarist care NU imi placeti, dar unul in care AM INCREDERE.

  6. la un popor atat de prost si de manelizat era imposibil sa nu mai apara un TB

  7. off topic: Ai vazut ca l-a patruns frustrarea si pe maestru’ Coroiu si-si face blog ?

  8. De db pe 24 June 2010 la 19:37 –> ce “intuitie” am avut!!! va dati seama ce inseamna asta: CCR a oficializat DICTATURA in RO prin decizia conforma cu ceea ce a anticipat Lazaroiu ieri…

  9. Fota este un tip la fel de abuziv ca si Bese. Fota ,Hoara ,bourenii el cit si tipi care vorbesc precis si concis si privesc fix gen Cristian Diaconescu sau Mugurelul sereist fac parte din viitorul luminos al pedelimii . Daca o mai socotim si pe blonda vuittonista avem tabloul complet al viitorului luminos ,pentru unii, pe care ni-l pregatesc cu atita dragoste .
    Cica prin Oradea este o fabricuta sereistica ce va scoate vrac deontologi jurnalistici pe banda rulanta.Viitorii directori si redactori sefi ai ziarelor unei viitoare Rrrromanii ,mai buna si mai dreapta.Mai colorate mai uscate mai curate.
    Acum de curind a fost un tip Leon Panetta cica si nu stiu ce vorbi pe aici .
    A fi kaghebeu este mai injositor de cit a fi de la CIA?
    Doar intreb.

  10. De asemenea exemplare suntem condusi. De consilieri in tricou, nerasi si cu fete buhaite (nu era nici o diferenta intre Flota sau Fota, cred ca de asta l-a pus consilier, ca-i placea numele “Ha,ha,ha, hai ca rimeaza…”si Busu de la meteo!)si de barbutistul sef.
    Si, ca sa stie nemernicii astia, oamenii isi cumpara antidepresive din farmacii pentru ca nu vor mai avea bani,pentru ca le e groaza, pentru ca sunt paralizati de frica, pentru ca sunt amenintati la serviciu, nu pentru ca are cineva bunul simt sa le prezinte minciunile pe post.
    Si mai mare tampenie decat pret diferentiat la gigacalorie nu am auzit. Cei cu venituri mai mari sa plateasca mai mult …dar s-au gandit astia ca poate unii cu venituri peste 2000lei au credite ipotecare, de abia se taraie acum cu ele si vor ramane fara case?
    Incompetenta, nesimtirea,betia,sfidarea,hahaiala, smenul, nu pot fi trecute in strategia de aparare a tarii? Nu “ciutacii si toti cateii”(citat din Nas).

  11. Cred ca principala problema e ca nu exista inca o alternativa credibila la PDL. Eu sunt un sustinator al socialismului, in forma sa democratica. Din pacate PSD trece prin momente grele, lucrurile se vor sedimenta si aseza pe un fagas, si atunci abia va fi biruit acest regim total neconstitutional.
    Sper din tot sufletul ca nu va reusi PDL sa modifice Consitutia, si sa ajungem inapoi, daca nu in comunism, in unipartidism.

  12. Dar lui Basescu nu-i rusine? Ne face de ras in toata lumea, international. A scris si presa internationala despre cat de breaz e Basescu si guvernul ala al lui de semidocti.
    Mie, ca roman, mi-e jena de lipsa lui/lor de jena.

  13. INTRO ZI VULPEA A VAZUT UN VULTUR ZBURIND IN ZIG-ZAC SI L-A INTERBAT:
    -DE CE ZSBORI IN ZIG- ZAG?
    VULTURU:
    -E DEMOCRATIE.
    AUZIND VULPEA CA E DEMOCTETIE INCEPE SI EA SA FUGA IN ZIG-ZAG PRIN PADURE SI SE INTILNESTE CU URSU CAREO INTREABA:
    -DE CE FUGI IN ZIG-ZAG CUMATRA VULPE?
    VULPEA:
    -E DEMOCRATIE.
    AUZIND ASTEA URSUL O PRINDE PE CUMATRA VULPE SI O FUTE DE LESINA.
    DUPA CITEVA ORE ISI REVINE SI DA CU OCHII DE VULTUR SI ZICE:
    – PAI BINE BAI AI ZIS CA E DEMOCRATIE SI UTE CE AM PATIT.
    LA CARE VULTURU:
    – DEMOCRATIA E AICEA SUS JOS E FUTAIU

  14. Alta porcarie lansata de criminalii jegosi si infecti care stapanesc Romania, pentru mintile rudimentare si care functioneaza in reluare ale contribuabililor si votantilor mioritici: “KGB”-ul e mort, “comunismul” si “comunistii” s-a(u) alaturat celorlalte experimente demente ale istoriei, in aceeasi groapa de gunoi in care au sfarsit si national-socialismul, teocratiile, sclavagismul, feudalismul, etc. Omenirea orbecaie in continuare in cautarea unor noi solutii de organizare si evolutie, iar romanii se lupta cu fantomele trecutului in bezna ignorantei si a inculturii, cramponati intr-un fel de Ev Mediu pe care n-au fost lasati sa-l depaseasca si peste care se sedimenteaza resturile altor civilizatii din alte vremuri… Acum “luptam” cu “KGB”istii, alegem sa ne stapaneasca o banda de talhari care impinge inainte un alcoolic degenerat si handicapat ca pavaza impotriva “comunistilor” si a “mineriadelor”, acceptam sau chiar salutam eliminarea evolutionismului din programa scolara si introducerea religiei ca materie obligatorie (inca o dovada ca traim in bezna Evului Mediu!) si asteptam omul providential care “sa faca el ordine”… Singurul lucru pe care mai pot sa-l sper e sa se duca dracului “statul national unitar” care constituie azi mosia degeneratului de Basescu!

  15. a fi FSB (KGB) e mai aproape (probabil) de interesele noastre (pana una-alta mama Russia e mai aproape de noi si depindem mai mult de resursele ei. doar dobitocii nu vad asta). a fi CIA iar n-ar fi rau… am avea niste relatii bunicele la Licurici… problema e ca noi suntem mai mult MI5/6 adeca un pic vasali/sclavi ai THE CITY… cunoasteti teza conf careia israelitii au fost pe acest teritoriu inaintea nasterii poporului homosexual roman? aveti idee cate retrocedari catre evrei s-au facut dupa 90 si se fac in continuare? stiti cate achizitii imobiliare fac evreii acum in conditii de criza economica? ati vazut paragraful din strategia de aparare a CSAT care spune ca cetateanul este obligat sa contribuie la securitatea RO (tradus prin obligativitatea prin lege la colaborationism…), similar cu legislatia israeliana? faceti voi legaturile. TB e doar o mica rotita in acest puzzle si nu face altceva decat sa execute niste ordine si sa-si traga si el partea leului.

  16. …Si s-au gasit sa-l atace pe CTP printr-un anonim tupeist, cu nimic de pierdut! Mi tot a diversiune-mi miroase…

  17. @ Dan Anunturi

    Innebunesc . Serios … Alternativa la ce anume din PDL ? Ce au facut atat de minunat incat sa nu gasim alternative la PDL ? Mie mi se face rau cand va aud vorbind astfel . Ti-o spun fara rautate , crede-ma . Dar mi se pare de un absurd total . Cred ca si bunica e o alternativa viabila la Boc , ei macar nu-i lipseste bunul-simt , chiar daca are numai 7 clase . Nu exista alternativa la PDL … Incredibil .

    @ db

    Sigur evreii sunt de vina . Si britanicii . Rusii si americanii sunt si ei de vina , da’ hai sa zicem … Insa pe evrei sa nu-i vedem cum ne fura economia ca dracu-i a lor . Teza cu israelitii si poporul homosexual e o marsavie , clar . Alta conspiratie sionista impotriva noastra . Daca mai punem la socoteala ca intemeietorul sionismului mondial , Theodor Herzl , s-a nascut la Budapesta (intelegi , fix acolo si-a gasit sa se nasca) , totul vine de se leaga .

  18. Cei ma Viktore ?Probleme?Curaj.Aux armes Citroen
    Care-i baiul?Ziaristii de aaazi,teroristii de miiineee…vorba cintecului.Nu ar strica sa te documentezie in care tara mai se esista asemenea strategie de securitate .Fara misto.Sa ii facem lu Bese o chemare de acolo.

  19. @ alex. dumitrascu

    Nu stiu ce sa mai cred dar, traind in Romania, nimic nu-i imposibil. 🙂

  20. domnule CIUTACU,
    Ma uit la emisiunile Antenei 3., si ma minunez, nu stiu ce sa fac sa plang de necazul oamenilor napastuiti sau, sa urlu de furie cand vad ca:
    Militarii, jandarmii, pompierii, politia, cu acele salarii ,,nesimtite “se chinuie sa scoata lumea de sub ape.
    Nu pot sa nu – mi aduc aminte ca fost militar, cu o pensie ,,nesimtita” ca, in anii ‘ 70 cand au fost inundatii tot cu aceste categorii de forte Ceausescu a scos tara de sub ape, in anii ’77 la cutremur tot aceeasi militari au scos populatia de sub daramaturi, iar in ’89 tot aceleasi categorii de bugetari au contribuit la instaurarea democratiei in romania.
    In timp ce ,,Bravul nostru conducator” impreuna cu clica de lingai nu stiu cum sa faca, ca in cel mai scurt timp toti cei care am facut parte din aceste categorii de forte, sa ne dam duhul pentru a nu mai fi o povara pentru ,,BUGET”.
    Si au dreptate pentru ca ,,ei ” si-au pus la adapost averile, copii sunt parlamentari sau invata in strainatate ca… doar au tot dreptul ca au muncit zi si noapte.
    Sper din suflet sa nu le fac pe plac si sa apuc, sa-i vad pe toti cei care isi bat joc astazi de: armata tarii si cand spun armata ma refer la toate categoriile de forte, la profesorii, medici, pensionari, adica acele categorii care sunt o mare povara pe capul conducatorului ,, iubit” si a tuturor imbuibatilor din jurul lui, spunem ca doresc sa-i vad convocati pentru rezolvarea problemelor tarii, de N.Ceausescu dar nu inaite de a le lua statul tot ce au agonisit prin FRAUDA. Mai am incredere in poporul roman.

  21. acum,cand oamenii dispar in unda apelor,acum cand romanii incep sa se inputzineze,acum cand guvernantii fac sfat de taina ,prin ce cotloane sa ne mai caute banii,acum in mijlocul apelor,in mijlocul puhoiului de ape,stau la datorie :politistii,pilotii de elicoptere,armata,jandarmii si pompieriii,nu au casa,nu au familii se daruiesc cu trup si suflet poporului roman,da poporului,caci au jurat credinta poporului,nu lui basescu boc sau altor politicieni,a caror grija inafara de marirea veniturilor,altceva nu stiu…p.s. personal ,atat eu ,cat si f f multi cetateni ,nu am nimic impotriva magistratilor,dar oare i a vazut cineva pe la asemenea calamitati?!sau au treaba ,isi apara punctul de pensie ,sa nu cumva sa l piarda….

  22. Am si eu o intrabare – de ce in Romania exista Ministerul Turismului, care toate nu stiu cate miliarde de Euro pe an ? Oricum nu avem niciun fel de turism, si chiar daca l-am avea, nu exista drumuri ca sa-l poti practica. Nu mai bine s-ar desfiinta si s-ar baga banii in niste drumuri ? sau vreo 2, 3 spitale ? sau intr-un pic de invatamant ? (bine .. presupunand ca banii astia nu o sa se “piarda pe drum”)

    Numai bine,

    esti genial si un pic mai “ad dracu'” ca Badea 😛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.