Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Azi kaghebişti, mâine terorişti. Luaţi-ne!

Azi kaghebişti, mâine terorişti. Luaţi-ne!

– Cotrocenii insinuează, prin vocea consilierului prezidenţial Fota, care anterior ne anunţase ameninţător să avem grijă la fapte, că CTP e kaghebist. Pare un răspuns la atacul Crucişătorului, dar e mai mult decât atât, mult mai mult. Fiindcă, oricâte divergenţe aş avea cu Cristi (şi am!), a scoate de la naftalină faimoasa şi sinistra listă a lui Severin (de care Băsescu n-a fost străin) pentru a-ţi justifica tu obsesia că încă n-ai reuşit să cumperi/închizi toată presa e o ticăloşie fără margini.

– În ţara unde cam fiecare vrea dreptate pe cont propriu, mă încăpăţânez să nu fiu terorist. Mă adresez instituţiilor statului de drept, finanţate de stat în acest scop. Astăzi am scris iar la CNA, continui să aştept să se mişte şi Judecătoria Sectorului 1. Poate că, după un an, o să reuşească să-l găsească la adresa din buletin. Fiind relativ tânăr, am răbdare şi, la nevoie, stau toată viaţa-n sala de judecată. Suntem liberi să vorbim, dar suntem obligaţi să plătim dacă vorbim prostii.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

127 thoughts on “Azi kaghebişti, mâine terorişti. Luaţi-ne!

  1. @Adolf Visarionovici Basescu: cand CTP a facut afirmatiile pe care le-a facut, a stiut f bine ce spune! daca tu crezi c-a spus niste prostii… esti ignorant si nu vezi in perspectiva… omul urmareste niste tinte precise si ceea ce spune este extrem de calculat. aaa, ca nu e-n interesul nostru… alta poveste.

  2. CTP a trebuit sa plateasca (in anii 90) pretul pentru a fi acceptat in “elita” societatii civile. Aduceti-va aminte cat de demonizat era de Liicenii autoproclamati ca fiind Big Brother-ul democratiei si moralitatii romanesti. El, Plesu, Dinescu si altii. Si, probabil, a trebuit sa lupte pentru a fi acceptat de acest grup select. Si a facut ceea ce faceau toti in acei ani de adevarata Inchizitie a gandului: a inceput sa injure pe Iliescu si PSD (D-na Dobre este crescuta in accea atmosfera, atacand obsesiv pe Nastase dintr-o datorie cetateaneasca banuiesc, dar extrem de plictisitoare si neprofesionala). Basescu este produsul acelei atmosfere create de Liiceni &comp. (atat de timorati erau intelectualii de categorie mijlocie – precum colegii mei universitari – incat se afisau citind Romania Libera, pentru a demonstra ca sunt anti-comunisti!). Eu nu acuz, incerc sa inteleg ca una care nu a dorit niciodata (si nici nu a crezut) ca am ceva de spus in afara cercului meu restrans. Ciutacu, Badea, M.Nitu si altii probabil (nu citesc/ascult decat pe cei care scriu/vorbesc exceptional de bine, adica mai bine decat mine) sunt dintr- generatie mai tanara si care a venit fara complexele generatiei lui CTP. Dar dincolo de asta CTP este un talent de exceptie mulat, probabil, pe un temperament usor paranoid. Despre caracterul OMULUI nu imi permit sa discut pentru ca nu il cunosc.
    Nu credeti ca problema este ca un consilier prezidential isi permite sa acuze un ziarist? Fara dovezi? Ca un alt ziarist este considerat “instigator”? Ca morarii si cristoii presei “independente” isi permit sa lanseze campanii impotriva colegilor lor???

  3. Pai nu zicea prezidentu’ intr-un acces de sinceritate, referindu-se la ilustra blonda, ca nu se dezbara de cei care-i sunt loiali?

    De parca nu era clar … compententa e ori ultimu’ criteriu, ori nici macar nu conteaza. Trebuie sa aiba limba moale, sa muste ca un descreierat, si sa fie suficient de prost sau de santajabil incat sa poata fi controlat usor de catre stapan si sa nu-i poata lua locu’ ( Oare de ce nu exista inlocuitor pentru ‘selu? Poate pentru ca i-a crescut ca pe niste javre).

    Penibilitatile astea, gen vita cu j care se ia la lupta cu un ziarist pe terenu’ ziaristilului, si se da rotund ca el se stie nu numa’ pe domeniu lui, ci le are si pe astea cuvintele … sau nasucu’ ce e cat se poate de sincer, impartial si rational, cand spune ca doar emisiunile politice de labe sunt libere … n-aduc nimic nou.

    Iar acuma sa m-apuc de dat cu presupusu’, ca o fi, ca n-o fi. E exact ca si cand ai zice “ma-ta e curva?” sau vorbind de mame sa scoti ceva de genu’ “stiu eu o mama care e curva”, iar apoi ceilalti iau pozitia ganditorului si se mira pro-fund: “O fi stiind el ceva, ca altfel nu spunea!”.
    BUN, atunci ia de-aici: “Oare basescu e homosexual? A zis ca o buna parte dintre romani e, deci posibil.”, “Oare elena a ingenunchiat vreodata in fata lui traian pentru a-si arata aprecierea fata de el?”, “Oare fota isi iubeste tatal pe la spate?”, “Foto, ce mai face ma-ta?”, “Oare moraru e epilat inghinal?”, “Traiane, nu mai ai erectie?”, “Oare cocosu’ Elenei are oua ?”

    Trist? Nu. Scarbit.

  4. @db

    De acord, eu sunt ignorant si nu vad in perspectiva, iar tu esti un destept si vezi la sute de kilometri departare. Fericit?!

    P.S.: Te sfatuiesc sa-ti alegi un alt pseudonim. Altminteri, lumea ar putea sa creada ca db este abrevierea de la “dobitoc”. Iar la cat de destept esti tu, ar fi mare pacat!

  5. Suntem la faza ‘facem haz de necaz’.Unora nu le vine sa rida ptr.ca base sau ai sai beau.Poate ar fi de gasit caile prin care o persoana in stare de ebrietate sa nu-si bata nevasta sau sa nu joace pe degete soarta a milioane de nefericiti!

  6. Fratilor ce curte constitutionala?asta noapte se sfatuie cu cel ,,carmaci” de a vandut flota si maine dau verdictul ,,indicat” o porcariede curte toti aserviti.RUSINE !

  7. @Adolf Visarionovici Basescu: eu nu te-am jignit… credeam ca p-aici fiinteaza persoane rezonabile… daca atat te duce pe tine neuronu… n-am decat sa te ignor… eu dor incercam sa te fac sa vezi lucrurile din alta perspectiva. faptul ca treci la un astfel de limbaj spune multe despre tine. succes in viata!

  8. Sunt obosit fara servici la 45 de ani si departe de casa.Pentru orice actiune care presupune folosirea fortei sunt gata.Eu alta solutie nu vad.

  9. LE. daca te-ai uita mai atent la alaturarea literelor D si B (si n-ai fi ignorant) ai sesiza ceva interesant… poate… o “urare” pe care ti-ar fi facut-o altul in locul meu drept raspuns la replica ta… ca dovada ca esti ignorant!

  10. @VC: nu ma cert cu nimeni dar nici nu pot sa las o atitudine necioplita fara raspuns… imi cer scuze. nu mai postez azi.

  11. CTP poate sa spuna ce vrea…Nu-mi prezinta o voce de persoana ce merita respectul meu.
    Nu dupa ce a spus despre Dan Diaconescu, cand omul era arestat-pe nedrept-sa spuna despre el ca era impotriva legii cand la OTV dezbatea unele probleme.Domne, inteleg nu il placi, dar sa dai in un om cazut?
    Nu voi crede niciodata ca omul asta a luat bani.Area toti banii din lume si il faceau 200,000de euro.
    Dvs. ati comentat corect Dle Ciutacu. Tot respectul.
    Sunt Pro OTV pentru ca oamenii au nevoie si sa rada sa se simta bine, nu sa se plictiseasca la emisiuni inutile ca cele de pe Realitatea sau Antena 3- cu exceptia emisiunii Prof. Stan desigur.

  12. Nici eu nu ma cert, Victore, din contra. Omul m-a facut ignorant si mi-a atras atentia ca nu vad in perspectiva. Eu, amabil, am fost de acord cu el si, plin de generozitate, l-am mai si sfatuit de bine. Si el a sarit ca ars. Iata cum mi-a fost rasplatita bunatatea! Ce rea e lumea! Pai, daca-i pe-asa, nici eu nu mai postez azi.

  13. in tara lui baubau ,cine incalca legea omerta este automat terorist.so…dopuri in urechi,fermoar la gura(nu vorbesti,nu mananci ca doar e austeritate)) si leucoplast peste ochi.

  14. VOI trebuie să fiţi uniţi! TOŢI! Tocmai ce am văzut şi auzit că aşa se şi întâmplă, la Gabi Firea.
    NOI suntem alături de voi!
    Nemernicii vor plăti, până la ultimul. Am eu credinţa asta. Cu tot riscul de a fi considerată naivă. Who cares?

  15. @ Pirlitul
    nu trebuia sa ne mai spui ca l-ai votat pe base, ne prindeam si singuri din discursul tau.. intrebarea mea e alta: ce a fost in mintea ta cand ai auzit ca prostanacul s-a dus la vantu? chair ai crezut ca de acolo va veni pieirea noastra ca popor? acea vizita a fost marele pericol al economiei noastre? oare cei 5 ani de mandat ai lui base nu te-au convins ca nu mai are rost sa ramana?

  16. Desi voiam sa va ‘trag de socoteala’ (pardon) pt. lipsa de reactie din partea dvs. fata de tot ceea ce face comisarul kominternist cel mai jenant din presa ultimilor 20 de ani, auzi-i ca v-ati trezit! Succes si mi-ar placea sa cred ca mai exista si alti jurnalisti, cu ONOARE in vene, care vor sti sa-si apere independenta! In rest, ca persoana care a trait aproape o jumate de secol sub dictatura ceausista (dictatura? culmea, era totusi tolerata acea Romanie libera, acea Flacara, Saptamina…), mi se pare incredibil ca in cursul vietii mele sa apuc sa retraiesc in dictatura, promovata si sustinuta chiar de persoane relativ tinere! Intr-o tara membra a UE! Apropos, tot ceea ce se petrece in Romania se incadreaza – in acceptiunea UE – in limitele DEMOCRATIEI? In rest, sa auzim numai de bine, (dar nu neaparat in stilul impus de bocii basescului, care pretind flaminzilor, de pilda, sa nu se plinga, ci sa vada partea pozitiva a situatiei: vor avea o silueta de invidiat!)!

  17. Boss sa sunati va rog la radio zu sau sa scri aici tu si ceilalti(gadea, badea…)din ora in ora sa am liniste ca nu va luat.

  18. pe mine ma socheaza atitudinea acestor purtatori de cuvant a institutiei prezidentiale (sau si ei sunt de-aia personali cum au domnii din guvern?) si modul in care sustine ca mizeria bagata (mai mult sau mai putin intentionat) in raportul csat.
    sunt extrem de curios ce vor face dupa ce pica portocaliu’ sef – pe piciorele lui sau cu picioarele ‘nainte (cum a mai picat unul in istoria recenta a romanicei)

  19. Victor,Aspazia se cunoaste cu tatal meu de o viata,e de la mine din zona,iar cu Tudorel tot tatal meu a vorbit recent,iar el a fost coleg de facultate si de liceu cu maestra mea .In mod normal ,oamenii astia doi ar trebui sa fie cu picioarele pe pamant si sa ceara respingerea legilor pentru ca sunt ambele neconstitutionale.Si poate da inapoi puterea,vad ca deja merg pe ideea maririi taxelor.Desi, nici asta nu e bine.Dar ar insemna sa recheme in tara FMI-ul,cred.

  20. @florin
    Si pe mana acestor… romani (5 milioane), o sa crapam si noi. Dar vorba lui Badea; “am atata putere, sa mor dupa ei si sa am timp sa ma bucur cand ii vad zvarcolindu-se”.
    Hai fie-ne tarana usoara, (sper sa nu-l mai vad pe dictatorul asta dincolo)

  21. Am ajuns sa ma bucur, Victore, ca ai pauzele publicitare lungi. Macar asa stiu (1) ca intra bani, deci emisiunea continua si (2) ai rating, deci nu sunt eu singurul nebun 🙂

  22. Luandu-ma dupa textul invitatiei adresate Obersefului (ma tem sa zic Oberfuhrer) vuvuzelelor nu v-as putea acuza de lipsa de buna credinta fata de acesta; nici ca ati fi pe o platforma politica anume care e contra dumnealui. Sunteti, doar un jurnalist care isi face meseria care nu vede nici un rau in a purta un dialog, cum a mai facut si cu Eba si cu sefa CNI, tot foarte portocalii.

  23. Ha! Ca niciodata, emisiunea cu Fota mi-a scapat! Dar ce-a fost frumos e ca, dimineata la serviciu, o colega ce nu urmarea “posturili” mogulilor era foc si para impotriva bolovanului. Am ras de m-am prapadit!:)) Nici n-avea habar de Fota, Bota, Avramescu, de existenta lor anterioara, da’ a ajuns la concluzia ca toti au un punct comun: NESIMTIREA!!! Am avut o zi super-faina. Si ca totul sa culmineze cu ceva, in seara asta am dat olecutza pe labe1tv. Morar zicea ca o sa moara “tonomatili” din motiv de ne_audienta! Iarasi m-am dixtrat. Ca tamam dimineata mi se demonstrase contrariul!!!
    Cat priveste na(parlitu’) sa fim milostivi. Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata!:D

  24. Off topic (partial)
    Cristoiu tocmai a comparat presa la B1 cu violatorii si infractorii.
    Ma intreb oare…era vorba de violatori de gaini?

  25. judecatorii CCR nu au cazut la pret.
    eu azi l-am auzit pe mircea marian la evz ,ca are un presentiment ca decizia CCR se va amana pe maine.oare tot tutan i-o fi soptit la ureche?

  26. @parlit
    Ba e o problema cu votul asta universal (la care ai si tu dreptul): ca sa votezi cu base in 2009, trebuia sa ai creierul fiert si… parlit!
    Ma mir ca nu ai motivat votul tau prin schimbarea traseului unui troleu sau prin modificarile meteo.
    Deci vantu (sau vantu + geoana) ti-au facut tie mai mult rau decat betivanul curvar care ne-a dus in evul mediu, care a izolat complet tara si a distrus institutiile statului. Care a infectat cu mii de slugi gretoase toate structurile, chiar si pe cele secundare. Care si-a pus pitipoance/curve peste tot. Care… poate ai auzit macar de flota…
    – Uite, pt cei ca tine a fost introdus votul universal: ca sa existe masa de manevra. Numarul prostilor e coplesitor…

  27. Domnule Ciutacu, iar esti subiect de discutie pe B1TV, Tapul de Moraru si nespalatul de Cristoiu. Cat mai rabzi?

  28. Buna intrebarea lui “psihologu'”. Hai, ca oarecum suntem vecini in cartier si suntem aproape de Cotroceni, 139 luam si ajungem repede.

  29. Este foarte clar – portocalii astia s-au imbolnavit de putere! Le fug voturile si nu mai stiu ce gogomanii sa mai scoata pe gura!

  30. Daca CTP-ul e KGB-ist,atunci B. Chirieac al cui e?…..Apropo de mirarea primului in legatura cu afacerile cu STS-ul ….aproape fiecare formator de opinie vine cu poezia invatzata si asculta cu sfintenie ordinele primite,cazul Cristoiu este cel mai elocvent,adica s-a sucit omul intr-o noapte cu 180 grade fara pic de rusine.Si daca Popescu e kgb-ist inseamna ca e un om valoros….pt ca astia nu primesc tampiti in randurile lor!Acuma..noi,oamenii simpli care nu avem acces pe sticla,ce sa intelegem,ca e de porc sa prestezi la KGB si e cool daca o faci pt CIA sau SRI?

  31. victore, ce am vazut asta-seara la emisiunea lui gidea, sa-ti vezi presedintele la o intrunire cu toti sefii de state si guverne din europa,sa nu te bage nimeni in seama, asta spune tot.

  32. Am fost la Ateneu. Ce frumos a fost. Era Adrain Iorgulescu acolo, Mircea Radu…mi-a placut.

    E drept ca am fost pentru prima oara, bucurestean “jet pe jet” si defapt in strafunduri un taran. Am simtit ca sunt intr-o alta lume, intr-o lume buna, asta merge spus. Mi s-a zburlit pielea pe mine cand a inceput orchestra sa cante, desi sincer ascult mult parazitii si spike de fel….dar de data asta la mine ajungea un alt mesaj.

    La un moment dat, prietenul meu mistocar, care pe toata durtaa concertului a stat pe net pe mobil, mi-a spus ceva de Box…nu am inteles ce, dar instinctiv i-am raspuns ca pe Boc nu-l va vedea niciodata acolo.

    domnilor ce ne conduceti tara, va urasc!

  33. Victor, de un an de zile ai procesul şi încă nu au reuşit să-l citeze?
    Hai că primele 2 termene, lipsă de procedură. La al 3-lea fac adresă la SEIP, la al 4-lea ar trebui să aibă deja adresa lui. Dacă nici aşa nu merge, îl pot cita şi la locul de muncă sau prin ziar.

  34. CE ESTE POLITICA ?
    Un copil îşi întreabă părintele:
    “Tăticule ! Ce-i aia Politică ?”

    Taică – su îi explică:
    • Eu aduc banii în casă, sunt “FINANŢELE
    • Maică – ta scoate banii, ea este “GUVERNUL”
    • Bunicul are grije ca toate să fie în ordine, el este “SINDICATUL”
    • Servitoarea este “CLASA MUNCITOARE”
    • Toţi au grije de tine ca să-ţi fie bine, eşti “POPORUL”
    • Frăţiorul care este încă în scutece, este “VIITORUL”

    M-ai înţeles fătul meu ?
    Copilul nu prea pricepe ce să-i răspundă şi-i spune că va cugeta la aceasta în timpul nopţii.

    Pe la miezul nopţii copilul se trezeşte din somn, la ţipetele de plâns ale frăţiorului său, care-şi făcuse nevoile în scutece.
    Neputându-l linişti, se hotărăşte să se ducă să-şi cheme părinţii.
    1. Pe maică-sa o găseşte dormind adânc şi nu reuşeşte să o trezească.
    2. Ducându-se să trezească servitoarea, îl găseşte pe taică-su care se “OCUPA” de ea, pe când bunicul său se benocla la ei filându-i.
    3. Cu toţii erau ocupaţi şi nu-l luau în seamă.
    4. Aşa că copilul se întoarse la patul său ca să-şi continue somnul.

    Dimineaţa taică-su îl întreabă, dacă a înţeles pe parcursul nopţii ceva despre politică.
    DA !
    Răspunde copilul !

    • “FINANŢELE” fut “CLASA MUNCITOARE”,
    • “SINDICATUL” îi urmăreşte pe ascuns,
    • “GUVERNUL” doarme,
    • Nimeni nu ia în consideraţie “POPORUL”
    • Iar “VIITORUL” este în Căcat.

    Aceasta – I POLITICA !

  35. Victore vezi ca te-a atacat pupincuristu sef de labeunu Radu Moraru.Fa si tu niste lumina:D

  36. curios cata lume se uit totdi labe(1)t(i)v…ce naiba va mai uitati????sa vada ca li se acorda atentie???

  37. hopa s o băgat scaraoţchi între ei şi şi dau aramele azi rugunite dar bine spoite pe faţă… într un fel este bine că mai avem dialoguri derapate şi ieşite din sfera unei lucidităţi de tactică a protejării reciproce; astfel mai dă pe afară una sau alta adică vreo informaţie “de risc naţional” ca să aibă csat de ce să deie legi de oprimare; se mai reactivează vreo listă aşa capătă şi pâinea un gust de seceră şi ciocan si circul gust de rusia… acum s O văzutu că ori ctp ul chiar este pasionat de sf uri cu trimitere la de siberia înainteanapoielui sau refugiul la munte or celălalt chiar este o vuvuzelă a regimului actual dar bine metehnit în trecut… o văd ca pe o ceartă între doi posibili şobolani roşii care au ajuns de baricade opuse şi care ţin sus şi tare să şi o zică pe a mă sii…

    lumea apreciază că duplicitarul azi este la clipa zilei iar viitorul mereu ne apare încă sub împătimirile trecutului

    mă distrează vezi tu Doamne sesizarea ălora de la presa internaţională aşa cum nu mă uimeşte întâlnirea dintre moraru şi consilierul prezidenţial, oare secretele întâlnirii vor fi dezvăluite aşa cum au fost cele cu remeş şi traficul cu carne afumată…nu le pasă sau nu I apasă prea tare aşa cum nu le pasă nici celor din UE de ceea ce se săvârşeşte asupra naţiunii române…

    dar oare scaraoţchi ştie sau se preface că ştie despre ce este vorba…

    http://www.youtube.com/watch?v=luuGRRT62qg

  38. Urmatoarea miscare a lui basescu, si poate singura ce ar avea efect real asupra populatiei in acest moment este sa dea un 9-11 mioritic,mor cateva zeci-sute de oameni si sa dea vina pe terorica.

    Popularitatea o sa ai creasca asa cum se intampla cu un lider in un moment de criza de natura militaro-terorista

    Din punctul lui de vedere nu are alta mutare, e incoltit.

  39. Domnu’ Ciutacu mie imi e tare teama ca maine la Curtea Constitutionala o sa se incaiere judecatorii pedele cu ai opozitiei.
    Si astia ai opozitiei dupa ce ca sunt mai putini sunt si mai sontorogi.
    per sa-i descaiere la timp asistentii sa nu se lase cu schilodeala sau mierleala doamne fereeste, ca iar se vacanteaza posturi iar o luam de la inceput cu balamucu’ si noua ne trebuie respect si stabilitate.
    Mizati pe leu!!!
    Luptam pentru pace!!!!

  40. Pe mine m-a surprins reactia ( ochii, in primul rand ) lui CTP la acuzatia de KGB-ist a lui Fota si, chiar m-a pus pe ganduri. Greu de crezut, totusi, acum n-as putea paria ca Fota minte.

  41. Salutari Victor,

    Am ferma convigere ca astia vor sa-ti lipeasca imaginea de cea a organizatiei teroriste Hezbollah (cumva…) ,prin intermediul fratilor Hassan Awdi şi Mehdi Awdi…chiar daca nu sunt in stare , cu probe, sa demonstreze nimic!
    Si uite asa, in mentalul colectiv, se inoculeaza ideea cum ca unui kgb-ist,unui cu Hezbollah, maine poimaine aflam Badea e de fapt membru al unei agenturi straine samd….
    Si atunci apare logica necesitatea bagarii pumnului in gura presei,ca de, altereaza securiatea nationala,nu?
    Mi-e scarba de tot ce se intampla…..
    Take care!

  42. @ Cristian Mesaros: Am scenarii fataliste in cap la ora asta…rezonez in mare masura!!!
    Sper ca timpul sa nu ne dea dreptate….pt. binele nostru,totusi!
    Sorry pt chat, Victore!

  43. Cand toata atentia e indreptata catre o singura sursa iar de acolo pot veni semnale extrem de negative pt. populatie (pensii, salarii-CCR), exista riscul solidarizarii. Ce faci atunci? Inventezi mai multe tinte false si distribui atentia, divizezi opiniile si interesele. Ma pot gandi si la urmatorul scenariu complementar si/sau alternativ:
    – daca maine CCR aproba “taierile”, toata lumea va spune,”La dracu cu pensiile si salariile, bine ca i-au dat drumul lui Diaconescu!”
    – daca pensionarii vor tipa prea tare la Cotroceni, maine, s-ar putea termina cu “La dracu cu Diaconescu, bine ca nu ne-au taiat pensiile!”.(depinde de informatiile “din piata”)
    – se pot imagina si variatiuni (amanari, masuri partiale s.a. (nu mai intru in amanunte)
    Diaconescu nu e doar pretext ci si unealta, inclusiv pentru lovirea presei etc., dar, parerea mea e ca fara voia lui (pana la proba contrara).
    Imi cer scuze pt. devierea de la subiect sau pt. lipsa de originalitate. Nu am avut timp sa ma pun la curent cu restul opiniilor si comentariilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.