Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Avem un pariu. Cum procedăm?

Similar Posts

85 thoughts on “Avem un pariu. Cum procedăm?

  1. De cind a intrat in campania pentru Primarie ,intr-un cerc de prieteni le-am prorocit ca va intra in campanie pentru presedentie,treaba este daca si acum vor mai juca teatrul ala ieftin cu contestatiile venind de la PSD sau vor gasi ceva mai elaborat.
    Ce m-a surprins astazi e noua strategie a lui basescu de a-i inflama un pic pe recesionistii unguri si sa apara Vadim Tudor ,poate reediteaza episodul din 2000,cu Vadim Tudor in turul 2,numa sa nu-si ia teapa de data asta, ca la cit de rau stam noi ,ca imagine in UE,tichie de margaritar ne mai trebuie,Vadim Presedinte

  2. N-ai nici o sansa sa pierzi. De aia ai si facut pariul asta!….Stiai sigur ca nu vei pierde. N-am zis nici o secunda ca ai avea informatii din interior, ci doar ca stii/cunosti “limbajul” gesturilor. Si eu am convingerea ca va candida.

  3. Eu l-as vota pe Sorin Oprescu pentru ca nu vreau sa mai iasa presedinte Traian Basescu si nu pot sa-l votez pe Geoana pentru ca e pesedist si nici pe Crin Antonescu din cauza de taxa de prima inmatriculare si patriciu !

  4. Ziaristii, politicienii trambiteaza ca un “independent suceste calculele tuturor jucatorilor din viata politica si este creditat cu reale sanse in lupta pentru Cotroceni”, iar TB simte o teama acuta fata de candidatura lui Sorin Oprescu. Poate renunta naibii la propria-i candidatura!

  5. Credeam ca esti un gambler adevarat…Am alta propunere: pui pariu ca -in cazul victoriei- Oprescu nu il nominalizeaza ca prim-ministru pe Basescu ? PDL-ul se va prevala de numarul de mandate din parlament (cel mai mare si in crestere). In afara de asta , nu prea cred ca sunt cu adevarat adversari.
    In alta ordine de idei (sau aceeasi ?), am o sugestie pentru urmatoarele emisiuni care vor avea loc pana la aflarea rezultatului alegerilor: sa-i intrebi pe toti parlamentarii PSD , PNL si PC (care iti ies in cale , bineinteles) daca vor migra la PDL , in cazul castigarii unui nou mandat de catre Basescu. Cred ca inregistrarile iti vor fi de folos , dupa Sfantu’ Nicolae. Dar sa nu-l ratezi in nici un caz pe Bogdan Ciuca 🙂

  6. domnule Victor Ciutacu,eu cred ca va castiga cel mai populist dintre candidati.Nu stiu sincer c are va fi mai populist, Stefan cel Mare, Burebista, Mihai Viteazu, Tzapesh…De departe insa, cea mai populista si scarboasa dintre entitatile existente mise pare a fi PDL.Observati , va rog , de cate ori este abuzata notiunea ROMANI IN DISCURSUL portocaliu.daca eu ma consider patriot, ei sunt mai patrioti decat mine?

  7. populistul si demagogul cel mai scarbos va castiga. din pacate e unul care tunde oi, boteaza, nasheste,etc.

  8. Maestre, abia astept sa va vad in maiou :). Adica… sper sa va vad pentru ca aia ar insemna ca am si eu cu cine sa votez la prezidentiale. Numai bine va doresc.

  9. Motto-ul (de ni l-aţi strecurat) îi curată diversiune, Imperialule Imperator. Păi, cum să mai gândim limpede la (a fi sau a nu fi) candidatura Doctorului, când ni se plimbă pe sub nas imaginea (imaginată de… ) a Amantei poporului? Nu jucaţi corect (şi nici nu ştiu de partea cui…) :))

  10. De ce sa “procedam ” acum? Am “procedat” vreodata ? Noi? Daca nu curge, pica, inca-i bine, e si miine zi, la bal ca la spital sau la spital ca la bal…Baliverne. La de-astea nu ne intrece nimeni. “Misto”ul sa fie, ca noi sintem veseli!

  11. Ciutacule,

    In ipoteza ca vii la maiou la Gadea, nu cuvma e vreo contradictie antagonica cu motto – tau: nici o emisiune / participare cu oameni dezbracati ? Sau asta e o situatie exceptionala ?

    Fiara.

  12. 1- Daca vrea sa candideze si sa castige, atunci scoate din dulapurile primariei “scheletii”, chestie pe care nu a facut-o domnul Orban, care….nu vroia sa castige. Probabil nu vrea sa castige nici Antonescu.
    2- Daca vrea sa candideze dar nu vrea sa castige, atunci lasa scheletii la locul lor si mai adauga si dumnealui cativa. Daca nu cumva a si facut-o.

  13. Motto: “La toţi băieţii de aici din sală nu cred că nu-i place de Elena Udrea” (Marian Vanghelie)
    Dom’ Vanghelie adevar graieste pentru un absolvent de Gh. Lazar.
    Eu am terminat Balcescu prin ’75 , ii dau dreptate….dar nu garantez cum voi vota…
    Mai vedem….mai ashteptam….ca inca nu votam la ordin….ca la “NU impotriva bombei cu neutroni “

  14. Off topic:
    Crin Antonescu a fost primul leader politic care a luat atitudine vis-a-vis de ‘visurile aberante a ‘secuilor’, care de fapt nu apar ca minoritate nationala, intre denumirile celorlalte minoritati.M-a bucurat foarte mult si acum pot merge linistita sa ascultam muzica religioasa interpretata de formatiile de romi

  15. SuKăRiT, frate, nici tu n-ai gasit raspunsu’ in articolu’ (citez aproximativ) pe cine credeti ca voi sustine si, mai ales, de ce , sa mai sapam, nu?! 😀

  16. si cred ca am sa l votez pe oprescu, dar cred ca nu este asa prostr sa candideze.daca nu candideaza singura solutie ramine vadim. sunt de acord cu ROMoANIA INEDIT.
    Txa aia a facut pnl sa piarda alegerile

  17. Cres că la o casă de pariuri serioasă, nu s-ar fi acceptat să se par(od)ieze o posibilă candidatură la Preşidenţia unei ţări precum Români(c)a. Vă ţineţi de pariuri uşurele D-le Ciutacu 😉 !

  18. Domnule Ciutacu. pariul cu agricultura, pe cand?
    Se vede ca taranul roman, nu acceseaza bloguri?
    Stie ca presa-i de paie, si atat!

  19. Chiar daca S. Oprescu a avut ‘cel mai putin articulat program’ a castigat alegerile pentru primarie si sper ca va castiga si acum. Dar se zicea ca isi anunta oficial candidatura miercuri, de ce ne fierbe?

  20. Problema cea mare este că în România alegerile sunt inutile.
    La modul exclusivist în care românul înţelege politica, n-are rost să se mai organizeze alegeri.
    Este evident că a devenit imposibil ca un singur partid să câştige alegerile şi pe de altă parte nici o coaliţie, în nici o formulă, nu poate funcţiona.
    Aşa că soluţia optimă ar fi împărţirea ţării în mai multe regiuni, regiunea pdl-istă, regiunea psd-istă, regiunea pdl-istă etc., în care să se mute fiecare cetăţean în funcţie de opţiunea politică şi să trăim toţi fericiţi în pătrăţica noastră exclusivistă.
    Cum se zice pe la ţară, să se joace fiecare în dreptul lui.
    Altfel nu se poate.

  21. Campania electorala nu numai ca a inceput de mult, dar a prins deja radacini adanci, radacini de ciuperca otravitoare. Suntem in pericol mare, pentru ca nu stim sa distingem ciuperca comestibila de ciuperca otravitoare. Oare chiar nimeni nu ne lumineaza la cap, ce avem de facut?

  22. Domnul Victor, presupunand ca aveti ceva timp la dispozitie pana la prezenta in emisiune la maieu, va propun sa incepeti de pe acum pregatirea fizica aferenta.

    Asadar, tractiuni la soselele suspendate si alergari pe trotuar rulant, va rog!

    Oaia musculoasa.

  23. Mai multi jurnalisti considera ca in aceasta campanie va curge sange rosu, altii isi pun intrebarea de ce n-ar curge sange portocaliu; eu zic ca din pacate va curge sange albastru. Vai de noi!Haideti sa ne relaxam,totusi, pana la ora H!

  24. Ma bagam sa tin pariul daca era vorba sa te vad cu peruca blonda si cu decolteu, asa cu maieu si papion…neah!
    Mai stii ca doctorul nu reprezinta taman “schimbarea la fatza”?
    Cand l-au votat pe Basescu, cei care l-au votat, vroiau unul asemenea lor, care sa se stearga cu maneca la gura dupa ce bea (nu-mi iese din minte gestul) si sa-si bage picioarele in lege si in autoritati.
    Unul care sa sparga tiparul superiorului intelectual Constantinescu sau al arogantului, tot intelectual, Nastase. Adica, dupa chipul si asemanarea lor.
    Numai ca in timp, au vazut ca fara carte nu se prea poate si si-au facut rost de diplome a la Spiru Haret 😉
    Doctorul, prin aerul de baiat de cartier, smecher dar finutz, destept si flituitor, cu look-ul de “nu te baga in treaba mea”, fara mari antecedente politice, este un nou model.
    O fi si schimbarea pe care si-o doresc acum romanii?? O sa vedem !!
    E zic ca da si va intra si in turul 2:)

  25. pierzi, and of topic, nu mi-ar placea sa te vad cu papion decat intr-o anumita poza (ma rog ipostaza). io unu tin pariu’ c’o bere, d’aia la pet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.