Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Ave, Nutzy, desperados te salutant!

Similar Posts

82 thoughts on “Ave, Nutzy, desperados te salutant!

  1. @Jan: incerc sa fiu altfel decat ei. inca mai am scrupule. sa vedem cat.

  2. Bun, intreb si eu ca si altii de mai sus, din postura de total ignorant al fenomenului, blogosfera intra sub incidenta legilor CNA-ului ?

  3. Este evident ca Basescu si Udrea incearca pe toate partile sa va reduca la tacere, pe dumneavoastra si pe cei cativa jurnalisti care mai indraznesc ceva impotriva lor. In rest totul se apropie de dictatura, cei ce nu pot fi cumparati sunt intimidati, reclamati, criticati. In momentul in care scrieti sau ziceti ceva, toti slugarnicii puterii, in frunte cu cei doi sar ca arsi si va ataca. Dar si daca pierd disperatii prezidentialele, ce o sa mai radem…

  4. In filmul original, parka Banderas o seduce pe Hayek, sau “se seduk” reciprok, ma rog. Tu Victore??? Hai k asta-i kauza pt kare nutzi e asha de isterik… E NE_ _ _ _TA !!!
    Ce naiba Vicore, skapa republika, dak tu te sakrifici, shi ii dai ce-i trebuie, k duce lipsa, SIGUUUUR asta-i kauza komportamentului ei.

  5. Are dreptate Jan, lupta asta e pe viata si pe moarte, ai lasat garda jos, esti mort. Astia de la CNA va iubesc la nebunie pe cei de la Antene, toate celelalte televiziuni primesc somatii, numai voi amenzi. Sper din tot sufletul sa aveti cei mai buni avocati… Cu acelasi respect, Calin.

  6. Eu vad altfel acea imagine, Basescu cu Udrea, in locul domnului Ciutacu, iar in spate flacarile reprezentand Romania arzand si in ruina,in momentul in care vor termina astia de guvernat si condus tara.

  7. Ce sa ne mai incurcam cu CNA? Esti recidivist, sa te ia la puscarie direct . 10-15 ani pentru crima de lez-majestate. Si nici drepturile anmimalelor nu le-ai respectat daca ma gandesc bine…

  8. Crin n-a fost timorat. A vrut doar sa fie elegant si sa nu prejudicieze partidul. Lui Tariceanu nu i-a pasat, el a inceput cu atacurile la persoana. S-a comportat exact ca o tata, era nervos, intrerupea tot timpul. Una peste alta PNL-ul a pierdut din aceasta confruntare. In loc sa se arate uniti si-au aratat public dezbinarile interne.
    Tariceanu m-a dezamagit foarte tare prin atitudinea artagoasa pe care a avut-o. Una peste alta Crin Antonescu nu este, sau nu ar trebui sa fie adversarul lui politic. E doar un contracandidat la sefia partidului si atat.
    Dar fotoliile astea de sefi trebuie sa fie foarte moi, de nici unu nu mai vrea sa se dea jos odata ajuns acolo.
    Eu am apreciat eleganta de care a dat dovada Crin Antonescu. Sa vedem daca mai ramane asa si dupa ce ajunge sef.

  9. Total de acord cu Alina.Astia vor sa te intimideze si te ataca pe toate caile.O vor lua in bot in toamna la alegeri.

  10. Acum vazui in realuare Vorbe Grele si aflai ca blonda este Elena Udrea !
    Nu inteleg totusi de ce ai dumneata atata stima pentru Lenuta ?
    Pentru ca a reusit sa prelungeasca ilegal concesionarea parcarilor din Bucuresti ?
    Sa ne spui ce ai facut cu reclamatia de la CNA ! 🙂

  11. Victoras,Cotidianul creste incet dar sigur pe spinarea ta.Nu te-ai gandit sa ceri o cota de cascaval lui Vantu la treaba asta sau stai cu dosul pe bani,vad ca nu ai nici un fel de publicitate pe blog si nu cred ca mogulul arunca cu bani in tine.

  12. Destul de anosta emisiunea de aseara,atat cat am vazut eu din ea!
    Am insa o recomandare pentru tine,chiar daca nu are legatura cu subiectul, in caz ca nu ai vazut filmul Slumdog Milionaire, cred ca este exceptional si ca ti-ar place!

  13. astazi doi baietei,care presteaza miercuri seara la Prima,in emisiunea lor de dimineataza,l-au muscat pe Victor de cur.
    Nu-i ascult,dar cit automatu’ procesa cafelutza,in statia de benzinan-aveam de ales…a trebuit sa-mi infring greatza.

  14. n-am avut sfanta rabdare sa ma uit la emisiune pt ca moaca lui tariceanu imi provoaca grave disturbari stomacale. sincer… mi-a placut in schimb Crin Antonescu (atat cat am vazut din emisiune) .
    despre blonda ministresa, am mai spus cuiva… face rasa umana de tot rasul ,pana si blondele se dezic de ea.

  15. D-na avocat E.Udrea cred ca nu cunoaste legea 504/2002 si nici codul. Daca blogul dvs.face parte din programele audiovizuale dati-i un “drept la replica”.Astept sa vedem cum va comenta imperiul ciutacesc pozitia dumneaei.
    Daca aveti nevoie de martori, ma ofer ca o cititoare ce sunt, sa va sustin. E-mail-ul va sta la dispozitie.
    Mai exista o realitate cruda, ignorata de toti cei care ajung la putere :fatul ca, intr-o zi, poate peste 4 ani, poate mai devreme ,sa devina simpli cetateni ca si noi.Dvs. insa veti fi un jurnalist si peste 20 de ani.

  16. Doresc sa-mi cer scuze domnului Ciutacu pentru anumite fraze si epitete pe care le-am scris aseara pe blog-ul dumnealui. Dar, in general, mesajul meu ramane.

  17. Fotografia este super-profesionist realizata ca si clipul! Dragut, ne mai distram si noi la creier, aia care au, ceilalti fac lacramatii la torurile futelare!

  18. Miştoc! De invidie, mă duc să-mi schimb prenumele în Elena! Sau, mai bine, direct în Nuţi!

  19. @victor: stai linistit, crin a condus “ostilitatile”, ajutat si de gadea. tariceanu a dat-o sus si tare cu absentele lui crin, cu “fuga” lui de responsabilitati politice (cica i-ar fi oferit si Externele, varianta negata, insa), cufaptul ca e “sarac” si n-a avut angajati in viata lui. crin a vorbit exact ce a vrut si nu l-a lasat pe tariceanu sa-l intrerupa. TE BAGI LA VREUN PRONOSTIC?

  20. Nuti nu te supara
    Romania nu-i a ta,
    Ati prapadit intreaga tara
    Cu hotii si smechereala.

    Te anuntam oficial
    Nu e doar ceva banal
    Lasa-te de magarii
    Ca de nu te vom “strivi”!

  21. Privind la opera de artă pe care-aţi afişat-o-n preambulul acestei luminoase postări, i-aş da titlul sugestiv de “Blondă rânjindă cu tonomat crispat”. Până şi poza denotă ce dureri mari are duduia, cu privire la orice. Totul e să te caţeri sus, că de căzut, tot cazi la un moment dat. Ce bine că nu ştie asta!!!

  22. sunteti buni ! felicitari!
    daca nu ne-am mai distra am fi prea crispati…hihi.. articolul tau din 9.03. ramane de departe cel mai, cel mai, hai inca o data…cel mai ferfect asortat personajului, am ras cu lacrimi, de fericire,.. fireste.. hihihi

  23. comentati…dar taceti din gura….asa ma apostrofa o profesoara….in timpul lui ceasca…au trecut anii…eu toata viata am comentat… mai ales ca nu aveam voie….dar acum in marea libertate….se pare ca trebuie sa ma gindesc la ce spunea profa…

  24. nebunaticilorrrrr. superbe emisiunile de aseara, toate 3, ati fost ok, am ras de m-am perpelit…buna echipa, bravo baieti

  25. Domnule Ciutacu, cand feceati referire ca aveti femei, sa fiu sincer nu m-am gandit la Elena Udrea! Daca ne uitam la ea, are corp dragut, singura ei problema e de la gatul ei in sus! In rest arata bine.
    Oare merita poza consecintele? Majoritatea vor traii cu gandul ca ati avut-o pe Udrea in pat, chiar si eu sunt curios cat de buna e la pat???

  26. Deci a durut-o pe doamna ministresa,probabil o fi si adevar in spusele dumneavoastra,ca altfel nu e explicabila reactia.Eu am o idee pentru dumneaei:sa puna lacat pe gandurile noastre ,cu siguranta nu se va mai simti umilita si frustrata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.