Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Ave, Nutzy, desperados te salutant!

Similar Posts

82 thoughts on “Ave, Nutzy, desperados te salutant!

  1. De ce cu UDREA?:)
    Ce o sa mai zica CTP acum? Gaseste el ca stilistica imaginii nu are suficienta subtilitate sau mai vede el ce…

  2. Super tari poza si filmuletul.Lasa-i pe “micuti” in mediocritatea lor,tu mergi mai de parte si scrie articole la fel de geniale.De oameni ca tine avem nevoie,oameni care sa ia atitudine si care sa spuna lucrurilor pe nume.Tine-o tot asa.

  3. Stiu ca esti arogant si probabil genial, dar tare mult iti place sa ti-o spună si altii. Tare mult astepti sa ti-o spuna si altii. Gandeste-te la asta: multi sunt isteti, dar putini sunt inteligenti. Tu unde esti? Mda, dar trebuie sa mananci si tu o paine. Si eu. Te inteleg. Da’ auzi, mai taie ca esti uneori magar. Asta nu inseamna ca nu te voi citi mai departe.

  4. Si hai, ca m-ai provocat (sic!)! Voi, astia vedetele de televiziune si media chiar credeti ca comunicati solutii pentru necazul nostru? Le aveti? Solutii ceva? Ei? Ma rog, inafara de “sa-l f.t pe base!”, ca solutia aia o am si eu. Zilnic il f.t pe base! Altceva? Puteti? Istitimea nu inseamna inteligenta. Nici macar in ceea ce ma priveste.

  5. @dan: Udrea, cu stampila de la minister, ca am facut “comentarii neavenite”
    @Inout M: da’ recunosti ca-s magar de talent? eu sunt printre putinii care au anuntat repetat ca nu dau solutii. pentru ca nu-s platit pentru asta, iar Basescu da. si nu sunt vedeta tv, ci ziarist; unul foarte bun, e drept…

  6. Auzi, mureai daca o lasai pe ea putin in urma?? E focul acela dragutz acolo, face bine la ten. Trebuia sa fii tu domn s-o iei de mana. Las-o draga, n-a stricat nimanui o valvataie acolo:))

  7. Hopa! Sunt bagat in seama! Imi tremura degetele pe tastura…. Dumnezeule! Ala genialu’ mi-a raspuns! Sunt “gadilat” in amorul propiu! (acum sunt eu magar …)

    Si acum hai sa ne lamurim. Te urmaresc, te vizionez, te citesc, probabil ca si multi altii. Dar te rog lasa-l pe looserul Base. Hai incearca sa impui, cumva, in emisiuni, in ziar, acolo unde poti tu (pentru ca stiu ca poti) un comportament mai putin “de rating” si mai mult cu informatii clare. Poti? Eu cred ca da, pentru ca esti arogant si, probabil genial…

  8. Ce faci Victor?
    Salma Hayek si-a facut sepuku, biata de ea! Banderasule ce esti! Mi-ai daramat un mit, hehehe!
    Saracul d. Stan, pe el l-ai facut Bucho: mic, indesat si…mexican, rautaciosule! Lasa ca-ti arde el una cu laptop-ul.

  9. Comentariile astea “neavenite” le-ai facut in “casa ta”.Sau nici acasa nu mai avem voie sa vorbim liber?!?Sau blogul e totuna cu ziarul?

  10. Nu ca as fi eu mai rasarit … Da’ tu te uit la comentarii? Avem nevoie de informatii ca sa devenim si noi aroganti si geniali … Tu esti acolo unde poti sa ne dai informatiile “crude” si la obiect. Esti in stare? Asa cum a putut ciufulitul care a zis ca “e egal m ori c la patrat” … Ala a reusit sa ne convinga. Si era genial. Arogant nu a fost. Dar genial a fost.

  11. stai linistit!…trece si asta. In definitiv , toate trec!… bafta in continuare!

  12. iuhuuu , daţ drumu la cîni ! duamne ce nebună lume… pîîîîrtieeeee!…

  13. @ Alice: Da. Zi proasta rau. Da, pentru ca azi am platit din firma mea, din bani de acasa, 17000 roni taxe la stat pentru niste facturi emise si neincasate. Facturi emise pentru munca baietilor angajati la firma mea si neincasate de la stat. Pentru ca cica nu e gata “executia bugetara”.

    Si cand esti intr-o stare e kkt, atunci le zici pe nume.

    Cand esti pe val, taci si “razi”. Acum nu mai pot sa rad. Pentru ca genialitatea si aroganta acestor “mestecatori de informatie” imi face greata. Problema mea nu e greata, ci faptul ca NU AM ALTE SURSE DE INFORMATIE ADEVARATA. Punct.

  14. @Ionut M: daca recunoasterea publica a vinovatiei mele pentru ca statul nu v-a platit facturile va face sa va simtiti mai bine, sunt gata sa ma autoflagelez.

  15. Nu astept de la tine recunoastere a vinovatiei. Astept de la tine intrebari. Astept e la tine informatii “stoarse” ca un jurnalist ce te afli, informatii adevarate si nu show-ul de 0.2 bani pe care il faci uneori (citeste adesea) la a3. Tu esti cel care are acces la “onair time”. Astept genialitate, si dupa aia, eventual, aroganta.

    Imi pierd timpul cu tine?

  16. @Ionut M: vad ca te pisi pe bunavointa mea ciudata. daca insisti, te pot scuti de calvarul de a-ti pierde timpul cu mine. nu de alta, da’ lucrul cu statul e consumator de minute si n-as vrea sa te tin din drumul spre profit.

  17. @ Ionut M. Punct…si virgula, dragul meu! Daca nu ai surse de informatie, esti de vina tu, nestiind sa le cauti. Esti suparat pe sistem, da ce ai cu Ciutacu? Ori mergi pe principiul: “pe mine m-ati omorat, dar cu calul ce-ati avut?”
    Nu mai fa asa ca risti sa devii isteric(tocmai o femeie sa-ti spuna asta?)!
    Sa stii ca nu ai exclusivitate la “zile proaste”, tocmai de aceea intru aici sa-mi recapat buna dispozitie.
    Iti recomand acest exercitiu, ce zici?
    Daca vrei solutii aici nu e locul potrivit!

  18. Multumesc. Doamne, am bunavointa unui genial mediatizat!

    Si nu, nu ma pis pe “bunatatea” d-vs! Nici pe mine.

    Cat despre profit, ce inseamna “profit”?

  19. @Ionut M: n-o mai aveti. ati abuzat deja destul de ea. profituri bune!

  20. Domnule Ciutacu, ca esti ciudat, este evident. Nu trebuie sa o subliniezi prin bunavointa. Si, hai sa fiu sincer, asa pentru ultima data. Te stimez. Ascult vorbele spuse de matale. Si tocmai de aia imi permit sa te rog ca peste 10 ani sa ne uitam la tine tot la fel ca azi, nu ca la traian ungureanu …

    Last post….

  21. ce probleme ai si tu cu CNA-ul ? 🙁

    ps : iti sta bn sub Badea b-) [pe trafic.ro, desigur]

  22. edit : citii dupa, ca-i legat de Ud Rea .. da-o-n blonzimea mamii ei de ministru

  23. Ai facut vreun contract cu Cotidianul? 🙂 Vad ca de la o vreme isi fac trafic pe spinarea ta la greu. :))

  24. Victor, pot sa te intreb ce te retine in a riposta ultimelor atacuri la adresa emisiunilor voastre, venite din partea trompetistilor de Cotroceni? De la unul ca unul ca Radu Moraru nici nu e de asteptat altceva si trebuie privit cu compatimire si ocolit, dar secaturile alea de la Cotidianul si Evenimentul parca au turbat. Ce se intampla, a pus curveta prezidentiala biciul pe ei, sa te umple zilnic de cerneala?

  25. Faptul ca Antonio Banderas e unul dintre actorii mei preferati, iar Desperados e unul dintre filmele care mi-au incantat retina, ma face cu atat mai mult sa apreciez filmuletu… Nu suport totusi ca S. Hayek sa fie inlocuita cu blonduta, fosta de la Cotroceni si actuala ministereasa!
    Victore, nu te lasa! Continua cu posturile pentru ca sunt oameni care le apreciaza! Succes!

  26. dragoste cu nabadai ?Hai ca va sta bine impreuna………Imi place de dumneata domnule Ciutacu ,inteleg ca stiti de gluma

  27. Lasa-l,Victore…
    lasa-l…! E si el un copil plapand,ajuns din greseala in politica economica a unui sistem crud si nedrept…! Are si el “esecuri si succesuri” repetitive !

  28. e foarte tare dar parca noi romani meritam o astfel de interpretare mai autentica, de exemplu pe piesa lui valeriu sterian-amintiri cu haiduci ceva mai prin carpati nostri cu cai murani si cu monstri sacri autohtoni, ce zici ciutacule? in fine cu cna ce sa zici au devenit si asta o arma a raului

  29. :)) Foarte tare…
    Insa, cu fata pe care o aveti in dotare, semanati mai mult cu unul care face bombe artizanale… Nu va suparati pe mine… 😉

  30. @Ionut M.
    De ce le-ai platit?
    De ce nu-i dai in judecata?
    Eu asa fac, nu ca sper la vreun rezultat favorabil mie, dar daca am fi mai multi, probabil ca s-ar schimba ceva si pentru intreprinzatorii onesti nereprezentati de nimeni, cu adevarat, la ora actuala.

  31. @Ionut M
    Cum ati reusit sa prindeti contractele cu Statul?? Nu sunt multi ce au “norocul”asta

  32. Victore, ‘out of the subject’:
    1) personal, esti de acord cu imprumutul de la FMI & UE ?
    2) ai zis ca esti relativ apropiat de S.O.vantu. noi, plevushca, il stim totusi ca personaj negativ. n-o fi asa ?
    3) la modul cel mai serios, fara ironii,care e mancarea ta preferata ?

  33. Nutzy te-a dat in gat la CNA ? Pentru comentarii neavenite ? Daca as fi de la CNA as chema-o sa vina cu textul incriminat si sa-l citeasca in fata comisiei !!Ha!Ha!Ha!Ha!
    Bine si sa asiste la dezbateri.
    Dar acum ,chiar nu stiu, are CNA-ul competenta sa analizeze/sanctioneze persoanele care comenteaza pe blogul personal?

  34. Mai da-o-n ma-sa de matracuca! Nu e destul ca o vad pe toate canalele? Mi-e sila si s-o mai injur.

  35. !!!! Aste este stimati telespectatori, tatucu` basescu NE imprumuta pe NOI la FMI cu “j” de miliarde dolari ca sa ii faca blondinei cadouri financiare pt ministeru` futurismului, si in 5 ani NOI o sa ii platim la loc FMI`ului … blestemat sa mai fie ala de`l mai voteaza pe cretinul de basescu…sper sa aiba macar bunul simtz sa nu mai candideze si sa plece urgent din tzara dupa aia !!!

  36. Ei maestre aseara m-am enervat ingrozitor.Unde ai umblat? Ce emisiune traznet iesea daca erai la Gidea cu Tariceanu si Crin! Gidea parca era un mielusel,grijuliu sa nu-l supere cumva pe Tariceanu.Pacat de emisiune .Sa ai doi invitati de o asa factura in studio si tie sa-ti iese o emisiune asa fada,fara sare si piper,mai rar asa performanta.Maestre si d.le Bogdan nu-l mai lasati singur pe Gidea.

  37. Cu tot respectul, ne distram pe blogm, ne injuram cu Elena, ne luam in gura cu CTP si altii … si? Stiu ca ai scris ca nu esti platit sa dai solutii, dar mai relax cu certurile triviale si atentie pe subiectele grele.

    Unul din ele: noul cod penal, plin de aberatii, printre care legalizarea unor forme de mita si asa mai departe. Toata presa tace si prefera sa vorbeasca despre prostioare: ce-a mai zis Geoana, ce mai fac detinutii de la Ciorogarla etc.

  38. victor: ceva impresii despre confruntarea crin-tariceanu? oricum, fiecare a tras pe felia lui, crin a fugit cu eleganta din zonele unde parea vulnerabil, tariceanu pare el sigur pe ceva, gadea a tinut usor cu crin…

  39. @Ionuţ,
    Atenţie “….CHIAR CRED CĂ COMUNICAŢI…..”!!
    Altfel te întreb şi eu “că care cântare,că cum şi că când se cântă?

  40. @brazvan: n-am vazut decat finalul. mi s-a parut cam timorat Crin.
    @lao tse: i-am comentat diverse actiuni, n-am suduit-o. da’ blogu’ o doare.
    @Santinela: eu l-am sfatuit pe Mihai s-o faca doar el cu cei doi liberali.
    @Alex Palade: 1. avem nevoie de finantare, nu stiu de cata si de unde. 2. nu sunt apropiat, mai vorbim din cand in cand la telefon si, extrem de rar, bem cate o cafea impreuna. nu-i vreun inger, evident, da’ nu mi-am propus vreodata sa fac invarteli financiare cu el. 3. aia romaneasca.
    @Lilick: mananca si ei o paine pe spinarea mea. e profitabil sa-njuri Ciutacul.

  41. Am urmarit special sa vad daca dai textul meu despre Radu Moraru integral. Stii care-i treaba, Victore? Tu ai prea multe scrupule, retineri, indoieli, ezitari. In razboiul asta, tabara adversa, cea a leprelor de la Cotroceni, e pur si simplu nemiloasa. Si au o tehnica a dezinformarii si a calomnierii adversarilor fata de care tu esti dulce copil… Adu-ti aminte de razboiul mediatic purtat la alegerile prezidentiale de scroafa aia cu basalaul cat casa, Alina lu’ Pippi, si ai sa vezi ca aici nu se iau prizonieri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.