Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Autosesiza-m-aş şi n-am cui…

Autosesiza-m-aş şi n-am cui…

Oriunde în lumea civilizată spre care tindem declarativ, acolo unde procurorii nu sunt glorificaţi pentru că-şi exercită atribuţiile din fişa postului, un dialog precum cel de mai jos ar fi generat anchete pe verticală în tot sistemul judiciar. La noi, în ţara turismului balneo-ecumenic de caravană, nici măcar postul care a difuzat emisiunea cu pricina nu a fost în stare, până la ora asta, să se prindă care-i ştirea. Şi n-ar fi singura, dar n-am nici chef, nici aplecare să fac pe dascălul…

Victor Ciutacu: Domnul Gigi Becali, puteţi să-mi răspundeţi la câteva întrebări scurte? Prima dintre ele. Vi s-a oferit un troc, o înţelegere să renunţaţi la a candida pe listele PRM la europarlamentare pentru a fi pus în libertate?

Gigi Becali: Nu. Mi s-a spus voalat, o persoană, nu vă pot spune cine, i-a spus lui Virgil, dom’ne, spune-i să renunţe că altfel o să stea acolo şi-ncă 29, şi-ncă 29 etc. Şi am zis băi Virgile, în primul rând nu-mi dă nimeni asigurarea, în al doilea rând, eu nu pot să-l trădez pe omul acela că sunt bărbat, nu găinar şi dacă am intrat merg până la capăt. Dar dacă chiar… băi Gigi, că cutare, că nevastă, că copii… băi Virgile, păi să vină în trei zile să anuleze aia, aia, aia, toate şi ies. Cine-mi dă asigurarea asta? Să vină procurorul României şi să semneze NUP şi ies. Dar ai încredere în ăştia? Păi ăştia te fac şi pe urmă te execută. Nu-i mai bine să am eu asigurarea asta? Să-mi văd de treaba mea, că sunt europarlamentar peste o lună jumătate şi nu mai au ce face, abuzuri?

Victor Ciutacu: Vorbeaţi de cei cinci oameni care sunt în continuare încarceraţi în acest caz. Nu vă e teamă de faptul că ei înăuntru, dumneavoastră afară, ar putea ca autorităţile, procurorii, să profite de sentimentul lor de frustrare că ei sunt înăuntru şi dumneavoastră afară şi să vă dea în primire?

Gigi Becali: Păi n-au ce.

Victor Ciutacu: Nu ştiu, întreb.

Gigi Becali: Ca să mă dea în primire trebuie să aibă ce?… Păi şi lui Nuţu Cămătaru i-a spus dom’ne, zi ceva de Gigi Becali şi te dau afară. Dar n-au oamenii ce să spună. În al doilea rând, mi-a propus mie. Domnul Gigi Becali, procurorul, nu te învaţă avocaţii? Ce să mă înveţe, dom’ne? Dom’ne poţi să dai 16, 19, cutare… nu ştiu ce spunea… La ce mă? Lui Amarie ăsta. Păi zice dom’ne, ziceţi ceva de schimbul de terenuri, Babiuc etc. Şi zic băi băiatule, hai să-ţi spun un lucru. În primul rând n-am…

Victor Ciutacu: Adică trebuia să-l daţi în gât pe Babiuc pentru schimbul de terenuri să scăpaţi de-aici?

Gigi Becali: Da. Şi zic băi băiatule, în primul rând n-am ce spune. Că a zis ieşi imediat. În primul rând n-am ce spune. În al doilea rând, 20 de ani dacă-mi dai eu nu fac de-astea. Eu mă trag din familie care a făcut ani grei de puşcărie şi nu a vorbit, şi au fost bătuţi, schingiuiţi şi n-au făcut turnătorii. Eu nu sunt turnător, măi băiatule. Vezi de treaba ta.

Victor Ciutacu: Colaborarea în altă cauză, să dai în primire unul cu infracţiune chipurile mai gravă decât a ta şi te absolvă pe tine sau ţi-o reduce la jumătate şi se duce acela. La asta se referă domnul Gigi Becali.

Mihai Gâdea: E singurul târg care vi s-a oferit?

Gigi Becali: Oficial târg. Adică, oferit de procurori. Că ce mi-a spus vărul meu, mi-a spus neoficial, din partea unei persoane cutare, cutare, că dacă ies de pe listă…

În final, sper că am lămurit şi zbaterea la ochiul stâng care-i măcina pe unii:

Voiam să spun o chestie pe care n-am mai spus-o până acum, dar care s-a văzut, cine a ştiut să se uite la televizor. A doua sau a treia zi după arestarea domnului Gigi Becali a jucat Dinamo acasă, şi m-am dus, eu fiind dinamovist, fii-miu fiind stelist, domnul Gigi Becali îl şi cunoaşte pe fii-miu, ne-am dus împreună la meci la marele derby. Şi în general stăteam în tribuna din Ştefan cel Mare, aşa-zisa tribună oficială, lângă nişte domni din fotbal.

Şi am fost sfătuit să nu mă mai afişez cu domnii respectivi în seara respectivă, că era după arestarea domnului Gigi Becali. M-am dus şi m-am aşezat între Giovani şi Victor Becali, ca să fiu văzut la TV. Şi să-mi facă şi fotografia de rigoare (…) Înseamnă că nu întorc niciodată spatele unui om cu care am dat mâna o dată-n viaţă.

Dacă mai aveţi chef, luaţi şi nişte Vorbe grele

UPDATE: Au găsit alţii ştirea nesemnificativă. Ai mei sunt prea copleşiţi de misiunea lor istorică. Dar, vai!, mi s-a semnalat că am fost nedrept faţă de colegii truditori şi că a apărut pe site; pe sticlă cred că era ruşinos pentru o televiziune.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

97 thoughts on “Autosesiza-m-aş şi n-am cui…

  1. Tocmai au mai arestat 3 pesti marunti din fotbal. Cred ca Mircea Sandu a cotizat din greu unde trebuie si la timp, ca altfel…

  2. @[D][S][N]: Mihai e liber sa spuna ce vrea si voi, telespectatorii emisiunii lui, aveti tot dreptul sa-l intrebati de ce si-a calcat promisiunea ferma. eu stiu…
    @psihologu’: citeam, umar la umar, un sms interesant 🙂

  3. @Victor Ciutacu: Poate am exagerat, nu zic nu,dar exagerarea vine din faptul că personajul ăsta îmi este absolut antipatic şi prezenţa lui pe scaunul ala mi-a produs un sentiment foarte neplăcut.
    Omul ăsta nu va înţelege niciodată nimic.
    Dacă atunci când l-au arestat foarte multă lume bună a sărit şi i-a luat apărarea, a făcut-o apărând un principiu, în nici un caz pe gigi becali, aşa cum crede el.
    Spune-i totuşi lui nea Vali Stan să arunce scaunul ăla şi să-şi ia altul, că începe, Doamne fereşte, laptopul să facă pac-pac(în engleză)!

  4. nu-i asa ca ultimele cuvinte intr-o discutie cu un om pe care il vezi pentru prima oara, un om important..este: Da-mi si mie numarul tau de telefon?..sau se intampla invers? deobicei

  5. Un singur merit are Udrea..a reusit sa atraga atentia asupra altei probleme in loc de curul ei, in care stau introdusi pantalonii roz bombon.

  6. @psihologu’: de obicei mi-l cer ei pe-al meu, daca nu-l au deja. hai sa nu facem chat, ca nu-s la marturisiri complete.

  7. pac ! pac ! …

    Daca dl. Basescu a ajuns sa creeze eroi nationali fara sa aiba vreun castig la chestia asta, ba chiar dimpotriva, inseamna ori ca s-a dus cu capul ori ca e pe faras …

    Dl. Becali de acum inainte va fi dezlantuit ( si la propriu si la figurat). Chiar mi-e teama pentru integritatea fizica a dumnealui.

    Se strange latul…

    Ma gandesc ca, pana la alegerile prezidentiale din toamna, un mare test pentru PD-L vor reprezenta alegerile europarlamentare din vara…

    Inginereste ar fi cam asa :

    [Putini oameni la vot + (PD-L/dl Basescu)]
    x
    (o mare sila de politica si politicieni)
    +
    10 x (foamete, someri, criminalitate, psihoze sociale)
    =
    “Base, te iubim / dar lasa-ne sa traim!”.

  8. ma asteptam ca ratingul sa fie mai mare de 5, dar avand in vedere k nu a prea stiut lumea k nu au fost promouri……………….

  9. Domnule Victor,
    Luati-o cum vreti, dar ieri A3, ne-a intoxicat pur si simplu cu ciobanu’. Nu s-ar putea mai rasfirati baieti, mai rasfirati !?? Macar daca ar fi spus ceva de Doamne Ajuta!, dar exact cum am prevazut, Marele anticomunist si antisecurist Jiji, a iesit mai mielusel decat obiectul principal al muncii clanului Becali.
    Sa fiti iubit
    marcus

  10. Emisiunea a fost foarte interesanta. Chiar am inceput sa prind drag de Becali. Becali este atit de autentic incit orice ar spune oricine care “nu poate sa-l sufere”, caruia ii e “profund antipatic”, care “are coloana vertebrala” si e revoltat , oripilat ,e.t.c in ipocrizia sa, Becali isi cistiga din ce in ce mai multa simpatie.
    Becali stie multe si va spune ce stie, dar “nu mai vrea la puscarie.”
    Si cum sa se autosesize cineva? Nu va dati seama la ce s-ar expune? Nu va dati seama ce-ar iesi? A iesit ce-a iesit fara sa spuna nimc…doar ca i-au furat unii masina…
    Mi-a placut un comentariu despre machedoni si majoritari romani, na belea, ca-l baga si la “rasism”.
    P.S. Si inainte de evenimentele actuale, daca Becali ar fi fost in emisiuni maderate de oameni civilizati, de profesionisti care nu ar fi dorit circ, Becali s-ar fi comportat civilizat.

  11. “@johnson: nu mai pun nimic de pe A3 pe youtube. sa se promoveze singuri.”

    @ Victor Ciutacu. Cei de la antena 3 au facut o sezizare la youtube ca toate emisiunile de la A3 sa fie sterse de pe youtube. Sin in momentul de fata nu gasesti pe youtube emisiuni de la Antena3. Eu am postat o emisiune cu mircea badea si a doua zi mi-a fost stearsa si am primit un mail in care m-a avertizat ca am incalcat drepturile de autor si postarea a fost stearsa. Asta ca sa stii. Poate Antena 3 isi face canal oficial pe youtube. Asta ar fi o solutie buna

  12. Domnule Ciutacu,bateti campii cu “eroul national” Gigi Becali.Am vazut ca in emisiunea de aseara vi s-a sculat revolta cand ati vazut fiica domniei sale trecand printre mascati si neputant suporta dumneavoastra aceasta nedreptate ati reactionat ca atare.Cu certitudine stiti ca in Romania sunt multi nedreptatiti(intamplator sau nu, unii nu sunt miliardari)si nu v-am vazut luand atitudine in aceasta maniera transanta. Nu stiu daca domnul becali a savarsit faptele respective,dar de aici pana la victimizarea acestuia este un drum lung.Sa fim seriosi cu expresia “poporul este alaturi de Gigi”intrucat la testul electoral anterior nu a dovedit increderea populatiei.Asa peste noapte a ajuns competitorul cel insemnat pentru prezidentiale?Probabil ca exact cine nu doriti dvs va iesi presedinte(spun asta pentru a va strica ziua).

  13. @Vali-Arad: aveti niste interpretari absolut originale ale unor cuvinte pe care nu le-am rostit si o imaginatie bolnava. da’ ma rog… daca-mi aratati pe script unde l-am facut eu erou national, mananc live foaia de hartie pe care o s-o printez in acest scop. cat despre revoltat, o fac cand consider eu de cuviinta, nu cand imi da voie partidul portocaliu. cat despre sansele idolului dvs. la presedintie, mi se rupe. ori sparg ratingul inca 5 ani, ori plec din tara

  14. Gigi Becali o fi el cu gura sparta, dar stie si sa nu se scape. oricum ar fi el, e clar ca astia l-au inmuiat cu ceva, era si normal sa fie asa, dar totusi cred ca daca pica Jijinho, pre multi are sa popeasca si el….

  15. @mihaela
    din pacate,parerea mea ca sa parafrazez, jiji nu va mai spune nimic atita timp cit nu stie, for the moment, cu cine voteaza.dupa ce i se va da indicativul malul marii va spune ce va trebui.

  16. @ mirko: sintem de acord. Becali nu-i prost si va incurca multe asa zise strategii. Am inceput sa-l urmaresc cu placere. Pai dezvaluirile pe care le-a facut aseara in direct ce-au fost ? Nu auzi tacerea ? Jiji are si o doza de incostienta provenita dintr-un orgoliu nemasurat.
    Ehei, facem noi filozofie, dar cred aceasta buturuga mica a fost subestimata !

  17. “In România pe toate posturile de televiziune, nu se va găsi decât cu titlu de excepţie un adevărat profesionist pe post de moderator ori de analist (care ar trebui, în principiu, să fie un bun cunoscător al problemei pe care o supune analizei). Moderatori submediocri ca Victor Ciutacu, Gabriela Firea, Mihai Gâdea, Răzvan Dumitrescu ori Andreea Creţulescu, pentru a enumera doar câţiva, ajung portavoce ale unor idei stupide care, prin repetiţie şi puterea de impunere pe care o conferă televiziunea, devin opinii asumate de telespectatori.

    Poate şi mai sugestiv este cazul Mircea Badea, un ins mediocru sub toate aspectele, dar care, după câţiva ani de căutări în care a apărut în diferite ipostaze, şi-a găsit vocaţia, aceea de ştiutor de serviciu al treburilor statului, de ins care explică neabătut poporului lipsit de experienţă de viaţă despre cum stau lucrurile în genere în lume. Ştie sigur tot despre mecanismele serviciilor secrete, despre cum funcţionează justiţia şi dacă americanii au ajuns sau nu pe Lună. Face previziuni ferme despre rezultatele alegerilor, pentru că nimic nu-i poate păcăli instinctul nemaipomenit. Îi înjură pe toţi, fără discriminare, pentru că nu are dubii că inşi ca Patapievici, Liiceanu, Pleşu ori Cărtărescu îi sunt superiori doar prin numărul de cuvinte dificile cunoscute, dar altfel, după propria-i opinie, sunt necunoscători ai lumii, diletanţi într-ale politicii, lipsiţi de simţul realităţii. E tipul de om care ştie fără a avea nevoie să se informeze, să judece, să discearnă; orice eveniment, oricât de complicat şi obscur, îi apare – în mod deloc miraculos – banal, pentru care există explicaţii imediate şi definitive, bazate cel mult pe lectura unui titlu de ziar. Lumea este simplă în sine, ai nevoie doar de clarviziunea lui Mircea Badea pentru a trece de complexitatea aparentă şi a o privi în simplitatea ei genuină.”
    sursa

  18. despre ce rating vorbiti?

    inca 5 ani …:))

    in tabelul ala nu vad nimic scris de a2 ,ca doar acolo aveti o emisiune parca…

  19. Nu o sa inteleg niciodata aceasta critia acerba la adresa unor jurnalisti, moderatori etc…care au un subiect si vor sa-l dezvolte la ei in emisiune.
    Cine suntem noi sa judecam o meserie pe care nu o cunoastem?, sau sa judecam un om pe care nu il cunoastem decat de la TV?(Becali).
    Iar aceasta comparatie intre domnul Paler si Becali nu ar trebui mentionata in niciun chip, bineinteles acest lucru nu poate sa-l faca sau sa-l inteleaga oricine!

  20. @victor: dincolo de faptul ca unul care nu se semneaza are o parere tare proasta despre mine si nu stie ca nu-s moderator, imi spui ce legatura au consideratiile astea cu emisiunea care l-a avut ca invitat pe Becali?
    @castor: alea mult mai mari decat ale Realitatea TV, incercuite cu rosu
    @ionut: toata lumea se pricepe sa faca un show tv live, e banal 🙂
    @ionel torac: n-ar fi prima tampenie pe care o face in ultima vreme A 3

  21. @Anca: si ce daca suna a descriere a lu’ Basescu? Am zis eu ca Becali e singurul care se razgandeste?
    @Victor Ciutacu: probabil, dar mie mi s-a parut ca erati amandoi in extaz, cu zambetu’ larg pana la urechi. In fine, poate ma insel.

  22. da ,acelea sunt de la a3 ,unde a fost GB aseara(care face rating oriunde ,mai ales acum)…emisiunea lui gadea…

    emisiunea dumneavoastra e la a2.
    in fine , nu prea conteaza ,dar nu va faceti ca nu intelegeti…

  23. @castor: m-ati prins, m-am catarat pe audientele lu’ Gadea. facute cu mine.

  24. da ,v-am prins.

    nu stiu de ce dar am impresia ca si daca lipseati tabelul arata exact la fel.
    GB.

  25. @castor: aveti o impresie proasta. o demonstreaza ultimele 6 luni. si deciziile repetate ale lui Vantu de a schimba concurenta echipei castigatoare. nu va face bine la sanatate sa va irositi atata energie de pomana. emisiunea mea e peste media postului care o difuzeaza si produce bani, iar Sinteza zilei face minim dublu decat orice emisiune a Realitatii cu mine invitat permanent.

  26. nu stiu ce vrea toata lumea sa priceapa din invitatia lui jiji aseara, dar mie mi se pare ca scopul a fost – ‘studiul de caz’ .. care caz, putem fi oricare dintre noi .. la becali e nevoie de 14 zile la beci, fara sa priceapa exact de ce anume (intr-o anumita masura nu pricep nici eu), la altii e suficienta concedierea subita, la altii una peste ochi (vorba lui badea – in pifometru) luata pe strada fara motiv si din senin .. etc .. inafara de trezirea misticismului (nu miticismului!!) din noi (asa face omul la necaz), deodata vedem cu alti ochi lumea in care traim, cine ne sunt prietenii, cine ne sunt dusmanii .. nu-mi place jiji, dar drepturile lui sunt si ale mele, precum drepturile mele sunt si ale celorlalti .. daca uitam asta , suntem vulnerabili si ideea de democratie devine o frectie.

  27. @pnc

    N-ai prins ideea.
    Nu-i vreo drama, iti explic.
    Pe scurt e asa:
    Daca un individ mult mai instabil psihic decat Becali
    e presedintele tarii, atunci care e marea tragedie
    in faptul ca unul ca Becali e prezent in studioul Antenei 3
    si ca Gadea si Ciutacu ii acorda atentie?

    Morala:
    Hai sa ne aprindem pentru lucruri realmente grave,
    cum ar fi ca avem un presedinte labil psihic.
    Problemele din tara asta au mai multe sanse
    sa provina de la Cotroceni decat din studioul lui Gadea.
    Sper ca macar cu asta esti de acord.

    O zi minunata iti doresc.

  28. Poate este simplu Victor, sa faci o show tv live, dar acest lucru, cel putin in cazul de fata, numai voi(V.Ciutacu si M.Gadea) puteti sa-l spuneti!

  29. @anca
    ca e sau nu labil psihic, sa se caute pe banii lu fi-sa la viena sau aiurea,si din partea mea sa ramina acolo,partea proasta e ca e paranoic si cel putin dictator, lucru pe care eu cel putin nu-l inghit.

  30. Poza lui Gigi Becali, face totii banii cum se zice, este super graitoare, este vizibil ca se abtine dl gigi sa nu zica cat de parsiv este celalalt personaj din imagine, ceeace si asta se vede cu ochiul liber de foarte multa vreme.
    I-am vazut si in direct, felicitari dle becali, tacerea ta la discursului lui base,a spus totul.
    Urmaresc emisiunea dlui gadea si invitatilor lui pentru ca spun ce as vrea sa zic eu.

  31. @mos califar
    a3 au cel putin 3 reporteri si un redactor care tot la al 2-lea cuvint scot cite un ba, sau ma, asculta-i ti se vor parea interesanti.si da sa mearga la cedo-reste base.

  32. @victor: jiji are gura mare si-a ajuns sa-si plateasca prostiile, altii, mai tacuti, BENEFICIAZA DE ANI DE ZILE de serviciile lui corpodean…

    frumos graisi despre marian iancu.

  33. Felicitari, emisiunea a fost exact ce trebuia, ati reusit sa-l deschideti pe jiji ca pe-o carte, n-a fost neplacut, necazurile l-au mai adus cu picioarele pe pamant, desi misticismul lui devine, daca nu era deja, paranoic. Oricum, desi n-a vrut, a spus tot ce mai trebuia pt a contura definitiv lucrurile! Chestia cu intelegerea cu procurorii e veche, cvasi-normala si valabila in toata lumea.

  34. Totusi si-au revenit cei de la Antena 3. Am cautat pe youtube emisiuni de-ale lui Mircea Badea si am gasit. Ori nu le-au descoperit inca ori au lasat-o mai moale cu copyright-ul 🙂

  35. Cred ca dl Becali e speriat nu neaparat pt ce i se intampla ci pentru ca in sfarsit a realizat ca si cu toti banii lui, cu toata steaua lui, cu toti machidonii lui, cu tot Hrebenciucul lui (sau poate tocmai de-aia)pana la urma nu este decat un pion care va fi sacrificat daca cei care fac jocurile au interesul sa fie sacrificat.
    De speriat ce e, nu realizeaza ca si europarlamentar daca ajunge nu are nici o sansa sa nu fie arestat (ba din contra) daca se va dori sa fie arestat. Pana atunci il mai usureaza Vadim de niste bani.
    In ceea ce il priveste pe dl Ciutacu cu tot respectul, nu stiu daca a fost voit (sper sa nu) dar comportamentul dvs a parut foarte servil fata de dl Becali… in sfarsit… poate aveti motivele dvs… dar s-a vazut ca dracu’… Ce sa zic asa cum mai spunea cineva mai sus… daca dl Paler ar mai fi trait…
    De asemenea faptul ca va faceti un merit ca va pozati cu familia Becali…pentru ca va dati baiat de oras ar trebui poate sa mai intrebati si dvs cam ce nenorociri faceau domnii astia prin anii ’90. De altfel ati putut vedea o mostra a “manierelor” lor exercitata pe unul din colegii dvs de la TVR venit sa filmeze procesul varului lor la Jud. sect 1.

  36. Halls of Justice Painted Green
    Money Talking
    Power Wolves Beset Your Door
    Hear Them Stalking
    Soon You’ll Please Their Appetite
    They Devour
    Hammer of Justice Crushes You
    Overpower

    The Ultimate in Vanity
    Exploiting Their Supremacy
    I Can’t Believe the Things You Say
    I Can’t Believe
    I Can’t Believe the Price You Pay
    Nothing Can Save You

    Justice Is Lost
    Justice Is Raped
    Justice Is Gone
    Pulling Your Strings
    Justice Is Done
    Seeking No Truth
    Winning Is All
    Find it So Grim
    So True
    So Real

    Apathy Their Stepping Stone
    So Unfeeling
    Hidden Deep Animosity
    So Deceiving
    Through Your Eyes Their Light Burns
    Hoping to Find
    Inquisition Sinking You
    With Prying Minds

    The Ultimate in Vanity
    Exploiting Their Supremacy
    I Can’t Believe the Things You Say
    I Can’t Believe
    I Can’t Believe the Price You Pay
    Nothing Can Save You

    Justice Is Lost
    Justice Is Raped
    Justice Is Gone
    Pulling Your Strings
    Justice Is Done
    Seeking No Truth
    Winning Is All
    Find it So Grim
    So True
    So Real

    Lady Justice Has Been Raped
    Truth Assassin
    Rolls of Red Tape Seal Your Lips
    Now You’re Done in
    Their Money Tips Her Scales Again
    Make Your Deal
    Just What Is Truth? I Cannot Tell
    Cannot Feel

    The Ultimate in Vanity
    Exploiting Their Supremacy
    I Can’t Believe the Things You Say
    I Can’t Believe
    I Can’t Believe the Price We Pay
    Nothing Can Save Us

    Justice Is Lost
    Justice Is Raped
    Justice Is Gone
    Pulling Your Strings
    Justice Is Done
    Seeking No Truth
    Winning Is All
    Find it So Grim
    So True
    So Real

    Seeking No Truth
    Winning Is All
    Find it So Grim
    So True
    So Real

  37. buna dimieata.dupa parerea mea a fost cea mai slaba emisiune.tot timpul religie si familia(trei fete+sotie+mama)si daca am numara de cate ori a vb de familie cred ca trecem de o parte buna din emisiune.multi care fac tampenii au familii,noi ce sa facem sa ne gandim la familiile lor si familiile noastre sa suporte toti tampitii romaniei.dvs.ce credeti ca facea gigi daca la poarta veneau doi politisti normali?sincer asteptam intrebari mai simple si la obiect(de ce se baga iar in fata,daca a vazut ca nu l-au alegatorii prima data si profita acum de familia “indurerata” din care spera sa scoata profit electoral.de ce daca este un om drept,ce nu se da din fata problemelor cauta cu disperare o functie care sa-l scape o perioada de urmarirea penala si face alianta cu “amicul” vadim,alt mare caracter).sa va para rau de fetele lui nu discut dar as fi preferat sa nu o spuneti.cred ca emisiunile facute cand era in arest ar fi fost suficiente pt acest fariseu(sper sa nu supere aceasta catalogare).eu am perceput emisiunea ca fiind plina de ura,minciuni servite ca adevar(cu greu pot crede ca procurorul a incercat un targ cu el),un barbat ce se ascunde in spatele femeilor din familia lui,moderatori lipsiti de vlaga si spiritul lui PALER pierdut.va multumesc

  38. Cred ca astia se dau cu capul de pereti ca i-au dat drumul lui Becali, pt.ca e gura sparta si spune tot. Cu siguranta o sa aiba grija sa-l ridice din nou pana dupa alegeri sa nu pateze imaginea lui Basescu imaculatul.
    Referitor la ce a spus… “organili” ar fi trebuit sa se sesizese de ceea ce a spus un cetatean al acestei tari indiferent ca e Becali sau altcineva. Mai avem mult pana acolo dar traim cu speranta ca se va intampla odata.

  39. Dacă vom continua să punem semnul de egalitate între meseria de jurnalist şi fiţele unor “telespectatori avizaţi”, moare ştirea pe care încearcă jurnaliştii să o prezinte.
    Ca telespectator, total neavizat, îmi exprim părerea că în emisiunea de aseară, M. Gâdea ca moderator, şi Dl. Ciutacu în calitate de invitat secund, şi moderator secund, au tratat invitatul principal cu respect şi cu normalitate. Din punctul meu de vedere, nu cred că se poate cere mai mult unor jurnalişti.

  40. Să ne mai mirăm de prințesa Nuți Unu că spune „succesuri”? Păi dacă tac-su așa o învață, ce vină are biata „păpușică”?! Adineauri ne spuse președintele României că e vorba de „teatruri”, așa în direct și de față cu toată lumea! Speram să fi studiat și ei între timp pluralul limbii române, că-n engleză e mai simplu, pui doar un „s” și scapi.

  41. Iintr-un final lucrul cel mai important e ce o sa facem la alegeri.. O sa fim tot o adunatura de betzivi in targ care aleg taurul, boul tarii.. ma rog, dupa puful de pe coada sau o sa reusim sa deschidem ochii? Fratilor suntem 15 milioane de oameni si ne lasam la mana unor paralitici dezinteresati..!!!
    Victore, pe ei tata!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.