Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Autosesiza-m-aş şi n-am cui…

Autosesiza-m-aş şi n-am cui…

Oriunde în lumea civilizată spre care tindem declarativ, acolo unde procurorii nu sunt glorificaţi pentru că-şi exercită atribuţiile din fişa postului, un dialog precum cel de mai jos ar fi generat anchete pe verticală în tot sistemul judiciar. La noi, în ţara turismului balneo-ecumenic de caravană, nici măcar postul care a difuzat emisiunea cu pricina nu a fost în stare, până la ora asta, să se prindă care-i ştirea. Şi n-ar fi singura, dar n-am nici chef, nici aplecare să fac pe dascălul…

Victor Ciutacu: Domnul Gigi Becali, puteţi să-mi răspundeţi la câteva întrebări scurte? Prima dintre ele. Vi s-a oferit un troc, o înţelegere să renunţaţi la a candida pe listele PRM la europarlamentare pentru a fi pus în libertate?

Gigi Becali: Nu. Mi s-a spus voalat, o persoană, nu vă pot spune cine, i-a spus lui Virgil, dom’ne, spune-i să renunţe că altfel o să stea acolo şi-ncă 29, şi-ncă 29 etc. Şi am zis băi Virgile, în primul rând nu-mi dă nimeni asigurarea, în al doilea rând, eu nu pot să-l trădez pe omul acela că sunt bărbat, nu găinar şi dacă am intrat merg până la capăt. Dar dacă chiar… băi Gigi, că cutare, că nevastă, că copii… băi Virgile, păi să vină în trei zile să anuleze aia, aia, aia, toate şi ies. Cine-mi dă asigurarea asta? Să vină procurorul României şi să semneze NUP şi ies. Dar ai încredere în ăştia? Păi ăştia te fac şi pe urmă te execută. Nu-i mai bine să am eu asigurarea asta? Să-mi văd de treaba mea, că sunt europarlamentar peste o lună jumătate şi nu mai au ce face, abuzuri?

Victor Ciutacu: Vorbeaţi de cei cinci oameni care sunt în continuare încarceraţi în acest caz. Nu vă e teamă de faptul că ei înăuntru, dumneavoastră afară, ar putea ca autorităţile, procurorii, să profite de sentimentul lor de frustrare că ei sunt înăuntru şi dumneavoastră afară şi să vă dea în primire?

Gigi Becali: Păi n-au ce.

Victor Ciutacu: Nu ştiu, întreb.

Gigi Becali: Ca să mă dea în primire trebuie să aibă ce?… Păi şi lui Nuţu Cămătaru i-a spus dom’ne, zi ceva de Gigi Becali şi te dau afară. Dar n-au oamenii ce să spună. În al doilea rând, mi-a propus mie. Domnul Gigi Becali, procurorul, nu te învaţă avocaţii? Ce să mă înveţe, dom’ne? Dom’ne poţi să dai 16, 19, cutare… nu ştiu ce spunea… La ce mă? Lui Amarie ăsta. Păi zice dom’ne, ziceţi ceva de schimbul de terenuri, Babiuc etc. Şi zic băi băiatule, hai să-ţi spun un lucru. În primul rând n-am…

Victor Ciutacu: Adică trebuia să-l daţi în gât pe Babiuc pentru schimbul de terenuri să scăpaţi de-aici?

Gigi Becali: Da. Şi zic băi băiatule, în primul rând n-am ce spune. Că a zis ieşi imediat. În primul rând n-am ce spune. În al doilea rând, 20 de ani dacă-mi dai eu nu fac de-astea. Eu mă trag din familie care a făcut ani grei de puşcărie şi nu a vorbit, şi au fost bătuţi, schingiuiţi şi n-au făcut turnătorii. Eu nu sunt turnător, măi băiatule. Vezi de treaba ta.

Victor Ciutacu: Colaborarea în altă cauză, să dai în primire unul cu infracţiune chipurile mai gravă decât a ta şi te absolvă pe tine sau ţi-o reduce la jumătate şi se duce acela. La asta se referă domnul Gigi Becali.

Mihai Gâdea: E singurul târg care vi s-a oferit?

Gigi Becali: Oficial târg. Adică, oferit de procurori. Că ce mi-a spus vărul meu, mi-a spus neoficial, din partea unei persoane cutare, cutare, că dacă ies de pe listă…

În final, sper că am lămurit şi zbaterea la ochiul stâng care-i măcina pe unii:

Voiam să spun o chestie pe care n-am mai spus-o până acum, dar care s-a văzut, cine a ştiut să se uite la televizor. A doua sau a treia zi după arestarea domnului Gigi Becali a jucat Dinamo acasă, şi m-am dus, eu fiind dinamovist, fii-miu fiind stelist, domnul Gigi Becali îl şi cunoaşte pe fii-miu, ne-am dus împreună la meci la marele derby. Şi în general stăteam în tribuna din Ştefan cel Mare, aşa-zisa tribună oficială, lângă nişte domni din fotbal.

Şi am fost sfătuit să nu mă mai afişez cu domnii respectivi în seara respectivă, că era după arestarea domnului Gigi Becali. M-am dus şi m-am aşezat între Giovani şi Victor Becali, ca să fiu văzut la TV. Şi să-mi facă şi fotografia de rigoare (…) Înseamnă că nu întorc niciodată spatele unui om cu care am dat mâna o dată-n viaţă.

Dacă mai aveţi chef, luaţi şi nişte Vorbe grele

UPDATE: Au găsit alţii ştirea nesemnificativă. Ai mei sunt prea copleşiţi de misiunea lor istorică. Dar, vai!, mi s-a semnalat că am fost nedrept faţă de colegii truditori şi că a apărut pe site; pe sticlă cred că era ruşinos pentru o televiziune.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

97 thoughts on “Autosesiza-m-aş şi n-am cui…

  1. foarte buna emisiunea de aseara, ai reusit impreuna cu gadea sa-l tii in frau pe becali. omu incearca sa spuna multe, da se pierde in detalii. totusi, cine analizeaza selectiv ce spune, afla destule. ai fost mai moderat din punct de vedere al vehementei aseara.. te prinde mai bine asa. ai aflat pana la urma cine te injura pe la radio romania?

  2. La cate a zis Becali aseara era material pentru cateva zile de editii speciale. Dar sa fim seriosi : Intact arata la ora asta vraiste. Cine sa dea stiri cand la A3 pe site se dau miercurea stirile de luni ?
    Apropos: ar fi de dorit sa continue actiunea la CEDO

  3. Inca nu se dau pe goarna multe chestii in tarisoara asta si tare e pacat… Tare de tot suntem manjiti, nu ne permitem luxul vorbirii pe sleau… Pacat!!

  4. Nu comentez textul. Vad ca nu ziceti nimic despre “recoafarea” ordonantei Sterling.Dupa ce acuzau ca statul a fost talharit, acum se pregatesc sa micsoreze redeventele. Are legatura si cu SOV? Ca prea critica realitatea. Daca trece ordonanta, pariu ca realitatea schimba macazul si incepe laudatium?
    Hai ca iese o emisiune din asta.
    Bafta!

  5. in oricare alta tara civilizata din lume, dupa asemenea declaratii, DNA-UL DADEA BUZNA IN BIROURI LA ORA ASTA si facea ADEVARATA JUSTITIE.. la care noi putem doar sa visam. iar unii dintre noi am inteles ca si asta este in zadar.
    in acelasi timp, nu stiu daca intr-o alta tara civilizata exista un om de asemenea caracter sa pozeze cu fratii becali, la cateva zile dupa arestarea lu Gigi, tocmai pentru a da un semnal.
    si Gigi are sanse ca spune tot ce se petrecere. Pentru ca orice om care este cu capul pe umeri a inteles exact ce se petrece in acest caz.
    Nu cred insa ca va veni ziua in care gigi va spune tot, sau macar ce ati discutat voi in particular. este oricum, de banuit.

  6. o fi legal sa faci public targu pe care ti l-au oferit anchetatorii? poate il salta iar…

  7. gigi e tot un pampers neschimbat de cind a iesit, total bramburit nestiind deocamdata cu cine sa voteze.pina se decide s-ar putea sa fie prea tirziu si sa pateasca ceva a la golden slitz.

  8. Ceea ce spune Becali in momentul asta sunt numai prostii, niste inventii. Sunt vorbe pentru cei care sunt dispusi sa le asculte. Nu a declarat nimic procurorului, refuzand sa dea orice fel de declaratii. Nu a crezut niciun moment ca va fi arestat si s-a comportat ca atare.
    P.S. Nu am urmarit emisiunea, dar cumva a spus ceva pe partea economica?

  9. Foarte interesanta emisiunea Vorbe Grele de aseara .. Foarte buni invitatii.
    Merita sa va intalniti in formula aceea cel putin o data pe saptamana.

  10. Gigi Becali ar fi putut sa ne spuna si cum sau intamplat faptele de care este acuzat.Nu prea vada incalcari ale legii din targuri care se fac cu aprobarea judecatorului(nu stiu daca o aveau sau nu procurorii) pentru a pedepsi o fapta de mai mare gravitate.Am vazut un Gigi Becali care abia sateapta sa se razbune,nicidecum un crestin,un Gigi Becali care trebuia sa explice cel putin de ce a zis hotilor sa fure de la altii(romani majoritari)si nu de la machidoni.

  11. Ai fost chiar penibil si jenant in emisiunea respectiva ..cat de pupindosisti ati putut ajunge cei de la antena 3 ..chiar si fata de un om cu un singur neuron activ si ala functionabil la jumatate de capacitate, cum este Becali:>> Rusine…

  12. Sunt ferm convins ca GIGI BECALI stie absolut totul despre cine a ordonat arestarea lui. Am vazut si eu emisiunea de aseara si cred ca ii este un pic teama! E si firesc!
    Sunt ferm convins insa ca in viitorul nu prea indepartat, GIGI BECALI va face dezvaluiri senzationale.
    Un lucru se intelege foarte clar: TRAIAN BASESCU se afla in spatele arestarii lui GIGI BECALI!
    AM CURAJ SA-MI PUN VIATA ZALOG!

  13. Ca mieii ati fost aseara pe langa gigi asta. Ciutacu sa falea cum a pus el umaru, Becali il ridica in slavi, Ciutacu ii aducea aminte lu’ Becali ca-l stie pe fi-su, Gadea il intreba cum o sa zica pac-pac etc. Una e sa nu intorci spatele cuiva cu care ai dat mana si alta e sa stai si sa-l sorbi din priviri mut de admiratie si sa iei de buna orice afirmatie care vine de la unu care se razgandeste mai des decat face dus.

  14. Ciutacule,

    a)Ti se pare fair ca Gigi sa fie liber in timp ce echipa lui sa fie in continuare la Hotel “Dinamo” ? –> cum ramane cu solidaritatea aia de care se tot vorbea aseara si de trairile crestine ?

    b)Mi se pare mie sau Antena3 se OTVizeaza (Stiu ca nu e emisiunea ta ci a lui Gadea si nu iti pasa) dar parca acum cativa ani si DD o tinea din editie speciala in editie speciala (cu mult inainte de Elodia -> prin 2003-2004). Pe urma si-a extins emisiunea de o tinea pana la 2 noaptea. Asa si Gadea, de la 50 min la 90 min…sau percep eu aiurea ?

    Multam de clarificari,
    Fiara.

  15. Observatii la indemana:

    – discursul omului astuia care nu a studiat in America
    este fara dubii mai coerent si mai plin de continut
    decat al domnisoarei EBA,
    as indrazni sa zic chiar cu o fluenta lingvistica
    mai fericita si cu greseli mai putin zgarietoare pe creier –
    prin urmare, daca ma intrebati de care dintre cei doi
    mi-e mai groaza la gandul c-ar putea intra
    in Parlamentul European, cred ca raspunsul e evident.

    – omul n-a evitat decat lansarea clara de acuzatii,
    dar nu s-a ferit sa lase a se intelege ce si cat stie,
    deci NU ii este fantastic de frica sa-si expuna parerea
    despre atitudinea lui Basescu. Si i-a intors-o genial
    la faza cu scenariul in care n-ar fi implicat in nici un fel,
    insa tarasenia s-a intamplat pe durata mandatului sau,
    fapt care, pentru un presedinte jucator,
    e o ratare care-i apartine in totalitate.

    – Basescu i-a oferit lui Becali o campanie de imagine
    de maxima eficienta, i-a creat un public
    care-i acorda atentie neconditionat de-acum incolo
    si e clar ca publicul ala nu va mai auzi de la Becali
    indemnuri inspre sustinerea lui Basescu – au contraire!

    – aseara am avut ocazia sa vedem un Becali
    care se poate controla si se poate juca usor
    cu nervii adversarului, lucru care transmite
    un mesaj cat se poate de clar:
    Basescule, ii faci scoala gratuit.
    Sa-ti fie frica de diploma cu care iese din institutia ta.

  16. @Fiara: 1. nu mi se pare fair, dar nu eu judec, ci doar comentez. 2. si eu l-as fi invitat, e personajul ultimei perioade. da, toate statiile se otevizeaza.
    @pnc: n-ai priceput nimic din ce-ai vazut aseara la A3. te-ai uitat degeaba.

  17. Nu m-am asteptat niciodata ca zona asta a justitiei sa fie o instanta morala, dar nici la adevarate targuri intre acuzatori si acuzati in anul 2009. Aveam impresia ca asemenea practici au apus demult. Oricum zona asta, se pare, ca mai imprumuta fidel practici a ceea ce sistematic ar trebui cu succes sa gestioneze:mizeria societatii.

  18. Si cine se teme de PRM ? Singurul cautat de Parchet din lista de candidati e …desigur,G.Becali.
    Si apropo de procurori, daca d-nul M.Badea nu a fost cautat de procurori pana acum, e dovada faptului ca nu prea s-au “chinuit” sa stranga probe impotriva inculpatei. E laudabil ca instanta citeaza un martor care nu a fost propus de parchet(daca e reala informatia). Cu un pic de exces de zel, referitor la mandatul de aducere…

  19. Sper ca GB nu va deveni un fel de invitat permanent la Sinteza Zilei…
    Puteti sa il intrebati pe MG daca ii spune ceva data de 6 aprilie 2009 ?

  20. Sa ma ierte Dumnezeu,ma uit in draci la Antena 3 dar pe siteul respectiv cred ca nu intru nici macar o data pe luna,doar daca vreau sa postez ceva intr-o emisiune LIVE deci nu ma opresc la “stirile siteului”….Victore faceti voi mai bine filmulete cu “Basescu nebagat in seama la UE”…”Propunerile procurorilor catre Free Gigi” etc si bagati-le pe You Tube iar de-acolo pot fi luate de oricine

  21. @pnc

    unu care se razgandeste mai des decat face dus.

    Vezi ca aia suna a descrierea lui Basescu:

    “Noi n-o sa avem criza.
    N-o sa avem criza chiar asa de profunda.
    Ok, avem criza, dar numa’ economica, nu si financiara.
    Bine, bine, e si financiara.
    Dar nu ne trebe bani de la FMI.
    A, ba, stai, cum nu ne trebe?
    Ne trebe vreo 6 milioane.
    Pardon, 18.
    In concluzie 20.
    Dar bine, noua de fapt nu ne trebe,
    da’ luam pentru sectorul privat.
    Desi la urma urmei, nici pentru asta nu-i chiar musai,
    e cumva o centura de siguranta.
    Bah, e mai nasol decat ma asteptam.”

    sau

    “Sigur ca le dam 50% la profesori, urjent.
    Ok, nu chiar asa urjent, da’ in transe.
    Pardon, nu le dam decat procentul primei transe.
    Adica stai, cum sa le dam? Intre timp m-am prins ca-i criza.
    A, nu merge asa, chiar le luam sau mai imputinam din ei.
    Stiti ce? Du-va dracului cu scoala voastra cu tot,
    ca io n-am mai invatat atata
    si iacata-ma-s: si presedinte, si jucator!”

    Citate aproximative din Traian Basescu, Opere Complete.

    Anticipativ, inca o razgandire:

    “Bai, ia nu mai vorbiti despre mine,
    ia uite, de ce nu vorbiti despre Becali?
    Candva mai la toamna:
    Bai, da’ stai putin, despre mine nu vorbeste nimeni?
    Cum mama dracului?”

    …dupa principiul:
    Ai grija ce-ti doresti,
    ca ti se poate indeplini.

  22. @mirko

    Daca lucrurile merg asa cum sper eu,
    mi-e ca dupa toamna
    nici nu va mai fi nevoie de initiativa proprie.
    Afara de cazul in care ne face o demonstratie
    de prestidigitatie in vanzari anterioare,
    asa, pe indelete si pe intelesul tuturor.

  23. E prima oara cand văd o emisiune a lui Gâdea absolut penibilă. Am rămas fără cuvinte când am văzut cine apare la emisiunea mea preferată. Emisunea asta avea un anumit nivel. N-am înţeles şi n-am să înţeleg niciodată ce căuta ipochimenul pe scaunul pe care altădată stătea Octavian Paler.
    Ce a dezvăluit? Aiureli de fanfaron. A dat vreo dată, a spus vreun nume, a adus vreo probă concretă? Nimic. Incearcă să se dea mare şi să profite de aura de victimă care i s-a creat prin prostia judecătorilor şi procurorilor. Şi voi îi faceţi jocul.
    Da, becali a fost arestat ilegal, dar asta e departe de a face din el Cristos pe cruce.
    După evenimentele astea m-am convins că nici măcar bărbat nu e. Nu numai că şi-a lăsat băieţii în arest, dar s-a şi dezis de ei ca ultimul laş, ca să poată el să scape.
    Sincer, Victor, n-aveţi motive să vă lăudaţi cu emisiunea de aseară. Vă spune un om care vă apreciază. Iar apropierea ta de astfel de oameni, indiferent de context, chiar nu e bună.
    Justiţia e a doua oară idioată.Este inadmisibil ca un om liberat sub control judiciar să iasă pe toate posturile de televiziune şi să încerce să-i intimideze pe cei care-l anchetează, ameninţând cu tot felul de dezvăluiri aiuristice, fără să producă vreo probă. Dacă trăiam într-o ţară normală, becali era astăzi înapoi în arest pentru încălcarea condiţiilor liberării sub control judiciar prin încercarea de a-i intimida pe procurorii care instrumentează cazul şi de a influenţa cursul anchetei, dar probabil asta nu mai face parte din scenariu.

  24. @johnson: nu mai pun nimic de pe A3 pe youtube. sa se promoveze singuri.
    @Gabriel “de la Craiova”: exagerezi, era subiect si Gadea l-a exploatat. ceea ce i-a promis el in trecut regretatului Paler il priveste pe Mihai, dar mi s-ar parea absurd sa se tina de povestea aia ca orbu’ de ciomag. cat despre vecinatatea cu Becali, n-o sa strambam din nas la fiecare dintre subiectii care nu-s pe gustul nostru. meseria ne-o facem indiferent de preferinte.

  25. @Gabriel “de la Craiova”

    Dacă trăiam într-o ţară normală, becali era astăzi înapoi în arest

    Vezi ca sari etape:

    Daca traiam intr-o tara normala,
    nu era in arest preventiv pe probe inchipuite
    si pe motive aberante in prima instanta.

  26. Acum vad ca ai canal pe youtube. Vezi ca iti dau add as friend. Cat despre Gigi…pac, pac.:)

  27. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Mi-a placut foarte mult emisiunea de aseara cu Gigi Becali;a spus si poate ar spune si mai multe.Poate are si bube,dar cred ca in multe are dreptate.
    Putred e totul in tara asta…

    Sa aveti grija de Dvs.,asta conteaza.
    Cu tot respectul,
    IoanaP

  28. @anca
    da-mi un singur ex.de bastan pus la congelat de 20 de ani incoace si merg cu badea in piata publica cu sau fara pene, dar sigur in fundul gol.
    scuze victor

  29. eu inca sunt nedumerit… timp de 4 ani, de DNA s-a auzit numa’ cand Nastase se prezenta la audieri. deci si prin urmare, DNA-ul nu prea a facut arestari. imediat dupa scandalurile familiei basescu, acest DNA a inceput cu Becali, cu prietenii/bodyguarzii lui Becali, Penescu, seful arbitrilor samd. nu e suspicios deloc?! de ce nu zice nimeni nimic? lantul logic e simplu: in 4 ani nu faci nicio retinere (aaa, am uitat de patriciu, rezulta aproape nicio retinere), iar intr-o saptamana din 2009 faci vreo 10… cum naiba?!

  30. Good point, mirko.
    Uite de-aia avem nevoie de un rezultat in urma alegerilor,
    pe care de 20 de ani incoace nu l-am vazut.
    Merita sa-ncercam.

  31. @trezirea: pe Patriciu l-a ridicat DIICOT, nu DNA. in rest, asa e…

  32. Nu trebuia neaparat sa ne spuna cineva cum se fac trocurile murdare ale procurorilor-servitori-politici, ca ne-am dat cu seama-n cap demult dar dincolo de felul lui Gigi Becali de a fi destept sau prost, badaran sau gentleman, habotnic sau nu , etc. , omul a fost victima unui mare abuz al justitiei, iar eu l-as sfatui in primul rand, sa aiba mare grija ce vorbeste la televizor.
    P.S. Cred ca Jucatorul e in spume si o sa mai vedem multe grozavii pana la alegeri.

  33. Subiectul Becali a fost exploatat destul si nu era cazul sa compromita si ‘Sinteza zilei’. Fusese si la Firea in emisiune. Intr-adevar, e absurd sa ne tinem de promisiunile facute in fata privitorilor, si, daca imi aduc bine aminte, chiar acum cateva saptamani Gadea s-a jurat din nou ca nu il aduce pe cioban in platou. Dupa disparita regretatului Paler, a plecat si Cristoiu. Acum il aduceti pe Becali. Se pregateste Alina Plugaru. Si nu mai aratati cifrele alea. Meritul nu e al vostru. Personajul facea audienta si daca era pe Cartoon Network.

  34. Update:”Nicio masa fara peste”, azi, “nicio zi fara arestari” .Chiar m-am saturat de arestari “in direct”, cand altii “transpira” sa scoata codurile alea pana la 15 mai cu grija ca, daca tot pierd imunitatea, macar sa aiba prescriptia.Si cum ramane cu lupta impotriva coruptiei cand pedepsele sunt reduse la juma’ ?

  35. Eu am afirmat recent ca am urmarit cu atentie spusele lui Becali atunci cand a iesit din arest, ca si cele de a doua zi, de la emisiunea Antenei 3 , el fiind la… palat. Dar nu asta e important acum.

    Sinteza Zilei de aseara a fost una dintre cele mai bune reusite de Gadea. Pentru ca si-a atins scopul, intr-un mod absolut civilizat, SI-A INFORMAT TELESPECTATORII, i-a lamurit pe cei care mai era nevoie sa fie lamuriti. Becali a spus DE MAI MULTE ORI ceea ce a avut de spus si consider ca trebuia doar sa auzi, ca sa pricepi. Cine n-a auzit ce a spus el, inseamna ca e foarte…surd. Sau nu vrea sa priceapa, dar asta cu un motiv bine intemeiat, as zice eu.

    Ca persoana cunoscatoare de Sinteza, consider ca editia de aseara a avut loc FIX CU OAMENII DE CARE ERA NEVOIE; Gadea, ca realizator al emisiunii si Victor Ciutacu. Cei doi si-au facut treaba EXCELENT! Clipurile din plasma au fost cele care trebuiau sa fie in plasma, imaginile au fost cele care erau necesare a fi pe ecran.

    Felicitari, Mihai Gadea si Victor Ciutacu!

  36. Va dau doar un citat celebru, pentru ca din partea mea alte comentarii sunt de prisos:”Doar doua lucruri sunt infinite: Universul si prostia umana, si nu sunt sigur in legatura cu Universul. – A. Einstein”
    Cred ca e reprezentativ pentru ce se-ntampla in dulcea noastra viata de zi cu zi.
    Toate cele bune!

  37. acum la tv base:”dati-mi codurile” in discutia cu reprezentantii asociatiilor nonguvernamentale.

  38. @Un ratacit: da, asa e, Gigi face singur audienta. o demonstreaza diferenta de doua puncte de rating dintre cele doua emnisiuni de ieri ale Antenei 3. dupa plecarea lui Cristoiu, de care chiar n-am nici o vina, imi place sa sper ca nu voi fi acuzat si ca l-am omorat pe Paler.

  39. Un singur lucru este evident: Basescu Traian, nascut in jud. Constanta nu va mai fi presedintele Romaniei cat timp o sa traiasca.

  40. m-am saturat sa vad un urat cu nasul lung, cu okii distributivi.. sa mai imi fie presedinte. Ii spun de pe acum Adio..Marinare.
    Esti bun pe mare, nu pe uscat.

  41. Exact ca fratele lui. Dati-mi. Parca ar fi ale lui. Nu stiu daca spun corect..dar cea mai normala persoana din familia Basescu este exact cea care poarta numele prin casatorie si anume Maria Basescu.

  42. Victore, nu te acuza nimeni de nimic,in sensul ca intelege toata lumea nevoia de rating a televiziunii, iar problema ridicata de tine aici este cat se poate de serioasa, dar nici nu ne putem preface ca nu am auzit ceea ce ne spunea Mihai Gadea pe 6 aprilie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.