Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Argații lu’ Nuți s-au băgat la insurecție

Argații lu’ Nuți s-au băgat la insurecție

UPDATE: Ponta a îndrăznit să fie de acord public cu mine, l-au linșat hienele. Acum s-a găsit și Cristoiu, mai lipsește Băsescu din poveste. Acu’ l-au umflat și pe Videanu. Aștept cu încredere mesajul intern de comunicare al fostului PDL

nuti

Au luat-o pe Nuți. Din oraș, cu mandat, să fie circul maxim. N-o să-i mai comentez, acum și aici, viața și opera infracțională. Am scris și am vorbit (încă o fac) pentru două vieți. Dar am un mesaj de transmis. Celor care au mâncat de la ea și acum salută victoria luptei împotriva corupției fluturând steagul dreptății supreme.

Băi, leprelor, ani de zile v-a hrănit de la sânul ei generos. Vi se părea că vă produceți salariile pupând-o apăsat în curul apetisant, dar, prin spate, veneau Doru și Niro cu mormanu’. Din corupție, de unde altundeva, că n-am auzit să fi inventat vreunul dintre ei iPhone-ul. Îi știați și trecutul, și prezentul. Vă băteați pe biletele ei de favoare. Dar ați băgat capetele între umeri. Trăiați din bani negri. Fiscul era doar o înșiruire de inițiale. Urâtă pâine ați mâncat, gândacilor.
Azi, femeia e-n belea. Au ridicat-o dorobanții de pe stradă. Iar voi participați la insurecția armată. Ați trecut de partea poporului, gunoaielor. Mai aveți să-i scuipați tabloul și să-i dați foc tezei de doctorat în Piața Universității. Măcar fiți demni. Sugeți-o din picioare. Rugați-i pe noii voștri stăpâni să se urce pe scaun.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

98 thoughts on “Argații lu’ Nuți s-au băgat la insurecție

  1. era intr-o carte imi amintesc, de Max Warner(Iulius Caesar, parca, cu naratiune la persoana 1) in care autorul,Caesar in cazul cartii, se mira de fenomenul acesta perfid permis de natura si in randul ultimei sale creatii: omul. de ce? de ce natura, a “lasat/permis” si la om(ultima sa creatie, ultimul racnet din colectia speciilor taratoare/inotatoare/zburatoare pe pamant) fenomenul de “mancatorie” a indivizilor mari de catre indivizii mici, asta dupa ce, o perioada buna, indivizii mici s-au hranit din indivizii mari.

    P.S. a nu se intelege ca am mare admiratie fata de Nutzi ca n-am. Fata de cineva, care are in spate, o viata si o opera infractionala,dupa cum foarte bine ai scris mai sus,n-am cum sa am admiratie.N-am fost crescut in ast mod. Si nici comparatia sau asemanarea cu personajul istoric Iulius Caesar rog sa nu se inteleaga.Ci doar “fenomenul”

  2. În sfârșit ! Nu credeam că ajung s-o văd pe neprihănita neprihănitelor, pe „cel mai onest candidat la prezidențiale” (apud protectorul ei, băsescu), pe tupeista numărul unu a țării, în direcția (sic !) DNA ! Mai bine mai târziu…

    Dl. Chireac, loial ca întotdeauna, era devastat de ce i se întâmplă Elenei, dar încerca să sufere cu demnitate și (cum obișnuiește dânsul să spună) cu toată dragostea…

  3. Sublim, Victore!
    Pentru astia exista doar BANUL.
    In 2018 o sa il injure si pe facatorul “ROMANIEI LUCRULUI BINE FACUT”.

  4. De asta Victor esti unic, pentru acest articol in care descrii corect cum sta treaba in urbe……vei fi atacat exact de aceste lipitori care akum cauta alta gazda ….

  5. Va felicit, foarte bine spus.
    Sper ca toti cei care au beneficiat de pe urma acestor ilegalitati sa raspunda, nu numai ea.

  6. BRAVO,VICTORE! MA BUCUR CA EXISTA CINEVA CARE SA LE ZICA DE LA OBRAZ CAT SUNT DE TICALOSI SI NEMERNICI! ITI DORESC SANATATE SI SUCCES IN TOT CE INTREPRINZI!

  7. Omule, am ras cu lacrimi. Esti tare. Esti mare, cu C mare.
    Cand o sa-mi deschid televiziune o sa te pun primul pe lista. Banii imi lipsesc. Vointa am. Vezi, daca venea ieri la emisiune, azi nu o mai lua DNA-ul. Inca mai rad si ma gandesc ce ai mancat in tinerete de mesteci asa de frumos cuvintele incat rupi gura targului. Super dreptate ai. Porcovetii (un cuvant nou de pus pe facebook-ul meltenilor)acum tac din gura aia spurcata si gandacesc prin gunoaiele basiste, doar-doar o sa mai primeasca un piscot asudat de o mana masturbanta. Nu ma pot opri din ras! Si, ca intotdeauna, un slogan microbistic sau microbian: Pe ei, pe ei, pe ei pe mama lor! BRAVO!

  8. Astept momentul adevarului, cand o sa fie si Ghita saltat.
    Pana atunci, oricine se fuduleste cu scuipatul sau in ploaie.

  9. Ma bucura nemaipomenit continuitatea ideilor dlui Ciutacu ! Acum,intr-un stil de neimitat, exprima cu exactitate si talent jurnalistic ceea ce se vede “din avion” ! Felicitari!

  10. Urmeaza cat de curand cineva cu adresa @sofrad.ro
    Cred ca e clar acum de ce nu s-a mai inscris respectivul in PIMP

  11. Am vazut un comentariu la TV( realitatea tv) la postarea ta, pe facc. ; m-au revoltat comentariile de la acest post ; am citit parerea ta despre evenimentele de astazi ; asa cum banuiam , ai avut o opinie , personala , pertinenta si ..logica , despre ceeace ai vazut !; asteptam si …” pestele cel mare ” la , …..comentarii !!!

  12. Victor !, cand crezi ca v-a ajunge ” pestele ” cel mare in plasa …..dna-lui ?

  13. Multi magari din presa basista s-au remorcat la dreapta politica condusa de macelarul Basescu.
    Ce rusine pe capul Romaniei de a avut o asemenea conducere mafiota condusa de “brendul” basescian,ticalosie mai mare nu se putea !

  14. Sunt prea multi scheleti shantajabili prin dna,csm,iccj,sts,justitie( scheletii fiind la fost TroCoceni)….” madame ” sa pateasca ceva….altfel ar duce la bishnitzar care are ” umbrela interna/externa”, deasupra. Apropo: are dreptul sa si faca adresa de email pe serverul STSului…ca deja are?????!!!!

  15. Ce zi mishto! Ce inspiratie! Nu ma pot opri din ras, citesc si recitesc ultima fraza…

  16. Ca intotdeauna cand e vorba de comentarii despre politicieni, Victor are dreptate. Mi imi place maxim de coana Luluta (cheovesi codruta si laura), nici gura nu-i miroase, nici usturoi n-a mancat. Ma uitam la ea cum vorbea de Nuti, de parca acum o vazuse prima data. Obraznicie ordinara! Sper sa-i vina si ei randul intr-o zi pentru nesfarsitele-i abuzuri de tot felul savarsite impotriva poporului roman.

  17. Domnule Ciutacu, iata ca leprele pomenite în savurosul text s-au și simțit și fac cum le sade lor mai bine, leprelor: va deturnează sensul principal al postarii.

    Zappam, ca doar nu le mai fac demult onoarea de a le privi si auzi ragaielile…Ce zice o individa acu’ vreo 15 min la Realitatea tv? Ca dvs, citez, îi luați apărarea lu’ Udrea, fie-i numele cât mai des invocat în cât mai multe referate ale instituțiilor! Individa, una ce răspunde la apel cu Denisa sau cam așa ceva, cu o inteligenta mult sub medie și, din păcate, cu o privire ce amintește de suferințele unui om ce tocma’ a tras pe nas, atâta a putut înțelege…

    Nu o sa pricep niciodată cum ajung genul ăsta de floace (sunt și destui floci, lăsăm pe altădată) sa cuvânteze pe micile ecrane și sa se mai și creadă formatori opinie. Se exprima greu (eh, lipsa lecturilor la timpul cuvenit), pricep greu, interpretează după ureche. Slabi, modești/modeste intelectual…nu mai continui, ca nici nu vreau sa mă gândesc ce epitete as pune acum în comentariu, ca dau năvală.

    Da, leprele care nu se mai pot scula în picioare ca sa o suga mai demn, fiindcă asa s-au obișnuit, să stea în genunchi, merita măcar sa știe ca își merită scatoalcele din plin, pentru tot timpul ăsta când si-au luat banii nu din audiență, ci din surse care- dă Doamne sa fie spus tot!- veneau din șpăgi luate din bani publici. Pe care îl mai aud de acu’ încolo că e ziarist “dă dreapta”, îl afurisesc.

  18. Bravo Victoras ! Zi-le domnu’ Victor ! ca sa zic asa.Ce japite ordinare ! aia care nu-si platesc impozitele de la Realitatea, care se simt si ei cu musca pe caciula,in loc sa dezbata pe langa cazul Udrei,ei comenteaza cum de si-a permis Ponta sa fie de acord cu articolul tau.Adevarate lepre,cu Guse in frunte !

  19. Sunt ateu convins dar o sa incep sa cred in ceva… acolo sus ! Nu speram sa apuc ziua asta ! Nuți priponita, ha !

  20. Neica Victore, banuiesti ca fiind udrist convins, nu te suport, dar chiar si cu limbajul de tomberon pe care l-ai folosit in problema Udrea, iti apreciez badarania sincera si spusa pe drepte…asa e, toti cei care i-au mancat graunte din palma si care i-au cantat ode de slava ( enumar aici Evenimentul zilei, B1 )sterg astazi praful dinaintea pasilor plavanului cu gura inclestata din Sibiu…cata fatarnicie, asa e? Oricum, apreciez interventia ta si-ti spun ca sunt convins de nevinovatia presedintei PMP…timpul imi va da dreptate!

  21. Tare comentariul ! bravo Ciutacule. Personal ma bucur ca i-a venit randul acestei tupeiste fara margini numita Udrea,si sper sa urmeze si “regina” , dar comentariul e bestial.

  22. Bravo Victore, scurt si la obiect! Imi aduc aminte de acel Kill Bill al politicii romanesti…
    Acum nu mai face doi bani!

  23. Te iubesc pentru cât esti de genial! Eu te iert pentru ca ESTI CEL MAI BUN! Te admir

  24. Domnule Ciutacu, jos palaria! Sunteti un adevarat barbat, ati spus cel mai mare adevar citit vrodata de la vreun jurnalist.
    Cu totii se dau sfinti, mai ales presa care stim cum isi castiga banii si de la cine. Cred ca anumite trusturi d epresa sunt mai penale decat Cocos etc. Stiti si dv la fel de bine.
    Nu cred nimic din ceea ce ii pun in carca Elenei Udrea. Ce barbat vine acasa seara sa se laude sotiei ca a luat mita, ca a mituit, mai ales stind-o in politica? Cocos nu era prost, nu si-a implicat nevasta prin tacere. Nu i-a spus nimic ca sa nu o faca complice. Ca daca Udrea stia ceva pariu ca-l lasa din secunda doi.
    Cocos daca-i barbat pana la capt, sa spuna clar daca el ii spunea ceva Elenei Udrea si sa dovedeasca asta.
    Nu este corect ca ea sa incaseze atatia “pumni”, mai ceva ca un sac de box. O singura femeie data naiba de puternica impotriva unui sistem corupt, oare nu-i prea mult d-le Ciutacu? Eu o admir acum mai mult ca alte data, deoarece nu sunt misogin si cand vad o femeie ca ea o apreciez.
    Nu-i genul sa accepte in jururl ei mizerii daramite sa si profite de foloase.
    Inca o data d-le Ciutacu, aveti toata aprecierea mea!

  25. Grozav cum au sărit doamnele centuriste din televizoare, ca şoarecii din pătul, dându-se împușcate în picioruș și în buziță când citeau, http://www.ciutacu.ro. Dar cum a citit buză de iepure de la Irealitatea, Sugeți-o din picioare, necitind “Sugeți-o “, a fost orgasmic.:))

  26. Ce făcuși,Victore?Au luat foc mimozele!Cum adică,ei n-au supt-o decît prin batistă.Și,la școala unde au învățat ei s-o sugă,prin batistă nu se pune.
    Ultima idee creață,e că Ponta e pe mînă cu udrea și că demult făceau și dregeau împreună,de parcă a fost consiliera lui,nu a lui Băse.
    Acuma,de ce au simțit nevoia să facă același spectacol ca la arestarea lui Bica,ține de heirupism.Nu putem să facem nimic fară să ne exhibăm puterea de moment cu care,gata hotărîm moartea sau viața cuiva!
    Se clatină statul de drept?
    După mine,e un eșec al serviciilor mai vechi sau mai reformate,care au trimis peste tot ofițeri acoperiți de calitate îndoielnică.Să ajungă miniștri unii acoperiți care n-au citit nici măcar “Capra cu trei iezi”,dă-o-n fasole!Că-i tare-n clanță,că are tupeu,că a avut sînge-n păsărică să bage vastu-n caraiman cu niște scheme de căcat,dar totuși nu o împingi char la nivelul ăsta.A facut școala de borfete a lui Gușă cu Laura Andreșan,dar unii s-au gîndit,cu organul cred,să o deturneze de la meseria inițială,dar prea sus a ajuns,băi nene!
    Tic,tac,tic,tac!Să tac,sau să nu tac?

  27. Dl. Ciutacu sa ne spuna un singur nume de jurnalist, “facator de opinie”, ONGist, etc etc, care sa fi manifestat simpatie vreodata fata de Nuti.
    … de fapt pridnem ocazia si ne rafuim cu aia ai lui Base… antena 3 style

  28. In nemernicia mea , parcurgand acest text , mentalul meu a ramas cu aceasta imagine superba cu yesmanii “pupând-o apăsat în curul apetisant” . Si dintr-o data favorita brandurilor exclusiviste a revenit pe pamant la DNA-ul nostru cel de toate zilele .

  29. SĂ O ÎNCURAJAM SA SPUNA TOT,DESPRE TOTI SI TOATE ! ZÄU,!AVEM ATÂTA NEVOIE DE ADEVAR SI DREPTATE IN HAOSUL CREAT TOT DE GASCA “P.D.L”CEI APROPIATI EI SA-SI SCRIE MARUNT SI AMANUNTIT MEMORIILE,PENTRU BINELE LOR !AM SA PORT O ADMIRATIE DEOSEBITA FATA DE AUTORITATI DACA LE CONFISCA AVERILE!(in mod legal)

  30. @cezar (cu acceptul domnului Ciutacu sa fac o întrebare comentatorului):
    Pai, când madama respectiva a încasat din 2007 pana acu’ doar 133 000 euro (echivalent), dar în ultima declarație de avere îi apar “doar” fo’ 10 meleoane, asta nu mai e antena3 style (ce sa zici și tu, ca doar asta e și placa madamei, cu antena care e rea cu ea și cu Base), ci e o boala a dracului de rea, contagioasă pentru toți parveniții ăștia/parvenitele astea, e jaf pe față din banul public (dat și de mine).

    Boală de care un pic de convalescență la brutărie te mai poate vindeca. Nu de tot, având în vedere ca rămășițe lăsate în Dubai de Cocos or mai fi. Și tre’ și alea recuperate cândva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.