Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Are U ready? Let’s party!

Similar Posts

76 thoughts on “Are U ready? Let’s party!

  1. Domnul Victor Ciutacu tocmai ce a facut-o europarlamentar pe EBA care ar trebui sa multumeasca si celorlalte Antene pentru treaba cea buna de doi ani incoace:)

  2. @ Victor
    Putem sa speram si noi, din partea ta, la o analiza (obiectiva) a prestatiei din aceasta seara a invitatei?

  3. voi pleca din casa lu’ tata mireasa-am citat din eba
    m-as fi dus de nas, daca era sa fie cu hrebenciuc-am citat din v. ciutacu
    no comment-am citat

  4. @ ruxi
    “Domnul Victor Ciutacu tocmai ce a facut-o europarlamentar pe EBA care ar trebui sa multumeasca si celorlalte Antene pentru treaba cea buna de doi ani incoace:)”

    adica sa inteleg ca daca ciutacu nu s-a purtat ca un salbatic, ca un mircea badea insetat de sange, devine “vinovatul moral” al potentialei accederi a odraslei presedintelui in parlamentul european?
    pai draga ruxi, din logica asta ar reiesi ca daca jurnalistul nu-i ia gatul odraslei si aceasta este lasat sa se desfasoare, puncteaza electoral (adica are prezenta si discurs)…
    aaa, si mai inteleg un lucru ca, incepand de azi, in parlament, la cotroceni sau pe alt post important ajunge cineva vrea ciutacu…
    bravos victore si ruxi draga tocmai ce m-ai luminat ca dupa parerea ta jurnalistii sunt numai buni doar pe post de calai cu barda in mana…
    aaa, sa nu uit: eu unul nu votez eba… dar m-am saturat ca toate discutiile politice din tara asta a unor impotenti sa inceapa cu basescu si familia lui: “basescu e vampir”, “fetele sunt zmei” etc
    nu credeti ca pt a-l trkmite pe base si ai lui in istorie tre sa ne convinga altii ca ei pot face ceva pt tara asta? sau ne-am invatat, ca la revolutie, ca puterea nu se ia prin vot si relatia cu cetateanul ci prin executie?

  5. Victore, presupun ca te-ai lecuit sa o mai inviti vreodata in emisiune. Cred ca te-ai facut cu o durere crancena de cap si poate si deranjat la stomac, deoarece a trebuit sa faci eforturi uriase ca sa nu izbucnesti in urlete.
    D-soara – frunte’ngusta nu este decat o mare impostoare si tupeista. Ca si ta’su.
    Am rezistat pana la 21:30 dupa care te-am parasit in favoarea Sintezei.

  6. N-a observat nimeni placerea de a se VICTIMIZA a basestilor?! Pacat ca prinde la pulime!

    Mi-a placut cum a adus-o (geniul) Ciutacu unde a vrut el
    “- Pai deci, taica-tu te-a angajat la Luxten?!
    – Da, ce… nu-i normal?”

  7. ma man, clipul asta e facut (atentie domnu ciutacu) pe, pe… autostradaaaaa… :)) ce vrei mai tare de-atat? :)) nu zici ca taticu’ era dom’ ministru la transporturi? :))

  8. @Daniel,
    Imi pare rau ca n-ai inteles ce am vrut sa spun. Chiar daca “sarea la jugulara fetei” TOT o facea europarlamentar !
    Iar jurnalistii “calai cu barda in mana” sau nu au uneori si o astfel de influenta mai ales ca in Romania “victima” iese castigata din razboiul mediatic. Faptul ca a fost invitata la o emisiune serioasa din trustul mogulului “dusman” i-a marit sansele pentru ca i s-a acordat un credit poate nemeritat!

  9. De ce se spune:” Dai Doamne Romanului Mintea cea de pe Urma !!!”. Ehhh ca sa devina un INTELECTUAL!! Dar multi care scriu prin presa sau pe bloguri, comentarii chiar daca or fi intelectuali nu prea se vede. Nu se vede… pentru ca nu folosesc intelectul ( MINTEA ), adica gindirea sau mai bine zis instinctul nativ al Romanului. Eu i-as intreba si i-as ruga sa foloseasca intelectul cind dau raspunsul ” Copiilor lor nu le-ar aranja o viata mai buna??? ” Uni pot altii nu, dar toti au cred aceeasi dorinta. Hai sa lasam invidia si sa invatam odata, sa nu ne mai uitam in curtea vecinului. Ne-ar scutii de multe emotii si am fi mai linistiti. Sa auzim numai de bine !!!

  10. @Camill:
    Mai Camill, nu este vorba de nici o invidie :))! Asta ai inteles tu? Poate ca si tie, ca si noua, ti-ar trebui “mintea cea de pe urma”! Nu faptul ca lucreaza la Luxten pe ‘jdemii de ieuro (desi pare ca nu ar avea multe competente) deranjeaza, ci faptul ca a negat VEHEMENT ca ta’su (primar pe vremea respectiva) ar avea vreo legatura cu angajarea ei!!
    Am observat ca atunci cand se vorbeste “de rau” de cele doua Elene (Basescu si Udrea), singurul argument in “favoarea” lor, adus de “fanii” Elenelor, este faptul ca, vezi Doamne, criticii sunt de fapt invidiosi pe “succesurile” lor! Oameni buni, opritiva dracu’ cu prostiile astea, ca ma dor creerii capului 🙂 ! Nu este nici dracu’ invidios, suntem doar revoltati pe promovarea incompetentei la rang ministerial si mai nou, europarlamentar!

  11. @SkyNet: BA DAAA!! A fost cel mai reusit moment din emisiune,felicitarile mele le-am postat deja pe cealalta pagina:d
    @Victor: Multumesc ca ai postat emisiunea si am putut sa o urmaresc in intregime.
    P.S Cred ca tu si Nichita aveti prea multi telespectatori in comun (am ajuns la aceasta concluzie citind comentariile de pe cealalta pagina in care sunt foarte multi ‘dezamagiti’ de prestatia ta!) Oare ce denota asta depre mentalitatea si (in)cultura din tarisoara noastra draga?

  12. Domnule Ciutacu,
    Eba a fost ok. Si Dvs.Nu am crezut vreodata ca o sa o privesc din alt unghi. La Vorbe Grele a fost o tanara sincera, un picut timida, s-a adresat tuituror (maica-mea sigur o va vota pentru ca spus ca din casa parinteasca pleaca doar mireasa), s-a adresat tuturor categoriilor de votanti. Probabil ca mult, mai multe voturi ar fi primit daca nu ar fi chemat-o Basescu.A fost, de departe, una din emisiunile electorale foarte bune. Nefiind inca in gasca de prieteni pe care o aveti, citindu-va zilnic, dar necomentand niciodata, nu indraznesc mai mult. Va doresc succes!

  13. Pingback: Twitted by ZeList
  14. Domnule Ciutacu, ati fost penibil!! Ce fel de interviu a fost asta ??? Birfa, birfa, si refulari ale relatiei dumitale cu Basescu !! Care va sa zica i-ai demonstrat imparatului ca, desi, ai avut capul ficasi in mina nu l-ati rostogolit; bravos, halal ziaristica cu “miinile curate”. Eu credeam, ca un ziarist are constiinta datoriei primare fata de publicul care ii plateste indirect salariul, nu de relatiile lui mondene si sadisfacerea unei vanitati exagerate.Ce Dumnezeu trebuia dumneata sa faci si ce ai facut ?? Dumneata aveai in fata o impostoare care, daca va fi aleasa, acum si cu ajutorul dumitale, va face de ris natia romana la cel mai inalt for european. Nu am nici un dubiu, ca stiai foarte bine cite parale face “intelectuala”! Si in loc s-o intrebi un set de intrebari unde cunostintele sa primeze, dumneata bati cimpii cu birfe fara nici o relevanta fata de pozitia politica, pentru care “conspiratia PDL” o pregateste pe ametita de progenitura prezidentiala. De ce domnule Ciutacu ai ocolit intrebarile care in mod precis ar fi descalificat-o de la orice exercitiu intelectual ?? Parvenita asta a facut scoala in America unde marihuana este legala pe campusurile universitare, cita stupiditate si ignoranta!! Marihuana este interzisa in US, domnisoara habar nu are pe ce lume este si dumneata o ajuti sa para o individa normala, o candidata ca alti candidati. Cea ca ati facut cu acest interviu este o RUSINE, fata de imaginea de ziarist independent si “liber schimbist” pe care v-ati afisat-o anterior acestui episod.Nu gasesc decit doua posibile explicatii pentru ticalosia aceasta de interviu :1.Ori mogulul a schimbat foaia si ati facut acest interviul la ordin. Ori 2. Vi s-a urcat la cap popularitatea si ati inceput sa va faceti,din emisiune, propria sectie de “public relations” in societate, ignorind total datoria dumneavoastra de ziarist fata de publicul care va urmareste. In ambele situatii este o imposibil de scuzat cea ce ati facut!! Nu cred ca daca v-ati pune cenusa in cap si ati recunoaste eroarea , acea fisura de incredere care s-a strecurat in mintea publicului se va sterge vreodata. Va doresc o noapte buna, numai cu cimpii verzi si fara cosmaruri !!

  15. Salut Citacu-le,
    o intrebare as avea si eu in legatura cu acest videoclip.. In ce tara s-a filmat partile pe autostrada? Ca nenea base, care este si tacsu’ nu a facut in romanica nici cat apare in videoclip.
    Tot respectu’ ..

  16. Nu e momentul sa vorbim despre marihuana(legala sau nu),nu e momentul sa vorbim de ce unor oameni bolnavi li se taie dreptul la asistentza,chiar daca ea se numeste dependenta de droguri,nu e momentul sa vorbim despre prostitutie,nu e momentul sa vorbim despre camatarie.Intr-adevar,dar noi, ne pricepem asa de bine ,sa amanam totul pe ultima secunda!Ati pus doar o intrebare!De ce aceeasi intrebare alti “fatuci” nu o pun .?pentru toti candidatii la bani !Ne incurcam in Nabuci,Kasakstani,Baneasa,salarii50%,pensii duble si,evident,protectia mediului(unde oricum sunt toti in afara subiectelor).As fi curioasa cum ar raspunde toti ceilalti “candidati pudibonzi” la aceleasi 3 intrebari!

  17. Oare crin antonescu se considera un model atunci cand devine misogin?E profesor,parca!Limbajul lasa de dorit.

  18. Domnule,asta se numeste publicitate mascata,pe cine credeti dumneavoastra ca mai puteti prostii.

  19. @codru: dupa cum scrieti, nici nu cred ca-i nevoie sa incerc s-o fac

  20. Victor, dupa cum vezi, e greu sa arati lumii toate fatetele! Comentariile de aici se incadreaza perfect in motto-ul de pe blogul meu: ”Meseria de gazetar nu e din cele mai usoare. Lumea e invatata sa te incadreze al cui esti – sau, vorba lui Caragiale – cu cine votezi. Ca nu esti al nimanui, decat al lui Dumnezeu si al constiintei tale, asta nu poate intelege nimeni”.

    Nae Ionescu/ Ziarul Curentul, 16 nov. 1929

  21. am vazut videoclipu asta cu mult timp in urma si nu mi-a trecut nici cea mai mica idee prin cap c-o s-o mai vad pe fatuca aia din nou… ei bine surprize surprize

  22. Genial!!! Nu videoclipul, ci postarea lui aici. Multi critica, insa aceasta este realitatea. Nu poti pretinde ca totul e normal, asa cum fac multi mai sus .. ei si ce? ce daca? …. domnilor haideti sa fim seriosi….Haideti sa vedem exact ce trebuie vazut. Am o varsta apropiata de cea pe care o are domnisoara EBa si uneori imi este mie jena de jena ei. Sunt foarte multi oameni timizi, dar oameni de valoare. Sunt tineri geniali care se ascund de media pentru a putea continua sa studieze, sa produca, sa se si sa ne imbogateasca spiritual. Pana si printii coroanei britanice isi asteapta timpul, chiar daca au mai avut iesiri in decor. Au fost invatati sa astepte. Nu pot sa accept ca o astfel de persoana sa reprezinte Romania fara macar sa spun: eu nu sunt de acord. Aaa… ca va trebui sa acceptam pentru ca asa vreaaa .. bun, asta e alta discutie. Felicitari pentru interviu!

  23. Sper sa fie mai calma in Parlamentul European! Oricum foarte slab videoclip… storyline inexistent/fara sens. Poate pe viitor isi pune centura de siguranta si casca de protectie 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.