Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Are U ready? Let’s party!

Similar Posts

76 thoughts on “Are U ready? Let’s party!

  1. OK, pune-i-o ca sa te linistesti, dar apoi scuteste-ne de ea, bine? Chiar nu iti dai seama Victore ca situtia e mult prea de kkt ca sa iti poti permite sa faci pe deontologu’? Te rog mult reflecteaza la rece la ce v-a spus Bogdan Teodorescu luni la Sinteza Zilei.

  2. Nu-i nimic de comentat aici! Ce legatura are un videoclip muzical cu celelalte treburi?

  3. @Draghi Puterity: in mod normal, iti luai viteza instantaneu. azi am o zi buna.

  4. In clipuri isi mascheaza cel mai bine gramatica la purtator pentru ca tace profund

  5. ii recomand portul centurii nu numai la volan, ci mai ales in viitorul apropiat, cind “tata” n-o sa mai fie numero uno, cit despre casca la ce bun ca n-are ce sa protejeze

  6. mda. La nivelul de cultura al generatiei pentru care Academia Romana a modificat gramatica, in sensul eliminarii cratimei pentru scriere cursiva pe mess, prinde. In rest, eu am prins numai mesaje negative cu clipul asta. Ca e cu viata ok dar nu-mi transmite decat ca poti sparge tot prin casa, ca poti accelera pe autostrada si sa ai un accident, si … cam asa se ajunge in PE. Dumnezeu sa ne ajute ca altcineva mi-e teama ca nu mai e

  7. Peste tot numai Elene.Ce dracu sintem republica Elena si noi nu stim???

  8. Penibil. Cum adică ştie să-şi facă imagine?
    Ce să zic… O coajă de portocală chiar nu-mi ţine de foame. Substanţă zero, şi-n reclamele electorale făcute pentru votangii proşti şi-n clipul marelui band rock autohton cu mesaj de tută cântăciosă. Tata şi fiica – acelaşi aluat – vorbesc cu multă importanţă despre axe strategice imaginare şi alte probleme inexistente sau artificiale.
    PS: Faza aia penibilă cu Dunărea îmi aduce aminte de un banc pe care prefer să nu-l spun fiindcă intră la categoria limbaj licenţios şi oricum e mult mai potrivit pentru ministrul turismului.

  9. aaaaa … si mi-am adus aminte de faza cu gunoiul in piscina :))) … ce o zice Bucurenci cand o sa vada clipul??? asta e o mare intrebare … de mediu evident 🙂

  10. Buna seara d-le Ciutacu,

    Va doresc o emisiune cu multa audienta! sper sa fie TOTAL edificatoare pentru noi(si
    banuiti ce vreau sa spun)!

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  11. @Velisar Iancu
    Cum nu există nici cuvântul logg nu văd de ce ar exista cuvântul blogg decât dacă e o greşeală, ceea ce mi se întâmplă şi mie des aşa că nu vă condamn în cazul acesta din urmă.

  12. Poate ne explica “donsoara” de ce considera ca binevenit votul obligatoriu !…

    “Eu sunt de acord cu votul obligatoriu, dar societatea nu este pregătită în prezent pentru asta. Cred că peste patru sau opt ani, ar fi binevenit un astfel de sistem şi în România, pentru că, în Grecia, votul este obligatoriu, iar în Republica Moldova, cetăţenii moldoveni se luptă să îşi obţină cetăţenia ca să voteze, iar tinerii din România nu vor să îşi exercite dreptul de a vota”.

  13. Vreau sa spun ca este o invazie de PDL-isti pe antene. Sigur, daca platesc bine este ok, dar interesul ala maretz unde-o fi? Iata,va ofer stiri din (Piatra)Neamt, deloc cronologic:
    1) pe 22.05 soseste EBA in judet, avand in program urmatoarele: la orele… va fi intampinata de primarul de Tg Neamt, care o va insoti la cetatea Neamtului, reabilitata cu bfomduri europene. La orele… va fi intampinata de primarul de P. Neamt, care o va insoti in telegondola, ca sa vada orasul de sus, apoi EBA va fi in mijlocul tinerilor la concertul din strand (concert Voltaj si DJ Project). Sursa – Ziarul Ceahlaul. Pe banii cui?
    2)EBA este “prezenta” pe afise electorale(panouri 4×3 metri, cuburi publicitare) in proportie 50;50 cu PDL(orasul e impanzit cu ele. Normal, in criza asta…)Pe banii cui?
    3)Ministerul Turismului va aloca 100 miliarde lei vechi proiectelor Cozla si Pietricica (Jurnalul National stie). sursa:ziarul Ceahlaul.
    4) Taxa pt locul de parcare pt 2009 a crescut cu 50%. Sursa: buzunarul propriu.
    S-ar putea ca toate sa aiba un numitor comun…

  14. salutari din cimpina!
    misto rau emisiunea de aseara (miercuri) de la gidea… si pt ca liverpool nu era in finala (bine, n-a fost nici in semifinala, dar asta e un lat subiect), m-am uitat pe a3… super!
    si…. mai sint 45 de min pina la elena basescu… ma uit, dar ramin la parerea ca daca vrem sa facem econmie la buget, ar trebui ca parlamentarii sa lucreze benevol, iar la consilierii locali chiar trebuie sa renuntam dracu’ odata!
    pa!

  15. Multa ipocrizie! Foarte multa! Noi toti subscriem tuturor lucrurilor spuse de oamenii astia: Ciutacu, Badea, Gadea, Stan, Teodorescu, etc.
    Dar oare, ce o impiedica pe baseasca sa fie parlamentar european si sa ne rada in nas? Oare ce a impedicat-o pe udrea sa fie ministresa? Oare ce-l impiedica pe basescu sa faca ce vrea si sa fie din nou presedinte?
    Oare ce-l va putea impiedica pe basescu sa devina prim-ministru si sa-l puna pe boc presedinte, asa ca vrea el?
    Tot ce facem “noi poporul” este un mare rahat. Cum ii spijinim pe oamenii astia? Ceva efectiv facem? Tara nu are nici o pornire impotriva mafiei statului.
    Suntem ca in treaba aia cu alimentele: ne plangem si criticam faptul ca nu e sanatoasa coca-cola, dar continuam sa o consumam in cantitati uriase. Facem noi ceva sa oprim lucrurile care nu ne plac?
    Tinerii straini din strainatate fac un site si incearca sa faca ceva. Cititi cate ceva pe “www.fight4romania.com”

  16. No, şi pe mine m-a uimit prezenţa junioresei la Vorbe grele, dar cred c-o să ne distrăm, Draghi!
    Eu una am început… AMR-ul, de emoţie! He, he, he. Eu cred că domnul Ciutacu s-a gândit că merităm o seară de divertisment, în ton cu ceea ce se întâmplă la Antena 2…

  17. Nu cred ca poate fi Basescu pentru PDL, ceea ce este Iliescu pentru PSD, dat fiind ca PETRE ROMAN a creeat PD, care e, de fapt, PDL.
    Si da, ea este o catastrofa.
    Mi-e scarba…de ce aud.

  18. n-am auzit eu bine sau chiar a zis : “Toti pentru unii,unii pentru toti ” ?

  19. de ce trebuie sa umblati cu manusi cu domnisoara? (nu mai intreb de ce o invitati) Pentru ca e un ‘copil timid’? Pentru ca e copilul lui tata si vreti sa pozati in ‘nepartinitor'(eu am ce am cu tac-tu, tu esti ok! – nu, nu e ok deloc)? cine promoveaza produsele nepotismului si coruptiei nu e nepartinitor, e complice, cu orice cintar ati masura.

  20. Doamne-ajuta sa nu intre in Parlamentul European. N-am mai vazut asa sclifoseala si atata mediocritate sub acoperire. De fapt, daca tot ne chinuim cu ea sa caute experienta si sa nu mai faca erori flagrante de gramtica, pana la urma va reusi. Deci hai sa nu-i mai facem mana, sa se duca repejor acolo unde merita. La scoala, la munca de jos, nu acolo unde se arunca cu bani.

  21. Auzi mai, desteapto, in 5 ani de facultate tehnica, la care am intrat in 1987, nici unuia dintre zecile mele de colegi nu i s-a spart, vreodata, vreun vas de sange la ochi. Si asta cu toate ca aveam de invatat zeci de foi numai la un examen din 4-5.

    Jegoaso, tu ai obosit in Bamboo, nu in campanie! Si tu si tac-tu ne credeti cretini pe toti!

    Si nu mai abuza atat de apelantul “Victor”, ca nu facurati armata impreuna!

  22. Nicu Ceausescu nu poate fi comparat cu biata semianalfabeta. De ce? Pentru ca era mult peste ea. Hai sa fim seriosi!

  23. Că e Nuţica penibilă nu mă mir, dar să tot repetaţi cât o simpatizaţi… e de-a dreptul… nu găsesc un eufemism acum şi mă abţin!
    Oare cât de “intelectuală” să fii ca să spui atâtea cretinisme? Dumnezeule!
    intelect – gândire, judecată, minte, raţiune, spirit;
    Intelectual – cerebral, mintal, raţional, spiritual. (definiţii dicţionar)
    Nu cred că e cazul d-ei! Nu scrie nicăieri că un deţinător de diplomă de licenţă (îndeosebi cel de bani gata) are aceste calităţi…
    Fugiţi de aici cu vrăjelile voastre! Asta ne interesează pe noi, să ştim ceea ce deja se ştie?
    M-aşteptam să aflu dacă ştie măcar ce înseamnă UE…
    Plictisitor, domnule Ciutacu şi dezamăgitor!

  24. Am aflat sursa banilor pt EBA la Piatra Neamt: fan club-ul!!!

  25. Pana si Dumnezeu a incercat sa-l intarzie pe pacatosul Basescu sa ajunga la muntele Atos. Poate vrea sa se roage pentru reusita junei la europarlamentare.Poate vrea sa se roage sa-l mantuiasca cel de sus pentru relele ce le face pe acest pamant. Poate vrea sa-i invete pe preoti cum sa traiasca bine.Sa-i dea Dumnezeu gandul cel bun.

  26. domnule ciutacu nu o mai chinuiti pe fata asta elena basescu .lasati-o domnule ca nu stie sa vb . cine a mintit-o pe ea ca va merge in parlm. european

  27. Fara nici o suparare, am urmarit emisiunea ta din aceasta seara cu foarte multa atentie si am ajuns la o concluzie ireversibila: EBA E VAI MAMA EI! DACA ASEMENEA OAMENI NE VA REPREZENTA IN EUROPA, VOI EMIGRA DIN ROMANIA!
    SA MOARA NUTI DACA MINT!

  28. Oooo, nicio grija, si-nca ce gandim!

    “Ca SI independent” este o maltratare a limbii romane. Ca nu se compara nimic.

  29. Am urmărit emisiunea, şi văd că s-a ţinut tare. Nu prea a clacat. Deci, să-i urăm succes!(?) Mi-a plăcut asta cu nemulţumirea unor membri PD-L cum că ar fura voturi portocalii, şi răspunsul sec: “Asta e problema dumnealor”! Şi faptul că e convinsă că-i pe propriile picioare… Dacă crede asta, şi nu şite adevărul, să nu dăm vina pe ea!

  30. Elena Basescu este o fata frumoasa si buna dar in politica nu cred ca are ce cauta. Pe mine, o fata fara facultate… nu m-a convins. Este slaba in acest domeniu si nu inteleg de ce ea zice: “Ia atitudine!” cand ea, daca se duce la PE nu va lua nici o atitudine din cate mi-am dat seama. Nici nu cred ca ma duc la vot, oare toti tinerii politicieni or fi asa? 🙁

  31. SURSA OFICIALA: Ordin de la Zeus: 1o% dintre organizatiile PD-L puternice din fiecare judet, TREBUIE S-O SCOATA PE EBA LA 10%!
    Stiu foarte sigur, cel putin la organizatia PD-L Buzau, unde presedinte este tov. Cezar Preda!
    INDEPENDENTA DOMNISOARA BASESCU ELENA!!!
    ASTIA CHIAR ISI BAT JOC DE NOI?!

  32. 1 penibil nu pentru ca nu ai “transat-o”, din punctul asta de vedere te ai purtat ca un barbat adevarat. dar cum poti sa spui ca nu ai zis niciodata nimic referitor la salariul ei mare?! admitand ca e asa, numai faptul ca ai participat la emisiunile cu gadea, badea, stan, tudor si, dupa plecarea lui cristoiu, cu alt disperat, teodorescu,emisiuni in care se dezbatea cu spor salariul si averea domnisoarei basescu, trebuia sa te impiedice sa i pui intrebarea “am zis eu ceva vreodata de salariul tau?”
    2. banuiesc ca ti ai dat foc la valiza. ce parere are seful tau gadea despre aceasta discutie amicala? numai ratingul te mai poate salva. banuiesc ca a fost urias. pe bune de data asta. dar in orice caz cred ca admiratoarele tale de pe blog, antibasesciene convinse, se simt tradate.
    3. cand i-a luat interviu mandruta i-ati sarit toti in cap ca “a fost interviu aranjat” ca “a primit bani” si altele. acum tu cu ce te deosebesti de mandruta?
    pe bune, in seara asta mi ai devenit simpatic, chiar asa penibil cum ai fost pe alocuri. vorba unui celebru personaj: “sunteti simpatici fir ati ai dracu”.

  33. nu rîdeţ bă , nu rîdeţ , că nu măi e de rîs !e groasă , şi cam stă să ne intre-n cur ! sîntem cam ca şi futuţ , vă zîc io ! că nu numa asta-i tută , ci cam toţ şi toate , şi ete-aşa cică n-ai de une alege , şi cum doar ei (ele) îs , treaba-i oablă ! bă , da di ce n-or vrea ei să pună pe buletinele de vot şi o căsuţă cu “nici unu, poate altu’ ” , că să vedeţ atunci ce măi oichi ar beli măimarii ţării la aflarea rezultatului !…haida bă să ne cerem căsuţa ! poate ne ajută şi gazda , de io plăcea ce zîsăi .

  34. Elena Basescu a picat testul “Europa stiu despre ce vorbesc”, dar este un politician bun.
    Problema mea este ca am nevoie de oameni capabili si profesionisti. Multumesc pentru intrebari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.