Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Arc peste timp: exterminarea grasului

Arc peste timp: exterminarea grasului

 

Holocaustul a debutat, pe palierul propagandei media, prin declararea evreului drept dăunătorul gras care se hrăneşte hulpav prin împilarea germanului care munceşte. Am văzut recent astfel de mostre de creativitate facsistă la Muzeul Holocaustului. În România anului 2010, duşmanul poporului a fost decretat, generic, bugetarul, indiferent dacă el e funcţionar, medic sau profesor. El este grasul, pe care-l ţine în spate slabul, adică orice angajat în domeniul privat. În lagăre, primii exterminaţi erau bătrânii, femeile şi copiii. Peste 65 de ani (mâine-i 9 mai), arc peste timp, se umblă fără milă, extinzându-se cercul graşilor, la veniturile bătrânilor, copiilor şi handicapaţilor. Faceţi-mă nebun sau bolnav de comparatită, dar continui să susţin că, în interiorul UE şi (mai ales) pe baza complicităţii ei şi a SUA, se trudeşte asiduu la construcţia unui nou tip de fascism, adecvat zilelor demente pe care le trăim.

P.S. Orice comentariu care incită la ură de (indiferent de) rasă ajunge-n spam.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

155 thoughts on “Arc peste timp: exterminarea grasului

  1. Infricosatoarea dreptatea pe care o ai. In ciuda faptului ca ni se serveste argumentul ca nu mai sunt posibile grozaviile din trecut, totul, dar totul, duce in exact acea directie. Trebuie sa fii orb, sau doar prost, sau sa te cheme Videanu, Berceanu, Udrea ca sa nu iti tremure pana si desuurile carpite stangaci.

    Modul ticalos in care toata lumea vrea sa faca bine, mai ales daca poate sa ajunga si stire tv, arata cancerul care evolueaza galopant. Toata lumea se repede sa “trateze”, desi, mai ales cei care se baga in fata nu sunt nici macar niste vraci inchipuiti. Nu! Din disperarea de a-si amana sfarsitul, mai naivii care asteapta sa fie salvati, se vor oferi pe post de carne de tun.
    Nu se inventeaza mai nimic. Doar se repeta, putin altfel!

  2. Vai de mine, ce radical sunteti! Ce sintagma urata ati folosit:”exterminarea grasului”!Sper ca nu ati facut parte din comisia care a decis cumpararea patentului pentru “Zyklon B”!

  3. istoria este la fel de grea ca si matematica[iarta-mi comparatia spusa tie unui inginer]si cred ca multi precum ………..nu le mai scriu numele,erau undeva cand se vorbea de ea

  4. Ai fost genial. Prima data scrii “primii exterminaţi erau bătrânii, femeile şi copiii.”, apoi “[…] la veniturile bătrânilor, copiilor şi handicapaţilor.”. 🙂

  5. @creeps: astia inca n-au decretat femeile dusmani de clasa. e timp
    @I.I: nici de gluma nu-i buna tampenia pe care ai scris-o!

  6. d-le Ciutacu,nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine,da’ eu inca de anu’ trecut am scris de mai multe ori ca statul nostru de drept seamana mult cu un stat fascist. oricum,efectele capitalismului & democratiei noastre sunt similare cu cele ale fascismului. …

  7. Cu fascismul ai dreptate. Sistemul corporatist e in esentza in sistem fascist. E clar de ce vor sa dea in cap IMM-urilor, care sunt mai “democratice”.

  8. e bine sa ne cunoastem istoria ca sa invatam din greseli…care greseli ?ca n-am avut noi suntem fruntea Europei,tradatori n-am fost,salarii decente,pensii (nesimtite??)decente avem ??Stai ca vine vara sa vezi ce incapfestivalulire pe banda rulanta de zici ca suntem intr-o fiesta totala…Spania-i minciuna !

  9. Neofascism e exagerat . Neoimperialism mai degraba . Si in imperialismul originar cei din colonii erau caracterizati doar prin utilitatea lor sociala (capacitatea de a contribui la plus-valoarea generala , atat a coloniei , cat – mai ales – a metropolei) . Pe cei “inutili” nu-i omoara nimeni , dar nici nu li se ofera multe sperante de viata (sau mai degraba sunt “indrumati” sa-si doreasca moartea) .
    La fel ca in vechiul imperialism si in acesta nou elitele societatilor colonizate sunt asimilate de metropola (mai demult prin studii efectuate in metropola , acum prin efectul globalizarii , vizibil si in cultura si civilizatie) in asa fel incat sa se simta ca apartinand nu coloniei in care s-au nascut , ci metropolei care i-a format . In felul acesta , exploatatii din colonii nu se vor organiza niciodata pentru a carti impotriva abuzurilor metropolei . O vor face doar disparat si usor de contracarat .
    Nu-mi place scenarita , in general nu cred in scenarii , mai ales in cele fanteziste . Intr-un scenariu ca cel de sus as putea sa cred , mai ales de cand stiu cum “cele 7 surori” , marile companii petroliere , teoretic concurente , si-au impartit energia lumii . Trist insa este ca pozitia noastra , de membrii UE si NATO , ne-ar putea plasa daca nu in zona metropolei , macar in cea a unei colonii privilegiate (a unui dominion , ca sa folosesc terminologia imperiala britanica) . Din pacate , coruptia , abulia si politica antinationala a politicienilor nostri (demni reprezentanti ai poporului , nu voi inceta sa o spun) s-ar putea sa ne arunce in zona coloniilor cel mai crunt exploatate (procesul e posibil sa fi inceput deja) .

  10. Spre deosebire de “evreii hulpavi vs germanii cuminti”, noi TOTI depindem de acesti grasi inchipuiti ai lui Basescu, iar aberatia asta ne afecteaza in aceeasi masura pe absolut toti! Prin asta loveste si in sectorul privat big time!Ca sa nu amintim si de medicina sau invatamant unde situatia este deja tragica.

    Pun pariu ca Baselu’ are un tablou cu Hitler deasupra patului, avand astfel sansa sa il vada…mereu (daca intelegeti ce vreau sa spun). Ar trebui sa ii spuna cineva astuia sa renunte sa mai viseze caci dictatura a fost treaba oamenilor DESTEPTI.

  11. Da, corect, suntem condusi de niste fascisti, au baieti astia o ideologie nazista, ce mare surpriza.

  12. cred ca ai dreptate.n-au venit “comunistii” dar avem fascisti in toata regula.

  13. imi aduc aminte cum tovarasul Basescu,dand dovada de-o vitejie iesita din comun,a condamnat comunismul. dac-ar fi sa facem bilantul celor 20 de ani de politica romaneasca,la ce concluzie am ajunge? care este marile realizari???!!! Romania este o tara subdezvoltata,fara industrie,fara agricultura,fara infrastructura,fara turism,fara invatamant,fara sanatate,fara elite,fara nimic. am tot auzit expresia “cacer social”… este foarte adevarata! toate aceste realizari nu poate fi puse la categoria “crime impotriva umanitatii”? aceste realizari nu trebuiesc condamnate in Parlamentul Romaniei? cine raspunde pt. ele? consecintele trebuie sa le suportam noi,fraierii. dar le meritam. faptul ca suntem fraieri nu ne scuza.

  14. Victore, in tara lui pixel si a protectorului de comunisti – el pilonul de la Anver – si in tara unde “sa moara toti cainii maidanezi!”, nu cred ca poti cere educatie politica, sociala, culturala sau de orice alt fel. Ceea ce e mai dureros pentru mine si stiu ca sunt si altii in aceeasi situatie e ca, desi incerc mereu sa urmez un fir logic si de bun simt al evenimentelor si gandirii, de fiecare data “anticomunistii si mineriade” gasesc un subterfugiu ca sa iasa ei, de fapt, ca fiind subjugati de moguliade si platitii de patroni si ca de fapt nu au cu cine, nu sunt lasati sau…sunt prea multe camere (indiferent daca e vorba de Parlament sau penthouse-ul fetiscanei din cartierul lui Popoviciu).

  15. Victore..cata dreptate ai…!Si eu inclin sa cred ca totul se face cu girul (M)UE…altfel ce drept avea FMI sa negocieze cu presedintele intr-o tara condusa de un guvern in functie?!!?!

  16. Infricosatoare comparatie. Din pacate, cat se poate de reala. Trist, dar am impresia ca nu e prima care se face intre chior si fascism. A mai fost comparat si unul dintre “discursurile” lui cu un discurs al lui Hitler….foarte asemanatoarwe….:(

  17. Is curios cum arata neo-arianul in visurile neo- … astora de acum de pe ceste plaiuri mioritice.
    Daca-i dupa chipul si asemanarea baselului ma umfla risu’!
    tb-hitler?
    eu-eva braun?
    boc-goebbels?
    blaga-himmler?
    oprea-goering?
    Brrrrrr!
    Banzai!

  18. Goebbels era singur, astia sunt ceva mai multi. Unde mai pui ca ala nu avea televiziune la dispozitie ca sa latre lozinci. Avantaj portocaliu.
    Cel mai trist insa mi se pare faptul ca doar foarte putini inteleg ca raul ne va lovi in totalitate nu doar pe cei vizati ieri de fuhrer. Am vazut imbecili care se bucura. Or fi ramas tot 5 milioane?

  19. Si eu ma gandeam ca mai bine ne-ar aduna in lagare si ne-ar gaza si , in felul acesta, n-ar mai fi nevoie sa mai aiba grija noastra. Eu sunt profesoara de 28 ani si am un salariu de 1600RON (16 milioane) din care tin si doi copii. Ca sa fac cate ceva in casa am facut imprumut la banci si, daca imi ia 25% din salariu, cu ce mai platesc ratele? Nu mai spun de mancare ca UNEORI NUMAR LEII PENTRU PAINE!!!

  20. Vai, vai, bietii patroni care duc greul tarii! Or fi cativa, dar eu nu am vazut bugetari, in afara celor de la varf,si mai ales a celor potocalii, care sa isi permita ce isi permit “patronii” nostri.Majoritatea dau salarii de mizerie sau daca dau mai mult, dau la negru, in schimb lor nu le lipsesc Q7-le, Porche-ul, Ferarri-ul etc, vilele somptuoase, concediile in locuri exotice, amantele de lux etc.Chiar o duc greu, saracii.Un amic neamt care are o firma puternica in Germania si castiga bani multi s-a mirat, cum pot romanii sa isi cumpere asemenea produse de lux si nu se preocupa sa isi consolideze afacerile, sa le mai aiba si la anul, si peste 10 -20 de ani. Ei au o alta filosofie de afaceri…La noi, in schimb, cum esti un pic de patron, cum iti iei intai masina de lux, sa rupi gura targului. Vorba lui Mircea Badea:romanul castiga 2 lei si mai imprumuta inca 3 sa-si ia masina scumpa. Stau si ma gandesc, cum s-or descurca romanii cu venituri mici care nu au reusit sa puna nici un ban deoparte si li se taie acum masiv din salarii si pensii? I-a tras-o Basescu “POPORULUI SUVERAN”. La un moment dat ii ardea de glumitze si chiar s-a pus pe zambit, cand a declarat “inceputul genocidului” in Romania. Bine ca a plans de mila lui “draga Stolo”.

  21. Gestapoul si SS-ul mov urmeaza sa fie ales acushica, inlocuind baronii mediavali desueti. Preda, Cotoi, Avramescu, Macovei. De-alde astia vor implementa noul fascism.
    Dealtfel cant asta de vreo doua luni, ca o mata-n calduri pe acoperisul fierbinte, dar pana acu am luat numa bocanci in cap de la cetatenii somnorosi…sau somnolenti.
    In schimb comparatia cu grasul e aproape de adevar de aceea e-nghitita de prostime. Sistemul bugetar are 200 de kg si pare gras, dar de fapt sufera de cancer, de-aia are burta umflata. Angajatii politic, care se schimba la fiecare rocada a puterii, sunt metastazele acestui cancer. Prieteni, prietene, soferi, consilieri, nepoate, fiice, EBA, SIDA, neveste, soacre, curve.
    Si sa nu credeti ca baietii isi vor reduce salariile. Ce-s prosti? Ii vor da afara pe putinii profesionisti care mai fiinteaza prin sistem. Vreo 25%…

  22. E adevărul adevărat Victore,aşa că nu am de ce să te declar diliu…

  23. si maine Basescu da foc parlamentului, sustine ca au fost comunistii, finantati de moguli, declara stare de urgenta si se proclama presedinte pe viata. trecand peste gluma… treaba e naspa.

  24. Coane Victor,daca-am juca leapsa,mata cautand “adevarul”, cu fularu pe ochi, in legatura cu cacatul GLOBAL spre care se indreapta azi lumea,ti-as spune ca bajbai pe-aproape… fierbinte-fierbinte.Ti-as mai spune,cu scuzele de rigoare ca esti pe cale sa descoperi,cam cu intarziere, apa calda…noul tip de “fascism” de care pomenesti este mai mult decat o teorie.E chiar o realitate,plamadita de catre marile monopoluri economice si financiare cu mult inainte de caderea zidului Berlinului,cosmetizata sub numele de “maximizarea profiturilor” si experimentata cu succes in mai toate tarile din America Centrala si Latina. Unde Licuriciul a pus un pic in paranteza povestile alea cu democratia,prosperitatea si drepturile omului sustinand tot soiul de dictatori si guverne marioneta,mai toti buni “clienti” ai bancilor americane si FMI-ului si spre indestularea “investitorilor strategici”, care-au schimbat acele,bricele si caricele aduse pe controlul total al resurselor naturale si in general al economiilor.Stiu ca suna cam “leninist” ce-ti spui, insa stii eu am invatat “ca capitalismu'”(faina cacofonie) a avut intotdeauna nevoie de oaresce concurenta pentru a se perfectiona si daca aruncam o privire in urma ” statul bunastarii sociale si al drepturilor omului” a devenit o realitate palpabila incepand cu aparitia patriei socialismului si sovietelor.Acu daca nu mai are concurenta,capitalismu asta luminos, dimpreuna cu bancile, isi poate permite sa mai puna odata in paranteza si drepturile omului si statul social si al bunastarii si sa revina la ocupatia sa de baza…maximizarea profiturilor.Pana si Angela Merkel,sa vezi smecheria dracului, are idei din astea comuniste, alaltaieri parca iesi-n pragu’Bundestagului urla impotriva bancilor si speculatiilor financiare care au trimis lumea in haos pentru conturi mai grase,maybachuri mai luxoase,gimichuuri si vouitoane mai trendy…Auzi,ce-ar fi daca-am initia noi, astia carcotasii,nemultumitii…o propunere pentr-un referendum national privind “confiscarea tuturor averilor celor care in decursul timpului au facut afaceri cu statul si in general al tuturor averilor care nu se pot justifica cu veniturile declarate, (conform impozitelor platite de fiecare demnitar,manelist sau sef de deconcentrate) iar cu banii stransi sa completam fondul de somaj si de pensii..

  25. Alegerea acestei variante care ar vrea să repare dezastrul provocat de cei care decid acum,fără a umbla la adevăratele cauze,se poate rezuma în două cuvinte care le îmbracă perfect orientarea:fascism(după cum reiese din majoritatea comentariilor)si cinism;cinism cât cuprinde…

  26. Si cu cata bucurie anunta PRESedintele scaderile salariale! Macar Hitler nu zambea niciodata, macar era grav!

    PRESedintele era bucuros. A gasit solutia si a intitulat-o TEOREMA LUI BASESCU. Simpla si usor de invatat si aplicat:

    Un gras nu poate sta in spatele unui slab.
    Un slab poate sta in spatele unui slab.
    Grasul trebuie sa devina slab.
    Dar si cel slab trebuie sa devina mai slab.
    Astfel incat cel gras, in cateva luni devenit slab, sa poata usor sta in spatele celui slab, devenit in cateva luni mai slab.
    Alternativa: Dupa REGIM slabii se pot inversa. Sa stea pe rand unul in spatele celuilalt.
    Daca raman insa fara vlaga sa stea amandoi la pamant.
    Ordonanta de urgenta: Interzis a se administra mancare sau vitamine dupa acest REGIM. Apa se poate doar din ape curgatoare.
    ATENTIE. Aceasta teorema poate fi subiect la tezele unice!

  27. Fuhrer-ul a ordonat ca sa purtati in piept insigne cu mentiunea pensionar sau bugetar aidoma evreilor obligati sa poarte steaua lui David asta ca sa va distingeti voi GRASII de restul, voi dusmanii poporului voi care purtati vina situatiei economice actuale. (anchete medicale l-au declarat pe primul Fuhrer dement cu acte in regula acum sunt curios ce spun rezultatele medicale despre cel de-al doi-lea Fuhrer…oare tot dementa?)

  28. E bine ca suntem in Nato si UE, in loc sa ne intereseze de omul, roman, ne-a interesat de omul Ue, omul Nato….surpriza nu dau doi bani pe noi, suntem statistici intr-o lume de ipocriti, suntem carnita de tun a Jandarmului in lupta cu poporul arab.

  29. Gresiti profund. Nicaieri intr-o tara cu o economie stabila nu se incearca inventarea sau resaparea unui sistem fascist, pentru simplu motiv ca un astfel de sistem nu este eficient. Nimeni nu castiga cand o categorie sociala este asmutita impotriva altei categorii sociale intr-o tara din cele mai sus amintite. Dar intr-o tara bolnava ca Romania, o-ho! E solutia cea mai buna cand esti cu musca pe caciula! TB asmute cu o nesimtire incredibila bugetarii impotriva privatilor pentru simplu motiva ca sa nu se vada cat fura ai lui. Cand esti cu mainile pline de miere in fata unora infometati, ce mai ai de facut? Strigi: lupul! si arati intr-o anumita directie. Toti se vor intoarce in directia aia si pentru o secunda ai ragaz sa-ti lingi dejtele.

    Planul lui TB e excelent! Loveste fara mila in bugetarii care l-au votat si cand ei vor intreba: de ce dai in noi ca intr-un caine care te-a muscat? TB va raspunde: trebuie sa hranesc cainele care ma linge. Asta daca nu cumva puteti voi sa-l sfasiati in locul meu, ca eu nu pot, sunt slab si cu mainile legate. Si muncitorii de la IMGB isi vor sufleca manecile si vor face ordine. Vor fugari IMM-sti si-i vor aresta sau ii vor jupui de vii in piata universitatii.

    Atata vreme cat flamandului ii vei da ceva de omorat, el nu se va intreba de ce ii e foame. Aveti rabdare sa ascultati speech-ul prezidential de dupa cateva zile de greve generale si baricadati-va usile de la intreprinderea mogulara. O multime de tarani cu torte s-ar putea sa vina in audienta.

  30. DUREROS !!!…
    COPIII SI INVALIZII AU AJUNS GRASII ACESTEI TARI !!!…
    DUREROS !!!!!!!!!!!!!!!!!
    SARACA DOAMNA UDREA SI DOMNUL VIDEANU , CAT TREBUIE SA SUFERE DIN CAUZA LOR !!!

  31. P.S. CE ZICETI DE NISTE GROPI COMUNE ??? S-AR REZOLVA SITUATIA !!!… PRIMII , COPIII SI BATRANII , BINEINTELES !!!

  32. 1. Cine cred e ca sunt atentate doar la bugetari este naiv. Prima data au fost cu forfetarul.Asta era la privati. Ar mai lua sau ar interveni si la astia, dar… mai asteptati.
    2.”Grasul” va fi gasit de incompetenti tot timpul. In vremea comunistilor erau chiaburii si burghezii; la nazisti erau evreii si comunistii; la bolsevisti erau albii; in America este bin-Laden, etc,etc.
    3. Ai ales un afis al NSDAP/ nazistii din Germania anilor 30. Faci referire la fascism. Sunt deosebite fundamental din punct de vedere economic. Fascismul sustinea corporatismul/ statul, nazismul sustinea proprietatea privata si impartirea bunastarii tuturor. De fapt sunt si amandoua niste forme degenerate ale marxismului/ miscarilor de stanga.( Denumirea
    lor trimite la stanga, dar comunistii trebuia sa se delimiteze de ai rai).
    4. Conform teoriei fascismul/nazismul este ultimul stadiu al statului imperialist. Oare Romania mai are, economic vorbind, ceva, care s-o trimita la un asemenea stadiu. Eu cred ca nu.
    PS
    @ shogunu
    Göering a fost un erou al aviatiei in primul razboi mondial si a ajuns maresal. Oprea a fost erou al chilotilor si conservelor si a ajuns general cu patru stele. Göering s-a sinucis. Il vezi pe Oprea sa faca un asemenea gest? Eva Braun n-a fost niciodata ministru; comparatia nu se poate face.
    PPS
    Astazi este 8 Mai. Ziua scindarii Partidului Socialist Roman si aparitia sectiei Comintern pentru Romania ( maram infiintarea Partidului Comunist din Romania).

  33. @Magda
    Doamna, e trist!
    Nu mai departe decit ieri, o ruda (fosta profesoara, vaduva) ma intreba cam asa:
    “Eu cu cit mai ramin din pensie? Eu din ce mai traiesc? Oare astia nu se gindesc? ”
    I-am raspuns:
    “NU! Nu se gindesc, ca nu-i intereseaza!” A inceput sa plinga! Io mi-am inghitit nodul din git, am iesit pe terasa si mi-am aprins o tigara….
    Si io-s afectat! Si mie-mi taie 15%… Am totusi miinile si capu’ inca in stare de functionare si numa’ 42 de ani. Si pe saracia asta presimt ca meseria mea va avea din nou cautare si voi putea sa-mi redeschid atelierul de reparatii, ca nu prea mai vad io cumparaturi masive de electronice noi (care se mai si strica, oricit ar fi de bune).
    Asa ca trag nadejde ca nu voi muri de foame.
    Am totusi parinti pensionari, sotia-mi lucreaza la o romano-franceza (mai nou romano-japoneza) in domeniu automotive, care inca merge (dar cine stie..), asa ca usor nu-i!
    Lagarele si CyclonB-ul ar fi o solutie mai simpla. Macar nu mai chinuim! (nici noi, nici altii care nu pot trai de noi).
    Trist!
    Banzai!

  34. Fanaticii votanti basisti isi merita soarta. Dar noi, ceilalti, daca nu iesim in strada, daca nu-i facem sa tremure de frica, ne-o meritam si noi.

  35. Bine scris si foarte adevarat.Dar, de ce trebuie sa se lucreze, intens, tocmai din Romania?
    Pun punct, pentru a nu ajunge la spam.

  36. salut Victore! tocmai am terminat de vizionat un film tare de tot…Hitler:Rise of evil..splendid, superb rolul facut de robert carlyle..pe parcursul filmului am descoperit cu stupoare foarte multe asemanari (as putea zice ca base s-a inspirat din film) intre situatia de atunci si starea in care se afla tara noastra acum..ne ducem tot mai jos si nu exista scapare, poate doar speranta. in incheiere pot sa dau un citat care exprima cam tot : “The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing””(Edmund Burke). toate cele bune!

  37. Trist e ca ai dreptate,ia pune-i betivului mizeria de par care o avea pe cap si mustata lu’ hitler si o sa fii surprins de ce o sa iasa!

  38. Nu am inteles nici in ziua de azi de ce ma rog frumos sa taie salariile cadrelor didactice, medicilor, functionarilor publici de toate rangurile, pensiile si ajutoarele de somaj asa de-a valma , la un loc si absolut fara nici o logica. De ce acest guvern nu gindeste ca prin oamenii astia isi duce politica.
    Vreau sa stiu si eu cu este vinovat un profesor din preuniversitar cu toate gradele didactice luate si cu rezultate la olimpiadele scolare prin elevii pe care i-a pastorit sa se trezeasca asa dintr-o data cu leafa “ciuruita” . Si exemplele pot continua si in celelalte categorii de salariati in sistemul de stat.
    Cit timp sa mai suportam un guvern in care madam Udrea prea isi face de cap, iar primul ministru nici nu exista ?

  39. mare este consternarea că marinelu nu a dat încă ordin la maneliştii de serviciu să pună de o manea despre măsuri dure necesare pe care să o lanseze otevist şi apoi să urmeze o portocăcareală în care marinelu& com să înfiereze pe moguli, pe Victor Ciutacu, pe Mircea Badea, pe bugetari, pe privaţi şi pe toţi care au reuşit să iasă cu bine din pumnul la coaste aplicat zilele astea şi să afirme clar NU…

    este un fascism cu faţă umană şi cu tare atât de bine încuibate mentalităţii de communism încât spiritual gregar şi apetitul pavlovian este ceva firesc la posibilitatea aservirii… au fost două terenuri fertile pentru iniţierea în utopica lume nouă, fascismul şi comunismul, tocmai spre a facilita “democraţia” de azi…
    cred că atât marinelu cât şi aezii lui au înţeles foarte bine faptul în sine descris mai sus şi de aceea îşi permit măsurile de ieri şi de azi, în România din totdeauna, asta fiindcă orice regim “politic” o fi fost până amu, totul s a săvârşit în persiflarea interesului naţional şi cu încuibarea interesului personal spre dezvoltarea sistemului ticăloşit…
    analogia făcută nu I deloc surprinzătoare iar ceea ce se lucrează acum prin laboratoarele europene prin mijlociri americane se resimte deja în regiuni dar mai ales ca perspectivă ideologizantă în amăgirea globalizării…
    deşi nu pare, ţara este subjugată mai ceva ca n communism dar aservirea este cu foarte bune intenţii indusă urmându se cam acelaşi scenariu perfid de învazie şi asuprire care este specific celui care se crede jandarmul mondial sau kgb istul judoka, atunci când vine vorba de mirosu petrolului…

  40. Fascismul a luat o noua forma inca din ’45 in SUA. Nu are rost sa enumeram cum si in ce fel, dar un debate pe tema asta ar lumina multe minti; concluzia e ca in testament Hitler a spus ca grasul se va intoarce. Solutia o stim cu totii pentru astia si ceilalti viermi. Tot Adolf il chema si pe ala care a venit cu ea…

  41. @Teselisa
    In lagar la Birkenau gardianul de noapte Fritz observa miscare.
    BAAA care esti? Iesi de dupa matura!
    La care ies vreo 4 “slabi” cu miinile ridicate.
    “Ai dracu’ Erati mai multi!”
    Banzai!

  42. oricum nu se mai poate face nimic , grecii cat au protestat si nimeni nu i-a bagat in seama .. in romania nu va fi nici 10% din ce a fost in grecia ca nu e lumea in stare .. si poate e mai bine asa , ca nu ar baga absolut nimeni in seamna protestatarii .. pierdere de timp

    + ca de ce as protesta orice din moment ce tara asta de imbecili l-a votat pe basescu acum jumate de an .. imi risc eu viata pentru niste idioti si pentru nimic ?

  43. @Iordachel Gudurau
    Stiu nene cine o fost Goering! Atita istorie stiu si io chit ca-s numa’ inginer 🙂 !
    Stiu si cine-o fost Eva. N-o imbratisat niciodata pe de-a-ntregu’ doctrina nazista da’ o “reusit” sa-l adore pe Adolf! (sau el pe ea).
    Iara mai stiu ca Gabitza n-o sa fie niciodata in stare sa imite macar gestul lui Hermann. Noi nu mai avem grad de maresal (cu Feld inainte ca in cazul lui Goering) dar gabitza al nost se apropie (4 stele mai vezi numa la americani).
    Mai trebe numa’ lagare….
    Banzai!

  44. Ciutacule,

    Ala care se visa arhitect a inceput treaba cu un volumas. Barcagiul nostru nu a scris nimic. Barcagiul e si original, incepe cu toti copiii

    Vespasian.

  45. Ma tot uit la definitiile cuvantului “fascism” si incerc, dar degeaba, sa elimin din ele macar cuvantul amplificator, intensificator “extrema”; poate sensul de “ultima limita” s-ar mai reduce din intensitate.
    Ce ti-e si cu sinonimia asta! Nu exista sinonimie perfecta:”foarte tare” dat drept sinonim al cuvantului “extrem”, nu reprezinta nici 15% din valoarea lui “exagerat de..”.Ceea ce vreau sa spun ca acesti “amplifiers” si “downtoners” au o importanta deosebita in definirea partidelor de “extrema dreapta” avand conceptii “extrem de fasciste”; o analogie facuta cu forcepsul.

  46. Ma bucur pentru toti *alegatorii* care s-au bucurat la o galeata de plastic, un kilogram de zahar si un litru de ulei si au votat cu …fundul.Acum sa-l pupe in cur pe Basescu si guvernul lui pentruca i-au ciuruit cu 25%

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.