Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Aicişa ar cam fi trebuit să fie un post…

Aicişa ar cam fi trebuit să fie un post…

Dar nu e. Fiindcă, pur şi simplu, n-am avut (şi continui să n-am) nici un chef să scriu. Despre nimic, ca să fiu explicit. Mă lasă rece stenogramele, moţiunea de cenzură, leasingul al cărui obiect este Realitatea, (re)debututul lui Hagi la Galata, soarta balenelor albastre sau recidiva întru smardoială a lui Mutu. Aş hiberna sub pilotă, aş dormita şi, din când în când, m-aş uita la filme. Vă ofer vouă spaţiu să vă manifestaţi în scris. Nimic nu va fi off-topic. Pentru că nu există un topic.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

78 thoughts on “Aicişa ar cam fi trebuit să fie un post…

  1. deci tanjesti la o viata normala in familie cu cei dragi alaturi.In final cu atit vom ramine!!!

  2. Constat cu placere ca “modernizarea statului” a inceput de mult timp! Acum ne straduim sa fim demni urmasi.

  3. Cand am astfel de stari ma uit la desene animate,baga un Madagascar un Ice age si ia urma ghindei,o portie de ras sanatos incarca bateriile si stimuleaza plus ca te detaseaza de la cotidian.Am devenit mult prea seriosi datorita vremurilor si uitam sa mai fim copii,baga-ti o ora de copilarie si vei vedea totul altfel,balena albastra va inota fericita prin apele limpezi ale marii Inocentia!Dar am o intrebare:Cum sa faci bani din rahat fara sa te manjesti si din rahat bici?!De maine iese soarele si pe strada noastra,suntem pe cai mari!Ala,bala,zboara portocala!

  4. Capitularea este actul prin care soldaţii sau alte tipuri de forţe combatante încetează luptele şi devin prizonieri de război, fie prin voinţa proprie, fie ca urmare a ordinelor superiorilor. Steagul alb este folosit de cele mai multe ori pentru a anunţa dorinţa de capitulare. De asemenea mai este folosit gestul ridicării mâinilor goale deasupra capului.

    asta e din wikipedia.in concluzie ….sa adoptam atitudinea steagului alb?

  5. “dorubr”:
    Exact asta m-am întrebat şi eu când l-am auzit pe Flutur! Probabil că şobolanul se miră că mai au şi alţi bani, că n-au reuşit să-i fure EI pe toţi.

    Nostradamus:
    De acord cu tine! Ceva e putred în Danemarca. Şi i-am privit şi ascultat cu atenţie, ieri la Stoicescu, pe Crin şi Năstase. Se simţea tensiunea dintre ei, dar în acelaşi timp şi dorinţa lor de a o masca.

  6. Victore hai sa iesim cu totii la un vin fiert intr-o bodega.
    Da-l dracului de serviciu , da-i dracului de moguli de basesti si de udre. Hai sa ne relaxam fara sa ne mai enervam pe seama coacervatelor astea !
    Poate vedem si un meci misto da de prin England ca aia mai fac meciuri frumoase pe alocuri.

  7. Dupa ziua de ieri,chiar nu mai inteleg ce dracu mai asteapta militarii adevarati.Miscati-va naibii curu si dati foc´´cartoanelor´´.Pana cand va mai lasati umiliti de asemenea jeguri umane ca Oprea

  8. A propos de Nastase si de Antonescu,posibil sa fi fost tensiune,dar Nastase nu e Ponta.Sa avem pardon dar in alta ciorba e Nastase.Eu as vrea sa ne trezim maine dimineata intr=o tara unde sa-si fi rupt toti gaturile ,sa aiba fiecare atat cat ii trebuie ,sa nu se fi furat nimic… Hai ca daca o tinem asa ne apuca lehamitea pe toti…La fel ca si multi altii imi bag picioarele in ele de evenimente si ma credeti sau nu mi s-au acrit muraturile si tocmai fac cu cazanul…Daca aveti drum prin Craiova sunteti invitatii mei…Sa ne fie de bine…

  9. rominia dupa alt desfasurator temporal, o ora 20.00 continua, in care semnalul telejurnalului sa ne anunte sarbatoarea vinului
    MAI SINT CINCI MINUTE PINA LA
    cu femei pline de roseata in obraji plimbindu-se dintr-un loc in altul gata pregatite pentru a intra in competitia suprema
    INCEPEREA CONCURSULUI
    iar noi privitorii de dincolo de bariera unei scene ce ne impiedica in mod democrat sa ne amestecam in maruntaiele regulamentului
    VA RUGAM SA RESPECTATI DISTANTA
    dornici sa degustam suvoaiele de vin ce se vor revarsa
    UNU DOI TREI
    intr-un ritm sacadat de verticale gravitationale
    START
    s-a dat startul, s-a dat startul, lipiti cu o neorinduiala nefericita de imaginile care danseaza in fata ochilor nostri repetind cuvintul start ca pentru a ne corela cu evenimentul bucuriei noastre…

  10. Nu-mi place ce se intampla in tara asta, dar nu ma obosesc sa incerc sa schimb ceva. Mi-e lene… sunt roman…

  11. Dumnezeu nu ne cere să ne iubim aproapele dacă merită. Ci să-l iubim. Spun asta ca să fiu bine înţeles încă de la început. Aproapele trebuie iubit pentru că ţi-este aproape, nu pentru că merită. În al doilea rând, atâta vreme cât stromeleagul se învârtoşează, aproapele nu trebuie să ducă lipsă de iubire.

  12. totusi, am impresia ca, dupa incidentul de la mall, te-ai cam pleostit.romanii sunt cam pleostiti,profesorii nu sunt solidari, medicii pleaca,un popor care nu stie sa pretinda isi merita soarta.scapa cine poate…urate vremuri.dar, numai de-al dracului, cand ma gandesc la betiv imi creste adrenalina…

  13. @fla: ai o impresie gresita. mi-e doar din ce in ce mai sila si mila de vitejii anonimi de Net care dau lectii, cu lumina stinsa, din spatele draperiei

  14. UPDATE: ASA SE PUNEA PROBLEMA LA 1504

    “Velcare sau velcine va indrazni a se napusti asupra tinerelor fete cu shtrumeleagul invartoshat, predepsit va fi de lege prin taierea scarbavnicului madular si aruncarea lui la retze”

    Lege moldoveneasca -1504 – Stefan cel Mare

  15. Azi nu cred ca mai e valabila amenintarea asta : pentru ca poti numara pe degete cate nu vor sa fie ” violate ”…
    Acu se face rand la ” viol ” … Haida de …

  16. Problema cea mare este ca majoritatii i s-a cam luat,asa cu iz de sila,scarba,lehamite.Acum sa fie fericiti cei care au stat si vor sta cuminti dupa geamurile murdare de la blocurile lu’ ceasca,norocul lor ca inca il mai au si pe ala.
    Astept sa vina facturile in iarna,sa ninga pana ne troienim-la naiba,iar ne-a surprins si iarna asta-sa ii trimita in fara plata,ca sa le tihneasca Craciunul,sa interzica mitingurile,marsurile,inchiriatul de auto-orice fel,sa puna bonuri pe benzina,sa taie toate sporurile,bonurile de masa si de benzina,sa aduca maici si preoti la spitale si la scolile de stat,sa scumpeasca cosciugele,sa nu ai voie sa inchiriezi lautari la nunta decat prin contract,sa participi activ la viata partidului,prin donarea salariului,sa nu te mai cheme elena si sa nu te mai faci blonda,toti barbatii rasi in cap,cu burta si mai scunzi decat boc.
    Iar cui nu-i convine,sa plece din tara!
    HUO PUTUROSILOR,luati-va 3-4 job-uri!

  17. Asta era din vremea lui Cuza sau a monarhiei romanesti, nu mai stiu sigur. Daca ii spui cuiva fraza asta, sigur va ramane cu gura cascata, intrebandu-se “ha?”.

  18. Pute…Dupa ce am luat-o-n mufa ,grav,pe vremea odioasei,dupa ce am ragusit la “revolta” ‘n ’89 am inceput sa mai cred in cate ceva…Dupa douazeci de ani de “democratie” si 45 de ani de “varsta” nu mai cred in nimic.Bunul Dumnezeu e ocupat cu altceva,asa ca din partea asta nici o nadejde,alesii au si ei ocupatii foarte laice,sunt atat de ocupati sa incalce toate cele 10 porunci incat degeaba mai casca cineva gura la ei.Acum si noi suntem din ce in ce mai ocupati cu inca un job,ori chiar doua incat “cel mai scarbavnic dintre pamanteni” poate sa ne-o traga cum vrea”stremeleagul” domniei sale ca nu mai observa nimeni nimic.

  19. Si totusi, asta nu-i definitia violului, intrucat nu se precizeaza daca muierea incuviinteaza sau nu faptul.. e mai degraba pedeapsa in caz de viol. Limbajul m-a facut sa zambesc, oricum.

  20. Fuck’em! Somn usor! Si un sfat personal: incearca sa reduci filmele la sub 6 pe zi. Altminteri nu prea mai ramane timp pentru somn. Ah..nu uita sa iti trimiti familia intr-o binemeritata vacanta.

  21. Aha, deci daca bagam stromeleagul in partile nefatatoare, nu-i problema?! Chiar daca pentru muierile vizate s-ar putea dovedi mai dureros? Eh, ce mai conteaza acu’, ideea e sa nu ramana oamenii nesatisfacuti sau fara stromeleag…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.