Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Argumentele raţionale ale fricii colective

Argumentele raţionale ale fricii colective

Într-un mesaj cu iz evident fascistoid, nea Caisă ne ameninţă, pe Net şi pe blocuri, pe toţi cei care nu suntem de acord cu insula de psihoză pe care încearcă să ne-o bage pe gât. Evident că, lipsiţi total de reacţie, contracandidaţii săi, care plătesc degeaba nişte impostori cu talente de consultanţi, se multumesc să se plângă şi nu fac nimic să-l contracareze. Luaţi gratuit, închipuiţilor, o modalitate de reacţie.

Da, tirane, ne e frică. De ce ne e frică? De faptul că Udrea şi Ridzi ar putea fi iar ministrese. De faptul că eăti în stare să modifici în forţă Constituţia ca să poţi candida şi a treia oară. De faptul că eşti în stare să foloseşti armata şi serviciile să-ţi consolidezi dictatura. De faptul că oricine ţi se opune e declarat trădător. De faptul că, imediat după tine, ar putea urma fie-ta la Preşedinţia României. De faptul că vânzările anterioare ar putea fi justificarea oficială a tuturor averilor de milioane făcute de familiile bugetarilor. De faptul că Europa civilizată va continua să râdă de noi cel puţin 5 ani de-acum încolo…

De faptul că bădărănia va deveni model, iar secărica aliment de bază. De faptul că minciuna şi trădarea vor fi considerate virtuţi obligatorii pentru reuşita-n viaţă. De faptul că lupta anticorupţie va continua să fie doar un pretext pentru confiscarea business-urilor celor pe care-i daţi voi la o parte de la ţuţuroiul cu bani publici. De faptul că toţi delatorii şi aproximativii pe care i-ai strâns în jurul tău folosindu-te de resursele bugetare ne-ar mai putea ţine încă măcar un mandat lecţii de civism şi anticomunism la televizor. De faptul că, de câte ori te loveşte razant pe chelie vreo idee creaţă, vei mai cheltui câteva zeci de milioane de euro să dai impresia că te consulţi cu poporul suveran. De faptul că vrei să acaparezi toată puterea.

Acestea sunt doar câteva dintre argumentele raţionale ale fricii colective pe care ar fi trebuit să le invoce, dacă ar fi fost în stare, contracandidaţii nocivului.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

224 thoughts on “Argumentele raţionale ale fricii colective

  1. Si eu cred ca daca Traian Basescu era presedintele Romaniei in 1990 impusca manifestantii din Piata Universitatii pentru ca este in stare de orice !

  2. @ Victor Ciutacu: Care armata?C-a distrus-o si pe asta!
    Te provoc sa numesti ceva (institutii sau principii morale) ce n-a fost denigrat, decimat, ingenunchiat, e.t.c. in ultimii 4-5 ani si in special in ultimile 10 luni, galopant!
    Sint din ce in ce mai multi aplaudacii extaziati ca sint “urmasii lui Traian Basescu”. Si cei care nu se incadreaza in acest grup TAC.
    Serviciile? Hi, astia l-au tradat pe Ceausescu, de ce nu l-ar trada si pe asta? Ca nici Serviciile nu mai functioneaza ca o/citeva instituie/institutii, ci in grupuri. Se “shpeoneaza unii pe altii”…

  3. din nefericire, “dobermane”, trebuie sa-ti dau dreptate la cele scrise de tine. spun din nefericire pentru ca ai pus degetul pe-o rana care cred ca nu ma doare doar pe mine: reactia pasiva a contracandidatilor.

    sper din tot sufletul sa ne inselam, sper ca ei sa aiba dreptate, sper ca stilul asta de campanie pe care-l deruleaza, aparent pasiv, sa fie cel castigator, dar parerea mea este ca nu-i de ajuns. cu animalul asta (politic zic unii) nu te lupti incaltat in pantofi de balet.

    geoana nu vrea sa ma desparta de imaginea asta, de ejaculare precoce, pe care mi-o sugereaza de cate ori il vad.
    crin, cum am mai spus, a pierdut vreo saptespe’ kile de acid din discurs. acum si-a pus manusi albe si poarta chilotei roz de matase cu paiete.
    iar doc’ m-a spart la bijuteriile familiei cu gaselnita de inspiratie si expiratie basesciana de “presedinte antrenor”…

    am citit cu cateva postari mai sus parerea lui @mutter si, o parte din mine, i-ar da dreptate. poate ne-a isterizat draq acest basssoi-besoffen, poate a cantat muzica de carciuma cu nervii nostrii pana au atins momentul de rupere si nu mai percepem sunetul normalitatii din cauza cacofoniei generale.

    eu nu zic sa iasa crin pe sticla si sa spuna: “ascatarfas oscortu bulemijar pe miju, don’ basssescu!” NU!
    eu nu zic sa apara geoana din vreo lada de zestre si sa spuna, ritos, fluturand palmele alea cat patura: “speloma caranto muiu, basssescule!” NU!
    si nici doc’ sa-l ia la o serie de: “rapchia da! beshel potol ca te mutara gagiu’!”NU!
    prostiile astea sa ma lase sa le zic eu, ca un grobian ticalos si spurcat la gura ce ma aflu, dar de la ei as vrea sa vad mai multa barbatie, sa fie mai (folosesc un cuvant drag mie) RAZBOINICI.

    gollum sta cocotat pe un munte de rahat adunat in astia cinci ani. cel putin!
    in dulapul lui zac zeci de schelete de mamuti si tyranosauri. orice procuror cu mintile acasa ar avea de lucru pe douazeci de ani inainte la cate cacaturi si nenorociri a comis nasolu’ cu tot clanul si camarila lui.
    sa-i sara la jugulara si lui si restului gastii, daca vor cu adevarat sa castige. asta se poate face si fara injuraturi, profesionist, aplicat.
    TREBUIE TINUT CU CAPU’ SUB APA SI SCOS TOT AERU’ DIN EL!
    daca vor sa fie salonarzi, atunci s-ar putea sa piarda ca niste salonarzi, si odata cu ei pierdem si noi. cat? inca cinci ani din viata?
    sau mai mult?

  4. Am vazut-o si pe Macovei aseara.Frateeee !!! asta e de spitalu’ 9 .Chiar intreb serios, pe astia de ne conduc nu ii cauta nimeni de sanatate mentala?Incercam sa ascult ce spune Alin Teodorescu dar puteai sa auzi ceva de fosta ministresa isterizata? As .Ce se intampla ,sant injectati astia cu ceva ? Trag pe nas inainte de emisiune ?Sar ca arsi la fiecare virgula a interlocutorului , nu asculta alt punct de vedere , isi turie propriul monolog .Au un comportament nefiresc astia alde Macovei.

  5. Ma intrebat fiica mea daca sunt sau nu de acord cu referendumul (are 10ani si nu intelegea ce e referendumul si la ce foloseste el) acum o sa citim impreuna ce ai scris si cu siguranta o sa inteleaga mult mai bine decat i-am explicat eu.
    Bravo domnule Ciutacu!

  6. victore, din pacate ai dreptate cu apatia contracandidatilor baselului; eu mai sper insa ca romanii, atunci cand vor vota, sa aiba intentia de a scapa definitiv de basescu si nu sa fie neaparat partizanii dedicati ai oricaruia dintre ceilalti candidati; scopul scuza mijloacele; keep the fight!

  7. Am înţeles că vom fi obligaţi să votăm la referendum, vrem nu vrem. Au stabilit să fie liste comune ca să ne oblige, să nu putem refuza. Este adevărat? Este legal? S-a introdus votul obligatoriu şi nu am aflat?

  8. De Begone pe 27 October 2009 la 11:33 pm (#)

    esti cam pe dinafara mai bengosule!
    diktatura poate fi atit de diversa si cu actiuni atit de putin vizibile, ca nu ai tu fire de par in cap. Diktatura poate fi cu fapta, cu vorba, de atitudine, impusa, autoimpusa, etc. Orice derapaj de la democratie miroase a dictatura, iar Base exceleaza zilnic. De vrei o consultatie pe aceasta tema, te trimit la Stan si ori iesi ingrozit de la el, ori , daca esti si tu un latrau, o sa fii negru de minie proletara.

  9. oare vor incerca sa-si scoata numarul la referendum incercand sa conditioneze votul pentru alegeri de cel pentru referendum? un raspuns corect pentru micul napoleon (pleonasm) maritim ar fi sa votam pentru presedinte dar sa nu votam (nici sa nu semnam lista) pentru referendum.

  10. Chiar crede-ti ca se va schimba ceva? Doar daca se duc la vot nu numai pro Becali si marele Alb-Base……..Apropo….daca se duce Badea la vot se schimba ceva:)

  11. Victore, acu cativa ani ma temeam de PSD ca va iesi inca o data. Acum imi dau seama ca Nastase era copil mic pe langa Basescu. Ala era el şmecher şi este in continuare, dar al nostru Traian depaşeşte orice limita. Eu sunt clujean, vreau sa iti spun ca aici la noi primarul Clujului Sorin Apostu iese in strada la cort sa-i faca campanie si sa indemne lumea spre referendum. Nu stiu cat de normal este asa ceva, dar nici nu stiu de ce ma mai mira anormalitatile la noi in tara.

  12. Dle.Ciutacu, apelez la dvs. cu rugamintea sa faceti sa ajunga la doamna Elena Udrea solicitarea mea fireasca (zic eu!). Doresc sa o angajez pe d-na Udrea ca avocat in demersul meu de a-mi recupera drepturile ce mi se cuvin ca si urmas al lui Traian Basescu. Stiu ca dl.Basescu este in viata, dar eu am o varsta si nu pot astepta pana da coltul “TATAL NATIUNII”. Ca atare, in calitate de urmas al lui T.Basescu, conform declaratiei publice a doamnei Udrea, eu, subsemnatul, imi revendic drepturile de mostenire, in ce forma vor fi ele (bani, case, masini, bijuterii, tablouri, actiuni etc.). Astept din partea doamnei avocat Udrea o notificare si ma prezint sa-mi ridic mostenirea cand ma anunta dansa. Sper, oricum, sa fie inainte de 22 noiembrie (ca sa nu zic 6 decembrie 2009), ca altfel ma tem ca raman cu buza umflata!!! Ah, si sa nu uit, mai am si alte rude de sange, care au fost placut impresionate sa afle ca vor scapa de saracie, devenind, si ele, mostenitorii lu’ tata Base!

  13. Nu cred, ca prezidentiabilii asteapta ca fiecare sa-si epuizeze ‘munitiile’, sa-si dezvaluie toata stratagema, ca sa contraatace. Se pare ca sunt ‘blocati’ de mintea diabolica a proprietarului’insulei-basesciene’. Personal, il vedeam, si-l mai vad pe D-l Oprescu in stare sa gaseasca niste “argumente rationale” dar nu ale fricii ci ale posibilitatii de a-l contracara pe Basescu.

  14. Frate Ciutacule bine si fac ceilalti candidati ca nu ii raspund la tiranile lui Base , numai asa nu se dezvlota base si moare in singe propiu.Ce s-ar intampla daca i-ar raspunde , Base ar fi in mediul lui de lupta si ar creste in incredere ca un luptator, cel mai bine este sa-l lasi sa moara in sange propiu, sa-l tratezi cu indiferenta , ca ori cum nu are valoare .Mie rusine cu acest presedinte si acest partid PD-L , au dus tara in dezastru, sa vezi ce o sa vina la anul .Cel ce va castiga nu-i va fi bine de loc , ca astia ce au condus tara in 2009 niste incompetenti totali.

  15. Monica Macovei a fost de-a dreptul geniala la Stirea Zilei. O intreaba d-na Firea de o concluzie, iar ea ce zice “De ce le frica nu scapa, adica de schimbarea in bine a Romaniei.”. Eu din asta deduc ca lumea iese pe strazi sa zbiere “Vreau sa mor de foame! Vreau sa o duc rau!”.
    Ar trebui sa ne fie frica si ca prosti d-astia or sa mai apara la tv.

  16. chiar daca am scapa de el ,probabil ca nu stiti la DGIPI oameni cu functii care nu sunt importante au averi colosale ,poate sa iasa oricine ei tot acolo raman …e cineva care poate sa verifice tot,sa se simta atat de curat sa spuna totul,bineinteles ca nu…totul e degeaba

  17. Cam acelasi mesaj ar trebui sa il repete si domnul Basescu, dimineata in oglinda: “De ce mi-e frica…nu scap!” Si cum lui ii e frica de lipsa de putere si de pierderea sefiei statului, ii transmitem glorios ca “NU SCAPA”!
    Mi se pare de cea mai joasa spetza, apelarea pe care a facut-o la referendum! Poza, mesajul, scrisul portocaliu…Un gest de disperare..asta e! Cum poate un om care a stat atatia ani pe “tron” sa ne spuna noua acum despre viziunea sa asupra statului? Dar chiar ne crede atata de prosti? Acum are viziuni? Pana acum a fost orb? Numai si pentru faptul ca ne crede pe toti un popor de cretini si tot o sa votez contra sa! Eram o Badea odata…ziceam ca n-are sens sa merg la vot! Dar acum mi se pare ca joaca atata de murdar incat trebuie sa mergem toti la vot si sa ii aratam ca nu suntem chiar asa cum ne crede dansul. Traienica, Doamne da sa te ajutam toti sa-ti faci bagajele si sa pleci. Eu, una…ma ofer sa-ti car sticlele de Jack:).

  18. Am luat o pauza in gandire ca simteam ca nu mai pot … ca ma duc eu la dracu’ pana in ziua in care se va duce el…
    In ziua cand m-am oprit din gandit, m-a amarat profund un preot.
    Nu pot sa-l consider sclerozat datorita respectului pe care i-l port, dar pot sa consider ca si acolo si-a bagat dracul coada!
    Parintele, suparat pe toata lumea ma luase la refec ca ce am cu Basescu, ca am trait degeaba pana acum daca nu imi dau seama ca “un militar de cariera (aka Base) vrea sa puna ordine in tara”, ca “habar n-am de ce se poate intampla daca Basescu nu iese presedinte, ca intentiile lui sunt bune si e cinstit, ca lumea e corupta si rea si ca Dumnezeu ne va lumina si va schimba rezultatul votului ca sa iasa Basescu”.
    Preotul ortodox, fost preot militar, actualmente activ in nu’sh ce consiliu de bune practici si metodologii bisericesti, nu numai ca mi-a amarat sufletul dar m-a facut sa ma indoiesc si de buna mea credinta.
    Eu inca sper ca Doamne Doamne, are planuri bune pentru noi si ne va lumina, precum a zis parintele, dar ca ne va lumina sa nu iasa Basescu presedinte!

  19. “Un singur barbat impotriva cadavrelor din partide si cercurilor de interese.Da si tu votul omului fortei”: Hitler
    Al dracului istoria asta cum se repeta ea. Nu vi se pare ca Hitler era mai frumos? Ba al nostru e mai frumos.
    Victor Ciutacu, posteaza citatul permanent pe ecran la emisiunea ta si sub el un slogan anti-parlament al lui basinosu.

    Germania 1932

  20. Tot o “amenintare fascitoida” este ca sefii partidelor se joaca cu interesul national, ca se tradeaza interesele poporului, dar nu ar recunoaste pentru nimic in lume ca El a provocat aceasta stare, pentru ca vrea ‘dictatura neconditionata’.
    Dar-ar Domnul ca la referendum sa fie multi care vor vota cu NU la ‘toate’intrebarile sugerate.

  21. afisele cu baselu sint f.reusite!!!
    era maximul ce se putea scoate din mecla lui!
    oricum l-ai pune arata ca un coi strabic!

  22. pai da! ce fac domnii contra-candidati?! ca sunt slabisti, da’ rau de tot! ma tot intreb eu de la o vreme-ncoace: da’ chiar nu exista nimeni in tara asta care sa-l “faca” pe Basescu?! curat, murdar, ghiolbaneste ori elegant, nu conteaza! sa vedem si noi o tentativa macar de contra-atac! (cred c-as avea pretentii prea mari sa fie si o lovitura inteligenta, asa, la “operatie”, unde doare mia tare)

  23. ar trebui sa vedeti si partea buna: face reclama la un referendum ( nu la tema referendumului) deci la o prezenta cat mai mare la vot (creste nr de votanti … scade nr de sustinatori inraiti a lu’ domnu’ -> cresc sansele sa nu iasa ..).
    oricum, va spun sincer ca e primu presedinte /candidat care m-a convins sa ies la vot ( impotriva intradevar … da m-a convins ca trebuie sa votez de data asta …), pentru ca vreau sa scap.
    ar fi vreo problema daca as refuza sa votez pentru referendum si sa votez doar pt presedentie?
    cu respect.

  24. da daca base nu se califica pt turu 2… noi cu cine votam? ashtia de voteaza impotriva? =))
    cu respect.

  25. Ma mir ca nu va este frica in primul rand de tiganii care au impanzit pietele si tot de ei care ne-au facut pe noi romanii de rusine. Ma mir ca nu va este frica de FMI care este un organ al globalizarii. Ma mir ca nu va este frica de Banca Mondiala care ameninta tarile foste comuniste spunand ca anul viitor vor da faliment. Dar nu spune ca acest faliment l-au provocat ei cei cu globalizarea ca sa trensforme aceasta parte a aeuropei in lumea a treia bis…. De ce nu va este frica de EU care nu o sa sara niciodata in sprijinul unei tari ca Romania. Dar asta nu din cauza celor care o conduc, pentru ca acestia au legaturi destul de strinse in spatele cortinei cu EU. Nu va este frica ca Presedinte al EUROPEI v-a fi Tony a lui Blayer ( putin stapinit de schizofrenie)? Ne v-a atrage mai mult intr-un razboi care v-a devenii in scurt timp unul globalizat. Dixit

  26. In timp ce va citeam,maestre,mie imi statea nodul in gat si abia ma abtineam sa nu plang,caci eu am mai trait aceasta frica din plin pe timpul comunismului.Oroarea ce o simt gandindu-ma ca fiul meu a iesit in strada cu pieptul dezvelit in decembrie 1989 si ca acum nu mai este in tara din cauza astora,ma face un om disperat si neputincios,caci am deja o varsta.Cand vad cata nonsalanta in discursurile dictatoriale,as vrea sa mor dar sa mai iau cu mine cativa.Domnule Ciutacu,sunteti de varsta fiului meu si-mi plange inima cand ma uit la perspectivele sumbre ce vin peste noi toti.Oare nu mai avem puterea sa schimbam din nou tara? Acum,teoretic,este mai simplu:mergem cu totii la vot si votam schimbarea! Pentru numele LUI DUMNEZEU, HAIDETI S-O FACEM !

  27. De ionut pe 28 October 2009 la 12:03 pm (#)

    in Romanica, votul este liber, vrei votezi sau nu. Nimeni nu e obligat, poti vota un buletin, doua sau nici unul. E bine ca macar unul sa votezi, ala cu mecla lui Base

  28. Frica de azi este mai profunda decat cea de pe vremea lui Ceausescu.
    Atunci aveam speranta ca intr-o zi va disparea.
    Acum nu mai exista speranta.Clasa politica in frunte cu “nea caisa Base” este un cancer,Si cancerul ne omoara ,pentru ca ei suntem noi.
    Noi am votat .

  29. fratilor ce ne facem daca iar iese asta? tare mi-e frica ca o sa faca tot posibilul sa nu intre la zdup, acolo unde ii este locul si o sa fraudeze, nush ce o sa faca. tre sa iesim cat mai multi si sa votam pe altul numai nu pe el. pana atunci mai ramane sa speram si sa nu spunem ca nu am pe cine sa votez si de aceea nu merg la vot. va fi in ajutorul lui. asa hai la vot si nu pe ceausescu 2

  30. Excelent articol si cat se poate de corecte si de VIZIBILE motivele REALE de teama, prezentate in posibila replica… !!! De asemenea ma socheaza si pe mine cat de INERTI sunt membrii de partid si mai ales staffurile de campanie ale lui Geoana si MAI ALES ale lui Antonescu…. Cu regret dar parca Antonescu se bate SINGUR , FARA NICI UN SPRIJIN REAL DIN PARTEA MEMBRILOR SAI DE PARTID…., cred ca mai mult sprijin are de la noi , voluntarii…!Din pacate la lupta dura care a inceput SPRIJINUL NOSTRU NU-I SUFICIENT (cu tot opimismul pe care il abordeaza multi din sustinatorii sai…) Sa nu uitam masa de oameni care merg SIGUR la vot e in MARE parte formata din persoane USOR MANIPULABILE (influentabile , cumparabile , santajabile , etc.) Culmea, asa-zisii “destepti” , segmentul target al lui Antonescu , continua sa refuze sa vina la vot , iar stafful lui Crin “nu misca nimic” (sesizabil…) iar despre riposte bataioase ( nu nesimtite… ) ce sa mai vorbim…?! Pacat , noi cei de-aici (si de pe prin alte parti) , NU SUNTEM SUFICIENTI PT. INCLINA BALANTA in directia buna….

  31. salutare tuturor.
    am si eu o rugaminte. Tot incerc sa ii postez un mesaj lui basexu pe site, dar al drcului cod daca reusesc sa-l scriu corect. Ma ajuta cineva? Vreau sa-i zic ceva de dulce:))))))

  32. Fermierii aflaţi acum la Cotorceni solicită ca statuia aceia a Răscoalei din 1907 “recuperată” din Parcul Obor acum 18 ani, să-i fie daruită Preşedintelui Băsescu pentru cinstită reamplasare în curtea palatului ?
    Băi ce chestie !

  33. Salut Victore,

    am doua:
    – Marlanimea Sa Mr. Base are impresia ca ne poate vinde in jos pe Dunare, dar nu poate, ca a vandut flota inainte.Necazu’ e ca schimbarea sa nu va reda romanilor ceea ce le-au luat comunistii, iar necazul Lui e ca nu are coloana(cea operata la Vienna ) suficient de flexibila pentru ca cei/cele din jur nu-l mai satisfac.
    -am fost coleg de liceu cu ”zeul somnului” si pot sa zic ca era baiat destept dar viatza-i grea.Asta in legatura cu idealul de a deveni bogat, care dupa ”update” a devenit ”sa fiu bogat, no matter what !”
    Hai sa traiesti !

  34. Ati sesizat ca pe benere apare Basescu fara creier?E normal ca parintii sa fie revoltati ca le sant speriati copii.Ii urez vant bun in pupa pana Somalia.

  35. Strict din punctul meu de vedere, trecerea la Parlament unicameral e un fel de a ne da singuri cu tesla-n coa… ste. E ca şi cum, nemulţumit de propria-ţi viaţă, ai hotărî la un moment dat că aşa nu se mai poate, că trebuie să faci ceva, o schimbare radicală, o reformă în modul de a te raporta la lumea înconjurătoare, şi prima idee care ţi-ar veni şi pe care ai pune-o în practică ar fi să-ţi tai o mână; gest care cu siguranţă va atrage multe lucruri deosebite în existenţa ta zilnică!

    La o adică aş putea înţelege chiar şi cum vine treaba cu “modernizarea statului”, care mai mult ne e băgată pe gât, decât propusă, de Traian Băsescu, numai că, pe de altă parte, dacă stau să mă gândesc mai bine, parcă aş prefera să rămânem dracului printre ţările astea mai nemodernizate aşa, mai desuete, cum ar fi Germania, Franţa, Marea Britanie, Italia, Spania, Olanda, Belgia, Austria, care nu dau semne că le-ar prisosi vreo cameră. Nu că aş avea ceva cu Bulgaria, Cipru, Luxemburg, Slovacia sau Ţările Baltice, dar unele dintre ele au cam populaţia Bucureştiului, în timp ce România este – cum măcar asta bine spunea Tăriceanu – a şaptea ţară, ca mărime, din UE. Am fi singura ţară mare, de peste 15 milioane de locuitori, cu organizare, la nivelul Legislativului, de ţară mică.

  36. Daca am fi un popor destept, ceea ce nu suntem, am merge la referendum si am vota cu nu, iar la prezidentiale am vota pe altul decat Base.
    ps: genial textul !

  37. Nu cred ca este vb. de frica la contracandidatii lui basescu. Cred ca este vb. de forta financiara de care dispune basescu in momentul asta, cred ca fffff. multi bani de la FMI s-au dus si se duc in campania lui basescu si asta am spus-o din momentul cand s-a razgandit basescu si a zis ca e de acord cu imprumutul – a se vedea posturi chiar de pe acest blog. Dim momentul ala si-a facut calculul pt. bani si e posibil sa se fi dus toti sau aproape toti in campania lui si bineinteles pt. EBA lui taticu iar pt. popor ramasite. De platit plateste prostimea pt. ca el nu are d-zeu, nu are nimic totul este numai pt. el. Toata tara este plina cu afise, bannere, mese portocalii, panouri etc. numai cu referendum si cu basescu PDL. A contabilizat cineva cat costa? Nu am vazut nici un afis cu Geoana, nu stiu ce afis electoral are, am vazut un singur afis cu Antonescu si prin sectorul 1 am mai vazut ici colo cel mult 5 adunate.
    Va proceda exact ca in 2004, asa cum nu dadea innapoi la alegerile de atunci daca era declarat invins si intentiona sa ucrainizeze romania si asta numai pt. el, pt. dementa lui, la fel va proceda si acum, chestia cu tancurile fiind ceva normal pt. el. Intrebati angajati ai institutiilor de siguranta si ordine publica ce s-a intamplat dupa alegeri. Nu s-a intamplat din 90 pana in 2004 la nici un tur de scrutin, ei stiu ce a fost. Daca aveti ocazia verificati va rog.
    In alta ordine de idei la ora 18 la sediul PDL se stia ca s-au pierdut alegerile, sunt persoane care au muncit pt. basescu si PDL si pot confirma acest lucru. Cum au iesit castigatori? A cedat Adrian Nastase de teama ucrainizarii Romaniei sau intr-adevar s-au fraudat alegerile? A se vedea metoda fraudarii alegerilor descrisa de Sorin Rosca Stanescu, mi-a fost spusa cu fix 1 saptamana inainte da a aparea in ziarul Ziua, am zis ca e posibil dar nu sunt romanii atat de josnici sa faca asta pt. 200-300 ron. Din pacate sunt romani care fac asta si urna se umple de portocaliu. Asa s-a practicat si in 2004 si 2008 la Europarlamentare si iata au iesit castigatorii.
    Ramane totusi interesant ce va raspunde -sincer – Nastase despre alegerile din 2004 sau daca va iesi cineva sa spuna adevarul de atunci.
    Sau poate le este frica…

  38. BAI IESHITI LA VOT SI VOTATI CU ORICINE NUMAI CU BASESCU NU — E FALIMENTAR OMUL ASTA SI REGIMUL CARE-L SPRIJINA —- CUM NAIBA UDREA —VIDEANU –RITZI –MINISTRI >????NISTE TUTE CARE ADUNA 1+1 CU 2 CONSILIERI ALATURI .. SI UN CORUPT PINA IN MADUVA OASELOR …..
    S-A AJUNS LA 1 MILION DE SOMERI
    DATORIA EXTERNA DE 70 MILIARDE DE DOLARI
    SCADERE ECONOMICA 7.5 %
    SPITALELE MAI AU UN PIC SI SE INCHID
    MAI AVEM UN PIC SI DAM IN RAZBOI CIVIL …..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.