Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Partidul conservelor de fasole îşi arată chiloţii tanga purtaţi în Piaţa Revoluţiei

Partidul conservelor de fasole îşi arată chiloţii tanga purtaţi în Piaţa Revoluţiei

Aflu cu bucurie şi mândrie proletară că fostul şef al mafiei personale a lui Adrian Năstase, generalul chiloţilor, îşi lansează, fix de 1 Mai muncitoresc, partidul conservelor de fasole. Unitatea militară a securiştilor, turnătorilor şi ciorditorilor, încă nedeconspiraţi de CNSAS şi neluaţi deocamdată la şuturi penale de combinaţia fatală ANI-DNA, are tupeul jegos să-şi anunţe existenţa în Piaţa…Revoluţiei.

Lume, lume, soro lume, urmează un anunţ important pentru ţară. Feldmareşalul hoţpătar al hectarelor îşi va prezenta, în direct, menajeria cu animăluţe de companie. Nea Micky Şpagă ne va face o demonstraţie de subminare din interior a regimului, anticomunistul Onţanu va jongla pe nas cu mingea reabilitărilor de blocuri şi a retrocedărilor de terenuri în Petricani, iar imensul caracter Nicolicea ne va explica argumentat ce de căcat e presa din care şi-a luat nevastă. Jongleriile persecutaţilor foşti miniştri Sârbu şi Diaconescu sunt momentele-supriză ale reuniunii. Imnul “7 ani de-acu-nainte, vrem pe Nuţi preşedinte” va fi interpretat magistral în Herăstrău de inegalabilul deţinător de 7 hectare Adrian Petrache.

http://www.youtube.com/watch?v=xzSHRJ1nrcg

UPDATE: Dacă pesediştii reuşesc să dea motivele subitelor accese de independenţă, atunci sunt partid de opoziţie.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

78 thoughts on “Partidul conservelor de fasole îşi arată chiloţii tanga purtaţi în Piaţa Revoluţiei

  1. Credeţi că nu va veni şi băsescu la lansarea buticului să spună el ”în sfîrşit a luat naştere un partid cu adevărat de stînga”?

  2. Mai da-i dracu’, ca nici nu mai am comentarii la cat de sila mi-e de rahatii astia pupinbasesti, santajabili si lipsiti de caracter, si nici nu stiu ce-i mai rau din toate astea! Piata revolutiei?! Poate-am gresit acum 20 de ani si acum platim, cine stie?! Oricum, grele pacate tre’ c-avem la viata noastra!

  3. Si de ce nu te bucura faza ? Cristi Diaconescu nu era prietenul cu care te mandreai pana acum o vreme ?

  4. @FMI: ba da, e bucuria vietii mele. Cristi ramane, daca vrea, prietenul meu. deciziile lui politice nu-mi influenteaza atitudinea fata de el.

  5. Am cunostinte care l-au votat pe Basescu si care sunt vai mama lor acum.Au trecut si de statutul de somer si privesc in gol precum drogatii dar cand vine vorba de jegul ala,sunt in stare sa te contrazica la nesfarsit.Odata mi-au fost prieteni.Ce proasta am fost…

  6. Da, Victor Ciutacu cu Cristi Diaconescu si Mircea Badea cu tanti Teo… Mai, sincer, eu nu inteleg faza asta: daca de maine Cristi asta (sau tanti Teo) devine canibal(a), bolsevic(a), nazist(a), terorist islamic sau membru al altei asemenea organizatii pline de intentii bune, voi tot v-ati grabi sa-i asigurati de prietenia voastra?! Daca bietul om (sau femeie, ca nu stiu daca pot sa-i spun “oama”) o ia razna, mie mi s-ar parea normal sa iei distanta… Acu’, poate-s eu nebun. Nu stiu…

  7. salut victor,

    din pacate, avem in romania tarfe politice si nu politicieni. Conteaza cumva doctrina? Crezi ca stie cumva” seful mafiei personale a lui traian basescu( parere personala, desigur)” care sunt diferentele dintre un partid de dreapta sau de centru-stanga?
    N-au nicio treaba, fratioare, important este sa iasa banu’. Politica inseamna “bagabonteala”. Berca si altii si-au descoperit subit identitatea si functia in PD-L, Cristi Diaconescu care, dupa parerea mea, a unul dintre cei mai buni ministri de externe pe care i-am avut dupa ’90 a schimbat si el macazul, si ca ei, o gramada… Important e sa fie bine la ei… Noi, Pulimea, Dumnezeu cu mila!!!

  8. @muritor de foame: tu ai vreun prieten? eu am cativa apropiati si o gramada de amici, printre care se numara si Cristi. de care m-am apropiat nu fiindca era pesedist. si nici nu ma voi departa brutal doar pentru ca s-a apropiat oficial de Basescu. sunt oameni care-mi plac si oameni care nu-mi plac.

  9. victor, am pe blog ultimul discurs al lui boc cel mic. E maxim!!!. Poate te intereseaza…Sa vina investitorii!!!

  10. Mai nea oprea , daca tot esti tu atat de independent si de just zi-ne mai nene pe cine sa alegem ? Cameleonii mamilor voastre ce sunteti !

  11. E bine. Pe mana stanga are papusa boc, pe dreapta papusa ‘nea mafie personala’, si-i bate capa in cap in delirul multimii. Sa vedem care castiga la alegeri? Drepata sau stanga lui base?
    Am si io totusi o problema de logica. Cu daca si atunci. Daca opozitia zice ca-i dictatura si presa libera zice ca-i dicatatura atunci e dictatura banuiesc. Pai daca e dictatura, atunci opozitia cum mai crede ca se vor organiza alegeri corecte, democratice?
    Si o-ntrebare. Daca e cineva care a vazut sau a auzit vreodata de o dictatura schimbata pe baza de alegeri.

  12. Nu sunt aşa în vârstă dar am auzit de pe la bătrâni de nişte “case” precum crucea de piatră… erau renumite pe acele vremuri… posibil să-şi fi schimbat forma de organizare juridică şi acum se chemă partidul x, partidul y sau z….

  13. Sa inteleg ca pe 1 Mai vom asista la o premiera mondiala, adica lansarea primului partid din lume ai carui membri sint in proportie de 100% parlamentari?
    ULA ULA ULA!
    Banzai!

  14. Mai tineti minte micii si berile lu´Marean?
    Au venit alti stangisti la putere; alt fum, alte manele.
    PS
    Tocmai la News Alert se da: Micky spaga a fost trimis de doamna DNA la judecata. In loc sa-l lase sa se bucure de 1 Mai…

  15. Si se pare (acu zicea tanti Sabina la teveu) ca deja unul dintre greii partidului ce va fi lansat a fost trimis in judecata pentru “foloase necuvenite” si alte alea. (Miky Spaga?)
    Banzai!

  16. @Mihaela Petrescu: deci daca ramanea la PSD avea caracter. interesant concept. cu tot respectul, nu aveti nici absolut un drept sa va pronuntati asupra calitatii umane a amicilor mei. asta daca va referiti la ei din punct de vedere al calitatii lor de amici ai mei. din punct de vedere politic, sunteti libera sa considerati ceea ce credeti de cuviinta. eu, spre exemplu, am fost extrem de dezamagit de deciziile lui din ultima vreme si i-am comunicat asta. da’ nu inseamna ca-l sterg din agenda telefonului.

  17. Până la proba contrarie, toţi, dar absolut toţi aşa-zişii “independenţi” rămân pentru mine nişte oameni vrednici de dispreţ. Indiferent cât de mult s-ar strădui, întru insultarea inteligenţei multora dintre noi, să ne explice că au avut motive decente să plece din PARTIDUL SUB SIGLA CĂRUIA AU FOST ALEŞI PARLAMENTARI.

    Acest general făcut pe genunchi din subofiţer, nu e suficient de inteligent pentru a-şi da seama că teatrul pe care îl joacă el e de cea mai ieftină regie şi scenariu. Oprea nu-şi dă seama câţi cetăţeni ai acestei ţări îşi dau coate când începe el să vorbească. De aceea, probabil, nu înţelege nici cum vor arăta ei în Piaţa Revoluţiei. Dar, oare, acest lucru e valabil şi pentru Cristian Diaconescu? Va apărea, din nou, alături de nişte ciumpalaci, într-o nouă scenă penibilo-jenantă? Încercând, în acelaşi timp, să dea dovadă de prestanţă?

    Pe Dragnea îl aştept cu continuarea.

  18. Tonomatul tot tonomat . Pune o facatura ordinara ca ziaru’ acela in care cica ar zice Oprea de rau de Zeus , de parca noi suntem atat de fraieri sa credem ca asa ceva chiar s-a intamplat . Nu va mai opriti odata ? Ce urmeaza ? Parca vad niste filmulete cu Domnul Presedinte spunand “m…e , ti-am zis” lui Stolojan sau zicandu-i lui Petre Roman ala “Petre , esti cel mai bun” sau altu’ in care spune ceva de “tiganca imputita” sau “gaozar” . Voi sunteti in stare , sa mor io .

  19. @ psicho

    In Chile , dictatura lui Augusto Pinochet dupa referendumul din 1988 .

  20. victor, tu chiar crezi ca acest partid,va lua vreodata 2 % ,nu pentru ca nu este credibil,nu pentru ca este format din tradatori,nu pentru ca sustine PD_L, pur si simplu pentru ca votul se da doar la cateva partide notorii,PSD,PD_L,PNL,UDMR,si poate PRM,PNG,PNT-CD,de restul,cangi notorietate,cangi vot..baietii lui oprea stiu asta,daca nu-i primeste PD-L pe liste nu mai vad parlament.AMIN.

  21. Eu nu am dreptul sa judec nici un fel de persoana privata .
    Nu ma refeream numai la Cristian Diaconescu sau la amicii dumneavoastra…Ci la persoanele publice care vor lansa noul partid, care sint minati doar de propriile interese si nu de ale celora care i-au investit cu incredere si i-au trimis pritre cei 500+ care ii conduc .
    Nu ma intereseaza motivele personale ale niciunuia dintre ei, din orice partid ar face parte. Au tradat.Puteau ramine independenti si atit! Consecintele se pot vedea cu ochiul liber.Orice incercare de a ni se pune ochelari cu sticle albastre sau roz, e in inutila.
    P.S. Prietenia a devenit o floare rara, ca si loialitatea. Felicitari ca sinteti unul dintre putinii care mai respecta aceasta valoare.

  22. Adi, n-ai înţeles nimic! Sigur că Victor e un tonomat ordinar, dar “ziaru’ acela in care cica ar zice Oprea de rau de Zeus” nu e o făcătură. Făcătura este că Victor omite să precizeze că tocmai de-aia îşi trage Oprea un partid distinct de-al lui Zeus, pentru că, după un scurt moment de rătăcire băsesciană, a revenit la sentimentele expuse în ziarul ăla şi vrea să se despartă de Băse. Oprea este un om bun, de bună credinţă, iar tonomatul îl prezintă ca pe un ticălos. Asta-i nemernicia!

  23. D-le Ciutacu, cu toata stima pe care o port pentru d-voastra trebuie sa spun ca nu sunt de acord cu afirmatia “Cristi ramane, daca vrea, prietenul meu. deciziile lui politice nu-mi influenteaza atitudinea fata de el.”
    Exista o vorba veche romaneasca, spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti”.
    Eu de exemplu nu pot fi prieten in adevaratul sens al cuvantului cu cineva care nu impartaseste aceleasi valori ca si mine.
    Cu stima, Cristian

  24. @cosmescu: partidul asta e important pentru procentajul pe care-l are IN PARLAMENT. uzul extern e neinteresant. pentru ca va fi sbordit de PD-L

  25. E o vorbă românească… cine se aseamănă se adună…şi aşa…fără prea multe filozofii.

  26. Uraaaa.Da e bine de 1 mai cu gratare sfaraind cu bere cu manele asa da lansare,cu fasole la cazan (scuze fasolea e de 1 decembrie)sa vina toti boschetarii toti cainii maidanezi sa se infrupte. Sa sarbatorim cu toti ca suntem condusi de securisti de turnatori si alte slugi comuniste ca suntem datori vanduti ca tara si acum amanetam si viitorul copiilor sa sarbatorim ca traim din imprumuturi si ca locul de munca a devenit in romania un soi de O.Z.N. Maidanezii astia politici cand vor fi eutanasiati???

  27. Şi eu cred că este probabilă crearea acestui partid cu scopul de a mai dezmembra puţin partidele de opoziţie, ca după vreun an, poate doi, să fuzioneze cu PD-L. Că doar se adună elita, nu?
    Şi dacă tot m-am băgat în seamă, să zicem şi despre prietenii, că e de interes: cred că un rău politician poate fi, totuşi, un bun prieten; sau poate fi un bun politician, care nu poate fi un bun prieten. Nici noi nu putem fi de acord cu tot ce fac prietenii noştri, asta nu înseamnă că renunţăm la prietenia lor, nu? Ciutacu de ce ar fi altfel?

  28. Na iaca, taran ce ma aflu! Am crezut ca mandatul 3 si 4 il vor apuca pe base cu PSD-ul si PNL-ul faramitate sub 10% fiecare. Cel putin la numaratoare la BEC.

  29. Culmea e că e impropriu spus ” acest partid are în Parlament…” Acest partid nu are cum să fie legal unul parlamentar, neparticipând la alegeri ca partid, şi, deci, netrecând pragul obligatoriu, pe care alte partide s-au chinuit şi n-au reuşit să-l treacă. Dar ce mai contează astfel de “detalii” pentru “râmele” de care vorbea Mircea Badea? Care “râme” au putut să pună ştampila, unele dintre ele, pe un candidat în dreptul căruia scria “PDL”, după ce tocmai aflaseră cum se moare în spitale cu zile. Că nu sunt bani pentru Sănătate. Probabil au crezut “râmele” că votează pentru o nouă emisiune plină de manelişti, realizată de “doamna Teo”. Ce înduioşător sună…

  30. Alo! Da dupa ce-si trag astia miscarea, sau partidu´, sau ce-o fi- la viitoarele alegeri- vor mai papa Parlament (chiar dechiar uninominal)? Parca ieri unu´ care tradase psd-ul i-a lasat cu ochii in soare pe (in)dependentii lui izmana si vrea inapoi. Ponta atentie!
    Si inca ceva: Sindicatele, care doar de gura-s bune, maram saluta noua chestie. Daca BNS se lasa in nadejdea astora liderii sindicali ori is boi ori is boi. Ce le pot oferi astia cat timp ei sunt doar la tarantela acolo? mi-e sila si greata.
    PS
    Iar base face cadouri -din banii masii- Republicii Moldova…

  31. Stie careva care e cota de piata a partidului-paduche? A mai fost pe vremuri un asemenea vomitiv, ApR, umflat cu pompa ceva la 15% in sondaje. In realitate…Nu de alta dar cred ca ne pierdem vremea cu el, le dam prea mare importanta, iar la urmatoarele alegeri vom vedea (ce aiureala) ca nu ma sint.

  32. As fi foarte interesat, pe ce se bazeaza oricine, care crede ca alegerile viitoare vor fi oarecum corecte si ca partidul de stanga al lui base nu va avea exact atatea procente cate vor binevoi sa doreasca muschii domniei sale de presedinte, 15, 20, 25, 30 sau oricat % ?

  33. După ce PNL şi PSD au trântit guvernul piticului atomic, împreună, aveau majoritate în Parlament. Şi-o mai aminteşte cineva pe Raluca Turcan cum se plângea că se votează în Parlament ce doresc cele două partide, că trec nişte lucruri aşa… Şi gesticula din mâinile din dotare. Acum, cum trec iniţiativele imbecile şi neconstituţionale ale PDL, în batjocura cetăţenilor acestei ţări, Turcan? Cum e cu majoritatea formată cu scursurile şantajabile ale PSD şi PNL?

  34. problema este ca nu mai ai in cine sa ai incredere .. in partide oricum lumea nu are, dar punctual cativa oameni inspirau oarece incredere .. gen antonescu, diaconescu .. foarte putini .. cand unul ca diaconescu face ce a facut .. ramai nauc .. si nu stii ce sa mai crezi .. mama ei de viata..

  35. @Victor Ciutacu: “deci daca ramanea la PSD avea caracter.”
    Nu. Dar ce caracter poate avea omul asta , daca lasa sa planeze asupra PSD-ului banuiala ca l-a urmarit si santajat ? Nu-nseamna ca aia n-ar fi in stare de asta , dar de data asta mi se pare ca e clar cine l-a urmarit.
    Si , da , eu as avea o problema cu un prieten de-al meu, daca ar pune umarul la consolidarea puterii totale a unui descreierat ca Basescu (desi a fost votat tocmai pentru a i se opune !). L-ai vazut in ultima vreme la televizor ? Aseara ,de exemplu ? E deja unul de-al lor , e portocaliu in cerul gurii. Cum dracu’ de nu si-a descoperit agresivitatea asta inainte de a trece in tabara opusa ?

  36. @violet
    Cum si poate ase ceva? Sa te iei de mindreti di fatuci ca Turcan ai? Da’ un’ ti crezi matali sa ti iei di o “uninominala”, sa ti iei di diputata mie de pi Cibin ai? Rusini oai! Huoooo! :))
    Banzai!

  37. Sunt absolut de acord cu “psicho”. În aceste condiţii, nu avem cum să sperăm în alegeri corecte, vreodată, atât timp cât Băsescu se află la Cotroceni. Şi eu cred că partidul chiloţarilor ar obţine exact cât ar avea nevoie. După ceea ce s-a întâmplat duminică, mi-e clar.

  38. Multumesc @Adi, n-am stiut, dar am dat pe google. Dictatura din Chile tinea din 1973. Avea cat, 15 ani. Era rasuflata. Si base mai vrea exact 15, mandatul asta si inca doua. Dupa aia il vor darama romanii prin vot. Ce a fost in 1988, referendum? Asta ziceam si eu ca e nevoie. Poate sunt precoce cu 15 ani. Mai zi ca istoria nu se repeta. Dar e doar o opinie.
    Mai draga Victor, crezui ca-s intr-un fel de realitate virtuala in care numa io vad ce scriu, dar uite imi raspunse cineva. Deci normal ca ma reduc mai spre tacere nesilit de nimeni. Scuze de prea multe mesaje.

  39. Io nu vreau vot universal! Vot censitar! Daca tot poporeanu are “DREPT DE VOT” si-si bate joc de el vot; prin vanzare, prin troc contra zahar, malai, ulei; daca tot jegosul are acest drept prafu´ si pulberea se alege de tot.
    Si cu referendumul la fel. Neinformati; oricum imbecili: ganditi-va la crasme pline de drojdia societatii si aia sa VOTEZE!!!
    In mod normal, de la o anumita valoare financiara si un anume nivel de instruire poti vota; nu mai poate fi cumparat votul si poti distinge intre bine si rau. Placa cu poporul care stie sa voteze s-a stricat.
    PS
    La probleme speciale, masuri speciale!!!

  40. Mi-am adus aminte (scuze ca o fac din bucati).
    Baiatul cu muci in freza, bou(reanu) e pe linie moarta! Oare va trada si el Partidul Dictaturii Luminoase?

  41. D-le Ciutacu,
    un prieten(amic) nu-l poti scoate din suflet pentru ca s-a mutat la alt partid.Parerea mea este ca:n-a schimbat partidul,ci doar colegii.Si daca se muta la PNL care ar fi fost comentariile ? Sa ajungi (unii) ca dupa 20 de ani sa ,,mingii pe crestet,, un partid ca PSD….s-avem pardon !!! PDL este un fel de PNL sau PSD ,dar la putere, iar ceilalti nu au decit IFOSE .

  42. un tradator si un lingau (adica un adevarat securist) cu o fata de snapan, asta-i bitza oprea. O sa si-o ia-n freaza aia de la base intr-o zi, ai sa vezi. Tot ce stie si el din armatae ca tancurile merge si avioanele zboara. La ce i-ar trebui mai mult de stiut cand toti din jurul lui base sint niste capabili ?! Ca sa lingi bine , doar o limba catifelata ti se cere. Mi-e scarba de ce a ajuns tara asta unde toti hotii sint la putere iar lumea se lasa prostita de ei si ideile lor putine dar fixe. Sper sa ajung sa-i vad pe toti jegosii astia la parnaie. Sper, dar nu bag mana-n foc c-o sa apuc eu sa vad asta. Ma amagesc asa…

  43. Hai, Victor, ca de data asta gresesti. Vezi cum luam atitudine la ceea ce ne transmiti. Datorita tradarii lor suferim destul. Stii doar ca Diaconescu este …-nu ca asta ar fi ca o ciuma sau ceva detestabil-dar acum te intreb pe tine: si tu esti … Referitor la principii: jos palaria!, dar in situatii de genul asta… Si eu am lucrat in armata, dar, crede-ma, nu ma identific si nici nu le recunosc calitatile acestor “Inalti superiori”. Poate ca acum sunt in mari nevoi, iar stomacul nu-i plin, dar Tradarea -i Tradare!nu pot sa accept asta, chestie de stomac, de plamada, de identificare cu Acei eroi ai neamului etc. In rest, toate cele bune.

  44. Nu am idee unde si-a comandat partidul conservelor chilotii tanga, dar daca acestia nu sunt croiti dupa ultima moda pariziana, partidul nu va obtine nici 2% la alegeri. Mai recomand acestui partid sa schimbe traseul, ca adevaratii revolutionari ar putea sfasia chilotii pe care reprezentantii acestui partid ar purta cu mandrie, pentru ca doar Piata a fost denumita dupa faptele lor marete si defilarea reprezentantilor acestui partid ar fi o ofensa la adresa adevaratilor revolutionari.

  45. Coane Victor, tocmai ce revazui pentru a naispea oara secventa aia misto din “Nemuritorii”, cand Amza pusa tunul pe biserica aia plina de soldati imperiali.Iti dai seama ce ocazie perfecta ar fi de 1 mai daca s-ar gasi “un nebun”, un taliban macar, infasurat in 30 kile de dinamita, sa se duca si sa pape mici cu fasole acolo in gramada de “independenti”… de la Vlad Tepes incoace densitatea de lepre pe mp n-a fost mai mare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.