Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Cum de n-a mai degerat Omar în arest?

Cum de n-a mai degerat Omar în arest?

Preşedintele României spune senin că înregistrarea consilierului său pe probleme de siguranţă naţională cu un terorist este ilegală şi că, în esenţă, fostul preşedinte e de vină. Dar văd că nu ne spune mai multe alte lucruri. Aşa că-l întreb eu.

1. Ce căuta generalul Constantin Degeratu în arest la Omar Hayssam, cu ce mandat s-a dus acolo şi cum a cerut, procedural, omul de afaceri sirian întrevederea cu Traian Băsescu? A sunat la centrala Cotrocenilor din arestul Cercetărilor Penale, a apelat la un intermediar (dacă da, cine?) sau a dat mail ca Arpad Paszkany?

2. Dacă înregistrarea ambientală a fost realizată ilegal în sediul DIICOT, înseamnă că o secţiune a Parchetului general face poliţie politică. Ce mai caută-n funcţie şeful DIICOT? Ce garanţie mai poate să aibă, în aceste condiţii, un om obişnuit că statul care înregistrează ilegal consilierii preşedintelui nu-i violează intimitatea?

3. Într-o altă instituţie fundamentală a democraţiei, Camera Deputaţilor, membrii comisiei parlamentare de anchetă a activităţii ministrului Turismului au fost, de asemenea, înregistraţi ilegal. Partidul care susţine candidatura la preşedinţie a lui Traian Băsescu a susţinut că nu contează modalitatea de înregistrare, ci numai conţinutul discuţiilor. De ce în cazul Omar-Degeratu ar trebui să fie invers?

4. De câte ori s-a întâlnit (înainte şi după arestarea sa) Omar Hayssam cu Traian Băsescu. Unde s-au petrecut întâlnirile şi pe baza cărui act normativ? I-a spus ori ba preşedintele României suspectului de terorism (la vremea respectivă) să-şi ia familia şi să plece în SUA? Dacă da, autorităţile americane au fost informate?

5. Dată fiind invocarea siguranţei naţionale pentru justificarea necesităţii întâlnirii între un arestat şi consilierul preşedintelui, câţi alţi oameni de afaceri cu dosare penale care au călătorit în aceleaşi avioane cu Omar Hayssam şi Ion Iliescu au mai beneficiat de posibilitatea similară de a discuta în privat cu Traian Băsescu?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

156 thoughts on “Cum de n-a mai degerat Omar în arest?

  1. “Mai baiatule, esti inveninat de ura. Ti-ai pus vreodata problema ca si tu sa-ti schimbi atitudinea fata de presedinte. Daca eram in locul lui de mult va maturam pe voi toti cu antenele si realitaea “voastra”.Tot pentru bani va agitati iepurasilor – ai vostrii si ai lui Voiculescu. Pa.

    De ema pe 29 October 2009 la 5:26 am (#) ”

    De cite ori vrei sa ne schimbam atitudinea?
    L-am votat, iar acum il “injuram”, deoarece, ori nu l-am cunoscut, ori asa a fost mereu si noi nu am bagat de seama.
    Nu crezi ca e o schimbare majora de atitudine?
    Iti imprumut un neuron si ajunge sa vezi realitatea, la care noi facem referire, al tau (neuron ce il mai ai ) este in vacanta prelungita.

  2. Mi-e groaza de ce se va intampla dupa alegeri. Totul e la pamant…nu vreau sa am un ton foarte pesimist, dar dpdv economic stam f.f.rau…si mi-e teama ca momentan, niciun candidat nu m-a convins ca are capacitatea sa “faca lucrurile sa se intample”. Cand aud ce promisiuni puerile fac…imi dau seama ca efectiv suntem la mana unor imbecili! Recunosc cu infinita amaraciune, am pierdut 20 de ani din viata (cei mai frumosi) din cauza prostiei de a crede ca vom putea trai intr-o tara decenta. Am ajuns sa-i respect pe cei carora le-a mai ramas ceva spirit nationalist dar…nu pot sa-i mai inteleg.

  3. Ziaristii lui peste, ia mergeti voi in hexagon si gasiti ziarista aia rapita si ea, care a stat cu rapitii nostri si apoi a fost eliberata dupa ai nostri si cand a fost intrebata ceva in legatura cu ai nostri a avut o grimasa de scarba. Ce ziceti, incercati?

  4. @ Victor Ciutacu

    Nu ştiu ce crede Cristoiu, însă nu cred că acest subiect îi face vreun rău preşedintelui…deşi ar trebui.
    De ce?
    Pentru că oamenii care nu ştiu politică(şi ăsta-i electoratul lui Băsescu) au alte probleme şi nu înţeleg chestiile astea tehnice din mediul politic de azi.
    Iar cei care ştiu cu ce se mănâncă politica ştiu şi faptul că în orice campanie electorală se aruncă acest gen de “bombe”.

  5. @ionut androne: cred ca faci o confuzie…electoratul (in general) nu trebuie sa “stie politica”…pentru ca, asa cum chiar tu continui “au alte probleme”; electoratul trebuie sa se informeze, sa traga concluzii si sa isi exercite dreptul la vot; politicienii in schimb TREBUIE sa stie politica; ce se intampla la noi nu are nicio legatura cu politica; este o porcarie balcanica;

  6. Nu-mi vine sa cred ca nu sunteti la curent cu cercetarile sociologice …Electoratul lui Basescu e educat , intreprinzator , bine informat etc. 🙂 🙂 🙂 Dovada vie sunt liderii votantilor portocalii: Gabriel Liiceanu , H.R.Patapievici , Mircea Mihaies si Ion Cristoiu.

  7. Inchipuiti-va cate asemenea “Secrete de Stat” mai exista. Iar Parlamentul, in loc sa faca comisii peste comisii, tace.
    Tot ce face alcoolistul ilegal, a fost bagat la 50 de ani. Poate el sa primeasca 50 de ani pentru ceea ce facut.
    Poate ca si vanzarile anterioare vin din banii haysamului pe relatia preacinstitului (?) doctor Yasim.
    Iar prostimea are inca timp sa-l creada.
    PS
    Mi s-a parut ca aseara la megafonul fermecat, cu toate ca nu avea nicio atributie promitind,
    matrozul era in viteza. Adica consumase ceva…

  8. @ Teal’c
    Dacă electoratul trebuie să se informeze, iar mai apoi să tragă concluzii, ar trebui să urmărească televiziunile de ştiri şi să îşi formeze o opinie pertinentă, lucru care ştim că este aproape imposibil.
    Părerea mea este că atunci când vrei să votezi, trebuie să cunoşti persoana pe care pui ştampila, asta însemnând să cunoşti ceva din programul său, din personalitatea sa şi din partidul pe care-l reprezintă. Toate astea se rezumă la cunoaşterea fenomenului politic.
    Poate această opinie pare uşor naivă şi complicată, însă aşa văd eu lucrurile în ceea ce priveşte votul corect.

  9. ALTE INTREBARI:
    1)De ce in primii ani ai mandatului cand avea o majoritate in parlament nu a facut “presiuni” pentru initierea de legi care sa reformeze statul.
    (raspuns: pe atunci singura preocupare a fost sa se rafuiasca cu Nastase, Patriciu si sa puna la cale bomba de imagine cu rapirea jurnalistilor.)
    2)De ce a promulgat legea maririi pensiilor, a lui Taricianu, in loc sa faca demersuri pentru o lege a pensiilor corecta bazata pe principiul contributivitatii;
    3)De ce a promulgat legea maririi salariilor la profesori, in loc sa ceara o lege unitara a salarizarii sistemului bugetar.

  10. E adevarat ca si Florin Calinescu e PDL-ist, mai nou?
    Ohhh, si ce necrutator era la tine in emisiune! E plin de “Brutusi” partidul ala!

  11. Derbedeul dracului,
    daca Excelenta Sa Domnul Traian Basescu Presedintele Republicii Romania doreste sa modernizeze Tara, Institutiile, sa puna Justitia sub control politic, sa faca un Parlament suplu si agil, o Constitutie moderna,
    s.c.l, iar tu ne indoctrinezi impreuna cu mogulii si celelalte tomomate pe ieuro, cum ca EL este Raul Suprem.
    Ti-ai pus, derbedeule, vreodata problema asta?
    Daca si cei de la GDS dadeau din cap admirativ si aprobator cu ce drept ne impotrivim tu, eu si ceilalti 65%? Sa ne fie rusine! Sa punem de o autocritica si sa ne punem cenusa in cap!

  12. @ ionut androne
    Mi se pare logic si de bun simt enuntul tau. Dincolo de ce spune Cristoiu, dar s-a decredibilizat enorm in opinia mea, tare mi-e frica ca ai dreptate. Oamenii de rand dotati cu intelect modest, adica 90% din electoratul lui Basescu, nu sunt interesati de afacerea Hayssam. La cat de adormit este poporul roman, tare mi-e frica ca nu i-ar interesa nici daca s-ar dovedi ca Basescu&Co. a vandut jumatate de tara sau este cauza gripei porcine (glumesc ofc). Din pacate atentia si simtul civic romanesc sunt la fel de tocite si uzate ca si tirbusonul lui Basescu. Sa nu uitam ca vorbim de acelasi popor care se calca in picioare sa pupe moastele sfintilor si care la 5 minute se injura ca la usa cortului pentru o bucata de paina si apa sfintita. Nu imi pot inchipui o stire care sa-i mobilizeze sau sa-i scoata din amortire..la capitolul simt civic stam rau de tot.
    Problema Hayssam, care sa fim sinceri, este EXTREM de grava, este grava doar pentru cei care mai pun mana pe o carte sau un ziar. Pentru ceilalti va genera doar reactii gen…Ei si? Io tot cu domnu Basescu votez, ca restu sunt oamenii lu’ Patriciu si Voiculescu.” Cam asta este nivelul de gandire al maselor.

  13. @ Drujbaru
    Talibanii partidelor nu îşi vor schimba opinia electorală indiferent de cele date la TV.
    Cât despre Cristoiu…ai dreptate, însă eu cred că dânsul abordează o strategie bine pusă la punct, în sensul că doreşte să fie oarecum imparţial pănă la sfârşitul campaniei electorele, cu riscul de a fi criticat de toţi.

  14. Ioana S, de metoda unei poze facute buletinului de vot stampilat ai auzit ?

    S-a purtat cu succesc la ultimele alegeri, un exemplu iti pot da chiar eu.

    In Agronomie studentii ieseau cu buletinul pozat pe telefon, il aratau “baietilor veseli” care pe urma ii plateau cu cahs.

  15. !!!
    As face un pariu ca totul e diversiune, iar cu …sa zicem 2 saptamani inainte de alegeri va aparea si o versiune audio, in care Degeratu si Haisam vor avea cu totul alta conversatie decat cea scrisa. Da te tii atunci urlete si invinuirea mogulilor care dezimformeaza, cu citate si trimiteri la emisiunile de pe antene si realitatea, si o luare de pozitie publica a “renumitului” domn Patapievici care se va fi pus in fruntea “intelectualilor” sustinatori cu nume si prenume a CeauBasescului. Asta ca si contrapondere a intelectualilor care vor sustine eventual pe altii. CeauBasescu este in stare de ORICE.
    Sper sa nu am dreptate.

  16. Florin Calinescu e in aceeasi situatie cu Ion Cristoiu: e santajat! Spre deosebire de maestru , nu e santajat cu dosarul de turnator ci cu dosarul IOR instrumentat de DNA in iarna trecuta. In campania electorala de anul trecut era tocat zilnic de presa lui Basescu pe tema contractelor cu armata. Din primavara asta , Calinescu a inceput sa linga la gaoaza lui Basescu (cot la cot cu Radu Moraru si Andreea Pora) si este lasat in pace si de DNA si de Evenimentul Zilei.

  17. Este un scenariu diabolic.pare mana lui Basescu,dar nu cred ca vom stii vreodata adevarul.putem doar sa-l presupunem.Degeratu,Degeneratu,Basescu,Omar Hayssam…si cati mai sunt in spatele acestei scene macabre?ce jocuri,ce bataie de joc ne invaluie?
    Intebarea e:NOI,cei multi,dar singuri,ce putem face?Ce putere avem inafara unui vot?
    Si de unde stim ca pe cei care ii vom vota nu-s amestecati in vreun rahat?

  18. Suntem bataia de joc a unui numar mare de corupti si oameni care toata viata au furat si nimic bun n-au facut! Cum sa mai speram noi ca sa dam de un presedinte sau de nu stiu cine, care sa faca si el(ei) ceva cu adevarat bun pentru tara asta plina de mizerie?! Eu va zic, in tara asta nu se prea mai poate face nimic BUN, caci e mai mult decat mizerie. Plecati toti care puteti, mai ales tineri, plecati din tara asta, caci aici nu o sa gasiti cuvantul Viitor.

  19. @Adriana
    Ceea ce spuneti nu sta in picioare! Daca in legatura cu discutia rasuflata dintre domnul Degeratu si Hayssam, domnul Basescu ar fi nevinovat sau complet paralel, nu cred ca ar fi existat o presa, scrisa sau vorbita in Romania care sa scrie cu font mai mic de 72 ca Basescu nu are nici o legatura. Ori domnia sa o intoarce pe toate partile pentru ca nu poate spune nici da nici ba, ba mai mult, confirma discutia dar contesta legalitatea, ori o reactie precum cea prevazuta ar fi pregatita de pe acum, cu declaratii.

    Deci ceea ce spuneti stimata doamna este o presupunere personala nefericita dupa parerea mea! Ba mai mult, sunt convins ca vor mai aparea si alte inregistrari si transcripturi cu foarte mare legatura cu acest aspect, poate chiar cu rol hotarator.

  20. Va salut, sunt student in Austria si urmaresc cu interes desfasurarea alegerilor din Romania, in special Antena 3.As avea si eu o intrebare si scuze pentru ca sunt off-topic dar ma uitam acum la comisiile pt. ministrii si ma intrebam de ce exista 2 parti in audieri adica una cu presa si una fara….ce intrebari se pot pune care sa nu poata fie facute publice pt. ca nu inteleg.

    Va multumesc si va stimez
    Paul

  21. Chiar daca nu este vb de analisti “pursange”…

    În care dintre următorii analişti politici aveţi cea mai mare încredere?
    Victor Ciutacu….. 23,00%
    Iosif Boda……… 24,00%
    Marius Tuca…….. 28,00%
    Emil Hurezeanu….. 30,00%
    Ion Cristoiu……. 36,00%
    C. T. Popescu…… 44,00%

    Volumul esantionului a fost de 2987 de persoane la nivel national, cu o eroare tolerata de 1,79%. Metoda de culegere a fost door-to-door.

    Sondaj Avangarde 20 oct. 2009

  22. pe chirurgul primar nu l-ai intrebat de dezvaluirile pe care le-a promis!acolo unde are certitudini…unde sint trimise dosarele in instanta!poate are ceva si ptr baselu….
    sint scirbit si de asta si parca incep sa ma scirbesc si de speranta romanilor dl crin antonescu gindindu-ma ce consilier si-a tras in persoana dnei saftoiu(ieri pupat in cur basescu /azi cu bunul simt de care da dovada il pupa in cur pe antonescu)

  23. Chiar credeti ca la urechile noastre ajung toate magariile facute de cei mari? Nici prin gand nu ne trece cam cate se fac pe ascuns si ce interese sunt la mijloc.

  24. Inca din 2004 eu l-am suspectat pe Traian Basescu ca joaca in alta “piesa” si asa a ajuns sa-l inlocuiasca pe Stolojan si sa planga pe umarul lui,apoi a inceput “jocul” cu poporul si-o tot tine intr-un joc de 5 ani. Daca trebuie sa faca niste jocuri sa le faca din alta pozitie nu din cea de presedinte al unei tari. Dar si cine l-a pus sa “joace”,numai prieten al Romaniei nu poate fi.Sunt la mijloc interese economice probabil care ne-a adus in acest joc murdar,pe noi ca natiune.De 5 ani ma gandesc la acest lucru si cred ca Traian Basescu a “jucat” prost.Oricum sunt prea incurcate itele si bine nu ne va fi pana nu scapam de “tiran”.

  25. @ Valeriu S.

    Rezultatele sondajului (daca este corect) confirma teoria mea despre IQ-ul poporului roman..care din pacate este subunitar 🙂
    Sper din tot sufletul ca au gresit ei ordinea si defapt situatia este rasturnata 🙂

  26. Deja baselu’ a luat mintile majoritatii zicand ca inregistrarea e ilegala si va continua cu acest ragionament, vaietandu-se i se fac inscenari…
    Scuze pt offtopic, mi s-a parut interesant – salariul directorului eximbank:

  27. poate s-ar mai schimba ceva daca raspunde cineva la intrebarile astea, si atunci am avea si noi o democratie si un stat sanatos.

  28. Ce imi place! Incepe sa se stranga latu’? Aud? Mai urmeaza si alte scrisori? Aud? 🙂

  29. In tara asta cei puternici fac ce vor dar nu recunosc nimic, manipularea si minciuna este la putere si noi nu putem schimba mare lucru chiar daca le descoperim magariile pe care le fac si i le trantim in fata. Astia suntem, traim intr-un comunism democrat dictatorial 😀

  30. ” pe chirurgul primar nu l-ai intrebat de dezvaluirile pe care le-a promis!acolo unde are certitudini…unde sint trimise dosarele in instanta!poate are ceva si ptr baselu….
    sint scirbit si de asta si parca incep sa ma scirbesc si de speranta romanilor dl crin antonescu gindindu-ma ce consilier si-a tras in persoana dnei saftoiu(ieri pupat in cur basescu /azi cu bunul simt de care da dovada il pupa in cur pe antonescu)

    De gigel pe 29 October 2009 la 1:35 pm (#) ”

    Saftoaica nu a pupat pe nimeni si de vrei dovezi, cauta la colegii de breasla si o sa vezi/auzi doar cuvinte de lauda.
    Apoi numa boul e consecvent. Eu l-am votat pe Base si l-am investit cu multa speranta. Acum daca il injur zilnic si caut sa determin votarea lui George, inseamna ca sunt pupincurist, sau tu esti un fel de Gica Contra?

  31. Lansez o provocare pentru toti cei care nu-l suporta pe Base. Hai sa nu-i mai dam nici o atentie. Sa nu-l mai ascultam ce zice. Sa nu-l mai bagam in seama. Sa intram pe toate site-urile detinute de presa si sa solicitam jurnalistilor sa procedeze asemenea noua. Sa nu-l mai bage in seama. Sa nu mai dea o stire despre el. Sa nu-i mai pomeneasca numele. Doar asa vom scapa de Basescu. Doar eliminand numele lui din vocabularul nostru, din gandirea noastra si din tot ceea ce ne inconjoara vom scapa de el. O ultima urare: ADIO SI N-AM CUVINTE.

  32. Eu as fi curios care este bugetul anual al presedintelui Romaniei. Cati bani a cheltuit domnul Basescu intr-un an, inclusiv referendumurile organizate de el? Cati bani ne costa serviciile secrete care il acopera pe individul asta? Sa facem o adunare si sa comparam cu bugetul Parlamentului ca poate, e mai ieftina reorganizarea presedintiei si a serviciilor secrete subordonate acesteia. [Ar urma niste injuraturi la adresa sperietorii care se cheama presedinte dar, din bun simt, nu o sa le postez] Va doresc o zi buna

  33. este adevarata scrisoarea din Jurnalul National?

    eu tot nu m-am prins cine este profesorul. Cine este?

  34. Ai dreptate “sopinel” dar cum presa vaneaza subiecte superbe despre basescu cum ar fi scrisorile trimise de haissam cum sa nu te bucuri?

  35. Domnule Ciutacu,foarte bune si pertinente intrebarile.Din fericire pt mine nu mai traiesc de 3 ani in Romania marinareasca,dar pe 22 noiembrie,si pe 6 decembrie ma duc la cea mai apropiata sectie de votare ,cam la 1 ora si jumate de mine,sa pun si eu cu familia niste voturi impotriva dictatorului Basescu!

    Doamne Ajuta !

  36. Intrebari pertinenete, logice si de bun-simt.
    Dupa cum il stim, Traiam Basescu , ca orice dictator care se respecta, o sa raspunda la ele doar in fata Marii Adunari Nationale sau cu degetele prinse la usa.

  37. A3 își dorește cumva să ia locul gheretei tv băsesciene de pe Calea Victoriei?
    Sunt inconștienți, răuvoitori, sau jemanfișiști??!! Au uitat că fac parte tot din trustul Intact???
    Cum naiba se face că, de fiecare dată când voi, la JN daţi o megabombă de presă-cum e asta de azi, A3 de abia se mișcă, ba chiar bat câmpii pe cu totul alte teme. Bașca, cele mai multe îl favorizează pe moș Băsescu.
    Până să preia A3 subiectul de la JN, Realitatea discută deja de jumătate de oră, despre scrisoarea publicată de voi.

  38. @Raluca: e un mod de viata. eu sunt rau-voitorul, iar ei sunt profesionistii stirilor. le urez succes in profesie!

  39. Vosganian, Tăriceanu şi Băsescu se întorc de la Consiliul Europei, şedinţă importantă… Ajung acolo, la intrarea la Otopeni, la vamă. Primul intră Vosganian, în spatele lui – Tăriceanu, în spatele lui – Băsescu. Vosganian zice: «Domnule, am de declarat două blăni de leopard». «O, nu se poate, domnule, vă bateţi joc de mine? E interzis, acquis-ul comunitar, legislaţie… N-aveţi cum să le aduceţi».«Sunt şeful dumitale, găseşte dumneata o soluţie». Dă ăla telefon la şeful vămii, dom’le, a venit Vosganian, aşa, aşa… Şeful vămii zice: «Domnule, dacă nu mai are nimic, lasă-l, dar spune-i să nu se mai repete». «Domnule, mai aveţi ceva?». Se uită în stânga, în dreapta, in spate: «Nu mai am nimic». «Bine, treceţi». Tăriceanu… «Domnule, dvs?». «Am doi colţi de mamut». «A, inadmisibil, domnule, e patrimoniu natural. Cum puteţi să faceţi aşa ceva? E interzis, e tot ce vreţi…». «Hai, lasă, găseşti d-ta o soluţie». Îl sună ăla pe şeful vămii: «Dom’le, acum a venit d-l Tăriceanu, zice că are doi colţi de mamut». «Spune-i să nu se mai repete şi, dacă nu mai are nimic altceva, îl laşi». Ăsta zice: «Domnule Tăriceanu, dacă nu mai aveţi nimic altceva…». Tăriceanu se uită în spate, în spate Băsescu. La care vameşul: «A, nu, nu, cu maimuţe chiar nu vă dau voie!»

  40. Desi traiesc departe si profit de viata intr-un stat de drept numit monarhie(si cand ma gandesc ce urat vorbeau profesorii de istorie despre asta cand eram eleva) nu ma pot cu nici un chip tine departe de ce se intampla in tara mea.Victore, te urmaresc in fiecare seara si mi-as dori din suflet sa mai fie multi ca tine dar din pacate nu prea sunt. Imi vine sa-mi tai mana dreapta(cu care am votat pe acest individ acum 5 ani) si sa ma bat cu ea undeva.

  41. Ce ar raspunde Basescu, intr-o emisinune electorala la intrebarea:
    Este adevarat ca Rascola din 1907 a avut loc in anul 1907?
    Raspuns probabil:
    Da, dar asta s-a intamplat pentru ca Iliescu, Nastase, Geoana, Vanghelie, Nica, Oprescu, Antonescu si toti ceilalti au complotat impotriva “sigurantei nationale”. Altfel ar fi stat lucrurile daca PDL-ul ar fi avut majoritatea……Rascola din 1907 ar fi avut loc in 28 octombrie 2009….. vezi mitingul agricultorilor.

  42. JN-ul de azi contine doua articole cam cu acelasi subiect, dar abordarea si stilul sunt diferite. Unul ii apartine D-lui Ciutacu ( de fapt articolul de pe blog, dar parca pe paginile ziarului mai creste in prestigiu si in numarul cititorilor), cel de al doilea apartine jurnaluistului Radu Tudor cu titlul sugestiv “De ce ti-e frica, nu scapi”, in ironie poate fata de sloganul lui Basescu:” De ce le e frica nu scapa”.Nu este primdata cand subiectele alese de cei doi jurnalisti se intersecteaza, dar, spre bucuria noastra intre dumnealor exista un fel de comuniune profesionala, care in nici un fel nu genereaza invidie, doar apreciere reciproca.
    As mai aminti, de fapt am scris, cred, ieri ca de data aceasta comentariile sunt bogate in idei si sugestii. Un comentator amintea ca daca se pune problema ca ‘siguranta nationala’ a fost pusa in pericol, trebuia sa fi fost trimis un SRI-st si nu un consilier personal. Aceasta idee se regaseste atat la D-l Ciutacu cat si la R.Tudor, drept una din “nereguli”savarsite la aceasta intalnire. Mi s-a parut chiar hilar sa invoci asa o scuza stupida , ca teroristul O.H. avea de transmis un mesaj presedintelui, motiv pentru care trebuia “aranjata aceasta intalnire”. Si procurorii de la DIICOT ce pazeau?
    Din pacate nici mediile politice nici cele jurnalistice n-au putut decoda “secretele” care se ascund dincolo de aceste investigatii.

  43. @Theodora: Daca in timpul rascoalei din 1907 ar fi fost PD-L la conducere si Basescu in fruntea statului, lucrurile ar fi stat cam asa: Basescu ar fi aruncat vina pe conservatori si pe liberali fiindca nu au luat masuri pentru eradicarea saraciei si pentru implementarea unei reforme agrare corespunzatoare, ar fi invinuit presa ticalosita condusa de moguli, in slujba carora se aflau tonomate precum Mihai Eminescu, Gheorghe Ionescu-Gion, Nichifor Crainic, Gheorghe Panu, Pamfil Seicaru, Anton Bacalbaşa etc., ar fi incitat muncitorii si intelectualii impotriva taranilor rasculati, ar fi dizolvat Parlamentul si si-ar fi atribuit puteri nelimitate din cauza situatiei exceptionale. Cam asa ar fi stat situatia…:)

  44. Ce frumusica este papusa Ion si ce suvita blonda nabadaioasa iese de sub basmaua!Cand te uiti la ea juri ca e o poza facuta in studiourile de la Buftea in timpul filmarilor lui Sergiu Nicolaescu. Numai bietul Ohanesian tremura. Restul stiau ei jmekeria! Wink. Wink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.