Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > NBC: Finanţistu’ Dragă Stolo Mondialu’

NBC: Finanţistu’ Dragă Stolo Mondialu’

Motto: “Fă-ţi, mă, operaţie de deviaţie de sex” (Finu’ Cristi)

Ieri am fost exasperat, toata ziua, de transmisiile tv de la Slatina. Unde, nimic nou sub soare, se smardoiau pe strazi, vegheati atent de fortele de ordine, interlopii locali. Printre care, iar nu-i nici o noutate, un consilier judetean, fost viceprimar al municipiului, pricopsit cu un buzunar la purtator de şişul lui Bercea Mondialu’, “regele oltenilor, seful banilor”. Un om de bine, vedeta de youtube, posesor de manea, cumatru cu draga Stolo, fostul viitor presedinte de stat si premier, renumitul finantist de talie mondiala, tipul acela serios si extrem de apasat de grija pretului de achizitie a curentului electric la republica economica sovietica Alro Slatina. Pana la urma, ne mai mira ceva in ţara NBC (nunti, botezuri, cumetrii)?

Maneaua de mai jos e dedicatia mea speciala pentru Draga Stolo Mondialu’

UPDATE: Îmi place să sper că Badea a elucidat şi misterul planetar al mucilor mei

MONITORING MEDIA: “Vorbe grele” si “Sinteza zilei”, scripturi si inregistrari

Comentarii

comentarii

Similar Posts

43 thoughts on “NBC: Finanţistu’ Dragă Stolo Mondialu’

  1. Pai to n-a avut succesuri in politica, poate se apuca de muzica dragastolo. Baga sondaju’ de opinie sa-i gasim un nume. Propunere :
    Teo Purisanu’ de Aluminiu.

  2. Stai tu linistit… Stolo s-a lansat de mult in muzica, preluand de la Keo hitul “Azi vii, maine pleci”. Prima oara l-a lansat in 2004, cu prilejul “Romanovarsionului”, iar remixul in 2008 la “Fesenevision”. Ce va fi in viitor? Bine-nteles – fara numar, fara numar (ca si-asa) e el mare finantist….

  3. Recunoaste tot “ARDEALU”
    Asta-i STOLO mondialu
    Papagalu mondialu
    De la banca
    Lu’ bERceA mOndIaLu…cikalaka…cikicha…

    ….. La loc pe craca…

    Gata, nu mai suport… ma retrag in lumea mea…esti tare omule si cum se zice in “ARDEALU” lu’ incultu ala de canta NUMA BINE iti doresc draga Victore.

  4. Ideea ca un presupus mare politician roman ar avea legaturi de rudenie cu un personaj indoielnic nu trebuie sa ne mire. Toti stiam ca asa e, ba mai mult sigur nu e singurul si chiar daca sunt unii care nu au legaturi de rudenie atunci au legaturi de tovarasenie care au acelasi rezultat.
    Mai mult ideea ca intre doua grupuri se pot crea divergente ce pot escalada intr-un conflict fizic e iarasi normala. Se mai intampla si in alte tari unele chiar mai occidentale.
    Dar faptul ca acest conflict era in plina desfasusrare in prezenta fortelor de ordinde alea cu inscriptia ocroteste si inca ceva afisata pe super-Dacii ar trebui sa ne confirme lipsa lor de pregatire. Sau poate ceva mai mult de atat lipsa lor de interes…
    Ceea ce e mai dureros.

  5. Draga Stolo a fost si este implicat in multe ,,murdarii” . Eu sunt ferm convins ca Basescu stie si de aceea il joaca pe sarma de Theodor!Practic isi bate joc de el.O mai mare umilinta nu cred ca exista!
    Asa patesc toti cei ce se imprietenesc cu Tiranul- la un moment dat sunt calcati in picioare.

  6. Ma… da` Stolo asta e prea luat in serios… il vad ca pe un mos senil care isi asteapta trecerea in alta lume …omu asta nici sa vorbeasca nu stie …asa ca nu stiu ce va mirati de prieteniile lui [nici in acel filmulet de campanie care era peste tot pe net…omu nu avea nici macar dictie…

    …aceasta rudenie sa zicem ca reprezinta un interes intr-o relatie …de reciprocitate sa zic

  7. “Adi Minune i-a cantat lui Bercea Mondialu pe bani grei Cunoscutul interlop din Draganesti-Olt, Bercea Mondialu, a dat, marti seara, o mare petrecere, la Pitesti, cu ocazia faptului ca si-a facut firma de constructii.
    Printre invitati s-au aflat doi deputati si doi consilieri locali, iar atmosfera a fost intretinuta de amicii lui, manelistii Adi Minune si Florin Salam, care au cantat live pana in zori. Freza lui Bercea Mondialu s-a aflat in centrul atentiei si chiar a primit mai multe dedicatii de la Adi Minune: “Pentru Bercica Mondialu care se tunde numai la Bucuresti, in Pantelimon!”.

    asta mi-a placut …ca a dat petrecere ca a deschis o firma 🙂 … foarte tare si piesa de rezistenta … cred ca suntem de fapt un circ la care se uita extraterestii de pe marte ???!!! si se uita si se minuneaza ce putem face …

  8. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Am vazut imaginile aseara.Ne mai mira ceva?
    Imi pare rau ca m-am nascut intr-o generatie care traieste asa ceva.O mai fi un viitor in care sa traiasca altfel copii nostri?!

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  9. in mod normal,tovarasul stolojan trebuia sa dea niste explicatii pan’ acum. de ce n-a facut-o?? ieri,tovarasul basescu spunea ca societatea romaneasca are nevoie iar din nou de reforme profunde. suna cel putin ironic din gura unui individ care ,impreuna cu nevasta-sa & cu fiica-sa cea mare,n-au fost in stare s-o-nvete p-aia mica,tovarasa elena basescu,gramatica elementara a limbii romane. marii reformatori ai societatii romanesti raman oamenii de valoare k Terchea Bercea Mondialu sau cum Dracu’ l-o fi chemand.

  10. Ca care e problema lu matale,ba mincatias nu ma poate omu sa se cruscreasca si boteza ciudosule.
    Hai ca te-am pacalit:-))

  11. am si eu o intrebare/nelamurire de profan.
    de ce este asa de important basescu – incat devine subiectul central pentru toata presa/politica etc.
    ce vreau sa spun: dintre toate subiectele bune/rele din orice aspect al societatii se alege sa se discute mereu despre una si aceeasi persoana.
    sau altfel spus: suntem de acord ca sunt unii mult mai aiurea, cu functii importante, dar nu sunt luati in vizor. singurule e basescu.

    deci de ce a devenit pentur unii o miza fff importanta?

  12. Bupa circul cu numirea sa (a fost o mare diversiune , asa de placul Baselului care vroia sa para om de cuvant)si dupa ce nu a prins nici macar un post in guvern , cu tot cu peledistii lui , Draga Stolo are imaginea de om si de politician in cadere libera .

  13. Domnule Ciutacu eu sunt de bastina din Slatina si stiu cate ceva de Bercea da sincer ma doare fix in pix de interlopii dacolo si ca se “smardoiesc la greu”, nu-mi pasa, in plus alaturarea asta cu fetele politicii e cam veche, toti sunt cu toti, sunt o increngatura mai stransa decat cuibu unei pasari si mai incalcita decat mintea presedintelui asa ca, aflu ca Stolo a botezat copilu unui interlop nu ma mai surprinde…
    PS. Nu am observat chestia cu trasul mucilor, da sincer si cu muci si fara muci sunteti tot unul dintre cei mai buni jurnalisti de pe la noi…
    PS2 Si nene daca ai nevoie de operatie de ce sa nu-ti faci ???

  14. Capațâna stolufinului e notabilă și mă conduce la următoare viziune paradigmatica (sa moara Patapievici de încântare) asupra rolului lui Basescu in societate.

    Il Capo del tot felul de Capi di Capi.

    Evident, includ intre capi: capetele seci, capetele de talhari capitalisto-interlopi dar si capetele de talhari imposto-intelectuali: capiii, capataretii si capatafnosii.

  15. Aaaa, acu` m-am lamurit cu ce era draga Stolo santajabil, de se retrase in 2004 si nu numai… Sau nu era nas lu` Mondialu` pe-atunci?

  16. Acum cred ca rubrica “Email(necesar)(nu va fi publicat)trebuie modificata, ultima parte trebuie sa sune asa (nu va fi publicat de noi).Ce dracu ne mai miram de “draga Stolo” cati n’or fi in situatia asta da’ nu stim noi.Maine, poimaine,aflam ca si Baselu are vro’ 2-3 fini printre “marile familii” rrome,Boc la fel,Blaga asisderea si multi altii.

  17. Se citea pe fata lu’ Mirciulica ca ti-ar face el operatia cu pricina, mai ales ca dadea niste etalii din care reiesea ca se pricepe
    Stiu, stiu…si tu te-ai lasa pe mana lui 😛

  18. Ceea ce era de demonstrat! Baietii astia sunt o apa si-un pamant, ce mi-e draga stolo ce mi-e mondialu’, nu vad diferenta dacat in crestetul capului! Desigur, au aspiratii si filosofii comune, ca nu poti, tu mondial cu renume, sa lasi sa-ti boteze fitecine plodu’, tre’ sa ai pretentii!

  19. O fapta crestina e sa botezi un copil.Ce e rau in asta? Insa eu as intreba daca tatal copilului are carte de munca sau afaceri cinstite,mai ales cand sunt persoana publica.Firmele or fi fost verificate vreodata?

  20. nush de cand tine slatina de ardeal; il inteleg pe dan bursuc (parca el e manelistul ala de 2 lei care face cantarea) ca vrea rima, dar ca locuitor al ardealului vreau sa atrag atentia ca slatina inca nu e in ardeal 🙂

    ii avem si noi pe ai nostri, dar parca bishnitzarii olteni sunt prea-prea (abia ce-a murit caiac si il baga pe asta la inaintare)

    fara numar – traian I imperator pe viata ar republicii maneliste rromanica

    (astia sunt – cu astia defilam) unfortunately

  21. am o multime de prieteni manelisti. m-au facut sa-l ascult pe Guta, pe Vali Vijelie (care chiar are voce), pe Jean de la Craiova, pe Copiii de Aur, dar de Terchea Berchea asta n-am auzit. o fi vreun mare mafiot si canta doar in timpul liber, de placere?

  22. @HeyRup – oi fi tu smecher in manele – cu ala de zici tu ca are voce cu tot – dar din stirea asta n-ai inteles nimic. esti varza

  23. Fratica, va tai sa moara tata. asta-i fratele meu Bercea, indianu talpa iute, cum te prinde cum te rupe. Oare unde-i scalpul dusmanilor.

  24. Aveţi mirosul politic f. fin însă nu aţi sesizat (nu aţi prezentat) nicăieri faptul că băsescu l-a folosit în interes propriu pe Stolo şi a doua oară. Reluaţi filmul cu Stolo pe plajă şi reţineţi exact ce a declarat. Din memoria mea:” accept să fiu nominalizat prim-ministru dar mai sunt şi alţii…) Si au fost alţii, adică Boc dar băse nu putea merge la război cu el pentru că nu ar mai fi făcut nicio alianţă cu alt partid aşa că l-a avansat în faţa PD-L până s-a semnat convenţia şi a lăsat timp ca toţi leşinaţii din PSD să-şi aleagă posturile nemaiputând renunţa în momentul când Băsescu l-a numit pe Boc. Dacă l-ar fi numit de la început PSD s-ar fi aliat cu PNL chiar renunţând la funcţia de prim ministru pentru Geoană. Luat separat cred că Boc ar gândi mai mult şi mai bine dar faptul că tot timpul e interceptat de Băse nu are timp să-şi pună gândurile într-o ordine logică. Stolo oricum moare încet încât Băse nu se va mai putea folosi de lumina pâlpâindă din sufletul lui rânced.

  25. Şi ce să-i facem noi lu’ Stolo acu’? Cred că şi-a făcut-o singurel… Să se spele pe capu’ lui încoronat, de rege de telenovele lăcrămoase, cu toate neamurile pe care şi le-a făcut!

  26. Asta e nimic. Sa ne aducem aminte de inflatia din 1992, an in care stolojan a fost premier. 210% a fost inflatia in 1992, corespunzatoare unui indice de crestere a preturilor de 310%! ADICA S-AU TRIPLAT PRETURILE INTR-UN AN. Atentie, datele sunt publice pe site-UL INS. Pai putem spune ca am avut noroc: prima data ca stolojan nnu a mai fost premier, iar a doua oara ca Udrea e ministru la Turism. Daca era premier?

  27. E trist ce se intampla! A mai fost si inmormantarea nu stiu cui si aproape au fost reporterii luati la bataie!
    Eu sunt multumit ca pana acum nu m-au alergat pe strada, dar nu se stie cat mai am…

  28. nu stiu eu nu am inteles nici un cuv. din maneaua aia ,pe bune…poate mi s-a desobisnuit urechea,nu stiu.

  29. D-le Ciutac de ce ne-ar mai mira ceva daca stiti putina istorie cred ca stiti ani salbatici din perioada interbelica din america
    ei bine aia au fost copii mici pa lanaga ce ce se intampla acum in Romania am putea deschide scoli de predare pt formare mafioti si tot ce mai vreti probabil am fii cea mai buna destinatie pt formarea de “cadre” din lume.ne mai vedem ne mai auzim

  30. auleu, victoras ce modest esti in prezentarea blogului!!!
    despre tiganul asta jegos n-am nimic de spus, ma scarbeste.
    dar trebuie condamnati cumetrii astia de acolo de sus, care tot prin increngaturi dubioase au ajuns sa-i boteze puradeii, care acum dau cu cutitul sau te calca cu masina. carte nu stiu, dar permise au. regulile de circulatie sunt doar pentru oameni obisnuiti, nu pentru zlatari si beizadelele de bani gata. de astia trebuie sa te feresti, altfel mori. si tot tu esti vinovat. halal, romania marelui marinar de basarabi!

  31. Am avut ocazia sa-l cunosc personal pe acest Hercule al finantelor pe cand reparam o masina bengoasa la o firma pe langa Piata Galati.I-i zic celui de linga mine:Ba,asta e stolojan?-Da.-Ba.. da zici ca-i moartea in vacanta!Tu nu vezi ce fata de tantalau are.Concluzie:Pana nu vom cunoaste persoana pe care o alegem sa ne conduca decat pe tv.nu si pe viu,casa zic asa,vom continua sa votam fantome.

  32. Domnule Ciutacu, va scriu pentru a va comunica o idee de-a mea referitor la Stolojan. Nu am urmarit chiar toate emisiunile din ultima luna asa ca nu stiu daca altcineva a mai spus asa ceva in mass media, daca da imi cer scuze pentru timpul pe care vi l-am pierdut. Eu cred ca de fapt el e premierul din umbra al Romaniei;nu cred ca speculatiile referitoare la rolul de “premier” al presedintelui Basescu sunt false doar ca am o precizare: Cunostintele economice ale lui Basescu provin de la…Stolojan. Indicatiile “pretioase” pe care le primeste Boc si ni le transmite grabit, poarta – parerea mea, amprenta(stilul) lui Stolo.
    Va salut.

  33. Bercea ăsta mai are și o judecătoare,Maria Huza,care i-a botezat alt puradel;mai are și un alt consilier PSD local..nu-i de mirare că scapă bazma curată mereu..Dar Stolojan e un inconștient,probabil nu poate să candideze în politică la nimic,fiind ușor șantajabil,așa că s-a reprofilat pe mafioți care plătesc bine pentru protecție

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.