Esti aici:
Prima pagină > Blog > Replicile zilei > Vorbind în numele poporului suveran…

Vorbind în numele poporului suveran…

http://www.youtube.com/watch?v=r6ddf00iqDM&feature=related

Cine nu ştie caută pe Goagăl. Cine ştie şi uită poate să-şi amintească; dacă vrea. Cine ştie şi nu vrea să-şi amintească îşi merită soarta. Unii ştiu şi nu vor să uite!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

121 thoughts on “Vorbind în numele poporului suveran…

  1. “””Cum sa devina dictator un ins votat de max.30% din electorat?”””
    Cum? Simplu,
    -ignorand ce spun 65% din Parlament.
    – Proiectul noului Cod civil care ingradeste libertatea presei
    – Referendum pentru o chestiune serioasa in conditiile in care 90% din populatia cu drept de vot NU ESTE INFORMATA
    -interzicerea intrunirilor publice IN CAMPANIE ELECTORALA(din cauza gripei porcine IN LOC SA CUMPERE VACCINURI)Apropo, de ce nu inchide scolile daca e asa grav?
    Sunt multe alte exemple.
    “Nu stiu de ce, dar am senzatia ca acesti pigmei au fost transformati in ‘colosi’ de noi, respectiv de presa, de parlamentari ”
    Somnul ratiunii naste monstri…domnule Eliza!

  2. @Begone- PS:Ti-am recitit mai atent comentariul… Asemeni celui pe care vrei sa-l scuzi (…sa aperi…) , ai reusit , initial , sa-ti maschezi identitatea si intentia… NU ESTI NICI NAIV SI CUNOSTI ISTORIA CHIAR BINE…! Atunci nu-mi ramane decat O concluzie……….!!!

  3. Fara a face apologia nazismului, germanii pe vremea aia chiar credeau in national-socialism, erau extrem de motivati si disciplinati, si au luat ad-literam ‘biblia’ scrisa de taticul lor. Pe cand circaru’ nostru’ ce ne ofera: circ, balamuc, scandal, nebunie. El ce face face de FRICA. Frica de justitie. Herr Hitler avea in spate o duzina de afaceristi si un geniu al finantelor, care nu se ocupau, cu asfaltatu’ (vb vine) soselelor, punerea bordurilor si parcari. Nu, oamenii aia erau afaceristi in adevaratul sens al cuvantului. Al nostru si trupa lui de glumeti…Hoti. Gainari. Spectacolele omagiale (repede le-au mai uitat unii de pe la noi din urma cu 20 de ani) proslaveau NS si nu pe Hitler in persoana. E cam aiurea comparatia, Dar…Nu inseamna ca nu ne pindeste pericolul subjugarii catre clanul basescian. Cum putem sa nu cadem in plasa lui? Lovindu-l cu aceleasi arme. El vrea publicitate. Nu-l mai popularizati atat, iar ceea ce face sa fie tot timpul taxat ca fiind gestul unui om dement.

  4. Daca zici tu, Victore, asa o fi…
    Nu pot sa nu remarc lipsa totala de umor a poporului german. Sa ai in fata asa un clown, si sa nu te umfle rasul, e patologic.

  5. basescu nu este dictator. Este doar un papagal care inearca sa imite un dictator. Educatia nu-i permite sa depaseasca mentalitatea de caprar care stie sa doar urle si sa loveasca cu pumnul un biet recrut luat cu arcanu la oaste.Ideile lui sunt defapt un amestec idei din spectrul de extrema stanga combinate cu ceva idei de extrema dreapta.Nici nu ai putea sa ceri ceva unia care dimineata se trezeste socialist si se culca seara popular de dreapta. In mintea lui se crede seful statului si nu un presedinte ales sa indeplineasca doar anumite sarcini. Din nefericire nici ceilalti candidati nu vad altfel constitutia. Fiecare a spus ca daca vine la putere va impune un candidat propriu si nu unul negociat cu partidele reprezentate in parlament. Nici unul nu respecta vointa majoritatii parlamentare. Ba mai mult o persoana pe cre o consideram a fi un intelectual rasat acrediteaza ideea cum ca totii romanii vor sa fie condusi de un tatuc. Nici unul nu a venit cu ideea simpla de a modifica onstitutia in asa fel incat nici un alt individ sa mai aba dreptul de viata si de moarte. In opinia mea trebuie sa trecem la o republica Parlamentara, O republica in care “Nimeni sa nu fie mai presus de lege”. Vreau sa vad Presedintele arestat chiar in palat la fel ca ori care alt cetatean arestat din propriai casa. Parlamentarii sa fie arestati fara sa fie ceruta aprobarea camerei din care face parte. Imunitatea sa fie limitata doar la declaratii politice si atat. Cred ca pentru asta ar trebui sa votam.

  6. “Omul asta rau, depozitul si intruparea multor forme de ura abrutizanta, produsul monstruos al unor erori si rusini dinainte. ”

    “Golanul asta setos de sange. ”

    Suna cunoscut si similitudinea nu se rezuma la aceste doua citate din ilustrul Winston Churchill. Tot el spune ca :

    ” Un politician prost este cel cu care nu esti de acord .”
    ” Dictatura …este ..fetisijarea unui om , odrasla monstruoasa a starii de urgenta .”

    Lectiile trecutului , pentru cei care le inteleg , dau solutiile unui prezent linistit si ale unui viitor promitator.
    @Greywolf , sa-l apreciezi pe Hitler pentru unele “realizari ” uitand sau minimalizand genocidul ( cred ca in mod gresit genocidul se refera doar la evrei , in cele din urma poporul german insusi a avut pierderi ..)este ca si cum ai spune , si unii o si spun , ca Ceausescu a fost bun , ca a facut drumuri si blocuri . Sunt de acord ca asemanarea lui base cu Hitler e putin fortata , dar numai asa , pictandu-l in tuse grotesti, se poate arata altora viitorul. Care viitor e negru cu un pres ca base.

  7. Mi s-a intiparit in minte din speech-ul Fuhrerului: “We shall not lie, we shall not cheat” (Nu TREBUIE sa mintim, nu TREBUIE sa inselam). Dincolo de schizofrenia lui aceste cuvinte ar trebui sa penetreze toata fiinta lui TB, si ar trebui sa-si insuseasca continutul lor; respectiv ar trebui SA LE APLICE in viata noastra de fiecare zi, daca I-AR PASA DE POPORUL SUVERAN.

  8. Nu v-ati plictisit la A3 de 4 ani si ceva sa-l toti frecati pe Baselu si el tot sa aiba 35% din voturi ? N-aveti asa sentimentu ca va consumati energia degeaba ? Ce va faceti daca iese iar ? Ne asteapta alti 5 ani de seriale zilnice la A3 anti-Basel ? Plus ca toate sunt la fel, aceleasi idei, aceleasi argumente, aceleasi pareri de 4 ani, 30 de invitati o singura gandire. 😀

  9. mai degraba, Zeus este un Chaplin – The Dictator Speech, o chestie simpatica.

    Hahaitul stimabilului Zeus este la fel de sinistru ca nevroza si ragnetele lui Schicklgruber( alias Hitler). Nu va faceti griji. Fiecare Titi Sinistru cade si el intr o teapa pana la urma. Important este sa i fie pregatita din timp! Hai paaaaa!!! Ca iara l am bagat prea mult in seama pe asta si nu prea merita!

  10. Mai fratilor, daca-i punem mustata, asimetricul seamana leit! Mai grav este ca si gindeste la fel.Avem noroc ca este un pigmeu pe linga Hitler ca altfel cine stie ce-i mai trecea prin cap.

  11. :)) . ceva asemanari sunt . amandoi bagau vrajela cu ,, eu reprezint poporul ” . io i-as spune ca poporul e o turma iar cetatenii se reprezint singuri daca ar fi o democratie adevarata.
    si ala si asta sunt disperati dupa putere. si ambii sunt ff abili in a prosti ,, poporul ”
    culmea pe hitler numai vre-o 30 % din germanii de peste 18 ani l-au ales . basescu tot cam atat a adunat .

  12. @Emil Stoica: eu ma refer la doua scoli de gandire extrem de asemanatoare. statutul de presedinte al unei tari membra a UE nu-l absolva, din pacate, de aceleasi tare comportamentale si nici pe noi de a face fata modului asemanator de actiune. cat despre suspendare, mi-e teama ca asta l-a inrait si mai tare si ca-l motiveaza sa se asigure ca nu i se va mai putea intampla.

  13. hitler a facut si lucruri bune: imediat ce a ajuns la putere a ridicat Germania, care era intr-un cacat imens, cu o economie la pamant si o inflatie criminala (a se vedea in “cronicile vremii”) motiv pentru care poporul l-a adulat si sprijinit neconditionat. dar asta ce dracu’ lucru bun a facut in cinci ani? daca-mi spuneti voi macar unul, unul si atat eu ma recunosc invinsa si il votez in 22 noiembrie si 6 decembrie.

  14. Da,fenomenal. Un mare orator, iti cam da fiori dar trebuie sa vezi realitatea. Si era om totusi, inclusiv cu ticurile nervoase. Aducea un magnetism cumva. Basescu comparat cu el? Inca am dubii in a eticheta dictatura ce se intampla. Avem Parlament? Avem. Avem Constitutie? Avem. Avem forte politice pe scena, putere,opozitie? Exista. Care ar fi problema impusa artificial astazi?! Ca a creat o perpetua stare de conflict, pe asta se bazeaza imaginea sa publica. Amintiti-va cum a avut ascensiunea, din ministru in guvernarea CDR , apoi prin creearea unui dusman comun in persoana PSD-ului ( celebrii baroni Mischie, Sechelariu ,Nastase marele demon etc.) apoi la primarie care a fost laitmotivul dati-mi un consiliu , pana astazi. De fapt facand realist o comparatie ce proiecte a finalizat pana la urma? La Transporturi a facut prapad ,cu justitia din Romania poate sa doarma linistit, la Primarie nici un propiect nu a fost dus la capat fiindca a creat un permanent conflict in interiorul strcuturii de decizie, CMB si primar adica el, in functia de Presedinte ce realizari avut? Votul uninominal, promisiuni de tipul din 3 in 3 luni ne intalnim in Piata Universitatii, cei 322, un permanent conflict cu guvernul liberal, criza ostaticilor, criza economica ( el l-a ales pe Boc) fiindca nu poate intelege ca un comandant de nava ,un capitan poate avea subalterni care nu executa si nu respecta lantul de comanda. Asta este marea greseala ca are reflexul militar, adica mie imi executi nu discuti. Apoi noul lui proiect la fel bazat pe ideea de conflict, adica le arunc inca o momeala, Parlament Unicameral bla bla bla, 300 de parlamentari, vom reduce costurile, vom scapa de criza . Cei mai afectati sint mediul economic, noi tinerii in general cam unul din 3 romani conform sondajelor se gandeste sa plece candva intre 3 si 5 ani din tara . Ne aflam cu mari diferente in momentul 2000, mie imi este sa nu avem de ales intre Becali si Vadim, fiindca atunci chiar va veti duce si asezati frumos in coloana va veti lasa de meserie. Atunci sa vezi dictatura daca tot faceti comparatia asta cu nenea ala decedat Hitler. Analizand un pic la rece cine se opune acum acestui presedinte? Cu ptine diferente aceiasi oameni care in 1996-2000 s-au opus conventiei, dar un pic colorati mai putin in rosu. Dorim socialism, putem lua exemple de tari asemanatoare demografic, cultural si ca marime cu Romania. Ce spuneti de Olanda, de Norvegia, Suedia, Finlanda de pilda. Sa luam educatia ca exemplu, de ce aia pot si noi nu, fiindca au disciplina , au pus pe hartie un proiect si s-au tinut de el. A venit socialistul s-a tinut de el, a venit liberalul la fel. Noi cu ce am progresat, doar ca au aparut multinationalele in care esti tratat ca sclav, fiindca acestea fiind conditiile economice esti subordonat lor?! Ce diferente ar putea exista intre progresul tarilor de mai sus si noi? Cum am progresat doar intrand in UE si Nato si devenind cersetorii lor, ca venituri si PIB nu ne comparam cu ei, jumatate din industire ne-am furat-o singuri, nu cetateanul obisnuit nenorocitul care munceste pana moare, a , nu baietii aia cu zambetul pe buze care vorbesc frumos si te fac din vorbe, acei baieti care sunt superiori fiindca si-au constituit nomenclatura pe baza fostei si stau cu mertzanul in curte si isi trimit copii in Elvetia la pensioanele cu nume pompoase. Aceiasi oameni care cotizeaza din greu sa scape de acest dictator care nu le respecta clasa si ordinele. Oricine altcineva este corect dogmatic sa vina , dar nu asta din nou ,asta care nu le respecta firmele ci doar ale micii lui gascute. De fapt asta este marele obiectiv , se papa fiecare intre el acolo iar restul aia 20 milioane de prosti sunt masa de manevra. In Roma antica era mai simplu aveai armata, invadai orsul si in piata publica oratorul sau gazetarul sef le spnea dupa cum batea vantul. Ce naiba trebuia sa manance o paine. Plus ca se risca mai mult decat acum in modern times. Este adevarat generatiile vechi au reflexul vremurilor mai sigure si comode, noi astia tinerii trebuie sa strangem din cur sa prindem macar o alta era daca o mai veni pentru Romania.

  15. @drujbaru
    Tocmai de aceea a revigorat economia , a facut autostrazi , pentru a putea incepe ” magariile ” 🙂

    @ victor Ciutacu

    Cate dovezi, stenograme si scrisori mai trebuie sa apara ca sa se intample ceva ? De reactionat reactionam doar noi pe bloguri ? Coalitia lu peste prajit ce naiba asteapta ? Nu stiu , intreb si eu ca bou.

  16. Abu Vlad,

    In zorii primei zile am vazut prima data castelurile falnice ale Yemenului (facute de Bog’Art). A doua le-am vazut pe cele din Siria (e vb. de Turnul BRD) si in cea de-a treia chiar Palatul din Kisra (e vorba de Cotroceni). Din primul Palat, Allah mi-a deschis Poarta Yemenului (adica spre smenurile lui Bog’Art), prin cea de-a doua mi-a aratat Siria la Vest (in cazul asta smecheriile Woodrea cu BRD-ul) si in cea de-a treia zi, si cea mai importanta – Estul (da, am ajuns la Cotroceni si l-am scos pe Zeus).

    Gandurile mele ratacesc dinspre Tara Ciocolatei spre cea a Manelelor la fel cum Hajar ratacea prin desert cu Ishamel. Te asigur ca iti doresc tot binele din lume si YHWH sa te aiba in paza.

    Indraznesc sa te intreb: Ai luat in calcul faptul ca Austriacul nu a ascuns niciodata planurile / ideile lui , in timp ce Zeus e mereu “simply surprising” ?

    Eleazar ben Yair.

  17. Daca ar fi cea mai mica asemanare sunt sigur ca ar fi semnale clare din afara ca ceva nu-i ok si ar pune toti umaru ca “tiranu” sa fie doborat. Somn usor.

  18. Ne cere sa-l votam pt 5 ani dar ne vorbeste de o Romania a urmatorilor 15 ani. Imi scapa mie ceva?

  19. a-l compara pe basescu cu Hitler este ca si cum ai compara laptele cu otzelul. Ca basescu va fi in continuare presedinte nu mai este demult o dilema, caci daca nu se va intampla asta, tu ciutacule vei ramane fara motiv, antenele fara scop, fara emisiunile ce ii aduc un profit gras. este defapt spre binele vostru sa fie el presedinte. da-le in continuare circ… ca painea si-o fura ei de undeva. cica “Hai Romania!”. Presupunand prin absurd ca voi chiar sunteti scarbiti de basescu, disparitia lui va duce la disparitia uneia dintre putinele industrii care mai exista si care e profitabila in Tara Romaneasca: Industria CIRCULUI. De ce sa vreti voi sa va autodistrugeti… duplicitatea iese usor la iveala cu putin creier.
    Dezechipati, va rog, ochelarii de cal :D!

  20. Domnule Ciutacu, dar UE n-are nici un cuvant de spus la toata treaba asta, cu acest Basescu? Considera ca nu e nimic deplasat in comportamentul prezidential? Nici un pericol? De ce nu “intervine” in vreun mare fel?? Sau intervine si nu ne dam noi seama? Ori ii convine situatia creata, neavand nevoie decat de aceste plaiuri nu si de locuitorii lor?

  21. Daca nu vorbim “mumos” de homo sau tigani, imediat ne da preacinstita UE bobarnace peste nas… Dar cand presedintele o ia la ticneli, e tare multumita. Talcuiti-ne noua pilda aceasta….

  22. @doi lei: grija voastra pentru viitorul meu si al Antenelor e induiosatoare 🙂

  23. nucleul nemultumitilor e mic, cel al “lehamistilor” e mare. in toate functiile din esaloanele 3-4 sunt numai necalificati, numiti pt a slugari eficient obtinand in schimb postul pe care nu l-ar fi avut niciodata, ei nu pot renunta la singura promovare din existenta lor de NIMIC.

  24. Abia acum incerc sa inteleg titlul articolului,
    abia acum incerc sa patrund in semnificatia propriu-zisa a cuvintelor legate in propozitii aparent simple si neutre, folosite de D-l Ciutacu.La prima citire am fost fascinata de “jocul de cuvinte si jocul cu cuvinte” pe care l-a folosit D-l Ciutacu. Dar dupa ascultarea atenta si ‘intelegerea ‘ propriu-zisa al primului speech al Fuhrerului, ma intorc ‘la punct si de la capat’.
    Intrucat fragmentul redat a fost rostit inaintea inceperii campaniei electorale pentru cancelarul Hitler, este clar ca D-l Ciutacu vrea sa ne atraga atentia asupra “momentului istoric” ce ne asteapta, alegerile din 22 noiembrie, si 6 decembrie 2009.”Cine nu vrea (sa stie)isi merita soarta”. Este un avertisment de la un “clarvazator si vizionar”. Din pacate multi “stiu”, si “vor sa uite” ceea ce s-a intamplat de 5 ani incoace, sa uite de faradelegerile marelui “dictator in germen”, sau se manifesta asa pentru ca “nu inteleg fenomenul”, sau pentru ca se resemneaza, ca si cum o viata “in catuse” ar fi “un lucru dat de la Cel de Sus”.
    Ce ar mai putea face un jurnalist in afara de a scrie articole in ziare, pe blog, de a-si ridica glasul la emisiuni politice? Cum altfel ar putea ajunge la mintea si sufletul poporului in pragul alegerilor?
    Subscriu la propunerea a catorva comentatori ca traducerea textului ar fi fost benefica. Mesajul Fuhrerului poate fi intepretat altfel in fel si chip, ceea ce ar fi un castig pentru D-l Ciutacu la Vorbe Grele, si pentru toti cititorii si comentatorii.
    Subiectul este mult prea “fierbinte” sa nu fie disecat in amanuntime.

  25. zilele trecute am facut o gluma cam proasta, dar… am oprit langa -centuriste-, si am intrebat: care voteaza cu base si cat e botul, – pt 100 lei cine vrei tu ! Sa fie oare o premonitie ?

  26. Deci eu sunt singurul care am scris un articol pe blog, denumit : Hitler, geniul din spatele Holocaust-ului ? :))))))

  27. Am trecut ieri prin vreo doua sate; peste tot afise portocalii majoritatea rupte sau mazgalite, nicaieri nu am vazut nici macar un afis rosu, iar la Primarie, pe spatiul special amenajat pentru reclama electorala, trei afise albastre, curate si intregi si vreo doua portocalii sfasiate… Se pare ca satul romanesc este asa cum a fost intotdeauna leaganul bunului simt.

  28. In peregrinarile sale prin satele patriei, Basescu vede o batrana inchinandu-se si facand matanii in fata unei troite cu Iisus rastignit.
    Sigur pe dragostea netarmurita pe care i-o poarta poporul si oarecum contrariat, intreaba:
    -Mamaie, de ce nu te-nchini matale mai degraba la iubitul presedinte al tarii?
    Si raspunsul nu intarzie:
    -Tare-as mai face-o, maica, daca l-as vedea si pe el rastignit!!! 🙂

  29. Basescu nu va intra nici macar in turul 1. Daca va fura lumea va iesi in strada. Intrebarea mea este: cum este posibil cu atatia oameni destepti care apar la Sinteza zilei sa nu se gaseasca o solutie de inlaturare a acestui Gollum. Asemanarea cu personajul din Lord of the Rings este izbitoare: urat, scarbos, tradator, cu personalitate fluctuanta dar niciodata in bine si complet obsedat de ceea ce isi doreste…puterea este pentru chior “my precious”.

  30. A si pentru topic…cam fortata analogia base-Hitler. Base este un specimen jalnic si altii i-au conferit o aura a puterii pe care de fapt nu o are…nu are magnetism, program…el vrea doar putere dar fara un scop precis…este haotic spre deosebire de Hitler care era foarte riguros in a omori oameni in numele arianismului. Sunt si asemanari…amandoi au avut curve langa ei, amandoi s-au crezut salvatorii neamului si amandoi sfarsesc urat.
    Spre deosebire de Hitler, base nu va ramane in istorie nici macar ca personaj negativ…este insignifiant… noi suntem singurii care l-am facut sa creada ca este mai mult decat un betivan ratat.

  31. Nu cred ca exista nici o diferenta intre promisiunile lui Basescu din aceasta campanie si discursul lui Hitler! 😀

  32. nu am timp sa citesc toate comentariile,scuze!stiu una si buna,daca avem barnati de stat in aceasta tara unica solutie este urmatoarea:SUSPENDARE pina la clarificarea situatiei existente.Referendum cu o singura intrebare:sunteti de acord sa fie desecretizate dosarele privind rapirea ziaristilor in Irak si cele cu privire la Omar H.?cred ca multe se vor clarifica.

  33. Adolf Hitler era un individ care a reusit sa hipnotizeze mari mase umane. Cum? Habar nu am. Basescu ar putea hipnotiza vreo curca si aceea beata…
    Apeleaza la trucul ieftin al referendumului cu prosteasca iluzie ca resentimentele unora lagate de metehnele parlamentarismului dimbovitean vor aduce voturi si pentru el pentru prezidentiale. Slab cap, slabi sfetnici…
    Daca vrea sa reduca numarul de parlamentari, sa dea ordin slugoilor din PD-L sa actioneze cum scrie Adrian Nastase pe blogul sau. Citez: “P.S. Am si o solutie pentru reducerea numarului de parlamentari. Aud ca senatorii si deputatii PDL au pus afise ca ei sustin reducerea numarului de parlamentari. E simplu. Ei sunt, cu totul 182. Daca isi dau maine demisia cu totii, raman doar vreo 290 de parlamentari! Adica exact cat vrea Basescu. E simplu, e ieftin, se aplica de maine si nu trebuie sa asteptam inca un mandat. Fiindca asta n-a spus Basescu, reducerea nu s-ar face de azi, ci peste 3 ani. Asa ca, dragii mei pedelisti, astept sa puneti in practica ceea ce scieti pe peretii Patriei.”
    In rest, noi “SUCCESURI”…

  34. nu e vorba de a-l adula pe hitler. poti face comparatia cu Stalin (care a castigat un razboi si a ridicat economia URSS-ului la un moment dat), cu Mao (care a alfabetizat poporu’), cu ceasca (care a dat un impuls economiei la inceputu’ iepocii), base tot prost iese. a, poate cu pol pot, papa doc sau cu pinochet sa joace la baraj.

  35. Frumoasa paralela … insa acest lucru e doar varful eisbergului…in spatele acestui circ pe care marinarul il afiseaza pe ecran se ascunde in primul rand o masinarie de facut bani,cum bine spunea mafie e pe masa guvernuli,poate chiar pe o masa de la 3coceni…nemaivorbind de personaje aliterate puse in functie cheie pentru a fi mai usor de santajat in caz ca nu asculta de tatuc…nemaivorbind de fiisa aia aliterata…marinarul nu inventeaza roata,stie f bine sa joace rolul dictatorului…propunerea mea,pentru voi cei de la trustulu intact ar fi ca in emisiunea lui mihai gadea sa devoalati grupurile financiare ale lui basescu,personajele care au legaturi cu el,sa le puneti cap la cap ca si un documntar,poate asa romansii nu vor mai vota cu posteriorul!

  36. @Marcel Taban: cum naiba sa poti hipnotiza pe cineva/ceva cu privirea aia multidirectionala, frate?

  37. Hitler s-ar simti jignit pentru comparatia aceasta. La fel cum Hitler a fost un mare “constructor” de autostrazi, iar Traian al nostru acum 10 ani era un mare oponent al acestora. Si inca mai este. De bine, de rau, Traian nu a invatat nici macar de la Adolf. Pana si ca dictator e slab.

  38. regret ca va dezamagesc, dar Basescu are ceea ce-n comunicarea politica se numeste (si se foloseste ca atare) magnetism. alte calitati ii lipsesc…

  39. @doi lei: “…tu ciutacule vei ramane fara motiv, antenele fara scop, fara emisiunile ce ii aduc un profit gras…”
    Glumesti ? Abia dupa pierderea mandatului Basescu va simti cu adevarat ce inseamna sa fii tocat de presa. Si nu ma refer la plictiseli gen “matusa Tamara” sau “termopane” ,cum a patit Nastase. Basescu va furniza subiecte de ancheta serioase: rapirea din Irak , fuga lui Hayssam , Casa din Mihaileanu , afacerile lui Mircea Basescu , scandalul Ridzi & Udrea , etc.
    Dupa ce va pierde puterea , multe limbi se vor dezlega …

  40. Din Speech-ul foarte mobilizator al Fuhrerului am retinut printre altele (ca sunt destule lucruri care se pot adapta situatiei din Romania )ca Hitler “jura” ca vrea puterea “doar” pentru 4 ani si dupa aceea transmite altcuiva. Parca in Romania au trecut 5 ani si Base vrea cu orice pret inca un mandat!!! O alta treaba ce mi-a retinut atentia este ca Hitler a subliniat ca “nu vrea castiguri, nu vrea bani/salarii/” El vrea sa fie mare si tare, numai si numai ‘pentru voi poporul’. Cand asistam la un speech de a lui Base in care precizeaza aceste treburi?!!!!!

  41. Doar gena dictatoriala e comuna celor doi.
    Hitler nu a avut decat competenti in jurul lui – criminali, dar competenti. Ai lui Base sunt criminali dar incompetenti.
    Hitler a vrut bine natiei Germane. Base & Co ne`au bagat in hazna pana` gat.
    Hitler cand a vazut ca pierde a avut bunul simt sa se sinucida. Base ar vinde`o si pe doamna maica`sa numai sa mai prinda 5 ani la Cotroceni.

  42. Salve derbedeus diabolus!
    In Germania se pot face referendumuri locale sau zonale. De exemplu: o autostrada care se opreste intr-un punct din cauza unui referndum organizat de verzi; arroportul de l Frankfurt am Main din cauza unor comune care sunt impotriva poluarii sonore (cu toate ca mii de locuitori din zona sunt acolo angajati),etc.
    Dar la nivel national referendumul este interzis prin Constitutie. Ce pot sa stie cetatenii despre, de exemplu, atributiile Parlamentului, cand oameni cu doctorate si premii internationale in domeniul constitutional isi sparg capatanile pentru o virgula sau un sens al unui cuvant. Iar la noi,
    in Romania, sunt chemati cetatenii in stil barbar sa-si de-a cu parerea despre ce habar nu au.Zbiara zbanghiul de pe toate afisele ca vrea Parlament cu 300 de parlamentari si o singura Camera. Le explica cineva ingramaditilor de romani ce inseamna asta? Are unul curajul dintre politicieni sa spuna ca este impotriva? Ca asa cum este cu 471 si doua Camere este modelul modern al Romaniei?
    Prostimea habar nu are de asta iar alcoolistul face ce vrea el.
    Ma intreb ca prostul de ce Geoana sau Crin sau Bela de ce nu prezinta in grupurile parlamentare ale PE sitatia creata in Romania.
    De ce Curtea Constitutionala nu se autosesizeaza. Daca intr-o tara europeana, un presedinte ar face asa ceva ar fi inculpat de tentativa de lovitura de stat.
    Dar la noi, ca la nimeni!!! Din pacate…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.