Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Voinice, ştii unde mă găseşti. Nu insist…

Voinice, ştii unde mă găseşti. Nu insist…

Şi tu, Nuţi, dacă mai ai sânge-n instalaţia de mare doamnă a politicii româneşti…

UPDATE: După o lungă perioadă în care a trăit în minciună, pentru că ştia că-i activist de partid şi l-a ţinut la Londra pe masă şi casă, Vântu l-a dat afară pe TRU de la Cotidianul (ziar care face trafic azi doar pe spinarea mea). Nu-i nimic, o să compenseze Ancuţa Constantinescu-Ciocu Mic micul deranj financiar şi trece. Întrebarea mea e, dat fiind că Voiculescu n-o să ceară nimănui să renunţe la buzele reci ale lui TRU, deşi e îndreptăţit s-o facă, dacă independentul dragă (s)Tolo va lua şi el o decizie similară la gsp. Sau se poartă iar portocaliul în campania asta?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

104 thoughts on “Voinice, ştii unde mă găseşti. Nu insist…

  1. Hai sa facem un pariu;eu zic pas.Dupa jihadul de mai inainte te amagesti Victore(parerea mea).

  2. Domnu’ Victor,
    Sorry for off topic, da’ astora cand le descanti de urat, ca pe tanti cu lautareala la comemorare, vaz ca ai pus-o bine la punct:
    Bruxelles-iada

    Lenny, TRUli si mungioaica, actorasi la Muppet Show
    Vor prin vot ei sa obtina, la Bruxelles cate’un birou.
    Cuvenit ca drept rasplata, de la Zeus mult iubit,
    De ei ridicat in slava, sau tatic preafericit.

    Lenny’i plina de succesuri si cu fraze editate
    Ea tampeste electorul, tintind spre eternitate.
    Invitata in spectacol cu tirada fulminanta,
    Din buzoaie ciripeste cum c’Alesu’i al ei tata.

    Iar Miss Piggy, Alinuta, grohaind civic cu spor
    Aburit’a cu scenarii si regii intreg popor.
    TRUli’i Kermit, in spectacol, cel cu ochii bulbucati
    Tot pupand in fund Tatucul, ne’a lasat far’de rahati.

    Baza mare Zeus pune, pe trio-ul cel tembel
    La Bruxelles, de la tribuna, sa ne bage in handel.
    Si venind drept completare la discurs prezidential
    Ei sa izoleze tara, carantina in banal.

    Sa le dam deci votul nostru, ca la poker pe “neveu”,
    Suntem un popor cuminte, cu frica de Dumnezeu.
    Noi nu vrem normalitate, ci vrem tumbe si spectacol
    Parasiti in voia sortii si’al basescului oracol.
    Sa fii iubit
    marcus

  3. Daca nu cumva dispui de o armata,la propriu,sa il iei cu forta,sincer ma indoiesc ca are curajul sa vina la tine in emisiune.Eu unul daca as fi politician nu m-as duce in emisiunea unui “nebun”(da,asta esti tu) sa ma desfiinteze .Oricum amuzant,ca si mica invitatie pentru Nuti :))

  4. Domnule Ciutacu cu asa oameni nu e bine sa te incurci, in nici un fel. Ce o se intample daca vine in emisiune? O sa-si reafirme slugarnicia lui fata de Base si se va folosi de antene sa se promoveze, cum a facut si doamna Udrea. Credeti ca o sa-i oferiti contraargumente si o sa-l puneti in dificultate sau o sa aveti o dezbatere reala si un dialog argumentat? El o sa profite de inca o ocazie sa-si transmita mesajele penibile si sa nu raspunda de fapt la nimic.

  5. MI-a placut ,si-mi place , P.M.BACANU .N-a reusit decit la …HAGA ! CONTINUATI , CA SI VREMURILE S-AU MAI SCHIMBAT (unii spun ca in rau ) !

  6. Victore,
    Pun pariu ca nu vine….

    Dar poate iti citeste blogul si afla….

    NEEEEE NU MAI PUN PARIU!

  7. Ce e asa de important sa vina toti portocalii sa se promoveze la dvs? Oricum ei tot pe a lor o tin.

  8. de citit stai fara grije ca-s destui baieti cu ochii cat cepele …important este sa gasesti acul potrivir cand purcezi la descusut.da fac eu prinsoare ca o sa aibe un program f.f.incarcat
    ….

  9. Brusc a devenit Boc cel mai dorit invitat si cel mai solicitat politician. Nu se mai poate face jurnalism fara Boc, ca si cum, de cand e prim ministru a devenit alt om si nu e tot un mincinos propagandist pe care trebuie, mai nou, sa-l ascultam toti cu gura cascata si sa-l avem partener de dezbateri in emisiuni.

  10. @ Alina : Macar care e “a lor”? Ca si asta e in ceata? Tot ce inteleg e ca …ce? Il vor pe Basescu iar presedinte.In rest?

  11. Sa-i zici sa vina si cu un scaun mai inalt, eventual un scaun de bar, ca sa-l vedem si noi! Daca n-are, sa imprumute de la stapanu-sau, base.
    Mai urat cosmar ca asta n-am trait in viata mea:base presedinte, boc prim-ministru, udrea ministereasa, s.a.m.d,s.a.m.d. Ce mai urmeaza, fratilor?

  12. V-a onorat cu …vorbe usoare ,cind avea nevoie . Incercati cu …o sarma , un somn …un ied , o afacere in turism , un parastas cultural – turistic . Vorbele grele s-au spus deja .

  13. si daca vine ce-o sa faca,ce-o sa spuna ?Il maninca Victor neprajit.
    Sa zicem ca vine,ca Victor nu-l haleste,dar ce emisiune mai este aia ? Una grozav de plictisitoare.
    Da’nu vine ca-i suparat sefullui pe “tonomat”.

  14. sorescu se rascoleste in mormint daca ar sti ce chiolhanuri fac pe socoteala sa (cu miliarde de la buget) nutzi- spaima… si dinache (care l-a dat parca afara din US prin ’90)- si cica fac CULTURA- MI-E GREATA…

  15. @ Mihaela

    Nu ma refer doar la faptul ca il sustin pe Basescu. Este vorba in general de actiunile acestor personaje, care orice ar face gresit nu vor recunoaste,indiferent ca e vorba de nepoata, de dom’Costel, de Mantog, de ordonantele aberate. Toate astea si scuzele si justificarile idioate pe care le gasesc pentru orice prostie facuta si lipsa unui raspuns coerent si argument logic, inseamna ca o tin pe “a lor”. E limpede?

  16. Nu vine pentru că nu i-a semnat crucişătorul biletul de voie,pe*ncă nu şi-a învăţat textul destul de bine.
    Când o fi în stare să-l tururie fără greşală vine.
    Că doar nu-i prost să scape ocazia de a se lăuda şi a-l lăuda pe stăpân pe gratis.
    Pe polo-Boc şi pe Stolo n-am putu să-i urmăresc ce spun nicodată. Unul că vorbeşte ca o moară stricată iar celălalt scrăşneşte.
    După ce o veni să vedeţi dezbatere pe acest blog,mai dihai “ca cu Nuţi spaima….. ştiţi voi cui şi a cui “.

  17. Incercati sa duceti studioul la Guvern (s-au mai vazut cazuri ) , i-o fi frica sa mai intre la ANTENE .( Daca vine si … pica din functie …a doua zi . )

  18. ce canalie de om.i-ai trimis invitatie si el intra in direct si minte ca nu l-a invitat nimeni.e ca atunci cand toti dintr-o incapere se ridica pentru a merge la o cafea si ramane unu’,care dupa aceea zice ca pe el nu l-a invitat nimeni.pai e frumos domnu’ Poc,pardon Boc?

  19. probabil ca a fost prea ocupat sau nu l-a lasat sefu’ domniei sale. oricum,n-ati mancat pe nimeni pan’ acum,desi mi-as fi dorit s-o faceti cu unii. oricum,placa asta, cu Mogulu’ care va plateste sa-i injurati pe Portocaliii lu’ Basexu,s-a demodat demult. e timpu’ sa vina pe piata cu un nou hit.

  20. La toamna ar trebui s-o alegem pe nichita presedinta ca sa faca un guvern de caterinca pe fata, sa n-o mai dam dupa cires: piticu’ porno-prim-ministru, simona senzual la finante(ca tot zicea ea c-a fost olimpica la matematica), eva kent, alina plugaru, magda ciumac etc.
    E vreo diferenta in fond fata de ce e acum?

  21. Iete Pogea… l-a sunat pe Gadea si i-a zis ca vine joi seara… si s-a tinut de cuvant…

  22. @ Alina: limpede, sa traiti, desi eu as mai aduga un s.a.m.d.pe acelasi registru.

  23. Daca Boc va veni vreodata in emisiune, o va face doar strict pe un subiect care il va avantaja, si asta va fi o conditie obligatorie , refuzand sa vorbeasca despre altceva.

  24. Nu ne spui si noua de ce reactii ai avut parte personal ieri, dupa `injuraturile` adresate doamnei ministru

  25. Victore,piticul va veni la tine la emisiune si dupa cum te stiu va fi un adevart spectacol.Sa te pregatesti bine,vezi ca “vorbeste”repede.Nu ca tu nu ai vorbi!

  26. Să nu uiţi să modifici copyright-ul că e de pe vremea când Udrea mătura pe jos, punea murături sau torcea în direct ca o mâţă în focuri.

    “© Ciutacu.ro 2008”

  27. O doamna fina nu ar accepta inteviurile decat in anumite conditii.Dar daca ai obrazul ca soriciul…asta te promoveaza in Romania!

  28. Dispare un mare ziarist si se naste un mare om politic!Oare pentru a cata oara?Sper ca de acum sa “facem mai bine”(vorba lui Hagi) sa il meritam pe marele barbat de stat.

  29. Hai mai VICTOR,vrei sa dau la peste,pune si tu o lamaie la aricolul asta,auzi,,Cotidianu si Traian Ungureanu se despart”,bine ca nu au spus,,cu un picior in fund”.
    Cat despre GSP,sa nu mai spuna lumea ca portocalii nu ling de la fiecare trust in aceeasi masura.

  30. voi ati vazut ce bine seamana boc cu necolaiciuc? are mana buna zeus. unu si unu.

  31. @UPDATE : cum pe (s)Tolo si pe TRU ii uneste-n cuget si-n simtire dragostea de cornere si de lins la fundul lui Voda, asta nu se va intampla. In fond banul mogulului n-are miros si tre’ sa manance si gura lui niste cozonac ca de altceva o fi satul…In plus se poate scrie pe teme autentice de sport “Elena Basescu a facut gimnastica” sau “Portocala mecanica olandeza precursoarea PDL”
    pAI NU ?

  32. O emisiune cu tine si Nuti. Exista ceva mai minunat pe lumea asta?=))
    Boc e fas, neinteresant, il faci muci in primele 5 minute, dupa care el se fastaceste, o suna pe mami intr-o pauza publicitara, ia na na la curu’ gol de la Marele Magnific…Neee, chiar ca neinteresant.
    Dar Nuti, ooo da:)) Daca vine la tine in emisiune , exista cateva scenarii posibile:
    – o doare fix la cozoroc, isi pune Jimi Buci si te sfideaza din pozitia ei de cucoana ministra;
    – vine si-ti clipeste lung de doua ori sa-ti indeplineasca toate fanteziile=))
    – si totusi concluzia: nu cred ca e atat de proasta incat sa vina:))))
    Dar, ma repet. Ceva mai minunat decat o intalnire fata in fata Ciutacu-Udrea, nu exista=))

  33. Din rubrica”ce vraji a mai facut guvernul meu” va rog, Dl.Ciutacu,in masura in care va intereseaza subiectul, sa ne explicati cum e posibil ca noul cod penal sa aiba o asemenea monstruozitate medicala, morala, etc. ca legalizarea incestului. Daca se poate public si cu unul din initiatorii proiectului.E minunata tara in care traim, vorba lui Mircea Badea.

  34. aveti grija! nu te certa niciodata cu un idiot ca te coboara la nivelul lui si te bate prin experienta!!

  35. Apoi, decat sa vad o alta plictiseala ca alea ale lui gadea cu pogea, pogea care vorbeste fara sa spuna nimic, mestecand doar cuvinte pretentioase si netransmitand nimic, mai bine fara! Boc e dragut ca si caricatura, e un piticot caraghios pe care nu-l poti lua in serios, in primul rand fiindca face greseala de-a se lua el insusi mult prea in serios! El chiar se crede prim ministru, adica barbat de stat si politician serios, in sferele in care-si plimba creierul aerul fiind mult prea rarefiat ca sa-i mai si permita sa realizeze unde incepe si unde se sfarseste ridicolul! El e un ardelean fain, facut din cel mai dur material, care nu-i permite sa-si indrepte spinarea! Va pupa imineii prezidentiali pana la ultima suflare, cu care ii va aburi pt ultima data, apoteotic, bombeul presedintelui!

  36. Nu prea te urmaream Victore dar ai inceput sa-mi placi.Mi-ar placea sa ramai asa de incisiv si cand esti fata in fata cu ei.Astia mai reactioneaza doar cand folosesti limbajul pe care l-ai folosit ieri.

  37. 2
    Razvanello 05-Mar-2009 18:52
    Amuzaaaaaaaaaaant
    Ha Ha Ha Ha Ha Ha !!! Cine a ajuns sa vorbeasca de scoala :)))))))))))))). Analfabetul Ciutacu, lingaul, sclavul lui Voiculescu! Cel care spunea despre Sarkozy ca e manelist si care se lauda ca lui nu ii place sa citeasca si ca e foarte bine ca n-are scoala de jurnalism :)). Doamne, mare ti-e gradina. Cum naiba poate un fost mecanic sa devina redactor sef? E ridicol :). Victore, esti o dejectie a societatii.
    asta e un comment la articolul despre nuti……c retardati…in schimb dumneavoastra maestre TOT ASA…

  38. Şi dacă vine nenea Boc, şi dup-aia nu mai vrea să vorbesc cu mata? Cred că Nuţi s-a autocenzurat de la Trustu’ Mogulelui, că i-a interzis şefu’! Poate nici nenea premieru’ nu poa’ să vie din aceleaşi motive… n-a primit beletu’ dă voie de la Jucăuş. Coane Victore, i-ai supărat rău!
    Da’ Dom’ TRU, cred că s-a ţinut de cuvânt. A sărit de pe un bloc de 10 etaje astfel: a luat 10 borduri de la Videanu, le-a pus pe asfaltu’ unei parcări de-ale lu’ Dom’ Cococş, şi a sărit! Ce mai… şi bordurile e “bloace” şi încă de beton!
    Pe dom’ Tolo, nu-l poţi duce cu una cu două de la o vacă cu lapte mult cum e gesepeu’, că are cel mai mare tiraj, şi banii… circulă!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.