Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Urbane, ia declaraţia mea de interese!

Urbane, ia declaraţia mea de interese!

Senatorul PD-L Iulian Urban, singurul spammer amendat de autorităţile din .ro pe care-l ştiu, consideră necesar ca toţi ziariştii să depună declaraţii de interese. Cică nu poţi să comentezi trebile ţării dacă nu ştie Macovei de la ANI la ce firme eşti tu pă interes. Sigur că n-o face de capul lui şi că amendamentul senatorului se înscrie în acţiunea concertată de castrare a media, dar, ca să n-avem vorbe la proces, îmi înşir eu preventiv, în ordinea numerelor de pe tricouri şi pă sistem turbo, interesele.

1. Nu deţin participaţiuni în vreo societate comercială şi nu-s persoană fizică autorizată. Nici n-am de gând. Sunt aşa leneş şi delăsător, încât nici cupoanele primite prin graţia lu nea Nicu Văcăroiu nu m-am ostenit să le schimb în acţiuni.

2. Interesul meu primordial este să nu mai fim conduşi de manelişti, curve, beţivi, analfabeţi, hoţi, impostori, farsori şi escroci. Cine răspunde pentru încălcarea flagrantă a lui?

3. Alt interes de-al meu e ca, în clipele când îmi calcă pedeliştii pragul studioului, să nu mai turuie ca morile stricate de pe notiţele primite pe mail de la biroul de presă? Răspunde cineva că-mi enervează telespectatorii şi schimbă canalul?

4. M-ar interesa, cu titlu de inventar, ca, la 20 de ani de la Revoluţia anticomunistă, să nu mai primesc lecţii de anticomunism de la activiştii regimului comunist şi să nu mai facă preşedintele României generali toate scursurile securiste care-i cunosc trecutul. Dat fiind că şi interesele mele pe partea comunisto-securistă sunt călcate-n picioare, vreau să ştiu ce sancţiuni vor primi cei responsabili pentru asta.

Acestea fiind spuse, nutrind speranţa că senatorul-spammer va aprecia deplina mea transparenţă, declar, scriu, mi-asum, semnez şi aştept răspunsul lui.

UPDATE: CTP se declară de acord. OK, să înceapă el şi să ne spună câţi bani a făcut/împărţit cu Chireac până să-l lucreze şi să-l dea Sârbu afară. Şi Cristoiu salută înţeleapta decizie a partidului. E o obişnuinţă mai veche. Întrebarea mea e dac-o semnează cu pseudoniomul de succes Coroiu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

106 thoughts on “Urbane, ia declaraţia mea de interese!

  1. bai! baiiiiiii! baiiiiiiii! linistiti-va! io as vrea sa stiu care-i interesu` care poarta fesu` !?… aaaaaaaaa!… si cine mi-o beut nesu` , pentrru antistresu` ?! ATAT DEOCAMDATA.

  2. Nea domnu’ senator Urban, înainte să dea lecţii de morală, ar trebui să nu mai facă avocatură ilegală prin intermediul s. c. Urban şi Asociaţii s. r. l.

  3. Domnule Ciutacu,

    Cred ca metodele de recuperarea a debitelor folosite de Urban&Asociatii, firma de care este atat de mandru dl. iulian Urban si de a carei eficienta incearca sa ne convinga pe site-ul domniei sale, ar merita o investigatie jurnalistica serioasa. Asa cum ne anunta pe site-ul sau, firma in cauza “face debitorilor o oferta pe care nu o pot refuza” – replica celebra nici ca putea fi mai potrivit aleasa, caci metodele folosite nu au nimic in comun cu dreptul, ci doar cu intimidarea de tip mafiot. Cred ca expunerea dlui. Iulian Urban in adevarata sa dimensiune ne-ar folosi tuturor.

  4. În mod interesant, dezinteresatul domn Urban Iulian se arată, prin intermediul site-ului propriu, foarte interesat de activităţile unor băieţi simpatici de pe la Asociaţia Pro-Vita şi ale fraţilor lor mai mari de peste Ocean, unii care îşi spun Family Research Council, interes care i-a adus diploma “Omul politic al anului 2009”.

    O simplă căutare Google arată că e preferabil să fii mai puţin interesat de unii care seamănă cu nişte variante perfecţionate ale grăsunului domn Vadim, sau chiar dacă o faci, să nu te lauzi cu asta în afara comunei Tanacu 😀

  5. Am avut la un moment dat o problema de care se ocupa URBAN si Asociatii. Eu fiind cel de la care se recupera creanta. Cum s-a facut concilierea amiabila ? eu discutam cu URBAN si Asociatii, si firma creditaore mi-a cerut falimentul in instanta, in acelasi timp. Cred ca nu era normal sa se intimple asa, dar…. mai grav e faptul ca datele noastre personale, dupa cum se spune pe site-ul lui, se pot afla prin programul sau, stiti voi care. Oare acest lucru nu este o incalcare a drepturilor noastre ? Nu mai avem intimitate ? Nu mai avem viata privata ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.