Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Unul din acele momente…

Similar Posts

89 thoughts on “Unul din acele momente…

  1. Dle Ciutacu , sincer nu aveti un sentiment de repulsie cand va priviti in oglinda? Nu va suparati , va rog , e o simpla curiozitate , fata de ceea ce inseamna constiinta umana si cat poate tolera ea…

  2. @ioan: nu. ar trebui sa am vreun motiv (in afara de faptul ca-mi repugna Basescu) sa ma-ncerce sentimentul despre care scriati? cum e? puteti sa-mi povestiti pe larg? sunt un bun ascultator…

  3. Victore, ce multi contestatari ti-au rasarit in ultima vreme! Ce-or fi cautand pe la tine? ca eu nu citesc (de un exemplu) blogul Lianei Patras (o fi avand, oare?) daca nu-mi place (si nu-mi place) pozitia publica a LP.

    Sau o fi ceva legat de 22/11? (sunt bolnav de scenarita, stiu…)

  4. Moshule, e revoltator cum se manipuleaza opinia publica prin tarisoara asta. Daca un spalator de cadavre ca moraru ajunge sa “demaste” si “infiereze” in felul in care a facut-o aseara, in cel mai cras stil manipulator, am ajuns rau de tot, tati. Sper sa nu cedezi si sa te tii cu procesele de el. Mai sper sa nu faci greseala de a incepe sa te disculpi in vreun fel. Procese peste procese pana pierde si ultima letcaie din stipendiile vagabonzilor care il controleaza.

  5. Traiesc si eu astfel de momente din ce in ce mai des, din pacate! Chiar foarte serios ma gandesc ca daca mai castiga asta un mandat s-o iau din loc sa spal wc-urile in Germania sau oriunde altundeva! Te pisi pe ea de scoala, pe ele principii, pe ea demnitate si in general pe tot ceea ce ai invatat ca e bine ca sa poti avea parte…..Mi-e o scarba de ma doare!

  6. Asemenea specimene cum sunt RM de la B1 sunt multe in tara asta.
    Oamenii de aceasta speta nu trebuie bagati in seama pentru ca sunt atat de prosti incat pupa in cur presedintele nu pe buca (cum ar fi normal) ci pe anus, un anus destul de murdar avand in vedere ca Base face pe el de frica in aceste momente.
    Sigur BOUL nr 1 de la B1 adora fecalele, nu oricare tip de fecale ci pe cele prezidentiale.
    Asata este motivul pentru care arunca cu fecale in toate directiile are din belsug.

  7. Poate văd eu greșit, dar, am senzația că, din nou, a apărut o ”coincidență” : individul ălă grețos și pupincurist de pe Calea Victoriei te înfierează cu mânie proletară, reluând mizeriile colportate de nea Trăian la adresa ta, îi cere bocului să te lege, în mod firesc, tu sesizezi CNA-ul, CNA-ul îl amendează(mult prea puțin, zic eu), iar azi, a naibii ”coincidență” , idolu’ chior al pupincuristului portocaliu, aprobă începerea urmăririi penale a domnului Ovidiu Mușetescu.

  8. in tara asta prostii si incompetentii sunt cei care acuza; ei ii acuza pe cei care muncesc, care sunt competenti, care isi vad de treaba lor, ei isi pupa undeva sefii…etc..
    daca mai e careva pe aici care lucreaza intr-o banca, si inca in sediul central, stie perfect despre ce vorbesc, cu siguranta.
    totul e sa nu te lasi intimidat, sa te pui in valoare si sa arati tuturor ca esti destept. eu una nu pot lasa capul in pamant cand vad ca un incompetent se ia de mine…pe nedrept.
    Eu zic sa ne stapanim nervii, Victore, si ….cu Dumnezeu inainte….

  9. Bine,bine cred ca incurind vedem si noi asa ceva daca mai tine mult alianta sau ce-o fi asta.

  10. Parca ati spus ca “dreptatea nu se face cu bata..”
    Eu as proceda altfel:
    As comanda un pitic de gradina cu chipul d-nului Boc, l-as monta intre plante si as astepta sa apara catelusul meu, caruia ii place sa ridice piciorul la tot ce e nou.
    Piticii pot sa aiba si alta figura, liber la imaginatie!
    P.S. Acesta este un… “pamflet”!

  11. Victore, i-ai facut un mare rau lu’ Musetescu: Basescu a cerut inceperea urmaririi penale a numitului Ovidiu.
    Nu pentru ceva anume. Asa, sa fie. Nu de alta, da’ daca se zice “Musetescu e urmarit penal” se poate lejer spune si ca toti cei ce au fost consilierii lui sunt patati, asa ca de fiecare data cand vei spune “Base e imputit” ti se va rapunde “taci, ca si tu esti patat, doar ai fost consilierul urmaritului penal”.
    Din curiozitate, o sa-si ceara tromboNASUL Cotrocenilor, numitul Raducu, amenda’ndarat de la CNA? Ca doar, io-te, si presedintele confirma ca echipa aia e de vazut “cu lanturi la maini”.
    P’astia doar 7.62 ii linisteste. Bai, chiar! Daca pui de o rebeliune d’asta, trece-ma la “prezent”, ‘tu’i in gat!

  12. Azi am avut o viziune: marinaru’ sanatjind-o pe codruta sa scoata dosarul lu’ musetescu pt a incurca un jurnalist tonomat la mogul, cardasie cu nasu’, in ideea strangerii cu usa si micsorarii ciocului in campanie!

  13. pai cine se uită la b1?
    era o vorbă: cei mai fideli cititori, sunt criticii. e valabil clar şi la tv. eu cred că trebuie să mergi înainte, deşi nu sunt mereu/ în totalitate de acord cu ceea ce spui.
    have fun!

  14. victoras, parerea mea e ca ce s-a intamplat la b1 este un mesaj de la ciclopul base care si-a trimis sluga sa te instiinteze .s-a trecut la baionete. 22 se apropie al dracului de repede si trebuie inchise niste voci sau domolite, acum sa vedem pe cine il tine….

  15. din pacate, traim in viata asta si trebuie sa ne descurcam… dar poate se va mai curata in curand cate ceva din mizeriile care ne inconjoara… uneori imi vine sa cred ca mai rau de-atat nu se poate…sper sa nu demonstreze contrariul viitorul presedinte…

  16. Mult prea elaborat pentru un comentariu scurt. Am nevoie sa ‘digerez’ subiectul mai profund.
    Un singur lucru este clar pentru mine, ca in cele din urma viitorul generatiei tinere este asigurat, intr-o tara ‘curata’, prin sacrificiul omului de arta transformat in justitiar,caruia i se alatura, incetul cu incetul, si altii. Oare cititorii ‘derbedei’ vor invata sa cante la vreun instrument pana in noiembrie?

  17. D-le Ciutacu,
    Va respect si stimez dintotdeauna,sunteti unul din modelele mele, la o scara infinit mai mica, la randu-mi lupt si spun lucrurilor pe nume si…DA, azi e unul din acele momente cand, recunosc, un kalasnikov de-as avea in mana ar fi prea putin, sa ma ierte Dumnezeu ! S-au inmultit sobolanii , le-a crescut tupeul, nemerniciile nu mai au demult limite. Trist e ca acesti sobolani fac legea-n amarata noastra de tara. Zilnic trec prin umilinte de nedescris, ce-o avea frunzesky de castigat de aci, cred ca la ce nervi am sa intreb masoneria, ca el cu siguranta n-are raspuns .
    Dar… am sa trec si peste acest moment, pot, si mai mult de atat, vreau, io-s jumate pui de sarb, si duc un razboi de durata, bucura-se bastarzii de-o jalnica lupta * custigata * pe usa din dos…
    Ce vreau sa va spun e ca sunteti un Luptator, si, ca sunteti pe malul raului… sunt convinsa ca *… intr-o zi, cadavrele unora vor trece…*, pentru ca, ati demonstrat ca sunteti un OM, puternic si le dati lectii.
    stima si respect,
    Sibilla

    @Oxiurilor,
    cei ce bantuiti prin haladuire, cam multi in ultimul timp, mai rarutz baietasi ca sariti in ochi, pufuletilor…
    Intelege toata suflarea ca SUNTETI SUB SIMBRIE, dar veniti cu argumente, nu cu vorbe-n vant si alea de toata jena, unii din voi , niste agramati… nu va e rusine ?!!
    Sa va judece Tatal dupa faptele astea si, sa aveti puterea sa va iertati candva… auzi tu nick * ioan *??
    Sibilla

  18. L-am avut si eu de dimineata, am plecat la plimbare cu masina spre iarba verde si am ascultat muzica, muzica buna 😉
    Apoi m-am plimbat pe strada , lumea trecea grabita, alergau dupa tramvaie si autobuze, taraiau copiii de manute … era undeva “afara”, afara de tot si de toate … si mi-a trecut de spart pahare 😉
    Mi-am adus aminte de V. Hugo “Viata e o gluma foarte serioasa!” si am zambit 🙂
    O seara linistita !

  19. “P’astia doar 7.62 ii linisteste. Bai, chiar! Daca pui de o rebeliune d’asta, trece-ma la “prezent”, ‘tu’i in gat!

    De Mdeah pe 11 September 2009 la 4:56 pm (#) ”

    Fiecare jurnalist are publicul pe care il merita .

  20. apropo, citi un mesaj.chiar ai multi contestatari. daca ar fi sa ne privim in oglinda, cred ca multe oglinzi s-ar rupe.ce parere ai de asociere lui NATI MEYR CU ADRIAN MINUNE,.

  21. Domnul Ciutacu, ‘interpreteaza’ in jurnalismul romanesc, rolul de ‘mariachi’, un soi de menestrel modern, un artist al cuvantului, care isi invirte pana/bisturiul, adanc de tot in ranile societatii romanesti, cu scopul de a scoate ce este putred, si a face transplant cu tesuturi sanatoase.

  22. Cit de lipsit de orice urma de umanism si demnitate e acest inca presedinte. Stie situatia sanatatii donului Musetescu si totusi il trimite la DNA,iar prin ricoseu pe Ciutacu, pe niste amintiri din vechime. Acest om nu merita nici salutul nostru nu sa-l mai avem conducator.

  23. D-le Ciutacu este evident ca nu va convine cind sunteti pus la colt,nu stiu daca pe drept sau pe nedrept.Ginditi-va insa la familia Basescu si nu numai,pe care de ani de zile o tiriti in noroi,dezinformind ,manipulind si mintind.Ce tie nu-ti place altuia nu face!

  24. @Victore : am visat azinoapte ca Geoana era presedinte si Base premier. Ce zici e posibil ?

    @ Luminita Popescu : Nu moare caii cand vrea cainii. Se poate !? 🙂

  25. Daca ar fi sa il asezati pe Radu Moraru pe o scara a penibilului(de la 1 la 10)…pe ce treapta l-ati pune?
    Presupun ca v-ati uitat la Sinteza zilei de joi cand a fost invitat domnul Antonescu.Ce impresie v-a lasat si daca ar fi sa alegeti intre dumnealui si doctor…pe cine ati vota la prezidentiale?

  26. In ,,Privind viata”, Garabet Ibraileanu spune:
    ,, In padurile primitive-ciomagul; in societate-sarcasmul. Expresia fizica a sentimentului, aceeasi: aratarea caninilor.”

    Nu gasesc nimic rau la ,,caninii” lui Ciutacu. Dimpotriva.

  27. Ce-mi place mie si ce nu-mi place.
    In fond nu conteaza.
    Fara sa vreau am auzit aseara pe Antena 3 o chestie super adevarata spusa de Madamme Andronescu. Faptul ca Universitatea Babes-Bolyay este un model multicultural. Pana la urma ajungem la adevar. In acest caz advarul se numeste Marga. Singurul ministru al Invatamantului romanesc din ultimii 70 – 80 de ani. Pe mine nu ma intereseaza din ce partid face parte Andronescu, ma intereseaza ca s-a spus un adevar. Marga. Nu sunt ruda cu el si nu pot sa spun decat ca am simtit la vremea aia, ca Marga e un om adevarat. Daca va place sau nu, chiar nu conteaza. Nu sunt incartiruit politic, poate tocmai de aceea pot sa simt daca un om e capabil sau nu. Marga a fost. Cam atat am avut de spus. Am spus treaba asta departe de ratiuni sovine sau nationaliste. Putem sa le depasim ?

  28. Dle Cetatean, vorbiti de pozitia Lianei Patras; nu imi pot imagina ceva respingator; cum sa nu va placa?

  29. Menestrelul/jurnalistul se vede prizonier intr-o lume dura, in care rafalele de arme automate/jignirile fac parte din cotidian, si traieste acum pe propria piele ceea ce obisnuia sa cante, si culmea dusmanul lui a tras in mana lui/demnitatea in timp ce canta/, suficient motiv ca ‘marachi’ sa-l caute pe dusmanul sau, si se ajunge la schimburi de rafale. Cine supravietuieste oare?

  30. Nu trebuie sa ajungi sa le arati ca ai una din starile “cand iti vine sa…” pentru
    ca atunci le dai satisfactie dusmanilor, iar ei nu merita nicio flegma in ochi. Trebuie
    sa le dai de inteles ca esti fericit oricum te-ar vedea ei si din orice parte primesti
    loviturile sau urmeaza sa le primesti. Starile “cand iti vine sa…” nu trebuie sa le stie nici macar prietenii. Te “racoresti” in particular si treci mai departe. Este necesar sa apari ca esti fericit in orice situatie te-ai afla. Niciodata lovit, niciodata ranit ! Este clar ca tot ce se intampla in societatea noastra este o piesa de teatru grotesca, insa din pacate sunt si multi, chiar prea multi, carora le place sa faca figuratie in ea. Cred ca s-a “jucat” destul Caragiale pana acum in tara noastra. Ultima reprezentatie sa speram ca a fost cea actuala cu “Domnul Goe” imbracat si la propriu si la figurat in costumul “mariner”. Cu ajutorul lui
    Dumnezeu si al nostru poate reusim sa ii punem capat peste cateva luni si poate sa trecem si la alt dramaturg. Nu stiu care o sa fie cel
    mai indicat “regizor” pentru viitoarea piesa dar sper sa respecte regulile si sa-si aleaga cu mult mai multa atentie “actorii” viitoarelor reprezentatii.

  31. da` ce facu ospatarul lu` nea Costica Paunescu pe B(as)e tv de scosarati kalasnicoavele pe masa?
    Fiti seriosi batiti! Pe Moraru al alungi ecologic…cu prastia!

  32. N-am mai intrat demult pe adresa asta (si Antenele le-am scos de pe tv, ca si pe OTV, DDTV si Acasa). Am vrut sa vad care e faza cu Nasul dar nu m-am lamurit. In schimb, citind “odele” celor de mai sus mi-a trecut prin cap o intrebare care ar trebui sa va treaca si Dvs: dupa ce Basescu nu va mai fi si veti constata ca ati trait 10 ani cu obsesia asta, e foarte posibil ca Voiculescu sa nu mai aiba nevoie de voi. V-ati gindit cine naibii va mai angajeaza?

  33. @smooth,
    ai gresit,trebuia sa ramii la prima decizie.Nu-i asa,daca tot te informezi dintr-o anumita zona….Eu iti recomand blogul doamnei dn Plescoi,asta,asaaaa…ca sa te cureti intelectual
    In rest,poate ai aflat:ciinele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

  34. Ca de obicei, la noi la români, unele lucruri iau o întorsătură cu totul diferită. Dacă un astfel de loc este setinat pentru un schimb pozitiv de idei, doar acesta reprezintă progresul, sunt şi mulţi care folosesc acest prilej pentru a înjura sau a-şi exprima dezacordul faţă de persoana care îl întreţine sau îl posedă şi nu faţă de ideile exprimate de către aceasta. În loc să ne vedem de treaba noastră, să acceptăm sau să combatem un punct de vedere, o idee, ne transformăm în gaiţe şi ne legăm de coafura sau de familia nu ştiu cărui autor . Originalitatea la români e recunoscută. Sau poate că lipsa de idei, de concepţii, de păreri se suplineşte cu înjurături şi cu stilul zeflemitor balcanic. Păcat că atâta inteligenţă nativă este risipită în acest mod.

  35. O lupta crancena pentru ‘supravietuire’ in demnitate, cinste si onoare, care au fost incalcate de cizmele grele ale grobianismului ‘mitomanului’.Domnul Ciutacu vrea exhibarea cu institutiile abilitate ale statului, vrea sa demonstreze ca ele exista si sunt singurele care “pot veghea la desfasurarea decenta si in limitele legalitatii a vietii publice”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.