Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Una tare caldă şi una mizerabil de rece

Una tare caldă şi una mizerabil de rece

O revedere in studio cu tandemul Blaga – Orban nu poate fi decat racoritoare.

Mai mult decat am zis despre mizeria lui Vadim la Sinteza zilei nu vreau sa scriu.

DUBLU UPDATE: Orban nu putea fi matol aseara decat daca umbla cu sticla la el si o golea de la iesirea din studioul meu si pana-n Pantelimon. Ratingurile de mai jos (comparatie intre o emisiune in care presta Vadim live si una in care se discuta despre el) cred ca sunt elocvente. Ca si prietenul sau de data recenta Basescu, Tribunul face audienta mai mare cand e obiect de dezbatere, nu cand e-n studio.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

56 thoughts on “Una tare caldă şi una mizerabil de rece

  1. din tabelul cu rating-uri inteleg doar ca Media Pro bate toata piata la orice ora…traiasca stirile de la ora 5 si telenovelele… dar cred ca eu sunt prost pentru ca judec si ma uit la niste emisiuni politice care prin subiectul lor intra in mizerie 🙁

    il mai vad si pe Zeus care povesteste de o lovitura de stat dejucata si una care va sa fie…seara comediei 🙂

  2. Deoarece nu se mai poate cu actuala echipă guvernamentală,Tăriceanu s-a gândit să aducă 10 experţi japonezi pe posturile de miniştri.

    Iată cele 10 nume de miniştri:

    > 1. Nimika Nuymoka
    > 2. Yaspaga Shidute
    > 3. Wreypostu Daybanu
    > 4. Undeypliku Katesparg
    > 5. Skimbaley Inparay
    > 6. Winoakuma Kosuma
    > 7. Furatzara Kutotu
    > 8. Bagabany Labayatu
    > 9. Totkumita Madeskurk
    > 10.Nufurytu Furyo

  3. Prietene, te auz şi văz, cu consecvenţă.Poate cometariul meu de aici nu are nici o legătură cu Blaga sau Orban,CA COntext.:)), insă doresc să exprim cateva opinii personale, cu riscul că nu vei citi un rând. Nu-i bai, io sunt un optimist incurabil.
    Îmi place felul în care gandeşti şi te exprimi. Mă intreb unde-ai fost atâta vreme, chiar dacă am cetit in intro-ul tău unde ai hălăduit. Erai necesar exact aici unde eşti. Asociat cu Badea…Gâdea..Valentin Stan..Cristoiu.O echipă formidabilă. Mă întreb însă, uşor confuz de ce dracu nu se întamplă,totuşi,ceva. Că de spus se spune, se prezinyă probe în anume situaţii, se aduc dovezi clare şi totuşi…CRETINII, SCURSURILE ŞI NESIMŢIŢII, GUNOAIELE ŞI SFRETODOCŢII fac curu mare în fotolii comode, maşini de lux sau scaune de mari fiţe. Relaxaţi, mi-se-rupişti , zâmbind mefistofelic, (eventual dacă ştiu să se uite la un tv., sau dacă îî lasă timpul lor mult prea preţios), continuă să ne sfideze.Prin existenţa lor cocoţată pe piedestaluri,de unde ne privesc cel mult vag, cu o privire de şarpe boa care vede victima. La dracu,prietene.., la dracu cu ei. Mircea urlă..tu la fel, Cristoiu idem chiar dacă mai diplomat conform unor ani care ii are…, Valentin Stan dă cu ei de pământ la greu. Dar……degeaba!!!!!!! Fotolii călduţe îi îmbrăţişează angelic,maşini de lux îi poartă către destinaţii obscure, pline de umbre, de unde pot unelti în voie la NEbinele naţiunii care o reprezintă. Zic ei. Dar, măcar, zic. Naţiunea, însă, tace. Şi nu zice nimic.Grav.Mi-e silă.O sugestie: Face-ţi cumva să primiţi spaţiu de emisie mult mai mult.E necesar. Lumea trebuie trezită, că doarme periculos şi suspect. Voi o puteţi face. Tineri, informaţi, determinaţi, consecvenţi.Meritaţi cel puţin trei ore.Mulţam fain blogului tău că a suportat rândurile. Ţie, ca exişti. Succes(uri??).:)))

  4. offtopic… urmaresc cu placere antenele d-lui Voiculescu.. dar..lipsa TOTALA de reactie fata de incidentul de ieri de la b1tv in care un senator PC arunca unei doamne de la pd un pahar de apa in fata va descalifica pe toti…incepand cu dvs.. Mihai Gadea, Ion Cristoiu , Mircea Badea.. Se vede ca nu ati putut trece peste calitatea de salariati mogulului si ati preferat sa ignorati acest subiect… pana la urma sunteti si voi niste lachei…ca toti ceilalti din presa romaneasca…imi pare rau ca a trebuit sa va spun asta, dar am fost foarte dezamagit.. apropo de deontologia voastra

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.