Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Una tare caldă şi una mizerabil de rece

Una tare caldă şi una mizerabil de rece

O revedere in studio cu tandemul Blaga – Orban nu poate fi decat racoritoare.

Mai mult decat am zis despre mizeria lui Vadim la Sinteza zilei nu vreau sa scriu.

DUBLU UPDATE: Orban nu putea fi matol aseara decat daca umbla cu sticla la el si o golea de la iesirea din studioul meu si pana-n Pantelimon. Ratingurile de mai jos (comparatie intre o emisiune in care presta Vadim live si una in care se discuta despre el) cred ca sunt elocvente. Ca si prietenul sau de data recenta Basescu, Tribunul face audienta mai mare cand e obiect de dezbatere, nu cand e-n studio.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

56 thoughts on “Una tare caldă şi una mizerabil de rece

  1. Victor,daca poti si daca vrei, fa o mentiune necesara: A fost aseara, la tine in emisiune, Ludovic “beat”, asa cum sustin unii si altii pe la Antena 3 si Realitatea TV??? ( La Tv nu a parut a fi asa, dar… )

  2. Mizerabil, mizerabil, mizewrabil, il pupam in fund pe Vadim numai ca sa-i dam peste bot lui Cristoiu. Retardatul CV Tudor uita cum plangea pe la portile Antenelor ca sa-l bage cineva in seama ca la Realitatea TV, la acea vreme, avea interzis. Acum se pare ca Realitatea Tv il foloseste pe cel mai penibil om al scenei politice romanesti numai ca sa atenueze prapastia de audienta dintre Sinteza zilei si ei. Mircea badea a spus aseara ca Vadim l-a facut pe Gadea “betiv”. Da, este “betiv ” ca nu l-a primit in emisiune. Cat jigodism ordinar, iar o MARE PARTE a presei se muleaza perfect pe ridicolul Vadim.

  3. Multumesc frumos Victor!
    Eram sigur de asta, mai ales ca se vine iar cu o poveste tip “accident de masina”,cu un scuter, cu o masina, etc.
    Asta-i Romania de azi. Tot inainte!

  4. Singura solutie e: dat in judecata de Cristoiu presto. Nu mai merge cu jumatati de masura. Vadim daca e nebun s-o recunoasca sau sa stea acasa. A continuat si aseara la Cretuleasca cu scenariile lui apocaliptice.Omul e scapat de sub control.

  5. @Mosh califar: da, el a scapat de sub control , dar “deontologii” il tin sub control ca au nevoie de el: si sin punc de vedere politic si al ratingului.

  6. Ce pot spune altceva decât ceea ce ar spune oricare om întreg la minte…. Pe nebuni, este preferabil să-i laşi în plata Domnului. Nici bineţe nu-i bine să le dai, că se simt atinşi ca de otravă şi-ţi aruncă cu pietre peste poartă.
    Şi e cică senator în Parlamentul României! Doamne!!!
    Cum ziceam şi-ntr-o altă situaţie, s-a găsit hoţul să strige “hoţii”. Cine-l mai ia în serios?! Evident, unde îşi putea vărsa lăturile un om plin de ranchiună (să nu spun altceva, din respect pentru cei prezenţi)
    dacă nu la televiziuni de hazna…
    Tot respectul pentru Ion Cristoiu!

  7. @Victor Ciutacu
    Nu prea inteleg eu tabelul acela de rating-uri? Vad ca se compara Antena 3 cu Realitatea TV, ori pozele de mai sus sunt de la Antena 3 si Antena 2.

  8. “Nici n-a inceput bine razboiul si sau si umplut de sange!” Bai, ce fandoseala ieftina! Blaga, Orban si compania, pai astia mai sunt de crezut acum? …da 20 de ani unde au stat? Proaspeti, spalati, calcati, apretati… nou- nouti… acesti: “incoruptibili, corecti, onesti, sinceri, patrioti…” bla, bla!!! Mi-e sila de toata reprezentatia lor de 3 lei!!! Am sa ma asez intr-o pozitie mai decenta, “capra”… sa nu se oboseasca prea tare sa ma pupe-n 90 de grade… Pai, chear nu au pic de rusine? Vin si se lauda fiecare cu ce trebuia sa faca si n-au facut din vina alorlalti… Vin la emesiuni electorale si bat cu pumnu-n masa ca-s salariile mici si moare lumea de foame… … pai, la munca nene! ..nu la-ntins mana! Eu is la jumatea vietii si am schimbat nenumarata locuri de munca din pricina salariilor mici… am muncit pe nimic pana cand am ajuns sa am suficienta experienta pentru a-mi permite sa-mi aleg un loc de munca mai bine platit… Lume, lume, daca ramaneti cu gura cascata la bazaconiile astora, o sa muriti si saraci si prosti!!! Mergeti de munciti ca sa aveti ce manca!!! Astia vorbesc de munca prost platita din “balconul” de unde dosul lor incaseaza zeci de mii de euro lunar… Ba mai mult, prin campania asta am vazut ca mai planteaza si copaci prin parcuri… se chinuie sa apuce cazmaua, corect si etic, de coada… las’ ca-i stiu eu pastia, de vreo 20 de ani… Cat despre hartiile fluturate de Vadim si compania pe la “The God Father”, is tare impresionat… orice pusti cordit cu un PC un scaner si o imprimanta produce de 30 de ori mai multe probe “credibile” decat astia toti la un loc… Nene Cristoiule, am pretentia la matale, ca esti om in varsta… ignora-i nene! …ba nu, da-i in judecata si bubuiei haraso sa ai si dumneata parte macar la batranete de o viata in bunastare! …mi-e lehamite!
    NU-MI MAI PLACE DEMOCRATIA!
    PUNCT!

  9. d-le Ciutacu ,l-ati menajat pe Blaga .a recunoscut ca el a facut caietul de sarcini la loganuri si ,deci, si estimarea costurilor -asa e legea . de ce nu l-ati intrebat daca ,in contract ,urmau sa fie costuri mai mari .daca da , nu e implicat . daca s-a respectat caietul , el a fost implicat. a pus de-o afacere (poate a luat si un avans …. )si dupa ce a fost schimbat a vrut sa mai impuste inca un iepure .presedintele stia …tot . a intors-o ,cum ca el a cumparat masini la preturi mult mai mici . nu masinile sunt problema , ci echipamentele.de ce nu spune cu cit a introdus aceste echipamente in caietul de sarcini si cu cit urmau sa fie platite ? toata campania se bazeaza pe aceasta smecherie .daca se demonteaza se indereapta impotriva celor ce striga “hotii”. sa nu fim luati de prosti !

  10. Nu sunt un mare admirator al americanilor dar ei nu trec de anumite limite in exprimarea fata de oponenti,pe care,datorita educatiei si metalitatii ii vad nu ca adversari ci drept concurenti.La noi Vadim il injura deunazi pe Basescu,depasind granita a ceea ce el numeste pamflet,calcand in toate strachinile pe care le gasea in drum.Astazi Vadim se ia de maestrul Cristoiu,in speranta ca i se vor face uitate “complimentele” la adresa lui Basescu.Aveam o oarecare intelegere pentru Vadim,pentru faptul ca recunostea deschis ca il iubise pe Ceausescu si asta intr-o perioada in care alti latrai se declarau fosti dizidenti sau chiar “oponenti”.Adevarul este ca Vadim avea,sau inca mai are,verb si nerv,discursurile sale erau invioratoare,este drept cand nu incepea sa bata campii cu ungurii si cu marea sa dragoste fata de evrei.Acum insa marele tribun al boborului s-a fasait.Tot la fel cum o mare fasaiala este si chestia cu turnatoru’Coroiu.Maestrul Cristoiu cu care personal nu sunt de acord intotdeauna are dreptate,chestiunea nu este importanta.Umilitor si de neiertat pentru noi ca cetateni ai Romaniei este insa faptul ca Basescu&Vadim se preteaza la scalambaieli ieftine de actori ratati ce joaca in susanele.Pana deunazi credeam ca nu mai este mult si vom atinge fundul sacului cu scandal.Iata insa ca ca este loc de mai mult…

  11. Dupa parerea mea, e din nou o campanie mizerabila pornita impotriva lui Orban. E jegos ce se intampla!….

  12. Buna amiaza la Tonomat
    VC Tudor, este echivalent cu Gigi Becali;un ins care stie niste date istorice pe de rost si pe care le repeta la infinit cand este filmat sau cand se afla intr-un anumit cerc de prieteni – pentru a zice lumea “mama ce destept e domnu’Vadim”, sau cum “baga” Mitica Dragomir ” e un titan, o capacitate exraordinara dom’le”.Are la el in buzunar “autografele” de la Papa ( luate de la basilica cu 3 euro), tine mana la barbie sa-si mascheze gusa si balele care-i curg din cavitatea numita bucala, poarta ochelari de mafiot si fular alb a la Florin Piersic. In fapt, omul are o problema clara cu spitalul 9, in sensul ca e dat disparut de acolo si umbla pe la televiziuni precum insul de mai jos:
    http://www.youtube.com/watch?v=p_UlJ5HZSXk
    Insa, la fel ca si in cazul ciobanului din Pipera, o mare parte de vina o au si televiziunile care cat de cat se respecta si care l-au invitat in zeci-sute de emisiuni si l-au lasat sa arunce cu laturi in stanga si-n dreapta; imaginile difuzate aseara la Sinteza zilei erau in mare parte de la…Sinteza zilei. Pai nu va suparati fratilor, dar atunci cand te bagi in grajd sa faci curat la porc, cand iesi de acolo, daca nu fugi repede sa arunci hainele de pe tine, vei puti toata ziua la fel ca ala de i-ai facut curat.
    In emisiuni la Antene, “titanul de la nr.9” il facea pe SOV puscarias, paralitic,bandit, borfas…Acum il plimba deontologii de la Realitatea si il baltacareste pe Ion Cristoiu, tinta fiind insa Dan Voiculescu.
    Tin prinsoare pe un fanion cu Dinamo ca nici nu va canta cocosul de trei ori si Vadim se va preumbla din nou pe holurile Antenelor baltacarindu-l pe SOV si pe Traian Basescu. Si atunci nu va mai spune nimeni pas…
    Salutare taica si noroc
    PS. In ceea ce-l priveste pe Ludovic Orban, omul ar trebui sa mai treaca si el pe la biserica, ca prea se tin toate de el scai; dar parca le si cauta…

  13. Antena 3 a avut tot timpul un rating superor Realitatii fie ca ne convine sau nu

  14. Oameni buni ! Nu e de vina el ! N-ati vazut ce priviri ratacite avea ? E-n vrie ca pierde tot chiar daca pupa-n bot ca Pristanda saracu’.Telectualu’ de el vrea sa ne dea lectii de moralitate cand tocmai de la cursul asta a lipsit.In definitiv potrivit lui “eu te-am facut eu te omor”,prin Vadim,PRM-requescat in pacem.Amen

  15. N-am putut privi emisiunea, mutra lui blaga imi facea rau efectiv, tocmai vazusem un documentar despre hipopotami, si m-a izbit in mod cat se poate de neplacut asemanarea. Cat priveste povestea nocturna cu pnl si png, nici nu ma mira, cam ce stil pot avea sustinatorii unui om ca gigi?! Desigur, noaptea, la lipit afise, manierele elegante sunt uitate chiar si de penelistii crescuti cu guvernanta, nu poti cere mare lucru! Ca orban mirosea a alcool, e ca povestea cu coroiu, cine pune botu’?!

  16. In Romania de azi se darama 130 de monumente intr`o singura noapte intr`un cimitir evreiesc iar politia romana considera ca este opera unor pusti de 14-15 ani. In Romania de azi inveti ce Siria si Palestina sunt vecine, Palestina exista ca stat,etc.

    DACA TINEM CONT IN MAINILE CUI SE AFLA FINANTELE LUMII…cred ca ne pricepem de minune sa daramam casa cu noi in ea…

    Aveti idee daca Sexi BraileanCA CAndideza pentru parlament?

  17. nu o fi fost beat orban si daca era nu vad care era pb e viata lui. da sa mergi sa vezi cum se bat alti pt niste afise cu niste oameni care pana acum nu au facut mare lucru pentru tarisoara asta e lipsa de materie cenusie. pt ai separa pe aia este jandarmerie politie etc orban nu prea avea ce cauta pe acolo, ce cauta un demnitar printre noi infintati ultrasi politici, nu inteleg. intrebare domnule ciutacu: cand a vorbit despre autostrada de 60 mil. euro km o fi fost beat?

  18. Haideţi că nu ami e mult şi vom scăpa de VC Tudor. Fiecare primeşte ce merită mai devreme sau mai târziu.
    Oricum, din câte se pare are un loc asigurat la Naşul şi la OTV.

  19. Sunt curios daca chiar o va pati M. Badea dupa ce a zis ce a zis in emisiunea lui imediat dupa “Sinteza Zilei” . Eu unul am ramas socat, insa bine i-a facut “tribunului”. De azi inainte eu zic sa nu il mai bagati in seama, ca n-are rost…

  20. Sariti si aprarti uzina rosie, toti sobolanii ne ataca. Tovarasi sa ne mobilizam exemplar si sa punem capat acestor manifestari retrograde, sa dam un exemplu demn……….etc etc

  21. Trebuie infiintat un nou partid UNIC al oamenilor “muncii” de la orase si sate: Partidul Ciomagesc/Ciobanesc Roman,care sa aiba ca ( si ) stema/sigla/logo o bata si o ranga incrucisate in loc de secera si ciocan! :)) P.S.: Vreau sa fac politica,ma cheama datoria;Sloganul meu electoral e: Fuck you Romania!

  22. @ alien :Dumneavoastra ati sta sa fiti batut, umplut in singe? Daca da, atunci palaria jos! Doar Isus a stat,s-a rugat…rastignit intre doi tilhari. Si,poate, dumneavoastra.Nu fac parte din PNL,,n-am crescut cu guvernanta si cei din jurul meu imi spun ca am maniere elegante-cu cine merita-, cu cine nu, raspund cu aceeasi moneda.De ce sa intorc si obrazul celalalt? Ca sa ametesc intre palmele unui netot? Nu, niciodata.Daca cineva mi-ar da o palma -fie si la figurat- i-as intoarce un pumn sau un genunchi-dupa caz-, fie si la figurat.
    Ma recomand: cred in oameni ca cel de la
    http://www.raymondluca.com, care intimplator este un pnl-ist.Are principii sanatoase si e loial.

    @ Ciutacu : daca trimiterea la web-ul de mai sus depaseste limitele acceptate de dumneavoastra, atunci va rog sa nu-l afisati.
    Multumesc.

  23. @ Mihaela, bine ca mai crezi in oameni, recte in politicieni. Mare lucru. Cat despre principii sanatoase, sunt o gramada care au asa ceva. Iar despre loialitate… Ma faci sa rad. Loialitatea asta este direct proportionala cu avantajele pe care le are un politician in sanul mai mult sau mai putin flescait al unui partid. Sunt atatea exemple, incat… Regretatul George Pruteanu e doar unul… Sau poate n-am inteles bine. E loial partidului, oamenilor, sau iti este tie? 🙂
    @ Maestre Tonomat: Nu dau trimitere catre web-ul Elenei Udrea, sau al Luminitei Anghel. Ele sunt variantele mele. Inca nu stiu daca au principii si sunt loiale…
    Iar despre Vadim, mi-e asa de sila de cei 20 de ani in care a spurcat pe cine a apucat, incat… Intrebare: Daca cei care au fost balacariti atata amar de ani, au permis ca omul asta sa fie vicepresedinte al senatului, eu ce sa mai zic?

  24. 1. un adevarat motiv de sarbatoare ar fi atunci cand antena3 ar bate realitatea la nivelul unei zile intregi, ceea ce pana acum nu am observat. asta nu inseamna ca nu va urez…
    2. vad ca si “draga tolo” se umfla in pene cum ca gsp are mai multi cititori decat Jurnalul. pe cand o invitatie in studio?

  25. Victore esti…genial de arogant si in mod cert asa cum tu singur ai descoperit deja, esti cel mai bun.
    Ai scris ca iti place sa auzi asta si am zis ca sa ai si tu o zi buna, citind.
    Bravo, ma bucur ca existi!

  26. Numai cine nu vrea nu vede ca haosul e creat de baselu.
    El, cu metodele lui de mahala, a coborat atacurile si limbajul politic la nivele incredibile!
    Repet: a facut harcea-parcea intreg esichierul politic. Vadim e doar o unealta ca atatea altele – dar asta nu scuza rahatul in care s-a bagat.

  27. Victore,tu ce poti sa zici ca a venit beat? nu se face,normal ca zici ca nu a venit baut chiar daca nu e asa,oricum domnu’ Ludovic tot timpul vorbeste intr-un fel de zici ca bagat 300-400 ml de tarie! Cat despre audiente brevo voua da’ ti-am mai zic cat de mult ma sperie audienta postului Acasa TV.As emigra da’ nu prea stiu unde,o sa pun degetul pe harta si o sa plec! 10 rating ba omule,cum 10 rating esti prost?

  28. cred ca felul de exprimare al lui Orban, gestica, mimica, accentul aduce cumva cu modul in care vb un om baut pt ca nu mai scapa de aceast stigmat de bautor inrait, multa lume vb despre el ca si cum ar fi chiar impotriva alcoolului asa ca sa lasam dracului prostiile astea cu bautura, o fi el cum o fi dar nu drinkeste, in shimb e mare zmardoi sau cel putin asa sustinea pe un post dupa bataia aia dintre lipitorii de afise electorale….a si mai si canta

  29. Cu tot respectul pentru domnul Califar, sunt medic, nu psihiatru dar pot sa va spun in mod cert ca nu s-a pomenit pe lumea asta nebun care sa recunosca ca este nebun. Boala psihica in sine presupune eludarea realitatii.Ei traiesc mereu cu impresia ca au o intelegere superioara a lucrurilor care scapa celor din jurul lor.Cam ca in bancul ala vechi cu nebunul care mergea pe autostrada cu masina pe contrasens si avea impresia ca toti cei care vin din sens opus sunt dusi cu capul.Din pacate “nebunii” au priza la popor, pot fi manipulati si manipuleza extrem de usor masele pentru ca de multe ori au o charisma malefica ce atrage .Vezi Hitler,Nero si altii ca ei mult prea cunoscuti care au facut mult rau omenirii.

  30. @mihaela- stimata domnita, n-am priceput care-i problema! Am facut si eu niste consideratii apropo de balamucul din tara asta. N-am zis sa stea nimeni sa fie batut, sa faca fiecare cum poate si cum simte, pacatele mele!

  31. In aceasta zi de mare sarbatoare crestineasca, ziua onomastica a multor romani ( liberali, pesedisti, pedelisti, de stanga, de dreapta, candidati, necandidati, de orice fel si de orice culoare ), o sa imi permit a va adresa, tuturor celor sarbatoriti, numai ganduri bune si, totodata, sa va doresc a avea parte numai de bine, realizari multiple si succese importante, bucurandu-va tot timpul de grija si binecuvantarea lui Dumnezeu!
    La multi ani !

  32. Pentru foarte multi Vadim este o mare deceptie!Este un om bolnav!Ultimul lui diagnostic este cel de “pupinbashism acut”.

  33. Discutiile despre doi politicieni,oarecum la fel de patetici,din oaza asta artificiala a politicii romanesti incep sa semene cu articolele din Libertatea,gen : Lui Banel ii plac sarmalele,Niculescu a zis ca da gol diseara,Ogica a zis ca il bate pe Badea la orice ora etc.

    Intr-adevar astia sunt si cu astia jucam,dar deja ne-am plictisit de discutii d’astea nano-importante.

    Am vazut ca intreba cineva mai devreme daca Orban era beat….Intreb si eu: e adevarat ca Orban purta sosete albe si la un moment dat a scos un mooc din nas? Prietene care ai intrebat:oare chiar nu avea cand sa bea ? Gandeste,Coco!

    Cam toti sunt la fel si se rotesc de ani buni,sub tutela unora mai batrani care se incapataneaza sa lase sforile.
    Hai sa facem ceva,Victor.Sunteti cel putin 3 prieteni pe la Antene(Badea,Gadea,tu) care vreti sa demonstrati ca sunteti impartiali si arbitrati meciurile unor impostori.Ati demonstrat ca sunteti si ati arbitrat corect.

    Dar cam cand planuiti sa le sariti la gat ? Ca nu ne merge deloc bine niciunuia.

    Aveti multi simpatizanti si ati putea sa puneti bazele unui partid.Sunt destui care ar dori sa adere.Banii nu mai conteaza atat de mult(mai ales ca nici nu prea mai sunt in ultima perioada-vezi criza).

    Simtim nevoia de schimbare !

    Poti sa faci o emisiune si sa fi invitat la alte cateva sau poti sa faci istorie.

    Ce sa fie ce sa fie?

  34. Vadim este folosit de Basescu,mai mult ca sigur intre ei existand un anumit troc!Cred ca in urmatoarele 3 saptamani vom asista la o serie de atacuri la persoana,fara precedent.Va fi o campanie murdara,o campanie in care Basescu va incerca din nou,prin diferite diversiuni,sa pacaleasca electoratul.
    Sper sa nu reuseasca.
    Sunt curios, Becali a cui doberman va fi!

  35. Confiscarea dreptului de a uri
    Cu ceva timp in urma am incercat sa descopar si sa inteleg noile conotatii aduse de clasa politica post-decembrista notiunii de “nesimtit”.
    Fara a emite pretentii de a lamuri cit de cit aceasta problema (datorita complexitatii sale), incerc in cele ce urmeaza sa pozitionez acest tip nou de nesimtit in decorul politic contemporan al Romaniei europene, decor de scena politica ce, prin efectele produse, a reusit ca in aproape douazeci de ani de manifestare plenara, nu numai sa mecereze adinc la radacini valorile morale ale romanilor, atitea cit mai ramasesera dupa consumarea “iepocii de aur” si a comunismului, ci si sa fundamenteze viziunea unui viitor gri, golit de continutul axiologic al oricaror ramasite de etica sau speranta de mai bine.
    Pornind de la “zisele” precum ca “politica este o curva”, diversi sociologi, analisti politici, formatori de opinie etc se produc zilnic intr-o media sufocata de statul in genunchi contra cost si de pe pozitii in 99% dintre cazuri de partizanat politic nesimtit remunerat pecuniar, emit judecati elaborate menite sa convinga un auditoriu apatic si lehamitizat, de faptul ca “zisele” respective au o oarecare noima si in cazul politichiei romanesti post-decembriste, ca de fapt politica nu inseamna altceva decit o serie intreaga de compromisuri care, chiar daca par de neconceput la un moment dat, datorita trasaturilor lor caracteristice prostitutiei, odata realizate, ar avea ca scop propasirea neamului mioritic.
    Nimic mai fals si mai obscen!
    Daca aceasta cugetare plina de sarcasm si de cinism are totusi o noima pentru tari in care democratia a fost ueori nevoita, in lupta sa pentru supravietuire si devenire istorica sa accepte si unele compromisuri mai mult sau mai putin comestibile din punct de vedere al unor principii morale cvasiunanim acceptate, nesimtitul politic contemporan roman a reusit contra-performanta sa goleasca de firavele urme semantice sintagma respectiva, orice actiune intreprinsa de el reusind sa induca un inteles nou si extrem de malefic (sic!) pina si cuvintului “curva”.
    In definitiv cel care a emis aceasta judecata a pornit probabil de la premiza ca cea mai veche meserie din lume presupune existenta a doi parteneri care, chiar daca din punct de vedere a preceptelor unei societati pudice si cu frica lui Dumnezeu nu corespunde acestora, cad in final de acord in a-si oferi reciproc satisfactie si placere. Interzise intr-adevar, dar totusi satisfactie si placere.
    Pe de-o parte satisfactia ofertantului de placere de a fi platit pentru munca depusa, iar pe de alta parte placerea celui sau celei care s-a bucurat de serviciul prestat.
    Nesimtitul politic roman a preluat din sintagma respectiva numai partea care a corespuns scopurilor sale imediate si pe termen lung, cu alte cuvinte a intarit baza proverbului “si cu banii luati!”
    In acest sens daca, din curiozitate te uiti pe esicherul politic dimbovitean (eufemism pentru hirdaul national plin pina la refuz cu excremente) si incerci ca, pe baza unor minime cunostinte dobindite in anii de invatamint obligatoriu, sau la scoala vietii, sa intelegi ratiunea care sta la baza actiunilor nesimtitilor politici dimboviteni, vei avea neplacuta surpriza ca, mai intii sa nu poti cantona prea mult in zona din cauza unui miros letal vespasianic, iar apoi, daca totusi supravietuiesti acestui supliciu, sa constati ca totul se reduce la o lupta abjecta si acerba pentru Ciolan si pentru Putere.
    Vei vedea “distinsi” nesimtiti politici afisind aere de superioritate timpa si suficienta de neam prost fata de vulgul in opinia lor tembelizat, in realitate cetateanul obisnuit care le-a asigurat prin vot pozitia privilegiata, si care pina mai ieri produceau in mass-media sau in forumul suprem al tarii, Parlamentul, spectacole de cea mai joasa speta nedemne pentru calitatea de biped inzestrat cu ratiune si care astazi, spalati pe miini de fecalele folosite ca munitie impotriva adversarilor, isi intind aceleasi miini pentru a consfinti “aliante politice” care cred ei ca-i vor ajuta pe drumul spre Ciolan.
    Vei mai vedea cum, de pe cea mai inalta pozitie politica a tarii se incearca, pe de-o parte spalarea si inalbirea unei parti a caracatitei economico-politice care sufoca Romania anului 2008, iar pe de alta parte intinarea si innegrirea celeilalte jumatati a acestei caracatite, care este de fapt, in totalitatea ei, de un gri de plumb bacovian si nu poate fi separata prin discursuri populiste si partizane, ea reprezentind o entitate devoratoare si sufocanta ce a cuprins in tentaculele sale ucigatoare acest neam atit de daruit de Dumnezeire.
    Cel putin plumbul bacovian, in tristetea lui, e plin de puritate, pe cind plumbul caracatitei este un plumb coclit, ucigator, adus in aceasta stare de oxidare de nesimtitul politic roman.
    Vei mai vedea o asa-zisa campanie electorala in care nesimtitul politic a aruncat cu lopata si apoi a indesat cu piciorul purcoaie de bani nemunciti, pe care apoi asteapta sa si-i recupereze “inmilionit” prin accederea sa la Ciolan si tot banii care ar putea satisface probabil necesitatile pecuniare ale tutruror azilelor de batrini si orfelinatelor din tara, pentru o perioada nedeterminata.
    La schimb romanului i se ofera vodevil telenovelistic cu politicieni care impart sarmale, zacusca, cirnati, promisiuni de zbor in Cosmos, autostrazi din Bucuresti la Luna, igienizari de scoli prin “mopuire” etc., sau cel mai grav i se dau sperante desarte prin votarea unor legi fara accoperire materiala la momentul adoptarii lor intr-o veselie generala.
    Iar in agravarea pina la acutizare a acestor sperante vine invrajbirea diferitelor categorii socio-profesionale care pe buna dreptate revendica tratament egal, invrajbire intretinuta la greu si iresponsabil in scop electoral, chiar de catre cel ce constitutional are obligatia de a fi garantul prevenirii unor astfel de situatii prin rolul sau de mediator intre guvern, partide si sindicate.
    Vei mai vedea dezumanizarea sustinuta financiar cu alte purcoaie de bani cistigati din afaceri oneroase cu statul si manifestata in batai electorale de strada ce amintesc de proliferarea ciumei negre a anilor treizeci din secolul trecut, care au avut ca rezultat, pe linga imensul cimitir comun lasat “mostenire” umanitatii, si cea mai abjecta forma de exprimare in ura si irationalitate a fiintei umane, Holocaustul si lagarele sale.
    Si toate astea, in Romania europeana a anului de gratie 2008!
    Dar poate ca lucrul cel mai grav si cu o dezvoltare viitoare imprevizibila consta in faptul ca, nesimtitul politic roman a reusit sa ne goleasca, prin confiscare ilegala, de dreptul de a uri si de a spera la schimbare.
    Daca pina in decembrie 1989, toti romanii umiliti si batjocoriti, infometati si inghetati, privati de libertati fundamentale ale Omului, simteam si traiam in comunul solidaritatii urii fata de sistem si dictator, in speranta unui Soare care va rasari odata si pe strada noastra, nesimtitul politic ne-a confiscat acest drept, dindu-ne la schimb alienarea prin retragerea noastra intr-un univers de trairi strict personale, strain de notiunea de solidaritate, bintuit de fantasmele grijii zilei de miine, fara perspective, mat in care sentimentele romanulului sint strict campate in zona dezgustului, scirbei si lehamitei.
    Nesimtitul politic roman, mostenitor al activistului PCR, a reusit sa transforme Romania intr-o imensa groapa comuna, pe care a aruncat in dispret o cruce neterminata, pe motiv de lipsa de fonduri de ingropaciune ca urmare a meschinariei si cupiditatii sale parsiv metamorfozate “in efectele crizei mondiale”.
    Singurul lucru pe care nu-l are in vedere nesimtitul politic, si stationat undeva in istoria recenta a neamului, este reprezentat de dreptul romanului de a uri si a huidui, pe care acesta si l-a cistigat in decembrie 89 pentru ca ulterior sa-i fie confiscat din mers.
    Sa Va Ferasca Dumnezeu domnilor sa-l regasim sau recapatam pentru a doua oara, caci atunci zidul unitatii militare dintr-un anumit oras al Romaniei va fi insuficient pentru ce va urma.
    Asa Sa Ne Ajute Dumnezeu!

  36. domnule Ciutacu,

    ref la d-l Orban,
    demult, Cineva spunea
    “Amicus Plato, sed magis amica veritas”

    parafrazind,
    matale ramii sa sustii din toti plaminii numai “mi-e prieten Ludovic” si, implicit, ” ma doare-n cot de adevar” – ceea ce se si intimpla.

    daca ai fi un adevarat om de presa , ai ramine corect mai ales atunci cind vb despre prieteni… ceea ce iti doresc barem pt viitor, caci in prezent confunzi prestatia impartiala pe care ar trebui sa o ai pe ecran cu temenele facute amicilor si scuipaturi ne-prietenilor..

    pacat…

    un dram de caracter si profesionalist , ti-ar prinde tare bine…

  37. @Mama Lui Mihai: tre’ sa-l urasti rau pe Orban ca sa scrii asa tampenii
    @linus: proasta parere ai despre mine daca-ti inchipui ca sunt in stare sa bag un om matol in emisiune si sa-l mai si cautionez public dupa aia.

  38. @ Costi: Multumiri pentru felicitari.Doamne ajuta!

    @alien: Multumesc! Exista limite in toate.

    @Dragos Cuzuban:Domnule, sint incintata va v-am “facut sa rideti”.Risul este o terapie excelenta pentru starile depresive. INSA, eu cred in loialitate . La intrebarea dumneavoastra,fara sa consider ironia,raspunsul este DA. Important este sa le dai sansa celor care au aceasta calitate sa ajunga in pozitiile care sint ocupate de impostori, care au reusit sa ne faca sa ne ferim sa pronuntam cuvinte precum : patriotism, prietenie neconditonata, cinste, respect, etc. Lista poate continua la nesfirsit.Si aceste cuvinte numesc valorile in respectul carora am fost educata.E din ce in ce mai trist sa asist cum oameni valorosi sint sufocati de mitocani, de “politicienii”la care va referiti dumneavoastra si care, cu ajutorul dumneavoastra, vor continua sa evolueze nestinjeniti si nepedepsiti.
    Refuz sa raspund ironiei.Este o insinuare de cea mai proasta calitate, din aceeasi categorie cu acuzatiile ca Orban ar fi fost beat, etc de catre oameni de aceeasi calitate.
    “Sa traiti bine” ca si pina acum.

  39. @Casandra: Bine spus. De acord.

    @James: Va faceti auto-portretul?

    @ Marcus: Sa ii fereasca Dumnezeu. Sintem foarte aproape de acest moment. Sper sa nu fie violenta. Depresurizarea ar trebui facuta treptat,cu ajutorul unor lideri destepti si vizionari.

  40. @ cei care vorbesc de faptul ca Orban era beat sau baut: Asta il caracterizeaza pe Basescu. Ati gresit “adrisantul” sau incercati, cam de un an ,sa-i atirnati in coada lui Orban asta pentru ca nu prea aveti ce altceva? Zau, mai ginditi-va si poate gasiti ceva mai cu efect! Un lucru e sigur: desi Orban e in politica din 1990 nu e bogat, deci nu a furat.Chiaro?
    Asa ati facut si cu Oprescu!Si a facut in citeva luni mai mult decit au facut toti ceilalti primari la un loc. Daca nu sintem in stare sa ajutam altfel, macar sa nu mai aruncam cu noroi in cei care vor si care si pot sa faca bine.

  41. Chestia cu matoleala este doar o diversiune ordinara marca …serviciile secrete=Basescu.
    Sa fim seriosi,cum sa vii la o emisiune beat?!
    Unele pareri de pe aici sunt chiar penibile!

  42. Credibilitatea actualului presedinte al Romaniei este “invers proportionala” cu sutele de hectare de teren retrocedate in Bucuresti – pe cind era primar general – prin mandatari si supervizate de “sturlubatica” Mioara Mantale. Oare, nu se gindeste nimeni sa investigheze ce conturi secrete au aceste doua personaje prin insulele luxuriante precum Cayman sau Mauritius? Si, cind te gindesti, ca aceste specimene sunt cele care vor sa ne mai “conduca”(adica sa isi stearga “urmele” nelegiuirilor lor. Ce faceti, PNL-isti! Si voi sunteti tot atit de corupti?

  43. Victore, astia de la realitatea au pregatit terenul pentru vadim ceva mai de multisor. daca aduni cat timp a stat pe sticla la realitateaTV in ultimile luni, ai sa vezi ca vadim nu avut in ultimii ani atata timp de apartie. ca s-a dus prima data la Morar nu e de mirare. se stia ca Morar este in conflict cu domnul cristoiu si ca “mititelul” fara caracter va face din “dezvaluirle vadimiste” nenumarate valuri si chiar emisuni in care sa puna la indoiala cinstea domnului cristoiu…cei de la realitatea numai au intregit tabloul delatiunii…eh, ale vietii valuri si multa lipsa de caracter. ce e trist ca delatorii din presa scrisa, fara prea mult talent, dar avand ziare la dispozitie s-au repezit sa muste din subiect. in ce-l priveste pe Orban, cred ca el a incercat sa fie mai serios si mai sobru decat ii sta bine si atunci vorbeste rar in speranta ca va fi mai bine inteles. pe blaga nu l-am urmarit pentru ca eu am o parere f proasta despre fosti sefi de vama …”cinstiti”…

    Apropo de asta, circula un banc intre vamesi pe vremea lui blaga vamesu.

    – ce sa-i facem sefului cadou de ziua lui?

    – un mercedes!

    – asa de putin?!

    – o vila!

    – asa de putin?

    – ciubucurile noastre de pe o zi!

    – ASA DE MULT?!!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.