Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Umilitorul drum al asistentei către ocnă

Umilitorul drum al asistentei către ocnă

Florentina Cârstea, asistenta de la Maternitatea Giuleşti care s-a nimerit să fie de serviciu în ziua tragică a incendiului ăla blestemat, continuă să fie privită de justiţie drept un pericol public. Mai exact, singurul pericol public în acest caz, unica persoană care ar putea influenţa martorii şi, pe cale de consecinţă, mersul anchetei. Ăia de la tehnic nu, mentenanţa nu, şeful secţiei nu, managerul spitalului nu, doar nenorocita-i periculoasă pentru liniştea monahală a societăţii aşezate.

I se leagă mandate de arestare şi i se resping pe bandă rulantă cereri de cercetare în stare de libertate. Făloasele noastre instanţe fac exerciţii de intransigentă cu o femeie care n-a umblat cu leucoplastul pe fire şi n-a băgat creionul de tensiune în prize, care nu are bani de avocaţi celebri, care nu poate stârni compasiunea televizată şi care, dacă ar fi lăsată în starea naturală a omului, cea de libertate, mi-e greu să cred că ar da peste cap cursul anchetei. Băi, nesimţiţilor, dacă nu vă ţin curelele să vă luaţi de gât cu cu bogaţii, nu vă risipiţi frustrările de neputinţă pe săraci. Demonstraţi voi că asistenta-i criminală şi o să putrezească la ocna de sare. Dar mergeţi rapid până la capăt şi nu ne mai serviţi ţapi ispăşitori la proţap!

P.S. În paralel, Roberta, care face rost de cvorum pentru decizii cu impact direct asupra ordinii publice înmulţind în direct prezenţii cu doi, umblă liberă pe stradă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

111 thoughts on “Umilitorul drum al asistentei către ocnă

  1. pacat de ea … eu sincer nu vad nici o vina … nu poti sta atatea ore fara sa te misti … si aia din fabrici de lucreaza pe nu stiu ce masini au pauza la 2 ore daca nu ma insel + pauza de masa… oricum .. ma bucur ca cineva mai vorbeste despre asta … si o apara (intr-un fel sau altul) … Bafta si … Sa nu va schimbati

  2. cine mai crede în justiţia din ţara tiranului. dacă la început au furat apoi 20 de ani s au desfătat în toate dănd naţiunii pânie şi circ acum vin la tv şi ne spun că nu mai trebuie furat dar ei profită în continuare la ruleta europeană şi globală de ţara care nu mai este a noastră ci a străinilor, cu legile astea de control a totului tot ne lipsesc inclusiv de prezumpţia de nevinovăţie; un întreg popor este corupt dar o întreagă “clasă politică&com” perindată devalizator pe la conducerea ţării nu este coruptă… mă mir că au tupeul să ne facă hoţi şi să ne zică ei nouă gata cu furăciunile DAR în ograda lor şi a clientelei lor nu se uită fiindcă ăia fură mereu iar din popor iau doar pe cei mai mici le dau cea mai mare însemnătate a stigmatului şi apoi îi aruncă în închisoare în vreme ce restul care fac parte din context nu păţesc nimic… de ce? fiindcă au fost “aleşi” de către ei pe interes… azi dacă nu ai pe cineva undeva eşti parte din “pulime” şi nu ar fi nici o problemă dacă te bagă după gratii şi eşti ţap ispăşitor în ţara tiranului

    şi ei CU TUPEU vin în faţa naţiunii zicând gata cu furăciunile sistemul electronic ajută ca statul să nu mai fie furat de români DAR PE UDREA O AJUTĂ SISTEMUL eRomânia să nu ne mai fure pe noi? RUŞINE!!!

  3. Victore,
    S-au facut atatea gesturi umanitare si atatea personalitati au dat bani pentru fel de fel de nenorociri intamplate in tara asta! Chiar nu se gaseste un sprijin sau o sursa cu suficienta putere financiara care sa-i angajeze femeii asteia un avocat ca lumea care s-o scoata de acolo? Se pun la bataie bani, influenta, santaj si D-zeu stie ce alte resurse ca sa fie judecati in stare de libertate unii care chiar nu au ce cauta in afara puscariei, iar pt. amarata asta nu se gaseste nimeni care sa-i aduca un avocat cu sange in instalatie?

  4. aveti dreptate in legatura cu asistenta,e vai de capul ei daca nu are bani sa o apere avocati celebri si sa o judece in libertate, cacacioasa aia de la constanta(scuze de expresie) care cica i a luat bunicasu bolid de a dat peste omul ala de era in concediu, vad ca ieri au spus la tv ca i au amputat piciorul dupa ce a suferit 4 interventii, si ce saracuta e cercetata in libertata ba a suferit si un soc, i se rupe de justitie e tasu mare mahar si nu o sa se intample nimic, cat despre roberta nu mai e nimic de spus.respect maxim dana

  5. Eu cred ca Basescu cere sa stea asistenta in parnaie. Sincer, cred ca betivul s-a infuriat, a privit ca un afront personal o eventual delasare a personalului din spitale ca urmare a reducerilor comandate de el si le-a trasat sarcina slugilor lui din justitie sa dea de pamant cu clasa muncitoare, sa-i bage mintile in cap.

    Pe de alta parte, in tara asta de cacat, au stat in inchisoare si au fost ucisi miseleste multi oameni extraordinari, asa ca nu mi se pare nimic “umilitor” in faptul ca niste bestii te inhata de pe strada si infunda parnaia cu tine. E la fel de “umilitor” cu a fi talharit sau lovit cu masina de puslamaua drogata a unui miliardar infect. Umilitor e sa-ti pisi ochii la televiziune, sa ceri sa “nu umilieasca institutiile statului care va reprezinta cu atata succes la Bruxeles” sau cum a zis scursura aia blestemata care infecteaza la ora actuala Cotrocenii.

    Si enormitatea situatiei este ca a fost arestata ca urmare a unor “neconcordante” in declaratii! In mod normal cred ca ar trebui ca fiecare dintre noi, in eventualitatea unui contact cu acest sistem imputit numit in mod aberant justitie’ sa in Rromania sa procedam ca actualul jed de presedinte, cand a fost inculpat in dosarul Flota: nu declar nimic decat la tribunal. Voi trimiteti ce aveti de trimis, eu spun acolo ce am de spus! Mai da-i in mortii ma-sii de procurori, militieni, lucratori in serviciile secrete si toate celelalte scursuri si javre ordinare care au distrus amarata asta de natie!

  6. Trebuia ca acelasi tratament sa li se aplice si celor din conducere nu numai asistentei.Toti care aveau raspundere directa sa dea cu subsemnatul,sa explice de ce n-au actionat in timp util si doar s-au vanzolit pe culoarele spitalului si sa raspunda pentru faptele lor,sau mai bine zis nefaptele lor.Aveau raspundere si obligatii,instructajul psi facut dupa ureche si multe altele de genul lasa ca merge si asa,pe stil romanesc.Pana una alta bebelusii au platit cu viata lor si asta ii face vinovati PE TOTI din conducerea spitalului si vor purta cat vor trai tragedia asta.Geaba ii vopsit gardu’ daca inauntru ramane leopardu’.Ce-o face boc in America invata ce inseamna democratie,constitutie?!Cine il baga in seama?!Stingher precum basescu la reuninuni,este o entitate ce nu merita a fi bagata in seama si nici luata in considerare.Cred ca de data asta si-a pus pantofi cu toc sa se poata ridica la nivelul lor.Sa radem cu boc in America,ca doar mai trebuie sa ne si distram,ce are a face ca in Romanica e frauda!.

  7. In Ungaria, pentru ca fostul premier a recunoscut ca a mintit, au iesit mii de oameni in strada sa-i ceara demisia! La noi, Anastase spune, natural, ca e de acord sa reia votul la legea pensiilor si boborul tamp tace…Incredibil!

  8. numai fundatia dlui Dan Voiculescu o mai poate ajuta pe biata femeie.
    Va rog implicati-va,altfel sta in arest un an de zile.

  9. @Gigi: n-am nici o legatura cu fundatia, dar sper s-o faca
    @Vlad Cel Oribil: nici chiar asa 🙂

  10. Nu mai avem scapare , se alege praful de tot. Ma uitam ieri la tv si am ramas blocat cand am vazut cu , cata nonsalanta vorbeau cei doi pupincuristi Spanu si Visan despre ce s-a intamplat in Parlament , mai aveau putin si spuneau ca e un trucaj , imi venea sa-i strang de gat . Cateodata mai esti si tu invitat la unele emisiuni unde sunt ei , nu iti vine sa le tragi un sut in fund?

  11. Bine că măcar pe blogul ăsta sunt mai mulți oameni raționali decât din cei insetați de sânge. Sigur ca unora, asistenta li se pare vinovată, altora nevinovată. Tocmai de accea există „prezumția de nevinovăție”. Numai in cadrul unui proces se pot invoca circumstanțe atenuante sau agravante, după caz.
    Însa faptul ca pana la pronunțarea și ramânerea definitiva a unei hotarâri de condamnare, cineva ca acea femeie stă în arest preventiv este de neconceput. Chestia că invinuita a fost nesinceră, reținută de instanța care a hotarât arestul preventiv, e de doi lei. Cu siguranță că instinctul de conservare al fiecărui om îl face la un anumit moment să se apere, invocând situații diferite de realitate. Dar asta nu îl poate transforma intr-un pericol public. Atitudinea inițială nesinceră nu este neapărat de natură a impiedica aflarea adevarului in procesul penal.
    Dar așa cum se susține pe aici, pe asistenta asta nu se inghesuie să o apere avocați celebri. N-au de câștigat din punct de vedere financiar, că dacă sunt celebri de altceva nu mai au nevoie.
    Oare de omenie o mai fi auzit vreun celebru din ăsta?

  12. Da’ am citit o idee buna Cine are posibilitati financiare sa o ajute pe asistenta. Are si ea vina ei, dar nu se compara cu ce fac mafiotii astia care au adus tara in haos.

  13. Nu putem face ceva ca macar sa o judece in libertate? O petitie, ceva, sa adunam niste bani pentru un avocat mai bun? Sa-i gasim unul din oficiu? Este pacat de ea.

  14. In dimineata asta ma steptam sa o vad pe ” miss rahat ” cu catuse la maini !!!!!!!!!!
    Atat si nimic mai mult … S-ar fi facut o parte din dreptatea cuvenita milioanelor de pensionari bolnavi si saraciti !!!
    Unde e ” miss rahat ” ???…
    Zburda sfidator prin Parlament !

    NO COMMENT !!!

  15. @multora dintre comentatori
    Va prezint un caz pe care il cunosc foarte bine.Si sub cuvant de onoare ,totul este purul adevar. O sectie de pediatrie-cronici undeva intr-un oras din Romania.Tura de noapte.Internatzi -40 de copii mari (1-13 ani)la parterul cladirii si 30 de copii sugari la etajul unu al aceleasi cladiri. Personal existent in sectie -prin program -pe tura respectiva : o asistenta pediatra si o infirmiera. Fara medic. Lipsa de personal. Unul dintre sugari-la terapie intensiva sub oxigen. Spitalul nu are statie centrala de oxigen alimentarea facandu-se direct din tuburi mari, identice cu cele folosite pentru sudura. Mecanicul deservent , era si fochist in cladirea de spital vecina – la aproximativ 60-70 de metri. Beat critza. Se termina oxigenul din tub.Mecanicul nu poate fi urnit – din cauza pomenita mai sus. Variante pentru asistenta :
    1.Lasa copilul fara oxigen si acesta moare.
    2.Merge impreuna cu infirmiera dupa oxigen in cladirea vecina ,cara impreuna tubul de cca 100 kg si apoi monteaza tubul. Intre timp copilul poate sa moara dar- in aceasta varianta- in lipsa asistentei.
    A ales sa dea totusi o sansa sugarului, a adus tubul si …doamne ajuta ! copilul a fost salvat.
    Dar daca-doamne fereste -copilul-in oricare dintre variante- murea ? Bineinteles , bestia de asistenta era vinovata si trebuia sa plateasca – eventual cu viata.Astea sunt faptele.Pe cuvant de onoare ca sunt reale.
    In tzara noastra,toate-dar absolut toate-cadrele medicale pot fi invinuite de malpraxis inca de la intrarea pe poarta unitatzii sanitare unde lucreaza. Datorita conditziilor in care sun fortzatzi sa lucreze.Asistenta de la maternitate este invinuita printre altele ca acceptat sa lucreze in aceste conditzii de lipsa de personal.Sunt cinici domnii procurori.
    Domnilor ! Din doua-una:Ori vor protesta TOATE cadrele medicale sustzinute si de catre pacientzi,ori vom muri cu zile prin ghetourule pe care, cu nesimtzire,guvernantii le denumesc unitatzi sanitare.Aseara , un echipaj SMURD a fost agresat.Pentru ca asa le-a trecut prin cap pacientzilor.Desi ajunsesera la timp.Stirea a trecut ca o parere.Dar daca ar fi fost agresat un bastan interlop ? Media ar fi sarit ca arsa ! Asta e…. Cei care au executat de mantuiala lucrarea din pricina careia s-a declansat incendiul de la maternitate , sunt bine-mersi! Nu-i intreaba nimeni nimic.Are cine sa-i ocroteasca.Acum – aruncatzi piatra domnilor!

  16. măsura extremă a reţinerii şi ulterior arestării preventive ne arată cum principiile esenţiale ale procedurii penale există în cătii şi atât, în practică NU.(mă refere la garantarea libertăţii persoanei în procesul penal reglementat de codul de procedură penală şi contituţia româniei)

  17. Mirosul imi spune ca webmasterul de la http://www.antena3 ia spaga de la concurenta sau pdl sau lucreaza sub acoperire … va duce traficul dracului!

    La fel, dupa emisiunile de dimineata, e clar ca Pieleanu e cel putin dubios, daca nu e ca webmasterul. Nu mai vorbesc si de vreo 4-5 fatuci cu creierul LIS.

    Acum lucrezi si tu la ei. Apara-ti painea!

  18. Ce putem face? Sa punem mana de la mana sa-i angajam asistentei un avocat capabil. Chiar si asa, acolo unde legea nu e lege nu conteaza cat de buni sunt aparatorii ci cat de nebuni sunt conducatorii. Daca Robertica nu va fi sanctionata pentru o frauda atat de grava, poate ca unica sansa este sa le dam foc. Mare mi-ar fi insa mirarea ca din cenusa stearpa sa se nasca o pasare Poenix.
    Nu e trist, e infricosator deja! Oare chiar nu mai este nimic de facut?

  19. Am multi prieteni in sistemul de justitie. Printre altele, am absolvit si Dreptul (la stat, in vremuri serioase). Prin ’90 trageau de mine sa intru in procuratura, magistratura sau “cel putin” sa devin notar. etc. Eu, nu si nu. Ma “fac” intreprinzator, vreau sa ofer locuri de munca, vreau firma, sa nu stau la mila statului, le explicam lor cu un aer superior. Nu comentez cum am trecut in 18 ani prin tot felul de capricii ale guvernantilor.Am trecut, chiar si acum cand s-au inchis sute de mii de IMM-uri.Fara afaceri cu statul, fara tunuri. Sunt cu taxele la zi, am un trai decent, nu m-am imbogatit (dovada: conduc aceasi masina de 10 ani, asta e). In schimb, prietenii mei (unii, la pensie) au venituri peste suta de milioane de lei pe luna! Te intrebi tu si Mircea Badea de ce tac chitic procurorii in cazul Robertei si in altele, cu miile? Pentru ca instinctul primar, animalic ii face sa nu riste sa-si piarda de sub fund posturile, salariile, privilegiile. Care om intreg la minte ar face asa ceva? Basca, poate ar plati si cu viata. In cazul cel mai bun, unde s-ar mai angaja ei cu asemenea salarii? Unde s-ar duce, in economia reala, din ce ar trai, in final? Asa ca, stau sluj si fac pe plac stapanirii care ii tine in functii. Simplu, ca buna-ziua!

  20. Fatuca aia n-are nici o vina in conditiile date. Un sistem cretin care striveste oamenii ca pe gandaci. Infrastructura sta sa crape in o mie de locuri (vopseaua si gainatzul de porumbel nu pot tine singure tevile si cladirile); foarte corect spus: daca mori – erou, daca supravietuiesti – responsabil.
    Apropo: mi-am adus aminte de solutia anti-cutremur si anti-inundatie a alesilor nostri: asigurarea obligatorie a locuintelor. Alta frectie de tuns banii… Daca vine un cutremur mai acatarii… toate societatzile de asigurari se vor intrece in falimente voioase. Bani datzi degeaba.

  21. Arestam “preventiv”de zor.Si degeaba.Fie ca “preventia”nu-si mai are rostul,si argumente juridice sunt grupa mare,fie ca argumentele sau ma rog dovezile sunt asa de slabe incat orice student le poate demonta iar avocatii “celebri’o si fac.Sigur ca amarata aia nu are bani pentru un avocat din astia cu celebritate si atunci sa ramaie acolo.Societatea civila sau opinia publica se frasuieste de mama focului sa gaseasca argumente dspre justetea arestului prventiv,mai ales cand masura pare a face dreptate,fara sa ia insa in seama ca in timp ce SOV,asistenta de la Giulesti si cine o mai urma,nu sunt chiar ceea ce poate insemna “Inamicul public nr.1″conducatorii,puterea sau cum drakku’i-o chema isi fac de cap.Ultima isprava,nedepasita vreodata (este drept INCA nedepasita,da’este loc toa’rsi!)a fost aceea cu minunea prin care 80 de prlamentari(ca asa vorbeste,fara vocale,RA)au dat 170(UNA SUTA SAPTEZECI)de voturi…cine s-o aresteze pe pupaza asta umflata si soioasa?Nu a omorat sase bebelusi si nu a lasat fara bani sute de mii de indivizi,nu,ea pregateste iesirea din sistem a catorva milioane de “asistati social”care manca banii boborului suveran.Care bobor,in spiritul verrde romanesc nu face nimic,doar se roaga “La Ploiesti Doamne,da Doamne la Ploiesti!”Este drept ca boboru,chiar de ar face ceva aia ar fi sa danseze Pinguinul.Pai cum sa nu ne-o traga astia vorba lu’Iliescu “din toate pozitiile”…
    PS.Frumoasa Roberta acuza prlamentarii Opozitiei ca au fost platiti cu 127 de miliarde
    (lei vechi,noi?)ca sa nu “lupte” pentru pensii.Hotul striga hotii,tactica veche!

  22. de platit e clar ca trebuie sa plateasca, are partea ei de vina, adevarat, dar nu e singura.

    ce mi se pare mai importanta este ca acei copilasi sa nu fi murit degeaba. sistemul nostru medical are nevoie de CPR urgent, nu mai sufla, oameni buni! medicii si asistentele fac eforturi supraomenesti; au nevoie de suport managerial (unul adevarat, nu ”pileala” existenta de ani de zile in sistem) si financiar.

  23. Jenant, penibil, scarbos si umilitor.
    Rusine si romanilor care accepta tacuti (ca de obicei) toate magariile.
    PS
    Nu vreau sa scriu ceea ce-mi vine, pentru ca aici nu este maidan-vorba lui Cutacu…

  24. 🙂 🙂 🙂
    O data nu-mi ascult copiii si uite ce se-ntampla ! Mereu imi reproseaza cand nu folosesc emoticonuri/emoticoane(?) si ghilimele ,ca sa stie cand glumesc si cand vorbesc serios. Se pare ca mi-ai luat (prea) in serios comentariul de azi si de-aia nu mi l-ai aprobat. Facusem si io o ironie , un pamflet , o aroganta , acolo… Probabil ca te-a suparat (mai mult) ca l-am citat pe cretinul asta de la ora 18:12 , pe care l-ai si banat ,trei minute mai tarziu. Crede-ma ca nu m-as lega niciodata de infirmitatea cuiva. Si din motive personale.

  25. Cezar Preda: “Şi apoi, indiferent de lege, unde aţi văzut că se reia un meci, după ce se comentează la televizor că a greşit arbitrul?”

    Daca a ajuns sa compare votarea unei legi cu un meci de fotbal, inseamna ca chiar au luat-o razna.

    Justitie dupa ureche.

  26. Draga Victor (daca nu suna imbecil, si/sau lipsit de bun simt),

    Ma alatur si eu celor care, in comentariile de mai sus, te-au rugat sa pui o vorba buna la vreo antena – eventual la vreo Antena – pentru ca sa se vorbeasca mai multe vorbe (bune) pentru ca asistenta care, cel mult, este vinovata de a fi vrut sa lucreze in acele conditii de Theresianstadt sa fie JUDECATA in libertate.
    Multumesc anticipat.

  27. Este foarte periculoasa!Serios!Cand merg la spital,imi este frica de asistena de la maternitatea Giulesti!Cand merg la magazin la fel…Nu stiu ce se intampla cu mine dar simt o teama constanta ca aceasta doamna imi pune in pericol viata!Astia sunt intregi la cap??!!!!Mizeria din spitale e la ea acasa,spitalele arata execrabil,daca nu dai mita te lasa doctorii sa mori(poate ar trebui sa primeasca salarii de doctori?…spuneam si eu),iar despre conditii minime de igiena si siguranta nu se poate vorbi!Singura solutie pe care au gasit-o ei este sa aresteze o asistenta?!!!!!Atat?!!!!!!!!!!Ce pericol public poate reprezenta asistenta pentru a fi arestata preventiv?!!!
    Idiotii astia ar trebui sa mai arunce cate un ochi peste milioanele de condamnari impotriva statului roman referitor la arestarea preventiva in viziunea CEDO!Ce porcarie!Nici nu ma astept sa platessca altcineva decat biata femeie!Am ajuns sa stiu destule despre cum se pune problema justitiei in tara asta cat sa imi dau seama ca inca nu e tarziu sa imi salvez viata si libertatea!Azi maine ne trezim ca suntem arestati preventiv pentru ca respiram si periclitam viata celor din PD-L care nu mai au loc de noi…
    Jos comunismul!Traiasca anarhia si nomenclatura basista!

  28. Pai, asistenta n-are imunitate iar romanii nu sunt toti egali in fata legii…Roberta ,cu tupeul ridzzi & udrea e mai egala ca_ceilalti, asa va constata probabil Parchetul…
    Tot un Parchet din Romania, se grabeste sa puna in acuzare o institutie mai mult sau mai putin publica, maternitatea dar nu se grabeste absolut deloc sa verifice contractele de atribuire a service-lui aparaturii medicale si a verificarii instalatilor electrice.
    Reprezentanta PD_L in Camera, e simbolul intregului partid.
    Au exersat furtul voturilor in general, pe ascuns, acum au experienta si fura pe fata.
    Ce mesaj dau societatii, mai ales alora de drept comun?
    ” Furati fratilor si mai ales furati pe fata”.
    Vreau sa stiu in calitate de cetatean al UE ce pozitie adopta aceste foruri internationale . Este ultima nadejde.

  29. PS:Nu sunt milioane de condamnari,sunt mult mai putine si asta pentru ca inca nu am ajuns la ordinul milioanelor de condamnari…sunt vreo cateva mii!In 2009 eram pe locul 4 la plangeri la CEDO,pe rolul Curtii aflandu-se 9750 de plangeri din partea cetatenilor romani (doar pe anul 2009!!!)Raportat la populatia tarii,europenii au considerat ca Romania ocupa detasat locul 1 pentru incalcarea drepturilor omului!DA DA DA suntem atat de democrati:)))
    PS2:Imi cer scuze pentru acele milioane de plangeri dar sunt afectata de sindromul Anastase,vad mai multe plangeri decat exista si,prin urmare,am dreptul sa fiu iertata pentru o cauza nobila…Cel putin,asta spun cetatenii referitor la furtul lui Anastase!”Ei,a facut-o pentru o cauza nobila!Trebuie iertata!”
    Cata generozitate:D

  30. @ Alex, o sugestie: ori personal ori prin asociatii dati statul si administatia in judecata pentru neasigurarea conform legii a conditiilor de munca si punerea in primejdie a vietii . Solicitati daune.

  31. @Ioana S.
    ” O sotzietate fara printzipuri ,va sa zica ca nu le are “. Vai de mine nene Iancule cata dreptate aveai.
    Ca sa rezolv “ce” Ioana ? O satisfactzie de moment ? Iarta-ma ca vorbesc la persoana intaia fara pronumele de reverentza. Sunt convins ca sunt mult mai in varsta decat tine. Fac parte dintr-o generatzie care a avut curajul sa iasa cu mainele si piepturile goale in fatza TAB-urilor si cu teama -poate chiar animalica- de riposta securistilor, in ’89.Ca si alte milioane si milioane de cetatzeni romani,din decentza,nu am cerut “cerfiticat” de revolutzionar.
    Dar nu ceeace se intampla acum, ne-am dorit noi atunci. Am vrut o societate dreapta , in care aportul adus de fiecare la dezvoltarea societatzii sa fie recunoscut.Daca am platit zeci de ani contributzii pentru pensii nu vreau ca pensia sa fie considerata ajutor social.Daca o viatza intreaga plaresti asigurari pentru sanatate,sa nu vina robertaina sa fure cu nerusinare in fatza intregii tzari voturile unor nemernici ca sa iasa cum vine bine la CV-ul personal. Dar asta trebuie ceruta DE TOATA LUMEA.
    In rest-numai bine!

  32. Tot ce pot sa fac este sa rasuflu usurata pentru ca am plecat din jungla numita Romania. Despre justitie nici nu mai vorbesc, incep o teza de doctorat in drept iar profesorii mei au incercat sa-mi propuna un subiect in legatura cu Romania, dar sincer am refuzat este peste puterile mele, nu pot sa tratez un subiect legat de justitie in tara fara lege, cu o justitie de suprafata, cu spectacole DNA si cu asitente medicale arestate preventiv.

  33. Biata asistenta va plati in final tot o consecinta a restructurarilor impuse de sistem. In orice maternitate din afara, un copil este in atentia a cel putin doua asistente…dar la noi de unde? cadrele medicale si asistentii sunt concediati.
    Cat despre ”doamna” din parlament chiar nu sunt foarte multe de zis…ca sa concluzionez LA PARNAIE!!!

  34. @Alex, cu scuzele de rigoare d-nule Ciutacu, da’ nu pot sa tac:
    Dati in judecata sistemul, angajatorul atotputernic statul, care umileste angajatul pana la disperare si risc penal si mai mult de atat: imposibilitatea de a va practica meseria pentru care ati invatat si pentru care va riscati sanantatea, securitatea sociala.
    O hotarare cu putere de lucru judecat va poate apara la un moment dat , de acuzele reprezentantilor statului si macar va puteti acoperi o parte din banii pe care-i scoateti zilnic din buzunar ,pentru a va face meseria.

  35. 12copii in sectie de terapie intensiva inseamna un necesar de 3 asistente pe tura in sectie. De ce nu e decat o asistenta care trebuie sa vada si alte saloane ale altor sectii? raspunsul este foarte simplu: posturi blocate.
    P.S.: trbuie sa aiba si competente de eletrician

  36. Din pacate saraca femeie nu are nici o sansa. Vad ca “desteptii” natiunii intra si aici. I-as lua si i-as inchide 8 ore fara sa-i las sa mearga la buda, scuze… toaleta… Idioti descreierati.

    Din pacate cealalta femeie (? mai bine fufa, nu?) are toate sansele.

    Cum a ajuns una sa piarda orice sansa, iar cealalta sa le aibe pe toate? Prima nu a stat pe genunchi. Ea a stat cu coatele pe niste carti, chiar daca nu multe.

  37. In sfarsit dupa o perioada de timp in care nu v-am mai scris, a venit timpul sa astern cateva cuvinte, cuvinte mari sau cu o anume insemnatate.
    Inca o data tin sa va felicit pt profesionalismul de care dati dovada, de spiritul civic intre dvs si d-l Gadea si Tuca si totodata de patriotismul pe care il aveti fata de aceasta tara in care traim noi cei care am mai ramas si de neuitatele updaturi, upgradeuri si last updateuri.
    Asa ca felicitari si pt noul format de emisiune, care emisiune incepe vinerea asta la 23 si olecuta cum va place dvs sa spuneti.
    Poate la anul va hotarati si faceti tot asa de luni pana joi sau chiar pana vineri ar fi si mai palpitant, sa fie cu adevarat VORBE GRELE.
    In rest un gram de noroc si olecuta de tupeu in fata acestor smonozari si smardoisti nenorociti.
    In rest vizionare placuta din partea mea dupa emisiunea d-lui Stan si audienta placuta, iar lui Vlad un an scolar plin de succese.

    Sa traim olecuta bine!!!

  38. E rusinos sa vezi ditamai procurorii in lupta cu o biata asistenta ghinionista! Asta le e nivelul de pregatire! Nu-i intereseaza absolut de loc cauza accidentului si care sunt adevaratii vinovati. Am urmarit pe National Geographic modul in care sunt elucidate diverse accidente, in special cele de avion. Niciodata ancheta nu are loc cu pilotii sau stewardesele dupa gratii. Asta e un obicei comunist, introdus de Conventia (asa-zis) Democrata in perioada 1996-2000. Atunci am vazut pentru prima oara dupa Revolutie un om anchetat ca in anii ’50 (eram copil si mi-au ramas intiparite in minte duba si mantalele securistilor dar mai ales catusele)-pe Razvan Temesan, un finantist de mii de ori mai bun ca Isarescu. Cititi almanahul Scanteia din 1989 ca sa vedeti cum luptau Isarescu (cercetator pe atunci, finantele practice le-a experimentat pe spatele tarii) si Stolojan cu finantele capitaliste.

  39. Nefericita sta in arest preventiv(?).Miss Romania (fosta) va primi,tot preventiv, de la Parchet, o instiintare ca nu a facut nimic ilegal si ca si pentru viitoare infractiuni este absolvita din start. Pana se schimba culorile si nu se mai poarta oraj. Cel putin asta-i speranta… Mai cunoastem niste cazuri; sau nu?

  40. corect! si nici hoalma de ministri ai sanatatii care nu fac nimic da’ blocheaza posturile nu-s de vina si nici hoalma de guvernanti care-si bat joc de sanatate cu niste bugete de tot plansu’ nu-s de vina. niste imputiti!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.