Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Ultimul mohican şi Asistenta sexy

Ultimul mohican şi Asistenta sexy

Farul călăuzitor al dreptei, un om cu vechi state în serviciul anticomunist de la reprezentanţa comercială a României la Anvers, s-a hotărât subit să apere aurul românilor de români. Un soi de Ultimul mohican pe invers, într-o operă epică olecuţă întoarsă. În sensul în care mohicanul e pleşuv şi s-a dat cu feţele palide în detrimentul pielilor roşii. Da’ s-a dat atât de pe faţă – cu deplasări la locul faptei, înfierarea oponenţilor proiectului şi înfruntarea în stradă, în ţinuta de luptş portocalie, a unora dintre ei – încât până şi blaturile din Liga lui Corleone pălesc în faţa determinării sale. Dacă nu l-aş şti om cinstit şi patriot, l-aş putea bănui pe mohican că s-ar fi vândut invadatorilor. Noroc că-i ştiu caracterul ferm, obiceiurile nobiliare şi educaţia aleasă. Altfel picam, păcatele mele, în capcana mediatică a Alianţei Socialiste, care-l acuză, prin vocea unui fost procuror pe care mohicanul îl dorea cândva ginere şi azi îl măscăreşte, că şi-a pus deoparte, pentru o pensie liniştită, câţiva săculeţi cu pepite. (Articolul integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

36 thoughts on “Ultimul mohican şi Asistenta sexy

  1. Mulţumesc, Victor, că m-ai scutit de un offtopic!
    Aveam de gând să scriu la P.S., până să ajung la rândurile respective. Cine mama naibii a scris ştirea pe care o citesc pe nemestecate Maria şi Lorena!? Cum e posibil ca pe o televiziune ca A3 să se propage o aşa minciună? Cum adică i-a acordat Udrea primul ajutor fătucii montate? Dacă se uită şi tanti Frusinica şi ia de bună ” ştirea” şi umple satul…şi uite-aşa ne procopsim cu una-alta, că şi-aşa lumea-i proastă! 🙁

    Altfel, cred că vremurile astea scot din tine ( culmea! ) ce-i mai bun, ca scriitor.

  2. Domnule,
    Nu ca nu ai fi destept dar prestatia dumnetale de om care ti-ai vandut pe bani sufletul Satanei(adica unui securist care a facut rau tarii,unii spun ca a facut si lucruri mult mai rele)este lamentabila.

    Si cuvintele,oricat de multe ar fi pana la urma daca ai ales raul se repeta si devin plictisitoare.
    Esti contra lui Basescu pentru ca primesti 10000 euro pe luna,iti invelesti inteligenta in cuvinte murdare,cat despre minciuna de mult te-ai imunizat,pentru 10000 euro pe luna.

    Dar cand va veni timpul sa dai socoteala pentru minciunile matale din spatiu public,pentru raul facut Romaniei prin proliferarea minciunii permanente pe unde vei scoate camasa.

    Caci acea vreme va veni si daca nu te vor jude ca copii tai,oamenii pe care ii minti atunci Dumnezeu iti va da totusi ce meriti.

    pentru multi esti un om de nimic,un mincinos si un inconstient.

  3. @Zaraza: zi-i si lu’ Gadea cat are sa-mi dea din urma.
    U made my day! 🙂

  4. Un comentariu ca acela semnat “Zaraza” te poate convinge să pleci din ţară; acel om care l-a scris are drept de vot şi alte neamuri pe-acasă, probabil. Votul meu e anulat instantaneu de votul lui.

  5. De la gunoier am invatat un lucru daca va fi prin preajma atunci cand voi dori sa ma sinucid ca sa nu il oripilez cu gestul meu intai il mierlesc pe el.Mohicanul plesuv de profesie bandit caruia nu i se pot da lectii de democratie iese insotit de o armata de spp-isti si ca o tata la piata trancane aiureli.-Interneaza-te mohicanule ca esti sarit rau si ia-ti si asistenta sexy balamuc cu tine.

  6. Ultimul mohican…
    D-nule Ciutacu, fara suparare, ar trebui sa mergeti la ursul fierar sa va ascuta dintii si mai ales limba ca s-au cam tocit( m-am inspirat din tema povestilor lui Sebi Lazaroiu).La fel si multor persoane din A3…Altfel nu-mi explic de ce se intrerupe emisiunea cu imagini needitate cu asistenta sexi care NU a acordat ajutor medical ci doar a mangaiat o eleva pe crestet..Am mai vazut si alta stire ” senzational A3″: Boc, da goluri in poarta, jucandu-se cu niste copii…
    Tot mai sper la A3 cand opozitia are inca dintii de lapte si spera sa invinga lupul de mare…
    Ar trebui sa invatam si de la OTV care toaca pe Oprescu, marunt, in fiecare seara, pana cand, Prigoana va face 50 %…

  7. Ce să mai: Fabulă în toată regula… De parcă n-ar ști ei săracii că e greu în lumea asta: mă rog pentru unii e greu să știe că le e greu lor și altora, iar celorlalți le e greu să le pese… Se pare că ultima categorie deși mai puțină numeric domină prima categorie, c-așa-i în tenis…

  8. @Ioana S: eu am impresia ca va uitat la alt post de televiziune decat ala pe care apar eu. sau ca ma confundati cu vreun angajat la Ponta sau Antonescu. ori, hai, ca nu sunteti in stare sa intelegeti ce scriu

  9. Mai ales gunoierii din ţara lu marinel lingou vodă trebuie să trăiască şi ei din ceva nu i aşa, leprologia este scopul în sine ale “clasei politice”…

    şi oricum domnule Ciutacu să fim muţumiţi că ministrelu este tatuat… deci să avem grijă că este băiatu rău… cine mai ştie ce măsuri îi mai vin în minte lu Igaşu când vede tatuaju lasciv a la ministrelu muncii şi ne vom trezi fix cu capu în pieptu asistentei, ceea ce evident nu ar fi rău da dacă este siliconată şi se sparge ce ne facem că i letală treaba???

    dacă nu ar fi “opoziţia” plină de figuranţi de Cornu şi papagali cu ochelari iliescioţi cred că am fi fost de multă vreme eliberaţi de paraşutele portocalii sclavele centuristelor udemeriste…

  10. O sa incep sa devin alergica la Rosia Montana.Se toaca subiectul acum ca sa nu mai fie atenta lumea la ce se intampla dupa aceea.Aia cu caracterul lui Base mi-a placut cel mai mult.Chiar si subiectul Udrea e cam ajuns la saturatie.Dar asta e doar impresia mea.

  11. Buna ziua domnule Ciutacu,
    Eu nu prea inteleg, dumneavoastra lucrati la Intact, trust care sustine pe fata USL. Care-i rostul sa-i tot criticati pe liderii Ponta si Antonescu? V-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde.
    Cu bine, Mariana.

  12. Axinte Mirel , asta, e un dobitoc.Sa vii sa spui ca cei care se sinucid sunt oameni de stanga e o bazaconie de incult, as spune, nici macar de vanzator de usi.Din cate am inteles, dobitocul a lucrat si vreo zece ani la nu stiu ce primarie in domeniul asistentei sociale?
    probabil, ca, dobitocul n-a citit nimic la viata lui, macar ‘Moartea unui comis-voiajor’ alui A.Miller,sa intelega dobitocul de ce se sinucid oamenii. da’ probabil, fascistii astia de dreapta(specie care face prozeliti dupa fiecare iesire in decor a betivanului national)nu citesc literatura americana ca-i socialista.
    sau nu iau exemplul japonez, acolo unde un ministru se sinucide de rusine, prins fiind cu cativa yeni dositi ilegal.

    sa nu mai zic despre sinucigasii in dragoste.probabil ca, in mintea habaucului , toti sinucigasii din dragoste erau socialisti din familia Capulet…sau Montague?

  13. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Cum “v-ati vandut sufletul Satanei”?!As vrea sa imi spuneti si mie,ca eu tare doresc sa-l vand si eu,sa gandesc,sa analizez si sa comunic ,ca si Dvs. Nu vreau sa-l(-o) intreb pe “zaraza”,nu merita,zau …
    Asa cum spune”ex”,Axinte Mirel e un dobitoc(ca si multi altii din societatea noastra de acum)

    Cu mult respect,va scrie o “dobitoaca”,care ,fara sa vrea,nu poate sa lupte cu DOBITOCIA MARE a societatii noastre,
    IoanaP

  14. @Victor Ciutacu: “Ultimul mohican” pot sa inteleg, dar “Asistenta sexy” mi se pare cam exagerat. Adica o fi asistenta, nu zic nu…dar epitetul mi se pare mult prea ‘ingaduitor’. 🙂

  15. asta e ultima pe azi…

    stirea dobitocului m-a facut sa intru in viesparul fascist de pe Blegary, o tzara m-ati atzatzat si voi A3, si i-am facut sa renuntze la degetele-n sus sau jos, normal ca si-o dadeau ‘in sus’ , mai mult…ce sa-i faci, mai facem cate-o nazdravanie…incepe razboiu’!

    “nemo
    august 31st, 2011 at 04:34

    stimata redactiune, cre’ca va trebui sa iei curand neshte deciziuni, pen’ca observ ca una din chestiile care s-a modificat, e ca au aparut trolli in gasca(sau unu’ singur de pe la multe IP-uri) care dau vot negativ la tot ce “misca” de pe blogary, rupand conversatia. deh, efectele celebritatii “

  16. Domnule Ciutacu,

    In legatura cu Rosia Montana, lucrurile sunt foarte simple: cand vor avea “verde” sa faca ce vor, tot ceea ce se va construi la acest proiect va fi executat de firmele care vor castiga licitatiile pentru partea mecanica, partea electrica, partea de constructii civile, etc. Aceste firme vor veni cu angajatii lor, fara a angaja oameni din zona si vor executa partea de proiect castigata la licitatie. Chiar si asa, forta de munca necesara in etapa de constructie nu va ajunge la cifrele vehiculate de cei ce spera ca RMGC va oferi “n”-spe mii de locuri de munca.Apoi, in etapa de exploatare, necesarul de forta de munca va fi mult, mult mai redus decat in faza de executie. In ce priveste viitoarea distrugere si poluare a zonei, aceasta se va intampla,datorita modului de exploatare si cotelor/locurilor in care vor fi construite diversele instalatii, iazuri si bazine necesare procesului de obtinere a aurului, iar costurile vor reveni statului roman, care va baga asa-zisele “beneficii” obtinute conform contractului, in imposibila ecologizare si”igienizare” a zonei.In aceasta faza, RMGC (impreuna cu beneficiile obtinute si cu cei ce au sustinut aceasta firma) nu va mai fi in Romania. De ce v-am scris aceste randuri? Pai, am visat urat azi-noapte: se facea ca citeam “partea scrisa” si “partea desenata” (documente ale viitorului proiect), emise, stampilate si semnate de RMGC si de “persoanele responsabile” din aceasta firma. Sa fiti convins ca asa cum visele se pot schimba si/sau dispare, fara a deveni realitate, tot asa se vor schimba sau vor dispare (ori de cate ori va fi necesar) si documentele+reclamele TV ale RMGC, doar pentru a demonstra ce grija va avea aceasta firma de mediu si de poporul roman. Deci,sa dormim linistiti,”n’asa”(vorba raposatului oracol de Damaroaia), ca RMGC lucreaza pentru noi!

  17. Băsescu-i în stare de orice numai să poată menţine pe mai departe PDL (în orice fel de combinaţii politice) la guvernare. Frica sa de suspendare e uriaşă. Pe lângă circul jegos şi uriaş care l-a făcut zilele astea cu Roşia Montana, cu politicienii, cu toată lumea vinovată numai el nu, transmite şi nişte mesaje clare pentru slugile sale – da-ţi ok-ul la Roşia Montana că “v-am spart la nară”. Are substrat electoral. Din păcate se pare, atât Opoziţia cât şi noi cetăţenii, suntem mult prea slabi ca să facem o schimbare … să ieşim în stradă, să protestăm, să facem naibii ceva să-i dăm pe odioşii ăştia jos în frunte cu Băsescu.
    Şi-atunci, ne mai mirăm că se formează o gaşcă de idioţi gen Zaraza (cu toate nemaurile sale -cum spunea cineva) şi ne calcă în picioare ?
    Avem “şanse mari” la un … nou mandat PDL, Băsescu, Udrea, Boc şi mai nou … Lăzăroiu dacă mai stăm cu toţii şi DOAR înjurăm printre dinţi dar nu facem nimic concret.
    Cât despre băsiştii ăştia maaaaaaaaari nenorociţi , ce mai e de spus ?

  18. Bine v-am gasit dupa o vacanta bine meritata (adica de baiatu’)! Salutari, respect si urari de bine blogarilor de baza, dar si celor noi, mai putin frumoasei Zaraza, pe care o rog respectuos sa-mi spuna: cine te-a portocalit?

    Cit despre proprietarul blogului de fata, il salut cu aceaisi voiosie post-vacantionista ca si pe ceilalti mai susu numiti si il rog din suflet (ala de e de vinzare) sa-mi emaileze adresa Satanei, nu de alta dar in afara sufletul, am de vinzare inca niste asseturi nematerialiste, precum ar fi: putere de sinteza si analiza, corectitudine in relatiile profesionale, consecventa, etc. Aoleu, dar parca asta e chiar profilul inculpatului Ciutacu! Mai sa fie …

  19. la afacerea asta chiar primeste mutarile in plic. isi are si el partea lui acolo, d-aia iese la bataie. sigur c-o face pentru binele tutuLor, normal.las’ sa ia Voiculescu sarea ca plesuvul ia aurul, sta-i-ar in gat sa-i vina rau de chior.

  20. Profesore, un link undeva s-o vad pe asistenta sexy? Nu de alta da’ posturile de specialitate mi-s cenzurate 🙂

  21. Despre cel care ocupă postul de ministru al muncii: tocmai am văzut la Gabi Firea ce slobozea pe gură pentru televiziunea de casă. Eu acum decretez că Lăzăroiu a reuşit să-l întreacă pe Boc! E infinit mai servil faţă de Băsescu, mult mai jegos şi respingător! Şi i-a adoptat foarte mult din stil. Boc îl are pe al lui, acela în care “editează fraze”, dar e al lui, chiar dacă ideile sunt ale Băsescului. Lăzăroiu, însă, e pe cale să-şi întreacă maestrul. Părerea mea…

  22. era să uit, avem o nouă plimbare marca dna tv: bercea

    să vedem dacă se supără marinel lingou “vodă” fiindcă aici este ceva cumetrie dar totuşi cred că este de interes mare să se acopere roşia montană cu încă o frunză n ochii românşilor…

    şi apoi dacă nici justiţia nu l mai ascultă pe şefu şi dă iar la tv plimbări atunci poate trec şi ăştia apoi vin ceilalţi iară după care iarăşi vin ăştia sau alţii tot ca ăştia şi tot aşa, rocada să trăiască bineee

  23. @Victore,
    Vad ca dai cu bata in toata lumea care cica nu te intelege. Problema ta este ca nici nu prea te intelegi. Te vad pe sticla, te citesc si…geaba. Asa ca nu-ti mai certa prietenii acestui blog. Du-te si te cauta. Ti-o spun din prietenie.

  24. @Un cetatean dezgustat: pana ma caut eu, dispari tu de aici; definitiv si irevocabil.

  25. @Victor
    Sa produci tu 10 000 pe luna si nu dai un rand. Blonde sau brune 🙂

  26. Uite mai fratilor daca voteaza din astia ca ZARAZA sau Mariana ne-am dat dracu.Raminem pe viata cu Piticoti,Asimetrici,doamne “sexi” etc.
    Cit despre Zaraza parca mai buna era denumirea anterioara,adica Mulfatlar.

  27. @santinela: tocmai am mai banat un tampit care-mi recita poemul cu 10.000/luna. cred ca e noul hit de comunicare al pedelistilor

  28. M-am tot gandit ce sa scriu,dar nu mai vreau nici macar sa stiu daca astia,nu mai pot cu astia,verzo-portocalii,mai ocupa spatiul mioritic politico-economic.Numai cand aud de tandemul base boc,antemergatorii udrea si slugile, ma zbarlesc precum leul lui Isarescu.Nu-i ajunge ca la iarna intretinerea se va urca la luna,nu-i ajunge jaful mld-lor de euroi de la fmi nejustificat luati si fituiti,pensionari umiliti zilnic pentru niste ulei si faina,boc exemplu de tampenie si prostie,slugosenie libidinoasa.Asistenta sexi,ii statea mai bine cu mopul,cu frunza-n in vant, sa asiste beizadelele care si-au gasit culcus numai in posturi cheie,ca la matura nu suportau.Experienta lor,succesuri functie de neuroni,cv-ul la fel cu al lui placinta spune tot.Cea mai frumoasa zi va fi cand vom scapa cu adevarat,definitv de ei.Din aia 10000 de euroi,daaa-ne si noua sa ne mearga bine,dar din dar se face rai!

  29. Azi în parcul„Moghioros”-lume,„lume bună”ca să zic asa;haine scoase de prin ladă,pentru vreo sindrofie,politie,pază,agenti de tot felul,trepădusi mărunti si,deodată a apărut o lumină:„lumina blondă”,cea care împarte banii în tara asta si,se pare si,ceva de potolit foamea prin parc.Chioscul era gata pregătit cu microfoane ca instrumente numai bine de prostit„prostimea”,măturătorii,la datorie si,ici-colo o multime de cârcotasi care nici măcar nu voiau să astepte să audă ce avea de spus „buna doamnă”.Lume insensibilă si nerecunoscătoare,pentrucă,din câte se aude,ar fi vorba de multe milioane(de euro)care vor fi aruncati în joc pentru modernizarea acestui parc.Sau poate,vreo explicatie pe întelesul tuturor asupra soartei aurului…Cu sufletul greu pentrucă nu puteam asista,dar greu si de ce ar fi fost de descărcat din el în această situatie,am plecat,amânând-mi părerea pentru ziua în care o voi purta în vârful unei stampile.

  30. sunt cam in afara de subiect.numa ce-am vazut-o pe tzatzoiu la antena 3 spunand ca se intreaba daca USL -ul are solutii pentru redresarea economiei.personal, cred ca aceasta idee ,ca opozitia nu are solutii (sau nu ar avea in viitor ,desi ei ar fi avut atunci acces la banisori),este a hienei de basescu.el e cu spalatul creierelor la romani.nimic si nimeni nu poate reusi daca nu el este carmaciul.politrucii lui au preluat aceasta idee idioata si ne-o tot vantura la toate televiziunile.chiar nimeni nu se gaseste sa-l demonteze pe acest papusar hulpav?

  31. Victore,
    Ma intreb cat o sa te mai tina nervii sa ramai in tara? Dincolo de “avantajele” sticlei si indiferent de bani gandeste-te ca la un moment dat (care e foarte aproape) copii tai vor fi luati cu hua pe strada sau la scoala ca tatal lor nu pupa in […] slavitul carmaci. Ce solutii ai atunci? Eu slava domnului am scapat de mai bine de 10 ani…mai am parintii in tara care se inversuneaza sa vina incoace, vor sa moara acasa, ii inteleg. Problema existentiala de care se izbesc rudele mele cele putine ramase…ce repere morale poti sa dai copiilor cand cei ce ar trebui sa conduca cu intelepciune destinele unui popor defapt fura, mint si preacurvesc. Clar si concis, da-mi si mie un exemplu de reusita din clasa politica al unui reper moral rams intre granite care sa sa acceada la rolul de model social. Nu de alta dar sa poate si sora-mea spune…uite fiul mamei unul care ne conduce cu intelepciune si decenta.
    Eu privesc oaresicum detasat problema, “infectat” cu normalitatea occidentala si cu ceva dezinteres, dar din ce vad parca parca nivelul a coborat sub limita decentei umane (vezi Borat….ce vedem azi in fruntea tzarii sunt niste cvasiBoratzi, scena cu shitroom este un fel de “diplomatie romaneasca”, si oricat ar fi de scabros merita sa-l vezi, vei regasi multe personajele politice care viermuiesc prin diverse posturi de conducere). Sa fie conducatorii oglinda societatii? Daca da caz fa-ti matalutza bocelutza si tai-o pana nu te taie ei. Daca-ti surade o statuie de martir peste 100 de ani go ahead…eu cred ca nu mai sunt sanse sa scapam de de viermi. BTW, in curand o sa facem 20 de ani de la terminarea facultatii(da am fost colegi de promotie)…sunt tare curios cati din cei ce-am fost odata vor mai fi trait in tara peste 2-3 ani cand se face sorocul si cine sunt cei ramasi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.