Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Ultimele cuvinte despre Răduleasca…

Ultimele cuvinte despre Răduleasca…

Motto: “Victore, golănașule, tu crezi că noi, ăștia de cincizeci și ceva, o să ne retragem fără luptă din fața voastră și o să vă aplaudăm? N-ai să vezi așa ceva…” (Sorin Ovidiu Vântu)

Mihaela a scris cu patos, Jurnalul Național a publicat, eu am comentat detașat. I-am promis lui Mădălin Ionescu, m-am ținut de cuvânt, am încheiat subiectul.

UPDATE: Iar îl scoate SOV de pe sticlă, iar nu-l mai interesează sticla pe CTP

UPDATE FĂRĂ LEGĂTURĂ: În timp ce afară plouă și e suficient de răcoare, posturile de știri Antena 3 și Realitatea TV ne anunță, citind progronozele difuzate acum câteva zile, că va fi sufocant de cald. Că nu-s în stare să schimbe graficele nu mă mir, dar doamnele cu pricina s-au teleportat pînă-n studiourile din Capitală?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

110 thoughts on “Ultimele cuvinte despre Răduleasca…

  1. @VATMANU & mery: aproape de fiecare data in rarele clipe cand vorbim

  2. Update fără legătură.
    Cu toţi munţii şi toate pădurile din jur, pe aici ne sufocăm! Deci (pentru noi) îi corectă informaţia, da? În sfârşit, o ştire reală transmisă din teritoriu! 🙂

  3. Off topic !
    Citesc cel mai recent post al Udrei unde aflu lucruri noi despre “spiritul extrem de credincios al romanilor” si despre turismul electoral!!!

  4. eu zic sa ne punem hainele cernite. Nici duminicile n-or mai fi la fel, nici tenisul n-o sa mai aiba farmec (noi muritorii nu-l savuram fara comentarii savante). Victor zice ca a obosit, blogul lui Badea nu merge. Da, Doamne, pe lume o ploaie cu spume…
    PS: la noi nici ploaia nu vrea sa vina.

  5. Chintesenta tuturor celor intamplate sta in insasi delcaratia Mihaelei care suna asa:”Sunt convinsa ca si eu si Romania putem trai una fara cealalta!” Il regret pe Paler, mi-e dor de Cioran si sunt convinsa ca Mihaela e un subiect ce ar trebui sa ne lase reci. Daca vrem declaratii, subiecte pentru presa, subiecte pentru bloguri, motive sa ne exersam inteligenta sa redescoperim macar putin in mass-media si intre noi adevaratele valori spirituale si morale, intamplari frumoase, cu morala, sa povestim, sa citim impreuna, sa zambim cu adevarat si macar o zi sa facem totul din suflet, fara rautate cu o seninatate care sa se citeasca pe chipurile noastre de romani adevarati! Parerea mea..

  6. domnule Ciutacu acum trebuie sa recunosc ca ati avut dreptate in toatalitate 🙂 sper sa imi primiti si comentariile mai putin favorabile . sanatate

  7. Mie personal nu mi-a placut femeia Mahaela Radulescu, am mai spus-o, pentru ca vorbeste foarte mult in propria-i emisiune, nu cred ca am urmarit vreo emisiune de-a ei cap coada din acest motiv, avea invitati de valoare pe care-i “umilea”tanandu-i acolo fara sa-i lase, sa le dea posibilitatea sa vorbeasca.
    Daca-mi pare reau de ceva,imi va parea rau daca va “iesi” din nou base presedinte, este mult prea mult, poate atunci nu ma mai ult la televizor never.

  8. bun interviul nea victore!!!in tara asta tota lumea este vedeta .trebuie sa existe si oameni ca si tine sa-le mai sstruneasca putin because altfel ne trezim cu televiziuni marin raduleasca sexy brailenca elodia samd.mai lasa-le in amarul lor de prefacute ca tare le place publicitatea si cand incep sa se stinga de nu-le mai cauta nimeni incep cu ifosele de starleta sa critice lumea.monte carlo of ce loc nasol pe mapamond.pai sa mearga in varf de munte la o stana pitita sa-si dea acolo aere de diva.no serus nea victor cu tot respectul cuvenit.esti om la locul tau se vede ca esti de pamant din ardeal .nu ca parvenitiiaia din buchara.

  9. Mult zgomot pentru nimic.Pana la urma cine-i MR?O fi fost urmarita de unii,habar nu am,dar existenta ei,pe sticla sau nu ca si disparitia ei din viata publica sau chiar “mondena”(ha-ha-ha)nu va schimba cu nimic vietile romanilor.Pana la urma a fost exemplul de urmat pentru tipele care incearca sa devina cineva.Unele reusesc altele nu.Depinde pe banii cui pun ochii si labutele.Cat de spre CTP paguba-n in ciuperci,de injurat stim si noi sa injuram,doar ca o facem pe banii nostri.

  10. mi se pare foarte trist ca toata lumea vorbeste despre femeia asta….

  11. Scurt pe 2
    Papusa…ori ti-o ”dai” cu copiii prin ziare,ori iti iei in serios rolul de mama.
    Ce-i asa complicat cu ”retragerea”….

  12. Bravo! Excelent exprimat si argumentat. Daca s-ar si stinge scanteia asta care in mod penibil e prezentata drept incendiu, ar fi intr-adevar ceva. Intre timp tara chiar arde de alte probleme, iar noi ne hlizim ca boii la prostioare de genul…

  13. S-a mai atins subiectul si putin mai sus in doua ocazii dar se pare ca lumea noua nu mai stie bancurile de gradinitza. Generatia mai tinara care nu intelege cum e cu plantarea napilor si felul cum se procura acestia (prin oferta gratuita) este rugata sa faca urmatorul exercitiu: se repeta din ce in ce mai rapid propozitia “napi iţi dau pe gratis“.
    Nici o legatura cu Mihaela, parol.

  14. Nea Victore ai fost contondent, dar corect – referitor interviu.

    Referitor la CTP, mare pasionat de film, zic doar ca am vazut o gramada de filme cu intoarcerea:Intoarcerea lui Sandokan, Intoarcerea mortilor vii, Intoarcerea dragonului, Intoarcerea la Laguna albastra etc. Intotdeauna chestia asta cu intoarcerea da o anumita greutate, e o revenire d-asta pentru a pune lucrurile la punct, pentru a incheia socotelile. Adica nu ma faceti voi pe mine, va fac eu pe voi. Gata, nu mai zic cu intoarcerea ca e periculos, mai ales azi in zi de defilare pe de-a-ndaratelea.

  15. sper sa o vede-m pe Raduleasca in urmatorul calendar Pirelli,sa stea cu fata dar si cu fundul spre tara..remus

  16. Domnu’ Ciutacu, cum puteți domne să vă luați de Mihaela Rădulescu? Tocmai de colega d-voastră de breaslă?

    Atât tamtam s-a făcut de plecarea ei de zici că s-a terminat lumea. Mai că depășește ca audiență momentul arestării lui Becali. Și presimt că încă n-am ajuns în punctul culminant.

    Până la urmă, vorba Dlui Ciutacu: pleacă la Monte Carlo, nu in Cambodgia.

  17. Eu nu stiu cum se trezesc cite unii sa-i compare pe Raduleasca si pe Mircea. Nici nu incape grad de comparatie. Daniele, daca nu intelegi, stai deoparte tata…Ca asa se trezesc unii interesanti in tara asta…Da’ pe bune daca romanii nu-si merita soarta…

  18. Buna ziua. Tot ce am scris ieri ramine la fel,dar am de facut o mica completare:sa fim sinceri,emisiunile se fac :cu ajutorul invitatilor si a subiectelor dezbatute.Deci nu neaparat realizatorul este the best.Sa fim seriosi.Nici cind faci acte de caritate,nu este sg.Deci hai,este foarte urit,sa faci ceea ce a facut ea.Prin acest lucru,mie nu-mi arata decit ca s-a coborit,sub nivelul celor pe care ea ii combate.Nu cred, ca este cineva vinovat, de deciziile pe care le-a luat cu privire la viata ei.Stii cum se spune:i s-a urit cu prea mult bine,si,atunci:hai sa dau cu mucii in fasole.Suntem rodul muncii noastre.Multumesc.O zi buna.

  19. Felicitari deosebite Jurnalului National pentru interviul cu Dorin Tudoran ,il consider un eveniment !!!

  20. Suspecta retragerea cetepeului, pleaca si el pe coasta lu’ azor, cu raduleasca?! Ei, sa fim tari, sa ne dam osteneala sa traim si fara ei, da’ domnul hurezeanu nu-i urmeaza?!
    La modul serios, ma surprinde felul in care ctp-ul se victimizeaza, altfel parea om serios si preocupat de mersul nefericitaei asteia de democratii absurde, altceva asteptam de la el. Nu-mi place ca oamenii talentati si de bun simt accepta sa se lupte unii cu altii, in loc sa-si uneasca puterile sa deschida mintile incleiate de imbecilitate!

  21. Dupa ce am citit ce a aparut in Jurnalul am ajuns la o singura concluzie:
    pe unii ii “tampeste” banii…
    Duduita asta nu are limite… adjectivele si nu i-au trecut niciodata printre urechi
    Are impresia ca noi, astia saraci, jegosi si “prosti”, zice ea, existam si ne zbatem degeaba prin tara asta…
    Nu a inteles ca exista doar pentru ca cei saraci, jegosi si prosti si-au facut timp sa o vada si s-o asculte pe ea.
    Deunazi o intreb pe bunica-mea:
    -Mamaie, stii cine e Mihaela Radulescu?
    -Nu stie mama…
    -Aia bre de a divortat de barbat’su, se “joaca” cu baieti mai tineri si acum se muta la Monte Carlo…
    -Aha… aia creata de-o vedem Duminica… Asa a facut mama?! Duca-se pe pustie!!!

    Asta zice tot despre oameni care au aparut prin Bucuresti cu o punga de 1 leu si acum cand nu mai e loc pentru ei se muta dom’le la Monte Carlo… asta numai din cauza altruismului pe care l-au aratat fata de saraci si bolnavi
    Duduie e usor sa fii altruist cand stai cu fundu pe portofel si esti cu 15 cm. mai inalt…

  22. Fantastic! Am citit tot ceea ce era de citit, inclusiv comentariile, si nu inteleg ce s-a intamplat cu Mihaela Radulescu! Sonorul PC-ul nu functioneaza, asa ca raman in ceata pana luni, cand voi gasi un sofer de taxi informat.
    Probleme, dom’le, probleme!

  23. ce va mai mancati intre voi! penibil sa va expuneti frustrarile “colegiale” in public!jalnic-jalnic!!!pai meritati sa fiti colegi cu “everesturile porno” si toate aratarile de cosmar care va fac audienta!la nivelul asta e caracterul si “demnitatea” voastra de “jiaristi” media-presa!un balbuta,un tonomat etc isi “repereaza onoarea” lovind intr-o isterica fortata de ex-smecherul sa renunte la profesie !halal “cavaleri” pofticiosi de sange precum hienele hacuind starvuri…DA, meritati cu varf si indesat nichitele si tarkyi,brailencele si plugarele, ei sunt oglinda voastra!

  24. Păi dacă e p-aia dreaptă, nimeni n-a forţat pe nimeni să stea mai mult decât îl ţin puterile pe sticlă. Părerea mea, cred că unii n-au evoluat de la stadiul de adolescenţi care cred că lumea se învârte în jurul lor. Să le mulţumim, şi să le urăm Succes(uri)!

  25. Mda…cam asta e realitatea ..foarte frumos spus: direct ,no faking.
    well done lol

  26. de acord cu tine… uite domne in sfarsit cineva care nu se feresete sa spuna drept (si aici mentionez pe Agentul p…, care pupa in cur toate vedetele si niciodata nu are tupeu sa spuna ceva concret…)… acum daca tot am apucat sa scriu si eu aici sa iti mai spun ceva (sper ca citesti chiar tu si nu ma strofoc aiurea) :)) urmaresc sinteza zilei si imi place foarte mult, ma regasesc in multe dintre parerile voastre insa imi venea sa sparg tv-ul cand Gadea (pe care il vad des in Mall vitan, si mi-am promis ca il opresc sa ii spun personal, asa cum i-am spus si domnului Stan cat il plac..), care se dadea de ceasul mortii ca nu o sa il invite pe Becali (pe care il plac si il stimez intr-o oarecare masura) la invitat si nu numai… (ma refer la promisiunea facuta Domnului Paler)… emisiunea cu Vadim (preferatul meu) a fost geniala… ar fi bun de invitat permanent:)) (dar si atunci Gadea a avut un comportament care da de gandit si te face sa reflectezi… )… Datorita ti-e si domnului stan am ajuns sa il vad pe Crin Antonescu ca un potential presedinte, la inceput nu voiam sa aud de el, nu imi placea… este destept, are carisma dar ii lipseste ceva… ca si lui Geoana, care apropo a avut un discurs la lansare ametiotor… Radu Tudor este preferatul meu din toate antenele, este omul care are o timiditate si un bun simt pe care il transmite si prin ecran, puncteaza foarte bine esentialul, este acid cand trebuie,,, pacat ca face emisiune cu Grecu… sincer femeia aceea are nevoie de o evaluare psihologicam uneori incalca orice limita, se trage de sireturi cu toti, vorbeste in necunostinta de cauza… si are o singura justificare este contribuabil… dar uita ca acolo nu este pe tarlaua ei, ma enervez cand o vad..
    Intr-un cuvant imi place de voi toti, aaaaaaaaaa, emisiunea ta in care a fost Calinescu pe post de invitat…. cat abera, cat il pupa in fund pe Basescu, cat se dadea el destept (faza cu sms-urile, uita sa spuna ca pe vremea lui nu prea erau alternative, adica era mai colorat ecranul la pro, il plac nu zic nu, insa uneori se pierde … vorbeste asa in zeflemea, trece de la sex cu laura andresan (la nasul) la Basescu, la facultatile baietilor lui… te-am plictisit?:)) Cu Emil Strainu de ce nu incerci sa faci o emisiune? are multe de spus si sigur ar prinde, pai Madalin Ionescu cu dumnealui invitat a captat atentia,,, cu Corut … (acum Madalin a venit pentru bani, dar nu sa gandit la viitor… mare greseala a facut…) aaaaaaa sa nu il uit pe Badea… pentru el trebuie sa fac blog si eu:)) ca sa comentez cat imi place si cat imi displace intr-o proportie uluitor de egala:))
    Iti doresc mult succes si sper sa iti imbunatatesi formatul la emisiune dar sa ramai si la sinteza…
    P.S sa iti traiasca baiatul si sa se faca mare si sanatos (mereu aduci vorba in emisiune de el, devii mai uman si mai placut cand il pomenesti, ca Badea cu nepotica lui) O seara buna

  27. Intrebarea e, ce face cu Dani Otil? Renunta la iubirea ei adolescentina?

  28. mie-mi pare rau de dani,s-a folosit de baiat(dar si lui i-a placut)si s-a descotorosit sau se va descotorosi in curand pentru domnii cu inima slaba si conturi grase&neimpozate ce habiteaza in monaco..si inca un lucru,nu sunt femeie asadar nu am cum sa ma pun in pielea ei dar daca as fi cat de cat pe picioarele mele nu stiu ce m-ar determina sa accept sa fiu cumparata ca ultima pitipoanca ce a turnat un plod si sa mai si port si numele unui om ce mi-ar fi facut atat de mult rau conform spuselor ei..ea nu are nici o strabatere desigur,e ocupata sa dea vina pe oricine altcineva..bine ca pleaca

  29. Salut Ciutacu-le,
    bine le spui in interviu si ca sa fiu sincer, trebuie sa spun ca foarte muulte “vedete de televiziune”, au aere din acestea de supereprezentanti ai patriei.. De parca numele lor este Nadia Comaneci, etc , etc.
    Plus ca asa cum ai spus si u, M.R. s-a dat femeie ce inca are coloana vertebrala, facandul cu oua si otet pe nenea sotu’ ei iar acum se muta intr-o casa facuta cadou de el si isi si schimba numele in al lui :(. Este trist cand vezi atat de muulta ipocrizie..
    Macar mai avem oameni ca tine, Badea ce ne fac viata mai reala si frumoasa in acelasi timp si acre nu incearaca sa ne vanda gogosi la fiecare colt..
    Tot respectu’ ..

  30. Nu prea ma intereseaza ce spune Raduleasca da’ imi plac de mor comentariile de dupa … Sunt de acord cu tot ce-ai scos din putul gandirii tale la interviu. … Cata platitudine din partea mea :)! Poate mi se trage de la mandria tampa ca-ti scriu (pt. prima oara) din vecini. D-acilisea, din spate. Din spate de la Prosper. Ce credeai?

  31. Cei care se retrag n-au învăţat că povestea cu “îmi iau jucăriile şi plec” nu mai ţine de la o vârstă… Când eşti mic şi pitic se roagă toţi de tine să revii, să nu te superi etc., unui adult i se dă şi un şut în fund fiindcă n-are voie să renunţe şi să mai şi înjure înainte de a trânti uşa.
    Ameninţările astea cu mă retrag şi ce silă-mi e de voi, nu pot da naştere decât unor reacţii negative, motivate.
    Apoi, să nu uităm: nimeni nu este de neînlocuit (şi nu mă refer la savanţi şi minţi luminate)!
    În cazul Rachelei (nu reţin cum o cheamă pe everieşte), lucrurile sunt simple: la evrei – fiindcă am înţeles că s-a convertit şi e obligată să se supună legilor israeliene) e ca la arabi. Copilul rămâne la tată, cu mici excepţii, când mamele acceptă compromisul de a trăi unde vrea tată-său şi cum vrea tată-său.
    Probabil că era prea îndrăgostită de banii lui Elan ca să aibă în vedere ce ar însemna un eventual divorţ de acesta, ea fiind obişnuită cu românaşii proşti şi indulgenţi, pe care i-a lăsat fără prea multe regrete.
    Ulciorul nu merge de multe ori la apă. S-a găsit bărbatul care s-o pună cu botul pe labe.
    Cetepeul n-are un bărbat de care trebuie să asculte (sper!), dar are un orgoliu… vanitos pe care îl afişează neinspirat.

  32. Cand am auzit ca pleaca, am crezut ca in sfarsit s-a hotarat sa isi traiasca viata independent de barbati, pe banii ei (castigati bineinteles din emisiunea sa de mare succes, nu?), crescandu-si copilul ca o mama care a muncit atatia ani si care in acest moment este capabila sa-si intretina singura progenitura. Dar, nu a fost sa fie asa…pleaca tot pe banii fostului sot, sot despre care spunea acum ceva timp ca si-a construit averea pe afaceri ilicite iar banii obtinuti put de la un kilometru. Probabil casa din Monaco a fost spalata cu Pur universal, altfel nu imi explic…

  33. se retrage raduleasca? au, au, aoleu… bistrita va curge la deal, pestii din dunare se vor sinucide, ursii carpatini vor intra in greva si nu vor mai hiberna, doctorii, politistii si politicienii nu vor mai lua spaga, muntii carpati vor tremura a cutremur in zona vrancioaia si alte mii si mii de cataclisme vor lovi patria muma vitrega…
    “fata, hai, ma lesi?” pana la urma, probabil ca diva a avut de ales intre blugii cu desen ai lui dani otil si conturile lu’ schawa… ala; si s-a gandit ea ca daca ramane cu banii, mai gaseste si alti mucosi pe care sa-i declare – a cata oara ? – “barbatul meu”…
    plus ca la monte carlo nu cred ca va lucra ca menajera si va avea destul timp la dispozitie sa agate alte prospaturi, poate si cu portofele pline.
    despre ce discutam? despre o muierusca umflata de televiziuni care a sarit din copac in copac si mai avea si tupeul sa reprezinte un reper moral in tara asta. “hai, fata, ma lesi?”

  34. @Anca: poate-s eu mai nauc, da’ zau daca pricep rolul lui Vadim in poveste

  35. @ Victor
    Cred ca Anca incerca o paralela intre exaltarea epica a Mihaelei si delirul liric al lui Vadim ! 🙂

  36. @[D][S][N] (si implicit si Victor)

    Anca numa’ uitase sa mentioneze ca e off-topicu’ de duminica.
    Totusi, putem sa-l luam pe dragu’ de Vadim
    ca model de reinventare functie de epoca.
    (Desi de cativa ani buni a intrat
    intr-o liniaritate a urla… pardon, discursului.)

  37. Pentru Costin Tanasescu,Sa-ti spun si eu dragutule,ca sa vorbim de la egal la egal!?Draguta,in cazul acesta.insemna si prostuta!?In fine,spusese deja domnul Victor Ciutacu,ca nu megge la napi,nu era cazul sa repetati si dumneavoastra ca nu merge la coada vacii!Sau am dat de inteles ca nu pricep,si v-ati oferit sa ma lamuriti?Eu am o parere,poate sunt prea implicata emotional,pentru ca intotdeauna am apreciat-o…va respect parerile tuturor,dar asta e parerea mea,si imi pare rau daca am dat de inteles ca o compatimesc!

  38. Nu cred ca merita compatimire ,ci admiratie….parerea mea.

  39. Si cate ca ea mai sant care trebuie sa plece.Eu stiu una blonda,una buzata si asa mai departe.
    Ma intreb daca nu cumva in toamna, tarziu, va trebui sa plecam si noi in Congo.????
    Drum bun Mihaela.Sa nu te mai intorci,nu e locul tau aici.Drum bun.!!!

  40. Doamna Mihaela Radulescu a uitat ca tara asta, de unde pleaca dezamagita, indurerata…i-a oferit tot ceea ce are dansa in acest moment!
    Asa ca, nu poti pleca dezamagita dintr-un loc care ti-a oferit esenta succesului tau, atat pe plan personal cat si profesional!

  41. Domnule Ciutacu cind il intilniti pe domnul Crin Antonescu dati-i sa citeasca acest mesaj, poate ei, liberalii revin, la realitate. Am incercat sa-l postez pe blog la Tariceanu dar nu ajunge unde trebuie. De ce? Nu stiu. “Voi liberalii sunteti prosti pe bune sau doar mimati??? Nu inteleg de ce-i lasati pe toti cre..ti..nii marca Boc, Blag, Videanu, Stolojan, Berceanu, Udrea… sa va faca hoti si praduitori ai visteriei tarii in mandatul 2004-2008 in care si ei, oligofrenii sefi din PD-L au fost partasi la guvernare vreo 2,4 ani de zile??? O minciuna spusa pina la saturatie de toti acesti cre..tini devine convingatoare in ochii electoratului naiv din tara asta, iar naivii sunt multi cit cuprinde. Dati-i domnilor liberali in judecata pe fiecare in parte pentru minciunile afirmate vis-a-vis de guvernarea liberala. Boc, deoarece a afirmat ca” Guvenrul Taricenau a jucat banii tarii la Cazinou”, Blaga pentru ca, a spus “Liberalii ne dau acum lectii de economie prin vocea celui mai slab, mai incompetent si iresponsabil ministru din istoria Romaniei: Varujan Vosganian”, Stolojan v-a acuzat, astazi la Brasov, de praduirea finantelor Romaniei, referindu-se la voi liberali cu termenul de “lacuste”. Scuzati-ma pentru fraza de inceput dar este revoltator sa-i lasati pe marii tunari din PD-L ajunsi acum in fruntea tarii sa va jigneasca si sa va acuze de toate relele posibile si imposibile numai pentru ca ei efectiv nu sunt in stare de nimic. Asa ca, numai stati pe ginduri sau dormiti in pantofi si treceti de urgenta la treaba si deschideti-le procese penale lui Boc, Blag si Stolojan chiar in saptamina ce vine. Daca nu va e mila de voi, faceti-o pentru soarta acestei tari ori daca nu lasati-va de politica.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.