Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Ultimele cuvinte despre Răduleasca…

Ultimele cuvinte despre Răduleasca…

Motto: “Victore, golănașule, tu crezi că noi, ăștia de cincizeci și ceva, o să ne retragem fără luptă din fața voastră și o să vă aplaudăm? N-ai să vezi așa ceva…” (Sorin Ovidiu Vântu)

Mihaela a scris cu patos, Jurnalul Național a publicat, eu am comentat detașat. I-am promis lui Mădălin Ionescu, m-am ținut de cuvânt, am încheiat subiectul.

UPDATE: Iar îl scoate SOV de pe sticlă, iar nu-l mai interesează sticla pe CTP

UPDATE FĂRĂ LEGĂTURĂ: În timp ce afară plouă și e suficient de răcoare, posturile de știri Antena 3 și Realitatea TV ne anunță, citind progronozele difuzate acum câteva zile, că va fi sufocant de cald. Că nu-s în stare să schimbe graficele nu mă mir, dar doamnele cu pricina s-au teleportat pînă-n studiourile din Capitală?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

110 thoughts on “Ultimele cuvinte despre Răduleasca…

  1. @Gabriela: de ce nu le-as fi lasat. e dreptul vostru. eu am obosit.

  2. @cerasela petrescu: era jos daca se retragea la Crevedia, sa planteze napi.

  3. :)))da,e adevarat si asta…dar poate pleaca acolo pentru ca i s-a impus,ca o conditie pentru pastrarea copilului…sau cine stie?!Eu poate sunt prea naiva dar cred in frumusetea sufletului Mihaelei…

  4. Asta a CTP-ului,da retragere,bine a zis ca nu e retragere,doa iau o pauza,cred ca in perioada asta se vor gandi bine cum sa se reinventeze.

  5. Iar inginerul Ciutacu da dovada-inca o data- de cat de logic, de destept, este. Acestea doua fiind insotite de un elementar bun simt. Nu vreau sa-i aduc elogii, dar trebuie sa-i dam Cezarului, ce-i al Cezarului. Si cu asta, basta!

    Cu-i nu-i convine…

  6. Penibilã pânã la capãt. E de admirat consecventza.

    Da’ pe spate m-a dat CTP-ul. Cicã un presedinte tre’ sã cunoascã limbi strãine pentru ca sã se întzeleagã cu omologul fãrã translator, când pune politica la cale, la o micã shushotealã… … … De parcã asa s-ar lua deciziile politice importante … Normal cã l-a tras pe dreapta…

  7. Pentru dstb,poate ca uneori se iau si asa deciziile….la o susoteala.

  8. victoree, victorieeee ca n-o fi fost ea pe vf.omu da pe a lu’moldoveanu sigur.
    iar cu ctp, sticla i-a ajuns oglinda. si nu se vede bine in ea, ca nu e the best of the beast.

  9. Dar Scandembergar asta nu era si ala de finanta partide si e cel mai puternic din Romania? Cred ca se lupta pentru locul I cu SOV, ca mama FNI asa ne zicea si de el! Nea Jiji se intitula cel mai puternic … multi ai dracu!

    Mihaela cu ce drept zice de orgii cand era statea cu un putoi (razvan sau dani, ca nu-i deosebesc)?

    Ma bucur ca pleaca .. expirase, dar facea spume, dadea pe afara din ambalaj!

  10. Mulţumesc doamnei Mihaela doar pentru sintagma “orgie financiară”. Ovăr!

  11. chiar nu inteleg de ce atata lume da in raduleasca – tocmai acum, cand plateste, cred eu – pentru pacatele stiute de toti, unii sau nestiute .. exilul e tot exil – si in monaco si in angola .. iar ctp-ul s-a retras tocmai cand voiam sa vad ce opinie are pe sticla despre ‘aviara gripa’ ..

  12. @FreeYM: apar unde-s invitat, ma intereseaza subiectul si-mi face placere

  13. Victore,

    Tin sa-ti spun ca nu stiam cine esti pana acu’ vreun an si ceva. Motivul e ca de 3 ani si ceva sunt in Las Vegas, SUA. Iar cand am inceput sa ma uit la Sinteza Zilei, nu mi-ai parut cine stie ce. Cam golan, cam necioplit, cu apucaturi de tata de genul “hai s-o ardem” si expresii ca “pa-pa, tai-tai”. Da’ pe masura ce ma uit la tine imi dau seama de masura bunului simt (al “common sense”-ului anglo-saxon, care mi se pare mult mai plin de sens decat bunul simt) din tine. Ceea ce ma face sa ma uit la tine si uite, sa scriu pe blog-ul tau.

    P.S.: Mult mai aproape de ce vreau eu sa vad pe un blog destept decat ce am gasit pe mircea-badea.ro (si sincer imi place de Mircica la nebunie; da’ pune pe blog tot felul de prostioare care cad la cel mai mic exercitiu de logica – ex. audientele de la Sinteza Zilei cu Pogea la telefon 5 minute si cele ale lui Geoana la Relaitatea intr-o emisiune intreaga sau mai nou postu’ cu cainele care ar trebui sau nu sa fie scos din poza)

  14. mihaela radulescu nu poate fara scandal…nu sta ea departe de o barfa televizata sau de o paruiala in direct…o atrage asta, e facuta pentru asta…

    …si nu e jurnalista, sa fim seriosi

  15. @radu: ma bucur c-ai trecut de forma si-ai ajuns la fond. putini pot…

  16. Am citit “testamentul”. Am verificat si daca a scapat cineva neinjurat. N-a scapat! Am verificat daca ii lipseste vreo calitate. Nu-i lipseste, e perfecta ca Basescu! Drum bun si cale batuta, pe banii mulsi de la Elan Schwartzenberg. Ca sa nu-i raman dator la injuraturi, pun si eu o intrebare naiva: a reusit “sa-si adune clienti cat un hotel”? (citat dintr-o emisiune mai veche).

  17. @Radu din Las Vegas: pe Basescu presedintele jucator, sunt ferm convins ca l-ai votat si-l si stii! Sa moara Veta daca n-ai ambit sa recunosti!

  18. @Costin Tanasescu: de unde ai tu convingerea asta? si, daca l-ar fi votat, ce? in plus, ce legatura are subiectul asta cu Basescu?

  19. Răduleasca nu mai e de mult Răduleasca sau – mai corect – n-a fost niciodată. Că pleacă ea dezamăgită – în sfârşit vede şi ea ce înseamnă că noi ne săturasem să ne tot dezamăgească! – şi scârbită din ţară mă doare-n colţul străzii! Bine că pleacă!
    Cetepul s-o fi uitat la emisiunea în care aţi spus acelaşi lucru?! De acum înainte înregistraţi repede la OSIM cuvintele din emisiune!

  20. Buna seara d-le Ciutacu,

    Am citit articolul din JN si m-a uimit atitudinea Mihaelei (ex)Radulescu!De fapt nu ar trebui sa ma mire-si-a dezvaluit complet structura interioara,caracterul,ceea ce este in fond,de fapt.
    Mi-ar fi rusine sa spun ca sunt dezamagita,scarbita ,indurerara,etc.,etc.-ca le-a avut si le are pe toate(cele rele,se vede).
    Ce ,parca pleaca o glorie in culmea maximei performante in slujba amaratilor de noi!Se duce sa munceasca in robie,saraca…Daca a trait atata chin ,in spatele gloriei pe care a afisat-o,cine a oprit-o sa stea pana acum in tara asta fara drumuri de lumina-ramanem noi orbii,ce sa facem,ca noi n-am muncit sau muncim,n-am crescut copii care n-au avut la gradinita prezentari in Power Point sau mai stiu eu ce;copii nostri au stat cu cheia la gat cat eram la servici ,n-au trait la Cannes ; traiesc si spera ca va fi bine si daca pleaca afara,se duc sa munceasca si sa fie apreciati,nu sa huzureasca .
    Auziti,poarta “o glorie care o raneste la fiecare miscare”-ajunge grav handicapata ,ce se face ea acolo,ca poate nici grad de handicap n-o sa poata avea?!!

    Va admir ca ati lasat publicarea articolului-e un fel de “adio si n-am cuvinte!”

    Va doresc un week-end placut,cu tot respectul,
    Ioanap

    P.S.Am citit ,cu evlavie pot sa spun ,articolul In memoriam”Doi ani fara Ralu Filip”…

  21. Sincer nu ma intereseaza. Raduleasca e libera sa faca ce vrea, pana la urma e viata ei. O sa apara alta duduie care sa ne “incante” duminicile si care sa participe la campanii antifumat. Imi pare rau ca are de suferit pe urma fostei casnicii, dar pana la urma cum iti asterni asa dormi.
    Succes Mihaela radulescu in continuare si bravo Victor pentru comentariile pertinente.

  22. Se retrage …SI? Nu se duce decat pana “acilisea” la Monte Carlo…ce nasol…si mie mi-ar fi scarba subit de Romania, cand as avea o astfel de alternativa…nu mai suntemasa de usor de pacalit…Dar pe pusti! nu-l ia cu ea ? Pe motocicleta binenteles!!!

  23. victor, stii ca am pata pusa asa ca iti propun tie si celor care te urmaresc un mic exercitiu de comparatie intre autoexilata (cu coada sus) Mihaela Tiganu – Radulescu – Schwartzenberg (si un pic Otil) si prietenul tau Mircea Badea:
    – sunt jurnalisti sau moderatori (mai cu seama in zona de dicertisment decat de presa pur – sange? – clar, nonjurnalisti!!!
    – respecta formatul si regia emisiunilor sau nu se pot abtine sa nu arate poporului cat sunt ei de frumosi, destepti si devreme acasa?
    – au invadat formatul emisiunii cu probleme personale, vaicarindu-se in fata poporului iubitor de televizor, in timpul unei activitati pt care sunt platiti, de chestiuni private (pe care orice profesionist ar trebui sa le lase la usa)?
    – au folosit postul unor moguli sau altii pt ca in timpul emisiunii sa se razbune pe anumiti inamici, sa plateasca polite personale, sa ameninte?
    – LIPSA ORICAREI FARAME DE MODESTIE. Sunt amandoi patrunsi de valoarea lor nationala, europeana, mondiala si universala? (Raduleasca se uita fix in ochii Romaniei, asa ca intre doua prietene, ‘fata!!!”, iar Mircea calca isi declama zilnic greata de a respira aerul patriei mioritice…)
    – COMPONENTA MESIANICA. Au fiecare dintre ei ideea ca reprezinta stalpii civismului si a implicarii (mihaela cu diverse cazuri sociale dar si cu campania chiloti anti-fumat iar mircea cu asa-zise superactiuni facute mai mult pt orgoliul propriu) si ca fara ei nu mai exista societate civila?
    – Aceste actiuni chipurile caritabile au contribuit si ele la cresterea cotei lor comerciale, ceea ce s-a soldat cu incasarea unor sume legale si frumusele din diverse contracte de publicitate? (ca doar romanii nu is asa de prosti…)
    – O fac amandoi pe procurorii tabloidelor in conditiile in care au colaborat o buna de vreme cu angajatii unor tabloide, atunci cand le-a convenit? (tot in scopul cresterii notorietatii lor sau pt a fi bagati in cerneala unii adversari)
    – de declara scarbiti de presa, de televiuziuni dar au castigat bani buni din aceasta zona?
    – in timp ce critica la greu fenomenul de “tabloidizare” au contribuit si ei la aceasta deprofesionalizare prin propriile prestatii (aminteam de problemele si rafuielile personale care inlocuiesc scenariul, dar e vorba si de limbaj si atitudine de tip circ la badea sau la unele rautati muiesresti absolut descalificante la mihaela – a se vedea episodul cu bahmuteanca etc)
    – sunt amandoi doi oameni falsi care incaerca sa pozeze in superonestii neamului dar altfel presteaza doar cu gandul la propriile conturi?
    – apropo de falsitate: au tot criticat la greu pe bogati, milionari (pentru banii lor!!!) etc, desi la randul lor chiar nu sunt reprezentantii muritorilor de foame, ba dimpotriva?
    – au acuzat in mod public (si fara ca respectivii sa se poata apara in acel moment… sfanta deontologie) oameni cu care au impartit diverse momente in viata si de pe urma carora au avut de castigat sau clipe frumoase?
    Lista ar putea continua dar acum te starnesc pe tine:
    – cat crezi ca va mai rezista Mircea Badea pt ca , inevitabil, va veni si momentul in care ratingul va dovedi ca nu toti oamenii cor circ tabloidizat la o emisiune care oriunde in lumea civilizata inseamna altceva?
    Este evident ca anul acesta ii este permis orice si sa stii ca inteleg daca nu raspunzi… :))

    p.s. – mi-a placut cum ai delimitat, in interviu, jurnalistii pur-sange de alti prestatori tv.
    ca jurnalist care ai prestat in presa scrisa, cat crezi ca e de corect pt amaratii aia de reporteri ca
    daca un subiect nu e pe placul lui mircea, sa fie desfiintat si articolul si – mai ales – jurnalistul?

  24. ce-i cu tragediile astea cand vine vorba de mihaela radulescu? acu nu stiu cat timp a zis badea ceva despre ea in emisiunea lui si asa s-a mai suparat de parca ar fi ciupit-o de cur in direct sau ceva. nici nu fusese mare lucru, nici n-avea legatura cu ea decat partial (era ceva cu campania antifumat daca nu ma insel). acum iar. tu zici ca jalania generala provocata de plecarea ei e ipocrita si inutila iar ea se simte jignita si simte nevoia sa se apere cu vehementa unui om care lupta pentru binele mondial
    are sistemul imunitar cam slabut..

  25. Radulescu ca Basescu .. acu se asteapta poate sa o rugam sa se intoarca ….DRUM BUN cucoana!

  26. Ouch! Ustura cam fiecare cuvintel din interviu… Nu pe nedrept, zic eu 🙂

  27. Ciutacule vere, Raduleasca a avut si are statutul de vedeta. Si l-a confectionat bazandu-se pe “ale ei”, nicidecum dand altora (intemeiat de altfel) la gioale cum o fac cei ca tine. Este ceva diferenta.Dar este si acesta un mod de a aduna puncte pe greselile altora. Cu minim efort.

  28. fiecare dintre noi suferim de sindromul “vedeta”,unii mai mult altii mai putin…se face atata tevatura ca se retrage,uitam oare ca nu mai avea audienta ca la inceput sau ca se duce la monaco parca nu la cucuiatii din vale unde saraca va trebui sa munceasca pamantul.o apreciez,o respect,e o femeie frumoasa si cred si desteapta sa stie cand sa se retraga si de aceea face asta,apoi sa stam acuma sa o plangem sau sa acuzam presa de ce e impotriva ei sau nu ar fi pur romanesc,nu?hai sa nu mai fim asa macar de data asta si sa se duca daca vrea caci nimic nu se pierde totul…se pierde

  29. Buna dimineata la Tonomat
    Daca ai fi fost o musca si ai fi intrat intr-o incapere din Brasov acum ceva timp in urma sa auzi o cearta intre “vedetele” Raduleasca si Topeasca, ambele “greu incercate” de Banica juniorul, te-ai fi crucit sa auzi ce era la guritele lor; nici in cea mai afumata mahala de cartier nu puteai auzi ce scoteau “vedetele” pe cale orala.
    In momentul in care vii in emisiune fie cu tatele la vedere, fie cu bucile expuse camerelor, in momentul in care ceri sa i se dea o definitie “pasaricii” asa cum e definit penisul, in momentul in care l-ai “secretariat” pe Dan Iosif, de Banica te-ai lasat, pe Schwartzenberg l-ai devorat(mai ales la banut) si acum imparti cearsaful cu un tinerel tamp, la ce ai vrea sa te astepti de la lume si viata? Sa te puna pe acelasi nivel cu maica Tereza?
    In momentul in care ai ajuns sa suferi de mania persecutiei si sa vezi la tot pasul numai intrigi care se tes impotriva ta, cea mai buna cale e sa te duci la culcare. In soapta…
    Salutare taica si noroc

  30. Ei nu ma-nnebuniti c-ametesc : pleaca dom “profesor” de pe sticla ? A doua oara-n doi ani ? Scarbit ? Deci nu-l mai aud nici la sport.ro comentand tenis ? Nici la procinema prezentand filme cu/fara palarie ?
    Sunt devastat, ma gandesc sa renunt la abonamentul cablu-tv

  31. Senzatia mea e ca oamenii astia nu merita nici pe departe atentia de care se bucura. Si se baga prea mult in seama.
    Am citit si eu un fragment din jelanie pe blogul lui dani otil.editez aici juma` de fraza 🙂
    DE PUS PE GAND
    “oricate calitati a-i avea, oricat bine a-i face, oricat de necesara si …..”

    inclin sa cred ca nu e o simpla greseala de scriere datorata vitezei. ;)s-ar putea sa fie mai grav

  32. mos bucura-te, in sfirsit vom auzi mingea lovita de racheta fara parazitii, pardon comentariul de rigoare.

  33. Sper din tot sufletul ca Raduleasca sa NU se razgandeasca.Eu cred ca de fapt si-a atins scopul, a vrut vila de la Elan si a obtinut-o !!! Si nu oriunde…. Si ma bucur enorm si pt ca CTP ne va scuti de “pretioasa” lui prezenta.

  34. Astea sunt problemele ţării,
    Ciutacule domnule

    Prinţul Charles al Marii Britanii e în vizită de aur, pe care a început-o de la Cotroceni unde l-a pilotat pe TB cu privire la Roşia Montana.
    Antena 3 prezintă, non stop, cele 4 miliarde de penisuri de aur ce vor fi oferite în dar românilor de firma canadiană.
    Prinţul e naşul lui Sidex Galaţi, dacă n-aţi uitat, şi are mână bună când este s-o luăm în mână…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.