Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Udrea: protecţia curelei de transmisie

Udrea: protecţia curelei de transmisie

Dialog în Coaliția PD-L – PSD

– Băi, hai să terminăm cu comisiile de anchetă, că blocăm tot.

– Bine, băi, nu mai facem, aveți dreptate.

– Și cu Udrea ce naiba facem?

– Elena s-a urcat în tren și s-au închis ușile, ne pare rău.

Apariţia Elenei Udrea la o emisiune încropită la disperare de Robert Turcescu fix înaintea debutului activităţii comisiei parlamentare de anchetă a fost halucinantă. Am văzut o fiară politică încolţită, cu o privire fixă de om hăituit, dar care, profitând de şocul produs realizatorului când l-a pus să-şi citească singur numele într-un tabel cu beneficiarii generozităţii Ministerului Turismului (MT), a lansat, fără vreo stavilă, cele mai abjecte şi nesusţinute acuzaţii la adresa muncii oneste a unei întregi echipe redacţionale. Cu toate acestea, nu s-a putut abţine şi s-a autodemascat într-un fel degajat care pe mine m-a stupefiat.

Şi-a asumat cu seninătate plata diurnelor/atenţiilor pentru ziarişti plimbaţi prin străinătăţuri (deşi nu-s angajaţi ai vreunei structuri guvernamentale), scena de 65.000 de euro de pe Litoral (motivând că ea a cumpărat un eveniment integral şi că era cea mai ieftină ofertă, singura luată în calcul, de altfel), a admis căpuşăreala de la concertul lui Bregovici (pe un traseu Dakino-Mediapro-MT care a mai adăugat vreo 20.000 de euro la factură) şi s-a arătat intrigată că nu ştie ea provenienţa planului de investiţii al instituţiei pe care o conduce (cel cu faimoasele perdele, tonere şi limuzine, publicat în facsimil de Jurnalul Naţional).

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

77 thoughts on “Udrea: protecţia curelei de transmisie

  1. Da, e ridicol, se pare ca in final Udrea si-a facut-o singura, aruncandu-se prea rapid in gura lupilor care acum ar vrea totusi s-o menajeze de dragul mentinerii coalitiei.

  2. Aseara era imbracata in negru, (i-or murit sustinatori, poate?)si l-a facut pe Turcescu sa ramana fara replici si sa treaca de partea cealalta a baricadei (nu ca n-ar fi fost acolo). Am si eu o intrebare, ce dracu de concept au aia de la iRealiatatea, sa se hotarasca odata, pro sau contra ca eu nu mai pricep nimic.

  3. Udrea nu a reușit să arunce cu rahat în dezvăluirile din JN. Și nu pentru că nu ar fi suficient de mârlancă pentru asta, ci pentru că știe că aveți dreptate. A încercat ea să zică ”Să vă spun eu cum e cu JN….” dar a terminat fraza bătând câmpii despre articolele din oficiosul băsescian Evz.
    Pupinbăseștii(Turcescu included) care s-ar fi așteptat ca duduia să arunce vreun mitocănism a la Trăian (tonomat, etc), în direcția ta, și-au luat o mare țeapă. Madama știe că ancheta din JN e beton și că e în rahat până la gât, plus că nu are de ce să agațe din trecutul sau din prezentul tău. S-a răcorit întrucâtva lăsându-l pe Turcescu la popoul gol. 🙂 Pauvre Turcescu, în doar 12 ore, și-a luat două răngi în dinți, una de la Nuți și una de la Nistorescu. Așa îi trebuie!

  4. Turcescu a pornit pus pe fapte mari si a sfarsit pus cu botu` pe labe:)) In unele momente, chiar imi venea sa-i iau apararea Elenei. Singurele femei care reusesc sa ma pacaleasca, chiar si pentru 2 secunde, sunt curvele. Asa mi-am dat eu seama, facand o introspectie a vietii mele intr`o seara.

  5. Mi-o imaginez pe uDREA ca fiind o vrajitoare de pe vremea inchizitiei.Amin!

  6. au ajuns la o nesimtire astia de ne prostesc asa pe fata, sa o bage la Targsor, poate ii mai dau eu o chiftea cu prastia din Ploiesti..

  7. Era imbracata in negru, ca se uita la emisiunea ,,In gura presei”. Si M.Badea a tot batut apa in piua ca e grasuna si are brandu’ gros. Asa ca a renuntat la rozul ala care o expanda ca pe-o floricica (de porumb).
    S-a-mbracat in negru (ca subtiaza), cu o tzoala care-i acoperea, regulamentar, deltoidul, bicepsul si tricepsul dezvoltate.

  8. La emisiunea lui Turcescu vedeta a fost … Robert Turcescu :)) care a calatorit peste mari si tari cu bani de la minister.

    Dar, vorba aceea ” ce-i moca si lui Turcescu ii place” 🙂

    Totusi, in concluzie, cred ca orice comisie infiintata, pentru orice ministru, ar putea demonstra scurgeri masive de bani publici. Printre beneficiari vom gasi “virginitati” cum s-a dovedit si Robert Calatorul Turcescu…

  9. Am dorit să văd faza din emisiune. Bineînţeles, pe site-ul deontologilor nu e emisiunea, însă e pe YouTube.
    Am rămas cu impresia că nu a fost rea intenţionată doamna Nutzy, însă Turci i-a ridicat-o la fileu. Mai mult, a căscat guriţa mare să fie sigur că nu o ratează.

    Citez din Turcescu: „… oamenii care sunt trecuţi aici însoţesc DECÂT o dată delegaţia…”. Mare jurnalist.

  10. vazui si eu parasuta, de puteai sa te uiti la ea ca la ursii din brasov, da’ la fel ca si in cazul ursilor, pacatosi sunt aia care le dau sa manance si aia de la ocolu’ silvic, ca nu-i impusca dracului odata, ca mi s-a urat de ei.
    si acu’ vin si zic, la ce ne trebuie un minister care face reclama pentru firmele private pe banii mei.

  11. iar despre tuciurescu, daca doriti detalii, intrebati-l pe gigi, care acum, cand o vad pe nutzica, mi se pare mai europarlamentar decat oricand.

  12. Sper ca eforturile presedintiei si ale artileriei grele din PDL de protejare a ‘curelei de transmisie’ sa nu ajunga la ‘desavarsire’, intrucat, au ales o curea de transmisie neadecvata, respectiv o curea de transmisie de ‘uz general la aplicatii’, acolo,unde pentru siguranta este nevoie de o’curea de transmisie antistatica’care sa impiedice producerea unor ‘surprize neplacute’, respectiv ‘eventualele intreruperi in functionarea normala’a coalitiei.

  13. Buna ziua Dle Ciutacu.
    Am urmarit 100% cu Dna Udrea acum cateva zile si as avea o intrebare.
    La un moment, dansa spunea ca a trimis multe drepturi la replica la “Jurnalul National”si nu i s-au publicat. Este adevarat?Si daca este adevarat considerati normal?
    Ca sa fiu sincer citesc “Romania Mare”si am vazut o groaza de drepturi la replica publicate.
    Nu inteleg de ce Dl. Tuca sau Dvs-in calitate de Redactor Sef- nu doriti sa publicati un drept la replica?Nu e un lucru bun?adica aveti ce sa publicati in ziar, ceva care pe multi i-ar interesa.
    Romanii nu sunt prosti si daca Dna Ministru ar veni cu niste argumente fara suport s-ar prinde imediat?

    P.S.:Ati fi de acord cu stabilirea unui drept la replica prin lege? Mie mi-ar placea si va spun de ce. Nu sunt o persoana important -inca:P-insa consider ca ziaristii ar scrie cu mai multa grija unele articole impotriva unor persoane, stiind ca in ziua urmatoare ziarul ar publica dreptul la replica al persoanei atacate.

    Cu stima,

    Escorpion.

  14. Duduia a adoptat solutia de a da pe goarna date despre tot felul de MAGARII in care sunt bagati cei ce o ancheteaza. Nu-si da seama ca in astfel de cazuri una din partile smecheriei este chiar ea. Cheia CAZULUI UDREA se afla in declaratiile de avere, interese si CV si F. IMPORTANT, in Bilanturile firmelor la care are participatii. Atentie si la ONG, si acolo se spala bani. In legatura cu Duduia, totul se invarte in jurul banilor.

  15. Voi ziaristii sunti soarecii care incearca sa prinda pisica (in persoana oricarui politician). Never happen! Bine ca se poate trai din vanare de vant, acceptabil! Evident, nici pe departe la fel de bine ca o pisica!

  16. realitatea face un joc dublu sau chiar triplu (era sa uit de preferatul maestrului 🙂 )
    asta imi dovedeste ca inca nu s-a transat disputa pentru prezidentiale si, spre disperarea unora, base are sansele cele mai mari.
    revenind la jurnalisti, chiar asa naivi suntem incat sa nu stim ca se dau “atentii”? pai in lista aia, pe care am vazut-o pe alt site, antena 1 e prezenta la fiecare eveniment. ergo: si pe colegii tai i-a mituit udrea! ba chiar am vazut si JN in tabel.
    udrea nu o sa cada, nu se compara cu ridzi. ieri la RTV dansatorul mazare a spus: ne-am inteles foarte bine, nu am nimic cu femeia! psd face putina gargara si le trece

  17. Victore… am mai zis… si repet…
    Pe Udrea n-i bagati asa usor in cofa… E pregatita pentru asta, are urmele sterse, are contraatacuri pregatite etc…
    Poti sa tii un pariu ca nu i se va intampla nimic in comisia lu’ ?peste

  18. Elena a invatat multe de la “maestrul de ceremonii”astfel incat a jucat foarte tare si l-a demoralizat pe Robert aratandu-i acea foaie din 2001 cu eventualii bani incasati de domnia sa.Este o femeie ranita , care ar putea sa gafeze hotarator in lupta politica ce se anunta in aceasta toamna .

  19. Ma Victore, ca n-ai vazut emisiunea inteleg, dar totusi ai transcriptul in fata, de unde le scoti? Cum naiba si-a asumat plata diurnelor catre ziaristi, cand a zis ca se platesc din 2001, chestie pe care, de altfel, o stie toata presa?
    Sau ma rog, s-o luam altfel, ce intelegi tu prin asumare?

  20. E cam penibil sa ne legam de 20k sifonati de vreo 3 societati…eu astept altceva (licitatiile grele) de la Dvs.&Co: dezvaluiri de la toate ministerele si agentiile ( peste tot sistemul de operare e la fel doar ca unii se acopera ceva mai bine ) si evident astept ca si justitia sa-si faca treaba linistit si fara interventii.

  21. @Optimvs: am scris eu undeva ca ea a inceput platile catre ziaristi? nu, doar ca se continua practica. asumare inseamna justificarea mizeriei cu un act normativ adoptat exact in acest scop. trec peste magaria cu neuitatul la emisiune, desi n-ar trebui.
    @Escoprion: Udrea a primit zeci de intrebari la care a refuzat sa raspunda. dupa ce au inceput dezvaluirile, a inceput sa ne inunde cu precizari si drepturi la replica; trimise, toate, dupa inchiderea editiei. cu toate acestea, datele pe care ni le-a trimis au fost publicate in JN. cautati in arhiva ziarului inainte sa ne acuzati pe noi si s-o credeti pe cuvant pe ea.
    @bogdan: scrie undeva ca nimeni de la JN n-a beneficiat, niciodata, de asa-zisele “diurne” de la MT? iti spun eu ca nu. si, daca nu ma lasa pe mine memoria, noi am dezvaluit ca s-au dat bani, in diverse forme justificate drept “diurne”, ziaristilor. tot noi i-am publicat si contractele de publicitate, inclusiv cele cu A1 si A3.

  22. Dar duduia Udrea nu prea are parte de un “linşaj mediatic” precum duduia Ridzi.
    Semn că are parte doar de mulţi “pupăcioşi”, evident de-ai lui Băsescu, care prestează pentru Udrea.

  23. Haha, ce uppercut si-a luat Robi the Turkish.

    A fost o reactie de genul: “heeei, dar mie de ce nu mi-a spus nimeni ca trebuia sa primesc diurna?”

    La naiba cu vremurile cand era “Liceean”.

    PS – iertati-mi ignoranta, dar este normal ca ziaristii sa faca deplasari pe banii contribuabililor ?

  24. Oricum … indiferent de situatie … nu ne vom plictisi. Udrea are mai multa forta … ma astept la o confruntare mai serioasa, nu pisiceala de la Ritzi. Apropo, in cazul Ritzi, se urmareste si unde trebuiau sa ajunga banii? Pentru ca acolo e problema, nu pitzipoanca e important! Si mai am o intrebare: Investigheaza cineva totusi faptul ca Elena Basescu era platita cu 2.000 euro/luna pentru 4 ore de catre Luxten? Pe tarif orar castiga tot atat cat un parlamentar european! Nu miroase a spaga prin invaluire?

  25. @Oaia Fosforescenta: daca ai banui cate alte lucruri infinit mai anormale se petrec pe relatia contribuabil-bugetar-privat, te-ai ingrozi 🙂 strict teoretic, e de cacat. practic, o mana spala pe alta si amandoua rusinea concubinajului gretos.

  26. Mie mi-a placut cel mai mult finalul emisiunii lui Turcescu , cand Udrea isi exprima temerea ca ziarul Cotidianul (sub conducerea lui Nistorescu) il va ataca pe Basescu in campanie. Ce i-a raspuns Turcescu , proaspat umilit cu juma’ de ora in urma ?
    “Nu va grabiti doamna Udrea cu aprecierile , ca trustul asta e mare si multi dintre noi mai au constiinta .” (Inseamna ca ai constiinta doar daca il sustii pana-n panzele albe pe Basescu ?!) Numai ca Nistorescu le-a turtit constiintele in 24 de ore…

  27. udrea ca udrea dar voi ati vazut ca ridzi in loc sa se ascunda intr-o mina prin valea jiului iese la atac cu un tupeu extraordinar? daca ea procedeaza asa va imaginati cum o sa faca udrea? pariu ca in curand o sa se lase in direct cu flegme si amenintari?
    @escorpion-nenea care nu esti inca celebru dar vei fi, tantica pe care o simpatizezi are drept la replica la fel de mult cat are si mentoru` matale drept la rudotel…da` niciunu nu face uz de ele cand trebuie…pacat!

  28. … “rasa” de ziaristi gen Robert Turcescu exista peste tot. Unde e loc de avantaje si foloase, dau inainte. Nu conteaza denaturarea adevarului sau distorsionarea informatiei in detrimentul populatiei, ci cum poate fiecare sa castige de pe urma bugetului, prin orice mijloace…

  29. ca intotdeauna adevarul precum uleiul iese la suprafata:blonda,frumoasa si proasta cu amendamentul ca daca freci asternuturi alese te crezi si super expert in toare cele.

  30. Stii ce ma intriga pe mine? Ca nimeni nu-si pune intrebarea cat a cheltuit pana acum (legal banuiesc, moral e de vazut) acest minister din bugetul alocat? Procentual macar. sa fi atins o zecime? Daca nu, atunci pe cand pastreaza grosul. Pentru noiembrie? Campanii Craciun in Bucovina sau Revelionul la Mamaia ca sa avem cum sa scoatem bani pentru prezidentiale? Asta sa fie motivul supararii si totodata bucuria deschisa pentru aceasta analiza doar de start? Are domana ministru un plan pentru cheltuirea bugetului alocat? Poate sa-l prezinte. ca daca nu, propun o rectificare bugetara si alocarea fondurilor pe care nu le poate justifica in planificare la alte ministre cu nevoie mai mari – invatamant, sanatate, agricultura.

  31. De ce spuneţi că pesediştii au fost de acord “curveşte”? Mă obligaţi să le sar în ajutor, păi?! 😉
    Mi se pare normal ca, parlamentarii (din oricare parte a “baricadei”) să înceapă a-şi intra în atribuţii. Altele decât să facă (şi să aprobe!) legi pentru privilegiaţi din nu ştiu care (câte!) grupuri de interese. Orice încercare de a pune stavilă jafului, merită felicitată. Nu contează că-i Udrea, Berceanu, Pogea sau Sârbu cei chemaţi să dea explicaţii! Important este ca, viitorii miniştri să înţeleagă mesajul: nu-şi mai pot permite să “palmeze” banul public fără să dea cu subsemnatul pe la comisii, sub ochiul vigilent al Media. Cât despre cei actuali, poate se vor gândi să lege gura sacului şi se vor grăbi să pună petice la găurile făcute cu bună ştiinţă.
    E sigur că banii risipiţi (sau intraţi în conturile care trebuie) nu se vor mai întoarce în bugetul prădat, dar măcar mai păstrăm ceva din rest.
    I-am auzit pe unii zicând că s-a deschis nu ştiu ce cutie a Pandorei… Erau disperaţi că, de acum înainte, fiecare ministru poate fi “obiect” al unei comisii care să-l cerceteze… Cum adică să dea socoteală cum a cheltuit bugetul avut pe mâini?! (Erau aproape apoplexici… de şoc. 🙂 )
    Foarte bine, să se facă cât de multe comisii! Dacă în acest mod, miniştri pot fi împiedicaţi de la a se mai comporta ca nişte prădători, de ce nu?

  32. Ce magarie ma? Am zis ca inteleg, in sensul ca, daca ai transcriptul de ce te-ai uita la o emisiune de o ora? Sau cumva orice critica a devenit o magarie? 😉

    Ma rog, trecem peste, dar tot nu inteleg cum e cu asumarea aia, cata vreme actul normativ in baza caruia s-au platit diurnele alea dateaza din 2001, fiind completat in 2008 pe vremea PNL-ului?
    Sau ce inseamna asumare, faptul ca n-a iesit urland din minister cand a aflat ca se platesc de 8 ani diurne pentru ziaristi?
    Cum am mai zis, la cate subiecte sunt cu PD-L-ul mi se par absolut derizorii discutiile despre cat mananca Udrea, cum e cu diurnele lui Udrea care sunt de fapt ale lui Agathon etc. Te-ai gandit ca atacul la Basescu via femeile sale poate produce la un moment dat exact efectul contrar celui scontat? Adica oamenilor sa li se ia pur si simplu?

  33. Ciutacule,

    Udrea e cureaua de transmisie intre grupul de interese si Zeus. Inginereste vorbind, asta inseamna ca voi sunteti bunii samariteni care doriti ca lumea sa afle despre magariile lor sau voi sunteti de fapt exponentii altui grup care doreste sa il elimine pe primul ca sa ajunga la cascaval. Eu unul accept prima varianta.

    Totusi, eu sunt mai naiv si prost informat si NU stiu cine e grupul de interese. Da-mi si mie niste nume. Nu accept ideea “hai dle, toata lumea stie, citeste presa”. Asa era si in ’89: cine sunt teroristii -> toata lumea stie.

    Deci, dupa tine Ciutacule, cine sunt membrii grupului de interese ?

    Fiara.

  34. Domnul Ciutacu, pai eu daca as folosi limbajul lui basescu si boc as spune: ” Tiganca asta imputita, de cand si-a lasat gaoaza la Cotroceni, a devenit o derbedoaica dracului” ce are un tupeu fara margini.
    Nu avem nevoie de asa ministrii jalnici, ei s-au perindat de la 90 incoace mereu, dar acum s-a atins culmea nesimtirii, dispretului, nu observati ca traim in doua lumi paralele, lumea lui Udrea, Ridzi si altii ca acestea din toate partidele si marea majoritate a romanilor cre fac sclavie in strainatate sa aduca o bruma de bani sa traiasca si cei din tara, aceia care muncesc prin Romania la negru pentru ca fiscalitatea ii indeamna pe patroni la evaziune, aceia care lucreaza la stat si asupra lor se varsa amarul crizei spunandu-se ca nu-si merita banii.
    Trebuie sa ne trezim, prin presa sa se produca o revolutie de catifea, trebuie sa scapam de clasa asta politica nociva ce o avem azi, ne dispretuieste, ne considera rebuturi, gunoaie, dar ne-am plictisit foamea ne trece prin stomac.

  35. @ Taranu Costica: Punem mitraliera pe toti. Asa au facut americanii in Irak. Si pe cine punem in loc ?

    Fiara.

  36. @Fiara: dragul meu, n-o sa te trec eu strada cu de-a sila daca nu vrei

  37. @Fiara
    O sa aiba grija altii sa nu ramanem “neguvernati”; pentru ca e clar, nu suntem capabili…s-a mai intamplat in trecut 🙂

  38. Traim timpuri interesante, timpuri in care turcescu vorbeste despre constiinta, madam cocos despre moralitate si ipocrizie iar marinaru’ cica sa traim bine. L-ati vazut pe borduraru’ rozaliu ce s-a rotunjit la trup in vacanta de pa coasta lu’ azor? Ati vazut seninatatea cu care piticul penibil care cica-i prim ministru, ne priveste-n ochi si ne prosteste din vorbe?! Va mira conduita politica si sociala a toapei cu vuitoane?! E absurd sa te miri sau sa astepti altceva decat brambureala, lacomie, minciuna si obraznicie, avand in vedere actorii acestei panarame nationale. Cu noi, insa, astia, votantii car’vasazica, cum ramane?!

  39. Ciutacule,

    Daca cautam Invatator, ma duceam la unul cu scoala de specilitate. Eu voiam scenarii. Guvernul Mondial, are pe Isarescu reprezentant in Romania i vor prelua cat de curand puterea. NU a fost cutremur in M. Neagra ci s-au jucat rusii cu vreune experiment submarin.

    Deci nu vrei sa dai nume. Ok. Totusi, ai ramas un boier si nu mi-ai zis ceva infect de jenu’: cumpara gazeta si ai sa vezi.

    Fiara.

  40. Acu’ ce să-i facem noi lu’ Turcescu? Ce l-o fi apucat să-i facă duduii faza cu Norvegia? Iacătă duduia nu uită. Îşi merită amândoi soarta. Din plin!
    Cât despre “atenţii& diurne” date ziariştilor plecaţi în delegaţii, mă-ntreb şi io ca un prost ce sunt: Dacă nu li se dădeau ălora bani de şaorma, un ziarist- măcar pe jumate întreg la cap- n-ar fi scris NIMIC rău despre duduiţă? Da’ să-şi asume ce vrea muşchii dumneaei, ca şi guru de Zeus, care îşi tot asumă nişte erori, pe mine unu’ nu mă încălzeşte de loc! O să repet obsesiv un singur lucru: un incompetent e mai puţin vinovat ca un NESIMŢIT!

  41. Aproape ca am halit gogoasa in seara emisiunii lui Turcescu….ma uitam la clipul cu hagi,Nadia si nastase si imi ziceam,stai mai ca uite,nu e chiar rau ce face femeia asta…..si am stat ce am stat si am realizat….ba este,este o mareeee pacaleala….ce faci tu de fapt,mai udrea?MINTI turistul,hai in Romania ca uite ce frumos e….si vine saracul turist vrajit de minunatele imagini si vai de capul lui cand de cu nasul,ochii si rotile de realitate!
    Pai nu trebuie mai intai sa te ocupi sa AI ce oferi si DUPA sa faci reclama acelui produs?Ea face reclama la C E anume??!!
    Ea doar MINTE frumos de fapt…….

  42. Si pana una alta,asta cu ziaristii si diurnele….se intampla in toata tara din pacate!
    Cunosc si eu un “ziarist” care cativa ani si-a facut concediile pe banii …ghici cui?!…..chipurile mergea in delegatie cu cei de la primarie/consiliu ,da mergea cu sotie cu tot la plaja prin toata Europa cu aceasta ocazie.Asta inseamna delegatie?In fine,nu mai are rost sa spun de partea cui scria,nu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.