Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Udrea, ieşi afară! Turcescu, vrem banda!

Udrea, ieşi afară! Turcescu, vrem banda!


UPDATE: Turcescu a cedat. Dacă asta nu-i Elena Udrea, eu nu sunt tonomat!

Dacă ministrul în exerciţiu Elena Udrea a sunat sub pseudonim la Robert Turcescu (care a şi recunoscut-o, ca şi ascultătorii lui, citiţi comentariile de pe forum) în emisiune, să laude mutarea genială a cârmaciului la nominalizarea lui Liviu Negoiţă, atunci disperarea băsescienilor e paroxistică. Şi alegerile din noiembrie-decembrie nu-s organizate, în nici un caz, pentru preşedinţia României, ci pentru Împărăţia Planetei Maimuţelor! Roberte, jos cenzura mogulilor! Scoate banda!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

211 thoughts on “Udrea, ieşi afară! Turcescu, vrem banda!

  1. BLONDA DE LA RADIOOOOOOOOOOOOO,mare-i gradina lui Dumnezeu,oare cresc “VUTOANE ” in ea? sau astea cresc dupa gard?

  2. Hai, ca asta e prea mult!Cata obraznicie sa vorbeasca Udrea de “cedarea oamenilor la manipulari”, mai mult de atat acestia “deturneaza adevarul”; “majoritatea” nu are dreptate; ea “nu poate impune Presedintelui un premier”.

  3. in felul in care a rasp nutzi la intrebarea lui turcescu, daca e sau nu udrea, tot asa a decurs si ancheta lui morar asupra presedintelui-inculpat base:
    turcescu:”dumneavoastra sunteti dna udrea?”
    rasp:”nu”
    ….
    morar:”ati furat flota?”
    base:”nu”
    morar:”nup”…
    daca a zis omu ca n-a furat…

  4. Traian si Nuti – combinatia perfecta: El e prima sugativa a tarii, Ea e prima sugativa a Lui.

  5. Nasparlia se da o gospodina de bine, care face calcule procentuale privind majoritatile in direct…Cred ca insii constientizeaza ca daca Il Comandante pierde fotoliul de la Cotroceni, in teritoriu de va declansa Jihadul, oamenii pusi de ei intr-o noapte vor pleca in pribegie, contractele incheiate cu oamenii lor vor intra in asteptare la plati, iar unele dosare isi vor mari volumul, cu noi file interesante.
    De asta cred eu ca insii sunt atat de disperati.

  6. pare rau de turcescu, spunea ca in tinerete era rocker. Asa ceva nu-ti iese din sange, si sa ajungi peste ani, sa tii partea unui manelar? Dar nu asta e important. Imposibil Sa Nu Aiba Turcescu NR. de Telefon de pe Care S-a Sunat. Un Profesionist ar fi Sunat Inapoi si Ar Fi Lamurit Cine E Interlocutorul. Sau Ar Fi Facut Apel Repetat catre acea…hai sa n-o jignim, Sa Sune Din Nou pentru a Lamuri Situatia. Ar Fi Dat Lovitura Vietii Lui. Oricum, chestia asta trebuie popularizata peste tot, inclusiv Antena 1, e o mina de Aur ce trebuie exploatata la maxim. RAU AU AJUNS PORTOCALICII

  7. mda.ma bucur ca multa lume a realizat cat de patetica este politica asta populista,si mai ales cat de benefica este ptr cetatzeni.
    d-l basescu,este incredibil de patetic.iar acea d-na udrea?!,si ea este in ton cu el.vor pierde ptr ca nu au luat in calcul un simplu fapt:cand standardul de viatza scade vertiginos,cand ai posibilitatea sa privesti in lume,si automat sa compari,spre minusul tau,atunci,ei atunci nu mai i-tzi permitzi sa fii condus de un bufon.nu mai este indicat.
    acuma,ei lupta,cu aceleasi arme care iau consacrat.dar,nu se mai lovesc de bunavointza si zambet,ci de dezamagire si dispretz.
    ce azi este comic,maine poate fii tragic.
    nu uitatzi:tragic ptr voi!!!

  8. jalnic, penibil, stupid, tipic pedelist, libidinos, scarbos, blond,vocea poporului=)), dementzial, incredibil, jenant, udrist,cum e sa dai telefon “anonim” si sa spui ca te admiri! dar ce ma mai mira?

  9. @ Victor Ciutacu

    adica de ce sa ma pupe in cur?
    Eu nu vreau, am oaresce demnitate sa nu ma las pupat de asemenea buze reci si libidinoase.
    Le las placerea sa se pupe intre ei pina fac rani la buze.
    Nu sunt masochist ca sa recurg la asemenea zdrente.

  10. amu scriu si celalalt nume,
    nu de alta dar asa de tare imi este frica …

    Lucru ce ma deranjeaza foarte tare, e ca noi o sa scapam tara de nesimtitii de portokalii si nu partidele. Imi vine sa pun mitralierele si pe ei, deoarece, la aceste vremuri, au munitie kakalau, iar ei se comporta ca la tirgul de dans si maniere elegante.
    Nu ma refer la candidati, ci la oastea din spate, care e amorfa si bleaga. Cred ca le curg balele din gura si se uita ce mai scoate candidatul lor pe goarna.
    Sa le f…t norocul lor de tembeli, ca o sa vina la masa pregatita si se vor bate cu caramida in piept, iar de uitat o sa uite de unde au plecat.

  11. Bineinteles ca ea a fost la telefon; problema este ca nu a recunoscut, chiar intrebata fiind de Turcescu; interesant ar fi sa stim de pe ce numar a sunat, sau cum s-a recomandat inainte de a intra in direct, asa ca “sa ne mai radem” si noi…

  12. E Udrea si sunt dispus sa imi pun gitul pe tocator.
    E gata, minge, set si meci.
    Potrokalii sunt deja istorie.
    La noapte dorm linistit.

  13. Ascultam inregistrarea.
    Sotia, atunci cind ii aude vocea plescosencei, imediat inchide radioul sau tv-ul.
    Eu a dat destul de tare si imediat apare de la dormitor si nervoasa ma roaga sa dau mai incet si inchide si usa, ceva mai hotarit, sa nu zic altceva.
    Concluzia, e doar una.
    Din lipsa de pupaciosi, blonda a ajuns sa se pupe singura in cur.
    Fantastica performanta, oare cum a reusit?

  14. Nu v-ati dat seama?
    Este vorba de o mare artista a imitatiilor care a fost angajata de Coalitia variabila de la Grivco ca să sa o compromita pe Udrea imitandu-i perfect, timbrul, tonalitatea, ritmul, pronuntia, ideatia si idioatia, garderoba!

  15. Victore, e bestial!!!!!!!!!!!!!
    Asa de multi sustinatori au, ca au decis sa apeleze la trucuri de doi bani!!!!! Mare-i gradina!………

  16. Oricat de mult ar dori Udrea sa ramana sub “pseudonim”, nu este posibil, pentru ca si dupa ideile pe care le sustine se tradeaza ca ea este. Doamne cat tam – tam face ca “partidele maram tradeaza interesele tarii” cand de fapt Basescu tradeaza interesele poporului suveran, interesele tarii de a avea un guvern stabil. Oare pe cand se termina circul?

  17. Apoi, dacă-i musai, trebuie să-ţi aperi şeful sau, după caz ibovnicul cârmaci de patrie dusă spre derivă. Nu ştiu dacă merită riscul de a te face de cacao, însă. Aş vrea ca după decembrie să nu mai aud de Udre şi Băseşti.:)

  18. Turcescu a scapat o ocazie foarte buna sa o faca rau de tot pe Udrea.
    Eu o intrebam (mimand ca nu stim ca este Udrea):
    – ce studii are, se spune ca intelectualitatea nu-l mai sustine pe Base;
    – cum comenteaza afirmatia conf. careia Udrea si Basescu ar fi amanti;
    – care este cel mai bun ministru;
    – credeti ca Basescu este betiv.

  19. Pe mine nu ma ingrijoreaza asa de mult ca Udrea se face de cacao in halul asta si nici chiar ca Basescu este de-a dreptul nebun. Pe mine ma ingrozeste faptul ca nemernicii din PDL si toti lingaii aferenti nu misca in front. Parca au pistoalele la tampla. Cu ce ii are la mana Basescu? -PE RAND ASA… AS VREA SA STIU, CA SA STIM CU CINE AVEM DE-A FACE. De la a sustine pe cineva si pana la nebunia asta credeam ca trecand deja printr-o dictatura nu mai putem fi asa manipulati si prostiti. PDL-eii chiar si simpi membri de partid sunt lobotomizati? Chiar au ajuns niste rame, nu mai au coloana vertebrala? Indiferent cate bube ar avea cineva si cu ce ar fi santajabil, mai bine seppuku decat sa ajungi in halul asta. Dupa parerea mea toti astia care nu i-au miscat in front ar trebui devoalati, adica sa se stie cat de santajabili sau ce IQ au, si sa se retraga definitiv din viata politica pentru ca sunt un pericol pentru societatete. Oricand, cu un tupeu si oportunism de neimaginat ar fi dispusi la orice ora din zi si din noapte sa minta sa fure, sa manipuleze, sa faca orice pentru a ne conduce spre DICTATURA. Si asta numai pentru a fura gasca lor cat si cum.
    Tot mandatul lui Basescu nu a fost decat o campanie electorala si o manipulare.A avut si lucratori destoinici precum Tataru.Apropos, asta nu stie cum a fost in comunism, nu poate sa sara din barca NEBUNULUI, cand vede unde vrea sa ne duca, sau este genial in promovare si manipulare prin reclama dar altfel este PROST FACUT GRAMADA ?- sau banii sunt singurul lui scop in viata? Sa ma vorbesc de Patapievici? consilieri? mi-e scarba. Sa vorbeasca si altii mai documentati ca mine.
    Basescu ar trebui dupa parerea mea “pus la rece” si sa scrie o carte in domeniu. Sa se faca studii de caz in facultatile de specialitate si nu numai.
    Este genial, DAR NU IL VREAU CA PRESEDINTE.

  20. Niste VIERMI! Romania a ajuns un spectacol trist…

    Iar parasuta asta de udrea chiar ma calca din ce in ce mai mult pe nervi. Are un tupeu fantastic arivista asta, faptul ca are gentute de mii de euro si o diploma de la o facultate particulara nu compenseaza in nici un fel intelectul ei sub mediocru, cu indulgenta. In locul lui base o puneam demult cu botu’ pe labe, ca ii face mai mult rau decat bine.

    Hehe, dar poate totusi nu e chiar asa de rau 🙂

  21. Apropo, m-am tot gandit si am ajuns la urmatoarea concluzie:
    Eu, in locul lui Johannis nu as mai vrea sa devin premier. La situatia de acum, ce se mai poate face? Dupa ce este totul pe butuci sa vin sa ma injure o tara intreaga. Nu domnule!
    Cand a venit Alcoolistul la putere, nu a gasit Romania in situatia pe care o lasa astazi. Chiar si la sfarsitul anului 2008 Romania nu arata asa. Faptul ca te milogesti pe la fond si banci sa primesti bani pe care ii plateste tara inapoi si nici aia nu-ti dau banii, este o tragedie pentru Tara. Dar cu un ministru la finante care habar nu are, cu altul la economie care se stie doar in afaceri cu statul ce pretentie sa mai ai. Sa iei bani imprumut sa platesti salarii si pensii este rezulatatul politicii guvernului boc; dupa 11 luni de guvernare asta este rezultatul.
    De aia a intervenit cateaua,ca gospodina de bine, care este ingrijorata de soarta tarii, a presedintelui si a guvernului.
    Asa ca eu as dori ca paduchii oranj sa-si duca crucea pana la capat si sa scoata -daca pot tara din cacatul in care au varat-o.
    Sau sa fie toti dusi in fata legii in frunte cu asimetricu´si direct acuzati de tradarea intereselor Romaniei.
    PS
    Poza este bestiala…

  22. Ma gandeam ca nu merita sa cheltuim banii pe motorina ca sa mergem la vot(centrul va fi la Glasgow noi locuim la Edinburgh) dar… Vazand ca paranoia continua si basescu da din o gafa in alta i-am spus sotului ca trebuie sa mergem macar pentru ca macar printr-un vot contra lui sa n-am ce-mi reprosa mai tarziu. Imi spun mereu ca dupa ce fiul nostru va termina universitatea sa ne intoarcem in Romanica noastra dar cred ca incep sa ma indoiesc de acest plan vazand mizeria din politica romaneasca.Si am o dilema: PE CINE SA VOTEZ? Nu-i cer d-lui Ciutacu un raspuns pt ca stiu ca nu mi-l poate da iar altii pe aici sunt pro basescu(e alegerea lor si traind intr-un stat pur democratic am invatat ca fiecare e liber sa aleaga). Sper ca Domnul sa ma lumineze pana atunci(Doamne ajuata!)

  23. este elena , a inceput sa le fie frica ca nu mai prind puterea … sper ca partidul PDL sa se desfinteze sau sa emigreze toti pe o insula pustie si sa conduca acolo, nu pe noi !

  24. Chiar poate intra oricine, in direct, la bilele lui Turcescu?
    Producatorul emisiunii sau chiar Turcescu ne vor putea spune de ce era nevoie de shmenul asta; poate, pentru a ne demonstra ca mai sunt si alte proaste in tara asta! Stiam, nu imi faceam iluzii!

  25. asta demonstreaza inca o data cat de prosti ne cred astia din clica lu’ base.urmaritii cum combat ei la tv orice argument logic si de bun simt al celorlalti si veti trage concluzia:astia ne cred tampiti(produsi ai scolii romanesti)incapabili sa gandim cu propriile noastre tartacute.sper ca la alegeri sa le demonstram contrariul.

  26. Nu stiu cine raspunde de pagina antena 3, dar vreau sa va spun ca am incercat sa postez acelas lucru acolo cu numele Ada, si cu surprindere am vazut ca in locul textului meu a aparut “Comentariu cenzurat din cauza limbajului obscen folosit” Au intrat “baietii veseli” la butoane pe pagina antenei 3? Antena 3 controleaza pagina sau altcineva?

  27. pai ce aia a ma-sii sa faca stoarfa asta cracita pe doua ministere decat sa i-o suga profesorului si sa se pupe singura-n fund?! de ce m-as mai mira cand ii vad si ii/le aud pe lobotomizatii/lobotomizatele portocalii behaind aceeasi si aceeasi manea de cate ori au ocazia?! poate – repet, poate, pentru ca nu am nici o indoiala ca maiestria la furat a acestor jeguri a devenit inegalabila – mai este putin si scapam de ele (un jeg, doua jeguri), desi extirparea tumorilor astora nu va fi usoara…

  28. Asta-i madama, fara niciun dubiu! Da’ ca sa nu faca scandal ca o acuzati de minciuna in direct, trebuie cautat prin curtea mogulului un soft care sa si demonstreze lucrul asta. Daca mogulu’ e sarac, poate va ajuta baietii din servicii. Sunt destui carora le-ar placea sa-i dea cu dovada in cap blondei.

  29. astia de la PDL sunt de risul curcilor,voi mere la vot si-n 4 labe si voi da bastirca Baselului ,ca nu mai pot cu astia………

  30. Domnule Ciutacu, numai un om “nebun” ar putea spune ca aceasta nu este doamna Elena Udrea?!
    Si totusi, poate sa nu fie ea ?! O fiinta care are capacitate de ubicuitate(Avatar) poate realiza acest lucru cu foarte mare usurinta?! Nu am nevoie sa ma credeti dar, asa pentru o intelegere mai ampla puteti sa-l abordati pe Oreste?! Sunt sigura ca el stie despre ce vorbesc.

    PS s-ar putea sa o faceti pe doamna Udrea, mincinoasa si sa nu fie deloc asa?!poate, maine, cineva va imita perfect si pe dumneavoastra, la asta v-ati gandit?

  31. un pic off topic

    Cimitirul EROII REVOLUTIEI, sambata, o zi normala si linistita. Pe o placa de mormant, printre putinele neingrijite scria nascut 1907 – an de rascoala, mort 1989 – anul revolutiei. Doua morminte mai departe, pe o alta placa scria cazut la datorie pentru apararea Televiziunii Romane Libere…

    Ce vremuri, sa mori pentru o palma de pamant, sau pentru un ideal.

    La biserica de langa locul cu amintiri de eroi erau 4 copii care asteptau randul la crestinare. Totul era automatizat, 4 odata. Iin gura dascalilor, a preotilor erau formule, automat, nici un pic de spiritualitate, de sfintenie.

    Acum totul e un bussiness sau mai bine zis un shmen dambovitean…

    Idealurile au disparut, spiritualitatea la fel, asa ca ne mai miram ca agenda publicca e facuta de niste neaveniti?

    Erau vremuri cand pentru libertatea cuvantului au murit oameni… Era acum 20 de ani…

  32. Victore, te rog, nu mai pune asemenea link-ri, gen Realitatea FM…. am citit cele mai recente comentarii…îmi vine să vomit… si nu e o exagerare….o adulare a “bolnavului”..cum nu îmi puteam închipui….sper sa fie tot Elena Udrea…. altfel intru în depresie

  33. Imi place poza ! Teribil, domnule, ce figura ! Asta este presedintele Romaniei ! Aceasta figura, tragico-comica, tipa azi din toti bojogii, ca “este comandantul Romaniei”…Vai de capul nostru, de traitori pe aceasta nava, cu un asemenea comandant ! Asta ne baga direct in Atolul de corali, daca nu ne-a si bagat deja…Da, domnule, UDREA, a fost la Turcescu in emisiune…Este inconfundabila…Maninca din cuvinte…se precipita…este tonul ei de mahalagioaca…Uite unde te duce disperarea !

  34. Nu era Elena Udrea pt ca dansa poate demonstra cu un martor ca exact in acel interval de timp avea gura ocupata cu altceva 😯 urat !

  35. Daca a fost Udrea cea care a sunt e de inteles. O stim ce poate, de ce e in stare, este penibila, o cunoastem … insa, mai avem o sansa sa scapam de ea dupa alegeri.

    Daca nu a fost Udrea cea care situatia este DRAMATICA. Inseamna ca sunt cel putin doua … cu acelasi timbru vocal si aceleasi convingeri politice.
    Posibil sa se si inmulteasca …(numarul lor)…

  36. Bravo Cristian, f.bun bancul si la obiect,nu mai putin si caricatura.
    Totul este comic , daca situatia noastra nu ar fi tragica . Cat despre udrea…penibila,…le-a intrat toti fac orice , si poate sa faca,gata ,s-a dus vremea lor , VOM MERGE CU TOTII LA VOT,SI SUNT CONVINSA CA VOM REUSI.
    LE VOM DA PESTE BOT,URGENT SI LA MOMENT.

  37. !!!!!!!!!!!!!Ca sa fiu o doamna ,voi considera ca a palit-o timiditatea in direct la Turcescu,altfel aveam parca o parere mai buna despre Elena de Troia.Din momentul asta nu o mai pot numi asa,ca nu mai merita.A ajuns sub orice critica.Episodul e unic,imi arata o Elena Udrea,in adevarata ei esenta,taranca de Plescoi.Si ,pe de alta parte,taranii de acolo nu merita sa-i iau in deradere cu o asemenea comparatie.

  38. domnule ciutacu, as da o varianta de protest care nu e a mea, dar a avut efect la BUSH jr.cea PROTESTULUI CU PANTOFII IN FATA CASEI ALBE !eu sunt cam departe de cotroceni, dar daca as fi in bucuresti as protesta in fata cotrocenilor sau palatului victoria aruncand in fata acestor 2 institutii pantofii!badea ar putea strange cel putin 5.000,ce ziceti?BUCURESTENI, AR TREBUI SA PROTESTATI SI PRIN ACEASTA METODA!!!

  39. Banc amar.

    Un ziarist strain il intreaba pe Basescu:
    -D-le presedinte, daca PSD ar castiga alegerile cu 51% pe cine ati desemna candidat la fuctia de premier?
    -Basescu: Evident ca as respecta litera Constitutiei si l-as desemna pe generalu`social-democrat Gabriel Oprea… Mhî ..ha..ha…. mhî !!!!

  40. @Paul
    “Victore, ne vedem noi atunci, sper sa nu-mi stergi comentariul de la ora 21:00 in timp ce-ti crapa vreo vena ca ti-ai urlat corzile vocale 5 ani degeaba si apoi ne vedem si la anticipate :).”
    Ce anticipate visezi? Sa-ti explic de ce nu vor fi anticipate: Basescu are acum in Parlament ~170 parlamentari PDL si ~20 “independenti” racolati, adica 190 din 470, adica ~40%. Crezi ca va obtine PDL mai mult de 40% in alegeri anticipate? PDL nu reuseste sa formeze o majoritate cand are 40% dar cu 30% cat ar avea dupa alegeri?

  41. -O ascultatoare; Buna seara, v-am sunat sa va spun ca majoritatea parlamentara nu mai are 65%. La doborarea guvernului Croitoru mai avea 53% si……..
    -Turcescu: Iertati-ma, am ureche muzicala, nu cumva sunteti d-na Elena Udrea?
    -Nuuuu! Dvs. nu sunteti dl Moraru de la B1 TV ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.