Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Udrea, ieşi afară! Turcescu, vrem banda!

Udrea, ieşi afară! Turcescu, vrem banda!


UPDATE: Turcescu a cedat. Dacă asta nu-i Elena Udrea, eu nu sunt tonomat!

Dacă ministrul în exerciţiu Elena Udrea a sunat sub pseudonim la Robert Turcescu (care a şi recunoscut-o, ca şi ascultătorii lui, citiţi comentariile de pe forum) în emisiune, să laude mutarea genială a cârmaciului la nominalizarea lui Liviu Negoiţă, atunci disperarea băsescienilor e paroxistică. Şi alegerile din noiembrie-decembrie nu-s organizate, în nici un caz, pentru preşedinţia României, ci pentru Împărăţia Planetei Maimuţelor! Roberte, jos cenzura mogulilor! Scoate banda!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

211 thoughts on “Udrea, ieşi afară! Turcescu, vrem banda!

  1. @wickerman
    prietene, sa nu-ti para rau de turcescu!

    otomanu’ ala n-a fost si nu va fi vreodata un rocker adevarat. poate ca daca ar fi continuat sa-si zdrangane (cu talent chiar!) chitara si nu si-ar fi vopsit limba-n oranj-cacaniu, ar fi ajuns rocker.

    nu, dragul meu, tipu-i un pupincurist-narcisist-bashit, care se vede c-a petrecut multe ore in fatza oglinzii sau vizionandu-si emisiunile, studiindu-si expresiile faciale sau verbale si gesturile: cat sa ridice spranceana stanga, cat s-o coboare pe cea dreapta, cat sa-si subtieze privirea, incat sa ai impresia ca priveste la tine ca prin vizeta de la tanc si cum sa-si moduleze vocea, s-o faca cat mai tenebroasa, mai coioasa, ca la sfarsit sa te pocneasca cu stereotipia aia maniheista, stupida si sententioasa: “da, au ba?”

    otomanu’ cu-n coi alb si celalalt negru a fost un real succes, acum vreo mie de ani, cand era tanar, iar lumea inca nu-i intelesese jocu’. aveam doua babaciuni in birou care-l iubeau sincer, il alintau “ghilotinistu’ nostru scump”:))

    acum, insa, lumea si-a dat seama ce-i in spatele acelui dragut cap patrat. faptul ca ai un oaresce succes la pussy labile si te pupa tatulici pe crestet nu inseamna ca esti ditamai jurnalistu’.

    singurul lucru pentru care-l invidiez/plac pe otomanu’ ala este ca vorbeste si scrie corect gramatical de o mie de ori de cat voi ajunge s-o fac eu vreodata.

  2. Culmea tupeului si impertinentei, ca de sluga umila si pupincurista, nu mai e cazul sa spunem.
    Acesta este NeaCoitza/Negoita, care la nea Tanase spune: DE CE E CRITICAT ATITA UN OM CE RESPECTA LEGEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( adica Base).
    tare aceasta lichea. Am ris cu gura pina la urechi ( mint si eu un pic, asa fiind expresia)

  3. Apropos de situatia din tara asta m-am apucat si eu de citit Constitutia pe care o au toti in gura pe toate televiziunile
    Am gasit 2 articole interesante

    I) “ARTICOLUL 61
    (1) Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării.”

    Cu accent pe suprem

    II)”ARTICOLUL 89
    (1) După consultarea preşedinţilor celor două Camere şi a liderilor grupurilor parlamentare, Preşedintele României poate să dizolve Parlamentul, dacă acesta nu a acordat votul de încredere pentru formarea Guvernului în termen de 60 de zile de la prima solicitare şi numai după respingerea a cel puţin două solicitări de învestitură.
    (2) În cursul unui an, Parlamentul poate fi dizolvat o singură dată.

    (3) Parlamentul nu poate fi dizolvat în ultimele 6 luni ale mandatului Preşedintelui României şi nici în timpul stării de mobilizare, de război, de asediu sau de urgenţă.”

    La art 1 zice”dacă acesta nu a acordat votul de încredere pentru formarea Guvernului în termen de 60 de zile de la prima solicitare ”

    Pe 15 octombrie l-a numit pe Croitoru => 60 de zile inseamna 15 decembrie

    Deci dupa ce pica Negoita o sa mai propuna si pe altii O sa ii ia pe toti de la PDL la rand

  4. ESTE O MARE PERFORMANTZA A MADAMEI.PENTRU PRIMA DATA EVADATA DEPE UN POST “PUBIC” PE UN POST “PUBLIC”!!

  5. Pai, asa cum am mai spus, cred ca ideea cu desemnarea lui Negoita, apartine Lenutei.
    Un scenariu posibil:
    Cade guvernul Negoita in Parlament.
    Presedintele nu risca alegeri anticipate, inainte de alegeri prezidentiale, pentru ca sigur nu mai intra in turul doi.Nu imi fac griji ca legea ar prevedea altfel.El nu o respecta, oricum.
    Pierde alegerile in turul doi.
    Noul presedinte dizolva Parlamentul.
    PD-L devine un partid de buzunar, in opozitie.

  6. update!incepe sa crape pdl!coshea si-a dat demisia din pdl!!!!!!!!!!astept tosnetele ghetarului ce incepe sa se sparga si tunetul prabusirii finale!!!!!’dati cu pantofi in presedentie’!!!!!

  7. azi Baselu a fost la Timisoara si si-a adus aplaudaci de prin 4 judete (vreo 200 de autocare! orasul a fost pur si simplu invadat); dom’le, e clar e ca disperat rau-rau daca nu indrazneste sa se adreseze decat unui public despre care sa fie sigur ca-i e favorabil; pentru prima data am prins speranta ca poate fi invins, ca poate scapam totusi de el (pana acum, aveam impresia ca mai sunt destui prosti care sa puna botu’ la aburelile lui)

  8. Nu era Udrea prietene, era Basescu, imi este scarba!
    Am uitat sa-ti zic imi este scarba, hai basescu!

  9. nu stiu ce se intampla, dar mi se sterg mesajele!tocmai am postat ca se sparge pdl!cosea si-a dat demisia!

  10. Sunt disperati nea Victore! Toata sleahta portocalie se duce de rapa! Blonda de la Cotroceni va deveni blonda de la Poarta Alba iar comandantul de nava va fi avansat amiral la… Jilava! Doamne ajuta!

  11. Ce vreti ma? Am fost derutat de “vrem banda!” din titlu si inca odata derutat de poza (care e MULT) mai tare decat inregistrarea! :)))))
    Am vazut pana la urma, dupa aluzia fina a lui Victor, si “sageata”.
    Testul l-am facut azi dimineata, cu prietena mea pe post de “ascultator”.
    Ea nu stia incidentul, dar a recunoscut-o pe Udrea in primele 15 secunde.
    Sincer, eu as invita 3 copii de 5 ani intr-o emisiune si as pune inregistrarea, apoi niste materiale video cu diferiti politicieni, printre care si udrea… sa decida ei. LOL
    Dar de ce s-a ascuns duduia? Ce, ii era greu sa spuna din prima (fara sa fie intrebata) cine e? Scapa de penibil…

  12. Imi vine greu sa cred ca “disperarea basescienilor e paroxistica” din moment ce Basescu aproape striga si azi ca “majoritatea vrea un nume in spatele caruia soarecii de la Grivco sa joace pe masa. Nu VOI PERMITE asta, NU AM FACUT CONCESII in tot mandatul meu, nu voi face nici in ultimele zile ale mandatului meu”.
    Dar ca paranoia lui a trecut in sfera metafizicului si a ajuns la paroxism, asta este clar. Oricum D-l Ciutacu are perfecta dreptate cand spune ca “alagerile din noiembrie-decembrie nu sunt organizate, in nici un caz, pentru Presedintia Romaniei, ci pentru Imparatia planetei maimutelor.
    Poate n-ar strica daca am incerca sa patrundem in aceasta imparatie.

  13. @fla: nu-ti sterge nimeni comentariile, da’ nici nu m-am angajat sa stau lipit de calculatir ca sa-ti aprob tie cele “n” postari pe aceeasi tema. pricep din prima, nu-i nevoie sa repeti.

  14. Da si pe mine sa nu uitati sa ma pupapi tot in c… ca sunteti din ce in ce mai putini si eu vreau mult,mult…

  15. Dragilor, e groasă. Traian Băsescu să-i interzică lui Mircea Dinescu să vorbească. Asta nici Ceauşescu n-a putut. Înainte de decembrie 1989, Mircea Dinescu trimitea articole care erau citite la Europa Liberă. Erau raţia noastră de libertate, gura de aer proaspăt. Avea domiciliul forţat şi era păzit de securitate. Vă daţi seama voi cine e Traian Băsescu? Jos cu el! Jos!

  16. Victor Ciutacu,

    ca unul care era în stare să moară pentru libertate atunci în decembrie, te rog să-l inviţi la tine-n emisiune pe Mircea Dinescu şi să-l laşi să vorbească.

  17. Este evident ca e Elena Udrea! Sa il scuip pe Traian intre ochi daca nu e Udrea…:))) :))))))

  18. “Imparatia Planetei Maimutelor” suna misto.Daca pana acum D-l Ciutacu ne-a purtat pe vastul teritoriu al “planetei maimutelor solemne”, acum restrange oarecum perimetrul, respeciv delimiteaza teritoriul pentru IMPARATIA in sine, unde se presupune ca Basescu este Imparat. Cine a descoperit aceasta planeta a maimutelor? Daca preluam ideea de la Pierre Boulle si Planeta Maimutelor ajungem la povestea unor
    astronauti care sosesc pe o planeta complet necunoscuta unde ei descopera “triburi de oameni”/”poporul suveran al Romaniei”care sunt haituiti/ este haituit de “maimute inteligente, civilizate” care stapanesc planeta.Maimutele cauta sa-i nimiceasca/sa-l nimiceasca. In actiunea aceasta sunt condusi de Imparatul “maimutelor solemne”(V.Ciutacu), fata de care maimutele nu indraznesc nici sa carteasca sub “imperiul fricii de a nu pierde” niste avantaje. Sper ca sunteti de acord cu mine.

  19. lasati Presedintele in pace, caci degeaba va luati de el, ca tot acolo unde trebuie o sa ajunga. Romania nu este in crize din cauza presedintelui, ci din cauza mafiei.

  20. E noapte la Cotroceni. Cucuveaua cântă la unu. Băsescu, prevăzător, îşi scrie cuvântul de adio. Intră un ins mascat cu o batistă pe nas şi gură, aţintind spre preşedinte un pistol-jucărie :
    Băsescu: – Ce e bă, ai porcină? Mergi la Videanu .
    Insul :- Ciocu’ mic ! Dă-mi repede pensia pe niembrie şi decembrie că te bag în…post meridian, maimuţoiule!
    Băsescu: – Bă ce ţară ! Nu mă merită, zice în timp ce-i întinde intrusului o hârtie de 200 euro .

  21. @fla
    primii care parasesc corabia in caz de intrat la apa , sunt sobolanii, ca e mai cu simtzuri.
    In cazul nostru, gestul lui Cosea e normal.
    Primii care parasesc corabia nesimtitului sunt securistii, aia cu grad mare, ca aia mici pina primesc ordin o sa se lase ceatza la Cotroceni

  22. E de-a dreptul socant! Acest tip de tupeu te-ndeamna sa scoti bazooka si s-o execcuti. Daca parashuta asta crede ca asa isi ajuta amantu’ se inseala. O SA ZBORI FA DUPA MOS NICOLAE TU SI TOATA SLEAHTA VOASTRA DE JIGODII PORTOCALII!

  23. @Horia
    nu iti mai bate capul, nu vezi ca si prtidele nu se mai obosesc sa il dea la CC ( curtea constitutionala) din simplu fapt ca procedurile dureaza atita, incit se termina alegerile.
    Cade Base si nu mai e nevoie.

  24. oare pe cine va mai peria Udrea cand Basescu nu o sa mai fie presedinte? Crezi ca se da la Geoana? Cade Mircea in pacat?

  25. Vopsita asta se crede buricul pamantului,cred ca deja a trecut la droguri usoare,sau,mai degraba cred ca aceasta parasuta sa infiltrat pe langa betivan ca sa-l compromita si mai rau,cea ce nu e rau deloc,daca nu mai castiga primatul asta alegerile sa vedeti cum ise cotoharla cacanie si se bate cu carnatul in pieptul ala de holstaia si o sa spuna ca ea la demolat pe maimutoi,de ce a facut ea treaba asta?pai sa nu credeti ca ia basit ei mintea sa puna in scena o asemenea prostie,nu,scenaristul a fost maimutoiul,pai nu-l vedeti cum isi freaca mainile,semn ca tipul a intrat in vrie,disperarea e mare,ei stiu sondajele reale si sunt cu cacatul in chiloti.Ultima nerozie a stafului de campanie a lui basescu,este sloganul ala imbecil,MARIMEA CONTEAZA.dac-l privesti bine,chiar seamana cu un falus,cred ca a intarziat vreo cateva zile in maicasa si sa nascut tot numai falus.BASE!!!Sa tresti cum o da domnul,sa mananci ce ataiat Ciomu,la jilava,

  26. @ horia: Multumesc de precizari , chiar voisem sa caut si eu in Constitutie, sa ma dumiresc ce “calcule” o fi facut Baselu, dar acum ca am citit aceste informatii , m-am linistit ca n-are in aceasta directie “o portita de scapare” daca da chix la alegeri … Danke…!

  27. frate, poza aia cu adevarat face mai mult decat o mie de cuvinte. mi-am pus-o pe desktop, s-o avem, eu si restul familionului, sub ochi tot timpul. de cate ori privim monitorul, mai tragem o portie de ras:))
    victor, n-ar strica s-o maresti si s-o pui in platou, pe un scaun gol, cand iti faci emisiunea, daca pilangiu’ tot nu vrea sa-si arate fizicu’ la “vorbe grele”. sa aiba un inlocuitor, da?:)) cred ca tanti narcisa iorga de la cna ar face poc in secunda doi cand ar vedea oagadaga aia pe sticla:))

  28. Bravo PDL… inca 2 3 d astea si va depaseste si Becali. Aveti mari sanse sa nu intrati in turul 2. Tineti o tot asa!!!!! Bravo Eleno, ai fost tare.

  29. @Gabriela Savitsky: l-am invitat de trei ori. de fiecare data a refuzat si a invocat exclusivitatea cu Vantu si dusmania cu Voiculescu. sa vorbeasca la Vantu, are contract cu el!

  30. nutzi este inconfundabila la modul in care rotunjeste vocalele atunci cand vorbeste despre manipulare. ascultati si va minunati.

  31. Cate zice si cate face ea, mititica, cu gurita aia a iei ! Intrebare: Elena, esti nimfomana ? Tii mortis, ca majoritatea asta de 53%, sa-ti dea prin gura ?

  32. Haha.Ce ezitare are la final cand spune de Traian Basescu.Ce tare!Se balbaie de vreo doua ori cred ca nu stia cum sa ii zica, Profesorul sau Presedintele.Cat de disperat trebuie sa fi ca sa faci asa ceva.

  33. Mincinosul si borfasul de pseudo presedinte basescu tocmai a avut miting la pitesti..este incredibila minciuna si manipularea portocalie..zeci de autobuze din toata tara..din buzau si ploiesti..care s foarte aproape de pitesti:))))…sunt aceiasi oameni carati in toata tara dupa pirat..eu am vazut cu ochii mei..nu mai spun ce vorbeau cei din piata..au venit pt ca s platiti..ruusssine..du te base du te..du te invartindu te si i ati si gasca de hoti cu tine..

  34. MEREU, PROFESORUL IN CONDUS VAPOARE SI PACALIT POPOARE, CARMACIUL ISI BATE JOC DE NOI. ACUM FACE TOT CE ESTE POSIBIL CA SA NE FACA RAU PENTRU CA NU MAI ARE NIMIC DE PIERDUT, ALEGERILE LE-A PIERDUT SIGUR.
    CRED CA PRIN CEEA CE FACE SUBMINEAZA ECONOMIA NATIONALA !!! DUPA CATE STIU PENTRU ASTA POATE FI TRAS LA RASPUNDERE. CRED CA CINEVA VA ACTIONA IN ACEST SENS, SE VA AUTOSESIZA!!!!
    DE CE NUMAI CEAUSESCU A PLATIT CU VIATA PENRTU ASA CEVA. EL MACAR CREDEA IN CEEA CE FACEA SI NIMENI NU-I SPUNEA NIMIC. ACESTA STIE CA FACE RAU, CA INCALCA CONSTITUTIA, CA-I IMPOTRIVA TUTUROR, SI TOTUSI O FACE. O FACE CU BUNA STIINTA SI CU REA CREDINTA.
    DUPA AMANAREA IMPRUMUTULUI, IN CONDITIILE PANDEMIEI PORCINE, DACA MAI VINE SI O IARNA GREA, O SA AVEM PARTE DE O TRAGEDIE FARA MARGINI. PENSIILE VOR INTARZIA, SALARIILE BUGETARILOR NU SE VOR PLATI, AJUTOARELE DE CALDURA NU SE VOR DA!!! CE URMEAZA?? FOAME, FRIG , BOALA, LIPSA DE MEDICAMENTE, MORTI, MORTI , MORTI = GENOCID!!! CINE VA RASPUNDE???
    CEI CARE-I ASCULTATI ORDINELE SI-L SUSTINETI, GANDITI-VA CA VA VENI VREMEA CAND O SA RASPUNDETI INTR-UN FEL SAU ALTU PENTRU FAPTELE VOASTE, DACA NU IN FATA LEGII, CEL PUTIN IN FATA OGLINZII (IN FATA CONSTIINTEI) SI ATUNCI NU VETI AVEA SCUZE. SUNTETI MAJORI, SUNTETI RASPUNZATORI DE FAPTELE VOASTRE.

  35. Dupa atata tevatura, concluzia e una singura : daca nimic nu se schimba in decembrie, ne ia dracu !!! Chiar am ajuns sa ne “traduca” Monica Lewinsky ca pe gospodine (respect, mama, nu de tine e vorba !)?!
    Dupa faza cu mopu’, credeam c-o uitam, si uite ca se ministeriaza in doua ministere. Sigur ne paste prim-ministresa, cabinet 2, ceva MARE (su nu ma refer la basel, dar daca ramane, ne-arata ce mai poate inca niste ani, si n-ar trebui, macar sa scapam dracu’ de mop).
    Sper din ranunchi sa fie disperare in pedelei – ma tem insa ca-i mai ducem si anii ce vor urma – votam ce suntem, niste “po(f/m)tangii”.
    Pana atunci, plec sa ma laud singur audio, oricum n-are importanta – in tara asta castiga aia cu decibelii si obrazul porcesc !

  36. erata : “po(f/t)angii” era “mo(f/p)tangii” era moftangii / mop-tangii, dar tot una

  37. Telefonul si schimbul de replici cu Turcescu
    a fost un clasic P A M F L E T !! iata ca si D-na Udrea ca si Academia Catavencu, Tricolorul romania mare, Mircea Badea etc. etc. etc. a devenit o redutabila pamfletista ! In fond in cadrul pamfletului cum bine se stie e permis orice!!

  38. Imi mananca nervii imaginea lui Basescu de pe toate blocurile si imobilele din Pitesti. In plus acum am la etajul de deasupra mea la un balcon un banner 2 x 2 cu “Eu votez BASESCU”. Toata ziua este pe toate posturile TV, deschid radio – Basescu, merg cu masina prin oras iara Basescu peste tot, ajung acasa– Basescu pe balcoanele vecinilor, daca si cand ma trezesc gasesc un banner in casa ma duc 1000 de ani in intuneric.
    Alta poza nu a avut – ca imi vine sa vomit cum il vad, dar ce poza mai aratoasa poate sa iasa cu Basescu – Raspuns: zero

  39. Mda…naspa faza cu Udrea.. :))
    ….si, daca si numai daca n-o fi fost ea??!
    Whatever….

    De gigel pe 6 November 2009 la 7:08 pm :

    “ce zici despre raportul care spune ca romania e o piesa importnta in traficul de droguri? daca ar fi legalizate drogurile usoare … cat de simplu ar fi sa faci “trafic” legal cu anumite substante care luate separat ar fi trecute la droguri usoare dar combinate ar fi droguri super puternice: gen LSD , ecstasy etc….
    daca ocupatia ta ar fi asta …ce zici? ai sari cu banu ca sa iasa bastanu care iti face treaba mai usoara? ”

    ….fratioare gigel, nu cred ca ar avea nici un interes interlopii/ traficantii sa intre in legalitate, ca tocmai de-aia e “trafic” (ilegalitatea e implicita) ca altfel nu ar mai fi asa scumpe si nu ar mai castiga atat de multi bani!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.