Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Udrea, ieşi afară! Turcescu, vrem banda!

Udrea, ieşi afară! Turcescu, vrem banda!


UPDATE: Turcescu a cedat. Dacă asta nu-i Elena Udrea, eu nu sunt tonomat!

Dacă ministrul în exerciţiu Elena Udrea a sunat sub pseudonim la Robert Turcescu (care a şi recunoscut-o, ca şi ascultătorii lui, citiţi comentariile de pe forum) în emisiune, să laude mutarea genială a cârmaciului la nominalizarea lui Liviu Negoiţă, atunci disperarea băsescienilor e paroxistică. Şi alegerile din noiembrie-decembrie nu-s organizate, în nici un caz, pentru preşedinţia României, ci pentru Împărăţia Planetei Maimuţelor! Roberte, jos cenzura mogulilor! Scoate banda!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

211 thoughts on “Udrea, ieşi afară! Turcescu, vrem banda!

  1. “Seman cumva la voce cu D-na Udrea?” Vaaai! Dar cat de prosti ne crede tanti asta?

  2. Bai asta-i dobitoaca rau, nu numai ca nu si-a schimbat tonul vocii, dar atat e de fudula si de sigura pe ea ca nu s-a obosit sa-si schimbe nici felul de-a vorbii ( cand se grabeste “mananca”parti din cuvinte- le spune mai incet si repezit…) si ,culmea, si-a pastrat inclusiv limbajul “de lemn” caracteristic ei , din ciclul “oda preamaritului conducator”… Mai , incep sa cred ca asta-i o caracteristica de partid la PDL, astia isi baga capu-n-pamant ca strutu’ si cred ca nimeni nu-i recunoaste desi le-a ramas ditamai curu’afara ( a se-ntelege prostia si limbajul de lemn )….!!!

  3. Cred ca fostul slogan al turismului de la noi, cel pre-Buzau, era mult mai bun… Romania, mereu surprinzatoare…

  4. @Marta:”Si care e poanta? ca Udrea a sunat sau ca Udrea il sustine pe Basescu?”

    Poanta e ca nu mai gasesc oameni care sa manance cacat in locul lor (semn ca barca ia apa) si a trebuit sa coboare ei la munca de jos.

  5. Domnule Ciutacu,
    Am ascultat de 3 ori, nu este nici un dubiu este Elena Udrea.
    Dinamica frazei si modul in care accentueaza unele cuvinte o face de neconfundat.
    Cateva exemple:
    – oamenii incep sa ( aici urmeaza o pauza scurta asa cum vorbeste Udrea) cedeze manipularilor….
    – am auzit, (urmatoarele 3 cuvinte sunt rostite repde asa cum vorbeste Udrea) IN SEARA ACEASTA mai multe opinii…
    – presedintele tarii are VOTURI (cuvantul voturi este accentuat in fraza)
    Este clar! Le este frica!
    Ce mare trebuie sa fie disperarea!? 🙂
    Trebuie sa scapam de aceasta “gripa portocalie”. Simptomele le stim, avem tratamentul si modul de administrare, trebuie doar sa ne NE DORIM INSANATOSIREA
    wordpress.com/2009/11/06/gripa-portocalie-simptome-tratament-si-mod-de-administrare/
    Cu deosebit respect

  6. mai lipseste sa o vada in fata lui pe udrea si sa-i spuna “vai, ce bine semanati cu doamna udrea”.penibil ,turcescu!

  7. probasescienii astia nu mai vad bine, nu mai aud bine,nu mai inteleg nimic, pe bune, sunt autisti?

  8. toti cunoscutii mei(cam 15) pe care-i stiu ca l-au votat pe basescu in 2004(ca si mine) mi-au spus ca il detesta si ca vor merge la vot, pur si simplu sa scape de populistul asta infect si demagog.pdlistii astia au ceva din personajele negative ale filmului “invazia” dat recent pe hbo,toti sunt parca infectati cu virusul basescian.

  9. o nepotica (clasa a 6-a) are un mic cantecel, manusa dlui prezident

    `sunt o mica chinezoaica
    si ma cheama Tai

    Am venit in Romania
    Pentru`un evantai

    Tai, Tai !

  10. asa o sa ne sune base la anul? sub pseudonim? eu sunt ha, ha, ha………pe mareeeeeeeeeeeeee

  11. 100% este Udrea!A tinut un adevarat discurs politic si inca mai are tupeul sa spuna ca este altcineva?!Sincera sa fiu…pana astazi am trait cu spaima ca s-ar putea sa fie reales actualul ”presedinte” dar…ma bucur sa vad cum isi taie PDL-ul singur craca…Si un elev de liceu ar conduce tara asta mai bine decat o fac ei, oricum… hai la VOT!

  12. E penibila! E tupeista si incredibil de proasta! E udrea, fara indoiala.
    Si vorbeste de “interesul tarii”! =))))

  13. Din tot raul a iesit si un bine, si cand ma refer la “tot raul” desigur ca ma refer la situatia actuala a tarii. E bine ca noi ca natiune incepem sa fim uniti, dece oare ? probabil pentru ca liantul, care ne strange la un loc, este drama sociala ,aceeasi care se ragaseste in randurile familiilor din intreaga Romanie. Ce se intampla deobicei cand romanii se unesc ? o data elocventa ca si exemplu este finele lui 1989. Mergeti la vot, in numar cat de mare,alegeti cu inima si votati ce trebuie nu ce vi se zice.Votati pentru ca asta este singurul drept pe care nu vi l-ati pierdut inca.

  14. Buna seara d-le Ciutacu,

    Vai ce disperati sunt cei din clanul Basescu!Trebuie sa fim tampiti sa nu recunoastem ca e ELENA UDREA in inregistrare!Uite,ii dau un zece _PENTRU PRIMA OARA -lui Turcescu!!!!

    Cu acelasi respect,va doresc un week-end linistit!

    IoanaP

  15. Asa ceva depaseste cea mai fecunda imaginatie de scriitor SF. La ce nivel de disperare au ajuns astia de au fost in stare sa sa le cace mintea asemenea porcarie?!? Este clar pentru toata lumea cu creierii capului intregi ca jegurile astea de la PDL sunt in stare de absolut orice ca sa nu piarda puterea, deci inca n-am vazut nimic… De-abia de-acuma incepe dansu’. Udrea este cea mai nefericita si oribila combinatie intre instinctele de animal sexual si prostituata de cea mai joasa speta ce colcaie intr-un cazan de tupeu. Atat de greu imi este sa nu injur ordinar, dar poate imi trece…

  16. imi crapa mie obrazul de jena”nu,nu sunt eu dar chiar o simpatizez pt ca si eu as lupta ca dansa daca as avea o pozitie publica” cat de disperat sa ajungi sa iti lauzi propria persoana in asemenea hal

  17. Buey,e blonda din Plescoi.
    Vocea,tonalitatea,constructia frazei,timbrul,ticurile verbale,bagajul de cuvinte…stilul…toate duc spre ea.
    E caraghioasa.

  18. Nu exista niciun dubiu ca era Elena Udrea. E ridicola sa nu recunoasca ca e ea, mai ales ca se exprima in mod evident ca o persoana care cunoaste ce se intampla in politica din Romania, si cauta sa-l apere pe dnul Basescu. Interventia Elenei Udrea la emisiunea lui Turcescu ma determina sa cred cu tarie ca dnul BASESCU este pe un trend descendent. Discursurile demagogice si acuzatoare ale liderilor PDL din aceasta campanie, interventiile lor in media precum si miscarile confuze facute de dnul Basescu sunt dovezi clare ca romanii nu mai pot fi manipulati, mituiti ori dusi cu vorba dulce…. Se simte tot mai mult teama PDL-ului ca va pierde puterea.

    E bine. Inseamna ca a venit timpul unei schimbari in bine in Romania. Sper sa alegem intelept de data aceasta, fara sa ne lasam influentati de ce spune unul sau altul in jurul nostru, sa nu votam impotriva cuiva ca in 2004, ci pentru binele tuturor romanilor. Acum nu cred ca mai conteaza de la ce partid va fi presedintele, important e sa fie o persoana responsabila,capabila sa reprezinte Romania si sa discute cu partidele poltice pentru ca tara sa iasa odata din criza politica, iar Guvernul sa se ocupe de nevoile romanilor, sa ia masuri pentru reducerea efectelor crizei economice, mentinerea locurilor de munca, cresterea increderii in mediul de afaceri pentru atragerea investitorilor straini, etc. Asta e important pentru poporul roman…Restul e doar o poveste cu actori politici care isi schimba discursul si partidul dupa cum e trendul….

  19. Intreba cineva mai sus (cred, retoric) ca de ce nu se poate lua in calcul si probabilitatea ca Baselu’ sa nu castige nici macar primul tur. Dupa duda Udrei cu sunatu’ la Reali.. FM, subscriu in totalitate la aceasta intrebare, tot retoric bineinteles. Trebuie sa fim curat idioti si inconstienti ca sa-i mai dam “astuia” inca cinci ani de mandat. Un personaj diabolic care naste, creeaza altele dupa chipul si asemanarea lui, total si definitiv aservite nu poate si nu trebuie sa mai aiba aceasta sansa. Hitler a ramas in istorie ca un geniu al raului, poporul german a fost, insa, condamnat de aceeasi istorie ca a permis sa se intample raul. Nu trebuie sa cadem in aceeasi greseala; copiii si nepotii nostri nu ne vor ierta niciodata…

  20. Pingback: Postaca Nutzi
  21. trebuie si ea sa faca ceva doar are credit 3 mil la BRD
    daca nu avem guvern, nu luam banii de la FMI ci de la banci(oare si BRD) cu dobanda mult mai mare fata de cea de la FMI si sa facem un calcul la 1 miliard 5% in plus la dobanda inseamna 50 milioane asa ca banet ct cuprinde sa poti dai un comision etc

  22. apropo ca si cu creditul prima casa
    cine a luat creditul nu a fost obligat sa cumpere locuinte noi (eu creditam numai locuinte care se construiau cu produse romanesti ca doar eu finanatam dobanda , astfel rezultau locuri de munca, cerere pe piata si in final taxe care ajungeau la stat)

    ce a reyultat : fundul mare la bancheri

  23. Azi dupa pranz, s-au mai strans di corturile portocalii de prin oras. In fiecare cort din asta erau de regula doua matracuce grase care stateau pe scaun si priveau tamp una la alta.
    Daca ar fi privit drept inainte catre carosabil, ar fi observat ca unii scuipa raspandind gripa porcina tocmai cand trec prin fata mustariei.
    Da’ astazi dupa amiaza, au luat carpele de pe scheletul metalic si au plecat acasa. Devenise prea riscant, nu aveau masti chirurgicale.

  24. Este Elena Udrea toata ziua. Cat de prosti ne considera puicuta asta de zice ca de fapt nu e Leana Udrea, desi vocea o da de gol, insa il pupa-n fund pe Basescu(sau crede ca face altceva cu dl. Basescu? Da’ si Turcescu a fost fraier ca a crezut-o!!!

  25. Eu cred ca folosea ceva program de distorsionat vocea..exista din astea, dar n-a stiut cum sa-l foloseasca si avea impresia ca e activat, cand de fapt ..nu era..cel putin asa cred. daca nu, tupeul chiar e mare!

  26. Nu mor caii cand vor cainii…e Udrea in capul tau…chiar nu ai auzit la radio oameni care sa aiba o voce similara cu o alta persoana cunoscuta? Si daca ai impresia ca doar Udrea, Boc, Negoita, Croitoru nu sunt anti-Basescu in tara asta inseamna ca tu chiar ai impresia ca da cineva 2 bani pe emisiunea ta, al lui Gadea sau al lui Badea.
    Va faceti de ras, ne vedem pe 6 Decembrie ;).

  27. Victore, ne vedem noi atunci, sper sa nu-mi stergi comentariul de la ora 21:00 in timp ce-ti crapa vreo vena ca ti-ai urlat corzile vocale 5 ani degeaba si apoi ne vedem si la anticipate :).

  28. Cateua a fost. Turcescu a lasat-o moarta; ce era sa faca? Dar se pare ca vaccinul antioranj a inceput sa-si faca efectul, dar raul din corpul tarii inca lupta. Anticorpii s-au format
    si puroiul sta sa crape.
    Mi-a placut cum s-a autoplacut(?)(exista un cuvant- narsicism). Disperare mare.
    Pusca si curea lata
    ce partid am fost odata…

  29. Felicitari pentru interventia de la Sinteza Zilei. Am pus pariu cu sotul ca nu se vor mai duce partidele la semnul lui Base, la Palat.

  30. E Lenuta lu’Cocos toata ziulica!!
    Apropos,postasii,padurarii,etc sunt pusi fiecare sa adune cate 20 de persoane pentru a-i urca in masini si a-i duce la mitingurile matrozului alcoolic,desi cu totii vor sa nu mai auda de acesta!!!!!

  31. perioade lipsa din biografie si la dl Negoita, ca si la dl Croitorul:
    1990-1962= 28 ani…?! Asa mult a invatat? E “doxa de carte”!

  32. Profesoara ii intreaba pe elevi in clasa citi dintre ei sint fani Basescu. Nestiind ce inseamna exact sa fi un fan al lui Basescu, dar vrind sa ii faca pe plac invatatoarei, asa cum au fost sfatuiti acasa, toti copii au ridicat mina cu exceptia lui Bula.
    Profesoara il intreaba pe Bula cum de nu a ridicat mina, ca restul clasei.
    Bula: – Pentru ca nu sint un fan al lui Basescu.
    Profesoara: – Si de ce nu esti un fan Basescu?
    Bula: – Pentru ca sint rational.
    Profesoara il intreaba de ce este rational.
    Bula raspunde: Mama e rationala si tata e rational deci si eu sint automat rational.

    Enarvata de raspuns profesoara intreaba: – Daca mama ta ar fi fost o isterica si tatal tau un betiv tu ce ai fi fost atunci?

    Bula, cu un mare zimbet pe fata raspunde: – Atunci as fi fost cu siguranta, un fan Basescu doamna.

  33. Bre! cei carora li se adreseaza cumatra,(acusa ascult si eu!!!)is prosti, da’ nu multi!!!Da prosti rau-rau, in durere!!! Ma omoara nesimtirea! De meserie mi-s secretara, nu asistent manager, caca-maca, dara,daca in 20 de ani de activitate n-am recunoscut o singura data o voce la telefon, care sa mai fi sunat si altadata, apai aduceti mitraliera!! Ce ma doboara, nu ma omoara…e ca ‘urvele intotdeauna “are tupeu” Si dupa ce’s recunoscute d-a naibii is mai penetrante…sau nu’sh cum:(

  34. am scris numai tampenii de draci!!!
    Nostradamus are dreptate da’ n-avui rabdare!

  35. Vedeti voi, sarmani adulatori sinceri ai lui Basescu , cu cine si-a facut idolul vostru echipa pentru a guverna Romania ?
    Ce a facut tuta de Plescoi la Realitatea , fiind ministru in exercitiu ( inca )depaseste orice imaginatie. Faza asta nu intra la raritati ci la unicate planetare. Cat de trepanat trebuie sa ai creierul, ca sa crezi ca o voce atat de notorie sa treaca neobservata ? Nu trebuie sa o asculti de doua ori ca sa te convingi , doar daca te-ai tavalit pe jos de ras si nu ai inteles tot. Daca nu auzeam cu urechile mele nu as fi crezut.
    Bine a spus Einstein : ” doua lucruri sunt infinite : universul si prostia omeneasca “.

  36. Si iata dovada clara ca Victor e pe felie cu peneleu’:

    @gicu: apasand pe sageata?
    De Victor Ciutacu pe 6 November 2009 la 10:10 pm

    🙂

  37. ca-i glasul primei colectionare de maciuci a tarii n-am nici cea mai mica indoiala sau ras-lungeala. vocea aia, iesita din adancurile celui mai muncit gatlej, in care au murit, mor si vor mai muri miliarde de copii cruji, este inconfundabila. trebuie sa fii ori prost, ori nespalat prin urechi de cel putin cinci ani ca sa ai dubii asupra posesoarei acelor corzi vocale. sau rau intentionat, cum am mai vazut la unii.

    in tot cazul, tupeul acestei fiinte a depasit demult granitele sistemului solar. mai ales daca-i alimentat cu disperare, un “combustibil” care se gaeste in cantitati din ce in ce mai mari in tabara oranj.

    p.s.
    fotografia e de belea!!! ;)))))))

  38. Poza e grozava .”Udrea” draga ce faci te dai dupa cires?nu poti sa iti ascunzi ticurile verbale si inflexiunile vocii.Ce faci mamaie ne iei de prosti? ne minti in ureche sa zic asa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.