Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Promo Udrea: turism de urs și hârtoape

Promo Udrea: turism de urs și hârtoape

Şeful statului, beneficiar prin tradiţie al dezvăluirilor de presă despre oricine altcineva decât el, simte ca un copoi mirosul deranjului. Aşa că se străduieşte să-şi extragă blonda preferată din mocirlă şi s-o mute din bătaia puştii. Chiar cu riscul ca el, marele informat şi denunţător al înţelegerilor financiare toxice dintre politicieni şi media, să pice de ridicol închizând ochii la mormanul de bani pe care l-a cheltuit ministrul Turismului ca să-şi cumpere imagine şi, mai ales, protecţie.

Ideal ar fi ca, dincolo de traficul cu stele/margarete de clasificare şi înaintea finanţării proiectelor fantasmagorice pe bază de saivane cu oi sau de telegondole ştiinţifico-fantastice, diriguitorii veşnic invocatei priorităţi guvernamentale să conştientizeze că, la ce infrastructură nu avem, singurul turism pe care-l putem promova e cel de aventură. O fi oarecum vintage să bagi maşina (altuia) prin hârtoape, să-ţi faci trebuincioasele nevoi în fundul curţii şi să dai piept cu ursu’ prin staţiune, dar la Safari ne bat oricând Kenya şi Namibia, iar campionii turismului mondial scot bani din civilizaţie, nu din primitivism.

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

80 thoughts on “Promo Udrea: turism de urs și hârtoape

  1. Turism off-road pe sosele. Dincolo de ele…Dumnezeu cu mila!
    Partea buna este ca putem invita indinerii de G.M.C., pentru a-si proiecta autoturismele 4×4. Le d[m niste provocari…de nu le pot duce!
    Partea proasta este ca, oricum, nu intereseaza pe nimeni de noi.

  2. vad ca numa de subiectul asta “important” va ocupati, atunci comentez la subiectul asta: daca la ministerul transportului a fost “valoarea onorariului plătit artistului şi orchestrei este de 42.000 de euro, la această sumă adăugându-se costuri de transport, cazare şi masă” iar “Potrivit Irinei Schrotter, contracandidata lui Nechita la Primăria Iaşi pentru scurt timp, Bregovici a primit un onorariu de 35.000 de euro, iar tot ceea ce însemna parte tehnică a concertului a costat maximum 9.000 de euro, în total 44.000 de euro”, atunci nu inseamna ca de fapt au platit mai putin cu 2.000? mi se pare genial: fiindca e BRD francez inseamna ca Eurosport e pe naspa cu Elena Udrea. Fiindca nu stim exact cum e cu onorariile unui artist ( caruia i se puteau cere informatii directe despre pret, garantez ) zicem clar ca e smen. jurnalism nene, jurnalism! asta e ce e important nu?
    si mai zicem ca mazare s-a imbracat in whermacht nu in ss si suntem ok la jurnalul national. ma gandeam ca poate dumneavoastra, dupa origini, sa va enervati pe acel mafiot care jigneste memoria familiilor celor asasinati de jegul uman numit hitler si de ofiterii lui criminali.si poate sa scrieti ceva in jn, sau pe blog, dar nu nene, pe noi vrem sa facem tamtam pe o chestie pe care o suspectam fara dovezi.

  3. parca ti-am mai zis ca, apropo de turism extrem, la p neamt, acum cativa ani ardeau cam doua masini pe luna; mana criminala…
    deci turistul care venea 2 saptamani prindea musai macar o valvataie – au fost si scantei din astea chiar in parcarea unui hotel…
    acum avem alta oferta: TURISM LA LUMANARE… nuuu, nu pascala ci e-on-ica; ca acu se ia lumina ca pe vreama lui ceasca…turistii interesati sa consulte buletinul meteo
    pont: cum bate vantul pe ceahlau cum se ia lumina pe valea bistritei

  4. Mi-o inchipui pe ministereasa, facand pe ghida, catarandu-se intr-un copac, la vederea unor ursi in padure. Asta chiar ar fi o aventura de neuitat!
    “Mintea” d-lui Ciutacu, “in gandul ei” a bagat-o in “malaxorul dezvaluirilor de presa”; asteptam cu nerabdare s-o vedem ce ‘forma’ ii va da malaxorul. Bine macar, ca Dumnealui, nu mai este singur impotriva tuturora; i se alatura, incetul cu incetul, o parte din clasa politica, o parte din media, si in felul acesta glasul protector al presedintelui, cum ca, cheltuirea banilor de buget pentru publicitate externa ar fi justificata, nu se mai percepe ca o ‘sentinta’ data impotriva acelora care incearca sa trezeasca organele de stat abilitate, incearca sa le determine sa se tina de juramantul dat, privind respectarea legii, in interesul poporului.
    Si noi, reprezentatii ‘boborului’, cititorii ‘derbedei’, il incurajam in demersul sau. Succes!

  5. Acum 2 saptamani m-am intors din Turcia (Marmaris). Lasand la o parte faptul ca ei, ca oameni, nu mi-au placut (unii zic ca sunt ospitalieri; eu zic ca sunt “agresivi” in ati vinde orice si ati lua banii cu orice pret), peisajele superbe, ceea ce m-a impresionat a fost organizarea. Sa dau un exemplu: in apropiere de Marmaris este un raulet care formeaza o mini-delta de vreo 16km, sau cel putin asa zic ei: Delta Dalyan. Am platit o excursie pana acolo si – surpriza! EXACT in ziua si la ora stabilite, apare autocarul, ne duce in port, acolo ne astepta un vaporas exact la minutul convenit. Pe traseu (aprox. 2 ore de mers), vaporasul face escale planificate la minut pentru a face cate o baie in cate un golfulet. Exact la ora planificata ajungem la gura de varsare a Dalyanului unde apar IN ACELASI TIMP cu noi zeci de barci cu motor care sa preia turistii de pe vaporas si sa-i duca cativa km in delta aia a lor. Atat pe vapor cat si in barci existau lazi frigorifice cu bauturi, mancare etc. Adica o logistica impresionanta pentru cativa aiuriti rataciti pe acolo ca japonezii cu aparatele foto de gat!
    Si acum – alta bomba. Cat credeti ca a costat toata distractia de 1 zi in delta Dalyan (autocare, vapor, barci cu motor, masa de pranz pe vapor, vizita la baile sulfuroase)?
    In banii nostri doar 125 RON/pers!!!!!
    Si ma uit cu amaraciune la delta noastra (luata in cea mai mare parte de “baietii destepti”). Oare am putea vreodata sa facem si noi ceva asemanator?

  6. nea victore, din moment ce parasuta blonda a fost pusa acolo din motive cat se poate de clare, si care motive nu au legatura decat cu bugetul alocat, nu are rost sa o intrebi pe ea sau pe papagalul de la cotroceni ce fac cu banii(ai tai, ai mei…). daca ar fi sa promoveze, cumva, turismul, parasuta aia ar putea sa promoveze turismul sexual. iti dai seama ce bine i-ar sta lu’ conu buget daca toate traseistele si-ar lua cate 3 miliarde de ieuroi pentru serviciile prestate.

  7. Ma intrebam acum vreo doua zile daca dl. Basescu va reactiona mai repede decat in cazul Ridzi. Deocamdata actioneaza. Cate sedinte o mai fi avut consiliul asta consultativ si la cate dintre ele o fi participat pana acum presedintele? Si in baza carui studiu spune el ca lipsa brand-ului de tara este mai importanta decat lipsa soselelor? Caci despre prioritati vorbim, nu?

  8. Ce comentariu sa fac la o astfel de mare nesimtire? Parca am intrat intr-o zona dintr-un cerc de foc deportati instantaneu intr-o alta galaxie. Unde esti Basescu cel cu gura mare ca se fura, ca te agaseaza fara acoperire televiziunile? Cum ai tupeul s-o lasi pe Udrea sa faca bugetul praf? Doar toti cunoastem “marea prietenie” dintre voi si ea acum ca un copil obraznic iti da peste mana: Daca nu ma lasi, spun tot! Dar noi ce vina avem ca toti va harjoniti pe impozitele puse pe pensii care depasesc 1.000 ron?, pensii pentru care am muncit peste 38 ani ca sa aveti voi ce vinde ca nu va mai ajunge nimic. De unde bun simt daca popii scot tot felul de oase mana in mana cu primarii care promit sarmale sau ciolan cu varza si noi turma lesinam asteptand sa pupam oasele a cine stie carui muritor. Chiar vreti sa faceti din noi o turma de ascultatori, sa ne plecam in fata unor curve si tot felul de sarlatani (in care intra si onor popii),carora le zicem :sunt alesii nostri? Ati ajuns atat de jos cu goliciunea fundului vostru gras ca ne e si scarba sa gandim ca existati. Intr-o tara fara aplicarea legilor asa proaste cum sunt, intr-o tara in care conducatorii sunt alesi din pleava societatii iti vine sa strigi : bagati-ne la abator! Domnule Ciutacu, Domniile voastre ia atitudine dar unde se pot vedea ceva rezultate? Poate ar trebui o altfel de strategie impotriva tuturor acestor nesimtiti. A ajuns si rabdarea noastra la o limita de unde nu mai are unde cobori! Scuzati-mi indignarea, dar mor cu regretul ca am participat direct la mascarada aia din dec.`89.

  9. Dacă ministerul nu este o agenţie de publicitate, atunci nu înţeleg care e rostul implicării doamnei Udrea în diferitele promovări şi reclame, care mai de care mai pompoase şi costisitoare!
    Domnul Băsescu poate fi numit masochist…dacă ne uităm la scandalul Ridzi apoi la minunăţiile doamnei Udrea, putem observa că preşedintele işi stirpeşte fără a clipii procente bune din cele pe care le mai are!

  10. Mi-aduc aminte cu sila ca intr-una dintre inregistrarile tv privind preumblarile lui Udrea (cred ca-n aia cu traistutele) “diva” spunea (sper sa reproduc bine..) ca “Acum noi suntem ministri de tip nou, care nu luam, ci oferim”

  11. Si… pe cand o campanie de presa la fel de apriga ca cea sustinuta de colegul Tolonta??? Pe cand vom avea si noi o tara civilizata de care sa nu ne mai fie rusine??? Adevarul este ca Dumnezau ne-a dat si munti si ape si vai si mare, dar niste conducatori de…

  12. Într-adevăr “campionii turismului mondial scot bani din civilizaţie, nu din primitivism.” – expresia asta spune tot.

    P.S. De ce Goran Bregovici! După gusturile mele, este un “artist” îngrozitor. A mai fost prin România acum câţiva ani, şi era îngrozitor de plictisitor şi enervant. Nu văd diferenţa dintre el şi grupul lui şi lăutarii noştri.
    P.P.S. Nu vă amuză asta ? Săracul Mircică. 😀

  13. da, poate, insa in cate din potentialele contracatindate turistice insasi ministresa de servici isi primeste oaspetii, tratandu-i, nu-i asa, cu exercitii de mop, croitorie, fluturat de steag si, pour la bonne bouche, calarie..ai ?

    si daca mai pui ca ea lucreaza cu norma’ntreaga si la tarifuri mari, intrevad marete succesuri si viitoare foste vanzari, de asta data posterioare (daca ma iau dupa imagini si gurita presei). Hai, va las, ca ma reped sa cumpar un bilet la proxima reprezentatie ca cine stie ce mai urmeaza…

  14. Sunteti prea rau cu dansa … ideea e ca or mai fi si doritori de aventuri offroand, iar drumul pana la orice punct turistic din tara (nu numai catre munte) asa arata. E tinutul perfect pentru nebunii britanici de isi cocoseaza rangerover`ul! 🙂

  15. de-ar pleca toti in namibia si kenya sa faca un safari acolo cam vreo 10 15 ani tare bine ar fi.

  16. Strambi la suflet

    Nu poti sa ceri judecata dreapta unor oameni strambi la suflet, stricati in gand si fapta. Imi pare rau de tara mai ales ca in ’89 au murit tineri pentru libertate. Ce libertate traim acum? Suntem liberi sa scriem si sa citim despre lumea asta stramba insa la ce folos?
    Sincer sa fiu, mi-am pierdut orice speranta pentru mai bine. Nu ma refer aici la binele meu ci la binele nostru, al romanilor, al acestei tari.

  17. DE CE? Goran Bregovic& Weddings and Funerals Band?

    “Furturile se fac in liniste”?!( Traian Basescu)

  18. Uitati-va un pic la acest link. In varianta tiparita era si pretul: 500.000EURO (este o realizare a Primariei Bruxelles).

  19. @costinel: gestul impopotonarii lui Mazare in ofiter german, pe care l-am comentat la Vorbe grele, constituie o neghiobie taxabila. comportamentul lui Basescu fata de Andreea Pana e rasism. cam asta-i, in opinia mea, ca (formal) evreu ce ma aflu, diferenta. da’ ipocrizia si corectitudinea politica ne fac sa luam foc doar cand e vorba de evrei, nu si de tigani.

  20. Domnule Ciutacu, dacă nu aveţi nimic împotrivă, îmi permit să vă adaug blog-ul dumneavoastră în BlogRoll-ul de la blog-ul meu.
    Blog-ul dumneavoastră îl urmăresc zilnic, fiindu-mi oarecum mai uşor să-l deschid de pe blog-ul meu.
    Multumesc!
    P.S. Nu este necesar ca acest mesaj să-l afişaţi.

  21. cel mai fain atac la persoana ,,blondei de la Cotroceni” il are o fosta fana a lui Traian cel Mare: Alina Mungiu Pipidi(Lipidi)
    norocul fufei blonde ca n-are bun simt, altfel ar face infarct

  22. După cum observăm, “câinii” latră, “ursoaica” trece, urmele se pierd… Nici că-i pasă! Nu vom vedea banii ăştia returnaţi la buget, veac. Nici pe Nuţi trasă la răspundere. Publicitate (chiar negativă fiind) i se face, ea îşi vede înainte de shoping, pedeliştii ne dau cu tifla. Atâta timp cât are spatele protejat, va face ceea ce a învăţat de la Mentor, îşi va continua “cumpărăturile”. Ce dacă i le plătim noi?

    P.S. Nu-l vedeţi pe I.C. recomandând insistent “Hai, lăsaţi-o în pace”?
    Păi?! 😉

  23. Exista cateva reguli elementare ale marketingului aplicabile la turism.

    1. Mai intai trebuie sa existe produsul/serviciul.
    2. Pretul trebuie sa aiba legatura cu calitatea, raritatea (unicitatea) si cu costurile ne-financiare de achizitie (timp pierdut, nervi consumati, incertitudini, riscuri etc.)
    3. Plasarea/vanzarea se face acolo unde si atunci cand posibilii clienti tatoneaza o investitie in timpul lor de vacanta care este limitat si pretios.
    4. Promovarea se face la momentul oportun pentru influentarea deciziilor de achizitie si se plaseaza in locuri si pe canale de comunicare frecventate de catre posibilii clienti. Promovarea se face pe baza de studii si cercetari de marketing bine fundamentate.

    Promovarea devine sursa de competitivitate numai dupa ce punctele 1, 2, 3 au fost rezonabil rezolvate. ALTFEL ESTE PROSTIE … SAU FUDULIE.

    Numai prostul fudul se faleste cu ce nu are!

    CONSECINTA:

    DACA SCOPUL E PROMOVAREA TURISMULUI, ATUNCI ASISTAM LA O BATAIE DE JOC DE BANII NOSTRI.

    DACA PROMOVAREA TURISMULUI ESTE DOAR PRETEXT, ATUNCI AVEM UN CAZ DE DETURNARE DE FONDURI!

    DACA PROMOVAREA COSTA EXAGERAT FATA DE CONCURENTA … E SUBMINARE!

  24. M-a amuzat declaratia lui Basescu de ieri referitor la faptul ca infrastructura nu-i asa de rea. Vazuta din elicopter, coada infernala de pe drumul dintre Eforie si Constanta, care s-a repetat vreo 2 zile, posibil sa fi aratat chiar poetic. Ca un miriapod urias, miscand lenes din inele multicolore, sclipind pe alocuri cu rosii si albastre lumini de ambulanta …

  25. Si chiar daca peste noapte D-zeu ar face un miracol pentru Romania si ne-am trezi cu tara plina de autostrazi, tot n-ar veni turisti intr-un nr. suficient, cat sa fie remarcat. Ce te faci cu infractionalitatea , cu serviciile imputite si preturile nesimtite practicate de mertenii turismului romanesc ?

  26. aceeasi “corectitudine” jurnalsitica v-a facut sa luati foc si atunci cand colegul dumneavoastra brancu a ras la o gluma legata de “ciori” facuta de un idiot invitat in emisiunea sa.
    daca ceea ce ati facut aseara in emisiune vis-a vis de subiectul mazare s-a numit comentariu…

  27. Mazare nu a gresit cu nimic. A purtat o uniforma in spiritul unei prezentari de moda. Nu a purtat insemne naziste si nici nu si-a expus afinitati pentru stanga fascista.
    Ca da deontologeala afara din voi si extrapolati, ca sa soarceti un subiect din Mazare, pentru ca “smechereala” si aerul lui de cocalar excentric vinde, asta este cu totul altceva…
    Atentie ce faceti cu tabloidizarea presei mon cher.

  28. @lunter: inteleg ca v-ar fi facut placere sa deturnez atentia de la Udrea si sa-l ard in piata publica pe Mazare, da’ nu pun botu’ la vrajeala asta 🙂

  29. nu ,doar glumeam, stiam ca nu are cum sa se intample asta… 🙂
    unu’ e din psd ,altul din pd-l ,unu’ e din pc…:))

  30. Dragilor (lunter$Co.),

    Eu zic s-o luam in ordinea prioritatilor.
    Acum ne intereseaza pericolul real al realegerii Clanului lui Basescu si nu a lui Mazare!
    Udrea este sfea de cadre a acestui clan. Este necesar sa fie demascata in toata oribilitatea ei!

  31. @ lunter

    Da….pe mine ca cetăţean mă interesează că Mazăre s-a îmbrăcat haios la un bal mascat…nu că două domniţe au cheltuit în 6 luni 4 milioane de euro pe 3 scânduri şi 2 cântări.
    P.S. Culmea…la banii ăia am contribuit şi eu!

  32. @lunter.
    Cred ca ai ajuns din greseala pe o sectiune gresita a presei. Ce cauti tu gasesti in Libertatea si Cancan amice. La Jurnalul se incearca – si spre lauda lor se si reuseste – presa de informare nu de divertisment 😉

  33. Haideti sa ne gandim, cum ar putea sa faca bani din turismul de aventura intr-un mod primitiv? Cine se ofera sa organizeze primul festival “Crosul Mocirla made in Romania”?

  34. Dragi transilvaneni, munteni, moldoveni si de alte NATIONALITATi. Pericolul ca sa fiti dusi de zgarda precum catelul la plimbare sta in presa care cotcodaceste vrute si nevrute. Numai ca sa scoata paraua – ei spun: Nuuuu Monser noi aparam interesele Tarii si a cetatenilor. Sanchi hai sa fim seriosi.
    Daca vine Madona in Bucuresti sau Domingo cine plateste toata organizarea si din ce fonduri???
    Tot o parte din banii contribuabililor. Cand a venit Pavaroti in Bucuresti eheee cine si cat a platit toata sindrofia???Hai sa fim seriosi.
    Cotidianul scrie ca : Guvernul Boc este indatorat la banci. Eee spuneti-mi in care guvernare de la 101 era noastra, Tarisoara asta nu a fost indatorata??? Mai departe…Aratati-mi o
    tara ( poate Corea de Nord – dar nu cred cu tot embargoul pus pe capul ei )nu este datoare la Banci si in spacial la Banca Mondiala si la Fondul Monetar International. Asta este si intersul celor 7, 8, 15 cite puteri or fi ca sa se faca o data GLOBALIZAREA !!! ( este noua forma a Colonialismului- Neocolonialism sau CapitalismulComunist ) . Am spus si repet poate sa vina oricare presedinte, orce guvern, romani se vor manifesta la fel dupa LUNA de Miere. Asta este Natiunea si nu ai ce face. Stim sa criticam sa vorbim pe la colturi in stanga si in dreapta dar sa punem de buna voe umarul la treaba NUUUU !!! L-am vazut si auzit pe Badea spunand ca un Sef de pe la Politia Rutiera a afirmat ca : ” Numai Bomba Atomica ne mai scapa “.
    De ce vrem noi sa ii dam dreptate acestui Garcea ??? Inainte de a critica si comenta hai sa ne uitam in oglinda si sa ne intrebam : Oare noi santem mai buni??? Oare daca am fi pusi in aceeasi situatie ce as face…???
    Sa auzim numai de bine…dar nu cred….

  35. @ Camill

    M-am uitat in oglinda si este evident: Sunt pur si simplu bun. Cei pe care-i lingi sunt oribil de stricati. Iar, tie nu-ti merge!

  36. Marele Tanase – “Si cu asta ce-am facut?”
    (E inspaimintator ca e atit de valabil si azi, dupa atatia de ani !!!)

    Un pamflet al lui Tanase:

    Subject: Cuplet al lui Tanase de acum peste 70 de ani de o actualitate descurajanta(!!! )

    “Si cu asta ce-am facut?”

    Ne-am trezit din hibernare

    Si-am strigat cit am putut:

    Sus Cutare! Jos Cutare!?

    Si cu asta ce-am facut?

    Am dorit, cu mic, cu mare,

    Si-am luptat, cum am stiut,

    S-avem noua guvernare?

    Si cu asta ce-am facut?

    Ca mai bine sa ne fie,

    Ne-a crescut salariul brut,

    Dar traim in saracie?

    Si cu asta ce-am facut?

    Ia coruptia amploare,

    Cum nicicind nu s-a vazut,

    Scoatem totul la vinzare?

    Si cu asta ce-am facut?

    Pentru-a cistiga o piine,

    Multi o iau de la-nceput,

    Ratacesc prin tari straine?

    Si cu asta ce-am facut?

    Traversam ani grei cu crize,

    Leul iar a decazut,

    Cresc intruna taxe-accize?

    Si cu asta ce-am facut?

    Totul este ca-nainte,

    De belele n-am trecut,

    Se trag sforile, se minte?

    Si cu asta ce-am facut?

    Se urzesc pe-ascuns vendete,

    Cum nicicind nu s-a vazut,

    Tara-i plina de vedete?

    Si cu asta ce-am facut?

    Pleaca-ai nostri, vin ai nostri!

    E sloganul cunoscut;

    Iarasi am votat ca prostii.

    Si cu asta ce-am facut?

    Sa ne inclinam in fata geniului lui Constantin Tanase, care ramane cel mai reputat pamfletar pe care l-a avut aceasta tara !

  37. cand cu poneiul roz cu svastica pe “spate” ati vorbit toti cateva saptamani. acu asta cu mazare nu e semnificativa. daca se imbraca basescu in uniforma aia, cred ca luati foc.

  38. @bogdan: faptul ca Mazare face pe manechinul (nazist au ba, doar istoricii ne pot spune) nu sterge, oricat de mult s-ar forta guerilla portocalie sa impuna subiectul pe piata, bagatu’ mainilor Elenei in cascaval 🙂

  39. @victor ciutacu: ai dreptate, da de bonton era ca pe jurnalul.ro sa fie macar o stiruta pe tema asta. gresesc?

  40. daca Goran a primit intr-adevar cei 42000 de euro atunci eu consider ca i-a meritat,concertul a fost extraordinar.el a venit in formatie completa cu tot cu bulgaroaicele si taraful,la unele concerte am inteles ca vine in formatie restransa cu mai putini membrii,in plus au fost invitate multe alte non-valori si formatii straine depasite(one hit wonders din anii 80) pe la fel de sau chiar mai multi bani.acum intrebarea e,a primit goran toti banii sau s-a intimplat ca la MTS unde s-a comunicat o suma si artistii au fost arvuniti pt un sfert din ea
    ps:ca si constantean mi-e rusine de bazaconiile lui mazare si mai ales de tupeul de a justifica actul sau.de un an si ceva a luat-o pe ulei

  41. @bogdan: absolut de acord. e o tampenie, nu o chestie deliberata, deloc scuzabila, insa, jurnalistic vorbind. daca nu stau eu cu ochii pe butelie, ne-o fura de sub nas. l-am bagat eu mare-n plasme la Vorbe grele, da’ nu sterge cu nimic absenta stirii de pe site-ul ziarului. iar bucataria interna e interna

  42. Buna ziua dle Ciutacu,
    Va felicit pt.indirjirea si transparenta de care dati dovada in a schimba ceva si a le arata adevarata fata a acestor imbuibati.Intrebarea mea este,nu va temeti ca la un moment dat vi se va spune sa va opriti?ce veti face atunci?sa nu renuntati la aceasta investigatie sau acest demers jurnalistic pt.ca lumea trebuie sa se decida odata ce vrea..sper ca aveti o echipa la fel de solida si profesionista ca si in cazul dlui Tolontan care sa nu se piarda pe drum la presiunile unor cunostinte comune..sigur aceasta tipa isi cauta tot felul de amici amabili care sa le puna o vorba buna la dvs.Aveti multe de demascat si nu e usor pt.ca are niste prietene aduse pe functiile cele mai imp..care controleaza tot..de astea nu trece nimeni..daca faceti verificari veti afla cine este director la achizitii,una “priceputa bine de tot”de la rapps..toate cele 3 prietene care-i sunt si consiliere de imagine si o pun sa faca tot felul de imberbitati au transformat ministerul in propria mosie..daca doriti mai multe lamuriri aveti mailul meu..

  43. Sint of-topik,fapt pt.care imi cer scuze,dar poate n-ar fi o idee rea sa fie postat,aici si saga cu Badea si laptopul.Ar fi haios.Mii de scuze.

  44. Negocierea remuneratiei:
    – Bine, mai, Goran. Cat ceri?
    – 25000.
    – Nuuuu. La valoarea ta… 35!
    – 40?
    – 42! Gata? Buun.
    Dupa care au batut palma.
    La care romanca in gandul ei: “tre sa fii dur in zilele astea cand negociezi”.

  45. devii enervant.nu mai poate omul sa-si puna si el deoparte un banut de o campanie sau pentru o zi mai intunecata ca tu(si ai tai colegi) ii strici ziua de cele dezvaluiri.baga si tu un credit de vreo 3 milioane,garanteaza-l cu o promisiune de restituire(esti om de cuvant – se stie) si atunci sa te vad cum te zbati sa-l returnezi pe praful asta.

  46. Domnilor …. ne amagim pur si simpu … nimic din toate cele scoase la iveala nu pot misca tiribomba … fapt este ca domniile lor sunt acolo si executa constiinciosi programul dictat de ratiuni ale burtii iar restul sufera sub facturi neachitate ale unei existente mizere. NIMIC nu pierde! TOTUL se conserva!

  47. Imi pare rau, dar ancheta asta cu Udrea nu se compara cu cea facuta de Tolontan in cazul Ridzi. A lui Tolontan, sau a GSP mai bine zis, era sustinuta cu documente, probe beton, precizari clare despre legile incalcate, traseul banilor era bine subliniat etc. A voastra e plina cu “Nastase a spus nu stiu ce …”, “Udrea a zis asta si ministerul a zis altfel …”. Faceti rost de probe, prezentati-le si atunci nu mai conteaza ce a zis cutare sau cutare.

    Pana atunci, mai aveti pana la nivelul Tolontan + GSP.

  48. Cutez a crede ca vara asta aprinsa-n focurile Ridzi si o Nutzi oarecare din tzara larga nu vor face decit sa creasca probabilitatea inexistentei pe viitor a unei decizii a tribunalului de sectie penala. Daca vreti fac prinsoare cu cine vrea! 🙂 Ceea ce nu se conserva este insa numai parerea de rau! aceea a mea!…a ta!…a lui!… a noastra?!cumva??

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.