Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Tratat de propagare a măgăriei în presă

Tratat de propagare a măgăriei în presă

1. Se reactivează, la pont, conştiinţa vorbitoare a Monicăi Macovei şi se dă o ştire pe surse-n Oficină că Geoană şi SOV s-au văzut în Deltă la un şantaj reciproc.

2. Prin omul cu cel mai mare procentaj de ştiri false din istoria postrevoluţionară a presei din .ro, Oficiosul o preia şi o dezvoltă. Din cei doi actori, unul nu confirmă, celălalt dezminte categoric. Motiv pentru care, deontologic, se dă ca sigură.

3. Pe baza antologicei duşmănii dintre moguli, sar la cap şi profesioniştii ascunşi ai ştirilor Antenei 3, să-i dea o copită-n cap patronului de la concurenţă. Evident, aproape linşându-i pe protagonişti, că nu recunosc public ceea ce nu a fost probat.

Dacă mă întreabă cineva, pot să-mi exprim nu bănuiala, ci ferma convingere că SOV şi Geoană s-au întâlnit de mai multe ori şi n-au discutat despre nemurirea sufletelor, ci au negociat bani contra sprijin politic. Nu ştiu dacă-n week-end-ul tocmai sfârşit şi dacă-n Deltă. Ţinând cont de securiştii de tip nou care-i apasă pe butoane lui Tapalagă, probabil că răspunsurile sunt da şi da. Dar nu există pe piaţă nici un fel de probă: poză, înregistrare video sau audio, nimic. Nenorocirea pentru degradarea peisajului media, pe care o clamează toţi impostorii, e că generatorii ei sunt taman ăştia care urlă mai tare, oameni fără cine ştie ce performanţe, dar cu gură mare şi spate politic. Care au trecut degeaba prin instituţii grele de presă, că nu-s în stare nici măcar de-o ticăloşie credibilă. O să le arăt eu cum se face.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

57 thoughts on “Tratat de propagare a măgăriei în presă

  1. Domnule Ciutacu noi cei din rezistenta anti FSN si anti cotroceni va putem aranja un locsor caldut la ziarul EVENIMENTUL ZILEI. Ce spuneti facem deal-ul. Nu de alta dar stim ca securitatea comunista a LICHELEI DE LA COTROCENI VA POARTA ZIMBRE.

  2. In campanii electorale tot timpul vor exista zvonuri care sa deruteze alegatorii. Ulterior aceste zvonuri la comanda cuiva sau la comanda unui grup de interes este macinat in diferite trusturi portocalii indiferent daca zvonul e real sau fals.
    Multi dintre noi am uitat ca nu demult am avut o asemenea veste macinata cu accidentul lui Ludovic Orban. Multe trusturi au vrut sa condamne pe Ludovic Orban, tot in acest mod au cununat o casatorie intre Geoana si Vantu.
    Cand mizeria este imprastiata si multi o rumega trusturile portocalii sunt bucurosi!

  3. @adaam: si ce vina am eu ca d’aia-l stie lumea pe Vanghelie? inteleg ca, daca vrem ca Basescu sa nu mai fie ales, trebuie sa mintim in legatura cu aceia care-l concureaza? imi pare rau, nu contati pe mine la afacerea asta. cat despre placutul (sau nu) de Antonescu, iti recomand un search cu “Crin” pe acest blog si mai discutam.
    @caLin: ai un acut spirit de observatie. al dracu’ de acut, peste medie.
    @Crocodilul: cred ca voi supravietui si fara sprijinul rezistentei anti-FSN.

  4. Pingback: Twitted by ZeList

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.