Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Trageţi duba la porţile Cutiei Pandorei

Trageţi duba la porţile Cutiei Pandorei

Doi ani cu executare şi interzicerea unor drepturi civile. Atât a luat, prin graţia divină a Înaltei Curţi, Adrian Năstase. N-am nici o apăsare s-o scriu: e o condamnare politică, la capătul unui proces penal desfăşurat ca un maraton judiciar sinistru. Coruptul Suprem din 2004, care îngropase miliardu-n Marea Chinei, va fi priponit cu titlu de exemplu. Cei care cred că premierul vremii, aflat la apogeul său politic în fruntea partidului-stat care strivise şi acaparase România, s-ar fi implicat personal în finanţarea pe bază de postere şi afişe a propriei campanii electorale sunt nişte imbecili. Arogantul de atunci putea, în cel mai bun caz, să dispună. Iar legătura de cauzalitate între făptaşul de azi şi executanţii de atunci, pur şi simplu, nu există-n motivarea primei sentinţe a Înaltei Curţi. Adrian Năstase a fost condamnat cu titlu de exemplu. E execuţia ritualică pregătită opt ani de Traian Băsescu şi aşteptată de electoratul său dur. Cu ocazia proximei încarcerări a primului şef de Executiv din istoria postrevoluţionară a României, întâmplător cel mai performant dintre ei, se deschide larg Cutia Pandorei. Miniştrii foşti şi actuali trebuie să ia aminte că vor face pârnaie ca Berilă cu ocazia fiecărei schimbări de regim politic.

P.S. Dacă-l întâlneşte cineva pe CTP, sfatul meu e să sune rapid la 112. Deşi nici Raed Arafat nu e Dumnezeu. Mai mult de un calmant nu prea mai are ce-i face.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

144 thoughts on “Trageţi duba la porţile Cutiei Pandorei

  1. Era vremea pentru aceasta condamnare. A fost amanata prin toate tertipurile posibile insa evidenta nu a putut fi ascunsa la nesfarsit.
    Sper ca va veni si randul lui Videanu, Blaga, EBA, Ridzi, Basescu, din tot sufletul.
    Asta nu inseamna insa ca Nastase a fost nevinovat. Incercarile ISC de a-l scoate nevinovat l-au infundat….

  2. Cinci minute. Atat inseamna pentru mine faptul ca nu suntem in Schengen, cinci minute din viata pierdute la frontiera, cand un vames ungur se uita urat la mine si la pasaportul meu de roman.
    Aveam oroare de acele cinci minute si asteptam de mult sa nu le mai traiesc.

    Stiu ca am acest drept, ca cetatean onest al Europei, dar daca cineva, oricine, trebuie sa faca puscarie sau chiar sa moara pentru asta, atunci NU, MERSI!.

    Voi fi fericit de azi sa-l revad pe vamesul ungur, si sa stau cat vrea chipiul lui plin de euro sa se holbeze la moaca mea de potential infractor roman . E nimic fata de viata unui om, daca pana acolo a ajuns stupizenia, lasitatea si dezumanizarea!

    DACA ASA STAU LUCRURILE, EU NU MAI VREAU IN SCHENGEN!

  3. daca se confirma existenta biletului de adio inseamna ca Adrian Nastase a fost salvat de venirea politistilor.noaptea ,singur in birou probabil ar fi reusit sa se sinucida.un om umilit e capabil de gesturi extreme fie el om obisnuit cum a fost Sobaru sau fost prim ministru

  4. Din toate motivele si faptele de “coruptie” de care poate fi acuzat Nastase, astia de la judecatorie sunt atat de inepti si inadecvati incat au gasit un motiv extrem de PENIBIL pentru al aresta. Nici macar sa caute un motiv plauzibil sa il aresteze nu sunt in stare, banii mei din taxe si impozite sunt aruncati in caini.

  5. Sper ca USL a inteles in sfarsit ca lupta lor nu se da ideologic cu o alta formatie politica.PDL nu este un partid de dreapta ci o gasca de mafioti(toti santajabili ,toti penali ,toti cu dosarele distruse sau sustrase si puse la loc sigur pentru a fi folosite in cazul in care cineva din pdl”se trezeste” si vrea sa fuga din gasca) sustinuta de o gasca de gusteri cu stipendii de la stat sau de” gasca de colonei” facuti peste noapte.USL nu intelege ca PDL nu poate actiona normal/legal cand daca ar face ASA CEVA a doua zi ar fi PA si ar infunda puscariile.Am dorit din suflet in 2004 ca Nastasea sa pive dar asa ceva nu este posibil.

  6. Daca eu, un nimeni pe lume, am avut o noapte groaznica, in care m-au incercat temeri, nesigurante, presupuneri, si n-am dormit decat o ora, imi pot imagina spaima si durerea din preajma lui nastase, rude, amici, colegi, tovarasi de procese.In continuare cred ca de azi incolo coabitarea dintre palate inseamna ura si dorinta de razbunare iar concilierea este imposibila! Marinaru’ a calculat gresit, disperarea i-a luat mintile si l-a determinat sa greseasca. Fatal. Ponta si crin isi vor face un tel din a-l distruge. Definitiv si iremediabil. S-a sfarsit cu tonul copilaresc si cu micile ace stilistice, de acum jocul se va juca de la egal la egal, intre barbati. Unii, de onoare!

  7. daca mai aud ca de acum inainte s-a schimbat justitia din romania…ma impusc si eu.

    Anastase a primit NUP cand a vazut o tara intreaga furtul la tv !

    Parchetul pe langa ca e sluga la putere (oricare ar fi ea) e format din foarte multi PROSTI !

    La ce coruptie a fost pe vremea lui Nastase (privatizari, comisioane, publicitate de stat/ controlul presei, in 8 ani procurorii lu peste au gasit doar niste termopane si niste bani negri din campania electorala…..si nici pe astea nu le-au putut lega DIRECT de Nastase.

    Doar pentru privatizarea ALRO, Nastase ar putea intra lejer la puscarie pentru subminarea economiei national si nu doar pt 2 ani.

  8. Subscriu celor scrise de Violet, Provincialu etc. Si eu cred ca Ponta si USL-ul se fac ca lucreza si fac blat cu pedelichelele. In conditiile in care canaliile portocalii au turbat, in frunte cu JON(javra ordinara nationala), a umbla cu fineturi/vorbe de duh/diplomatie etc, reprezinta o sinucidere politica. Pun pariu ca, in aceste conditii, pana in toamna JON ii lichideaza politic pe toti, iar pe unii chiar si fizic. Aseara la “Sinteza zilei”, conchideati toti ca, oamenii asa zis normali, nu-l vor ataca pe Ponta pentru gestul uman de a merge la spital la Nastase. Ati vazut reactia ordinara a pupinbasistilor, in frunte cu buldogul Blaga, pe care unii il apreciaza ?
    Daca USL-ul nu va intelege sa lichideze urgent ciuma portocalie, in frunte cu ciumatul sef, sa nu mai umble cu jumatati de masura sau chiar mai putin (vezi cazul TVR), sa aplice terapie soc in toate domeniile, pentru ca e stare de urgenta, atunci vor fi lichidati de lichelele portocalii si de megaciocoiul DiDi, cu al sau PiPi. Dar, in acest caz, isi vor merita pe deplin soarta.

  9. Degeaba se cere guvernului Ponta să pună tunurile pe leprele cu grade luate de-a moaca, că nu va ajunge niciuna în justiție pentru că Parchetul este controlat de băsescu prin slugile lui Morar și Köveși care nu vor face nici un dosar penal pe numele lor.
    Așa că bolnavii mintali sau ofițerii superiori dosinici ne vor da de exemplu o justiție independentă cu un corupt de serviciu, Năstase.
    Urmează să fie condamnat și pentru sustragerea de la executarea pedepsei “divine” a unor foști procurori unși de camarila bășită judecători la Înalta Curte,
    cu atât mai mult că a făcut-o și folosind un pistol!
    Bine i-a răspuns Năstase lui Băsescu la ultima confruntare electorală din 2004 că nu va fi un președinte bun nici pentru restul românilor, nu numai pentru el.
    Din păcate acest securist tarat continuă să ne umilească sub înaltul patronaj al amasadorilor SUA la București!

  10. Mizerabila actiune care duce justitia basesciana la nivelul anilor 1950, cand comunistii luau si-si consolidau puterea. E clar pentru orice om cu un numar minim de neuroni ca este o perfida condamnare politica venita de la cel care a multumit judecatorilor curtii constitutionalepentru “ajutorul dat”-in prostia lui, recunoaste toate implicarile sale !

  11. Acum urmeaza Base.Nastase este barbat asa va ramane in istorie. Sigur ca Base va plange si se va tangui ca la draga Stolo intr-o situatie asemanatoare. Il astept si pe Base sa fie barbat, dar el este femeie.Ha haaaa haaaaa

  12. Ce parere aveti de Turcescu cu postarile lui? Asta a propos de lista cu ofiteri:
    “Asa ca, Gadea, Ciutacu, Badea, Ciuvica si, desigur, Felix, aveti ocazia nesperata de a va dovedi, macar o data-n viata, oameni de onoare: trageti-va un glont in cap, nemernicilor!” iar titlul este: “Glontul, nemernicilor!”
    Au cam intrat in sevraj toti pupin-basistii de cand s-a dus dracului partidul lor!

  13. Din punct de vedere uman…nu pot decat sa ii doresc sanatate lui Nastase…si sper sa-si revina si din punct de vedere psihic.
    DAR…oameni buni…haideti sa ne gandim putin la rece.Cand s-a nascut acest sistem de justitie securisto-mafiot???…sa nu uitam ca baselu’ si ai lui doar l-au adus la starea de “perfectiune” la care este azi…Nastase este victima propriului sistem,pe care l-a infiintat sau cel putin a stat cu mainile in san cand acesta lua nastere.Poate ar trebui,macar in treacat, sa ne gandim putin si la acei oameni care in perioada lu’ Nastase n-au “esuat” in tentativa lor de suicid…cati oare in perioada aia s-au spanzurat…aruncat de pe cladiri…si-au dat foc,pentru ca un sistem de justitie TICALOS le luau casele…ii bagau la puscarie nevinovati si prin urmare cedau psihic?????
    Ma repet…ii doresc sanatate si sper sa-si revina…dar dupa ce se recupereaza,sper sa mearga acolo unde a fost trimis de PROPRIUL LUI SISTEM…care astazi s-a intors impotriva lui.

    Si noi astia care respiram pe aceste meleaguri suntem cei mai vinovati pentru ce se intampla in tarisoara asta.Cand presa ne prezenta(si inca ne prezinta) fel si fel de ticalosii,facute de toate…dar absolut toate puterile care au fost,noi mai desfaceam o punga de seminte in fata televizoului in loc sa iesim in strada si sa-i “tragem de urechi”.

  14. este inimaginabil, este oribil.MULTA PUTERE FAMILIEI NASTASE.LECTIA DEMNITATII A FACUT SA IASA LA IVEALA GAUNOSENIA GUVERNULUI DE REPETENTI.(vezi cazul albu gh, rodica cazacu si alte foi matricole frustrate)MULTA SANATATE DOMNULUI ADRIAN NASTASE.

  15. @Justice4all: deci Nastase a fost condamnat pentru privatizari. in sfarsit, avem o stire 🙂
    cine-s eu? un cetatean cu impozitele si taxele la zi, care-si exercita dreptul la opinie si exprimare libera

  16. Din dreptul roman :
    “In dubio – pro rei “.
    In traducere “In caz de indoiala ,se judeca in favoarea acuzatului”.Bravissimo completului de judecata care a concluzionat ca “desi nu sunt probe directe” il condamna pentru ca asa da bine la public.Oare la TOT publicul? Qare si publicul care poate fi maine judecat si condamnat pentru complicitate la incendierea Romei de catre Nero ? Bucura-ti-va canibali! Dar sa stiti ca ,dupa folosire , hartia igienica se arunca. Atunci sa vedem daca veti avea demnitatea gestului suicid.Sau poate sperati la refolosire ??!!

  17. Credeaţi că Băse se joacă??? Hrebe greşeşte cu teoria lui ”las’aşa” că noi nu ne răzbunăm, să mergem înainte…. Mergeţi înainte până rămâneţi doar 2 că are băse grijă…să demonstreze că numai la ceilalţi sunt hoţii. Dacă noua putere nu poate demonstra tot ce a arătat A3 ….îşi merită soarta. Populaţia şi-a făcut datoria, i-a votat. Acum e rândul lor…au mingea la fileu.

  18. Revin cu o întrebare retorică: oare câți judecători și procurori fără stagiul militar satisfăcut sunt colonei sau chiar generali (armată și cu siguranță în structurile MAI)?
    Din păcate mă îndoiesc că Ioan Rus, un CLUJEAN foarte “prietenos” cu pedelișii din zonă, va face demersuri pentru a aduce în atenția opiniei publice câți “oameni ai legii” sunt ofițeri, dar și membri PD-L!!!
    Și logic vine și justificarea condamnării lui Năstase, care pentru a fi distrus mai ales psihic, s-a bazat pe un dosar conceput special pentru a demonstra că fac ce vrea Băsescu, dar în fond este o “pedeapsă” pentru privatizările SIDEX și PETROM.
    Cele două societăți pierdeau 1000000 de dolari pe zi până la privatizare, pentru a deveni brusc rentabile după privatizare, când noii proprietari au înlăturat firmele căpușă care extrăgeau tot profitul.
    Și ce surpriză, căpușele erau ale unor foști și probabil actuali ofițeri ai unor servicii care sunt organizați într-o rețea de tip mafiot condusă de băsescu, deci “vinovatul” trebuia pedepsit exemplar, într-un dosar care să fie cât mai vizibil o făcătură, pentru ca frustrarea lui Năstase să fie maximă.
    Dacă mai adăugăm figurile de handicapate complexate profesional ale judecătoarelor, este evident că aceste creaturi care or fi având și grad aveau și un motiv aproape personal să-l condamne pe Năstase, pentru că se știe că cel mai grav este să ajungi la mintea proștilor.

  19. Au fost avansati fara a exista prevederi militare legale toti tradatorii si lingaii statului, cei care au calcat in picioare, de fapt, in ultimii 4 ani, cariera de militar si drepturile cuvenite militarilor. Inca o dovada ca nu e (re)cunoscuta cea mai grea cariera, pe seama careia bugetul (PIB-ul) a crescut cu 50% de la intrarea in NATO. Rusine porcovanilor ! Nesimtirea e maxima !
    – Apostu Sorin – Primar Cluj arestat pentru fapte de corupţie – PDL – Lt.Col. (2011, absv.) – Arnăutu Decebal – Primar Târgu Neamţ – PDL – Col. (2010, cap.) – Blejnar Sorin – Şef ANAF – PDL – Col. (2011, lt. col.) – Bica Radu Vasile – Vicepreşedinte al CJ Cluj, arestat pentru fapte de corupţie – PDL – Botiş Ioan Nelu – Deputat, Ministru – PDL – Lt.Col (2010, Lt.) – Boureanu Cristian – Deputat – PDL – Col. (2011, absv.) – Brînză William Gabriel – Deputat – PDL – Lt.Col. (2011, sold.) – Brînză Daniel – Secretar Executiv Diaspora – PDL – Col. (2010, absv.) – Drăgan Romeo Ionel – Director General Adjunct ANL – PDL – Lt.Col. (2012, Plt.Maj.) – Falcă Gheorghe – Primar Arad – PDL – Mr. (2010, Cap.) – Ferencz Ştefania Gabriela – Secretar General Adjunct al Guvernului – PDL – Mr. (2011, absv.) – Flutur Gheorghe – Preţedinte CJ Suceava – PDL – Col. (2011, Lt.Col), Lt.Col. (2010, Mr.) – Alexandru Lazescu – Director TVR – PDL – Col. 2011 – Robert Turcescu – Jurnalist – PDL – Col. 2010 – Mihai Răzvan Ungureanu – Prim-ministru – PDL – Col. 2011 – Gheorghe Ştefan – PDL Neamţ – PDL – Col. 2010 – Ialomiţianu Gheorghe – Ministru de Finanţe – PDL – Col. (2010, Slt) – Iliescu Valentin Adrian – Şeful Dep. pt. Rel. cu Parlamentul – Guvern – PDL – Col. (2010, Slt.) – Ionescu Silvian – Ex Comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu – PDL – Col. (2010, Cpt.) – Ivaschescu Nicolae – Secretar de Stat la Ministerul Muncii – PDL – Lt.Col (2010, absv.) – Gheorghe Nastasia – Secretar de Stat – PDL – Col. (2010, Mr) – Negoiţă Liviu – Primar Sector 3 – PDL – Col. (2012, Mr.) – Oltean Ioan – Deputat – PDL – Col. (2010, absv.)
    – Cristian Constantin Poteraş – Primar Sector 6 – PDL – Lt.Col. (2010, sold.), Col (2012, Lt.Col.)
    – Preda Cezar Florin – Vicepreşedinte PDL – PDL – Col. (2011, Lt.)
    – Neculai Rebenciuc – Deputat – PDL – Lt.Col. (2010, Sold.)
    – Savin Emanoil – Primar Buşteni – PDL – Col. (2010, slt.).

  20. Ura, o ura inexplicabila, o ura viscerala, ura care depaseste puterea de intelegere, o ura care contamineaza si subjuga, asta vad in jur si ma termina cu zile.

  21. m-am suparat f. tare cind un demnitar maghiar ne-a catalogat ca fiind barbari. acum ii cer scuze. ziua de 20 iunie ne-a demonstrat ca sintem mai mult decit barbari ,sintem nimeni.respiram ura si inspiram ura.ma intreb cum poate trai ctp , care are imbibat cu ura si ultimul fir de par de pe picioare ??? individul asta este o fiara si din pacate nu e singur . sint multi dezumanizati ca el in romanica (plagiat) noastra.multa sanatate dn-lui nastase si putere sa lupte cu hidra de la cotroceni , care l-a trimis la puscarie , drept exemplu.

  22. Halucinant. Pentru chestia asta cu inaintari in grad fara justificari si fara respectari proceduri, nu exista justitie? F**ui justitia mamii ei!!!

  23. Domnule Ciutacu,
    Va citesc de ceva ani..si de cele mai multe ori rezonam cu dumneata…
    Dar de un timp incoace ati uitat de echilibruș aveati un condei atat de sprinten…pacat ca l-ati omorat in momentul in care ati decis sa urmati politica antenelor…
    M-am uitat la postarile dumneavoastra…aveti acelasi discurs dezechilibrat; oare oamenii care sunt astazi la Putere nu gresec niciodata? de ce nu aveti demnitatea de a scrie despre ei cu aceeasi ascutime cu care scrieti de ceilalti…
    V-am admirat aroganta si inteligenta…pacat ca le-ati vandut Mogului…

  24. @gelu
    a scrie “sobaru” si “nastase” in aceeasi propozitie in felul in care o faci tu e pur si simplu deplasat. motivele sper ca sunt evidente.

    nu pot sa ma bucur ca nastase si-a tras un glont in gat, dar nici nu ma zvarcolesc de durere, din 2 motive:
    1. nastase e cel care a pus baza acestui sistem care acum e folosit de basescu impotriva sa
    2. sa nu uitam ca nastase era imaginea sistemului corupt dinaintea lui basescu: nastase 4 case, premierul 10%, etc. din cauza lui am ajuns multi dintre noi sa votam cu basescu in 2004 desi nu muream de dragul lui.

    daca exista vreun motiv de tristete in toata povestea asta e ca justitia functioneaza la fel de prost azi ca in 2004. sau chiar mai prost.
    sobaru e un martir, nastase a fost si este un profitor.

  25. Pana una alta si Nastase e un dinozaur mare cu multe relatii, nu ca vecinul meu de la 1, sunt curios sa-l vad si ca executa sentinta ca el are cu inima cu capu cu picioru, tensiune etc… si tind sa cred ca scapa pe motive medicale…
    voi nu credeti la fel?

  26. L-ale tarii flamuri negre
    Oprea haimanale-nhama!
    Oare don’colonel Turcescu stie de care parte se tine o arma ?

  27. Ieri nesimtiti care si-au dat o decizie pt. ca salariile lor sa nu fie taiate, ei fiind peste romanii de rand ne-au aratat ca in aceasta tara ,poti fi acuzat chiar si nevinovat.Domnul sa ne fereasca de justitia romana.

  28. Abia acum, dupa amiaza, am inteles ce vroiati sa spuneti cu ctp. Am citit si eu si m-am crucit, omul e lovit de canicula. Ce-i drept, nu poti sa faci nimic in gustul omului, unii gasesc satisfactii in tot felul de aberatii impotriva naturii. Ori a bunului simt!

  29. Şi pentru că veni vorba de bărbăţie, ce credeţi că va face Băsescu atunci când va fi luat de acasă? Pariez că va plânge, că la de-astea se pricepe cel mai bine. Că el numai declară că e bărbat, de dovedit n-a prea dovedit-o…ciudosul ăsta pe cei care au studiat, cum neam de neamul lui n-a fost în stare.

  30. Daca se zice ca, justitia a trecut la fapte, asteptam sa-i ia la intrebari si pe cei care de aproape 8 ani de zile isi bat joc, pe fata, de noi toti, cei care-si permit sa faca tot ce le trece prin cap, la care abuzurile de tot felul sunt litera de lege. Astazi am avut ocazia sa aud pe cineva, de la PDL,care se exprima in sensul:”mai ai rabdare un pic, ca de la toamna, venim, iar noi la putere”, va dati seama ei stiu de acum , ca la toamna vor fura iar atat de mult, incat vor face din nou un guvern PDL.Eu personal, inclin(desi nu as dori ) sa cred, ca avea dreptate persoana respectiva, deoarece au de partea lor pe toti acesti “MARI DEONTOLOGI”, gen – Cristoiu, Turcescu, Pora, C.T.Popescu, Banciu, Cartianu, etc .care au mare impact la “masa mare de votanti”.In ce-l priveste pe CTP – ieri seara a repetat pe toate posturile de televiziune , unde a intrat ca, citez”Traian Basescu, asteapta de 8 ani sa-l vada pe Adrian Nastase, bagat in duba politiei, apasat pe cap cu mana , de politisti”.Eu cred, ca de fapt, dupa ura, cu care se exprima, domnia sa dorea acest lucru si s-a suparat ca nu i-a iesit “figura”.Oricum este un om rau cu suflet mic si nu un mare deontolog, parerea mea.Imi pare rau de dl.Nastase, ii doresc sa se faca bine cat mai repede.

  31. L-ati vazut pe rahatul de SOV , ce pana mai ieri era tare batzos la adresa lui Basescu , dupa ce a predat complet Realitatea basescienilor , astazi LA CHEMAREA PREZIDENTIABILULUI s-a prezentat cuminte , cu coada-ntre-picioare , sa-si preia si sa-si ispaseasca condamnarea de 1 (UN !!!!!!) an … ????
    Si toate astea ca monstruoasa inscenare prezidentiala , de ASA-ZISA lupta anticoruptie sa PARA ca functioneaza ! 👿 Bleah!

    Iar CTP a avut o prestatie de ULTIM LACHEU PREZIDENTIAL , libidinos , grotesc si disperat ca o hiena innebunita de mirosul sangelui ! Oribil!

    PS: Heiiii !!! USL-isti , cand dracu ne scapati de Basescu , Laura Codruta Kovesi , Gabriel Morar , de Monica Macovei (ca si COLABORATOARE A SECURITATII !!!) ??? Aud …? Si lasa-ti-ma cu perceptia de “aparatori ai coruptilor” pe care va este teama ca o veti primi , ca gasca basesciana , al dracu de bine functionala , DEJA V-O LEAGA DE GAT !
    Dati naibii cu dejectiile astea in latrina , acolo unde le e locul , si puneti in locul lor PROFESIONISTI ONESTI NEINREGIMENTATI POLITIC !
    Iar daca populatia va vedea in functii oameni de caracter care chiar isi fac treaba ,daca vor vedea ca lucrurile in Romania intra pe un fagas normal FUNCTIONAL si nu veti mai avea “masinaria basesciana” care sa va saboteze , va garantez ca oricat ar latra gasca portocalie ca faceti pact cu coruptii , majoritatea populatiei nici nu se va mai uita la ei (evantual doar ca sa-i scuipe!) .
    Da’ faceti naibii ceva odata , ca nu vedeti camarila basesciana renascand din propria cenusa ?! 👿

  32. Am citit si blogul lui Radu Tudor si raman uimit sa vad cata rautate si cat de bine functioneaza inca masinaria portocalie ..Nici suicidul nu va mai salveaza de la gandirea asta … Maine poimaine o sa apara stiri ca de fapt nu s-a impuscat omu(daca nu au aparut deja) sau ca a avut totul calculat ca a discut cu medicii si cu specialistii unde sa traga…Cred ca disperarea ca vor ramane fara nimic , nici macar demnitatea de a iesi pe strada nu o sa o mai aiba ii impinge la aceasta rautate pe toti cei care critica gestul lui Nastase ..Dupa o perioada atat de odioasa in Romania e greu sa mai fi om se pare . Cred ca simt ca nu e departe momentul in care nava o sa se scufunde si le este foarte greu sa accepte de se comportat in halul acesta…

  33. Condamnare la mişto – scenariu

    Base e condamnat la 4 ani cu executare. Cam puţin vor sări ca arşi unii. Să vedem pentru ce, inspiraţi fiind de condamnarea lui Năstase.
    Băse ia 4 ani deoarece fiind la semafor cu maşina oprită, vin 4 binevoitori şi îi imping maşina pe roşu prin intersecţi, când el căuta ceva pe scaunul din spate. Neamul de miliţian îi face dosar penal, iar draga de justiţie cu singurul neuron plecat în concediu îl condamnă.

    Pentru toate dobitoacele, care cred că uite că justiţia merge, să nu plângă mîine, că noi aştia normali nu mai suntem de găsit.

  34. Ca face sau nu puscarie Nastase e deja desuet (oricum, n-o face la “comun”, sigur nu mananca din marmida – la dracu, e fost prim-ministru, ar trebui sa ne-ajunga ca am impuscat un presedinte, fie el si gangav…) – problema e ca ce i s-a intamplat a fost o facatura ! Daca era comdamnat pentru Sidex, Petrom – mai ca intelegeam; daca-l luau pentru termopane, deja eram in Kafka (nu ca acum suntem prea departe…).
    Da’, bai basistilor, asa, la oglinda, nu va ia cu roseata in obraji ?! Pai chioru’ si-a dat singur casa, udrea si-a scapat creditu’ de la beredeu vanzand catre un vanzatori de pantofi de pe Victoriei (nu lu’ Bundy, da’ ceva p-aproape !)… Macar asa, printr-un singur neuron (ala de face sinapsa singur, din lipsa de partener) sa va treaca o indoiala : daca era pe bune, era irefutabil – asa, cu “furaciuni de cosnita”, chiar ca n-or ajunge inchisorile pentru toti de-au facut-o (si ala de n-a facut-o, sa ridice piatra !).
    Ma asteptam, la cat s-a laudat chioru’, sa il popreasca pe Nastase pe viata pentru vanzarea a juma’ de tara – cand colo, poprirea e cam cat era armata pe vremuri (aia de n-a facut-o caruntu-de-la-be-unu, ajuns colonel la aperu’ bocancilor, in civilie)- si, la bunu’ simt (ca nu toti suntem “dottore” in drept !), e ata alba peste tot.
    Astept sa-l ridice si pe chior (am rabdare, si peste ani e mai bine decat niciodata !) pentru faptu’ ca s-a urcat baut la volan… Sau pentru ca, de bucurie, aseara, a uitat sa mai puna cele patru cuburi in paharu’ de visichi !

  35. Am să-mi permit a spune următorul lucru: Cei ce vor toată puterea pentru ei, să dea Dumnezeu să și-o piardă din timpul vieții, ca să vadă că puterea ar trebui folosită în scopuri altruiste nu în dorința de a fi lăudat sau temut de semenii tăi (valabil pentru Adrian Năstase și Traian Băsescu deopotrivă).

  36. Cat de prost sa fi fost aseara ca moderator , jurnalist , reporter , privitor de tv., incat sa crezi ca un glonte poate ramane in gat????? sa numi spui ca de fapt a ricosat din umar 🙂 , faza asta cu nastase,extrapoland , este ca aia cu Badea care a pariat pe bute , nu trebuie sa ne ambalam prea tare cred .

  37. ei noi ne agitam aici dar ce se intampla cu Vantu si Nastase e o comedie de prost gust care ne scuipa in gura si face abuz la noi crezand ca suntem prosti.
    Un an doi ani astia ne-au furat 25 de ani au mai bagat si minerii peste noi, au facut restructurari si-au facut averi si acum merg baietii in concediu si la bulau ca daca cumva executa sentinta sa nu creda ca noi suntem prosti si chiar credem ca-i priveaza cineva de dreptul de a conduce. Dau baietii un telefon schimba directorul inchisorii si basta asa a fost asa va fi si cand mai facem inca o revolutie vin prietenii lor la putere vai de capul nostru eu zic ca a mai ramas sa-i sfidem pe strada si cand nu-i pazeste SPP sa le mai dam cate un scuipat in ceafa!
    Cu respectul cuvenit oamenilor inteligenti ma inclin Claudiu C!

  38. Din tot acest proces , finalizat cu aceasta condamnare, eu nu pot sa inteleg decat un singur lucru: chioru’a vrut sa ne demonstreze tuturor cine este seful !
    Daca Ponta se va purta in continuare cu manusi fata de el si camarila sa, ne putem astepta la surprize si mai mari !
    Nu stiu de ce, dar tare mi-e frica de faptul ca “sefia” ne-o va demonstra si prin plecarea la Bruxelles…
    Iar in cazul acesta,intr-adevar, Ponta se poate apuca de colectionat timbre…!

  39. Hienelor care fac pe “medicii” legisti judecand ba calibrul armei,ba marimea plagilor de intrare si de iesire a proiectilului, ba fularul ,ba patura :
    Mai baietasi voi ori sunteti prosti ori va prefaceti. Daca sunteti prosti -nu e vina voastra.Acuzati-va parintii. Dar daca va prefaceti e mai rau. Cautati-va maiculita la vreo baba.Sau vorba poetului : “ori du-te la mos popa,ori mergi la vrajitor “. Chiar nu vedeti ridicolul in care va aflati ? Chiar nu aveti un dram de jena? Lingailor !!!!!

  40. Basescu si ai lui s au chinuit 6 ani sa l desfinteze pe Nastase.Dupa parerea mea este o rafuiala personala ,o satisfactie care tine de un instict primar-POFTA! Basescu nu mai apartine regnului uman…E ca o hiena care si linge botul!A reusit sa l doboare pe Nastase !
    Ma intreb oare cat i-o trebui lui Ponta sa-l aresteze pe Basescu? Dupa parerea mea cateva luni.Vanatorul devine vanat , este o lege care funtioneaza de milenii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.