Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Tonomatu’ se intoarce la locul faptei

Similar Posts

74 thoughts on “Tonomatu’ se intoarce la locul faptei

  1. Eu zic ca oglinda sa i-o pui in fata lui Basescu.
    Sa mai moara si el de ras,ca noi ne-am cam saturat.
    In ceea ce priveste parastasu’,s-ar putea sa fie unu’ de ala ca-n”Cuibul de Viespi”;numa’ ca va fi-n decembrie2009,iar pe masa va sta intans corpul politic al unuia care ne-a zis:
    SA TRAITI BINE,CA MINE!

  2. Vad ca domnul Bebe Florescu,cel care a postat un comentariu aici,plange dupa securistii lui Ceausescu.
    Nene nu mai plange asa tare,ca din ’89 incoace tot ei pazesc tarisoara noastra scumpa!!

  3. Aducerea vulpii in ‘secunda doi si-un sfert’ a bagat in panica pe toti. Shireata este inca sursa pentru multi ziaristi. S-ar putea acum sa fie adusa special sa monitorizeze mass-media si pe toti nebunii(printre care ma aflu si eu) care scriu pe bloguri impotriva mopurilor, tocurilor, parapantelor, cucuvelelor, matushilor, prostanacilor si gazelor rusesti. Hi, hi..

  4. Pe ziare.com sint n iste “beliti” care-l fac arsice pe Mirciulica Badea…Nu te poti lupta cu ei, sint multi si…prosti ! Cred ca “portocalii” si-au scos ca atac toata armata de flaminzi…Se vede de la o posta ca cineva a “sunat adunarea “… Cu aceleasi ginduri bune, pentru tinerii Antenei 3, tot eu !

  5. Macabra chestia cu oglinda, mi s-a strans inima o clipa, crezand ca s-a mai petrecut vreo nepetrecuta! Bun revenit cu anticipatie si sa va fie cat mai grele vorbele! Si invitatii!

  6. D-nule Ciutacu , mi-asi dori sa vad in emisiunile televizate adevaratele valori, sa le descoperiti si sa le promovati.M-am saturat de non-valorile politice, promovate stim noi cum.Din tot spectacolul Relitatea( l-am urmarit partial si m-a dezamagit), m-a impresionat Aurora Simionescu, care a spus ca si-ar dori un premiu obtinut de un cercetator al unui institut roman.Cred ca e timpul sa promovati adevaratele valori ,cercetatori romani dar si tinere valori din toate domeniile, olimpicii de ex.Ma intereseaza ce gandesc, ce pozitie au fata de tot contextul actual politico-economic si nu numai.

  7. @HAPAX,

    OAUUU,de cind nu v-am mai “vazut”.
    Sper ca totul este ok-ei ?
    La multi ani,si…fie ca noul an sa va aduca mult mai multa fericire.
    (Presiune constanta la gaz !)

  8. este o intreaga nebunie in politica romaneasca. Nu stii ce sa spui, de cine, totul este o apa si-un pamint. Sincer, vreau ca lumea sa fie calma,linistita, sa aiba locuri de munca, bine platite, sa-si poata construi o casa sau prin credit, in rest politicienii n-au decit sa-si sparga capurile si comentatorii politici sa aiba ce lehai din gura….. Dar ce parere aveti de Ungaria ca a dispus ca autoturismele sa circule o duminica cele cu sot si una cele fara sot. SAracul Ceausescu, vad ca incet,incet, ajungem la pretioasele lui indicatii. Vedeti ca, totusi, nu erau rele…..

  9. Oda minerilor

    În fund de munţi când noi intrăm
    Cu Bun Noroc ! ne salutăm.
    Iar când din sânul lor ieşim
    Tot cu Noroc ! ne întâlnim.

    În mină-I Dumnezeu cu noi
    Afară-s chinuri şi nevoi
    Deasupra noastră n-avem cer
    C-aşa e viaţa de miner

    Când plini de praf, cu paşi trudiţi
    Ieşim din mină obosiţi
    Ne dore că pe faţa-i grea
    Pământul ţine-o lume rea

    Cu-atâta jale şi nevoi
    Ne-ntoarcem iarăşi înapoi
    In lumea noastră fără cer
    C-aşa e viaţa de miner

    Şi moartea vine tot mai des
    Să vadă ce-are de cules
    Din lumea noastră fără cer
    C-aşa e viaţa de miner

    P.S. Culeasă de la un bătrân
    miner mai zilele trecute

  10. Boss! mânca-ți-aș gura ta de șmecher băgași un pic de suspans, nu de alta dar plecam cu Căpitanul Badea să stârpim hidra C.N.A. și-mi era că nu ne mai vedem.
    Cu respect maxim, Robert din indepărtata Timisoara.

  11. Nici o contradictie intre ce spuneti dumneavoastra si ce am afirmat eu. Este doar, desi-l valorizez cam mult, un sofism. N-am io treaba cu morala indoielnica al lu’ Basescu, dar poate fi contracarat cu exemplarele pomenite de mine si cu ceea ce transmit ele? Ma indoiesc…

  12. ERA CAZUL SA REVENITI ! D-L CRISTOIU A PLECAT MOTIVAT DE LA “SINTEZA ZILEI” , V-A COMPROMITETI MERGING ACOLO , TINETI-VA LINIA DE LA “VORBE GRELE” ! SPER SA NU TRANSFORMATI EMISIUNEA INTR-UNA PLICTISITOARE ! BAFTA ” EL COMANDANTE ” ! P. S. CE EMISIUNE AVEA D-L MIHAI GIDEA ! PACAT… SPUNETI-I CA MULTA LUME ” SUDA ” EMISIUNEA DVS. DE SINTEZA ZILEI , ACUM PUTEM LUA SOMN DUPA “VORBE GRELE “

  13. Trista si adevarata poezie. Nu eram prea veseli, dar asta chiar ca m-a-ntristat…Adevarat de…cruda…Tot respectul pentru munca minerilor.Uite,ca in situatii de criza tot la carbune ajungem ! Asta e !

  14. poate avem noroc si V-G isi pastreaza valoarea.
    N-ar fi o idee rea ca dl.Gidea sa faca schimb cu dl Negru!

  15. cei mai “maricei” poate isi amintesc de o alta emisiune,acum muuuulti ani, in care realizatorul/prezentatorul “facea” mai tot timpul ceva la tabla alba,de hirtie.
    Era Iurie Darie.Do you remember ?

  16. Sara buna Victor.
    Ce spunea-i de morti ?!!!
    Fii serios baiete ” nu mor cai cind vor boii”
    Daca nu te iei de” ponta “jur ca te sicii pe toate ” bloagele” sa iei in seama o baba cind i-ti spune cite ceva, ai vazut cu ce enfaza a sarit in tabara pulangiilor?!
    Si nu uita un lucru care daca nu vrei sa-l iei in seama e grav, sti” razbunarea prostului e satisfacerea ,curiosului”.
    aceeasi baba

  17. INTREBARE RESPECTUASA : CUM V-ATI SIMTIT LA EMISIUNEA ” SINTEZA ZILEI ” CIND A FOST INVITAT D-L GHEORGHE BECALI SI A INCEPUT SA “BATA CIMPII ” ? UN RASPUNS NE VA ARATA LA TOTI CA CITITI CE SCRIEM NOI PE BLOGUL DVS. MULTUMIM !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.