Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Blonda de la Integrare…

Blonda de la Integrare…

Foto: Jurnalul National/INTACT IMAGES

De la cei care stiu despre cine-i vorba astept ca, inainte sa se uite deseara la “Vorbe grele”, sa-mi dea idei destepte de intrebari sau teme de abordat. De la cei care n-au idee la cine ma refer astept sa stinga cutia fermecata cu imagini sau, daca nu tin la sanatatea planetei, sa mute pe Minimax. De la cei care au de gand s-o mascareasca pe Cristina Parvulescu, sa ma-njure cu ochii scosi pe mine ori sa dea cu rahat in ventilator astept sa constientizeze ca pe acest blog nu trec decat comentariile pe care le aprob eu, iar SMS-urile la 1313 costa 1,19 euro + TVA si nu sunt afisate decat cele cuviincioase.

UPDATE: Prin grija unui Dorel care a dat vartos cu ascutitu’ in zona Romexpo, emisiunea mea era sa nu se mai intample; noroc cu vigilentii de serviciu ai cablurilor.

ALT UPDATE: Olecuta de centru istoric, sprit de vara.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

20 thoughts on “Blonda de la Integrare…

  1. @Nea Victore,

    Intreab-o, te rog, daca prietena aia a ei imi face si mie o donatie de 100000 de euro? Poate sa mi-i doneze si in rate, nu e problema… :))) Sau poate vrea sa ma infieze… :)))

  2. Daca ma scobesc de 1,19 eu si cer frumos de tot ( ion versuri daca e cazul ) o donatie mica se aproba sms-ul ? (facem donatia jumi-juma daca e ,da’ sa nu ne afle lumea )

  3. E nevasta lui Prvulescu de la Pro democratia?Daca este, intre-ab-o te rog ce parere are, in cazul in care nu ar fi fost decat un nobody fara relatii ajungea sa lucreze unde lucreaza pe functia pe care presteaza?

  4. D-le Ciutacu,
    Ce s-a intamplat in zona Romexpo?Sper ca nu Dvs. ati fost in pericol…
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  5. Doamna e tot insipida si incolora..dar ma rog..
    Intrebare: Doamna Parvulescu vrea sa ne convinga ca a fost propusa ptr Min Integr ptr ca a atras fonduri la Pimarie?! Daca e asa (ceea ce dati-mi voie sa nu cred) atunci sa ne spuna un nume si numar (ele au o numerotatie specifica) de program din fonduri europene, tipul de program, procentul de cofinantare, termenul de implementare si stadiul actual al implementarii si al disbursmentului la acest program. Daca are macar habar de ceva din toate astea s-ar putea sa ne convonga ca avea macar o mimima “atingere” cu integrarea europeana. Si a..da…intrebati-o va rog care e diferenta dintre integrarea si aderarea in si respectv la UE. Multumesc.

  6. Da, poate aflăm şi cum a făcut “rost” de suma aia, “prietena de familie”. Cât de cretini ne crede blonda asta?

  7. Premiul BERD e in general un semn de curtoazie fata de un client “gras”

  8. @Nea Victore,

    Vazui emisiunea, dar eu nu o cred. Intuitia imi spune ca a mintit cu aia 100000 de euro. Pe ce i-a cheltuit domne de nu mai apar in declaratia de avere? Ca ar trebui sa apara “obectu'” pe care i-a cheltuit. Si inca o intrebare pentru tine: fratioare, rumanca asta era in adidasi(pantofi sport)? Se duce la jogging in Herastrau dupa emisiune? :))

  9. 1. compensarea prin cas pentru tratamentele din strainatate. in conditiile in care ne plangem ca fug medicii din tara in loc sa investim in sanatatea romaneasca platim angaralele celor care isi permit sa se duca aiurea sa isi faca tratamente.

    2. cinci propuneri facute de Romania in vederea aderarii unor noi state la UE.

    3. de ce considera Romania oportuna continuarea procesul de largire a UE.

    4. care au fost raspunsurile autoritatilor italiene la intrebarile noastre impotriva discriminarii cetatenilor romani de etnie rroma. (in subsidiar : daca nu au existat raspunsuri ce anume a facut partea romana)

    5. ce masuri s-au luat impotriva deturnarii fondurilor UE prin firme de famiglie. (gen Puwak)

    6. din moment ce s-a negociat prost aderarea si nu putem absorbi fondurile nu ar fi mai corect sa cerem eliminarea punctelor respective?

  10. @toader: n-a mai ajuns, frate, femeia de Integrare, ca a picat in comisia parlamentara la audieri, da’ asa i-a ramas numele in folclor.
    @Cetateanu Turmentat: bre, i-ai vazut raspunsurile. in functie de puterea ei de convingere, o crezi au ba. bag seama ca n-a fost convingatoare. la asta foloseste emisiunea. executii nu mai organizez decat in cazuri de forta majora. si zau daca era cazul…
    @IoanaP: au taiat niste boi toata fibra optica, nici un pericol.
    @ligia: desi nu neg ceea ce ati scris, nu-i PMB cel mai gras client al BERD. altfel, credeti-ma, avea la ea toate proiectele, da’ zau ca m-am saturat de cifre pe care nu le asculta si nu le retine nimeni.
    @everybody: inteleg dorinta (poate) legitima de a vedea sangele tasnind din ai lu’ Traian, dar pe cuvant ca-s altii mai in forma ca mine.

  11. Aceasta blonda face parte din categoria femeilor esentiale in viata unui om?Imposibil!Este blonda si atat.

  12. pai tocmai de aia trebuia sa o intrebi ce am zis eu;) a invatat lectia sau ba? ca tot pe acolo se invarte chiar daca la scara mai mica.
    am dreptate?

  13. Nici macar blonda nu (mai) e!;chestia cu intratu’ prin concurs e fumata de mult;nu m-a convins,mai ales ca nerusinarea are acum o expresie specifica:”care e problema?!” folosita si de madam;cum naiba s-o fi facand repartizarea responsabilitatilor in PMB incat sa ai NUMAI atributii in atragere de fonduri dar sa nu colaborezi cu cei care ii cheltuie?; Da,si eu mi-am suspectat simtul vazului in cazul adidasilor…;Si cum sa mearga bine o administratie cu asa oameni?

  14. Constat ca “slabiciunea prezidentiala” este, cu adevarat, blonda. Dar, trecind dincolo de fondul de ten indelung studiat pina sa fie pus “pe fata”, marturisesc ca am descoperit o fiinta ingenua si plina de pervers-feminin(aidoma “papusii” de la “Realitatea”) care dorea sa lase impresia unei adevarate “neajutorate”. Ca, printre momentele de sfiiciune a “implantat” si pusee de duritate disimulata, a fost vizibil si de dincolo de “sticla”. Basmele romanilor ne-a invatat sa nu ne incredem in cei care au fizionomie de “spini”. V-ati uitat la sprincenele acestei “ingenue”? Ati remarcat diferenta frapanta dintre acestea si celelalte trasaturi ale fetei? V-a convins “argumentatia” celor suta de mii de euro? Trebuie sa recunosc ca aceasta “blonda de la integrare” s-a integrat perfect “cercului basescian”, ea fiind una din “preaplecatele supuse” care au fost recompensate pentru “varii servicii”. Ei bine, sa stiti ca “duduia” va fi greu de “descaunat”! Este tipul cameleonic intens “aruncat pe piata” – in zeci de exemplare(Mantale, Anastase, Rizli, Udrea, etc)de fostul primar general. Ca ultima observatie, trebuie sa va spun ca v-ati grabit cu emisiunea! Nu ati avut toate “piesele” si nici dispozitia dvs nu a fost menita de a “demachia” aceasta “blonda” care – recunosc! – si-a jucat excelent partitura.

  15. E chiar bunuta….putin cam trecuta dar poate din cauza stresului ca nu lasati fata in pace voi ziaristii astia cu intrebarile voastre.. un nr d etelefon ceva as invita-o la o cafea… 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.